|
gulmer |
ציטוט: |
 |
|
|
קונקר? זה גוש חרא (ואני לא מדבר על הבוס, אלא על הגרפיקה). בהתחלה כשראיתי אותו חשבתי שמדובר בפורט ישיר של גרסת הN64 (ואז הלכתי לברר איך המשחק המקורי נראה וגיליתי שהזיכרון מטעה לפעמים, כי הוא בהחלט נראה פחות טוב.
היו על הקונסולה כל כך הרבה משחקים יותר מרשימים ויזואלית. מצד שני, אתה גם חושב שבאנג'ו הכותר ה-34 הכי מרשים ויזואלית, אז אני מניח שאין על מה לדבר. |
|
|
|
|
אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו משחק? קונקר נראה טוב יותר מהרבה משחקים שיוצאים אפילו בדור הזה.
חוץ מהאנימציות שבאמת היו מכוערות הכל שם היה מדהים, הצללים הדינמים, הטקסטורות (שלא תמיד היו מושלמות אבל יחסית למשחק XBOX זה היה מדהים) השיידרים ואפקטי המיים, התאורה, המודלים, עזוב המשחק באמת נראה לדעתי יותר טוב מכל דבר שהיה על הXBOX (אולי ריידיק מצד שני היה יותר מרשים, אני מתלבט בן שנהם אבל בכללי אני יעדיף יותר את קונקר בגלל העיצוב)
באמת נדהמתי שראיתי את קונקר על הXBOX בפעם הראשונה, יש פה ושם מקומות קצת חלשים אבל 90 אחוז מהמשחק נראה ממש כמעט כמו משחק ששייך בכלל לדור הבא (רק תוסיף לו HD ובכיף אפשר היה להוציא אותו כמשחק השקה ל360)
ובאנג'ו הוא בן המשחקים הכי מרשימים גרפית בדור הזה, באמת קשה לי למצוא משחק עם טקסטורות כאלה חדות, וביחד עם העיצוב והגודל של העולם זה ממש הרשים אותי והראה לי שRARE עדיין בעניינים בכל מה שקשור לגרפיקה, רק חבל שהמשחק עצמו על הפנים.