סיכום הקהילה - נובמבר, 2008 (פורסמו הסטטיסטיקות של הפורום) - קהילות משחקים - Vgames

נושא: סיכום הקהילה - נובמבר, 2008 (פורסמו הסטטיסטיקות של הפורום)
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 01.12, 01:43

ברירת מחדל סיכום הקהילה - נובמבר, 2008 (פורסמו הסטטיסטיקות של הפורום)

נובמבר, 2008

תחילה אני רוצה לציין לטובה את שיפור הפעילות בחודש נובמבר. היו כאן כמה משתתפים שממש הפציצו, וממש היה כיף להיכנס לפורום ולראות זאת.

אז, מה היה לנו בחודש נובמבר?

הכנות לאליפות ישראל במשחקי מחשב 2008 (LAN)

ב-25 בדצמבר ייערך ה-LAN המסורתי שמערכת vgames מקיימת מדי שנה בגני התערוכה. המערכת השקיעה המון כדי לקיים את הטורניר הזה, ושיתוף הפעולה שלנו הוא הכרחי כדי שהמסורת הטובה הזו תימשך. זה בסך הכל עבורנו.

בשיחה שלי עם עמוס, מנהל הקהילות, הובהר שאם לא יהיו מספיק נרשמים בימים הקרובים בעמוד הזה, אז הטורנירים יבוטלו, הרי השכרת הטלוויזיות והקצאת המקום עולה כסף. דווקא יש שיתוף פעולה והרשמה נאה בת'רד של ה-LAN בפורום, אך חשוב יותר להירשם באתר ה-LAN כדי שלמערכת יהיה מושג לגבי שיתוף הפעולה מצדנו.

חבל לי שהטורנירים יתבטלו, אבל אם לא יהיה שיתוף פעולה מלא, אז זה מה שייעשה.

פרויקט משחקי השנה

הכרזתי על סדרה של סקרי משחקי השנה בקטגוריות השונות, הנוגעת ל-Wii ול-DS. בקרוב מאוד הסדרה תרוץ, ובינתיים אני אשמח לכל עזרה שאקבל ביצירת הסקרים הללו (חיבור השאלות והבאת תשובות אפשריות).

ניתן להציע עזרה .

כפתורים חדשים בראש הפורום

הפורום שלנו התחדש בכפתורים חדשים בראש העמוד אשר מטרתם למשוך את באי הקהילה לת'רדים ספציפיים על מנת שהסדר כאן יישמר. הם גם אפשרו לי להפחית משמעותית את מספר הת'רדים הנעוצים בראש העמוד.

, ואם היה קיים ספק, הוא בקשר לצבע האדום העז ששולט בהם.

המדריך השלם ל-DS

עכשיו כבר לא ל-Wii בלבד. ערן יצר לנו את המדריך השלם ל-DS, ותמצאו בו כל מה שצריך לדעת על הקונסולה המצליחה והנפלאה הזו: מהיסטוריה, מפרט טכני, אביזרים, משחקים, ומה לא. בקרוב המדריך ישולב באזור הכפתורים שבראש העמוד.

כולכם מוזמנים להציץ ולהיעזר במדריך.

ימי הולדת שנחגגו בנובמבר
שוב, מזל טוב, חבר'ה.

ת'רד ימי ההולדת כאן והוא גם נעוץ באזור ה'דיונים כלליים' בצד שמאל של העמוד הראשי של הפורום. זכרו שאין טעם לפרסם את תאריך יום ההולדת שלכם אם פעילותכם כאן היא זמנית.

ועוד יום הולדת אחד

קונסולת ה-DS המצליחה שלנו חגגה יום הולדת 4 שנים, ואנו בת'רד שערן פתח לכבודו.

להזכירכם, קיים גם בלוג עברי ל-DS שאביב ("Maxpower") פתח ומנהל. חשוב שתראו בו נוכחות. לרוב מתלוננים כאן שקונסולת ה-DS נזנחה קצת בפורום, והבלוג הזה הוא עוד הזדמנות לתקן זאת (וחוץ מזה, זה בלוג שווה!).

'בורסת הציונים' (2)

הוכרז מנצח , הוא שרון ("DMaster"), שאפילו ניחש במדויק את ממוצע הציונים שיקבל Guitar Hero: World Tour. לשרון יישלח משחק Wiiware או Virtual Console לפי בקשתו.

בינתיים, מתן, שמנהל את התחרות, פתח את 'בורסת הציונים' הרביעית למשחקי חודש דצמבר. אתם מוזמנים להמר בהמוניכם, לפני שתינעל.

תזכורת: טורניר Super Smash Bros. Brawl

מי שנרשם לטורניר, וגם מי שלא, מוזמן להזמין את כל אחד מהרשומים האחרים לקרב און ליין ב-Super Smash Bros. Brawl לפי החוקים המתוארים בת'רד. המנצח יזכה ב-150 ש"ח.

כרגע התחרות תקועה וחבל. אני פשוט אפסיק את התחרויות נושאי הפרסים בפורום אם אבין שהחבר'ה לא מעוניינים בכך.

אם מישהו מעוניין לנהל את תחרויות האון-ליין ברצינות אז מוזמן לפנות אליי. אני אפעל שמנהל כזה יתוגמל על כל טורניר שהריץ בהצלחה.

מי מתנדב לחגור אותה?

סטטיסטיקת הפורום

דפים נצפים: חלה ירידה של 30.4% (100,018 בסה"כ לעומת 143,674 בחודש אוקטובר), אך מסך כל הקהילות, אנו דורגנו במקום השביעי, שזה יפה מאוד.

מספר הודעות: 3,899 הודעות, שזו צניחה של 24.4% לעומת חודש אוקטובר (5,193).

ביחס לנתונים, ובהתחשב בכך שרבים מאתנו טרודים בלימודים או בעבודה, אני חושב שהנתונים יפים. עדיין, אנו נמשיך לשאוף למעלה.

משתתפי החודש

כאמור, הפעילות בחודש נובמבר הייתה נפלאה, והיו כאן לא מעט שהשקיעו מאוד בקהילה. כזכור, בסיכום של חודש שעבר אמרתי שבהתאם למידת הפעילות אולי אפילו אבחר זוכה אחד, לכן אני שמח מאוד שבסופו של דבר בחרתי שניים בולטים לאותו חודש.

אז הנה המשתתפים הכי פרודוקטיביים לחודש נובמבר:
  1. ערן: פשוט נהניתי. מעבר למדריך DS המושקע שכתבת, גם העלית כמות רבה של דיונים מעניינים. בנוסף לתגמול שתקבל כמשתתף החודש, גם תתוגמל בנפרד בעבור מדריך ה-DS שכתבת.
  2. darkes: עוד הפתעה. החודש גם אתה הפצצת, והיית מעניין מאוד כאן.
הנה הת'רדים שערן היה אחראי להם בחודש נובמבר:הנה הת'רדים ש-darkes היה אחראי להם בחודש נובמבר:'קרירין', אתה זכית בחודש אוקטובר, וגם בחודש נובמבר הצטיינת.

תודה גם ליוני ("Jono00") אשר עזר לי ביצירת באנרים לנעוצים, וגם יצר את הרקעים של הכפתורים בראש העמוד הראשי. אני יודע שאני יכול להיות נודניק, אבל בסופו של דבר אני מעריך מאוד כל עזרה שלכם בפיתוח הפורום והקהילה.

רק שתדעו שזה ממש לא קשה להשקיע כך וליהנות ממשחק חינמי. כל מה שצריך הוא לבקר באינדקס האתרים. שיטוט קצר בכמה אתרים בו יחשוף אתכם למספר אייטמים מעניינים שניתן לעדכן בת'רדים השונים, או בת'רד נפרד (אם לא קיים לכך ת'רד). ת'רד אחד ביום = 30 בחודש. זה כבר פי 3 מההשקעה הטובה של ערן. אפילו ת'רד ביומיים יכול לספק סיכויים לא רעים בכלל

עד כאן. נתראה בסיכום של חודש דצמבר שיחתום את שנת 2008...

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, אתמול בשעה 04:24.

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il / 'תיבת ההצעות'

האווטר המגניב של ~ערן

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 01.12, 07:49

ניצחון
כמה נקודות הפרס שבוחרים?

מנהל קהילת נינטנדו

#3   פורסם: 01.12, 16:18

1000 נקודות, ערן

יש לך קונסולת PAL או NTSC?

תהיה אתי בקשר גם בעניין התגמול בעבור מדריך ה-DS.

חשבתי לפנק אותך בעוד שני משחקי ווי-וור עבורו. מה דעתך?

האווטר המגניב של ~ערן

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 01.12, 16:39

מעולה, ההורים שלי עדיין לא מוכנים לתת כרטיס אשראי ל"טלוויזיה".

האווטר המגניב של dor_73

משתמש עצבני

#5   פורסם: 01.12, 16:50

רונן, יופי של סיכום חודשי. קבל ח"ח!
לפי דעתי נובמבר היה חודש מצויין. (גם העלתי קצת את הפעילות שלי כאן!)

אה, כל הכבוד לערן ולדארקס (שם?) על ההשקעה. היה מגיע לכם לזכות. (כמובן שגם לעוד כמה)
באיזה משחקים אתם בוחרים?

נערך לאחרונה על ידי dor_73, 01.12 בשעה 16:53.

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
כמו שכבר אמרתי גם אני צריך כזה כובע, אני אתכרבל איתו במיטה בלילה. אקח אותו ללונה פארק ואולי אפילו פיקניק משותף.
למה עזבתני כובע יקר שלי, למה??

האווטר המגניב של ~ערן

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 01.12, 16:53

אני מתלבט.
קודם אני אגמור את המשחקים שיש לי עכשיו.

האווטר המגניב של darkes

משתמש רציני

#7   פורסם: 01.12, 17:20

הידד! סוף סוף הצלחתי (במשהוא בחיים שלי!, סתם סתם הצלחתי בעוד דברים כמו..... כלום). היה חודש טוב חוץ מזה שכולם נעלמו מהפורום (כמו גולן, נינטנדופיל, מאגנה , ועוד כמה שלא הגיבו כמעט או שהגיבו פחות מתמיד כמו יונתן, ITP, אלעד ועוד....) בקיצור היה חודש טוב, הוא היה יכול להיות הרבה יותר טוב אם אנשים היו מגיבים יותר (ובגלל חוסר בתגובות משחק הפורום שלי מת הרבה יותר מוקדם מהצפוי ) אבל אין מה לעשות, הרבה אנשים היו בעיסוקים אחרים (עבודה לימודים.....) שהם בעדיפות גבוהה יותר אצלהם.
טוב ועכשיו לחלק ההכי חשוב בהודעה! הפרס!!!! הפרס שחשקתי בו כל חיי!!! אבל אני אאלץ לחכות עוד הרבה זמן עד שאני יקבל אותו. יש לי בעיות במודם (כמו שחלקחם יודעים, *אהם**אהם* ערן שאוהב להזכיר לי שאני לא יכול לשחק בסמאש .) המודם שלי מאוד ישן והוא לא תומך בראוטר, וכל מה שיש לי זה NINTENDO WI-FI USB CONNECTOR שהקליטה איתו עד לווי היא מאוד חלשה בגלל שהווי נמצא קומה מתחתיו (אני לא מצליח לשחק סמאש, אבל במאריו קארט כן). אז אני לא חושב שזה יוכל להעביר את המשחק בגלל שזה איטי מאוד. בקיצור אני צריך לדבר אם החברה של האינטרנט ולבקש מהם שיחליפו לי ראוטר וזה לא יקרה בזמן הקרוב.... (או עוד רעיון שיש לי וזה להעביר את המחשב למטה ואז הווי שלי לחדר שלי ואז זה יהיה ממש קרוב, כמה חבל שאין לי טלוויזיה בחדר....). אז בקיצור רונן (ועדי ראייה) תזכרו שרונן חייב לי 1000 נקודות, כשיגיע היום שיהיה לי ראוטר אז תזכרו לתת לי אותם. (דרך אגב יש לי קונסולה NTSC). (רונן אתה רואה אני התאמצתי להסיג את הנקודות האלו למרות שאני יכול לשחק במשחקי VC על אימולטור, עדיין יש בי צד טוב! )

Wii Friend Code: 4907-7180-7992-1872

Super Smash Bros Brawl Code: 1504-5827-4801

ציטוטים נבחרים:
Nimiauredhel
ציטוט:
צפה בהודעה
אז בעצם ג'ונו טיפש וסוטה כי הוא לא נהג בך בעדינות?
רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
הלכו לי שתי קונסולות גיימקיוב בעבר בגלל רשלנות, וזו הייתה קונסולה שנחשבה אחת האמינות ביותר. נראה לי אני הייתי היחיד שהיא הלכה לו. המיקום שלה בחדר הסאונה שהיה לי, לא היה טוב.

מנהל קהילת נינטנדו

#8   פורסם: 01.12, 18:15

ערן, יש לך חיבור WiFi לקונסולה?

אז סגרנו שמגיעים לך שלושה משחקים, כן? אני אדבר עם מנהל הקהילות יותר מאוחר בקשר לכך. הוא הבהיר לי שכל מה שארצה הוא יאשר לי. ככל שנהיה קהילה יותר פעילה, מגובשת וחזקה, כך אוכל להשיג יותר בשבילנו.

darkes, תזדרז להתחבר, אני לא אנהל כאן פנקס חובות

אגב, kazura, גם לך מגיע פרס שטרם מומש (חוסר חיבור WiFi). השאר לי הודעה במסנג'ר ונראה איך נדאג לכך.

האווטר המגניב של ~ערן

נינג'ה בלגי

#9   פורסם: 01.12, 19:41

יש לי חיבור, אחרת איך שיחקנו SSBB?
ודארקס גם אם החיבור חלש הוא יספיק לך כדי להוריד משהו. אם זה לא יתנתק באמצע.

מנהל קהילת נינטנדו

#10   פורסם: 01.12, 19:54

~ערן
ציטוט:
צפה בהודעה
יש לי חיבור, אחרת איך שיחקנו SSBB?
ודארקס גם אם החיבור חלש הוא יספיק לך כדי להוריד משהו. אם זה לא יתנתק באמצע.
יופי. אז פתרנו גם את בעיית darkes.

חבר'ה, נרשמתם באתר ה-LAN? המפגש שלנו לא יתקיים אם בימים הקרובים לא תהיה הרשמה נאה מהקהילה שלנו. אני לא יכול להכריח אתכם לשתף פעולה, זה תלוי בכם האם המפגש יתקיים.

האווטר המגניב של darkes

משתמש רציני

#11   פורסם: 01.12, 20:22

סבבה אני יתייעץ עם אח שלי אני יגיד לך תוך שבוע שבועיים (חודש חודשיים.... שנה שנתים.....)

ציטוטים נבחרים:
Nimiauredhel
ציטוט:
צפה בהודעה
רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
הלכו לי שתי קונסולות גיימקיוב בעבר בגלל רשלנות, וזו הייתה קונסולה שנחשבה אחת האמינות ביותר. נראה לי אני הייתי היחיד שהיא הלכה לו. המיקום שלה בחדר הסאונה שהיה לי, לא היה טוב.

האווטר המגניב של ~ערן

נינג'ה בלגי

#12   פורסם: 01.12, 20:27

והכי חשוב - אפשר לזכות פעמים ברצף?

משתמש עצבני

#13   פורסם: 01.12, 20:31

סיכום חודש יפה
היה חודש עם נושאים טובים אבל כמה אנשים נעלמו וניראה לי שהיו פחות תגובות
וכול הכבוד למשקיע החודש

האווטר המגניב של darkes

משתמש רציני

#14   פורסם: 01.12, 20:39

~ערן
ציטוט:
צפה בהודעה
פושטק לא הספיק לך? גם ליומולדת קיבלתה, גם למשתמש החודש קיבלתה וגם תמלוגים של 1000 נקודות מהמדריך DS . סתם תעשה מה שבא לך. LOL ערן הופך לאירגון פשע שמלבין כספים (נקודות ווי) סוחט אנשים, מלווה בריבית וסוחר בצ'קים (כרטיסי נקודות) של אנשים בשוק האפור בשביל הלוואות. סתם סתם, למרות שלפי דעתי עם חצי מהזמן שאני נמצא בפורום אני יכול לעבוד אז אני עושה בסוף סכום יותר גבוה מ1000 נקודות. אבל מי רוצה לעבוד קשה כשאפשר סתם לשבת בבית ולעשות את אותה עבודה ביותר זמן אבל יותר קל וכיף?

ציטוטים נבחרים:
Nimiauredhel
ציטוט:
צפה בהודעה
רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה

האווטר המגניב של ~ערן

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 01.12, 20:42

darkes
ציטוט:
צפה בהודעה
גם ליומולדת קיבלתה
לא קיבלתי כלום ליומולדת

פרסומת

האווטר המגניב של darkes

משתמש רציני

#16   פורסם: 01.12, 21:27

אתה מתכוון שעדיין לא קיבלתה כלום ליומולדת. סתם, כנראה לא הבנתי נכון, רונן פשוט כתב שהוא רוצה לתת לך הפתעה או משהוא כזה לכבוד היומולדת בגלל שאתה משקיע. בכל מקרה נראה אותך מתמודד נגד יונתן זועם! או אפילו יותר קשה, ITP עצבני.

ציטוטים נבחרים:
Nimiauredhel
ציטוט:
צפה בהודעה
רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה

האווטר המגניב של Jono00

נינג'ה בלגי

#17   פורסם: 01.12, 21:46

darkes
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה מתכוון שעדיין לא קיבלתה כלום ליומולדת. סתם, כנראה לא הבנתי נכון, רונן פשוט כתב שהוא רוצה לתת לך הפתעה או משהוא כזה לכבוד היומולדת בגלל שאתה משקיע. בכל מקרה נראה אותך מתמודד נגד יונתן זועם! או אפילו יותר קשה, ITP עצבני.
אין הרבה מה להתמודד חחח.
אני עצלן לאחרונה, יש לי ש"ב על הראש, וכו' וכו'.
A day will come and I will pwn all of you. AGAIN.

אתר Gamers Magazine
*לשעבר Isragame
בקרוב...

מנהל קהילת נינטנדו

#18   פורסם: 01.12, 23:07

~ערן
ציטוט:
צפה בהודעה
בהחלט. אין לי בעיה לחלק כל חודש משחק לאותו מצטיין

thexsile
ציטוט:
היה חודש עם נושאים טובים אבל כמה אנשים נעלמו וניראה לי שהיו פחות תגובות
זה נכון, לא מעט חבר'ה טובים טרודים בלימודים או עבודה. עדיין, שיפרנו את הפעילות החודש ובסה"כ היה מעניין.

darkes
ציטוט:
כנראה לא הבנתי נכון, רונן פשוט כתב שהוא רוצה לתת לך הפתעה או משהוא כזה לכבוד היומולדת בגלל שאתה משקיע.
כוונתי הייתה שאתגמל אותו, בנוסף לתגמול הרגיל של משתתף החודש, גם בשני משחקי Wiiware על המדריך DS המושקע שכתב.

Jono00
ציטוט:
אין הרבה מה להתמודד חחח.
אני עצלן לאחרונה, יש לי ש"ב על הראש, וכו' וכו'.
A day will come and I will pwn all of you. AGAIN.
זה מובן בהחלט, ועדיין עזרת לי מאוד החודש.

אגב, אל תשכח להכין לי במהלך השבוע את הבאנר של "משחקי השנה". אם יסתדר לך.

מנהל קהילת נינטנדו

#19   פורסם: 02.12, 19:50

ערן ו-darkes: עדכנו אותי - מה המשחקים שבוחרים?

kazura, פנה אליי בנוגע לתגמול שמגיע לך.

האווטר המגניב של darkes

משתמש רציני

#20   פורסם: 02.12, 20:57

רונן אמרתי לך אני צריך להתייעץ עם אח שלי בקשר למשחק, אני חושב שאני ילך אל איזה משחק VC איכותי (הייתי בוחר בקייב סטורי כשהוא יצא, אבל שיחקתי בו למחשב).
תגידו מה קורה אם רונן שלוח לי את המשחק ובאמצע יש הפסקת חשמל או משהוא אחר שמפסיק את שליחת המשחק? הלך המשחק? או שהשליחה תתחיל מהתחלה?

ציטוטים נבחרים:
Nimiauredhel
ציטוט:
צפה בהודעה
רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה

האווטר המגניב של ~ערן

נינג'ה בלגי

#21   פורסם: 02.12, 21:01

אם יש הפסקת חשמל תדאג קודם לקונסולה..
ופשוט תוריד אותו מההתחלה.

האווטר המגניב של darkes

משתמש רציני

#22   פורסם: 02.12, 21:10

אה, אז לא ילך המשחק והנקודות. בכל מקרה אולי אני יעביר את הווי קומה למעלה לחדר קרוב יחסית, לכבוד ההורדה.
טוב אני יתייעץ עם אח שלי, אנחנו נבחר איזה משחק ונדבר איתך.

ציטוטים נבחרים:
Nimiauredhel
ציטוט:
צפה בהודעה
רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה

מנהל קהילת נינטנדו

#23   פורסם: אתמול, 04:24

עודכנו הסטטיסטיקות:

דפים נצפים: חלה ירידה של 30.4% (100,018 בסה"כ לעומת 143,674 בחודש אוקטובר), אך מסך כל הקהילות, אנו דורגנו במקום השביעי, שזה יפה מאוד.

מספר הודעות: 3,899 הודעות, שזו צניחה של 24.4% לעומת חודש אוקטובר (5,193).

ביחס לנתונים, ובהתחשב בכך שרבים מאתנו טרודים בלימודים או בעבודה, אני חושב שהנתונים יפים. עדיין, אנו נמשיך לשאוף למעלה.

פרסומת

האווטר המגניב של ~ערן

נינג'ה בלגי

#24   פורסם: אתמול, 18:52

למה אתה כותב "חודש בסימן של שיפור הפיעלות" אם הפעילות ירדה?
ואני רוצה ערוץ אינטרנט
זה אומר שנשארו לי עוד 500 נקודות?

1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא