משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
11.12, 02:36
|
|
משחקי השנה 2008: משחק הפלטפורמה הכי טוב לווי
משחק הפלטפורמה הכי טוב לשנת 2008 (Wii)
קונסולת ה-Wii הפכה להיות ביתם של משחקי הפלטפורמה, ובשנת 2008 יצאו לה כמה בכלל לא רעים. - de Blob
- Lost Winds
- Mega Man 9
- Wario Land: Shake It
לאחר שהצבעתם, אתם מוזמנים לכתוב כאן את נקודת המבט שלכם על הז'אנר הזה לקונסולה בשנת 2008.
נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 11.12 בשעה 02:43.
|
אליפות ישראל במשחקי מחשב - מספר המקומות מוגבל ועומד להסתיים! עדיין לא נרשמתם? הזדרזו להירשם כאן בתהליך קצרצר ופשוט, אחרת בימים הקרובים תמצאו את עצמכם בחוץ!
להרשמה לטורניר באולינג כיפי, בקרו כאן (פרס: 150 ש"ח) להרשמה לטורניר Super Smash Bros. Brawl, בקרו כאן (פרס: 450 ש"ח)
ועוד במפגש: Shaun White Snowboarding: Road Trip: הוא ייככב במפגש עם משטח ה-Balance Board! , וכולכם מוזמנים לבוא ולהתרגש!
נגמרו התירוצים, כולם מגיעים!
(איפה נרשמים?)
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
11.12, 19:08
|
|
|
הצבעתי לוואריו. לא שיחקתי בMM9 ובדה בלוב, ולוסטווינדס קצר מדי.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
12.12, 02:27
|
|
|
שימו לב שניתן להצביע גם לא למה ששיחקנו בו. אלא לפי תחושותיכם. עד כמה התרשמתם שהמשחק יותר חדשני, מרענן, משפיע, כיפי וכד'.
|
אליפות ישראל במשחקי מחשב - מספר המקומות מוגבל ועומד להסתיים! עדיין לא נרשמתם? הזדרזו להירשם כאן בתהליך קצרצר ופשוט, אחרת בימים הקרובים תמצאו את עצמכם בחוץ!
להרשמה לטורניר באולינג כיפי, בקרו כאן (פרס: 150 ש"ח) להרשמה לטורניר Super Smash Bros. Brawl, בקרו כאן (פרס: 450 ש"ח)
ועוד במפגש: Shaun White Snowboarding: Road Trip: הוא ייככב במפגש עם משטח ה-Balance Board! , וכולכם מוזמנים לבוא ולהתרגש!
נגמרו התירוצים, כולם מגיעים!
(איפה נרשמים?)
רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
13.12, 19:17
|
|
|
מה עם מאריו גלאקסי הוא לא נחשב פלטפורמה?
מבין כולם שיחקתי רק בבלוב ובוואריו, לא ממש אהבתי ווארי אז החלטתי לבחור בבלוב, למרות שבבלוב אתה עושה כמעט בכל משימה אותו דבר..... (לצבוע, רק בניינים שונים ובצבעים שונים)
|

Wii Friend Code: 4907-7180-7992-1872
Super Smash Bros Brawl Code: 1504-5827-4801
ציטוטים נבחרים:
|
Nimiauredhel |
ציטוט: |
 |
|
|
אז בעצם ג'ונו טיפש וסוטה כי הוא לא נהג בך בעדינות?  |
|
|
|
|
|
רונן יצחק |
ציטוט: |
 |
|
|
הלכו לי שתי קונסולות גיימקיוב בעבר בגלל רשלנות, וזו הייתה קונסולה שנחשבה אחת האמינות ביותר. נראה לי אני הייתי היחיד שהיא הלכה לו. המיקום שלה בחדר הסאונה שהיה לי, לא היה טוב. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|