Mass Effect 2 הנושא הרשמי - Page 3 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Mass Effect 2 הנושא הרשמי
1  2  3  9  11  12  14
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Harel Gur

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 28.03, 20:31

UE3?

יום טוב...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#62   פורסם: 28.03, 20:42

סביר להניח, עםשיפורים

Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#63   פורסם: 03.04, 09:04

והנה רשמים מהפאנל של ME2 שהיה בGDC. הפעם התיאור המפורט הוא פחות על המשחק עצמו אלא על הדרך יצירה שלו. לדעתי שווה קריאה.
הכותב מספר כי המפתחים עובדים בשיטה יחודית, בשיטה הזאת המשחק למעשה שחיק בכל שלבי הפיתוח. אומנם בשלב הפיתוח הראשון כמעט כל השלב הוא יותר מוצג בצורה טקסטואלית, אך יחד עם זאת עדיין שחיק. הייתרון בצורת העבודה הזאת היא שאתה למעשה יכול להרגיש בכל שלב של הפיתוח כיצד המשחק עצמו יתנהג. ככה למשל אם הם רואים שיש הרבה מעבר "מעליות" הם יודעים שעיצוב השלב לוקה בחסר., ככה הם מלטשים נקודות של קרבות, ואפילו שילוב מדוייק של המוזיקה במשחק.
המפתחים מגלים שבגלל שהם עובדים בצורה כזאת הם כבר היו מסוגלים לתת בילד של המשחק לעובדים לחופשת חג המולד כדי שישחקו בבית ויחזרו עם תובנות חדשות.
אין ספק שביווור יודעים לעשות משחקים, וME2 בפרט הולך להיות משחק מושקע עד רמת הפרט האחרון.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#64   פורסם: 16.04, 18:24

עיצובים חדשים של ME2!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#65   פורסם: 30.04, 09:48

תמונות חדשות של ART

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

מצליחן

#66   פורסם: 30.04, 13:32

למרות שיש במשחק המון רגעים מתים, שלבים מציקים של הרכב, שליטת FPS גרועה וירידות פריימים... גם אני מאוד נהנתי מ- ME2, אולם הבעיה הכי גדולה שלו הייתה שאין כל כך מה לעשות במשחק...

בתחילת המשחק נפעמתי לגלות כמה כוכבים יש במשחק ואת היקף התוכן שהחברה הכניסה, אולם לאחר שיטוט קצר, הבנתי שאלו סתם כוכבים ריקים ומשעממים, ששורפים לך זמן עם רכב ה- Mako המציק. בעצם ה- Citadel הוא הכוכב היחיד שראוי היה להיכנס למשחק. היו בו קווסטים מהנים ומגוונים כרואי לחברה עם רקורד עשיר במשחקי תפקידים (שמאוד נהנתי לפתור עם קריזמה ברוב הפעמים). אבל פה זה דיי נגמר. מפה ממשיכים לכוכבים נטושים שהם פשוט בזיון לכזה משחק, שלא משלבים שום מקוריות או עיצוב (חדרים תת קרקעים זהים בכל הכוכבים הנטושים), או לכוכבים ששייכים לקו העלילה הראשי שנותנים תמורה קצת יותר טובה.

אני שיחקתי בשביל העלילה, נהנתי מהבחירות של המשחק, הדיאלוגים, הדיבוב האיכותי והגרפיקה שהכניסה אותי לכל העולם המדהים שיצרה ביוור. וזה בעצם הנכס האמיתי של המשחק- העולם. הגזעים, הפוליטיקה, ההיסטוריה המידע העצום שיש על כל פיפס קטן. אני מאמין שעכשיו אחרי שהם יצקו את כל התוכן המדהים הזה, הם יתרכזו בסייד קווסטים יותר טובים ובעוד תוכן ממשי שיוסיף למשחק.

צריכים לקחת דוגמה מ- Oblivion\Fallout3. הסייד קווסטים שם כך מושקעים, שיש לך רצון עז לסיים אותם מבלי לרוץ לקו העלילה הראשי. ובדבר הזה ME הראשון נכשל טוטאלית.

עריכה: זה הסיבה אגב למה אני חושב שפולאוט ואובליביון משחקים טובים בהרבה ממאס אפקט.

נערך לאחרונה על ידי Wan7ed, 30.04 בשעה 13:35.

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#67   פורסם: 30.04, 14:01

אבל הסייד קווסט מלמדים אותך המון על העולם של ME

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

מצליחן

#68   פורסם: 30.04, 14:46

הסייד קווסט על הכוכבים הנטושים לא מלמד כמעט שום דבר. וגם אם כן, למה הם כל כך מחורבנים?

אמר רבי עקיבא:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#69   פורסם: 30.04, 14:53

אני חושב שאתה מגזים במקצת. לעיתים הם חד גוניים, אבל אם תתמקד במידע מה אתה עושה על הכוכב ומההמשימה תלמד על העולם לא מעט

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#70   פורסם: 04.05, 17:39

ME2 - בלוג מפתחים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#71   פורסם: 10.05, 12:47

עוד חדשות. פורסם כי מפתחי המשחק מחפשים דוגמניות (יש!) לדמויות חדשות למשחק הקרב ובא. הם פרסמו רשימת דרישות באתר שמציג דוגמניות חדשות (כיף להם...) בכל מקרה מה שמעניין אותנו (כמובן...) הוא מה הדברים החדשים שנראה בME...

1. Pira: 20 to 25 years/Mixed or Exotic ethnicity. The model needs to be beautiful, interesting and unique, ideally a racial hybrid. Lithe, slender and graceful. 2. Andrea: 30 to 40 years/Caucasian/European. The model needs to be beautiful but tough, hard, wiry, slim but muscular. This is a character who can command with her eyes. Great bone structure and eyes.
3. Lian: 18 to 24 years/Chinese (will consider any Asian heritage). The role is for a young lithe Chinese character with attitude. Archetypes include Ziyi Zhang.
4. Kathryn: 30 to 50 years/Caucasian. The role is for an intense, attractive woman with character. Hair and eye color not relevant. Clear skin, excellent bone structure. The character communicates power in her eyes and her attitude.
5. Natasha: 18 to 25 years/Caucasian/European. The model will be the face of a beautiful, desirable, alluring, sexy character, who is at the same time smart, sophisticated, and in perfect control. The model should be a curvy Playboy-type, lingerie or swimsuit model - we need the face that goes with this body type.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

משתמש רציני

#72   פורסם: 10.05, 13:00

כפי ששכנינו האמריקאים נוטים לאמור...Hubba Hubba !!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#73   פורסם: 10.05, 13:04

אין ספק שאלו שהציעו את עצמן לתפקיד ראויות לכך...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

משתמש רציני

#74   פורסם: 10.05, 13:55

נקווה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#75   פורסם: 15.05, 09:30

ביווור הודיעו בטוויטר הרשמי שלהם (שמתם לב איך זה נהיה פופולארי?) כי היום יצא טיזר PRE-E3 של המשחק.

אני מת פה מצפיה שזה יהיה לפני שבת...

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#76   פורסם: 17.05, 07:02

העתקתי גם לפה את הלינק לסרטון והנה עוד כמה תמונות (מהסרטון)
http://kotaku.com/5256144/biowares-m...t-2-e3-prelude

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#77   פורסם: 17.05, 08:33

והנה ראיון עם Casey Hudson במאי במשחק. הוא מספר על דברים שראינו יותר לעומק וגם מגלה קצת כיוונים חדשים במשחק, כמו למשל שימת דבר על AI רציני ומתוחכם ועוד.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

מנהל פורום PS3

#78   פורסם: 17.05, 20:52

זה בגדר ספויילר ושמועה, אבל מי שהרג את wrex במשחק הראשון לא יקבל אותו עם השמירה שלו אותו בשני.

מעניין מה זה אומר גם לגבי קיידן ואשלי
.

נערך לאחרונה על ידי bozeman, 17.05 בשעה 20:58.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#79   פורסם: 17.05, 20:59

מה אתה גמור? עד שנדב עושה סיבוב על המשחק ככה את עושה ספויילרים?!?!?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#80   פורסם: 17.05, 21:21

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
מה אתה גמור? עד שנדב עושה סיבוב על המשחק ככה את עושה ספויילרים?!?!?
מזל שלא ראיתי
אני מתכנן לסיים את ME, אני מתחיל להנות ממנו אפילו שזה משגע אותי שהFPS לא נשאר חלק ליותר מ10 שניות ברצף

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של origlo

מנהל קהילת PS3

#81   פורסם: 17.05, 21:43

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
זה בגדר ספויילר ושמועה, אבל מי שהרג את wrex במשחק הראשון לא יקבל אותו עם השמירה שלו אותו בשני.

מעניין מה זה אומר גם לגבי קיידן ואשלי .
אם כבר מדברים על זה, יש דרך להציל גם את קיידן וגם את אשלי? את WREX הצלחתי לא להרוג, אבל לא הייתה לי ברירה בנושא של קיידן ואשלי.

חזרה לראש העמוד

מנהל פורום PS3

#82   פורסם: 17.05, 22:36

origlo
ציטוט:
צפה בהודעה
אם כבר מדברים על זה, יש דרך להציל גם את קיידן וגם את אשלי? את WREX הצלחתי לא להרוג, אבל לא הייתה לי ברירה בנושא של קיידן ואשלי.
לא, אחד הולך.

נדב, אני לא יודע איפה אתה במשחק, אבל יש בו מקומות מזעזעים ששמתי לב אליהם רק בהרצה שנייה שפשוט שברו אותי. כשתגיע לnoveria, ממש לתוך הHot labs אתה תשבר לטעמי. זה פשוט רע מידי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#83   פורסם: 17.05, 23:59

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
לא, אחד הולך.

נדב, אני לא יודע איפה אתה במשחק, אבל יש בו מקומות מזעזעים ששמתי לב אליהם רק בהרצה שנייה שפשוט שברו אותי. כשתגיע לnoveria, ממש לתוך הHot labs אתה תשבר לטעמי. זה פשוט רע מידי.
מוזר, כי כשגמרת אותו אמרת שזה אחד המשחקים הטובים בהסטוריה.
בכל מקרה, אני עכשיו נכנסתי אליו, נקווה שהוא טוב לכל האורך ושאני אוכל לפצות על הנקודות המבוזבזות על הסקיל אסולט.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מנהל פורום PS3

#84   פורסם: 18.05, 10:14

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
מוזר, כי כשגמרת אותו אמרת שזה אחד המשחקים הטובים בהסטוריה.
בכל מקרה, אני עכשיו נכנסתי אליו, נקווה שהוא טוב לכל האורך ושאני אוכל לפצות על הנקודות המבוזבזות על הסקיל אסולט.
אני מניח שבהרצה ראשונה לא שמים לב למועקה של הרצה שנייה. זה כמו עם KOTOR, הוא היה נראה לי בזמנו כמשחק הטוב ביותר שיש. אבל כשחזרתי לשחק בו לפני כמה חודשים לא יכלתי מרוב השיעמום.

כזה הוא הHot Labs בME, זה פשוט רע מידי. כי הם חושבים שהם גירס או אנצ'רטד, והם פשוט לא. הם סתם משחק RPG מעולה עם מערכת קרב מענייננת וחדשה, אך כזאת שגם מאוד מקרטעת ומאוד בעייתית. לחשוב שאתה משחק פעולה עם עיצוב שלבים מזעזעים, ירידות פריימים וחיסכון של 100% בהיותך משחק RPG זה לא טוב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#85   פורסם: 18.05, 10:21

אתה סתם נהנה להגזים עכשיו. הוא משחק מעולה וגם מערכת הקרב מעולה. הבאגים קטנים ובהחלט לא מה שאתה עושה מהם. עוד נחשוב בסוף שאתה מדבר על איזה משחק לווי.

חזרה לראש העמוד

מנהל פורום PS3

#86   פורסם: 18.05, 10:30

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה סתם נהנה להגזים עכשיו. הוא משחק מעולה וגם מערכת הקרב מעולה. הבאגים קטנים ובהחלט לא מה שאתה עושה מהם. עוד נחשוב בסוף שאתה מדבר על איזה משחק לווי.
תגיד מה שתגיד, אני לא רציתי עוד להמשיך שלשחק במשחק אחרי שהגעתי לnoveria. אתה לא חייב להסכים, ואני לא מצפה שתסכים או תראה הגיון (אתה עדיין ממשיך לטעון שאין ירידות פריימים או שאין בעיות טכניות, בעוד שהאמת אומרת אחרת), אבל יש למשחק לא מעט בעיות. דברים שאתה נוטה לתת לעבור לידך בהרצה הראשונה, אך נוטה להתרסק עליהם בשנייה וזאת שאחריה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#87   פורסם: 18.05, 10:36

איפה ראית שאני טוען שאין ירידות פריימים? זה נכון שזה לא מה שהפריע לי בפעם הראשונה, אבל אני לא עיוור. (אני אפילו אמרתי שזה חמור כשמתקנים את המשחק מאשר בלי)
אני עכשיו ברציה השלישית במשחק בדיוק בנובריה, ואני חושב שזאת סתם הרגשה שלך, אין שם שום קשר למשהו שונה מאיזורים אחרים. אולי סתם לא בא לך להמשיך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#88   פורסם: 18.05, 14:16

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
דודי אף פעם לא מגזים. דודי פשוט דיסקרטי.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

מנהל פורום PS3

#89   פורסם: 18.05, 21:50

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
איפה ראית שאני טוען שאין ירידות פריימים? זה נכון שזה לא מה שהפריע לי בפעם הראשונה, אבל אני לא עיוור. (אני אפילו אמרתי שזה חמור כשמתקנים את המשחק מאשר בלי)
אני עכשיו ברציה השלישית במשחק בדיוק בנובריה, ואני חושב שזאת סתם הרגשה שלך, אין שם שום קשר למשהו שונה מאיזורים אחרים. אולי סתם לא בא לך להמשיך.
נובריה מאוד שונה. לאחר שאתה עוזב את המתחם של התאגיד, עובר את הנסיעה של המאקו ומגיע לHot Labs אתה נשאב לסצנה מאוד ארוכה ומאוד עשוייה רע שהיא למעשה סצנה ממשחק פעולה. למען האמת, החקירה היחידה שם מגיעה מהמפגש עם באנזייה בסיום הקטע. הקטע המסויים הזה במשחק רץ על 10 פריימים לערך, מהש הופך אותו פשוט ללא שחיק מבחינה טכנית. הוא גם ממחיש עד כמה רחוק ME לשם דוגמא מגירס או מאנצ'רטד.

אני מאוד מעריך את ME ומאוד אוהב את המשחק. אבל יש בו דברים מאוד רעים שמאוד מכבידים על הרצה חוזרת. בדומה לKOTOR.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

מצליחן

#90   פורסם: 18.05, 21:57

נדירים המשחקים שאני יכול לשחק פעמיים בסינגל (מאוד מאוד נדירים)... כולם משעממים בפעם השניה. אפילו יצירת מופת כמו פולאווט 3 אני לא אשחק פעם שניה.
קואופ עם חבר בלייב יכול לתת ערך נוסף להרצה שניה, אבל גם זה בערבון מוגבל ועושים בעיקר בשביל האצ'יבמנט (לי לא ממש אכפת, אבל יש לי חבר שהוא זונת אצ'יבמנטים).

להגיד פתאום שמאס אפקט משחק לא טוב בגלל שעשית אותו בהרצה שניה זה מגוחך. זה לא אומר שהמשחק לא טוב, זה אומר שאתה בן אדם נורמלי שמשתעמם בקלות.
אני האחרון שיגן על מאס אפקט (אם תראו תגובה שלי למעלה), אבל הוא בהחלט משחק טוב למרות כל המגרעות שלו ושיחקתי בו ברציפות עד שסיימתי אותו.

אמר רבי עקיבא:

חזרה לראש העמוד
1  2  3  9  11  12  14

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא