משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
02.03, 19:31
|
|
המשחקים הבאים של XBOX360 ייראו טוב יותר מכל משחק שראינו עד כה?
“We congratulate Sony and Guerilla Games for their efforts withKillzone 2, however this is only the beginning of a new wave. Thecurrent technology employed for certain unannounced Xbox 360 exclusivesfar surpasses what gamers have seen in any game so far. Gears of Warwas the beginning of this technological benchmark when released on the360 and this lineage will be carried forward in the following monthswith exclusives that shall stand for a new definition of gamingexperience and provide stiff competition for the opposition." http://www.gameguru.in/microsoft-xbo...e-2-microsoft/
מה אתם חושבים על זה? משחקים הבאים של MS ייראו טוב יותר מRAGE,KZ2,U2 ועוד...?
בינתיים אני לא מאמין לזה, לדעתי אלה אמירות סתמיות בשביל לעלות את ההייפ כמו כמעט כל חברה אחרת...
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
02.03, 20:05
|
|
היום קרה לי משהו משעשע. חבר טוב שלי, אדם אובייקטיבי לחלוטין הגיע לבקר. הוא כמובן לא מתעניין לא ב-360 ולא בפס3 ולא מכיר את המשחקים שלהן. בהתחלה רציתי להראות לו את KZ2 אז הכנסתי את הדיסק והראתי לו את המשחק. אחרי זה עברנו לגירס 2, המילה הראשונה שהוא פלט הייתה:
אלוהים ישמור כמה זה מכוער לעומת הקודם...
זה מה שיש לי להגיד על הציטוט המגוכח הזה.
שתי הקונסולות הגיעו לשיא. מבחינה ויזואלית אין סיכוי לטפס מעלה.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
02.03, 20:06
|
|
|
Death_119 |
ציטוט: |
 |
|
|
היום קרה לי משהו משעשע. חבר טוב שלי, אדם אובייקטיבי לחלוטין הגיע לבקר. הוא כמובן לא מתעניין לא ב-360 ולא בפס3 ולא מכיר את המשחקים שלהן. בהתחלה רציתי להראות לו את KZ2 אז הכנסתי את הדיסק והראתי לו את המשחק. אחרי זה עברנו לגירס 2, המילה הראשונה שהוא פלט הייתה:
אלוהים ישמור כמה זה מכוער לעומת הקודם...
זה מה שיש לי להגיד על הציטוט המגוכח הזה.
שתי הקונסולות הגיעו לשיא. מבחינה ויזואלית אין סיכוי לטפס מעלה. |
|
|
|
|
טוב אחי.
|

קרדיט לINK מפורום אחר

|
|
|
|
|
אלוף הילו 3

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
02.03, 20:16
|
|
|
כל מה שאפשר להגיד זה "נחכה ונראה"...
לא אכפת לי שהגרפיקה תשאר כמו שהיא כי הגרפיקה של גירס 2 מספיקה לי לדור הזה, אני מקווה למשחקים חדשים עם גיימפלי מגוון וזה מה שאני מחפש.
|
הבלוג של ה-xbox שלי ב-360voice
בבקשה תצפו בי (בתפריט משמאל => Watch this xbox)
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
02.03, 20:19
|
|
אני יכול לדבר בשם כל הקהילה אני חושב שאנחנו מאוד מקווים שמיקרוסופט צודקים 
אבל אישית אני מעדיף לחכות ולראות מאשר להאמין...
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
02.03, 20:22
|
|
|
מבחינה גראפית אנחנו כבר מזמן במקסימום של ה360...
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
02.03, 20:24
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
מבחינה גראפית אנחנו כבר מזמן במקסימום של ה360... |
|
|
|
|
עוד מנובמבר 2006.
עכשיו גם הפס3 הגיעה לשיא עם KZ2.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
02.03, 20:27
|
|
|
לפי אותו היגיון הPS3 הגיעה לשיאה בנובמבר 2007. וזה נראה פחות טוב מהשיא של הX360.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
02.03, 20:28
|
|
תחכו שיגיע RAGE, תראו מה זה מקסימום 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
02.03, 20:29
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
לפי אותו היגיון הPS3 הגיעה לשיאה בנובמבר 2007. וזה נראה פחות טוב מהשיא של הX360. |
|
|
|
|
KZ2 נראה הרבה יותר טוב מאנצ'רטד. ואנצ'רטד היה נראה בדיוק כמו גירס, אפילו יפה ממנו בזכות העיצוב סביבה המרהיב והלא חומי.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
02.03, 20:29
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
לפי אותו היגיון הPS3 הגיעה לשיאה בנובמבר 2007. וזה נראה פחות טוב מהשיא של הX360. |
|
|
|
|
זה הרי ידוע גם לך שלPS3 יש חומרה גראפית חלשה יותר מזו של ה360... משחקים דוגמת KZ2 רק מפצים על זה מבחינת הפיזיקה.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
02.03, 20:33
|
|
|
זה לא ממש משנה הסיפורים שכתובים כאן,אי אפשר לדעת אם הקונסולות הגיעו למקסימום שלהן,אף קונסולה עדיין לא ירדה מהמדף וסיימה את חייה,ולכן צריך לראות מה צופן העתיד,זה הכל...
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
|

אלוף האציוומנטים

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
02.03, 20:45
|
|
|
גרפיקה זה רק חלק קטן.
אומנם יפים יותר הם כנראה לא יהיו, וגם אם כן לא בהבדלים גדולים.
אבל יש AI , יש צלילם ופסקול (שכאן יש הרבה מקום לשיפור).
יש תסריטים ועלילות , ואווירה.
יש עוד הרבה מקום לשיפור, למשחקים יש הרבה לאן להתקדם.
|

|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
02.03, 20:49
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
KZ2 נראה הרבה יותר טוב מאנצ'רטד. ואנצ'רטד היה נראה בדיוק כמו גירס, אפילו יפה ממנו בזכות העיצוב סביבה המרהיב והלא חומי. |
|
|
|
|
גם אנצרטד 2 נראה יותר טוב מאנצרטד (ומהתמונות הסטטיות גם יותר טוב מקילזון 2). וגירס 2 נראה יותר טוב מגירס 1. לכן, מגוחך לטעון שהX360 הגיעה למקסימום בשנת 2006 בדיוק כמו שמגוחך לטעון שהPS3 הגיע למקסימום ב-2007 (כזכור, המפתחים של אנצרטד טענו שהם מנצלים את החומרה עד הסוף).
עומר, מי כמוך צריך לדעת שלא צריך הרבה בשביל לנצל את החומרה עד הסוף. החוכמה היא לדעת לנצל אותה בצורה יעילה, ולסחוט עוד ועוד מהפוטנציאל שלה.
מן הסתם אני מוכן לשים כסף שהכותרים הכי מרשימים של 2010 יראו יותר טוב על שתי הקונסולות מאשר הכותרים הכי מרשימים שיש היום (נניח גירס 2 וקילזון 2). זה הדבר הכי מובן מאליו בעולם.
מספיק שהמפתחים יקחו את המנוע הקיים ויעשו כמה אופטימיזציות פשוטות בשביל שהמשחק הבא שרץ על אותו מנוע יראה יותר טוב. אף קונסולה לא באמת הגיעה למקסימום שלה.
השאלה היא רק למי יש "מקסימום" יותר גבוה. אני מן הסתם הימרתי עוד בתחילת הדרך על הX360 בגלל הכרטיס הגרפי החזק יותר והזיכרון שאפשר לנצל. זה יתרון די משמעותי בהתחשב בעובדה שכרטיס גרפי וזיכרון הם בד"כ צוואר הבקבוק של המערכת.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
02.03, 20:52
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
גם אנצרטד 2 נראה יותר טוב מאנצרטד (ומהתמונות הסטטיות גם יותר טוב מקילזון 2). וגירס 2 נראה יותר טוב מגירס 1. לכן, מגוחך לטעון שהX360 הגיעה למקסימום בשנת 2006 בדיוק כמו שמגוחך לטעון שהPS3 הגיע למקסימום ב-2007 (כזכור, המפתחים של אנצרטד טענו שהם מנצלים את החומרה עד הסוף).
עומר, מי כמוך צריך לדעת שלא צריך הרבה בשביל לנצל את החומרה עד הסוף. החוכמה היא לדעת לנצל אותה בצורה יעילה, ולסחוט עוד ועוד מהפוטנציאל שלה.
מן הסתם אני מוכן לשים כסף שהכותרים הכי מרשימים של 2010 יראו יותר טוב על שתי הקונסולות מאשר הכותרים הכי מרשימים שיש היום (נניח גירס 2 וקילזון 2). זה הדבר הכי מובן מאליו בעולם.
מספיק שהמפתחים יקחו את המנוע הקיים ויעשו כמה אופטימיזציות פשוטות בשביל שהמשחק הבא שרץ על אותו מנוע יראה יותר טוב. אף קונסולה לא באמת הגיעה למקסימום שלה.
השאלה היא רק למי יש "מקסימום" יותר גבוה. אני מן הסתם הימרתי עוד בתחילת הדרך על הX360 בגלל הכרטיס הגרפי החזק יותר והזיכרון שאפשר לנצל. זה יתרון די משמעותי בהתחשב בעובדה שכרטיס גרפי וזיכרון הם בד"כ צוואר הבקבוק של המערכת. |
|
|
|
|
הבעייה שאנצ'רטד 2 נראה כמו אנצ'רטד 1 וגירס 2 נראה כמו גירס 1. רק KZ2 הכניס דם חדש למעגל הזה.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
02.03, 21:05
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
אין לי הרבה מה להגיד בנושא. אני רק אכתוב את זה:
GOW. GOW2. FFXII. OKAMIץ SotC.
אלו משחקי פלייסטישן 2 שיצאו לקראת סוף חיי הקונסולה. אם מישהו חושב שהם נראים טוב כמו שנראו המשחקים שיצאו 3 שנים אחרי יציאת המכשיר, אז הוא טועה לחלוטין.
אולי מבחינה טכנית, הגענו לשיא (אני מניח שלא, אבל זו רק הנחה). מבחינת היכולת של המפתחים ליצור טכניקות שגורמות למשחקים להראות מרשימים יותר - אנחנו רק בהתחלה של הדור. |
|
|
|
|
אוקאמי משחק סל שיידד ומבחינה גראפית (או טכנית) הוא לא מרשים יותר מקלונואה2 שיצא בתחילת החיים של הPS2.
sotc וffxii הם משחקים עם המון אוירה ואופי אבל גראפית הם לא משהו... מsotc אני בעיקר זוכר את האפרוריות שלו (כולל ערפל שנועד להקטין עד מאוד את עומק השדה) ואת FFXII שיחקתי כבר על טלויזית HD והיה לי מאוד קשה להתעלם ממידת הפיקסול שלו יחסית למשחקים אחרים בקונסולה... לדעתי הרזולוציה שלו היתה נמוכה מאוד.
GOW היו בהחלט הישג על המכשיר אבל יותר משהמשחקים האלה העידו על כמה פוטנציאל יש בקונסולה, הם העידו עד כמה שהקונסולה היתה בעייתית לפיתוח. לא ראינו משחקים אחרים ברמה הזו ובGOW2 גם ראינו עד כמה המתכנתים נאבקו בקונסולה בשביל לסחוט ממנה כל טיפת מיץ שהם יכלו (בדוגמת ה480P המלא שהוסף רק ברגע האחרון ואפילו לא היה קיים בדוקומנטציה).
זה בטח לא המצב עם ה360 וגם הPS3, שנורא קשה לפתח עבורה, עדיין לא נמצאת איפה שהיתה הPS2 מבחינת הארכיטקטורה הביזארית לחלוטין.
עובדתית, אם אתה מסתכל על משחק השקה של ה360 כמו קמיאו, אתה רואה שגם אם היו שיפורים בגרפיקה, קפיצות מדרגה לא היו (והאמת שיש בקמיאו דברים מרשימים מאוד גראפית שלא נתקלתי בהם מאז).
ואגב, גיא, הנושא הזה צץ כבר למעלה משנה ואנחנו כולנו טוענים את אותן טענות. אני עדיין לא ראיתי את המשחק שיצא ל360 והביא איתו איזו קפיצת מדרגה גראפית שלא ראינו... אפילו לא גירס2.
נערך לאחרונה על ידי omerkot, 02.03 בשעה 21:07.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
02.03, 22:14
|
|
|
עומר, אתה מדבר על קפיצות מדרגה, בעוד מה שבד"כ רואים זה יותר התקדמות הדרגתית.
לא חושב שנראה הרבה קפיצות, למעט אולי ביציאת מנוע חדש ומהפכני (וגם זה לא תמיד). אבל בהחלט יש שיפורים מכותר לכותר שרואים כל הזמן במשחקים כיום.
אמנם גם אני לא ראיתי פתאום מהפיכה ויזואלית: לא בגירס 2, ולא בקילזון 2. אבל ברור שהם נראים יותר טוב מכותרים שיצאו בשנים קודמות.
אחרי שמשחקים גירס 2 וחוזרים לגירס 1 למשל, שמים פתאום לב להבדל הלא קטן שיש בין שני המשחקים האלו. נסה בעצמך - לחזור אחורה למשחק קודם זה המדד הכי טוב לדברים האלו (כי הזיכרון שלנו כנראה מעגל פינות, מרטש ומוסיף AA לכותרים ישנים שנחרטו אצלנו בראש).
או אולי תסתכל על מנוע הMT של קאפקום ואת RE5, גם אחד מהמשחקים הכי מרשימים שיצאו:
אם תלך קדימה מכותר לכותר תגלה שLost Planet לא היה שיפור עצום על פני Dead Rising, שDMC4 לא היה שיפור עצום על פני Lost Planet, ושRE5 המצויין הוא לא מהפיכה לעומת DMC4. אבל כל אחד מהכותרים האלו נראה יותר טוב מהקודם, ואם תחזור היום מRE5 לDR אז יש סיכוי לא רע שהזומבים יגרמו לך לבחילה (ולא בגלל שהם מעוצבים בצורה כל כך מוצלחת). באבולוציה בדרך כלל אין מהפכות גדולות כל הזמן, אבל עובדה שבכל זאת יש לנו אגודלים מנוגדים ולרוב החיות אין, לא?
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
02.03, 22:22
|
|
|
המנועים הכי מרשימים שראיתי במשחקים עד עכשיו, זה של ID שמפתחת את RAGE, את המנוע של KZ2 שלפי מה שאני יודע גרילה פיתחה ואת CryEngine של Crysis למרות שהוא כבד, ולפי מה שאני יודע הם מפתחים את CryEngine 2 שישמש למשחקים בקונסולות.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
02.03, 23:55
|
|
|
למי שחושב שקונסולה ממצה את היכולת שלה אחרי 3 שנים בחיים לא ראה מחזור חיים של קונסולה.
בכל קונסולה קיימת המשחקים של סוף הדור נראו טוב יותר מאלה של אמצע הדור בהפרש זהה להפרש של אלה מאמצע הדור לשיגור. כלומר בסוף הדור הזה תראו משחקים שיגרמו לKZ2 להראות כמו רזיסטנס 1 ולגירס 2 כמו קמאו.
איך אפשר להגיד בכלל שמשחקים בסוף הדור יראו כמו אלה מאמצע הדור? זה נשמע כמו משהו שקרירין יגיד.
|

I was PWND by dudi על הציון של KZ2
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
03.03, 00:00
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
למי שחושב שקונסולה ממצה את היכולת שלה אחרי 3 שנים בחיים לא ראה מחזור חיים של קונסולה.
בכל קונסולה קיימת המשחקים של סוף הדור נראו טוב יותר מאלה של אמצע הדור בהפרש זהה להפרש של אלה מאמצע הדור לשיגור. כלומר בסוף הדור הזה תראו משחקים שיגרמו לKZ2 להראות כמו רזיסטנס 1 ולגירס 2 כמו קמאו.
איך אפשר להגיד בכלל שמשחקים בסוף הדור יראו כמו אלה מאמצע הדור? זה נשמע כמו משהו שקרירין יגיד. |
|
|
|
|
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Ultimate Gamer.
360, PS3, Wii, PSP, DS.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
03.03, 00:05
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
איך אפשר להגיד בכלל שמשחקים בסוף הדור יראו כמו אלה מאמצע הדור? זה נשמע כמו משהו שקרירין יגיד. |
|
|
|
|
אני לא מסכים.
בסופו של יום מקרים כמו GOW 2 שבאמת נראה נפלא והגיע בסוף הדור הם מעטים. למען האמת אני מסוגל לספור אותם על יד אחת מהדור הקודם: GOW 2, Black.
לעומת הפס2 האקסבוקס המקורי הגיע לשיאו ב-2004 עם רידיק שהביא את המנוע של דום 3 לקונסולה שהיה הטופ של הטופ אז (למרות שגם דום 3 הגיע לקונסולה אבל משום מה הוא היה נראה פחות טוב). הגיימקיוב הגיע לשיא עם RE 4 אני אניח או wind Waker והפס2 שמרה על אותה רמה במשך שנים.
ובדורות הקודמים זה היה פחות רציני כי הכל היה מסריח על הקונסולות בסוגייה הזאת  .
תסתכל גם על הדור הנוכחי: גירס 1 וכל הגרורות שלו כמו גירס 2, ME ושות... שולטים ללא עוררין מאז 2006 ב-360. הפס3 נשלט כיום על ידי KZ2 כאשר אנצ'רטד שלט בו קודם לכן ואני לא רואה את המצב משתנה באופק, אולי עם Gran Turismo 5.
וה-WII נשלטת כבר שלוש שנים כמעט על ידי המשחק ג'נגה שיצא אלייה. בקיצור, העולם קופא על שמריו  .
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 03.03 בשעה 00:08.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
03.03, 00:20
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אני לא מסכים.
בסופו של יום מקרים כמו GOW 2 שבאמת נראה נפלא והגיע בסוף הדור הם מעטים. למען האמת אני מסוגל לספור אותם על יד אחת מהדור הקודם: GOW 2, Black.
לעומת הפס2 האקסבוקס המקורי הגיע לשיאו ב-2004 עם רידיק שהביא את המנוע של דום 3 לקונסולה שהיה הטופ של הטופ אז (למרות שגם דום 3 הגיע לקונסולה אבל משום מה הוא היה נראה פחות טוב). הגיימקיוב הגיע לשיא עם RE 4 אני אניח או wind Waker והפס2 שמרה על אותה רמה במשך שנים.
ובדורות הקודמים זה היה פחות רציני כי הכל היה מסריח על הקונסולות בסוגייה הזאת .
תסתכל גם על הדור הנוכחי: גירס 1 וכל הגרורות שלו כמו גירס 2, ME ושות... שולטים ללא עוררין מאז 2006 ב-360. הפס3 נשלט כיום על ידי KZ2 כאשר אנצ'רטד שלט בו קודם לכן ואני לא רואה את המצב משתנה באופק, אולי עם Gran Turismo 5.
וה-WII נשלטת כבר שלוש שנים כמעט על ידי המשחק ג'נגה שיצא אלייה. בקיצור, העולם קופא על שמריו . |
|
|
|
|
ה-N64, קונקר שם בכיס כל משחק שיצא לקונסולה והוא יצא בגיל 5 שלה.
הSNES, המשחק הכי מרשים שלה יצא כשהיא הייתה בת 5, דונקי קונג קאנטרי.
הPS2, המשחק הכי מרשים שלה יצא בגיל 7, GOW2 ואפשר שלטעון שזה היה SOTC שיצא כשהיא הייתה בת 5.
הNES, המשחק הכי מרשים שלה יצא בגיל 6, מריו 3.
הג'נסיס, המשחק הכי מרשים שלה יצא בגיל 5, ווקטור מן.
הבוקס הגיע לשיא בגיל 3-4 עם היילו 2/פייבל/בלאק, זאת גם הייתה השנה האחרונה לחייה (ביום הולדת 4 יצאה ה360).
הקיוב הגיע לשיא ב2005 עם RE4, גם זאת הייתה השנה האחרונה לחייה (הגיע לגיל 5, אבל בגיל 4 הפסיקו לצאת לה משחקים).
בקיצור, לא קיים דור שבו המשחקים של השנה האחרונה הם לא היפים ביותר.
ובו תגיד לי את זה דודי, אתה באמת חושב שGEARS 3 ו-KZ2 לא יהיו מרשימים מהקודמים להם?
ככל שהזמן עובר המפתחים משפרים את המנועים הקיימים להם ויודעים לעבוד עם הקונסולות טוב יותר, אין כזה דבר שקונסולה קפואה על שמריה. זה יקרה רק עם קונסולה שתרוץ יותר מדי זמן בשוק, משהו כמו 7+ שנים.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
03.03, 00:25
|
|
|
אני עם גיא בנקודה (ונדב גם)
ודודי, אתה לבד ראית שגירס 2 יותר יפה מגירס 1,. אולי KZ2 יפה ממנו (ובעיקר מרשים פוליגונית) אבל להגיד שזה השיא? לא קרוב.
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
03.03, 02:13
|
|
אני חושב שמשחקים כמו KZ2 וUNCHARTED2 מנצלים לפחות 85% מכח הקונסולה, יש לאן ללכת מכאן, אבל לא מרחקים עצומים.
רק להשתמש באותו מנוע, ולשפר אותו מעט או להשתמש בטריקים זולים ועיצוב שלבים מעולה כדי לתת תחושב מרשימה יותר.
אבל טכנית - אנחנו בערך על 85% אני אומר
כנ"ל לגבי גירס2 על ה360, בדיוק אותו עקרון.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
03.03, 02:28
|
|
כתבתי תגובה ארוכה כאורך הגלות בערך על למה אנחנו לא נראה GOW או קונקר בדור הנוכחי אבל אז הFF קרס לי בשלב ההגהות... 
בכל מקרה, בניגוד לדורות הקודמים, ב360 יש לנו חומרה מכובסת היטב (פאואר פיסי עם מעבד של ATI) ויצרן שהוא בית תוכנה ענק כך שערכות הפיתוח שנשלחו עוד בהתחלה הכילו אופטימיזציות בסדרי גודל שלא היו מוכרים כשהPS2 יצאה.
אישית אני סבור שגם אם המעבדים הראשיים עובדים ב85%, מבחינה גראפית אנחנו כבר מזמן באיזור ה100% ואנחנו לא נראה שיפור של 15% בגרפיקה.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
03.03, 03:13
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
כתבתי תגובה ארוכה כאורך הגלות בערך על למה אנחנו לא נראה GOW או קונקר בדור הנוכחי אבל אז הFF קרס לי בשלב ההגהות...
בכל מקרה, בניגוד לדורות הקודמים, ב360 יש לנו חומרה מכובסת היטב (פאואר פיסי עם מעבד של ATI) ויצרן שהוא בית תוכנה ענק כך שערכות הפיתוח שנשלחו עוד בהתחלה הכילו אופטימיזציות בסדרי גודל שלא היו מוכרים כשהPS2 יצאה.
אישית אני סבור שגם אם המעבדים הראשיים עובדים ב85%, מבחינה גראפית אנחנו כבר מזמן באיזור ה100% ואנחנו לא נראה שיפור של 15% בגרפיקה. |
|
|
|
|
אולי מפתחים עבדו שנים עם פאוואר PC אבל כמה יצא להם לעבוד עם 3 PPC שעובדים במקביל ולכל אחד יש שני ת'רדים שונים?
ומה עם לעבוד עם זיכרון וידאו וזיכרון RAM מאוחדים של 512MB?
זה לא ממש משנה שה360 היא חומרה מוכרת בבסיסה, אולי זה מקל על לפתח משחקים אבל זה ממש לא הופך אותה לאוטומטית 100% ניצול.
תמיד יש מה לשפר, תמיד יש מאיפה לנצל יותר. כל משחק שחברה תפתח במסגרת זמן נתון המהנדסי תוכנה יגידו "ואיי, אם רק היינו מספיקים להכניס X". לדעתי יותר מאשר לראות טקסטורות חדות יותר או יותר פוליגונים, מה שנראה כשנתקדם בדור הזה הלאה הוא הרבה פיסיקה שנכנסת לעניין.
כלומר רוב המשחקים המרשימים גרפית בדור הזה בנתיים נורא סטאטים, לדוגמה בגירס לא קורה יותר מדי אפילו שעכשיו הוסיפו קצת סביבה הריסה ופיסיקת בשר. אולי עוד שנתיים תראה משחקים שעדין נמצאים בסביבה של גירס 2 (ובו נהיה הגיוניים לרגע, גירס 3 יראה טוב יותר מגירס 2), אבל הם יזוזו בצורה הרבה יותר מרשימה מאשר מה שאתה רגיל אליו בדור בנתיים ולכן יהיו הרבה יותר מרשימים גרפית.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 03.03 בשעה 03:16.
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
03.03, 12:36
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אולי מפתחים עבדו שנים עם פאוואר PC אבל כמה יצא להם לעבוד עם 3 PPC שעובדים במקביל ולכל אחד יש שני ת'רדים שונים?
ומה עם לעבוד עם זיכרון וידאו וזיכרון RAM מאוחדים של 512MB?
זה לא ממש משנה שה360 היא חומרה מוכרת בבסיסה, אולי זה מקל על לפתח משחקים אבל זה ממש לא הופך אותה לאוטומטית 100% ניצול.
תמיד יש מה לשפר, תמיד יש מאיפה לנצל יותר. כל משחק שחברה תפתח במסגרת זמן נתון המהנדסי תוכנה יגידו "ואיי, אם רק היינו מספיקים להכניס X". לדעתי יותר מאשר לראות טקסטורות חדות יותר או יותר פוליגונים, מה שנראה כשנתקדם בדור הזה הלאה הוא הרבה פיסיקה שנכנסת לעניין.
כלומר רוב המשחקים המרשימים גרפית בדור הזה בנתיים נורא סטאטים, לדוגמה בגירס לא קורה יותר מדי אפילו שעכשיו הוסיפו קצת סביבה הריסה ופיסיקת בשר. אולי עוד שנתיים תראה משחקים שעדין נמצאים בסביבה של גירס 2 (ובו נהיה הגיוניים לרגע, גירס 3 יראה טוב יותר מגירס 2), אבל הם יזוזו בצורה הרבה יותר מרשימה מאשר מה שאתה רגיל אליו בדור בנתיים ולכן יהיו הרבה יותר מרשימים גרפית. |
|
|
|
|
עבודה עם ריבוי ליבות זה משהו שמיקרוסופט עושה שנים. אני תחזקתי שרתים בני ארבעה מעבדים ב1999, NT4 שיצאה ב1996 תמכה בזה... (גם על פאוארPC, אגב. יצא לי להתקין NT4 על שרת של דיגיטל עם ארבעה מעבדי פאואר PC)
לגבי שני ת'רדים, זה מסוג הדברים שהופיעו בפנטיום 4 ושוב, מיקרוסופט מכירה את העבודה עם זה מצוין ובסיס הקוד שלה מכובס על זה בצורה מעולה.
זכרון משותף לRAM ווידאו זו גם חרפה שמוכרת המון שנים בעולם המחשבים ונמצאת בצורה נרחבת בלוחות אם שבהם הצ'יפסט מכיל כרטיס מסך...
מבחינת המפתחים כל זה שקוף, בשביל זה מיקרוסופט מספקת להם חבילות פיתוח. ונכון שמיקרוסופט יכולה לבצע שיפורים קטנים אבל מדובר באחוזים בודדים. זה לא קרוב לסקאלה של GOW...
אז נכון שיכולים להופיע משחקים מרשימים במה שהם יציגו מבחינת סטייל, פוליש, משחקיות ואוירה אבל טכנולוגית לא נראה משהו שלא ראינו עד היום.
(והס מלהזכיר שאין למיקרוסופט שום אינטרס לפתח משחקים שסוחטים 100% מהקונסולה... כל משחק כזה עולה להם מליונים בקונסולות שלא עומדות בלחץ ומתפגרות)
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
03.03, 12:51
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
אישית אני סבור שגם אם המעבדים הראשיים עובדים ב85%, מבחינה גראפית אנחנו כבר מזמן באיזור ה100% ואנחנו לא נראה שיפור של 15% בגרפיקה. |
|
|
|
|
גם אם המעבדים היו עובדים ב-100% כל הזמן, עדיין היה מה לשפר: אופטימיזציה של קוד, טכנולוגויות גרפיות חסכוניות חדשות, אלגוריתמים מהירים ומתקדמים יותר. אלו דברים שנעשים כל הזמן.
אבל איך בכלל אתה מגדיר שיפור של 15% בגרפיקה? 15% יותר פוליגונים בפריים? 15% יותר מרחק צפייה? 15% יותר דמויות על המסך בו זמנית?
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|