נושא: משחקי ספורט Xbox 360 - הנושא הרשמי !
1  2  3  5  19
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 12.02.2009, 16:30

ברירת מחדל משחקי ספורט Xbox 360 - הנושא הרשמי !

משחקי ספורט -הנושא הרשמי

משחקי הספורט של השנה
כרגע אין פה את כל המשחקים כמובן אלא חלק ואני ישתדל להוסיף עוד. חלק מהמשחקים שפה כבר יצאו.

Pro evolution soccer 2010
הפעם קונאמי מבטיחים שינוי במשחקיות, יותר מציאותיות של התנועות ושל השחקנים, הפעולות של השחקנים יהיו חכמות יותר (גם השוערים), אין יותר גולים קלים ומוזרים כמו שקורה לא מעט פעמים במשחק הזה. אפשר יהיה לשלוט בתנועה של כמה שחקנים בקלות בהתקפה אחת .
הגרפיקה במשחק כנראה תעבור שינוי רציני (אני מקווה שזה נכון), הבעות פנים יותר מציאותיות, כנראה גם מגרש יותר מציאותי. נצטרך לחכות לדמו כדי לדעת אם באמת משהו השתנה במשחק הזה או שהוא יישאר כמו כל שנה משחק לשני שחקנים ופחות כיפי לשחקן יחיד.
אתם מוזמנים לראות את הסרטון הראשון של המשחק ותסלחו לי הפנים של השחקנים (לא ההבעות) נראות די נורא. אני מקווה שזה קצת ישתנה עד היציאה של המשחק.

תאריך יציאה: 6 לנובמבר 2009

The Bigs 2
משחק ההמשך למשחק הבייסבול של 2K שהראשון קיבל ציונים של 80 בערך המשחק הזה צריך להיות מבטיח. אומנם הציונים שלו כרגע לא כאלה טובים (70) אך הוא נחשב למשחק מצויין עם עוד שיפורים מהראשון לאוהבי הבייסבול אם יש כאלו בארץ.
הדמו זמין להורדה כבר בלייב למי שבכל זאת רוצה לנסות.

תאריך יציאה: 7 ליולי 2009

Fifa 10
עוד משחק מסדרת fifa המצליחה של ea. הפעם לא מבטיחים שינויים גדולים בגרפיקה של המשחק (אם בכלל) אבל מבטיחים השקעה גדולה במוד הכי גדול והכי מושקע של המשחק - המנג'ר מוד ובעיקר בחלון העברות.
בנוסף יהיו שיפורים במשחקיות כמו בעיטות חזקות יותר, השחקן יכול להסתובב לכל מקום בציר של 360 מעלות והוא לא מוגבל יותר (דברים שמורגשים ודי מעצבנים כשאתה מנסה לפנות למרכז הרחבה). יהיו מסירות יותר חזקות, מדויקות ומהירות, סוף כל סוף יהיה פייט רציני בין החלוץ בנסיון לעבור את שחקן ההגנה ובקיצור - כנראה שזה לא יהיה קל.
עוד פרטים על המשחק בנושא הרשמי שלו בפורום כאן.

תאריך יציאה: אוקטובר 2009

Tiger Woods PGA Tour 10

עוד משחק גולף טייגר וודס של EA. לגבי הקודמים אני לא יודע כי לא שיחקתי בהם אבל הדמו של המשחק הזה הוא כייפי ביותר ועושה חשק לקנות את המשחק אולי לחובבי הגולף אפילו במחיר מלא. המשחק הזה עומד על ממוצע ציונים של 83-84! (כנראה הטוב ביותר בסדרה שיצא לאקסבוקס) יהיו בוא עוד מצבי turnamanet, לייב משופר, השפעת מזג האוויר על משחק ומשחקיות כייפית יותר מתמיד. מי שחשב שמשחקי גולף זה רק לווי כדאי שינסה את הדמו של המשחק הזה שזמין להורדה עכשיו בלייב.

תאריך יציאה: 8 ליוני 2009 (המשחק כבר יצא)

NBA Live 2010

גם השנה תנסה EA להתחרות במשחק הכדורסל של 2K עם עוד משחק בסדרה של NBA Live. יהיו כנראה עוד שיפורים בגיימפליי ובמצבי האונליין של המשחק. בלייב תוכלו לעדכן את מצב הקבוצות והשחקנים כמו מה שקורה במציאות בליגת ה-NBA (כנראה כמו האדידס לייב שבפיפא).

תאריך יציאה: אוקטובר 2009

NBA 2K10

המשחק שהתחרה בזה של EA ה-NBA Live ובדרך כלל ניצח ואת האמת רוב הסיכויים שיעשה את זה גם השנה. כרגע לא ידוע הרבה על המשחק הזה אבל כמובן שיהיו בו שיפורים ועוד דברים שישאירו אותו מוביל בתחרות מול ה-NBA Live.
כמו המתחרים גם 2K שחררו תמונה אחת בלבד מהמשחק שאי אפשר לשפוט שום דבר על פיה.

תאריך יציאה: 6 לאוקטובר 2009

Madden NFL 10
עוד משחק פוטבול בסדרה של EA הפעם מבטיחים עוד מצבים למשחק ושיפור בעבירות שבמשחק הזה אולי זה הכי חשוב (קפיצה בערימה ועוד כל מיני).

תאריך יציאה: 14 לאוגוסט 2009

נערך לאחרונה על ידי ManUtd, 01.07.2009 בשעה 11:29.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של cha0s

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 12.02.2009, 16:49

מחכה לכתבה על פיפא..
האמת אני חושב על לקנות אותו אבל בגלל שאני גם צריך כסף לגולד אני מתלבט.

מי שרוצה הזמנה ל- Lockerz שילח לי את האימייל שלו

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#3   פורסם: 12.02.2009, 18:11

אני כותב עכשיו את הביקורת ואני מקווה לסיים לכתוב ולערוך עד מחר, בנתיים הינה האצ'יוומנטים של המשחק, אתה ה-secret achievements לא הוספתי. לא הצלחתי להעתיק את התמונות של האצ'יוומנטים אז בינתיים העתקתי את זה ככה..

Bend it like a pro 15
Score from a free kick in a match
Screamer! 10
Score from over 30 yards out in a match
On the spot 5
Score from a penalty in a match
Good head on your shoulders 10
Score with a header in a match
One goal a season 10
Score with a defender in a match
Eat my chip 10
Score by chipping the keeper in a match
On yer bike! 30
Score with a bicycle kick
In off 20
Score off the woodwork in a match
Fling yourself at it 20
Score with a diving header in a match
Like on the training field 10
Score from a corner
Wing play 10
Score from a cross
What a Beauty! 5
Score on the volley in a match
Hero 10
Save a penalty
Director in the making 10
Upload a video to EA Sports™ football world
Last Gasp Goal 19
Score in the 89th minute
Giant Killer 15
Beat a five star team with a half star team
A Man Down 20
Win a game when down one man
Custom sixty four winner 50
Win a Created Tournament that starts with sixty four teams
One star winners 75
Win a Tournament that starts with sixteen teams, with a one star rated team.
Huge investment 20
Buy a player in Manager Mode for 50 million of your chosen currency
Huge return 30
Sell a player in Manager Mode for 50 million of your chosen currency
Spending spree 20
Buy 50 players in your career in Manager Mode
The purist 100
Complete a Manager Mode season without simming any games
Provider 10
Perform a cross for a friend who scores from it (co-operative achievement)
Frequent flyer 20
Win in every stadium
Real world winner 20
Win 5 Interactive League matches
Ranked winner 10
Win a Ranked Xbox LIVE Match
Manual labour 10
Win a match with fully manual settings (no assistance can be switched on)
1st time out 10
Win an Online League match
Living legend 50
Reach legendary status for your country
Club god 40
Reach legendary status for your club

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של JinxTZ

מודל לחיקוי

#4   פורסם: 12.02.2009, 18:25

שמעתי שפיפא 09 למחשב הוא מעפן אבל לקונסולות הוא ממש טוב, מה ההבדל בין הגרסאות?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#5   פורסם: 12.02.2009, 18:54

ההבדל העיקרי ששמים אליו לב ישר הוא הגרפיקה ששונה בהרבה בין הקונסולות למחשב, בנוסף לכך התנועות של השחקנים שונות, התפריטים שונים, האוהדים נראים אנושיים סוף כל סוף ועוד כל מיני..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

שואף לשלמות

#6   פורסם: 12.02.2009, 22:40

דבר חשוב להוסיף זה שבקונסולות אפשר 2 שחקנים וגם במשחקי ספורט בקונסולות השליטה יותר נוחה עם שלט (לי לפחות) כי זה משחק פשוט ולא צריך הרבה כפתורים לכן מסתדרים טוב.
בכל מקרה הייתי בטוח שהת'רד יהיה בסכנת סגירה כי כבר היה דיון FIFA נגד PES 2009 וגם צריך יותר תוכן אבל אני רואה שאתה מתחיל להוסיף, אולי גם אני אעזור ואוסיף.

אגב הזמנתי את המשחק השבוע מ-GAME.CO.UK והוא נשלח אליי ביום שני.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#7   פורסם: 13.02.2009, 00:08

בגלל זה שאלתי את חנן לפני שפתחתי את הנושא והוא אישר לי. הכוונה שלי שהנושא יהיה לכל משחקי הספורט אם זה טניס, כדורגל, כדורסל, מירוצים ועוד כל מיני ככה שאתם מוזמנים להוסיף סירוטונים ומידע על משחקים שיוצאים או ביקורות שלכם ממשחקים..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של SYSTEM.OUT

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 13.02.2009, 06:51

ManUtd
ציטוט:
צפה בהודעה
בגלל זה שאלתי את חנן לפני שפתחתי את הנושא והוא אישר לי. הכוונה שלי שהנושא יהיה לכל משחקי הספורט אם זה טניס, כדורגל, כדורסל, מירוצים ועוד כל מיני ככה שאתם מוזמנים להוסיף סירוטונים ומידע על משחקים שיוצאים או ביקורות שלכם ממשחקים..
שיחקתי בדמו של פיפא, ולא ממש הבנתי מה ההבדל בין הפאסים(בין Aל Y)

gamertag: SystemOut360

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של AdiLaz

שחקן מושבע

#9   פורסם: 13.02.2009, 07:41

SYSTEM.OUT
ציטוט:
צפה בהודעה
שיחקתי בדמו של פיפא, ולא ממש הבנתי מה ההבדל בין הפאסים(בין Aל Y)
בY אתה שולח את השחקן ובA אתה מוסר לרגליים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ITAYBRON

שואף לשלמות

#10   פורסם: 13.02.2009, 11:02

אני משחק במשחק האולפמידה שלי הוא לא רע רק חבל שאין את ישראל

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#11   פורסם: 13.02.2009, 17:19

Fifa 2009 ל- XBOX 360

אוקי לפני שאתם מתחילים לקרוא את זה אני רוצה להגיד משהו. כל מי שאי פעם שיחק/ראה/ניסה את הגרסה למחשב שימחק את כל מה שהוא זוכר ויפנה מקום לגרסה של ה-360 שהיא שונה בהרבה מגרסת המחשב.

גרפיקה
קודם כל אני יתחיל מזה שהשחקנים נראים ממש אמיתיים ממבנה הגוף ועד השערות שנראות פשוט מדהים (אם זה אפרו, קוצים, שיער חלק ועוד הרבה תסרוקת נוספות).
התלבושות של השחקנים לא "דבוקות" להם לגוף אלא זזות בהתאם לתנועה של השחקן מה שהופך את המשחק גם להרבה יותר אמיתי והשחקנים כבר לא נראים כמו רובוטים (המשך במשחקיות).
האצטדיונים הרבים שמופיעים במשחק והאוהדים בהם מכניסים אותך לאווירה של המשחק אם זה באצטדיון קטן בליגה השלישית של אנגליה או במשחק חשוב של מנצ'סטר יונייטד או כל קבוצה גדולה אחרת. הדשא נראה ממש אמיתי ובריצה מהירה אם שחקן אפשר לראות אפילו את הבוץ יוצא מהדשא. האוהדים כבר לא נראים כמו מלבנים מוזרים בצורה של בן אדם, יש להם תלבושות שונות ואת חלקם תוכלו גם לראות מנופפים בצעיפים וכו'.
אפשר גם לראות את הספסל של השחקנים המחליפים במשחק אבל בינתיים אין את השחקנים המחליפים שם וכנראה שאת זה נראה בגרסה הבאה של המשחק.

משחקיות
המשחקיות היא פשוט מדהימה והתזוזה של השחקנים היא מצוינת ולעשות דריבל עם רונלדיניו יראה ממש אמיתי ומשכנע. ניתן לראות את ההבדל אפילו בדברים הקטנים אם זה הריצה של השחקן או סתם פניה לאחד מהצדדים. במשחקיות פיפא מנצחת בגדול ואי אפשר להתווכח אם זה בכלל.
בנוסף לכך ניתן לשנות את השפה של הפרשנות בהתאם לליגה אם זו ליגה אנגלית, ספרדית, גרמנית, הולנדית, פולנית וכו' ע"י הורדה של תוסף מה-marketplace בשפות שונות מאנגלית ועד הונגרית ועוד.

מצבי משחק
בפיפא ישנם לא מעט מצבי משחק והנה כמה מהם:

"הארנה" – דומה למצב של האימון במחשב אבל עם שחקן אחד (ניתן לשנות אותו בהגדרות לכל אחד שקיים במשחק). מתאים לאימון של תרגילים שונים, בעיטות וכו', אין אפשרות להתאמן בבעיטות חופשיות שזה דבר שקצת חסר לי, אבל אפשר לבעוט מכל מקום במגרש ללא חומה שזה בכל זאת נחמד. אפשר להעביר הרבה זמן בארנה וישנם גם אצ'יוומנטים שקשורים לכך ככה שאני מאמין שלכל אחד יבלה שם כמה זמן.

משחק יחיד/מהיר – אפשר לשחק במשחק אחד ללא Manager וכו', במשחק מהיר הקבוצות נבחרות ע"י הקבוצה האהובה עליך בפרופיל והיריבה שלה, ובמשחק יחד ניתן לשנות את המגרשים, הגדרות, קבוצות, תלבושות ועוד' בנוסף אפשר לשחק בתור שחקן אחד מהקבוצה ולא רק הקבוצה כולה.

create player –קודם כל אתם מעצבים את השחקן שלכם כמו בהרבה משחקי ספורט רק הרבה יותר משוכלל, תוכלו לשנות כל חלק בפנים, את השיער, הגבות, הזקן (אם תרצו) ואחר כך תעברו לגובה שיהיה מאוד משמעותי לגבי התפקיד של השחקן שתרצו ליצור (לבלם תהיה עדיפות של גובה למשל או אם תרצו לנצח בקרבות גובה בקרנות/ בעיטות חופשיות). בנוסף לשם שלכם תוכלו להוסיף commentary name מתוך רשימה ארוכה שזה השם שבו יקראו לכם כל הפרשנים.
אחרי שתסיימו ליצור את השחקן תוכלו להוסיף אותו לקבוצה או לעבור איתו למצב הבא: be a
pro.

be a pro - המצב הזה השתדרג הרבה מהגרסה הקודמת של פיפא וכעת אפשר לשחק בקמפיין של עד 4 עונות מלאות בכל אחת מהליגות שיש בפיפא ובנוסף גם אפשר לשחק בנבחרת שלכם אבל אז תצטרכו לסמן שתבנו את השחקן שאתם ממדינה אחרת ולא ישראל מהסיבה שאין עוד את הנבחרת שלנו. את השחקן שבניתם או זה שבחרתם מתוך הקבוצה תוכלו לפתח באמצעות נקודות שתקבלו בהתאם למשימות שתבצעו, כלומר, לפני כל משחק תקבלו את רשימת הדברים שעליכם לבצע במשך המשחק, אם זה לבעוט 4 פעמים למסגרת, להבקיע שער, לקבל ציון של לפחות 7.0 ועוד. המשימות יהפכו לקשות יותר ויותר בהתאם לרמה שאיתה תגיעו עם השחקן.
קודם כל בתחילת כל עונה אתם מתחילים לשחק בקבוצת המחליפים (ה-reserves) וכאשר תרשימו תוכלו לעלות לקבוצה הראשונה, להיות אהוב הקהל, קפטן ו"אגדה" ואותו דבר גם בנבחרת במקביל.
בסוף כל עונה תוכלו לחתום בקבוצה אחרת מה שהופך את המצב הזה לעוד יותר לא משעמם.
בנוסף תוכלו לשתף חברים במצב ה-be a pro שלכם ולתת להם גם לשחק איתכם בקבוצה או לדלג על משחקים - simulate

manager - מצב המנג'ר הוא המצב ההכי מגוון בפיפא וכולל הרבה אפשרויות רכישת שחקנים בהתאם לתקציב שלכם בכל קבוצה, מכירתם, חתימה עם ספונסרים בתחילת כל עונה שיכניסו עוד כסף למועדון, פיתוח שחקנים צעירים, שינוי הטקטיקה שבה תרצו לשחק (חדש!), זכייה בתארים (גביעים, ליגות) ומעבר בין קבוצות בכל סוף עונה.

