Mass Effect 2 הנושא הרשמי - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Mass Effect 2 הנושא הרשמי
1  2  3  9  11  12  14
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 17.03, 19:04

ברירת מחדל Mass Effect 2 הנושא הרשמי

Mass Effect 2 הוא המשכו של המשחק זוכה הפרסים מבית חברת BioWare.
Mass Effect הראשון (ציון: 91) יצא בסוף 2007 ל- Xbox 360 ובאמצע 2008 למחשב האישי, ונחשב לאחד ממשחקי התפקידים הטובים ביותר של התקופה האחרונה. המשחק מספר על יקום עתידני שבו בני האדם עושים את צעדיהם הראשונים בתוך תרבות חללית רב-גזעית ונתקלים בטכנולוגיה חייזרית רבת עוצמה, תוך כדי הסתבכות בפוליטיקה הפנימית של הגלקסיה.
Mass Effect תוכנן מראש כטרילוגיה, ומפתחי המשחק אף מסרו שכדאי להשאיר את קבצי השמירה של המשחק, כי ניתן יהיה לייבא אותם לתוך המשחק הבא. Mass Effect 2, שצפוי להגיע ל- Xbox 360 ולמחשב האישי ב- 2010.

הטיזר טריילר הראשון של המשחק

סרטון משחקיות מדהים!

ההכרזה הרשמית של המשחק:
ציטוט:
We're going to surpass the extraordinary gaming experience we brought our fans in Mass Effect by delivering intensified combat and expanded weapon options as well as increased depth of planet exploration, all while delivering a powerful, emotionally engaging story. Mass Effect 2 is shaping up to be an unforgettable RPG-shooter experience, taking players on a non-stop roller-coaster ride filled with stunning plot twists and no-holds-barred action.

בנושא זה נרכז את כל הפרטים החדשים שיפורסמו על המשחק.

סרטון פריוויו לפני E3

תמונות מהסרטון

עוד תמונת משחקיות:

נחשפה הקופסא של המשחק. היא מורכבת מהתמונה של שפרד שנחשפה בE3 אל עם תוספות מענייות של קרוגן (לא רקס) ואישה אנושית (אולי מהמשחק של האייפון?)

טריילר מתערוכת גיימקון (מציגים את הדמות של גרנט הקרוגן)

השריון למזמינים בהזמנה מוקדמת (שגם במשחק דראגון אייג')

והמפתחים אומרים שבמשחק השני יהיה בחירות "מוסריות" הרבה יותר קשות (ואני מקווה שזה לא יוצא אותנו שוב טיפשים כמו במשחק הראשון...)

ותמונות חדשות

נערך לאחרונה על ידי bozeman, 06.09 בשעה 08:10.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#2   פורסם: 17.03, 19:05

אציין פה שבהכרזה הרשמית נאמר כי אכן המשחק יגיע בתחילת 2010 ל-360 ולPC. אין שום אזכור לPS3 ולכן גם אם הוא יגיע לPS3 זה יהיה רק מאוחר יותר, אם בכלל. (כנראה שלא)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#3   פורסם: 17.03, 19:32

באמת למשחק הזה ראוי ת'רד!
רק שראיתי שפתחת ת'רד, משום מה חשבתי שהתגלו פרטים חדשים ושמת אותם פה אבל לצערי עוד לא התגלו פרטים.
אבל עוד בערך שבועיים (תקנו אותי אם אני טועה) יש את GDC ששם אמורים להחשף פרטים
אני אישית מאוד מצפה למשחק, ME הראשון היה מאוד כיף ואם יצליחו לעשות משחק יותר טוב ממנו אז זה יהיה משחק באמת מעולה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של NOT-HERE

מודל לחיקוי

#4   פורסם: 17.03, 19:37

מישהו שם לב שהפונט של ה"2" הוא הפונט של גירס?ולא ממש קשור לME...

http://www.myspace.com/corpcycle
sackboy
ציטוט:
צפה בהודעה
מיזה סטלין? חחח

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#5   פורסם: 17.03, 19:37

וכמו שאמרו פה בפורום בת'רד אחר, זה נראה כאילו פשוט הצמידו 2 לסמל של ME הראשון...

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#6   פורסם: 17.03, 19:45

Tamirrr
ציטוט:
צפה בהודעה
וכמו שאמרו פה בפורום בת'רד אחר, זה נראה כאילו פשוט הצמידו 2 לסמל של ME הראשון...
אכן, קשה :\

sackboy
ציטוט:
צפה בהודעה
מיזה סטלין? חחח

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 17.03, 21:12

יש למישהו מושג מה הכוונה שלהם ב"לייבא" את הקבצים למשחק הבא?
זה סתם ייתן לי את אותה דמות או שזה יתחיל את העלילה לפי המשחק הקודם?
הדמות תהיה באותה רמה שסיימתי איתה?

אגב, אם זה מייבא גם בשביל העלילה, יש לי חשש קטן כי אחרי שסיימתי את המשחק זה שם כתוביות ואז חזר לתפריט, וכשעשיתי load game זה חזר לי לבוס האחרון, כלומר אני לא יודע אם זה שמר לי אחרי הסוף, כי יש איזה בחירה שעושים אחרי הקרב שיכולה לשנות את העלילה של השני.
נחכה ונראה.

יש למשחק עלילה עם המון פוטנציאל, אני מקווה שהם ייקחו אותה למקום טוב.

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Red_Deaddd

מצליחן

#8   פורסם: 17.03, 22:00

yoki
ציטוט:
צפה בהודעה
יש למישהו מושג מה הכוונה שלהם ב"לייבא" את הקבצים למשחק הבא?
זה סתם ייתן לי את אותה דמות או שזה יתחיל את העלילה לפי המשחק הקודם?
הדמות תהיה באותה רמה שסיימתי איתה?
מצטרף לשאלה.
המשחק נראה טוב ורציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את ME ולסיים אותו ואז לייבא את הדמות של לME2?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#9   פורסם: 18.03, 07:54

כן, בהחלט כדאי לכם. דבר ראשון כי המשחק הראשון הוא אלוהי. הוא חדשני, מרתק, וסינימטי בצורה שלא הייתה קודם (אבל צריך לאהוב RPG קצת קודם).
לגבי המשחק השני, מה שהמפתחים רמזו עד עכשיו זה שהמשחק השני ידע לתרגם את הקבצים של המשחק הראשון ככה שהוא יתאים את העולם לבחירות שעשיתם המשחק הראשון. איזה דמות מתה (לדוגמא) בחירות שונות שעשיתם לגבי יצורים מסויימים או מאורעות מסויימים, ככה שיהיה הבדל גדול בין שחקנים שונות ועולמות שונים של שחקנים אחרים.
אציין כי כיום המשחק הראשון עולה 20$ חדש, וזה מחיר מצויין.

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#10   פורסם: 18.03, 08:03

http://www.vgames.co.il/article/4704.html

sackboy
ציטוט:
צפה בהודעה
מיזה סטלין? חחח

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

מצליחן

#11   פורסם: 18.03, 12:44

EA:
"There is no information on a PS3 version at this time."
אין מידע על גרסת ה-PS3 של המשחק בזמן הזה.
http://www.videogamer.com//news/ea_n..._time_2.htm l

כנראה שיש סיכוי שהמשחק ייצא גם ל-PS3, אולי חצי שנה-שנה אחרי...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#12   פורסם: 18.03, 13:06

נכון, אף אחד לא טען שלא יכול להיות. אולם הסבירות לכך יותר נמוכה ממשחק רגיל. גם כי המשחק הראשון לא יצא (בניגוד למשל לביושוק) וגם עכשיו בהכרזה למשחק שיש כמעט שנה (למה?!?!?) עד שהוא יצא לא הזכירו אפילו את הPS3.
לא הייתי בונה עליו לPS3. מצד שני הוא מגיע למחשב ככה שגם בעלי PS3 הם עם תחלופה סבירה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#13   פורסם: 18.03, 19:50

מממ, למה יש לי הרגשה שהוא יצא ראש בראש בפברואר-מרץ 2010 מול God of War 3...

בכל מקרה, סחתיין על התרד המוקדם. יש לנו לפחות עוד שנה על למשחק

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

מצליחן

#14   פורסם: 18.03, 19:55

ראש בראש? כל משחק פונה לקהל שונה של אנשים, אני לא חושב שהמכירות של המשחקים ייפגעו...
אבל מה שמדהים לראות זה שנקבל בתוך חודשים ספורים(3-4) המון משחקי AAA, כמו: ME2,GOW3,AC2,I AM ALIVE,COD6: MW2 ועוד...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#15   פורסם: 18.03, 20:01

~Voge~
ציטוט:
צפה בהודעה
ראש בראש? כל משחק פונה לקהל שונה של אנשים, אני לא חושב שהמכירות של המשחקים ייפגעו...
אבל מה שמדהים לראות זה שנקבל בתוך חודשים ספורים(3-4) המון משחקי AAA, כמו: ME2,GOW3,AC2,I AM ALIVE,COD6: MW2 ועוד...
ואיך אתה יודע שכולם יהיו AAA?
I AM ALIVE לא יודעים עליו הרבה וגם עכשיו יש בעיות איתו אז לא בטוח שיצא טוב לגמרי, הוא גם לא נראה כמו משהו חדשני לגמרי.
ולגבי AC2, אם הוא יחזור על עצמו ויהיו עליו תלונות כמו המשחק הקודם הוא לא יהיה AAA.
אצל שאר המשחקים אולי יש סיכוי רב שהם כן יהיו, אבל כמובן שזה לא מובטח מה גם שבקושי נחשפו עליהם פרטים (רק שמועות).

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של MagiA

שואף לשלמות

#16   פורסם: 18.03, 20:21

יפה אחי

בברכה , דור.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#17   פורסם: 18.03, 20:23

~Voge~
ציטוט:
צפה בהודעה
גם אם הם היו פונים לאותו קהל, הם לא פונים לאותה קונסולה אז לא לא משפיע כל כך על מכירות המשחקים.
וזה עדיין לא מפריע למשחקים לצאת ראש בראש: למשל, היילו וורס מול קילזון 2.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

מצליחן

#18   פורסם: 18.03, 20:51

Tamirrr
ציטוט:
צפה בהודעה
ואיך אתה יודע שכולם יהיו AAA?
I AM ALIVE לא יודעים עליו הרבה וגם עכשיו יש בעיות איתו אז לא בטוח שיצא טוב לגמרי, הוא גם לא נראה כמו משהו חדשני לגמרי.
ולגבי AC2, אם הוא יחזור על עצמו ויהיו עליו תלונות כמו המשחק הקודם הוא לא יהיה AAA.
אצל שאר המשחקים אולי יש סיכוי רב שהם כן יהיו, אבל כמובן שזה לא מובטח מה גם שבקושי נחשפו עליהם פרטים (רק שמועות).
GOW3 משחק AAA.
ME2 משחק AAA.
AC2 באמת אי-אפשר לדעת, אבל המשחק הקודם היה ממוצע של 84 משהו כזה, אני מאמין שUBISOFT למדו את הלקחים מהמשחק הראשון וישפרו את הרוב בשני...
I AM ALIVE לא נראה חדשני? לי הוא נראה חדשני מאוד, ז'אנר שלא היה לנו המון זמן(היה בכלל משחק בז'אנר כזה לפני-כן?)
COD 6: MW 2 משחק AAA.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#19   פורסם: 19.03, 13:31

~Voge~
ציטוט:
צפה בהודעה
GOW3 משחק AAA.
ME2 משחק AAA.
AC2 באמת אי-אפשר לדעת, אבל המשחק הקודם היה ממוצע של 84 משהו כזה, אני מאמין שUBISOFT למדו את הלקחים מהמשחק הראשון וישפרו את הרוב בשני...
I AM ALIVE לא נראה חדשני? לי הוא נראה חדשני מאוד, ז'אנר שלא היה לנו המון זמן(היה בכלל משחק בז'אנר כזה לפני-כן?)
COD 6: MW 2 משחק AAA.
GOW3 סביר להניח שיהיה באמת AAA אבל לא 100%, תמיד יכול לקרות משהו.
ME2 כנ"ל.
AC היה ממוצע 81 (80 בגרסת ה-PS3) ואי אפשר לדעת אם הם ישפרו את זה, עוד לא נחשפו פרטים (כלומר בקושי).
I AM ALIVE גם לא נחשף עליו הרבה ועדיין קשה להעריך את מידת ההשקעה. ועל איזה ז'אנר אתה מדבר?
COD6 כמו מה שאמרתי על GOW3 ו-ME2.
נשארנו עם 3 משחקים שסביר להניח יהיו AAA, ואולי יהיו עוד הכרזות של משחקים גדולים, נקווה לטוב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#20   פורסם: 19.03, 13:44

ME2 יהיה מעולה למי שבעניין. פה לא יהיו פישולים. לעומת זאת AC הראשון היה בעל ממוצע כזה כי לא הייתה התפלגות ציונים תקנית. יש כאלו שמאוד אהבו אותו ונתנו לו 90 ומעלה וכאלו שלא אהבו בכלל ונתנו לו 75 ומטה (בגדול)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#21   פורסם: 19.03, 13:53

נכון, על AC היו מחלוקות והרבה לא אהבו אותו, אבל ME קיבל ממוצע קצת יותר מאוזן (והוא בכלל מעולה לדעתי) לכן יותר סביר ש-ME2 יהיה AAA ובכלל הוא אצלי קנייה חובה מאז ששיחקתי ב-ME הראשון.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#22   פורסם: 19.03, 15:34

זה פחות או יותר מה שאני חושב. מי שאוהב את הזאנר אוהב את ME ולכן הוא הצליח בתחומו. בניגוד לAC שעליו היו דעות חלוקות

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#23   פורסם: 19.03, 19:12

גם האלמנטים של השוטר שיש בו הם טובים מאוד לטעמי, אם כי כמובן פחות טובים משוטרים מוצהרים.
לגבי האלמנטים של הRPG אני לא יודע כי אני לא בקיא בתחום, אבל הוא לא נראה לי מאוד עמוק.
המשחק הזה הוא מקרה של השלם טוב יותר מסכום חלקיו.

מישהו יכול להגיד מה לדעתו יקרה עם הבעייה שכתבתי בפסקה השנייה בהודעה הקודמת שלי?

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#24   פורסם: 19.03, 19:17

yoki
ציטוט:
צפה בהודעה
גם האלמנטים של השוטר שיש בו הם טובים מאוד לטעמי, אם כי כמובן פחות טובים משוטרים מוצהרים.
לגבי האלמנטים של הRPG אני לא יודע כי אני לא בקיא בתחום, אבל הוא לא נראה לי מאוד עמוק.
המשחק הזה הוא מקרה של השלם טוב יותר מסכום חלקיו.
המשחק לדעתי דווקא די עמוק (חוץ מזמן המשחק הכולל שלו שהוא לא ארוך במיוחד), אפשר להתעמק ולעשות את כל ה-side quests ולחקור גלקסיות חדשות.
אז הוא בעקרון עמוק, רק אם אתה בוחר להתעמק בו מספיק...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#25   פורסם: 19.03, 19:53

yoki
ציטוט:
צפה בהודעה
מישהו יכול להגיד מה לדעתו יקרה עם הבעייה שכתבתי בפסקה השנייה בהודעה הקודמת שלי?
על פניו הוא לוקח את השמירה האחרונה לפני שהמשחק נגמר אחרי הבחירות שעשית ואותה הוא שומר לעצמו. אם למשל תנסה להתחיל משחק חדש ע"י המשך הקודם אמורות להיות לך 2 שמיות אני חושב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#26   פורסם: 19.03, 22:15

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
על פניו הוא לוקח את השמירה האחרונה לפני שהמשחק נגמר אחרי הבחירות שעשית ואותה הוא שומר לעצמו. אם למשל תנסה להתחיל משחק חדש ע"י המשך הקודם אמורות להיות לך 2 שמיות אני חושב.
אז מה אתה אומר שיקרה?
כי בסוף המשחק בוחרים בין המפקד לשעבר של שפרד לאיזה בנאדם אחר (כל הפרטים מעורפלים לי כבר) לתפקיד חשוב כלשהו (שוב, פרטים מעורפלים), בחרתי במפקד... אתה אומר שזה יבוא לידי ביטוי ב2?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#27   פורסם: 20.03, 07:15

כן, זה יבוא לידי ביטוי (לפחות לפי המתחים) כמו גם בחירות אחרות במשחק

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#28   פורסם: 20.03, 16:40

כן אבל הכוונה שלי הייתה שאני לא בטוח אם החלק הזה נשמר.
טוב, לא חשוב, אני מניח שאני אאלץ לחכות ולראות, ומקסימום אני אעשה את הקרב האחרון (והזוועתי יש לומר) שוב ואוודא שזה נשמר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#29   פורסם: 21.03, 18:20

טוב, היום סיימתי את הספר הראשון של ME והתחלתי את הספר השני. הספר הראשון מספר על אירועי העבר עם קפטן אנדרסון, ולמעשה יכול להוות את האבן הראשונה לבסיס של המשחק עצמו (הוא כ-20 שנה לפני המשחק).
הוא ספר כיפי לקריאה, גם אם הוא כביכול מניח שמעולם לא שיחקת במשחק ולכן צריך הסברים מפורטים על העולם, מצד שני רק מי שראה את המשחק יכול לרדת לעומק התיאורים של הדברים שרואים. בכל מקרה אין בו חידוש עלילתי של ממש מבחינת דברים הקשורים למשחק עצמו, הוא רק לוקח את מה שאנו לומדים במשחק וממלא את כל החורים (תוך כדי עלילה מעניינת כמובן).

הספר השני מתחיל בדיוק ברגע בו מסתיים המשחק, ואומנם אני רק בהתחלה, אבל אני יכול להבין למה מתייחסים אליו כבסיס למשחק השני. בהחלט נראה שהם בכיוון טוב, בחירות מוסריות, התלבטויות של טובת המעט מול הרוב ובהחלט דברים שאנו אוהבים במשחקי תפקידים.

אולי זה המקום לציין שאת הספרים כותב התסרטאי הראשי של חברת ביווור, האיש שכתב את עלילת המשחק, כמו גם האיש שהיה בצוות הכותבים הראשי של KOTOR. כך שגם מדובר בכתיבה טובה, וגם אתם יכולים להיות בטוחים שכל מה שכתוב הוא מקושר ללא חורים לעלילה עצמה של המשחקים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#30   פורסם: 21.03, 18:26

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
טוב, היום סיימתי את הספר הראשון של ME והתחלתי את הספר השני. הספר הראשון מספר על אירועי העבר עם קפטן אנדרסון, ולמעשה יכול להוות את האבן הראשונה לבסיס של המשחק עצמו (הוא כ-20 שנה לפני המשחק).
הוא ספר כיפי לקריאה, גם אם הוא כביכול מניח שמעולם לא שיחקת במשחק ולכן צריך הסברים מפורטים על העולם, מצד שני רק מי שראה את המשחק יכול לרדת לעומק התיאורים של הדברים שרואים. בכל מקרה אין בו חידוש עלילתי של ממש מבחינת דברים הקשורים למשחק עצמו, הוא רק לוקח את מה שאנו לומדים במשחק וממלא את כל החורים (תוך כדי עלילה מעניינת כמובן).

הספר השני מתחיל בדיוק ברגע בו מסתיים המשחק, ואומנם אני רק בהתחלה, אבל אני יכול להבין למה מתייחסים אליו כבסיס למשחק השני. בהחלט נראה שהם בכיוון טוב, בחירות מוסריות, התלבטויות של טובת המעט מול הרוב ובהחלט דברים שאנו אוהבים במשחקי תפקידים.

אולי זה המקום לציין שאת הספרים כותב התסרטאי הראשי של חברת ביווור, האיש שכתב את עלילת המשחק, כמו גם האיש שהיה בצוות הכותבים הראשי של KOTOR. כך שגם מדובר בכתיבה טובה, וגם אתם יכולים להיות בטוחים שכל מה שכתוב הוא מקושר ללא חורים לעלילה עצמה של המשחקים.
איפה אפשר לקנות את הספרים? יש אתר טוב ששולח לארץ במחירים סבירים?

All your base are belong to us, bitch!

חזרה לראש העמוד
1  2  3  9  11  12  14

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא