משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש רציני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
17.03, 19:39
|
|
מה לדעתכם משחק האצ'יומנטים הכי טוב ?
מה לדעתכם המשחק אציומנט הכי טוב??
לדעתי AVATAR
שיחקתי בו אצל חבר שלי ויש בו רק 5 אצ'יומנט שממש,אבל ממש קל להשיג!!
חברה,20 דקות של עבודה ויש לכם +1000 נקודות!!
אז מה לדעתכם משחק האצ'יומנטים הכי טוב?
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
17.03, 21:40
|
|
|
דיון מעניין, מה המשחק עם האצ'יוומנטס הכי טובים...
השאלה מהי ההגדרה שלך למשחק עם אצ'יוומנטס טובים.
כי אצלי בהגרה אוואטר ממש לא נכנס.
אצ'יוומנטים (וואי חייבים למצוא קיצור למילה הזאת!!!) טובים הם לא אצ'יוומנטים קלים, אלא כאלה שהם מקוריים ושמשנים קצת את הצורה של המשחק שלך, אולי כאלה שלא היית עושה באמצע משחק אם הם לא היו קיימים.
הכי טוב שאני מכיר שתחום הוא (היא) הקופסה הכתומה, עם האצ'יוומנט של הכדור אחד בEP1 ועוד כמה נחמדים. גם לפיפא 09 יש נחמדים.
|

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
17.03, 21:44
|
|
|
yoki |
ציטוט: |
 |
|
|
דיון מעניין, מה המשחק עם האצ'יוומנטס הכי טובים...
השאלה מהי ההגדרה שלך למשחק עם אצ'יוומנטס טובים.
כי אצלי בהגרה אוואטר ממש לא נכנס.
אצ'יוומנטים (וואי חייבים למצוא קיצור למילה הזאת!!!) טובים הם לא אצ'יוומנטים קלים, אלא כאלה שהם מקוריים ושמשנים קצת את הצורה של המשחק שלך, אולי כאלה שלא היית עושה באמצע משחק אם הם לא היו קיימים.
הכי טוב שאני מכיר שתחום הוא (היא) הקופסה הכתומה, עם האצ'יוומנט של הכדור אחד בEP1 ועוד כמה נחמדים. גם לפיפא 09 יש נחמדים. |
|
|
|
|
לFABLE 2 יש אצ'יוומנטים מאוד טובים וכיפים להוציא אותם (=
|

ציטוט של רונן יצחק, לקרוא ולא להאמין! :"יש לך נטייה לאפשר לפאנבואיות שלך להשתלט עליך ולהתנתק מהמציאות." XD
|
|
|
|
|
אלוף הילו 3

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
17.03, 21:50
|
|
|
JinxTZ |
 |
|
|
לFABLE 2 יש אצ'יוומנטים מאוד טובים וכיפים להוציא אותם (= |
|
|
|
|
מחזק!
ואגב אני יכול לתת עוד רשימה של משחקים קלים בשביל אצ'יוומנטים כמו NBA 2k6, Fight Night3 , LOST, King Kong ועוד כל מיני.
לי אין אף אחד מהם כי צריך לקנות משחקים שאתה אוהב, ואם יש בו אצ'יוומנטים מגניבים אז זה יכול רק לשדרג, לא לשנות את המשחק לגמרי.
|
הבלוג של ה-xbox שלי ב-360voice
בבקשה תצפו בי (בתפריט משמאל => Watch this xbox)
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
|

צוות ערוץ קונסולות

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
18.03, 01:17
|
|
נכון , ואז אתה מקבל אותם בטבעיות וזה גם כיף .
קינג קונג לא כזה נזיל כמו שהוא נראה . צריך לסיים את כל המשחק וזה לא ממש קל . יש בו גם קטעים עם גליצ'ים מעצבנים . אבל , יש דרכים קלות להוציא את הנק' במהירות
לגבי משחקים עם נק' מעניינות , אני מחזק את יוקי . על אף שהאצ'יוומנטים של הקופסא יכולים להיות קצת מתסכלים כי מדובר שם על 100 אצ'ייומנטים ! לא 50 ברוב המשחקים . וגם רוב הנק' שם זה 5 ו-10 .
עוד משחק עם נק' מגוונות ומעניינות זה dead space .
|

אסי פריאנתי , חבר צוות ערוץ קונסולות .
לכל פניה או שאלה - asaf@vgames.co.il
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
18.03, 13:34
|
|
|
את האמת אני התכונתי למשחק שיש בו אצ'יומנטים קלים עם המון נקודות!!!
ואווטר זה 5 אצ'יומנטים ממש קלים!!
|
|
|
|
|
|
אלוף הילו 3

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
18.03, 13:39
|
|
|
אז אתה יכול להסתכל ברשימה הקטנה שנתתי, יש בהם אצ'יוומנטים שאפשר להשיג 1000 מאוד בקלות.
דווקא קינג קונג נשמע לא רע, אבל לא הייתי קונה למשל את אווטר כי אני יודע שמעבר לאצ'יוומנטים אני כנראה לא אשחק בו.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
18.03, 14:08
|
|
|
BOOG |
 |
|
|
את האמת אני התכונתי למשחק שיש בו אצ'יומנטים קלים עם המון נקודות!!!
ואווטר זה 5 אצ'יומנטים ממש קלים!! |
|
|
|
|
גירס 2.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
18.03, 14:21
|
|
|
הנושא הוא לא איזה אציוומנטס קלים להשגה אלא איזה משחק לפי דעתכם מערכת האציוומנטים
בנוייה בצורה טובה ומאוזנת, גירס 2 הוא דוגמא טובה למשחק מאוזן עם אציוומנטים טובים.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
18.03, 14:29
|
|
|
מוזר שאף אחד לא הזכיר את המשחק של הסימפסונס...
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
18.03, 15:23
|
|
|
Asi.P |
 |
|
|
נכון , ואז אתה מקבל אותם בטבעיות וזה גם כיף .
קינג קונג לא כזה נזיל כמו שהוא נראה . צריך לסיים את כל המשחק וזה לא ממש קל . יש בו גם קטעים עם גליצ'ים מעצבנים . אבל , יש דרכים קלות להוציא את הנק' במהירות
לגבי משחקים עם נק' מעניינות , אני מחזק את יוקי . על אף שהאצ'יוומנטים של הקופסא יכולים להיות קצת מתסכלים כי מדובר שם על 100 אצ'ייומנטים ! לא 50 ברוב המשחקים . וגם רוב הנק' שם זה 5 ו-10 .
עוד משחק עם נק' מגוונות ומעניינות זה dead space . |
|
|
|
|
שכחתי מהעניין הזה זה באמת מתסכל.
יש שניים של 40 נק' וזה המקסימום.
למרות שאם מסיימים את כל הסינגל פלייר הרגיל של כל המשחקים (שזה לא המון בהתחשב באורך של הפרקים ופורטל) מקבלים בערך את אותו מס' נקודות שמקבלים במשחקים אחרים על סיום סינגל פלייר. אני עם 355.
גם בGHWT יש כמה נחמדים.
|

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!
|
|
|
|
|

צוות ערוץ קונסולות

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
18.03, 15:40
|
|
|
zombit |
 |
|
|
הנושא הוא לא איזה אציוומנטס קלים להשגה אלא איזה משחק לפי דעתכם מערכת האציוומנטים
בנוייה בצורה טובה ומאוזנת, גירס 2 הוא דוגמא טובה למשחק מאוזן עם אציוומנטים טובים. |
|
|
|
|
דווקא פותח הנושא התכוון למשחקים עם נק' קלות . אנחנו כבר פיתחנו את זה לשתי מחלקות .
בקשר לגירס 2 , תהרוג אותי אבל לא הייתי קורא למשחק עם טונה נק' קלות של 10 שאפשר להוציא עם בוטים , אצ'יוומנטים טובים . צריך שיהיה גם קצת אתגר . ואתגר , לא קיים בגירס 2 .
אולי למעט שלושה אצ'יוומנטים שגם אותם לא בעיה להשיג עם טיפה סובלנות (ולא , אני לא מתכוון לסריוסלי 2 או לפארטי 1999)
נערך לאחרונה על ידי Asi.P, 18.03 בשעה 15:50.
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
18.03, 16:14
|
|
|
נקודות קלות בארקייד:
Feeding frenzy 1+2
pac man (שלושתם)
New rally x (אסי קנה אותו רק בשביל הנקודות)
ויש עוד כמה מהם, לא חסר.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
18.03, 16:23
|
|
|
call of duty 4 בעל אצ'יומנטס רק בקמפיין וזה עדיף מאצ'יומנטס במולטיפלייר כמו היילו 3
וגם גירס 2 מלא באצ'יומנטס טובים וגם פייבל 2
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
18.03, 19:10
|
|
|
פייבל 2 הלו 3 ובעיקר 50 cent Bots
|
Today, 12:57 PM jr2xtreme
1
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
18.03, 23:39
|
|
|
אין לי משחק ספיציפי, אבל אני יגיע שלפי דעתי המשחקים עם האצ'יומנטים הכי טובים אלה משחקים שלא כוללים אצ'יוומנטים שאתה פותח רק באונליין.
מה עם כאלה שיש להם סילבר? מה עם כאלה שלא מחוברים? וזה מאוד קשה לפתוח ככה אצ'יוומנטים.
|

http://www.youtube.com/watch?v=93nri...eature=related
חשוב מאוד: כן! ישר קשר בין השם של השיר לשם של המשחק!
|
|
|
|
|
אלוף הילו 3

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
19.03, 14:01
|
|
|
Red_Deaddd |
 |
|
|
אין לי משחק ספיציפי, אבל אני יגיע שלפי דעתי המשחקים עם האצ'יומנטים הכי טובים אלה משחקים שלא כוללים אצ'יוומנטים שאתה פותח רק באונליין.
מה עם כאלה שיש להם סילבר? מה עם כאלה שלא מחוברים? וזה מאוד קשה לפתוח ככה אצ'יוומנטים. |
|
|
|
|
מצד אחד אתה צודק. מצד שני, יש משחקים ששווה לקנות אותם בשביל האונליין כמו COD4 או היילו 3 ולדעתי מתאימים להם אצ'יוומנטים לאונליין (אבל ב-COD4 אין ולדעתי זה סוג של החמצה, גם ככה המולטי שלו מצויין).
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
19.03, 15:27
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
19.03, 15:38
|
|
|
Red_Deaddd |
 |
|
|
מה עם כאלה שיש להם סילבר? מה עם כאלה שלא מחוברים? וזה מאוד קשה לפתוח ככה אצ'יוומנטים. |
|
|
|
|
כל החוכמה זה שאציבמנטים לא יהיו כל כך קלים. צריך להתאמץ בשבילם...
לדעתי במשחק טוב (שכולל מולטיפלייר), צריך שבערך חצי מהנקודות יגיעו מהקמפיין הראשי, בערך רבע יגיעו מהמולטיפלייר ובערך עוד רבע יגיעו מדברים מעניינים וכיפיים שלא קשורים להתקדמות רגילה בקמפיין הראשי.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
19.03, 21:02
|
|
|
אני מאוד אהבתי את אילו של ביושוק. במיוחד את כל נושא החקירה והשדרוג של היכולות באמצעותה.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
19.03, 21:45
|
|
|
אני חושב שהמשחק הכי טוב ששיחקתי לאצ'יוומנטים הוא פייבל הוצאתי בו בערך 900 GS בשבוע וחצי.במבט ראשון זה נראה משחק קל אבל להשיג בו 1000\1000 זה כמעט בלתי אפשרי.
|

steam name:shapira אם מישהוא רוצה לשחק L4D.
|
|
|
|
|

צוות ערוץ קונסולות

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
19.03, 22:33
|
|
|
מה אתם אומרים על אצ'יוומנטים סודיים במשחקים ? לדעתי בחלק מהמקרים זה מוסיף שזה לא יותר מדי סודי , ושזה לא קשור לקמפיין . בדאד ספייס יש כמה אצ'יוומנטים סודיים די מקוריים שלא קשורים לקמפיין עצמו , וגם אתם לא בהכרח תצטרכו לחפור במדריכים איך לפתוח אותם . ושהם יפתחו תהיו מופתעים איזה אצ'יוומנטים נכללים במשחק .
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
20.03, 07:25
|
|
|
אם זה כדי לא להרוס ספויילרים, אז אחלה. ואם זה כדי להפתיע אז נחמד. אחרת סתם מעפן
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
20.03, 15:23
|
|
שמעו,אני מדבר כאן על משחק שיש בו טיפה אצ'יומנט והם ממש קלים!
באווטר,יש 5 אצ'יומנטים שכשהייתי אצל חבר שלי השגתי אותם תוך 15-20 דקות!
1000\1000 אצ'יומנט 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
20.03, 15:26
|
|
|
כולנו מכירים את אווטר הידוע לשמצה (ואגב, זה צריך לקחת 2 דק', לא 20...)
נ.ב. - תקטין את החתימה)
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
20.03, 16:55
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אם זה כדי לא להרוס ספויילרים, אז אחלה. ואם זה כדי להפתיע אז נחמד. אחרת סתם מעפן |
|
|
|
|
לא חייב להיות סיקרט בשביל לא להרוס ספויילרים.
תראה את גירס 2 למשל, לפני שפותחים אצ'יוומנט שקשור לסיפור בתיאור כתוב "תסיים את אקט X, פרק Y" ורק אחרי שפותחים את האצ'יוומנט התיאור מתאר את מה שקרה במשחק.
|

|
|
|
|
|
אלוף הילו 3

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
20.03, 18:12
|
|
|
yoki |
 |
|
|
לא חייב להיות סיקרט בשביל לא להרוס ספויילרים.
תראה את גירס 2 למשל, לפני שפותחים אצ'יוומנט שקשור לסיפור בתיאור כתוב "תסיים את אקט X, פרק Y" ורק אחרי שפותחים את האצ'יוומנט התיאור מתאר את מה שקרה במשחק. |
|
|
|
|
ואז אנשים שמים את זה בת'רד "מה האצ'יוומנט האחרון שפתחתם?" בלי הלבנה/אזהרה וזה הורס לכולם...
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
20.03, 18:57
|
|
|
של גירז 2 די קלים.....
ושל GTA 4 קשים
|
יום טוב...
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
21.03, 19:36
|
|
|
Tamirrr |
 |
|
|
ואז אנשים שמים את זה בת'רד "מה האצ'יוומנט האחרון שפתחתם?" בלי הלבנה/אזהרה וזה הורס לכולם... |
|
|
|
|
אבל אנשים יכולים גם לשים את הסיקרט הפתוח ולהרוס לכולם.. SAME THING
|
|
|
|
|
|
|