טורנירים – כל הליגות והגביעים הקיימים בפיפא אבל ללא עונות, כספים, אי אפשר למכור שחקנים אלא רק הטורניר עצמו.

xbox live – אני לא יכול לכתוב על המצב הזה הרבה כי עוד לא ניסיתי אותו אבל אני מאמין שהנתונים מדברים בעד עצמם – מליון ורבע משחקים בפיפא כל יום! וזה כבר אומר משהו על המצב הזה. מאפשר משחק של עד 10 על 10, ליגות, משחקים יחידים ועוד. התוסף החדש Adidas Live מעדכן את הנתונים של השחקנים בלייב בהתאם למה שקורה במציאות מהי הכוונה? אם באותו שבוע לרונאלדו לא הלך טוב במשחק הליגה האחרון אז גם במשחק פיפא בלייב הנתונים שלו ישתנו ויהיה יותר קשה לבעוט איתו, לדרבל ועוד..

כמובן שיש עוד הרבה דברים לכתוב על המשחק הזה אבל אם אני ימשיך לכתוב זה פשוט לא ייגמר, בסך הכול מדובר במשחק מצוין שכל אחד חייב לעצמו גם אם הוא לא חובב גדול של כדורגל. הגרפיקה המצוינת, המשחקיות המדהימה ועוד הרבה דברים הופכים אותו למשחק הספורט הגדול של השנה ואולי לפי נתוני המכירות גם של כל הזמנים.

נערך לאחרונה על ידי ManUtd, 13.02.2009 בשעה 18:18.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#12   פורסם: 13.02.2009, 20:00

אוקיי והינה סירטון שמסביר על ה-Be a Pro למי שלא הבין אחרי הביקורת שלי וגם עוד אחד שמסביר על ה-Adidas Live

360 Be a Pro: Seasons Doc

Inside the Game: Adidas Live Season

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

שואף לשלמות

#13   פורסם: 13.02.2009, 20:44

אחלה השקעה ואחלה ביקורת!
זה הוסיף לי עוד קצת מידע על המשחק. הזמנתי ביום שני ועדיין לא הגיע.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#14   פורסם: 13.02.2009, 21:29

יש עוד הרבה דברים שאפשר לכתוב על המשחק הזה אבל ניסיתי לקצר כמה שאפשר כדי שלאנשים יהיה כוח לקרוא את זה ולא יעצרו באמצע אבל אם יש לך עוד שאלות על המשחק אתה יכול לשאול..

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 14.02.2009, 02:25

וזה מתאים למי שלא שיחק פיפא בחיו?

חזרה לראש העמוד
פרסומת

נינג'ה בלגי

#16   פורסם: 14.02.2009, 02:36

AdiLaz
ציטוט:
צפה בהודעה
בY אתה שולח את השחקן ובA אתה מוסר לרגליים.
מה הכוונה שולח את השחקן?
אפשר לתת קצת יותר מידע, לשחקן המתחיל, תודה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של golgolon

שואף לשלמות

#17   פורסם: 14.02.2009, 10:46

SYSTEM.OUT
ציטוט:
צפה בהודעה
מה הכוונה שולח את השחקן?
אפשר לתת קצת יותר מידע, לשחקן המתחיל, תודה.
מסירה רגילה, זה פשוט לרגליים של השחקן שאתה מכוון אליו

שליחה, זה שאתה מוסר את הכדור לא בדיוק אל הרגליים של השחקן אלה קצת קדימה כדי שירוץ

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#18   פורסם: 14.02.2009, 12:00

SYSTEM.OUT
ציטוט:
צפה בהודעה
וזה מתאים למי שלא שיחק פיפא בחיו?
זה יותר על הגירסה החדשה אבל אני חושב שזה גם יכול אולי להספיק למי שעוד לא שיחק פיפא..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#19   פורסם: 15.02.2009, 08:34

לחובבי הבייסבול
Major League Baseball 2K9 - Team Select, Gameplay Video at OpSports

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

חשבון משתמש נעול

#20   פורסם: 15.02.2009, 11:44

אני עדיין משחק ב-Virtual Tennis 3 של סגה, מישהו יכול לתת השוואה לעומת Top Spin 3 ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#21   פורסם: 15.02.2009, 17:27

אני יכול להגיד לך בתור אחד שיש לו את top spin 3 ושיחקתי בדמו של virtua tennis 3 שקודם כל הגרפיקה ב-top spin ניראת לדעתי הרבה יותר טוב אם זה בפרצופים של השחקנים, המגרש עצמו, הקהל ועוד הרבה דברים...
בנוסף לכך יש עוד הבדל ש-top spin הרבה יותר מקצועי והחבטות בו הרבה יותר הגיוניות ואי אפשר לרוץ מצד לצד ולקפוץ מצד לצד בלי הגבלה ואי אפשר גם להגיע לכל חבטה של היריב, מה שהופך את המשחק לקשה יותר אבל לאט לאט מתרגלים לזה.
אם אני לא טועה ניסיתי פעם את virtua tennis 3 במחשב והמצב של הקריירה בו הרבה פחות יפה ומושקע אבל עדין הוא משחק כייפי שמעביר הרבה זמן ולמי שלא איכפת מכל הקטע של המקצועיות במשחק אז זה לא כל כך משנה, בכל מקרה הם שניהם משחקים ממש טובים לדעתי..

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#22   פורסם: 15.02.2009, 17:47

אגב, אתם יודעים שהוכרז VIRTUA TENNIS 2009 ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#23   פורסם: 15.02.2009, 17:55

לא ידעתי.. עכשיו בדקתי והוא אמור לצאת במאי ל-PS3, XBOX 360 ולמחשב..
דרך אגב בחנות שלו יהיה 800 אביזרים שב-TOP SPIN 3 יש קצת יותר מ-300..

והינה האתר שלו ב-SEGA

http://www.sega.co.uk/games/virtua-t...09?t=EnglishUK

חזרה לראש העמוד
פרסומת

שואף לשלמות

#24   פורסם: 15.02.2009, 18:06

יהיה שם אפשרות נחמדה, שיהיה אפשר עם השחקן שאתה יוצר להיכנס לדירוג עולמי ולהתקדם בו.

יהיה יותר מיני משחקונים, שחקנים חדשים והקהל יהיה ב3D לעומת המשחק הקודם שהקהל היה ב2D

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#25   פורסם: 15.02.2009, 18:11

הכוונה שאפשר להכנס לדירוג באונליין?

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#26   פורסם: 15.02.2009, 18:21

נשמע טוב, אבל אם הוא יהיה כמו הקודם, אני אשאר אם TS3.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#27   פורסם: 15.02.2009, 18:23

ManUtd
ציטוט:
צפה בהודעה
הכוונה שאפשר להכנס לדירוג באונליין?
כן, עם השחקן שיצרת

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#28   פורסם: 15.02.2009, 18:26

אני חושב שיש את זה גם ב-TOP SPIN 3...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mpower

אלוף האציוומנטים

#29   פורסם: 16.02.2009, 17:39

קודם כל אחלה ביקורת על FIFA.
ממש מושקעת ולעיניין.
דבר שני לדעתי צריך להפוך אותך למנהל משחקי הספורט של הפורום , נראה שאתה מבין די הרבה
בעיניין , וחבל שזה לא ימומש.

דבר אחרון אני רוצה לקנות משחק NBA.
יאני ומטלבט בין שני הגדולים:
NBA 2K
ו NBA LIVE 2009
על מי מהם אתה ממליץ?

אני שיחקתי למשל ב 2003 על הPS1 ,או 2005 על PS2.
אז אני רוצה משחק שישחזר את החוויה שלהם רק על ה360
כמובן עם הגרפיקה המחודשת וההרכבים , וכמובן יתן קצת יותר.
מי מהם מתקרב לזה או אפילו יותר טוב?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#30   פורסם: 16.02.2009, 17:47

קודם כל תודה על המחמאה ואני ישמח לעזור בנושאים של משחקי ספורט לכל מי שירצה..
ובנוגע למשחקי כדורסל:
לדעתי שניהם טובים אבל השנה NK9 מנצח ואני ראיתי את זה בתור אחד ששיחק בדמואים של שניהם.. קודם כל הקהל ב-NK9 הוא פשוט מדהים (אותו קהל כמעט כמו ב-TOP SPIN 3) וכל אחד מהאנשים עושה משהו אחר והם פחות זזים ביחד.. את תראה אחד עובר עם פופקורן, אחד מדבר עם חבר שלו, אחד מעודד ועוד כל מיני.. בנוסף הגרפיקה שלו והמשחקיות בו ניראת לדעתי הרבה יותר טוב מהלייב שמפסיד גם השנה אבל גם הוא משחק לא רע בכלל.
אתה יכול להוריד גם את הדמואים ולנסות, שניהם טובים וזה לא שהלייב גרוע רק שפשוט ה-NK9 הוא ממש טוב לדעתי..

חזרה לראש העמוד
1  2  3  5  19

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא