נושא: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות (Xbox 360, PS3,Wii)
1  2  3  4  24  26  28  36  186
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Nucleus_Dawn

משתמש משקיען

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 28.02.2009, 20:46

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
כמו שאמרתי, זה אולי נכון בחינת הסלוגן, אבל אולי היא מיצתה את המכירות יחסית אחרי 45 מליון.
אני חושב שזה פשוט גידול ביכולות הייצור של נינטנדו. די ברור להם שאם מלא אנשים לא מוצאים WII בחנויות, הרבה אנשים מחפשים WII בחנויות ועדיף שימצאו אחת. הם פשוט שולחים יותר קונוסלות לחנויות. לא נראה לי שאפשר לייחס את זה לירידה במכירות של הWII.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

שואף לשלמות

#32   פורסם: 28.02.2009, 20:48

נדב, זה לא מפתיע שה-PC הכי מכניס מבחינת אקטיוויז'ן-בליזארד. הרי WOW נמכר כמו לחמניות טריות

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#33   פורסם: 28.02.2009, 21:12

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
כמו שאמרתי, זה אולי נכון בחינת הסלוגן, אבל אולי היא מיצתה את המכירות יחסית אחרי 45 מליון.
ממש לא, מוצר לא מוכר בינואר מעל חצי מליון יחידות בארה"ב בלבד ואז פשוט נעלם. אפילו אם הWII תאבד תאוצה זה יהיה תהליך מאוד איטי שיקח מעל שנה.

סך הכל עכשיו הWII ממצאת את הפוטציאל האמיתי שלה, כלומר ללא מגבלות הספקה. הקטע הוא שאתה שוכח דבר אחד, המכשיר שנתיים ומשהו בשוק ואפילו לא ראה הורדת מחיר של שקל בודד. אם המכירות ירדו (והם לא) אז נינטנדו תוריד את המחיר ל199$ והם יתחילו לעוף שוב מהמדפים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#34   פורסם: 01.03.2009, 01:05

בפודקאסט האחרון של REBEL FM, אנטוני גאייגוס טען שמכר שלו במחלקת R&D של מיקרוסופט אמר לו שהחברה רוצה שהגרסת ארקייד של ה360 תעלה 129$ עד סוף השנה מה שיכול בכיף לשים את הפרימיום ב$229 או אפילו 199$.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש משקיען

#35   פורסם: 01.03.2009, 03:01

אני חושב שבתקופת מיתון, הורדת מחיר ה-360 לא ממש תעזור. הבעיה שלה היא כמובן ליין-אפ המשחקים שלה שלא מספיק פונה לקהל הרחב (כן כן), ובנוסף, עלות הכניסה ל-HD היא יקרה ובתקופה כזו אנשים יחסכו על קניית טלויזיית HD מה שלדעתי יפגע במכירות של שתי הקונסולות הללו.

אני חושב שזה מוזר אבל נינטנדו כאילו חזתה את המיתון הזה, ואני חושב שזה יישחק לה ממש טוב השנה. אני לא יודע אם המכירות יהיו גבוהות כמו שנה שעברה, אבל גם שנה שעברה המצב היה חרא... קשה לדעת.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#36   פורסם: 01.03.2009, 03:23

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חושב שבתקופת מיתון, הורדת מחיר ה-360 לא ממש תעזור. הבעיה שלה היא כמובן ליין-אפ המשחקים שלה שלא מספיק פונה לקהל הרחב (כן כן), ובנוסף, עלות הכניסה ל-HD היא יקרה ובתקופה כזו אנשים יחסכו על קניית טלויזיית HD מה שלדעתי יפגע במכירות של שתי הקונסולות הללו.

אני חושב שזה מוזר אבל נינטנדו כאילו חזתה את המיתון הזה, ואני חושב שזה יישחק לה ממש טוב השנה. אני לא יודע אם המכירות יהיו גבוהות כמו שנה שעברה, אבל גם שנה שעברה המצב היה חרא... קשה לדעת.
בלה בלה, זה בדיוק מה שאמרת בפברואר שעבר. "ה360 תאבד מומנטום" "הורדת מחיר לא תעזור לה"...
אנשים שקונים 360 בגרסת ארקייד יקנו 360 ב129$ בכיף גם ללא HD. מה קרה, אי אפשר לשחק משחקים אם אין טלביזית HD? יש אנשים פה בפורום שעושים את זה והם קנו קונסולה ב2000 שקלים, לא ב500 שקלים.

המחיר של 199$ נותן ל360 בוסט חזק. היא עושה כבר חודשיים נתונים גבוהים יותר מהWII בתקופה המקבילה שנה שעברה. הרי אז קראת לWII עם מכירות פחות טובות מטאור בלתי ניתן לעצירה, אז עכשיו ה360 שכל שנה רק עולה במכירות ומוכרת יותר טוב ממה שקראת לו מטאור בלתי ניתן לעצירה היא פתאום כישלון?
יש לך מושג מה יעשה מחיר של 129$? זה כבר מחיר שבשבילו בעלי פס3 יקנו 360 אם זה רק בשביל משחקים בודדים בשנה. זאת קניה אימפולסיבית, הרי זה לא ש100% מארה"ב מובטלים החל מאתמול, כל מי שיש לו חיבה למשחקים (ולהזיכר לך, היו בערך 180 מליון כאלה בדור הקודם וגם כל בעל WII הוא פוטנציאל, הרי אין לWII משחקים לבעלי פס2/קיוב/XBOX לשעבר) יכול בכיף לקנות בקניה אמפולסיבית קונסולה ב129$ שבטח ממילא תגיע גם עם 2 משחקים ארוזים בפנים חינם.

הרי אם כבר מה יותר ידידותי למיתון, קונסולה ב129$ או קונסלה ב249$? האם זה באמת רלוונטי שאין לבן אדם טלביזית HD? הרי המשיכה הגדולה של ה360 הוא החיבור לרשת ולפי מיקרוסופט יש 28 מליון מכשירים בעולם ורק 17 מליון מנויים לLIVE, אז כנראה שלא כל אדם שקונה קונסולה מחפש להוציא ממנה את המקסימום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#37   פורסם: 01.03.2009, 04:50

קצת פרטים מקאפקום (מפיה של Christian Svensson, Corporate Officer/VP of Strategic Planning & Business Development) על המכירות וההשקעה בזאק וויקי ואוקאמי לWII:
- זאק ווויקי לא התקרב למספר 500,000 יחידות שאיך שהו הגיע לרשת. גם המספר של 300,000 יחידות באירופה אינו נכון והוא בעצם מספר העותקים שנינטנדו קנו לאירופה מקאפקום והפיצו בשמם את המשחק.
- אוקאמי WII קבל קמפיין של 2 מליון דולר ביפן.
- המכירות של אוקאמי ביפן לWII מסתכמות כרגע בסביבות 150,000.
- אוקאמי לWII לא הצליח להגיע למספרים של אוקאמי לפס2. כל המכירות של אוקאמי לWII מכל העולם יחידיו אולי יצליחו להגיע למכירות של אוקאמי לפס2 בארה"ב בלבד.
- זאק וויקי מכר רע, קאפקום מתלוננים שהוא קבל פרסום טוב ביפן והשקעה גדולה של כסף אבל מכירות רעות במיוחד בכל העולם.
- הם מחשיבים את אוקאמי ככותר מצליח קלות מאחר והעלות פיתוח שלו (מן הסתם, פורט פשוט) הייתה מינימאלית.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש משקיען

#38   פורסם: 01.03.2009, 10:41

למרות שהכל זה ספקולציות ודעות של גיימרים, נראה שסוני הולכים לקבל חדשות טובות בשבועות הקרובים:
It seems that Killzone 2 mania has reached fever pitch as the game has been selling quite well just from pre-orders alone. However, after a quick survey around the retail chains, it seems that the game is selling just as well from walk-in purchases. In fact, in some retail channels the game has completely sold out.
Killzone 2 is possibly one of the most anticipated shooters of this year and it is making massive waves. If you missed it, you can catch our review of the game right here. For those still sitting on the fence go ahead and download the demo off the PSN store and give it a shot.
It was announced that Europe alone had 1.1 million pre-orders for the game, which is phenomenal when you consider the fact that our brethrens across the pond really don’t care for pre-orders as much as we do. It is unknown exactly how many pre-orders were placed within the States. Sony has already revealed that Killzone 2 broke just about every pre-order record they have for first party games.
Since I have been playing the press copy, I was in no hurry to pick up my personal pre-ordered copy. Usually if I end up enjoying a game, I will go out and buy a personal copy to support the developers. I found out something interesting when I went to pickup my pre-order copy from Gamestop recently. The closest Gamestop to my house was completely sold out of Killzone 2.
I decided to call around to various locations and noticed that other local stores were sold out as well. I also called out to two local Target stores and they were completely sold out. Best Buy had two copies left and indicated a shipment will arrive by mid next week. Several of the Gamestop locations were close to being sold out as well.
It seems like Amazon UK was sold out at one point as well. Other gamers on the official PS3 forums have indicated that their local retailers across the States have sold out as well. As expected the game is selling well. However, the question remains - just how well is it selling?
The only way to find out is to wait for the official numbers from Sony. NPD numbers should be rolling out around the second week of next month to show figures for US only. Personally, I expect sales to be aligned to that of Metal Gear Solid 4 with around 3 million units sold during the launch window, eventually topping off around 5 million units sold.
var sc_project=3666622; var sc_invisible=0; var sc_partition=44; var sc_security="1541474d";

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

נינג'ה בלגי

#39   פורסם: 01.03.2009, 14:02

אני לא אוהב לקרוא ככה...
אפשר הסבר על מה מדובר בקצרה? זה על המכירות של KZ2?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#40   פורסם: 01.03.2009, 14:30

דודי, מי שכתב את זה שכח שאין באירופה 1.1 מליון PRE ORDERS אלה שזה המספר שסוני שלחו לאירופה
אבל אכן נראה שהמשחק מוכר בצורה מרשימה, מעניין לראות נתונים עליו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

נינג'ה בלגי

#41   פורסם: 01.03.2009, 14:57

באג של VGAMES

נערך לאחרונה על ידי ~Voge~, 01.03.2009 בשעה 15:03.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

נינג'ה בלגי

#42   פורסם: 01.03.2009, 15:03

בכל המקומות שקראתי אומרים שלמשחק יש 1.1 מיליון PRE-ORDER באירופה ולא מה שנשלח.

נערך לאחרונה על ידי ~Voge~, 01.03.2009 בשעה 16:58.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש משקיען

#43   פורסם: 01.03.2009, 15:06

נדב, הורדת המחיר לא ממש עזרה למיקרוסופט, כי בחודש שהיא קרתה הקונסולה לא זינקה במכירות. אין ספק שהיא עושה מספרים נהדרים עכשיו, אבל אני בהחלט אוכל להסכים איתך אחרי נתוני פברואר. כי נתוני ינואר נראו לי קצת הזויים, בעיקר ל-Wii, כך שנדמה לי שכל הקונסולות (מלבד אלה של סוני) קיבלו בוּסט-פוֹסט-חגים.

לגבי קילזון 2, אני לא ראיתי שום פרסום למשחק הזה, ומשני בעלי PS3 שיש לי בכיתה, אחד מהם עובד ב-EB ולא מדבר בכלל על המשחק (אבל הוא מעריץ שרוף של SF4), והשני שיחק בדמו של קילזון 2 (אחרי שהוא פתח חשבון אירופאי, עם הטפשות של הפריאורדר-דמו-דיל עם גיימסטופ), וממש לא אהב את הדמו. לא יודע תכלס למה, אבל בשבילו אם זה לא COD זה לא משחק FPS...

אין ספק שנתוני פברואר יהיו מעניינים, מי ימכור יותר? WiiFit או KZ2

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

נינג'ה בלגי

#44   פורסם: 01.03.2009, 15:20

Preliminary Killzone 2 Sales - over 750,000 sold

האתר vgchartz אומר שKZ2 כבר עבר את קו 750,000 העותקים, וצפוי להיות המשחק השלישי שמוכר הכי הרבה מהר בשבוע על הPS3.
http://news.vgchartz.com/news.php?id=3063

יש לציין שזה לא נתונים רשמיים.
לא ידוע אם הידיעה מכוונת לאירופה/ארה"ב בלבד או לכל העולם.

נערך לאחרונה על ידי ~Voge~, 01.03.2009 בשעה 15:22.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#45   פורסם: 01.03.2009, 15:35

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
נדב, הורדת המחיר לא ממש עזרה למיקרוסופט, כי בחודש שהיא קרתה הקונסולה לא זינקה במכירות. אין ספק שהיא עושה מספרים נהדרים עכשיו, אבל אני בהחלט אוכל להסכים איתך אחרי נתוני פברואר. כי נתוני ינואר נראו לי קצת הזויים, בעיקר ל-Wii, כך שנדמה לי שכל הקונסולות (מלבד אלה של סוני) קיבלו בוּסט-פוֹסט-חגים.

לגבי קילזון 2, אני לא ראיתי שום פרסום למשחק הזה, ומשני בעלי PS3 שיש לי בכיתה, אחד מהם עובד ב-EB ולא מדבר בכלל על המשחק (אבל הוא מעריץ שרוף של SF4), והשני שיחק בדמו של קילזון 2 (אחרי שהוא פתח חשבון אירופאי, עם הטפשות של הפריאורדר-דמו-דיל עם גיימסטופ), וממש לא אהב את הדמו. לא יודע תכלס למה, אבל בשבילו אם זה לא COD זה לא משחק FPS...

אין ספק שנתוני פברואר יהיו מעניינים, מי ימכור יותר? WiiFit או KZ2
המחיר מאוד עזר למיקרוסופט. אולי זה לא עשה להם קפיצה של פתאום פי 3 יותר קונסולות נמכרות, אבל זה הוציא אותם מהבוץ של פחות מ200,000 יחידות בחודש לקרוב יותר ל300,000 יחידות בחודש ובכלליות העונת חגים שלהם הייתה נהדרת בכל העולם, כולל אירופה.

כבר לא מדובר במחיר של קהל מסויים שחכה לירידת מחיר ואז קונה במכה, מדובר במחיר שכבר מתחיל לדבר לקהל פחות הארד קורי (ואני לא מדבר על הדודות בנות ה50, אני מדבר על הקהל שקיים בין הפנאט היילו שמשחק 80 שעות בשבוע לבין הקהל של האמא כדורגל שמשחקת WII FIT) ולכן להשפעה לאורך זמן של המחיר ולא "זבנג וגמרנו" של שבוע מכירות.
עם מחיר נמוך יותר של מתחת ל200$ שוב פעם יפתח קהל גדול יותר שיכלול גם את המשפחות שקנו WII והאח הגדול רוצה מכשיר HD בנוסף או האבא, אנשים שאין להם יותר מדי כסף ביחוד במשבר הכלכלי הזה וכו'.

אתה לא יכול להגיד שה360 לא מוכרת נהדר כבר 5 חודשים, מאז ספטמבר. הטענות האלה של הFAD שמגיעות מהצד של מעריצי נינטנדו מקבילות לטענות FAD מהצד של החבר'ה של הHD על הWII.

כמו שאתה טוען כבר הרבה זמן, נינטנדו שנתה המון כללים במשחק הזה אבל משום מה אתה מצפה שהכללים ישארו אותו דבר. אנחנו כבר לא חיים בדור קונסולות שבו יש קונסולה אחת של 100+ מליון יחידות והשאר מדשדשים מאחור עם 20 מליון. עכשיו שנינטנדו מוכרת כמו מטורפת לקהל המשפחתי, היא דווקא מפנה מקום ל360 ולפס3 לקחת את הקהל של הפס2/XBOX/גיימקיוב. ה360 תמשיך למכור טוב, ביחוד בגלל תג מחיר נמוך וספריה ענקית והיא תעשה בקלות 50 מליון יחידות בדור הזה אם לא יותר (כל מה שהיא צריכה זה להמשיך למכור כמו ב2008 והיא עושה 50 מליון עד גיל 5 וחצי. שלא נדבר על זה שכרגע המכירות שלה ב2009 יותר חזקות מ2008 בצורה משמעותית. אפילו אם מדובר כרגע רק בנתונים של חודש אחד) וגם הפס3 יכולה בקלות להגיע ל40 מליון אם המחיר שלה ירד נמוך מספיק.

הדור הזה שונה עדי, אתה תראה את הWII מגיעה ל100+ מליון אבל תראה גם את המתחרות מגיעות למספרים מאוד גבוהים, כל הטענות שלך על אוקינוס כחול ובסוף התחזיות שלך אומרות שנינטנדו כן נאבקת באוקינוס האדום מדם.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Mur'gul

מנהל קהילת Xbox

#46   פורסם: 01.03.2009, 18:22

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חושב שאם נינטנדו באמת היתה חוזה את המיתון הזה, היא לא היתה מורידה בפתאומיות את התחזיות מכירות שלה ב-33% לפני חודש (בפעם השנייה...):
http://www.extremetech.com/article2/...129TX1K0000532
לי זה נראה כאילו הWII בערך הגיע לpeak של מחזור החיים שלה, אבל יקח איזה שנה בשביל לגלות אם זה באמת נכון.

Keep it clean
---
מחפשים אותנו? הקהילה עברה לכאן: www.voxelim.com

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mur'gul

מנהל קהילת Xbox

#47   פורסם: 01.03.2009, 18:25

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אקטיוויז'ן בליזארד הוציאו את הדו"ח הפינאנסי שלהם לשנת 2008.
דוח פיננסי ל2008? מוזר.
הדוחות אמורים להגיע בסוף שנה פיננסית, כלומר בסוף מרץ. הנה זה של השנה שעברה (יצא במרץ 2008):
http://files.shareholder.com/downloa...08_AR_full.pdf

אולי זה דו"ח רבעוני? למרות שלא נראה לי לפי המספרים הגבוהים.

Keep it clean
---

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#48   פורסם: 01.03.2009, 18:59

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
דוח פיננסי ל2008? מוזר.
הדוחות אמורים להגיע בסוף שנה פיננסית, כלומר בסוף מרץ. הנה זה של השנה שעברה (יצא במרץ 2008):
http://files.shareholder.com/downloa...08_AR_full.pdf

אולי זה דו"ח רבעוני? למרות שלא נראה לי לפי המספרים הגבוהים.
האמת שהכותרת של הדיווח הוא "year ended 31 dec" אז קיימות שתי אפשרויות. או שזה הדו"ח של מרץ עד דצמבר 2008, כלומר שלושת רבעי שנה פינאנסית, או שזה דו"ח של 2008, כלומר ינואר עד דצמבר.
כך או כך, זה לא כולל מספרים של רבעון 1 2009 מן הסתם הרי הוא אפילו לא נגמר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#49   פורסם: 01.03.2009, 19:30

בצורה מאוד "מפתיעה", LOST PLANET כובש את המקום הראשון במכירות בSTEAM.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mur'gul

מנהל קהילת Xbox

#50   פורסם: 01.03.2009, 19:58

ובצורה מאד מפתיעה, הXBLA מכניסה בערך פי 5 יותר כסף מהPSN:
http://www.joystiq.com/2009/02/26/xb...evenue-of-psn/
לעלות של כרטיס הלייב גולד יש משקל די גדול על התוצאה הסופית, של למעלה ממילארד דולר שהXBLA מייצרת למיקרוסופט לעומת ה-180 מיליון דולר שהPSN מייצרת לסוני...

Keep it clean
---

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

נינג'ה בלגי

#51   פורסם: 01.03.2009, 20:13

אני בטוח שרוב הכסף הזה זה מכרטיסי הגולד.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#52   פורסם: 01.03.2009, 20:16

אולי עדיף היה שהיו מחלקים את הכרטיסים לפי שירותים שונים לדוגמה שהגולד יכלול את הכל ועוד כרטיסים נגיד שיאפשרו גם דיבור עם המיקרופון או בונוסים אחרים וככה לא יכפו על אנשים לשלם את ה-50 דולר האלה.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#53   פורסם: 01.03.2009, 20:21

VGZ מציינים היום ש-KZ2 כבר חצה את רף ה-750,000 ביומיים והוא כנראה כבר באזור המיליון. המוכר השלישי הטוב ביותר על הפס3 איי פעם. אחרי GTA 4 ואחרי MGS 4. עובר את COD 4 שעשה 4.5 מיליון על הפס3. בהחלט חדשות טובות לגרילה וסוני.

פרט נוסף מדבר על כך שאין עלייה גדולה בדרישה לפס3. כל מי שקונה את המשחק הם אנשים שיש להם כבר פס3.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש משקיען

#54   פורסם: 01.03.2009, 20:33

שוב נדב, אמרתי שנחכה לפברואר, כי זה חודש שכבר לא קשור לחגים וכד'. אני לא אהיה מופתע לראות את כל הקונסולות במצב של שנה שעברה.

החמישה חודשים שאתה מדבר עליהם הם חודשים חגים ופוסט חגים.

גאלמר, אני מניח שהיא לא חזתה את ההתחזקות האסטרונומית של הין, זה גרם לכל החברות היפניות לקצץ ברווחים.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#55   פורסם: 01.03.2009, 20:39

לא נמאס לסוני להיות במקומות האחרונים במכירות של המכשיר? הם לא מעדיפים לעשות משהו? אולי להוריד מחירים להוציא גירסה חדשה או משהו שיאורר את המכשיר הזה.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#56   פורסם: 01.03.2009, 20:42

ManUtd
ציטוט:
צפה בהודעה
לא נמאס לסוני להיות במקומות האחרונים במכירות של המכשיר? הם לא מעדיפים לעשות משהו? אולי להוריד מחירים להוציא גירסה חדשה או משהו שיאורר את המכשיר הזה.
כל עוד הקונסולה ממשיכה להיות הקונסולה הטובה ביותר לגיימרים ולתת את המשחקים הטובים ביותר, למי אכפת?

אתה מחפש קונסולה מצליחה ללא שום סיבה? לך תקנה WII.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מודל לחיקוי

#57   פורסם: 01.03.2009, 20:46

אבל הם לא מעדיפים לשלוט בשוק הזה כמו שהם עשו עם ה-PS2? יותר רווחים..

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#58   פורסם: 01.03.2009, 22:28

ManUtd
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל הם לא מעדיפים לשלוט בשוק הזה כמו שהם עשו עם ה-PS2? יותר רווחים..
ברור שהם מעדיפים, אבל זה לא תלוי בהם. זה תלוי בנו הגיימרים. אנחנו אילו שמחליטים.
יש גבול כמה חברה יכולה להוריד את המחיר בלי שזה יפגע בה. עם הזמן כשסוני תמצא דרך להוזיל את עלויות הייצור עוד יותר היא תוריד שוב את המחיר.

חזרה לראש העמוד

HBK

האווטר המגניב של HBK

נינג'ה בלגי

#59   פורסם: 01.03.2009, 22:34

גם ככה סוני מכריזה על הפסדים הכי גדולים ב20 שנה האחרונות, ו90% זה מהPS3 ככה ש...

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#60   פורסם: 02.03.2009, 00:59

HBK
ציטוט:
צפה בהודעה
גם ככה סוני מכריזה על הפסדים הכי גדולים ב20 שנה האחרונות, ו90% זה מהPS3 ככה ש...
למה, אתה עובד במחלקת החשבונות של סוני?
גם מייקרוסופט הפסידה מיליארדים בדור הקודם (באזור ה-3 מיליארד) ורק לאחרונה עברה לרווח. ועדיין אני מניח לא כיסתה את ההפסדים. פעם אתה למעלה, ופעם אתה למעלה.

בלי קשר לסוני כפרנצ'ייז יש בערך פי 3 יותר כוח מלמייקרוסופט בשוק כי היא מחזיקה שלוש קונסולות. מה גם ששתי קונסולות מוכרות בלי שהיא כמעט משקיעה בהן. ככה שלא הייתי דואג לחטיבת הבידור של סוני. בינתיים שלא כמו מייקרוסופט סוני לא סוגרת חברות פיתוח וממשיכה לשמור על כוחה.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 02.03.2009 בשעה 01:02.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4  24  26  28  36  186

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא