משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
18.03, 08:27
|
|
דיון | מהם כללי ההתנהגות בין חברים בלייב?
כולנו מכירים את המקרה בו אתה מקבל הזמנה למשחק/צאט/פארטי בדיוק באמצע קרב היריות הכי עצבני ועכשיו או שיצאת מהריכוז ונפסלת או שלא נעים לך לא לבוא או כל הרגשה אחרת.
חשבתי שנוכל לנסח פה כללים שיכולים לעזור לכולנו להתנהג נכון בלייב, או לפחות כללים שנדע לא להיפגע, בסופו של דבר כולנו חברים. אז החלטתי לפתוח נושא לכללי "אתיקה" בלייב. במידה ותהיה הסכמה (או לפחות מצע להתנהגות) נוסיף לחוקי הפורום שלנו ונצפה שהחברים ינהגו כך.
אני אציע פה כמה הצעות, ואתם מוזמנים לדון בהם, להציע אחרות או סתם לא להתייחס ולצאת לא חברותיים...
1. דבר ראשון שאני רוצה להצע זה לא להשתמש באופציה של להזמין את כל מי שמחובר בזה הרגע, ביחד, למשחק אונליין (בעיקר בגירס2...). אם אתם לא מסוגלים לבחור אחד אחד מי פנוי - אל תזמינו בכלל. די לעצלנות!
2. אם מישהו נמצא בדש בורד, הוא חייב להתייחס להזמנה, כלומר לפחות לשלוח "DECLINE" להזמנה למשחק או צאט.
3. אם מישהו משחק במשחק הכולל רק סינגל (למשל אובליביון, ME, MEDG וכו') ניתן להזמין אותו רק לצאט/פארטי וגם אז אין עליו חובה לענות.
4. אם מישהו בפארטי כבר, אין להזמין אותו לפארטי אחר.
זה מה שקפץ לי בינתיים, מה אתם אומרים?
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
18.03, 08:57
|
|
|
הייתי יכול להוסיף עוד פרט קטנטן שמעצבן אותי מאוד,
להפסיק לשלוח friend request לכל מי שאתם משחקים איתו ואתם לא מכירים, נמאס!
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
18.03, 09:04
|
|
|
NocWis |
ציטוט: |
 |
|
|
רעיון נחמד, אפשר להוסיף
5. אם לא ענו להזמנה לפארטי, לא להספאים עם עוד הזמנות. |
|
|
|
|
+1
אגב, גם למזמין באמצע של משחק זה ממש מעצבן, ככה שאני בעד לעשות את זה כלל.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
18.03, 09:06
|
|
|
אין ספק שאתם מעלים רעיונות טובים, בנוגע לחברים אני אוסיף:
ניתן להוריד חבר מהרשימה אם הוא לא התחבר למעלה משבועיים ללייב, או אם לא שיקחת איתו מעל לחודש. במידה ויש לחץ ברשימת חברים (קרוב ל-100) ניתן לקצר את הזמנים ב-50%.
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

צוות ערוץ קונסולות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
18.03, 09:13
|
|
די מצחיק האמת . אם כל מה שחוויתי אפשר לכתוב ספר . לא הייתי מגדיר כ"לא חברותי" אדם שלא נענה להזמנה כלשהי כי היא לא מתאימה עבורו . מה שכן , אם זו הזמנה אישית או משהו אז לפחות לומר later (כמו שחלקנו מכירים) , או לחזור לאותו אדם .
גם אתה חנן מתעלם בחביבות מהודעות ששולחים לך ע"פ מה שהבנתי (ובמקרה או שניים גם גליתי) . אך אם יש מישהו שצריך להכתיר אותו כלא חברותי בעליל זה נדב  הבנאדם משהו אצלי כבר כמעט שנה ברשימה ורק פעמיים יצא לי לשחק איתו . והמשפט הבא לא ישכח במהרה - "חנן , as2015 זה אסי ?" לול
אני גם לא מאלו ששולחים הודעות או מוסיפים לרשימות שלהם את כל העולם אז ככה שאין מה להתלונן שזה מגיע לניג'וסים בקשר אליי . כמו שהזכרת , מההזמנות בגירס 2 מומלץ להתעלם בחביבות . העצלנים במילא לא מזמינים אותך אישית ..
והתופעה הכי מעצבנת ביקום היא .... היא ... שאתה מקבל הזמנות ...למשחקים שבכלל אין לך !
אותו האדם החביב שטרח לשלוח הזמנה , לא טרח לבדוק איזה משחקים יש לך ? ללא ספק יש גם בוטים אנושיים ..
|
 |
|
|
ניתן להוריד חבר מהרשימה אם הוא לא התחבר למעלה משבועיים ללייב, או אם לא שיקחת איתו מעל לחודש. במידה ויש לחץ ברשימת חברים (קרוב ל-100) ניתן לקצר את הזמנים ב-50%. |
|
|
|
|
אם החוק הזה יתממש במציאות , אני אצטרך להעיף את כל הרשימה שלי חוץ מאדם אחד (המבין יבין  ) ביניהם גם אותך ..
נערך לאחרונה על ידי Asi.P, 18.03 בשעה 09:15.
|

אסי פריאנתי , חבר צוות ערוץ קונסולות .
לכל פניה או שאלה - asaf@vgames.co.il
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
18.03, 09:24
|
|
|
אני בד"כ תמיד עונה לפחות "לא רוצה" כשאני יכול לענות, למעט כשאני ממש באמצע משחק או באמצע סרט (ואז בכלל אני לא רואה את ההזמנה, זה מנוטרל)
לגבי להוריד מרשימת החברים, זאת לא דרישה, זאת אפשרות, מותר לך להוריד בלי השני יעלב.
ואיך באמת שכחתי משחקים ששולחים לך הזמנה בלי שיש לך אותם? חשוב מאוד.
לגבי אסי, אם אני לא טועה רק שבוע שעבר שיחקנו הורד ביחד... (וגם קודם שיחקנו במולטי של גירס...)
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
18.03, 09:28
|
|
|
דיון לעניין, לא מעט חברי הפורום יצאו מהרשימה שלי בגלל כללי התנהגות שעלו לי על העצבים
מהסיבות הבאות:
1. מספר הזמנות רב אחת אחרי השנייה לצ'אט פרטי ו/או למסיבה, כאשר פעם אחת מספיקה לי
לדעת שהזמינו אותי ואם לא נענתי סימן שאני עסוק ולהיות נודניק איתי לא עוזר.
2. הזמנות למשחקים שאין לי.
3. שימוש בשפה לא נאותה, קללות.
4. כאשר השחקן לא משחק קבוצתי ודואג רק לעצמו.
5. שחקנים שאין להם את המשחקים שיש לי ברשימה ו/או חלק מהם והטעם שלנו שונה, לא אצרף
אותו.
6. שחקנים שלא מחוברים ללייב יותר מחודש ימים.
|
|
|
|
|
|

צוות ערוץ קונסולות

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
18.03, 09:28
|
|
|
 |
|
|
לגבי אסי, אם אני לא טועה רק שבוע שעבר שיחקנו הורד ביחד... (וגם קודם שיחקנו במולטי של גירס...) |
|
|
|
|
אה טוב , אבל כמו שזה נראה זה איזה משחקון פעם ב-200 שנה . נחיה ונראה ..
לגבי סעיף 3 - לא ידעתי שאתה כזה רגיש .
לגבי סעיף 4 - הגמל לא רואה את הדבשת שלו לול
נערך לאחרונה על ידי Asi.P, 18.03 בשעה 09:31.
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
18.03, 09:42
|
|
|
נ.ב.
הכי מרגיז זה לקבל אינספור הזמנות למשחק כאשר אתם משחקים במשחק אחר.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
18.03, 10:39
|
|
|
עוד דבר שדי מעצבן זה שאנשים בוחרים להצטרף לפארטי שלך בלי שהזמנת אותם. (אני מקווה שאני צודק, אחרת לא ברור לי איך כל שניה אנשים נכנסו ויצאו כששיחקנו אז בהורד.)
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
18.03, 12:12
|
|
כל ילד שני בלייב מקלל על האמא של כולם ונותן לה "כינויים",ככה זה לפחות בישראל 
|
|
אסי וגורי |
 |
|
|
שתי פצצות אטום נחתו בעיר האורות פריז,לא היו נפגעים ולא נגרם נזק |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
18.03, 12:18
|
|
|
במקרה של קללות - מיוט. אח"כ? להעיף מרשימת החברים ולתהלונן, ואם אתה אחראי החדר - קיק.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
18.03, 12:20
|
|
|
לא הבנתי, על מה הדיון? איך להתנהג בלייב? למה צריך לפתוח על זה דיון? כאילו יעשו משהו למי שלא פועל על פיהם..
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
18.03, 12:28
|
|
|
הכוונה היא לא איך להתנהג בלייב, אלא קוד מוסכם בין חברי הפורום להתנהגות ביניינו. סה"כ נוכל כולנו לדעת מה כדאי ומה לא כדאי לעשות.
מי שלא ינהג לפי הכללים פשוט ימצא את עצמו אח"כ כשלא רוצים לתקשר איתו.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
18.03, 12:35
|
|
|
צר לי שוב להיות הparty pooper אבל יש רק כלל אחד רלוונטי והערה. כל השאר מיותרים ולא ישימים.
הכלל : אסור להספים (וגם זה פרט למקרים מאוד מאוד ספציפיים).
ההערה : רובנו כבר לא ילדים קטנים ולא צריכים להעלב משטויות. אנשים שונים עושים דברים שונים בזמן שהם מחוברים ללייב, אם אתה שולח הזמנה/הודעה לבן אדם והוא לא עונה עליה, עזוב ותמשיך הלאה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
18.03, 13:02
|
|
|
אבל אתה רואה שאנשים לא אוהבים התייחסות כזאת, אז אם לפחות עונים DECLINE, למה לא?
|
|
|
|
|
|
אלוף הילו 3

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
18.03, 13:47
|
|
|
אני גם לא אוהב שבצ'אטים (בד"כ במסיבות) אז יש מישהו שיש לו סוללה חלשה או משהו דומה והמיקרופון שלו עושה רעש והרעש הזה יכול באמת לעצבן. וגם זה מעצבן אם אותו אחד נשאר AFK והרעש נשאר. אני יודע שאפשר לעשות מיוט אבל זה פחות נוח אם אתה באמצע משחק, או אם אתה רוצה לדעת מתי אותו אדם חוזר (אם הוא AFK).
|
הבלוג של ה-xbox שלי ב-360voice
בבקשה תצפו בי (בתפריט משמאל => Watch this xbox)
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
18.03, 14:06
|
|
לא לתקוע גרפצ'ים לאוזנייה אחרי ששתיתם קוקה קולה/בירה זה לא מנומס 
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
18.03, 15:15
|
|
|
אין ספק שהרעיון הטוב יותר הוא שהחברים יפסיקו לשלוח הזמנות כלליות למשחק (במיוחד שמשחקים במשהו אחר)כמו בGEOW למעשה בגלל חפירות של הזמנות (מעל 8,9 הזמנות בפאקינג דקה! בלי להגזים!!). שלחתי בקשה לכל רשימת החברים שלי שיפסיקו לשלוח לי הזמנות כי באותה תקופה כי לא הייה לי את המשחק וגם אחרי שאני אקבל את המשחק כי זה חופר.
לאחר ששלחתי את ההודעה הזאת ואנשים המשיכו לשלוח לי יותר משתי הזמנות מחקתי (הרשימה שלי הצטמצמה ביותר מ10 אנשים).
אם משהו רוצה שתעזוב את המשחק שלך ותעבור למשחק אחר שישקיע וישלח הודעה פרטית כהילכתה.
|
|
 |
|
|
"ונכון, המוזיקות בו הן MIDI, אך גם הגרפיקה שלו מיושנת, ככה שזה משתלב נהדר זה בזה." |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

צוות ערוץ קונסולות

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
18.03, 15:36
|
|
|
זה למה קיבלתי ממך פעם הודעה כתובה שאומרת "לעולם אל תזמין אותי למשחקים שאין לי" . ואני בתגובה wtf ? אני האחרון ששולח הזמנות סתם . כבר לא ידעתי אם זה אתה או אחיך הזקן ..
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
18.03, 15:39
|
|
גם אני קבלתי את אותה ההודעה ממנו למרות שבכלל לא פניתי אליהם.
הודעה עצבנית ביותר 
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
18.03, 15:41
|
|
להפסיק להתלונן כל הזמן שיש לאגים ושגונבים הריגות 
|
|
|
|
|
|

צוות ערוץ קונסולות

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
18.03, 15:41
|
|
|
 |
|
|
גם אני קבלתי את אותה ההודעה ממנו למרות שבכלל לא פניתי אליהם.
הודעה עצבנית ביותר  |
|
|
|
|
לא ידעתי כבר אם זה הוא , או הפרופסור .
|
 |
|
|
להפסיק להתלונן כל הזמן שיש לאגים ושגונבים הריגות  |
|
|
|
|
ואם כבר , אז להפסיק להאשים את ההוסט אם אתם גרועים . טוב , כבר רשימת מכולת עשינו פה ...
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
18.03, 15:51
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אבל אתה רואה שאנשים לא אוהבים התייחסות כזאת, אז אם לפחות עונים DECLINE, למה לא? |
|
|
|
|
כשאני בשיא הריכוז בתוך איזה משחק, אין לי שום כוונה להתחיל לעשות פוס, סטופ כדור הארץ, נתנאל שלח לי הזמנה לraw vs. smackdown אז אני צריך ללכת ולעשות לו מהר decline שלא יעלב שאני לא מתייחס 
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
18.03, 16:12
|
|
|
Asi.P |
 |
|
|
ואם כבר , אז להפסיק להאשים את ההוסט אם אתם גרועים . טוב , כבר רשימת מכולת עשינו פה ... |
|
|
|
|
אסי גם לך לא חסרים כללי התנהגות, ראה דוגמת ערך שימוש במשחק קינג קונג + שימוש
במשחק הארקייד בעל הגרפיקה המרהיבה New Rally X בשביל לסחוט נקודות באתגרים 
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
18.03, 16:32
|
|
אני לא סובל אנשים שנותנים לך קיק מהפרטי בלי סיבה
דרך נאותה יותר זה להגיד למישהו בדרך יפה "בבקשה תצא מהפרטי  " ואחרי זה לשלוח לאדם שלא רצוי לפרטי בו זמנית הזמנה חזרה לפרטי
והדבר הכי מעצבן שמנהיג הפרטי מקלל מישהו בלי סיבה ואחר כך נותן לו קיק וזה פוגע בבנאדם  שהעיפו אותו והוא נוטר טינה על הקיק ומחזיר למי שהעיף אותו ואז נוצרות מריבות 
זה אחד מהחוקים שלא לשכוח
וגם אחד חוקי הברזל בפורומים רבים זה לא לקלל וצריך שבלייב זה יתקיים 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
18.03, 16:41
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
כשאני בשיא הריכוז בתוך איזה משחק, אין לי שום כוונה להתחיל לעשות פוס, סטופ כדור הארץ, נתנאל שלח לי הזמנה לraw vs. smackdown אז אני צריך ללכת ולעשות לו מהר decline שלא יעלב שאני לא מתייחס  |
|
|
|
|
ברור שלא, אתה צריך לראות את כל ההצעה שנתתי כמכלול. כתוב שהזמנה באמצע משחק לא מחייבת תגובה, אולם אם אתה לא עסוק, אפשר להיות מנומס.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
18.03, 17:47
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
ברור שלא, אתה צריך לראות את כל ההצעה שנתתי כמכלול. כתוב שהזמנה באמצע משחק לא מחייבת תגובה, אולם אם אתה לא עסוק, אפשר להיות מנומס. |
|
|
|
|
במקרה הזה זה כבר אחריותו של המזמין.
|

|
|
|
|
|
|