משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חבר כבוד פורום Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
03.03, 13:07
|
|
|
omerkot |
ציטוט: |
 |
|
|
עבודה עם ריבוי ליבות זה משהו שמיקרוסופט עושה שנים. אני תחזקתי שרתים בני ארבעה מעבדים ב1999, NT4 שיצאה ב1996 תמכה בזה... (גם על פאוארPC, אגב. יצא לי להתקין NT4 על שרת של דיגיטל עם ארבעה מעבדי פאואר PC)
לגבי שני ת'רדים, זה מסוג הדברים שהופיעו בפנטיום 4 ושוב, מיקרוסופט מכירה את העבודה עם זה מצוין ובסיס הקוד שלה מכובס על זה בצורה מעולה.
זכרון משותף לRAM ווידאו זו גם חרפה שמוכרת המון שנים בעולם המחשבים ונמצאת בצורה נרחבת בלוחות אם שבהם הצ'יפסט מכיל כרטיס מסך...
מבחינת המפתחים כל זה שקוף, בשביל זה מיקרוסופט מספקת להם חבילות פיתוח. ונכון שמיקרוסופט יכולה לבצע שיפורים קטנים אבל מדובר באחוזים בודדים. זה לא קרוב לסקאלה של GOW...
אז נכון שיכולים להופיע משחקים מרשימים במה שהם יציגו מבחינת סטייל, פוליש, משחקיות ואוירה אבל טכנולוגית לא נראה משהו שלא ראינו עד היום.
(והס מלהזכיר שאין למיקרוסופט שום אינטרס לפתח משחקים שסוחטים 100% מהקונסולה... כל משחק כזה עולה להם מליונים בקונסולות שלא עומדות בלחץ ומתפגרות) |
|
|
|
|
אז למתכנתים של ווינדוווס יש נסיון עם לעבוד עם יותר ממעבד אחד (ועוד בצורה לא יעילה משהו אני חייב לציין) ועדין לויסטה יש חרא של תמיכה למעבד המרובע שלי. אבל איך זה קשור בכלל למתכנתים של RARE או של באנג'י?
אני לא מבין מה יש לך עמר, אתה מבין פה בחומרה מכל אחד אחר. ממתי תכנתי משחקים הם בעלי נסיון עם MULTI CORE? ממתי הם בעלי נסיון עם RAM מאוחד? (וגם אתה יודע שלדבר על צ'יפסטים עם GPU על הלוח זה לא ממש רלוונטי. משהו אי פעם עיצב משחק שיסחוט את הלוחות אינטגרייטד להריץ משהו? שום דבר לא רץ עליהם ממילא, גם לא פיפ"א 2004, מנסיון).
לפי מה שאתה אומר PDZ היה צריך להיות השיא של ה360 וסגרנו את הבסטה.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 03.03 בשעה 13:23.
|

I was PWND by dudi על הציון של KZ2
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
03.03, 13:22
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
(והס מלהזכיר שאין למיקרוסופט שום אינטרס לפתח משחקים שסוחטים 100% מהקונסולה... כל משחק כזה עולה להם מליונים בקונסולות שלא עומדות בלחץ ומתפגרות) |
|
|
|
|
אני לא חושב שזה כזה משנה. שמעתי על אנשים שהתפגרה להם הקונסולה בזמן משחקי XBLA שלא בדיוק סוחטים משהו (מלבד כסף)
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
03.03, 14:05
|
|
|
או שיום אחד לא נדלקו בכלל כמו לי ולנדב
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
03.03, 14:43
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
גם אם המעבדים היו עובדים ב-100% כל הזמן, עדיין היה מה לשפר: אופטימיזציה של קוד, טכנולוגויות גרפיות חסכוניות חדשות, אלגוריתמים מהירים ומתקדמים יותר. אלו דברים שנעשים כל הזמן.
אבל איך בכלל אתה מגדיר שיפור של 15% בגרפיקה? 15% יותר פוליגונים בפריים? 15% יותר מרחק צפייה? 15% יותר דמויות על המסך בו זמנית? |
|
|
|
|
שאל את לסקין... אני מתכוון מבחינה סוביקטיבית.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
03.03, 14:51
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אז למתכנתים של ווינדוווס יש נסיון עם לעבוד עם יותר ממעבד אחד (ועוד בצורה לא יעילה משהו אני חייב לציין) ועדין לויסטה יש חרא של תמיכה למעבד המרובע שלי. אבל איך זה קשור בכלל למתכנתים של RARE או של באנג'י?
אני לא מבין מה יש לך עמר, אתה מבין פה בחומרה מכל אחד אחר. ממתי תכנתי משחקים הם בעלי נסיון עם MULTI CORE? ממתי הם בעלי נסיון עם RAM מאוחד? (וגם אתה יודע שלדבר על צ'יפסטים עם GPU על הלוח זה לא ממש רלוונטי. משהו אי פעם עיצב משחק שיסחוט את הלוחות אינטגרייטד להריץ משהו? שום דבר לא רץ עליהם ממילא, גם לא פיפ"א 2004, מנסיון).
לפי מה שאתה אומר PDZ היה צריך להיות השיא של ה360 וסגרנו את הבסטה. |
|
|
|
|
זה בדיוק העניין, זה לא קשור למתכנתים של RARE או באנג'י משום שהם לא רואים בכלל את החומרה... הם רואים רק את הממשק התכנותי שמיקרוסופט מספקת להם ומשום שהממשק הוא טוב, לא היתה להם בעיה לנצל את מה שהקונסולה מציעה עוד יחסית בתחילת החיים שלה וגם אם מיקרוסופט יצליחו לספק להם ספריות תוכנה מעט יותר יעילות והם עצמם ישפרו מעט את המנועים, לא יהיה מדובר פה על דברים שהם מעבר לשיפורים קטנים פה ושם.
בקונסולות הישנות, מתכנתי המשחקים עבדו בצורה הרבה יותר הדוקה מול החומרה (דברים ביזאריים כמו כתיבות ישירות לזכרון ולרגיסטרים וכתיבת חלקי קוד הדוקים באסמבלר). זה להערכתי גם מה שקרה בGOW.
מיקרוסופט לא מאפשרת ולא יכולה לאפשר לעשות את זה על ה360 וגם סוני לא עם הPS3 היום.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
03.03, 17:03
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
מיקרוסופט לא מאפשרת ולא יכולה לאפשר לעשות את זה על ה360 וגם סוני לא עם הPS3 היום. |
|
|
|
|
אבל זה בדיוק מה שהצוות של BURNOUT אמר שהוא עשה
אז בעצם אתה אומר שKZ3 יראה כמו KZ2 ושגירס 3 יראה כמו גירס 2.
|

I was PWND by dudi על הציון של KZ2
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
03.03, 17:16
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אבל זה בדיוק מה שהצוות של BURNOUT אמר שהוא עשה 
אז בעצם אתה אומר שKZ3 יראה כמו KZ2 ושגירס 3 יראה כמו גירס 2. |
|
|
|
|
אם זה מה שהם אמרו אז הם קשקשנים עם דמיון מפותח... כתיבה ישירה לחומרה הם לא עשו. במקסימום הם כתבו מנוע יחסית אלמנטרי משלהם ולא השתמשו במנועים קיימים.
בתכלס מה שאני אומר זה שהמרחק בין גירס 1 לגירס 2 היה קטן והמרחק בין גירס 2 לגירס 3 יהיה עוד הרבה יותר קטן (זאת בהנחה והוא יצא כמתוכנן בסוף השנה הזו ל360  ולא ידחה לקונסולה הבאה)
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
03.03, 17:23
|
|
|
עם זה שה360 הגיע לשיא שלו אני מסכים בהחלט...הצליחו לדחוס יפה מאוד משחקים בקצת מקום לעומת הסוני 3...אבל למי שחושב שסוני 3 הגיע למקסימום שיחשוב שוב...ואני מדבר על משחקים כמו HEAVY RAIN ו UNCHARTED 2 שהגרפיקה שלהם צריכה לנצל את המקסימום ולא קילזון 2 עם כל הכבוד לגרפיקה שהוא מציג...(שהיא ממש טובה דרך אגב!!)...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
03.03, 17:35
|
|
|
אתה מבין שאתה סתם זורק פה הערה פאנבויאית? אם קראת טוב לפני - החומרה הגראפית של הPS3 חלשה מה-360.
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
03.03, 17:38
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
זה בדיוק העניין, זה לא קשור למתכנתים של RARE או באנג'י משום שהם לא רואים בכלל את החומרה... הם רואים רק את הממשק התכנותי שמיקרוסופט מספקת להם ומשום שהממשק הוא טוב, לא היתה להם בעיה לנצל את מה שהקונסולה מציעה עוד יחסית בתחילת החיים שלה וגם אם מיקרוסופט יצליחו לספק להם ספריות תוכנה מעט יותר יעילות והם עצמם ישפרו מעט את המנועים, לא יהיה מדובר פה על דברים שהם מעבר לשיפורים קטנים פה ושם.
בקונסולות הישנות, מתכנתי המשחקים עבדו בצורה הרבה יותר הדוקה מול החומרה (דברים ביזאריים כמו כתיבות ישירות לזכרון ולרגיסטרים וכתיבת חלקי קוד הדוקים באסמבלר). זה להערכתי גם מה שקרה בGOW.
מיקרוסופט לא מאפשרת ולא יכולה לאפשר לעשות את זה על ה360 וגם סוני לא עם הPS3 היום. |
|
|
|
|
אולי זאת הסיבה שרוב המשחקים דומים אחד לשני יחסית לדורות הקודמים
או שאני מדמיין?
עומרי, באמת מרשים, ראית אותך, אתה נראה די צעיר, הבנתי את גם בוחן באוניברסיטה או משו, בן כמה אתה בכלל? זה מאוד מעניין
אני בכלל קטונטי מלהגיב, יש פה יותר מידי גאונים
בוא נקווה שעומרי תועה(עומרי בעצמה מקווה לזה  )
|
gamertag: SystemOut360
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
03.03, 18:22
|
|
|
Silent_Killer |
 |
|
|
עם זה שה360 הגיע לשיא שלו אני מסכים בהחלט...הצליחו לדחוס יפה מאוד משחקים בקצת מקום לעומת הסוני 3...אבל למי שחושב שסוני 3 הגיע למקסימום שיחשוב שוב...ואני מדבר על משחקים כמו HEAVY RAIN ו UNCHARTED 2 שהגרפיקה שלהם צריכה לנצל את המקסימום ולא קילזון 2 עם כל הכבוד לגרפיקה שהוא מציג...(שהיא ממש טובה דרך אגב!!)... |
|
|
|
|
איך בדיוק HEAVY RAIN זה השיא? עם כל הכבוד לגרפיקה, כל המשחק הוא סתם QTE, אז אני מניח שזה לא כזה הישג.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
03.03, 18:26
|
|
|
SYSTEM.OUT |
 |
|
|
או שאני מדמיין?
עומרי, באמת מרשים, ראית אותך, אתה נראה די צעיר, הבנתי את גם בוחן באוניברסיטה או משו, בן כמה אתה בכלל? זה מאוד מעניין
אני בכלל קטונטי מלהגיב, יש פה יותר מידי גאונים
בוא נקווה שעומרי תועה(עומרי בעצמה מקווה לזה ) |
|
|
|
|
אני? אני עומר, לא עומרי 
גם בדורות הקודמים רוב המשחקים נראו אותו דבר (לPS2 יש אינסוף משחקים שנראים כמו העתקים זולים אחד של השני)
תרגלתי בסמסטר שעבר ונראה לי שבסמסטר הזה אני נוונתי להיות בודק מבחנים. בכל מקרה אני צעיר בן 30...
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
03.03, 18:46
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
אני? אני עומר, לא עומרי
גם בדורות הקודמים רוב המשחקים נראו אותו דבר (לPS2 יש אינסוף משחקים שנראים כמו העתקים זולים אחד של השני)
תרגלתי בסמסטר שעבר ונראה לי שבסמסטר הזה אני נוונתי להיות בודק מבחנים. בכל מקרה אני צעיר בן 30... |
|
|
|
|
אני יודע התפלק לי.
כן, אבל בין המשחקים האיכותיים, הם נראים שונים, לעומת הדור הזה.
אתה נראה כמו בן 20 
|
gamertag: SystemOut360
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
03.03, 18:48
|
|
|
SYSTEM.OUT |
 |
|
|
אתה נראה כמו בן 20 |
|
|
|
|
חן חן למתחנפן
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
03.03, 19:06
|
|
|
SYSTEM.OUT |
 |
|
|
או שאני מדמיין? |
|
|
|
|
אתה מדמיין. ההבדלים בין משחקים רק גדלים מדור לדור.
ועומר, מה שCriterion (המפתחים של ברנאאוט) אומרים דווקא יכול להיות הגיוני. אל תשכח שהם גם המפתחים של מנוע Renderware שרץ על לא מעט קונסולות כולל הX360 (קראקדאון למשל גם משתמש בו).
אני לא אתפלא אם הם ניסו ללכת מסביב לAPI של מיקרוסופט (בPS2 הם בטוח עשו את זה) בשביל כל מיני אופטימיזציות, ואני לא אתפלא אם גם המפתחים של Unreal Engine 3 עושים את זה קצת. ואני אפילו מוכן לשים כסף שקארמק המשוגע עושה את זה עם המנוע החדש של ID שמפעיל את Rage. הוא בטח כותב את כולו באסמבלר בגלל ש-C זו שפה עילית מידי לדעתו 
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
03.03, 19:16
|
|
|
Syao |
 |
|
|
איך בדיוק HEAVY RAIN זה השיא? עם כל הכבוד לגרפיקה, כל המשחק הוא סתם QTE, אז אני מניח שזה לא כזה הישג. |
|
|
|
|
ראית גיימפליי מהמשחק? הגיימפליי ו"סרטוני המעבר" הם עם אותו גראפיקה ואין אפילו שינוי אחד, אז תפסיק לבלבל את השכל עם השטויות שלך.
ואם אתה לא אוהב את סגנון הז'אנר הזה, זכותך לא לאהוב אבל לא להגיד שטויות, סוף סוף יש פה משחק שמחדש ולא רק יריות.
Heavy Rain נראה כאחד המשחקים הכי יפים שנראו על הקונסולות.
רק להזכיר לך כמה כולם התפלאו מהגראפיקה בתמונות ראשונות של המשחק עם הטריילר בלייפציג.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
03.03, 21:21
|
|
|
~Voge~ |
 |
|
|
ראית גיימפליי מהמשחק? הגיימפליי ו"סרטוני המעבר" הם עם אותו גראפיקה ואין אפילו שינוי אחד, אז תפסיק לבלבל את השכל עם השטויות שלך.
ואם אתה לא אוהב את סגנון הז'אנר הזה, זכותך לא לאהוב אבל לא להגיד שטויות, סוף סוף יש פה משחק שמחדש ולא רק יריות.
Heavy Rain נראה כאחד המשחקים הכי יפים שנראו על הקונסולות.
רק להזכיר לך כמה כולם התפלאו מהגראפיקה בתמונות ראשונות של המשחק עם הטריילר בלייפציג. |
|
|
|
|
Heavy rain נראה משחק נהדר(ואני לא מדבר גרפית). Indigo prophecy היה משחק מעולה ואני מתבאס שלא אוכל לשחק גם בזה 
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
03.03, 21:38
|
|
|
Hipno |
 |
|
|
Heavy rain נראה משחק נהדר(ואני לא מדבר גרפית). Indigo prophecy היה משחק מעולה ואני מתבאס שלא אוכל לשחק גם בזה  |
|
|
|
|
למעשה, אם דיוויד קייג' ידע לא להכניס לHeavy Rain משחקי quicktime מעפנים לחלוטין, קטעי קונג פו לא קשורים סטייל מטריקס, התגנבויות של ילדים בבסיסי צבא, ועלילה שבחצי השני של המשחק לא הופכת לסמטוחה שלמה שלא שומרת על הרמה המצויינת של החצי הראשון - אז זה צפוי להיות אחד מהמשחקים הטובים שיצאו אי פעם, ואולי אפילו הוא יצליח להחיות מחדש את זאנר משחקי ההרפתקאות במקום לקבור אותו סופית. 
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
03.03, 21:47
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
אתה מדמיין. ההבדלים בין משחקים רק גדלים מדור לדור.
ועומר, מה שCriterion (המפתחים של ברנאאוט) אומרים דווקא יכול להיות הגיוני. אל תשכח שהם גם המפתחים של מנוע Renderware שרץ על לא מעט קונסולות כולל הX360 (קראקדאון למשל גם משתמש בו).
אני לא אתפלא אם הם ניסו ללכת מסביב לAPI של מיקרוסופט (בPS2 הם בטוח עשו את זה) בשביל כל מיני אופטימיזציות, ואני לא אתפלא אם גם המפתחים של Unreal Engine 3 עושים את זה קצת. ואני אפילו מוכן לשים כסף שקארמק המשוגע עושה את זה עם המנוע החדש של ID שמפעיל את Rage. הוא בטח כותב את כולו באסמבלר בגלל ש-C זו שפה עילית מידי לדעתו  |
|
|
|
|
ל360 ולPS3 יש מערכת הפעלה שרצה ברקע כל הזמן ומאפשרת לנו לעשות כל מני דברים בלחיצה על הלחצן העגול באמצע. criterion יכולים אולי לא להשתמש בכל הAPI שמיקרוסופט נותנת להם ולכתוב כל מני דברים בעצמם אבל זה בהכרח יהיה בuser mode ולא יכלול כתיבה ישירה לחומרה.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
03.03, 21:59
|
|
|
אתה בטוח שהקונסולות היום לא מאפשרות לכתוב בKernel mode? או לכתוב ישירות לחומרה/זיכרון לא מוקצה?
זה נשמע אולי יותר מאובטח, אבל זה קצת חוסם יצירתיות הנדסית של מפתחים לא?
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
03.03, 22:05
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
אתה בטוח שהקונסולות היום לא מאפשרות לכתוב בKernel mode? או לכתוב ישירות לחומרה/זיכרון לא מוקצה?
זה נשמע אולי יותר מאובטח, אבל זה קצת חוסם יצירתיות הנדסית של מפתחים לא? |
|
|
|
|
בטוח אני לא אבל אני אהיה מאוד מאוד מופתע אם זה המצב. עצם העובדה שאתה יכול ללחוץ על הלחצן הזה באמצע ולקבל את התפריט הזה בזמן שהמשחק ממשיך לרוץ ברקע די מעיד על זה שיש שם הפרדה כזו ואם יש חברה שיודעת מה ההשלכות האיומות של לתת לכל מני גורמים לגשת בkernel mode ישירות לחומרה, זו מיקרוסופט...
לגבי חסימת יצירתיות, כל משחקי הPC רצים בuser mode.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
03.03, 22:37
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
למעשה, אם דיוויד קייג' ידע לא להכניס לHeavy Rain משחקי quicktime מעפנים לחלוטין, קטעי קונג פו לא קשורים סטייל מטריקס, התגנבויות של ילדים בבסיסי צבא, ועלילה שבחצי השני של המשחק לא הופכת לסמטוחה שלמה שלא שומרת על הרמה המצויינת של החצי הראשון - אז זה צפוי להיות אחד מהמשחקים הטובים שיצאו אי פעם, ואולי אפילו הוא יצליח להחיות מחדש את זאנר משחקי ההרפתקאות במקום לקבור אותו סופית.  |
|
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=fYO0c_hdsUc#t=01m30s
אה אה, תגיד לי שהקטע הזה, עד כמה שהיה רנדומלי, לא מגניב??
ואם כבר אחוזים ואחר, אני אקח את kz2 כדוגמא ראשית: לפני כמה חודשים או חודשיים, יצאה הצהרה "רשמית" של איש יחסי ציבור מגרילה ש-KZ2 מנצל 60% מה-pstriple.
IS et de pwer of teh CELL!!111!!???? (and e RSX)
לא, ברגעים סטטנדרטים, kz2 רץ על 2 מתוך ה-spus. בעת קרב נורמלי, המידע מעובד ע"י 4 SPUS כדי להתמודד עם התקורה, שכל אחד מנצלת X תוך כל מחזור העיבוד שלה.
אבל בקרבות גדולים, כל ה-6 משתוללות.
אז גרילה לוקחת את הנתון ויוצא ש-4:6 שווה ל-60%. יופיטידו! מה יעשו עם זה?? יוציאו הצהרה באינטרנט על 60% ופליישטיישן.
מה זה אומר??
נתונים אחוזיים שווים לבולשיט ואופטימזיישן, מילת המפתח, תופסת את המקום. בשנה הבאה יהיו משחקים שישתמשו ב-4 מתוך 6 יחידות עיבוד ב-ps3 אבל יראה יותר טוב בל קרטריון אפשרי (שימו לב, השוואה ישירה לנתונים של kz2, לא למשחק שפונה לכיוונים שונים.) מ-kz2 בגלל
|
gulmer |
 |
|
|
אופטימיזציה של קוד, טכנולוגויות גרפיות חסכוניות חדשות, אלגוריתמים מהירים ומתקדמים יותר. אלו דברים שנעשים כל הזמן. |
|
|
|
|
איפה הקאץ' פה?? כדי לראות תוצאות חלוציות על ה-360 מישהו צריך לקטוע ל-UE3 את ההופעות הממוחזרות שלו על ה-360 לטובת מנוע מייועד בלעדי, לפחות באופן חד פעמי, בשביל פרויקט קילזוני/גירסי/אנצרטדי ולא משהו דמוי בוקו כדי למשוך את קהל המשתמשים הקאז'ואלי. למייק' צריכה להיות שאיפה כזאת, חוץ מההצהרה הברורה מאליו שבעתיד הקרוב בדור הם ישווקו פרויקטים יותר מרשימים מ-kz2. בכל מקרה שתי החומרות מסוגלות לאותו דבר, רק שבמקרה (יד הגורל, או תורת הקוונטום והיקומים המקבילים) יש סטודיו בשם גרילה ששייך לסוני כרגע, ויצא שדווקא ה-ps3 הוא מוצר של סוני ו-kz2 בלעדי. אותו דבר יכל לקרות אצל מייקרוסופט ואז סוני הייתה יוצאת בהצהרה הזאת. אני שם עיין על אלן וויק אם גם על ה-360 הוא יראה כמו מה שעושים ממנו.
בינתיים, מפתחות צד א' של סוני משפרות את ה-dev kits שלהן, מתחילות להשתמש בשיטות לדוגמא כמו דיפרנד רנדרינג (LBP, infamous kz2), ולהתקדם עם ה-API שלהן. אנצרטד 2 הוא דוגמא לכותר בלעדי שיוצא השנה, שריאנו ממנו משהו והוא נראה טוב, יותר.
פאק אני רוצה את ninja blade  (אקראי, לא?? אבל נכון).
|
!!!!BEST GIF EVER
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
03.03, 23:05
|
|
אני חושב שמילה אחת וסמיילי יביעו את מה שהבנתי ממה שכתבת: WTF?! 
|
- הסוף תמיד יהיה טוב , אם זה לא טוב זה לא הסוף -
חחחחחחח קרע אותי!
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
03.03, 23:07
|
|
|
.:Shlomix:. |
 |
|
|
אני חושב שמילה אחת וסמיילי יביעו את מה שהבנתי ממה שכתבת: WTF?!  |
|
|
|
|
גם החתימה שלך, היא מסרט??
|
!!!!BEST GIF EVER
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
04.03, 00:17
|
|
|
נערך לאחרונה על ידי Harel Gur, 04.03 בשעה 00:21.
|
יום טוב...
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
04.03, 13:31
|
|
|
tomer_gv |
 |
|
|
|
|
|
|
|
הוא מגניב אולי בצפיה, אבל הרבה פחות מגניב כשמנסים לשחק בו וקופצים לך שני עיגולים צבעוניים גדולים על המסך ככה שאתה מתרכז בהם ולא רואה כלום מהסצינה. ופה עוד מדובר בקטע טוב יחסית, הקרבות בהמשך (למשל עם האורקל) היו פחות מוצלחים ודי מונפצים.
זה לא אומר שפרנהייט/אינדיגו לא משחק טוב. פשוט יש לו יותר מידי מגרעות בשביל להפוך למשחק מצויין.
|
tomer_gv |
 |
|
|
איפה הקאץ' פה?? כדי לראות תוצאות חלוציות על ה-360 מישהו צריך לקטוע ל-UE3 את ההופעות הממוחזרות שלו על ה-360 לטובת מנוע מייועד בלעדי, לפחות באופן חד פעמי, בשביל פרויקט קילזוני/גירסי/אנצרטדי. |
|
|
|
|
מצד אחד אתה מתלונן על ההופעות הממוחזרות של מנוע UE3 על הX360 (הן ממוחזרות גם על הPS3 אגב), ומצד שני אתה מזכיר את גירס (שבאמת נראה כמו הטופ של הטופ) שרץ בדיוק על המנוע הזה. ואגב, בהמשך הפוסט שלך (שקצת מבולגן) אתה מזכיר את אנצרטד 2 בתור משהו שנראה מדהים לדעתך, למרות שהמשחק רץ על מנוע משודרג של המשחק הראשון (בדיוק כמו שגירס 2 רץ על מנוע משודרג של המשחק הראשון) ולא בונה מאפס מנוע משחק חדש.
בכל מקרה, לא כל המשחקים רצים על אותו מנעו UE3. משחקי COD רצים על מנוע משלהם. המשחקים של קאפקום רצים על מנוע משותף משלהם (MT, ובקרוב MT2 עם יציאת לוסט פלנט 2). המשחקים של יוביסופט (לפחות חלקם) רצים על המנוע שלהם (למשל המנוע של אססינס קריד). המשחקים של ואלב רצים על המנוע שלהם. המשחקים של ID רצים (ירוצו) על המנוע שלהם.
מה לעשות אבל שרוב החברות הולכות בדור הזה על המנוע של אנריל? הוא פשוט הוכיח את עצמו כסטנדרט בתור מנוע יותר טוב ויותר יעיל מרוב האלטנרטיבות, ובמקביל הוא מאפשר ורסטיליות מדהימה (משחקי פעולה, מרוצים, תפקידים, אסטרטגיה, פלטפורמה, מכות ואפילו משחקי ארקייד קטנים רצים עליו) וחלק מהחברות אפילו זנחו את המנועים הפנימיים שלהן בעבורו.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
04.03, 13:32
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
לגבי חסימת יצירתיות, כל משחקי הPC רצים בuser mode. |
|
|
|
|
טוב, בPC בכל מקרה זה רעיון רע לגשת ישירות לחומרה, כי החומרה לא אוניברסלית.
חוץ מזה אם רוצים להוציא יותר ממשחק PC אז פשוט מעלים את דרישות המינימום של המשחק. בקונסולות אי אפשר לעשת דבר כזה.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
04.03, 13:44
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
טוב, בPC בכל מקרה זה רעיון רע לגשת ישירות לחומרה, כי החומרה לא אוניברסלית.
חוץ מזה אם רוצים להוציא יותר ממשחק PC אז פשוט מעלים את דרישות המינימום של המשחק. בקונסולות אי אפשר לעשת דבר כזה. |
|
|
|
|
נכון ומשום שאי אפשר לעשות את זה אז מורידים את הרזולוציה הכללית, שמים טקסטורות ברזולוציה נמוכה, depth of field נמוך, מבטלים AA ועוד 1001 דברים שאפשר לעשות בuser mode ואנחנו רואים שנעשים כל הזמן במעבר בין PC לקונסולה...
ועד כמה שאני זוכר ממה שקראתי בזמנו על הPSP, אפילו במכשיר הזה יש הפרדה בין user לkernel mode ומשחקים רצים בuser mode.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
04.03, 17:48
|
|
|
tomer_gv |
 |
|
|
גם החתימה שלך, היא מסרט?? |
|
|
|
|
חח נכון. אין לי מושג אם היא מסרט, ראיתי אותה באיזה אתר והתלהבתי
אני חושב שכדאי לי לוותר להבין את המושגים שיש פה. 
|
- הסוף תמיד יהיה טוב , אם זה לא טוב זה לא הסוף -
חחחחחחח קרע אותי!
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
04.03, 19:34
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
ה-N64, קונקר שם בכיס כל משחק שיצא לקונסולה והוא יצא בגיל 5 שלה.
הSNES, המשחק הכי מרשים שלה יצא כשהיא הייתה בת 5, דונקי קונג קאנטרי.
הPS2, המשחק הכי מרשים שלה יצא בגיל 7, GOW2 ואפשר שלטעון שזה היה SOTC שיצא כשהיא הייתה בת 5.
הNES, המשחק הכי מרשים שלה יצא בגיל 6, מריו 3.
הג'נסיס, המשחק הכי מרשים שלה יצא בגיל 5, ווקטור מן.
הבוקס הגיע לשיא בגיל 3-4 עם היילו 2/פייבל/בלאק, זאת גם הייתה השנה האחרונה לחייה (ביום הולדת 4 יצאה ה360).
הקיוב הגיע לשיא ב2005 עם RE4, גם זאת הייתה השנה האחרונה לחייה (הגיע לגיל 5, אבל בגיל 4 הפסיקו לצאת לה משחקים).
בקיצור, לא קיים דור שבו המשחקים של השנה האחרונה הם לא היפים ביותר.
ובו תגיד לי את זה דודי, אתה באמת חושב שGEARS 3 ו-KZ2 לא יהיו מרשימים מהקודמים להם?
ככל שהזמן עובר המפתחים משפרים את המנועים הקיימים להם ויודעים לעבוד עם הקונסולות טוב יותר, אין כזה דבר שקונסולה קפואה על שמריה. זה יקרה רק עם קונסולה שתרוץ יותר מדי זמן בשוק, משהו כמו 7+ שנים. |
|
|
|
|
תאמת הייתי נותן את שוב את הכתר לקונקר על הXBOX, לדעתי הוא המשחק הכי מרשים בדור הקודם (נראה ממש כמו משחק השקה של X360, דומה לקמיהו)
אתה צודק הPS3 וגם ה360 לא הגיעו לשיאה ועדייף שהפאנבוים ישתקו, בשנתיים הקרובות לדעתי נראה שיפור עצום במיוחד ב360, הבעיה של MS זה שאין לה ממש מפתחים צד א חוץ מRARE שיודעים באמת איך לנצל את הכוח של המכשיר, אני בכללי בונה על AW שבאמת יעלה את הרף ב360 ואם הוא באמת נראה כמו בטריילרים אז אין ספק שהוא נראה טוב יותר מקילזון או מכל משחק קונסולה אחרת (גם מרשים טכנית).
בכללי אם אתם שואלים אותי לדעתי כמו ב2 דורות הקודמים גם פה RARE יפציצו במשחק צבעוני ומדהים גרפית שלא ראינו וינצל כול טיפה מה360, למרות שRARE לא טובה כמו פעם עדיין הם נשארו ממש טובים בגרפיקה ובניצול הכוח של הקונסולה, לאט לאט הם ישפרו את הגרפיקה בכל כותר עד שיגיעו למקסימום שהם יכולים, אפילו היום באנג'ו לא ממש מקבל את הכבוד הראוי לו, הוא אחד המשחקים הכי יפים גרפית וטכנית בדור הזה רק חבל שהוא לא ממש מוערך, הוא לפחות בTOP3-4 מבחינתי בגרפיקה.
אולי קונקר 2 יראה לנו משהו חדש :]
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|