ביקורת אישית:james bond quantum of solace - קהילות משחקים - Vgames

נושא: ביקורת אישית:james bond quantum of solace
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש רגוע

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 28.11, 12:33

ברירת מחדל ביקורת אישית:james bond quantum of solace

המספר הפופולרי ביותר הוא כניראה 007,שכן אין צורך להציג את האיש שעומד מאחוריו,ג'ימס בונד.
כניראה שרבים מאיתנו ראו את הסרט קזינו רויאל ויראו את הסרט ההחדש QUANTUM OF SOLACE
הסרט לדעתי היה טוב,אך כולנו יודעים שכמו הרבה פעמים המשחקים שיוצאים בעקבות הסרט הם ברמה ירודה,אך האם כך גם המשחק החדש? או ש activion תוציא משחק ראוי? כול זה בביקורת שלי על המשחק :JAMES BOND QUANTUM OF SOLACE.

[IMG]http://forum.vgames.co.il/[/IMG]

כשהכנסתי את דיסק לWII חשבתי מעניין יהיה לראות את העלילה החדשה,על פי הסרט החדש,אולם יש פה הפתעה שכן למרות המשחק בעל השם של הסרט החדש,הרי עלילת המשחק היא בעצם על העלילת הסרט קזינו רואיל,לא מובן למה זה ככה,אבל לפחות יש לנו הזדמנות להיכנס לדמות הסוכן 007 ולעשות את העולם לטוב יותר,אז קדימה,בואו ניראה מה 007 מסוגל.

גרפיקה

המפתחים של המשחק בהחלט ניסו לעשות טוב עם המשחק והם כמעט הצליחו את עם זה,למה כמעט? המשחק ניראה ברובו טוב,סירטוני מעבר מאוד מפורטים ולפעמים נדמה שאנחנו די דומים ל 360,במשחק עצמו יש אפקטים של עשן,צל, שנראים טוב,חלק מהשלבים מפורטים בצורה טובה,אולם שלבים שמפורטים מאוד,פה בדיוק יש בעיה,הWII סובלת מירידת פריימים,ולא פעם אחת,ופשוט רואים שלבים שכול כך מפורטים,קשים לה,להגיד שזה ממש פוגע במשחק? אי אפשר,אבל לפעמים קשה לכוון על אוייב עקב תקיעות,ככה שתחושה הכללית שיש קצת יותר מידי תקיעות,כאמור זה לא בכול השלבים אלא רק בכמה מהם.שלבים שהם בתוך שוכנות נראים דווקא די רע,אולי בגלל היכולת של WII אבל אני חושב שזה בגלל חוסר השקעה,חבל שפיצוצים והאש ניראים קצת זולים,הפרצופים מנגד דווקא בנויים בצורה דומה.
חבל שהמשחק סובל מחוסר איזון בגרפיקה,מצד אחד יש צל ועשן שנראים טוב,יש שלבים שנראים מצוין,אבל מצד שני יש כאלה עם יותר מידי פירוט,אין איזון וחבל,כי אני בטוח שעם מחשבה יותר נכונה בשלבים המשחק היה יכול להיות מבחינה גרפית מעולה.

סאונד

שמעתם פעם,כדור פוגע במתכת?
למה אני שואל,כי כשבמשחק כדור פגע בברזל,הרעש היה כול דומה למציאות,שדיי הדהים אותי,אבל לא רק זה,כאמור בתחילת המשחק אנחנו זוכים לשמוע את מוסיקת הפס קול של סרט,וכשנכנסים לתוך המשחק עצמו,המשחק לא מאכזב,אנחנו שומעים צעקות,של אוייבים,כשיש קרב יש מן מוסיקת מתח כזאת שמצליחה להכניס את השחקן לעבירה מתוחה,הנשקים נשמעים שונים,זכוכיות מתנפצות נשמעים אמיתים,סך הכול מבחינת הסאונד המשחק לא מאכזב,פיצוצים,צעדים הכול נשמע נכון לאותו האפקט,ולא מצאתי איזשהו חיסרון שניתן להצביע עליו בברור.

משחקיות

אז האם זה משחק התגנבות? או שאפשר לרסס? תאמת? ניתן לעשות בערך את שניהם,המשחק תומך בתפיסת מחסה מאחורי קיר,ארגז,כול דבר שניתן להסתתר מאחורי,ושם ניתן לפעיל את הכוונת אוטומתית ודי בקלות ניתן להרוג את האויב,הכוונת אוטומטית מעולה,מדויקת,ומאוד עוזרת במשחק,מצד שני ניתן גם לירות בלי הכוונת למשל אם רוצים לכוון ישירות לראש,הכוונת האוטומתית לא יודעת לעשות כזה דבר.
במשחק אנחנו לא יכולים לאסוף חיים,אלא יש מדד פגיעות ברגע שהוא יורד צריך לתפוס מחסה אחרת מתים,נוח, ועובד מעולה.
לגבי תחומשת אני שיחקתי ברמה נורמלית,ולא נקעתי בלי תחמושת האוייבים מפילים מספיק תחומשת כמו כן במשחק פזורים ארגזים,ככה שזה לא רזידנט איבל,שצריך לשמור על כול כדור.
במשחק יש הרבה נקודות שמירה,ככה שלא צריך לדאוג.
האוייבים לא גאונים אבל יודעים לתפוס מחסה,יודעים לירות על עיוור,רק בעיה אחת יש האוייבים תופסים מחסה בכזאת צורה שניתן כמעט תמיד לירות להם ברגל או בקצה הראש,לא יודע אם זה במכוון אבל זה המצב,לכן די קל להרוג אוייבים במשחק הזה,כמו כן אם אנחנו קרובים מאוד לאויב,אפשר לשבור לו את ה צוואר,סף הכול מסיטים את הנונצק ימינה בצורה חדה לוחצים על A במקום מסוים על המסך ויש מן סירטון קצר איך אנחנו הורגים אותו,אגב את הקטע עם הA אנחנו פוגשים כמה פעמים במשחק,ככה שצריך ללחוץ בזמן ובמקום הנכון כדי לנצח.
בסעיף הזה אין תלונות,יש מגוון נשחקים,יש מפה שעוזרת אבל לא ממש שימושית כי יש מעין כמו מצפן שמכוון אותנו ואי אפשר ללכת לאיבוד.

תוכן

בתור סוכן, המשימות שלנו יהיו לחסל מישהו,למצוא למצוא משהו,דברים רגילים שכולנו מכירים ממשחק פעולה אחרים,פה ושם יש חידוש,כמו למשל יש את השלב שכמו בסרט ג'ימס בונד,המרדף באתר הבניה עם כול הקפיצות מהמנוף גם במשחק יש את זה וכדי לאזן את עצמנו סך הכול אנחנו מזיזים את הג'ויסטיק בנונצ'ק ימינה או שמאלה,יש גם שלב מאוד קצר אבל יחודי שבו כזכור במשחק הקלפים נותנים לנו סם ואנחנו צריכים להגיע לרכב שלנו,אז במשחק אנחנו רואים מטושטש מאוד קצת עקום ומעוגל כזה,וזה ממש מקשה עלינו ללכת,מאוד נחמד השלב הזה,אבל זהו בעצם אין חידושים.
המשחק עצמו לא ארוך לא בדקתי בדיוק אבל אני מעריך אין למשחק 10 שעות משחק,אמנם יש לו אפשרות למולטי שיכולה למי שאוהב לשחק ב רשת לתרום יותר לערך של המשחק.

שליטה

פה ומתגלה בעיה רצינית במשחק,השליטה,אמנם הכוונת מגיבה די מדויק לתזוזת השלט אך במצב שבו מזיזים את הכוונת לקצה המסך כדי להתסובב,זה קצת מגושם,קשה להסביר את זה אבל מי שיחק ב רזידנט איבל 4 ,יראה שיש הבדל באיכות השליטה,אם רוצים להטעין את הנשק משקשקים ב נונצק,כדי לשבור צוואר לאויב מסיטים את הנוצק בצורה חדה,וזהו בערך כול ההקטע של החיישנים,חבל.

סיכום

אז עוד משחק כושל? לא ממש.

הוא לא מושלם,יש בעיה של קצב הפריימים בחלק מן השלבים,השליטה לא הכי נוחה,לא הכי ארוך,אך לדעתי הוא כן מעניק אקשן ממשחק של פעולה,הוא ניראה טוב ברובו,הרבה יריות,הרבה הריגות,נכון אין כול מיני טריקים של 007,וגם מאופן תמוהה העלילה היא בכלל של קזינו רויאל,אך השלבים מגוונים,הסאונד טוב,והוא לוקח את כול הקטעים הטובים מהסרט,אולם לתת לו ציון גובהה בגלל זה אי אפשר,בעיקר בגלל הקצב פריימים והשליטה.וחבל כי אחרת זה היה משחק באמת מעולה.

ציון סופי: 75

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של JinxTZ

מודל לחיקוי

#2   פורסם: 28.11, 12:48

אפילו שאין לי WII, מאוד אהבתי את הביקורת שלך.
היא עיניינית וטובה וכתובה יפה.
אגב רק דבר אחד הפריע לי כאן. מה שרשמת שהגראפיקה דומה ל360 מה שממש לא נכון אבל בסדר. (גם אני אמרתי שמשחק של PS2 בשם BLACK מגיע לרמת הגראפיקה של COD 4 והבנתי כמה אני טועה אחרי שקניתי 360 אם COD 4)
אגב לפי הביקורת שלך אני בטוח שאתה תהנה מאוד לשחק במשחק ב360 או PS3 ונראה לי שגם עוד משחקים ב360 או הPS3.
אני מזמין אותך להגיע ללאן של וי גיימס שיתקיים אותותו ב25.12.
ואני אישית מוכן להראות לך כמה דברים שנראה לי שימצאו חן בעיניך

אם אתם בלארוסים אמיתיים תוסיפו את זה בחתימה שלכם!

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
טוב,אז שיציין משחקים אחרים שהוא מחכה להם על הWII ואני אספר לו כמה הם לא מקוריים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Nimiauredhel

חבר צוות נינטנדו

#3   פורסם: 28.11, 13:30

אתה בטוח ששיחקת בו? הוא כרגע מחזיק בתואר ה-FPS הכי גרוע לווי, בעיקר כי הוא פורט זול במיוחד.

Smash Bros. 0559-8589-0827
Animal Crossing CF 1676-7191-3852

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shgadlic

חבר צוות נינטנדו

#4   פורסם: 28.11, 13:35

ביקורת לעניין, מעט בעיות ניסוח אבל ממש בקטנה - מי אני שיהיה עורך לשוני - בכל מקרה אני מסכים אם הבעיה המרכזית של המשחק וזה חוסר האיזון שיש בגרפיקה. חבל מאד כי זו גם הבעיה שיש בגרסת הWII של COD5. חבל בסך הכל היה יכול להיות הרבה יותר טוב.

תודה yulianx

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
Super Smash Bros. Brawl : 4511-1976-7483

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#5   פורסם: 28.11, 17:52

תודה על פידבקים,הגרפיקה לא דומה 360 זה ברור,אלא כמו שרשמתי שבסרטוני מעבר בחלקם הפנים למשל מאוד מפורטות,כמובן שהגיימפלי לא ברמה הגרפית של ה360.

אממ כן שיחקתי בו,וסיימתי אותו,תראה להגיד שהוא הכי גרוע? אפשר לראות איפה זה נכתב?
כי מה עושה משחק הכי גרוע? גרפיקה לא מספקת,שליטה,אורך חיים,משעמם,
הורדתי ניקוד על השליטה ועל החוסר איזון בגרפיקה,וכמו כן ציון של 75 זה בינוני ולא מתיימר להיות ציון גבוההי,גם לא אמרתי שהמשחק הוא מעולה.

אם תתן לינק למקור שטוען ככה,אשמח להגיב מה דעתי על הסיבות הללו.

חזרה לראש העמוד

חבר צוות נינטנדו

#6   פורסם: 28.11, 19:10

זה מהביקורת של IGN
ציטוט:
from Matt Casamassina
What a disappointment. While Quantum of Solace houses some fun concepts, including a competent cover system, the entire experience is marred by a medley of technical failures -- not shortcomings, but total missteps. The game chugs along with one of the lousiest framerates I have ever witnessed -- I'm not exaggerating when I write that at certain points the fluidity halts to an unplayable slideshow. There's graphical glitches -- pop-up, geometry drops, and more at every turn. And Beenox chose to ignore the control innovations made in games like Medal of Honor Heroes 2, Metroid Prime 3 and most recently The Conduit for a sluggish crosshair that seems inspired by the configuration in Red Steel. I just don't get it. It's clear from the moment you start playing that the Wii version of Quantum of Solace was never -- not even for a second -- a priority. Absolutely do not support software of this low quality.
מה דעתך?

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#7   פורסם: 29.11, 01:39

קראתי את הביקורת,וגם הם מדגישים את חוסר האיזון וירידת פריימים,אולם אני חושב הם הגזימו עם התיאור,בשלב ה 2 ו3 יש ירידה מורגשת,אבל בהמשך המשחק שחיק בהחלט,נכון פה ושם יהיו ירידות,אבל זה לא כזה נורא כמו שהם ציינו,זה לא שכול המשחק עם תקיעות,בכול מצב,אני אישית לא סבלתי מהקצב במידה שלא יכולתי פשוט לשחק

חזרה לראש העמוד

hAU

מצליחן

#8   פורסם: 01.12, 13:46

איפה דה קונדויט כשצריך אותו

חזרה לראש העמוד

חבר צוות נינטנדו

#9   פורסם: 01.12, 13:51

מרץ 2009

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

#10   פורסם: 02.12, 01:25

כל הכבוד! איך פספסתי את הביקורת הזו...

מפורטת ואיכותית. אני אציב אותה באינדקס הביקורות.

אליפות ישראל במשחקי מחשב - מספר המקומות מוגבל ועומד להסתיים! עדיין לא נרשמתם? הזדרזו להירשם כאן בתהליך קצרצר ופשוט, אחרת בימים הקרובים תמצאו את עצמכם בחוץ!

להרשמה לטורניר באולינג כיפי, בקרו כאן
להרשמה לטורניר Super Smash Bros. Brawl, בקרו כאן

הפרס למנצח בכל אחד מהטורנירים הוא 150 ש"ח!

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il / 'תיבת ההצעות'

עדכונים חדשים בחדשות קהילת נינטנדו (עודכן לאחרונה ב-05 בדצמבר)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RightInTheFace

מנהל קהילות

#11   פורסם: 02.12, 15:21

אכן ביקורת איכותית. כל הכבוד.

קידמתי את הביקורת בעמוד הראשי כך שתיחשף לעיני גולשים רבים.

המשיכו כך.

עמוס זכות.
מנהל קהילות Vgames.
מייל - amos@vgames.co.il.

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא