נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות (Xbox 360, PS3,Wii) - Page 26 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות (Xbox 360, PS3,Wii)
1  2  3  4  24  26  28  36  186
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#751   פורסם: 15.08, 19:33

nisi90
ציטוט:
צפה בהודעה
אממ לפי מה שהבנתי מתגובות מח'ול זה בגלל שהכתבה די מטעה.

מבחינת נתונים יבשים ה360 הכן מכר יותר עותקים אבל בגלל שיותר כסף הושקע בגירסאות ה360 (לרוב כי ה360 היא קונסולת הפיתוח הראשית והPS3 והPC מקבלות פורט) אז EA ראו פחות רווחים ממנה, זה הכל מספרים יבשים.
זה לא בגלל זה, זה בגלל תיקון חשבונאי שנקרא GAAP שמדבר על הכרה בהכנסות עתידיות או משהו כזה ומעוות את המספרים (חפש הסבר בהיסטוריה של הפורום). בפועל אכן נמכרו יותר עותקים לX360.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
UFC זה משחק הארדקור? זה בין היותר קז'ואלים. זה כמו שתגיד שמדן הוא משחק הארדקור. זה משחק ספורט אקסטרים, לא רואה איך הוא נכנס לקטגוריית הארדקור. UFC הוא משחק לנערים שרוצים להרביץ מכות רצח לאנשים וירטואלים, אין בזה שום הארדקור.
כנ"ל FN4. לא מבין מה הארדקור בזה.
UFC הוא לא זה ולא זה. הוא מוכר טוב בין היתר כי הוא משחק מיינסטרימי מבוסס זיכיון ומדבר לכל חובבי הזאנר מהטלוויזיה (מה שמסביר למה הוא גם מוכר הרבה יותר טוב ממשחק כמו RFG) . אבל מבחינת שליטה במשחק ועקומת למידה, הדמו של המשחק היה אולי אחד המורכבים שנתקלתי בהם והוא בהחלט לא משחק שפונה לשחקני קזואל שלא מוכנים להשקיע בלימוד - הם לא יגיעו בו רחוק כנראה.

בכל מקרה, כמה מספרים מעניינים:
- אחרי החודש האחרון נראה שהX360 היא הקונסולה היחידה שעדיין מראה צמיחה בארה"ב בשנת 2009 עם עלייה של 17%. הWII זכתה לחודש הכי גרוע שלה מאז שיגור הקונסולה ב2006
- הX360 גם חצתה באירופה את קו ה-9 מיליון קונוסלות
- היילו 3 חצה את רף ה-10 מיליון עותקים לפי VGChartz
- שירות הלייב הכפיל את כמות דקות המשחק שלו בשנה האחרונה.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#752   פורסם: 15.08, 21:01

ברור שלא מדובר במשחק הארדקור, אבל הוא כן משחק "רגיל", עם בשר. הן בקטגוריית משחקי המכות והן כאשר משווים אותו למשחקי ספורט קז'ואליים באמת.
וזה ברור שהמשחק מוכר ככה בגלל ש UFC זה מייןסטרים. הנקודה היא שהוא מייןסטרים לא בגלל שהוא מספק לאיזה בני 13 הזדמנות לשבור פנים של מישהו. יש משחקי מכות אחרים שמספקים את האספקט הזה באופן מיידי.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#753   פורסם: 15.08, 21:34

JinxTZ
ציטוט:
צפה בהודעה
כמובן שלא, אתה שחקן WII...עומק זה בשפה אחרת בשבילך
ומה זה עומק בשבילך? בו ספר לי על העומק של המשחקים שאני כל-כך לא מכיר.

חלאס כבר עם ההתנשאות הזו עלי ועל שחקני Wii, אני משחק במשחקים "עמוקים" כמו שאני משחק במשחקים קלילים. אני שמח וגאה ליהנות משני העולמות ולא צריך לתזכר לי את זה כאילו מעולם לא נגעתי במשחק. בעיקר שאתה בן 16 (לפי הפרופיל שלך) וכשתגיע לגיל שלי אולי תראה את הדברים אחרת. אולי, כי יש כאן אנשים בגילי שעדיין יכולים לשרוף שעות מול משחק. והאמת, שאני מאוד נהנה כרגע מלשחק ב-Farmville בפייסבוק. לא רואה בזה בושה או צורך להתנצל על זה.

לענייננו, שוב, כמו שאמרתי UFC הוא משחק מיינסטרים שבעיניי הוא יותר קז'ואל. העובדה שהוא עדיין בטופ20 נובעת לדעתי בעיקר בגלל המכירות הנמוכות שבכללי נמצאות שם. הטבלה נגמרת במשחק באיזור ה-100 אלף יחידות, זה לא גבוה במיוחד לעומת חודשים אחרים. וזה מראה מכירות חלשות בקיץ.

חודש הבא זה ישתנה עם מדן.

אני חושב שהודעת ה-PR של מיקרוסופט היא סוג של בדיחה. איך היא יכולה להגיד שה-360 היא אור של התעשיה, אם ה-Wii עדיין מכרה פי 1.5-2 ממנה. ה-Wii עדיין נמצאת אחרי מספר זהה של חודשים בהפרש ניכר מה-PS2 בתקופה זהה. העובדה שה-360 מוכרת סביר אחרי חיתוך במחיר היא לא הפתעה בליגה, למרות צניחה חדה מאוד של ה-Wii במכירות היא עדיין מוכרת יותר.

נערך לאחרונה על ידי ADi, 15.08 בשעה 21:37.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#754   פורסם: 15.08, 21:47

ההגדרות שלך פשוט מבולגנות. UFC הוא מהמשחקים היותר מורכבים בז'אנר שלו. מה עושה אותו ליותר "קז'ואלי" ממשחק אחר בז'אנר? אולי בכלל אתה חושב שכל הז'אנר הוא קז'ואלי, אבל משחקי ספורט\מייןסטרים זה ממש לא אומר בהכרח שמדובר במשחק קז'ואלי. מאדן הוא לא קז'ואלי ופיפא הוא לא קז'ואלי.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#755   פורסם: 15.08, 23:17

טוב. לכל אחד, יש הגדרות משלו.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#756   פורסם: 15.08, 23:19

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חושב שהודעת ה-PR של מיקרוסופט היא סוג של בדיחה. איך היא יכולה להגיד שה-360 היא אור של התעשיה, אם ה-Wii עדיין מכרה פי 1.5-2 ממנה. ה-Wii עדיין נמצאת אחרי מספר זהה של חודשים בהפרש ניכר מה-PS2 בתקופה זהה. העובדה שה-360 מוכרת סביר אחרי חיתוך במחיר היא לא הפתעה בליגה, למרות צניחה חדה מאוד של ה-Wii במכירות היא עדיין מוכרת יותר.
אני משער שהם מתכוונים שהם הקונסולה היחידה שצומחת בזמן שכל השאר יורדות בצורה חדה. בכל זאת מה רצית שהם יגידו במכתב יחצנות, נינטנדו קורעים אותנו?

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#757   פורסם: 15.08, 23:29

לא באתי בטענות, פשוט טענתי שזה מבדח. שים לב שהם גם לא ציינו שה-360 היא הקונסולה המובילה במכירות צד שלישי וכד'... כנראה שזה כבר לא המקרה.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#758   פורסם: 15.08, 23:34

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
לא באתי בטענות, פשוט טענתי שזה מבדח. שים לב שהם גם לא ציינו שה-360 היא הקונסולה המובילה במכירות צד שלישי וכד'... כנראה שזה כבר לא המקרה.
הם חודש אחד מציינים חודש אחד לא. אני משער שה360 והWII קרובות נורא וחודש אחד האחת למעלה וחודש אחר השניה והם מן הסתם מציינים רק כשה360 למעלה.
כבר מהטופ 20 שיש בו רק 5 משחקי 360 ו-7 משחקי WII אפשר לראות שהם לא מקום ראשון החודש, אבל חודש הבא יש מאדן וזה נראה לי ישים את ה360 שוב למעלה בתוכנה. החודש אחריו יהיה אפילו יותר גדול ל360 כי יוצא ODST ורוק באנד ביטלס.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#759   פורסם: 16.08, 06:43

רוק בנד ביטלס יוצא גם ל-Wii, זה דווקא יהיה מעניין, כי תיאורטית קהל רב על הקונסולה הוא די מבוגר ועם ערך יותר סנטימנטלי ללהקה. וזה לדעתי פעם ראשונה ש-EA מוציאה רוקבנד לכולם יחד.

מדן אולי ימכור מיליונים, אבל זה כלום לעומת כמה שתמכור הטרילוגיה של מטרויד פריים. אני צופה 5-6 מיליון עותקים בחודש הראשון, ועוד משהו כמו 10-12 אחרי חודשיים. אני מת שיהיה לי כסף כי זה משהו שאני חייב לאוסף, איזה יופי של דבר זה.

אני לא מדבר על כמות המשחקים, הרי רוב המשחקים בטופ20 הם של נינטנדו עצמה. אני מדבר על זה שהם תמיד דיברו על צד שלישי והם הפסיקו. טוב נו.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#760   פורסם: 16.08, 13:07

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
רוק בנד ביטלס יוצא גם ל-Wii, זה דווקא יהיה מעניין, כי תיאורטית קהל רב על הקונסולה הוא די מבוגר ועם ערך יותר סנטימנטלי ללהקה. וזה לדעתי פעם ראשונה ש-EA מוציאה רוקבנד לכולם יחד.

מדן אולי ימכור מיליונים, אבל זה כלום לעומת כמה שתמכור הטרילוגיה של מטרויד פריים. אני צופה 5-6 מיליון עותקים בחודש הראשון, ועוד משהו כמו 10-12 אחרי חודשיים. אני מת שיהיה לי כסף כי זה משהו שאני חייב לאוסף, איזה יופי של דבר זה.

אני לא מדבר על כמות המשחקים, הרי רוב המשחקים בטופ20 הם של נינטנדו עצמה. אני מדבר על זה שהם תמיד דיברו על צד שלישי והם הפסיקו. טוב נו.
הם עדין מדברים על צד שלישי, פשוט פעם באיזה חודשיים או שלושה כשהם מקום ראשון בנושא צד ג'
לא ידעתי שיוצא RB ביטלס גם לWII, בהחלט יהיה מעניין אבל נראה לי שהWII תקח את הקרב הזה כקונסולה לנונגיימרים ומשפחות. הדבר היחיד שבטוח בנושא הזה הוא שהפס3 תהיה רחוקה מאחור במשחק הזה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#761   פורסם: 16.08, 17:04

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
טוב. לכל אחד, יש הגדרות משלו.
זה לא מדוייק. יש הגדרה אחת, ויש אנשים שלא מבינים או לא מפרשים נכון את ההגדרה ולכן הם ממציאים לעצמה פרשנות אחרת. אבל הם טועים.
אם אתה לא מבין את העומק של UFC, אז או שלא באמת שיחקת במשחק או שאתה לא מבין את ההבדל בין משחק עמוק למשחק לא עמוק. אין אפשרות אחרת.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
חלאס כבר עם ההתנשאות הזו עלי ועל שחקני Wii, אני משחק במשחקים "עמוקים" כמו שאני משחק במשחקים קלילים. אני שמח וגאה ליהנות משני העולמות ולא צריך לתזכר לי את זה כאילו מעולם לא נגעתי במשחק. בעיקר שאתה בן 16 (לפי הפרופיל שלך) וכשתגיע לגיל שלי אולי תראה את הדברים אחרת. אולי, כי יש כאן אנשים בגילי שעדיין יכולים לשרוף שעות מול משחק. והאמת, שאני מאוד נהנה כרגע מלשחק ב-Farmville בפייסבוק. לא רואה בזה בושה או צורך להתנצל על זה.
אני לא מבין: מצד אחד אתה לא רואה צורך להתבייש לשחק בפארמוויל, אבל מצד שני אתה כן מרגיש צורך לגונן על זה שאתה כן משחק במשחקים עמוקים? מותר ואפשר לא לשחק במשחקים עמוקים (רוב מוחלט של האנשים למעשה לא משחקים במשחקים עמוקים) ואין עם זה שום בעיה.
ואם אתה בכל זאת מרגיש צורך לציין שאתה משחק במשחקים עמוקים, אז באיזה משחקים מדובר? לא רואה איך אזכור של פארמוויל מגבה את הטענה הזו.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
מה שמעניין אנשים (כלומר משקיעים) הוא לא המספר, אלא המגמה - בדיוק כמו במניות (שבעצם אמורות לחקות את המגמה במכירות). הX360 במגמת עלייה אחרי 3 שנים, הWII במגמת ירידה אחרי שנתיים, וכשמסתכלים על מחזור חיי מוצר (שבאופן מסורתי נוטה לעלות ואז לדעוך) אז זה דבר שמאד מעניין לדעת.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
בניגוד להודעת הPR של מיקרוסופט, מה שכתבת כאן זו באמת בדיחה. אבל אני לא כל כך צוחק כי אני לא בטוח אם באמת כתבת את זה בציניות או ברצינות תהומית. 5-6 מיליון עותקים בחודש? הרי זה יותר ממה שמכרו כל משחקי מטרויד יחד עד היום. מי הם בדיוק אותם 5-6 מיליון אנשים שיחליטו פתאום לקנות את הטרילוגיה אחרי שהם לא בדיוק התעניינו במשחקי מטרויד עד היום?

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#762   פורסם: 17.08, 13:06

גאלמר, אם המניות היו מחקות את מצב המכירות הרי שנינטנדו הייתה החברה היחידה שהייתה עולה שנה שעברה פי 2. זה לא קרה.

אני לא מרגיש צורך לגונן על זה שאני משחק במשחקים עמוקים, אני פשוט אומר שאין שום בושה לשחק בזה או אחר, וזה לא הופך אנשים שמשחקים במשחקים עמוקים לטובים יותר מאלה שלא.

כן צחקתי גאלמר, אני לא באמת מצפה שמטרויד פריים ימכור 5-6 מיליון. ברור שהוא ימכור הרבה יותר. הלוואי ואנשים יקחו את מה שכתוב בפורומים בקצת פחות רצינות.

בכל מקרה, הנה המצעד הבריטי וההולנדי:
Week 33, 2009 - Individual Formats (Units)

01 (01) WII Wii Sports Resort (Nintendo)
02 (04) WII Ashes Cricket 2009 (Codemasters)
03 (02) PS3 Ashes Cricket 2009 (Codemasters)
04 (03) 360 Ashes Cricket 2009 (Codemasters)
05 (05) WII Wii Fit (Nintendo)
06 (06) WII Mario Kart Wii (Nintendo)
07 (11) PS3 Call Of Juarez: Bound In Blood (Ubisoft)
08 (07) PC The Sims 3 (Electronic Arts)
09 (15) 360 Call Of Juarez: Bound In Blood (Ubisoft)
10 (09) WII Wii Play (Nintendo)
11 (08) WII Ea Sports Active (Electronic Arts)
12 (18) NDS Club Penguin: Elite Penguin Force (Disney Interactive Studios)
13 (13) NDS Professor Layton And The Curious Village (Nintendo)
14 (14) NDS Pokemon Platinum (Nintendo)
15 (19) NDS Mario Kart Ds (Nintendo)
16 (__) 360 Madden Nfl 10 (Electronic Arts)
17 (27) 360 [prototype] (Activision Blizzard)
18 (21) NDS G-force (Disney Interactive Studios)
19 (12) WII Tiger Woods Pga Tour 10 (Electronic Arts)
20 (36) 360 Call Of Duty: World At War (Activision Blizzard)
21 (37) WII Carnival: Funfair Games (Take 2)
22 (__) PS3 Madden Nfl 10 (Electronic Arts)
23 (10) 360 Fight Night Round 4 (Electronic Arts)
24 (16) PS3 Fight Night Round 4 (Electronic Arts)
25 (22) NDS Dr Kawashima's Brain Training (Nintendo)
26 (17) 360 Tiger Woods Pga Tour 10 (Electronic Arts)
27 (__) NDS Active Health With Carol Vorderman (Nintendo)
28 (__) 360 Too Human (Microsoft)
29 (23) 360 Call Of Duty 4: Modern Warfare (Activision Blizzard)
30 (20) PS3 Tiger Woods Pga Tour 10 (Electronic Arts)
31 (24) WII My Fitness Coach: Get In Shape (Ubisoft)
32 (38) NDS New Super Mario Bros. (Nintendo)
33 (28) NDS Rhythm Paradise (Nintendo)
34 (40) PS3 [prototype] (Activision Blizzard)
35 (__) WII Carnival Games: Mini Golf (Take 2)
36 (29) NDS Mario & Sonic At The Olympic Games (Sega)
37 (39) NDS Peppa Pig: The Game (Ubisoft)
38 (31) NDS Mystery Stories (Gsp/avanquest)
39 (33) 360 Halo 3 (Microsoft)
40 (26) PS3 Infamous (Sony Computer Ent.)

Netherlands:
Week 33, 2009

01 (01) [WII] Wii Sports Resort (Nintendo)
02 (03) [WII] Wii Fit (Nintendo)
03 (02) [WII] Mario Kart Wii (Nintendo)
04 (04) [PC] The Sims 3 (Electronic Arts)
05 (05) [NDS] Pokemon Platinum (Nintendo)
06 (06) [NDS] Mario Kart DS (Nintendo)
07 (10) [PC] Grand Theft Auto 4 (Take 2)
08 (__) [NDS] 10 Voor Taal (Easy Interactive)
09 (08) [NDS] New Super Mario Bros. (Nintendo)
10 (07) [WII] Ea Sports Active (Electronic Arts)

France:
Week 32, 2009

01 (01) [WII] Wii Sports Resort (Nintendo)
02 (02) [WII] Wii Fit (Nintendo)
03 (03) [NDS] Pokemon Platinum (Nintendo)
04 (04) [NDS] Professor Layton And The Curious Village (Nintendo)
05 (05) [WII] Mario Kart Wii (Nintendo)

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#763   פורסם: 17.08, 15:12

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
גאלמר, אם המניות היו מחקות את מצב המכירות הרי שנינטנדו הייתה החברה היחידה שהייתה עולה שנה שעברה פי 2. זה לא קרה.
על מה אתה מדבר? לא אמרתי שהמניות מחקות מצב נתון אלא מגמה. והמכירות של נינטנדו לא היו במגמת עלייה מטורפת בשנה שעבר.
http://finance.yahoo.com/echarts?s=N...urce=undefined
המניות של ניטנדו קפצו ביותר מפי 4 בין השנים 2006 ל-2007 בגלל ציפיות מטורפות ולא הגיוניות שהקונסולות שלהן ימשיכו לייצר כאלו הכנסות לנצח. באיזשהי נקודה הבועה התפוצצה, אנשים הבינו שזה לא יקרה, והמנייה התחילה ליפול. נינטנדו עלתה יותר חזק ולכן היא גם ירדה יותר חזק.
ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
כן צחקתי גאלמר, אני לא באמת מצפה שמטרויד פריים ימכור 5-6 מיליון. ברור שהוא ימכור הרבה יותר. הלוואי ואנשים יקחו את מה שכתוב בפורומים בקצת פחות רצינות.
אם זה היה כמעט כל אחד אחר הייתי חושב שזו בדיחה, אבל אצלך לא יכולתי לדעת.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#764   פורסם: 17.08, 15:24

לגבי המניות, תאמין לי שאני מושקע ואני עקבתי אחרי זה בצורה אובססיבית. אם מה שאתה אומר באמת היה נכון, הרי שמניות נינטנדו היו ממשיכות בזינוק. להיפך, שנה שעברה נינטנדו עשתה וואחד רווח מדי רבעון והיחידה שפרסמה רווח בכלל מבין החברות המובילות. ועדיין המניה שלה התרסקה, לא בגלל בועה, כי להיפך, באותו זמן המכירות של ה-Wii הגיעו לשיאים חדשים גם בחודשים הכי יבשים של הקיץ.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#765   פורסם: 17.08, 15:40

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
לגבי המניות, תאמין לי שאני מושקע ואני עקבתי אחרי זה בצורה אובססיבית. אם מה שאתה אומר באמת היה נכון, הרי שמניות נינטנדו היו ממשיכות בזינוק. להיפך, שנה שעברה נינטנדו עשתה וואחד רווח מדי רבעון והיחידה שפרסמה רווח בכלל מבין החברות המובילות. ועדיין המניה שלה התרסקה, לא בגלל בועה, כי להיפך, באותו זמן המכירות של ה-Wii הגיעו לשיאים חדשים גם בחודשים הכי יבשים של הקיץ.
מניות תמיד מקדימות את המגמה כי הן מנסות לצפות אותה מראש (בהנחה שהן מצליחות לצפות את המגמה נכון).
את הרווחים האלו ב-2008 אנשים צפו הרבה הרבה מראש וקנו מניות שלה הרבה מראש (כבר בהשקה הWII עשתה קולות של הדבר הכי חם שיש) ככה שכבר נניח ב-2007 שווי המנייה יצג את הרווח שציפו לו בעלי המניות ב2008. רק בשלב מאוחר יותר יצא האוויר והמנייה נפלה, וזה ההבדל בין מגמה לשווי בנקודה מסויימת.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד
פרסומת

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#766   פורסם: 17.08, 15:47

איזה אוויר? ה-Wii עדיין עוקפת בסיבוב את המתחרות שלה בכל העולם, גם עם הירידה. אם מישהו ציפה שהיא תמכור אותו דבר במשך שנים אז הוא די חי באשליה.

ה-Wii עדיין מוכרת מדהים בשביל קונסולה בזמן המיתון הקשה ביותר שעובר על העולם. ונינטנדו היחידה שמודיעה על רווח, מתוך כל החברות, נדמה לי שהבאתי לכאן את טבלת הרווח, שמשהו כמו 3-4 חברות בלבד העידו על רווח.

שוק המניות הוא שוק מפגר, שחבל שלא ידעתי עד כמה לפני הנפילה, הייתי עוזב. השוק הזה נע על פי תחושות של משקיעים וחשיבות עקומות.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#767   פורסם: 17.08, 15:59

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
איזה אוויר? ה-Wii עדיין עוקפת בסיבוב את המתחרות שלה בכל העולם, גם עם הירידה. אם מישהו ציפה שהיא תמכור אותו דבר במשך שנים אז הוא די חי באשליה.

ה-Wii עדיין מוכרת מדהים בשביל קונסולה בזמן המיתון הקשה ביותר שעובר על העולם. ונינטנדו היחידה שמודיעה על רווח, מתוך כל החברות, נדמה לי שהבאתי לכאן את טבלת הרווח, שמשהו כמו 3-4 חברות בלבד העידו על רווח.

שוק המניות הוא שוק מפגר, שחבל שלא ידעתי עד כמה לפני הנפילה, הייתי עוזב. השוק הזה נע על פי תחושות של משקיעים וחשיבות עקומות.
המגמה עדי, המגמה. הWII מוכרת הרבה פחות טוב ממה שהיא מכרה בעבר, ולכן זה נראה כמו מגמת ירידה שלה, כאילו היא עברה את השיא שלה ומיצתה את רוב פוטנציאל השוק שלה.
אם ניקח דוגמא הפוכה אז הX360 למשל נמצאת במגמת עלייה, ולפי המגמה הזו נראה שהיא עדיין לא הגיעה לשיא שלה.

שוק המניות הוא שוק בעייתי כי הוא לא חופשי לחלוטין מתקלות, אבל כמה שהוא מפגר הוא עדיין הדבר הכי משוכלל שיש לך היום. זו לא חוכמה לעשות בו כסף "על הנייר" ולקפוץ עליו בזמן העליו, ואז להאשים את השוק כשיש נפילה.
בטווח של 5 שנים, המניה של נינטנדו עשתה בערך 300% אחרי הנפילה, שזה לא רע בכלל והרבה יותר ממה שהכסף שלך היה עושה בבנק או באגרות חוב ממשלתיות. ההבדל הוא שפה זה שוק עם סיכונים ואתה יכול גם להפסיד, אבל אם אתה מאמין שהמגמה עכשיו לא נכונה ושנינטנדו לא מיצתה את השוק עם הקונסולות הנוכחיות אז דווקא עכשיו זה הזמן שלך להשקיע בה את הכסף שלך, כשהמחיר של המניה זול יחסית למה שאתה מעריך שהוא צריך להיות.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#768   פורסם: 17.08, 16:12

אני נשאר עם המניה, כי אני סומך על נינטנדו ומאמין שהשוק פשוט מטומטם. הבעיה היא כמובן שהיא חברה שכל הרווחים שלה מגיעים ממשחקים, בעוד שתי האחרון מרוויחות ממקורות אחרים בעיקר, אם לא רק.

אני כן מאמין שכשנינטנדו תוציא לשוק קונסולה חדשה אז היא תעלה. שים לב שלמרות ההצלחה הפנומנלית של ה-DS המניה של נינטנדו עלתה קצת, רק ההצלחה המטאורית של ה-Wii הזניקה את המניה.

נדמה כי משקיעים כמו אנשים רגילים אוהבים להתעלם מניידות

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#769   פורסם: 19.08, 12:50

Bomberman LIVE Sells More Than 500,000

ציטוט:
“We are awed by the enthusiasm and excitement of Bomberman fans everywhere,” says Sabine Duvall, Vice President of Digital Download at Hudson Entertainment. “Watching fans have fun with Bomberman and each other in this classic, fast-paced action game has been truly rewarding. The success of Bomberman LIVE is a testament to the longevity of the Bomberman series, which has entertained fans of all ages on nearly all platforms and continues to do so.”

Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#770   פורסם: 19.08, 13:04

אני לא חושב שמישהו כתב פה, אבל במסיבה של EA אתמול הם הודיעו ש BF1943 מכר כבר מליון עותקים. נפלא בשבילם, XBLA\PSN בלבד. נראה לי שווה ערך לכל המכירות של משחקי קור ווי אקסקלוסיביים השנה הזאת .

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#771   פורסם: 19.08, 13:10

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא חושב שמישהו כתב פה, אבל במסיבה של EA אתמול הם הודיעו ש BF1943 מכר כבר מליון עותקים. נפלא בשבילם, XBLA\PSN בלבד. נראה לי שווה ערך לכל המכירות של משחקי קור ווי אקסקלוסיביים השנה הזאת .
הם הכריזו על המליון כבר לפני כמה שבועות. ד"א, 1UP טוענים שבערך כלום מהמליון הזה הוא על הפס3.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4  24  26  28  36  186

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא