בבקשה שכל שחקן CS בארץ יקרא את זה - משחקים Vgames - קהילות

נושא: בבקשה שכל שחקן CS בארץ יקרא את זה
1  2  3  11  12
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
StealthZ
מחבר הודעה

משתמש רגוע

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 29.03, 20:43

ברירת מחדל בבקשה שכל שחקן CS בארץ יקרא את זה

עדכון: כולם פה תומכים מאוד ומעודדים אותי ואת מה שכתבתי... אני יודע שזה קשה לעשות ולא יהיה לכם מה לעשות בלילה בלי הערוצים האלו אבל השינוי חייב להתחיל בנו... אם אנחנו לא נעשה שינוי הוא פשוט לא יקרה ואז נגיד ששוב סתם דיברנו על זה... תצאו מהערוצים כמו שאני עשיתי תודה

יש כבר רעיונות לשינוי אבל קודם כל צריך להיפטר מהדברים הרעים ואח"כ להתחיל דברים טובים תפסיקו להגיד לי כל הכבוד אם לא יצאתם מהערוצים ותפסיקו להגיד לי שאתם נשארים שם בשביל חברים שלכם כי גם הם יודעים שזה לא טוב לכלום
ואף אחד מכל החברים הטובים שלי לא כעס עליי ואפילו הצדיקו אותי שאני יוצא מהערוצים

לפני שנתחיל זו רק דעתי האישית... אין לי כוונה לפגוע באף אחד אלא רק להעביר ביקורת על המצב העגום בקהילה שלנו

הקהילה שלנו בקנטים לא בגלל מה שקרה לGropy אם מישהו ראה את הדיון..

אלא בגלל שאף אחד פה! בטח לא כל המנהלים של ערוצי הפרו למיניהם שמריצים גאדרים כל היום,
אף אחד לא באמת עושה משהו כדי שהקהילה שלנו תהיה מקצועית יותר אלא רק מנסה שיהיה לו ערוץ עם כמה שיותר שמות...
קהילה מקצועית לא מרימים ע"י זה שפותחים ערוץ.פרו במירק ואומרים לשחקנים מסוימים להיכנס
קהילה מקצועית בונים כמו שפעם עשו... בהתחלה של 3דיוי וגיימר שחשבו מה יכול להיות טוב לקהילה ולא למנהל כזה או אחר או שחקן כזה או אחר

היום כל שחקן שאין לו גישה פותח ערוץ משלו ומזמין את אותם השחקנים שכבר נמצאים בערוצים אחרים... זה לא מקדם את הקהילה לשום מקום
במקום זה כל מי שפותח את הערוצים האלו יכול לקחת את הסרבר שלו לאסוף עוד 4 5 שחקנים ביחד איתו להתחיל להתאמן ולהרים קלאן רציני שיהיה לו כיוון ורצון להתקדם להתפתח ולהפוך לתחרותי מה שאומר למקצועי.

זה רק מה שאני חושב ולי יש את כל הגישות וכל הערוצים... אבל עדיין הקהילה פה לא מקדמת שחקנים אלא רק אינטרסים

ובגלל זה אין קלאנים שמחזיקים היום מעמד ואין קלאנים בטופ שנשארים בפעילות שוטפת... כי אף אחד לא דואג להם ואין להם סיבה להישאר פעילים למעט אירועים פה ושם...
סתכלו על ארצות אחרות שלוקחות את זה ברצינות ותבינו מה המשמעות של קהילה מקצועית

עוד משהו אחרון!! לדעתי כמו שכבר אמרו פה אין מקום בקהילה מקצועית לאנשים שהמטרה שלהם זה לשחק בגאדרים ולשפר את הראנק שלהם כמו שחקן ספציפי שבפרו כולם ידעו על מי אני מדבר
הקהילה המקצועית צריכה להיות בנויה על בסיס של קלאנים ושחקנים שמגיעים לאירועים לאנים טורנירים וכו'
ובטח שלא על שחקנים שמבקשים גישות או רוצים להיבחן זו לא הדרך... קחו כמה חברים תקימו קלאן תתאמנו קשה תגיעו לתחרויות וככה תקבלו את מה שאתם רוצים... להיות חלק מקהילה הפרו ולא דרך גישות אלא פשוט שתהיו מקצועיים!

בתקופה של לפניי כמה שנים היו לפחות 6-7 קבוצות שנחשבו לטופ והתמודדו באותן רמות
(eSr EnD NET fatality Team-Infected iTplayers Effect GLC ELE g0r)
והיו עוד הרבה יותר שהתמודדו ברמה אחת מתחת והיו הרבה יותר מקצועיות מקבוצות שהיום נחשבות לפרו (ENC DNA Skillz x5ועוד הרבה שאני לא זוכר...)

הקהילה שלנו הידרדרה הרבה בזכות כל עניין הגישות וערוצי ה"פרו" למיניהם
שחקנים הפסיקו לנסות לבנות קלאנים וכל מה שהם רוצים זה לשחק בגאדרים בערוצים טיפשיים שכאלו

אני מקווה שבעקבות הנושא הזה שפתחתי אנשים יקבלו טיפה שכל ואמקווה שאם עוד 20-30 שחקנים מהרמה שלי יבינו שאני צודק יעשו כמוני ויצאו מכל ערוצי ה"פרו" זה יעשה הרבה יותר טוב לקהילה ואולי יחזיר אותה למגמה של התקדמות ולא התרסקות

עוד משהו שלא הזכרתי... אני כן חושב שצריך להיות ערוץ שיבדיל את הקהילה המקצועית מזו שלא
הערוץ הוא vgames.teams מהסיבה הפשוטה ששחקן לא יכול להיות מקצועי בלי קבוצה מקצועית שהוא משחק בה... זה הערוץ היחיד שצריך לשנות משהו לקהילה ושיהיו בו כמה שיותר קלאנים
הערוץ צריך להיות פתוח לכל קבוצה שמתנהגת באופן מקצועי מגיעה לתחרויות ואירועים וזה בעצם יהפוך את הדירוג למקצוענים ולא מקצוענים
כל השאר של אני יותר טוב ואני נותן יותר הד שוטים לא משמעותי בכלל ברגע שזה יקרה

אני ברגע זה יוצא מכל ערוצי הגישות חוץ מ 2 בגלל שחברים טובים שלי מנהלים שם... לצערי כל מה שכתבתי פה עלול לפגוע גם במועדונים שלהם אבל שוב אני חושב שהמועדונים האלו לא שווים הרבה והם רק פוגעים במצב של הקהילה

נערך לאחרונה על ידי Yo7i, 30.03 בשעה 14:05.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של juggernautt

מצליחן

#2   פורסם: 29.03, 20:47

כל מילה במילה פשוט אין מה להוסיף.
ילדים בני 3 מנהלים תקהילה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ultramind

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 29.03, 20:48

מסכים איתך בכל מילה!

כל הכבוד יותם! אתה צודק

הרבה לאנים וקלאנים רציניים ישנו את המצב תוך פחות משנה!

צריך שהשחקנים הבוגרים שנשארו פה יעשו את השינוי הזה

חברת השרתים הכי טובה והכי זולה #FixGaming www.FixGaming.co.il

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Centaurus

משתמש עצבני

#4   פורסם: 29.03, 20:49

יותם, אין היום לאותו זאטוט סיבה להשתמש בשרת שלו לטובת קבוצה כשאין ליגות מסודרות המועדדות יציבות והשקעה.

ברגע שתהיה לאנשים מסגרת לשחק בה, הם במילא לא יכנסו לערוצים האלו.

non est ad astra mollis e terris via

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Snipeh

משתמש רגוע

#5   פורסם: 29.03, 20:49

מסכים עם כל מילה....!!!

Vgames.pro

חדשות בקרוב....

יותם אתה כבר מכיר את הדעה שלי בנושא ואני נוהג כמוך....

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של sonxty

שואף לשלמות

#6   פורסם: 29.03, 20:50

צודק!. אני רק מחכה שאת כל אלו מהאיידיוי של פעם (גם אני) יחזרו להיות adv.
ורק מי שיוכיח את עצמו באמת יעלה לפרו :]

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#7   פורסם: 29.03, 20:51

Centaurus
ציטוט:
צפה בהודעה
יותם, אין היום לאותו זאטוט סיבה להשתמש בשרת שלו לטובת קבוצה כשאין ליגות מסודרות המועדדות יציבות והשקעה.

יש בזה משהו אבל ברגע שיהיו קלאנים יציבים שיהיו צמאים לליגות הם יקבלו אותן בכמויות... קודם כל צריך קבוצות אח"כ עושים בשבילן ליגות ותחרויות

עובדה שבכל לאן פתאום יש לפחות 4-5 קבוצות שחוזרות משום מקום... אז למה שלא יעשו משהו יציב ומסודר כבר....

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של sonxty

שואף לשלמות

#8   פורסם: 29.03, 20:52

Centaurus
ציטוט:
צפה בהודעה

אני יגיד לך מה הבעיה פה. שקלאנים לא נרשמים לליגות כי אין כסף (לדוגמא aims) סתם טמבל שחושב רק על כסף...אם יש ליגה בלי כסף אף אחד לא נרשם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של GroPy

נינג'ה שוויצרי

#9   פורסם: 29.03, 20:52

כל מילה בסלע.

בתודה,עידן

http://www.sk-gaming.com/member/GroPy
idanm@windowslive.com
stavkog
ציטוט:
צפה בהודעה
עזוב אחי יש כאן הרבה ילדים חנונים שנראים כמו נעל ולא יודעים לעשות שום דבר בחיים שלהם חוץ מלשבת מול המחשב ולהגיב בציניות.
זה נותן להם הרגשה טובה.. זה מן תחליף בשבלהם מהעולם החיצוני.
שמור את מה שאתה חושב בלב הם סתם ילדים קטנים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של rilcideZ

מתנקש הולנדי

#10   פורסם: 29.03, 20:53

אתה צודק אחי וכולם אומרים את זה אבל תנסו לעשות משהו אתם הבוגרים של הקהילה..
תתחילו לעשות פעולות ולא רק לדבר.. זה יעזור לכולם באמת

rilcideZ The Name And The Legend

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של skyfire

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 29.03, 20:54

צודק, כל מילה פה פשוט זהב.
לדעתי להחזיר קודם כל את הערוצים של vgames.adv/pro
ולהתחיל להזיז עניינים דרך שם.
ההבדלי רמות בין ה ADV ל PRO הם שמיים וארץ, פעם עוד היה תחרות בין ה ADV ל PRO
והיום ה PRO יותר טובים מהADV בכמה וכמה רמות.
אז וויגימס וכל הקהילה , קחו את עצמכם ובואו נעשה משהו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של holtex

צוות CS

#12   פורסם: 29.03, 20:54

כל מילה זהב!
אתה לדעתי צודק 100%. כמו שתראה ויגיימז באמת מנסה איכשהוא להציל את קהילת הסיאס הישראלית, הערוץ לקבוצות ותחרויות לכולם.

אזהרה: תגובות לא רלוונטיות ימחקו ויגררו להרחקה מהפורום!

ערוצי הגאטרים: הערוץ הראשון והערוץ השני.
עוד בגאטרים: דרושים מריצים.

אלון ליבלינג,
מנהל גאטרים ראשי.
holtex@Vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של falsity

מודל לחיקוי

#13   פורסם: 29.03, 20:55

צודק 100%
אני מקווה שיהיה לי שוב סיבות לראות HLTV בלי לדעת את התוצאה מראש (נו עוד פעם GLC מנצחים...)
אז יאללה VG טיפה אקשן לא מזיק

נערך לאחרונה על ידי falsity, 29.03 בשעה 20:59.

http://www.sk-gaming.com/member/botzer

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#14   פורסם: 29.03, 20:57

holtex
ציטוט:
צפה בהודעה
כל מילה זהב!
אתה לדעתי צודק 100%. כמו שתראה ויגיימז באמת מנסה איכשהוא להציל את קהילת הסיאס הישראלית, הערוץ לקבוצות ותחרויות לכולם.

אזהרה: תגובות לא רלוונטיות ימחקו ויגררו להרחקה מהפורום!

אני שמח לראות שגם מישהו מצוות האתר והקהילה פה מסכים איתי ועוד מגן על הנושא הזה
אני אשמח לעזור כמה שאפשר אבל זה לא משהו ששחקן יתחיל זה צריך לצאת מתוך קהילה....
קהילה מספיק גדולה לעשות שינוי כמו ויגיימס אז אני מבטיח לכם שאם אתם תעשו את הצעד בכיוון הזה כל השחקנים שמבינים עניין יירתמו במשחה לעזור ולשנות את המצב

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#15   פורסם: 29.03, 20:59

צודק אחי איך אנשים שאין להם גישות יכולים להתאמן :O

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Snipeh

משתמש רגוע

#16   פורסם: 29.03, 21:01

ברירת מחדל ...

percious
ציטוט:
צפה בהודעה
צודק אחי איך אנשים שאין להם גישות יכולים להתאמן :O
מה זה גישות? גאטרים זה הכל...

איך להתאמן? יכולת אישית שישחקו בפאב כמו שעשו מאות בשנים, יכולת קבוצתית להקים קבוצה ולקחת את העסק בידיים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של designeR

נינג'ה בלגי

#17   פורסם: 29.03, 21:02

כל מילה זהב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Newspaperman

מודל לחיקוי

#18   פורסם: 29.03, 21:02

יותם נשמה אתה צודק אחי, פעם זה פעם, באמת שהקהילה היום ממש מסריחה, אנשים לא מבינים שקבוצה זה הדבר היחידי שישפר אותם.

שמע קודם כל הבעיה היא בוויגיימס, יש היום המון שחקנים וותיקים ובאמת מקצועיים בסיאס שיכולים לשחק אבל אין שום סיבה שבעולם לשחק כי vGames לא מסוגלים לעשות לאן נורמלי בלי שהוא ייהרס באמצע ולגמור לנו את הכסף בלי לקבל תמורה. אין ליגה נורמלית (בחייאט דינק ליגה של 700 שקל פרסים ממש ביזיון לאתר כמו וויגיימס שכל יום יש פה לקהילה איזה 10000 כניסות) אין כלום כלום כלום.

בנוסף רוב הקהילה בנוייה מילדים בני 13-14 עם חשיבה של בני 10-11, ממש שואפים למוח, מלא ערסים קטנים מצ'וקמקים, שאוהבים רק לצעוק ולקלל.

דוגרי אני אומר לך אני מנהל את go-pro# ניסיתי לעשות ערוץ באמת רק של שחקנים שהוכיחו את עצמם, אבל זה קשה, כבר אין שחקנים בקהילה ואין מה לעשות אני מסכים עם זה ש70 אחוז מהערוץ go-pro# לא אמורים להיות נחשבים לקלאב של "pro". אבל אין מה לעשות פשוט אין שחקנים. בנוסף לזה שמלא ילדים שחושבים שאם הם הרגו את KittyCat בלאן של וויגיימס או מולטי פלייר הם צריכים לקבל גישה לקלאב שכאילו נחשב פרו, צאו מהסרט שלכם כל אותם ילדים.

מקווה שהמצב ישתפר...

חזרה לראש העמוד

A&E

משתמש צעיר

#19   פורסם: 29.03, 21:02

אני חושב שאתה צודק , עזבו עכשיו קבוצות יותר טובות פחות טובות .. שכל 2-3 שחקנים מהפרו / ADV שרוצים לעזור לשחקנים די מתקדמים שמשחקים כבר שנה וחצי שנתיים ואין להם קלאן אפילו .. יתאמנו איתם יעזורו להם .. זה לא משנה איך הם יחשובו אבל כיף לדעת ששיפרת 2-3 שחקנים ננת להם להרגיש מה זה טעם של משחק נגד שחקנים טובים .. ומשחק שכיף לשחק.. ולא לפחד מכל צעד שלך על המפה.. בגלל שאם לא תיתן הד-שוט או יצאת נוב בסיטואצייה הזאת או אחרת , אז יעיפו לך קיבינמט את הגישה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של estor

משתמש רציני

#20   פורסם: 29.03, 21:04

יותם אתה צודק , אני אומר פשוט שנדבר עם השחקנים הבאמת טובים ופשוט נצא מהערוצים המסריחים שכל שחקן פאבליק פותח ונשאר בערוץ אחד שהוא יהיה בקרוב VGAMES.PRO

ככה שחקנים מהפאבליק לא יפתחו ערוצים בשביל שיהיה להם שם בסיאס ...
וגם לארגן כמה ליגות בשביל הכיף ולא בשביל פרסים ושכל הקבוצות בטופ היום
ישתתפו בהם ויהנו ולא בישביל להרוויח כסף\פרסים אלא בשביל ההנאה.

המצב פשוט גרוע שחקנים לאט לאט פורשים והקהילה נהיית מסריחה גם יש 4\3 קבוצות נורמליות
שאפשר לשחק נגדם אני בתור שחקן בקלאן מחפש לפחות 40-60 דקות משחק עד שאני מוצא איזה קבוצה מהפאבליק ויורד לי החשק לשחק .

עוד משהו העיניין עם הקומבינות פה בערוצים מסריח ורק הורס תרמה בגאטרים כבר קל לשחק למשל בגאטר יש 3 טובים וכל שאר השחקנים "שחקני בית חולים " חחח לפי דבריי פיני פיטבול.

a

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Snipeh

משתמש רגוע

#21   פורסם: 29.03, 21:05

A&E
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חושב שאתה צודק , עזבו עכשיו קבוצות יותר טובות פחות טובות .. שכל 2-3 שחקנים מהפרו / ADV שרוצים לעזור לשחקנים די מתקדמים שמשחקים כבר שנה וחצי שנתיים ואין להם קלאן אפילו .. יתאמנו איתם יעזורו להם .. זה לא משנה איך הם יחשובו אבל כיף לדעת ששיפרת 2-3 שחקנים ננת להם להרגיש מה זה טעם של משחק נגד שחקנים טובים .. ומשחק שכיף לשחק.. ולא לפחד מכל צעד שלך על המפה.. בגלל שאם לא תיתן הד-שוט או יצאת נוב בסיטואצייה הזאת או אחרת , אז יעיפו לך קיבינמט את הגישה.

ראה מקרה:

SNIPEH את - WHITE HUNTER AKA REQUIEM
AND BADE...

למדו גם למדו =]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של sonxty

שואף לשלמות

#22   פורסם: 29.03, 21:06

estor
ציטוט:
צפה בהודעה
יותם אתה צודק , אני אומר פשוט שנדבר עם השחקנים הבאמת טובים ופשוט נצא מהערוצים המסריחים שכל שחקן פאבליק פותח ונשאר בערוץ אחד שהוא יהיה בקרוב VGAMES.PRO

ככה שחקנים מהפאבליק לא יפתחו ערוצים בשביל שיהיה להם שם בסיאס ...
וגם לארגן כמה ליגות בשביל הכיף ולא בשביל פרסים ושכל הקבוצות בטופ היום
ישתתפו בהם ויהנו ולא בישביל להרוויח כסף\פרסים אלא בשביל ההנאה.

המצב פשוט גרוע שחקנים לאט לאט פורשים והקהילה נהיית מסריחה גם יש 4\3 קבוצות נורמליות
שאפשר לשחק נגדם אני בתור שחקן בקלאן מחפש לפחות 40-60 דקות משחק עד שאני מוצא איזה קבוצה מהפאבליק ויורד לי החשק לשחק .

עוד משהו העיניין עם הקומבינות פה בערוצים מסריח ורק הורס תרמה בגאטרים כבר קל לשחק למשל בגאטר יש 3 טובים וכל שאר השחקנים "שחקני בית חולים " חחח לפי דבריי פיני פיטבול.
יא לימון

חזרה לראש העמוד

A&E

משתמש צעיר

#23   פורסם: 29.03, 21:06

Snipeh למה התכוונת?

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של estor

משתמש רציני

#24   פורסם: 29.03, 21:08

sonxty
ציטוט:
צפה בהודעה
יא לימון

יא עבריין. ירם עם המוסטנג איזה עבריין.

a

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של XenoparatioN.

נינג'ה בלגי

#25   פורסם: 29.03, 21:08

צודק

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Synox

נינג'ה בלגי

#26   פורסם: 29.03, 21:09

אממ זה לא כל הבעיות שיש בקהילה הזאת..
קח לדוגמא תסרברים של הליגות של וויגמס..עדיף לשחק עם פינג 80 מאשר בסרברים הגרועים האלו..כמו שרגב אמר רק עם קבוצה תוכל להשתפר ולהגיע רחוק לדוגמא artillery..באמת מחזיק מהם כקבוצה. מקווה שאנשים יפנימו תנושא הזה ונקווה שיהיה עניין.

www.e-Srael.org

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של dranxx_x

משתמש רציני

#27   פורסם: 29.03, 21:09

Zodek yoti

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Aqura

Mr.Bandicoot

#28   פורסם: 29.03, 21:11

חח..עוד דיון לאוסף של מאות דיונים שנפתחו על זה שיש פוטנציאל ואף אחד לא לוקח את זה לידיים.
פסדר, זה עוד דיון שיעלם מהעמודים הראשונים עוד יומיים..ו..פתחת הבעת דעה ואף אחד לא הזיז כלום.

בדרך כלל אני זורם בדיונים כאלו, מביע דעה והכל..אבל הבעתי את הדעה שלי בנושא הזה כל כך הרבה פעמים בכל כך הרבה דיונים, שכבר אין לי כח
חבל שתאמצו את האצבעות שלכם כל כך הרבה, מויגיימס לא יצא שום דבר. חכו לאיזה ארגון נדיב חדש שלא קשור לVG ישיג מהשמיים משאבים להניע את הקהילה קדימה.

נערך לאחרונה על ידי Aqura, 29.03 בשעה 21:14.

בברכה,
צחי 'Aqura' ברדה
http://www.sk-gaming.com/member/_Aqura

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של achiLess

נינג'ה בלגי

#29   פורסם: 29.03, 21:11

קודם כל אני רוצה להתייחס לדברים הראשונים שכתבת.
זה לא נכון שאף אחד לא עושה כלום, יש אנשים מאחוריי הקלעים שאתה לא מכיר
ולא תכיר שעושים המון בשביל ליצור דברים חדשים לקדם ולתת עתיד לקהילה.
נכון שבמיידי אין שום פתרון למצב הזה אבל כל דבר טוב לוקח זמן במיוחד עכשיו
שהמצב הכלכלי מתדרדר ומתדרדר ואין אור בקצה המנהרה.

בנושא הרמה והקבוצות שכתבת.
היום הרמה יותר גבוהה מבחינת משחקיות מקצעיות ועוד פנים כאלה ואחרים.
שיש עלייה ברמה יש שחקנים שנבדלים מהשאר ובדרך כלל מה שקורה שכמות קבוצות
טופ יורדת בגלל שכל קומץ השחקנים הטובים ביותר מתאחדים מנצחים נון סטופ ואולי
יש קבוצה אחת שמגיעה לרמה שלהם אבל כל השאר לא באמת יכולות להתחרות.
שאין מי שיתמוך בקבוצות יותר חלשות אין להן שום סיבה להשאר. תוסיף לזה ריבים פנימיים,
מנטליות ישראלית, ואפס אמונה וקיבלת את הקהילה שלנו. אין קבוצות שמחזיקות יותר
מחודש חודשיים וגם אם כן לא באקטיביות, אין חסויות, ועכשיו תוסיף את המצב הכלכלי אז אין
גם סיכוי לחסויות ועוד מיליון סיבות כאלה ואחרות.

נושא הגישות.
בנושא הגישות היו לי כל כך הרבה דעות ועניינים אבל הבנתי כמה דברים שאולי כמה מ"מקצוענים"
יסכימו איתי בנושא. אף אחד לא מתסכל על הגישות שלך. לא ברמה הגבוהה. נגיד שלידר הקבוצת
סי אס 1.6 שלי יחפש שחקן 6 הוא לא ילך למירק ויחפש לפי "whois" לא. כל שחקן ברמת הטופ 10
בארץ יודע את זה, אז למה לטחון מים. נכון יש מיליון ערוצי גישות ומיליון אנשים שמציקים לנו בשביל
שנכנס לערוצים "המקצועיים" וה"מובילים" שלהם אבל זאת הקהילה. אם לא היה את נושא הערוצים
היינו מתלוננים על משהו אחר. אנחנו תמיד נמצא על מה להתלוננן לא משנה מה זה לא הערוצים
מה שהרס לנו את הקהילה זה הטורנירים עם הפרסים ההולכים ויורדים, זה הבטחות שווא מחברות
ואנשים כאלה ואחרים וזה הרבה דברים אחרים אבל זה בטח לא ערוציי הגישות אדוונסד מינוס.

אני יסיים את החפירה ב"על מה מדובר?".

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Snipeh

משתמש רגוע

#30   פורסם: 29.03, 21:12

לא נורא AQURA עוד קצת קלוריות לרשום במקלדת =]

חזרה לראש העמוד
1  2  3  11  12

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא