משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חבר צוות נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
05.11, 21:25
|
|
אליפות ישראל במשחקי מחשב 2008 (הודעה חשובה בעמוד 5 - כולם לקרוא!!!)
כפי שאתם יודעים, מדי שנה מתקיימת בחנוכה אליפות משחקי מחשב ומפגש קהילות ענק מטעם הנהלת האתר. השנה האירוע יתקיים ב-25 בדצמבר בגני התערוכה בתל אביב.
ומה בתכנית?
משעה 12:00 יחלו שני טורנירים נושאי פרסים, כל אחד מהם על שתי טלוויזיות LCD. אחד הטורנירים יהיה של Super Smash Bros. Brawl, והשני טרם נקבע, והוא כנראה יהיה בין Wii Sports ל-Mario Kart Wii, תחליטו אתם.
בנוסף, תוקצה טלוויזיה אחת למשחקים חופשי לקהל הרחב.
ה"טלוויזיה" החמישית למעשה תהיה מקרן ענק.
חשוב שנתארגן ונביא קונסולות + שלטים + משחקים.
אני ורונן נמשיך לעדכן אותכם כשנדע יותר אינמפורמציה מהנהלת האתר. נשמח אם חברי הפורום יראו נכונות להשתתף באירוע בכל מקרה.
ניתן להגיע לגני התערוכה ע"י רכבת (תחנת רכבת ת"א אוניברסיטה - מרכז הירידים צמודה למקום). מי שמעוניין להגיע ע"י אוטובוס, מוזמן לברר דרכי הגעה באגד או בדן, אם כי מומלץ מאוד להגיע ברכבת.
בת'רד זה גם נעדכן את רשמית המאשרים את בואם, ובקרוב נפרסם כאן גם את הפרסים הצפויים לזוכים בטורנירים.
הטורנירים שיתקיימו הם: - Super Smash Bros. Brawl: יש להירשם בת'רד המיועד. כולל הפרטים שם.
- Wii Sport - Bowling: לפי חוקי הבאולינג, כאשר השלט יעבור ידיים מאחד לשני. יש להירשם לטורניר בת'רד הנוכחי.
יגיעו לאירוע וישתתפו בטורניר Bowling:
ss106
adom4
Nimiauredhel
thexsile
tamiron
tomervaron
Niseg
nadavk91
nemesh
omriking12
FireRed
מתנדנדים:
DarkRaven
jono00
yoav יביא קונסולה ושלט
אתר ה-LAN.
, למי שמסתבך (למרות שזה קלי קלות, תוך דקה נרשמתי).
להירשם עכשיו!
מצ"ב מתחם האירוע, והיכן ניתן למצוא אותנו שם...
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 02.12 בשעה 03:59.
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : 4511-1976-7483
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
06.11, 00:54
|
|
טוב אז כנראה שאני אקנה boogie superstar בגלל שאין לי שום דבר לחדש חוץ מזה שיש סיכוי שאני קורע את כולם בsamba de amigo אלא אם כן jono00 יגיע.
אני כנראה אוכל להגיע אולי עם הקונסולה שלי שוב כי התיק שלי די טוב. רק שחסר לכם אם אף אחד לא יביא the force unleashed  .
הכל בתנאי שיהיה לי איזה סידור לילדה וכו ושזה לא יפול על ה6 לדצמבר (מתי בכלל חנוכה?) כי אשתי עלולה להתעצבן אם לא נחגוג ביחד את היום הולדת של שנינו.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
06.11, 06:55
|
|
|
Niseg |
ציטוט: |
 |
|
|
טוב אז כנראה שאני אקנה boogie superstar בגלל שאין לי שום דבר לחדש חוץ מזה שיש סיכוי שאני קורע את כולם בsamba de amigo אלא אם כן jono00 יגיע. |
|
|
|
|
תזכיר לי להתאמן כמה ימים לפני
אני מת להגיע, אבל כרגיל זה לא בשליטתי... עם זאת, העובדה שזה לא רק נינטנדו אלא גם קהילות וקונסולות אחרות בטח יעודדו את החברים שלי לבוא איתי...
שוב, אני לא מבטיח כלום. אם אני כן אבוא אני אביא את כל המשחקים שלי ו-2 שלטים.
(רק תיידעו אותי אם מביאים קונסולה שקוראת צרובים...)
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
07.11, 07:31
|
|
לי יש עדיין כרטיסים בחינם,ככה שאני ככל הנראה אבוא 
|
תרד הMII עודכן,וכולכם יכולים להיכנס אליו ולראות איך סידרתי את הכל נוח!
מספר ווי: 1200-2208-7333-1456
מספר מריו קארט: 4597-0650-9220
שם משתמש: agentT
שלחו לי הודעה אם אתם מצרפים אותי.
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
08.11, 19:40
|
|
|
אני ככל הנראה אגיע גם השנה.
|

אני חבר לשעבר באגודת מחוסרי גירס 2, תודה רבה על התרומות!
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
08.11, 19:59
|
|
|
אולןיי
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
10.11, 15:03
|
|
|
איזה כיף!!
לפני שנה באתי רק בערב ולא דעתי אפילו על הקהילה, באתי עם אבא שלי
השנה אני עומד לבוא מפתיחה עד סגירה!!
אני מחכה לזה כל השנה, מקווה שאי אוכל לבוא
|
WII: 6034-2532-3923-0207 mario kart: 1375-7538-8947 guitar hero III: 3995-7473-7944 guitar hero Aerosmith: 1719-5404-8319 :mario strikers charged football 2879-1813-9844 super smash bros brawl:בקרוב אם אתם מוסיפים אותי או רוצים לשחק שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
14.11, 10:00
|
|
הייתי מגיע אבל אני לא יכול.. 
|
!!!Matt Hardy is the ECW champ
Wii: 6908-8277-9958-7675 Pokemon: 0989-4531-0453 Mario strikers: 1290-1009-3696 מי שמוסיף אותי שישלח לי הודעה בפרטי!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
15.11, 17:55
|
|
|
חבר'ה, ליאור, מנהל קהילת סמאש, מעוניין להרים טורניר סמאש משעה 15:00-20:00 בערב. לפי מה שהבנתי תהיה עוד טלוויזיה אחת כדי לקיים טורניר אחר.
אמרתי לו שאני אביא זאת להתייעצות אתכם: מעוניינים בטורניר סמאש כל השעות אלה, או רוצים טורניר אחר, או סתם לשחק בכיף במשהו אחר?
|
אליפות ישראל במשחקי מחשב - מספר המקומות מוגבל ועומד להסתיים! עדיין לא נרשמתם? הזדרזו להירשם כאן בתהליך קצרצר ופשוט, אחרת בימים הקרובים תמצאו את עצמכם בחוץ!
להרשמה לטורניר Super Smash Bros. Brawl, בקרו כאן
הפרס למנצח בכל אחד מהטורנירים הוא 150 ש"ח!
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
15.11, 18:28
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
סתם לשחק בכיף במשהו אחר? |
|
|
|
|
RRR:TV Party, Samba de Amigo, WARIOWARE...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת סמאש

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
15.11, 18:39
|
|
|
זהו, מדובר על 4 טלויזיות LCD, ומקרן אחד.
אני חשבתי לעשות את הטורניר שלנו(וגם שלכם, כי אני יודע שהמילים "טורניר סמאש חינם" יקרצו לאנשים שכבר נמצאים שם) על 4 טלויזיות, ושהמקרן יהיה פנוי לנינטנדו לאורך כל הזמן(כאשר לפני הטורניר, פתיחה -> 15:00 בצהריים יהיו משחקים חופשיים על הקונסולות ששם ע"פ דרישה, לא בהכרח סמאש) ולקראת הסוף, כשיהיה פחות צורך בכל ה4(נגיד בערך לקראת 19:00) להקצות עוד LCD או שתיים לטובת טורניר שלכם, אני מניח שמאריו קארט.
|
אלוף הסמאש הנצחי! מקום שני ע"פ טורניר ויגיימס1+2

מספר ויי: 8160-3416-7542-8832 - I.T.P
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
15.11, 22:18
|
|
|
ליאור, נראה שלא הבנתי אותך בשיחה שהייתה בינינו. הגזמת, שלוש טלוויזיות לסמאש ואחת לכל השאר, ורק לקראת הסוף תתרמו לנו אחת או שתיים לטובת הטורניר שלנו? לא לעניין.
שאזכיר לך מה הייתה תלונתם של החבר'ה לאחר המפגש הראשון? שסמאש השתלט על האירוע. מ-15:00 עד 20:00 על 3 טלוויזיות מתוך 4 זה די לא מתחשב, במילים עדינות. אני אישית אשתעמם באירוע כזה, ולא הייתי מגיע לכזה.
אפשר יהיה לנסות לארגן טלוויזיות נוספות שלנו, וכך כולם יהיו מאושרים.
חבר'ה, איזה טורניר נוסף הייתם מעוניינים לקיים? הייתם בכלל מעוניינים בטורניר נושא פרסים, או שבא לכם יותר לשחק באופן חופשי במשחקים, בלי תחרות?
|
אליפות ישראל במשחקי מחשב - מספר המקומות מוגבל ועומד להסתיים! עדיין לא נרשמתם? הזדרזו להירשם כאן בתהליך קצרצר ופשוט, אחרת בימים הקרובים תמצאו את עצמכם בחוץ!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
15.11, 22:33
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
ליאור, נראה שלא הבנתי אותך בשיחה שהייתה בינינו. הגזמת, שלוש טלוויזיות לסמאש ואחת לכל השאר, ורק לקראת הסוף תתרמו לנו אחת או שתיים לטובת הטורניר שלנו? לא לעניין.
חבר'ה, איזה טורניר נוסף הייתם מעוניינים לקיים? הייתם בכלל מעוניינים בטורניר נושא פרסים, או שבא לכם יותר לשחק באופן חופשי במשחקים, בלי תחרות? |
|
|
|
|
מסכים, בוא בהנחה שיכול מאוד להיות שגם אנשים שלא קשורים כ"כ לווי יבואו לבדוק מה קורה (אחרי הכל הקונסולה קורצת לקז'ואלים) ובטח לא יתעניינו בסמאש, מה גם שאני מאמין שהטורניר ירוץ מצויין גם על 2 טלויזיות.
אני מציע להקים כמה טורנירים קטנים כאלה, של "על הדרך" נגיד RRR או סמבה או וואריווור וכדומה, ממש משחק אחד או 2 עם 4 אנשים (או במקרה של וואריו 12)
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
15.11, 22:39
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
שאזכיר לך מה הייתה תלונתם של החבר'ה לאחר המפגש הראשון? שסמאש השתלט על האירוע. מ-15:00 עד 20:00 על 3 טלוויזיות מתוך 4 זה די לא מתחשב, במילים עדינות. אני אישית אשתעמם באירוע כזה, ולא הייתי מגיע לכזה.
אפשר יהיה לנסות לארגן טלוויזיות נוספות שלנו, וכך כולם יהיו מאושרים.
חבר'ה, איזה טורניר נוסף הייתם מעוניינים לקיים? הייתם בכלל מעוניינים בטורניר נושא פרסים, או שבא לכם יותר לשחק באופן חופשי במשחקים, בלי תחרות? |
|
|
|
|
טורניר סמאש יכול ליהות טוב גם על שתי טלווזיות
אני חושב שהכי טוב שיהיו כמה טורנירים מאורגנים אני בעד מריו קארט עם פרסים
וגם שיהיה תמיד לפחות טלווזיה אחת עם משחקים חופשיים ושיהיו תחרויות של כול מיני משחקים בזמנים קובעים
ושיהיה מינון טוב בן כול המשחקים
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
15.11, 22:47
|
|
|
אני מסכים ששתי טלוויזיות יספיקו לטורניר סמאש, והשתיים הנותרות לשאר. זה יהיה דוחק לשתי הקבוצות, אבל זה לפחות יהיה הוגן, וננסה בינתיים לארגן עוד טלוויזיות לאירוע, כך שיהיה יותר נוח לכולם.
|
|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
15.11, 23:01
|
|
|
אוקי אני חושב שרוב הגדול בקהילה אמר את שלו. טורניר סמאס על 2 טלוויזות זה הגיוני. צריך לאפשר להריץ משחקים אחרים ובעיקר כאלו חדשים דנדשים.
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : 4511-1976-7483
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

מנהל קהילת סמאש

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
15.11, 23:03
|
|
|
יש 5 טלויזיות, 4 LCD + טלויזיה 1 מקרן.
האירוע קרוב לוודאי יהיה מ10-22:00, אני מבקש חצי מהזמן, שלושה טלויזיות, ובהתחלה של הטורניר, החלק שבו יש הכי הרבה קרבות(השעתיים הראשונות) אני אשמח לאחת נוספת.
בכל מקרה מ10 עד 3 ומ8 עד 10 כל הטלויזיות שלכם, ואם יהיה סמאש זה יהיה משחקי ידידות. ובשביל טורניר ברמה של מה שאנחנו תמיד עושים, 2 טלויזיות זה מעט מדי, כל מי שעשה איתנו טורניר כלשהו יגיד לך את זה.
|

|
|
|
|
|

חבר צוות נינטנדו

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
15.11, 23:51
|
|
|
עכשיו תארגנו יותר מ-4 קונסולות. אני לא חושב שאביא קונסולה שלי לאירוע כזה אלא אם מישהו (נגיד, ליאור או רונן) יקח עליה אחריות.
|

Smash Bros. 0559-8589-0827
Animal Crossing CF 1676-7191-3852
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
15.11, 23:58
|
|
|
אני כנראה אוכל להביא קונסולה (אמריקאית) וגם סמאש
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת סמאש

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
16.11, 10:50
|
|
|
כנ"ל אני יוכל להביא, ואני מאמין שגם פיז וגם רונן, וכן מיקי, אני מוכן לקחת על המכשיר שלך אחריות.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת סמאש

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
16.11, 11:19
|
|
כן אני יביא ווי עם סמאש , הבעיה שמכשיר שלי יפני אז יהיה בעיה להריץ עליו משחקים אחרים

|

Vall3y says:
זהו אני לא שונא את בראול אוקיי?
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
16.11, 11:19
|
|
|
I.T.P |
 |
|
|
האירוע קרוב לוודאי יהיה מ10-22:00, אני מבקש חצי מהזמן... |
|
|
|
|
אתה לוקח לעצמך את חלק הזמן הכי נוח. נראה לך שאני אגיע לפני 15:00? זו תהיה שעת העומס, ואני מאמין שרובנו נוכל להגיע בערב. יש לכם היסטורייה טובה של ארגון תחרויות סמאש, תנו קצת קרדיט גם לאחרים, ליאור.
הצעתי שננסה לארגן טלוויזיות נוספות.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת סמאש

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
16.11, 11:27
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
אתה לוקח לעצמך את חלק הזמן הכי נוח. נראה לך שאני אגיע לפני 15:00? זו תהיה שעת העומס, ואני מאמין שרובנו נוכל להגיע בערב. יש לכם היסטורייה טובה של ארגון תחרויות סמאש, תנו קצת קרדיט גם לאחרים, ליאור.
הצעתי שננסה לארגן טלוויזיות נוספות. |
|
|
|
|
אני לוקח את חלק הזמן שבו הכי הגיוני לארגן טורניר כדיי שכמות מקסימלית של משתתפים יוכלו להגיע. ובכל מקרה ביקשתי 3 טלויזיות מתוך 5, עם אפשרות ל4 בשביל החלק הראשון של הטורניר.
ויכול להיות שנוכל לארגן עוד טלויזיות, השאלה היא אם יש איפה לשים אותם שם.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
16.11, 11:47
|
|
|
ברור לי בדיוק למה לקחת לעצמך את החלק הזה, אבל יש להתחשב גם בשאר המשתתפים כי גם עבורם אלה השעות הכי נוחות. אני אומר לך שהייתה תלונה לאחר המפגש הראשון שסמאש השתלט על המפגש.
אני מברר מול המערכת לגבי אפשרות להכניס טלוויזיות נוספות.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
16.11, 18:35
|
|
|
אני מניח שאני יוכל לבוא, אבל ללא קונסולה כי אני גם בא מהצפון ואין לי כח להיסחב עם קונסולה...
תעשו טורנירים של הרבה משחקים, ולדעתי 2 מסכים לטורניר סמאש זה מספיק, זה עדיין יותר ממה שיש למשחקים אחרים שאני מניחח שעל כל מסך יהיה משחק אחר.....
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
16.11, 18:41
|
|
|
הרוב הגדול אומר 2 טלויזיות לטורניר סמאש...
אז זה יהיה 2?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת סמאש

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
16.11, 20:23
|
|
|
קודם כל אל תשוו את סמאש, משחק מכות תחרותי שיש לו קהילה וטורניר גדול עם פרסים וארגון מקצועי, לטורנירים אחרים שיעשו שם. אף משחק אחר על הויי לא מצדיק כזה ארגון מלבד מאריו קארט, ואני רואה שמדברים פה על להריץ "כל מיני משחקים" ולא על לעשות טורניר מאריו קארט גדול.
אז מה הבעיה להריץ "כל מיני משחקים" על מסך LCD + מקרן?
וממתי 4 אנשים זה כל קהילת נינטנדו? היחידים שהביעו פה דעה בנושא זה רונן,ג'ונו,Thexile, וNavaev, וחלק מאלו אמרו את דעתם כשהם חשבו שמדובר ב3 מסכים מתוך 4, ולא מתוך 5.
ובכל זאת מדובר על אליפות משחקי המחשב, שמהותה היא טורנירים, ולא סתם מפגשי קהילות ו"להריץ משחקים". יש לי הרבה כבוד למפגשי קהילות ואני מעוניין בהם ובלהנות מהם בדיוק כמוכם, אבל באירוע שמשלמים עליו 50 שקל כניסה ובאים אליו מכל הארץ לא הגיוני שלטורניר יוקצו 2 טלויזיות מתוך 5, כשהשאר ישחקו משחקים לא תחרותיים.
בכלל, הדרישה של צוות האתר מכל קונסולוה(Xbox,PS3,Wii) היא להריץ 2 טורנירים, כשאצלנו נקבע מראש שטורניר אחד יהיה של סמאש, והוא יהיה העיקרי, וצוות קהילת הסמאש יחליט על פרטיו בתיאום ובשיתוף קהילת נינטנדו. גם ככה אני מבקש חצי מהזמן באירוע ורק 60% מהמסכים וגם זה בלי המסך הגדול מביניהם - המקרן.
אני בא לטובת הקהילה, כי גם אני חלק ממנה, אבל אני רוצה לדעת בכנות איך אנשים פה רואים את הלאן, ולא איך 2-3 מחברי צוות הקהילה רואים אותה.
ואם אני רואה שאין פה הסכמה, אני אדבר עם עמוס בשביל לנסות להשיג יותר עמדות כדיי שנוכל כולנו להתחלק ולעשות את זה כמו שצריך, המטרה שלי היא שיהיה טורניר סמאש גדול ומקצועי(מבחינת הארגון) ככל האפשר ושכמה שיותר חברי קהילת נינטנדו ישתתפו בו.
|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
16.11, 22:11
|
|
|
לפי דעתי הטורניר השני חייה ליהות טורניר מריו קארט
תלוי באיזה שיטה תעשה הטורניר וזה מה שחייבים להחליט בשיטת טורניר אז זה לא הרבה זמן
ולגבי טורניר סמאש ניראה לי הכי כדאי והכי פשוט לעשות סקר
לפי דעתי צריך לעשות טורניר של כמ השעות שצריך שיתחיל עם 3 ירד ל2 ואם יהיה צריך יותר או לא יהיה ביקוש לשאר הטלווזיות אז ינתן לסמאש
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
16.11, 22:33
|
|
|
בעוד שאני מאמין שחובה לעשות טורניר של משחק "רציני" (סמאש/קארט...), אולי אפילו שניים, אבל אני חושב שכדאי גם לעשות מעין תחרות/טורניר קטן כזה של משחק קאז'ואל/מסיבה, גם בשביל אנשים שלא מתחברים ל"גיימריזם"(משמע לא מתחברים ל-360/PS3, קז'ואלים), וגם בשביל אנשים שבאים סתם בשביל להנות (כמוני).
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|