משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש עצבני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #301 פורסם:
אתמול, 12:20
|
|
|
צודק ב 100% אחי
אבל שיעשו עוד ערוצי קבוצות ושיהיו עוד קהילות עם לאנים ותחריויות
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #302 פורסם:
אתמול, 12:42
|
|
|
well if you dont remember FCSI who organizion who made over 5 lans 4 of them at the summer! spended you dont know how much money but the community didnt help at all no one was active at the forum or trying to help us in anyway and the crew gave up so it broke down... maybe this summer we'll be back but it will be wroth less if you'll act the same as you did last summer!
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #303 פורסם:
אתמול, 12:44
|
|
|
צודק!
נערך לאחרונה על ידי unSeen, אתמול בשעה 12:46.
|
molak <<shimon.m>>: aita roza stidkor aoth dbora btosik?
FEANOR <prime>: le ma ze.. ?X:
molak <<shimon.m>>: nu stidkor aoth hazak 
FEANOR <prime>: lo roze bihlal
FEANOR <prime>:
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #304 פורסם:
אתמול, 13:27
|
|
|
molakk |
ציטוט: |
 |
|
|
צודק! |
|
|
|
|
זה נערך ע"י unseen
מצנזרים פה?
|

/q Aircoup @ Quakenet
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #305 פורסם:
אתמול, 13:58
|
|
|
בשלוש מילים
אדם בעל תבונה.
|
baraiN AKA brN
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #306 פורסם:
אתמול, 14:53
|
|
|
שיתחילו לחלק סרברים עם בסטד לכולםםםםםםםםם
ששיחררו ת'גרסא להורדה וזהו
חרטה כולם
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #307 פורסם:
אתמול, 14:55
|
|
|
baraiN93 |
 |
|
|
בשלוש מילים
אדם בעל תבונה. |
|
|
|
|
בשלוש מילים.
brN יצאת טונה.
|

/q Aircoup @ Quakenet
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #309 פורסם:
אתמול, 18:42
|
|
|
Aqura |
 |
|
|
אני לא אומר שהשינוי שאתם רוצים לעשות הוא לרעה, אבל הוא לא המשמעותי. המשמעותי הוא לעשות משהו שיאלץ את ויגיימס לצאת מהתרדמת, והקלף שיש להם בשרוול זה שהם יודעים שאנחנו עצלנים ולא נפעל. אם תחליטו להפתיע כן בתגובה כלפי ויגיימס, זה יהיה טוב. אבל לא כמו פעם קודמת, שהיה טורניר פסח שהובטח בלאן, הוא הועבר לאונליין וכל הקבוצות יצאו מהטורניר ועשו חרם.
אחרי שבוע כל הקבוצות שלחו מכתבי התנצלות במייל לניצן. LOL. |
|
|
|
|
אתה כנראה לא יודע מה באמת קרה, אבל חבל שאתה סתם טועה ומטעה.
כפי שכתבת, אכן הובטח טורניר בלאן שבוטל, ואכן היה חרם מצד רוב קבוצות הפרו. לאחר שהמנהלים בזמנו שמו לב לחרם, הם רצו לפאפא טימי, שהפעם האחרונה ששמענו ממנו לפני האירוע הייתה 200 שנה בערך לפני כן.
טימי כמובן יצא בהודעה נזעמת על כך ששחקני הפרו מפונקים, הוא לא זקוק להם וכולי וכולי, אבל פתאום ראית שדברים מתחילים לזוז. ויגיימס הכריזו על טורנירים עם סכומי כסף גדולים יותר שיסתיימו בלאן, טימי בכבודו ובעצמו התחיל להגיב בפורום על בסיס יומי(!), והמצב אכן השתפר. אבל, ומפה אולי הגיעה הטעות שלך, לטימי יש אגו יותר גדול מלדון קורלאונה, אז הוא התנה את השתתפות קבוצות הפרו בטורנירים החדשים בשליחת מכתבי התנצלות במייל. מכיוון ששחקני ה-CS, שרובם ילדים, אינם עוסקים במלחמות אגו, הם שלחו את המכתב. אפילו את החרטא שטימי ניסה לעשות באותה תקופה (הסכים "למחול" לכל הקבוצות מלבד GLC), הוא נאלץ לבטל.
מאז ועד היום זרמו הרבה מים בירקון, אבל אל תילך שולל סביב התמונה שטימי מנסה לייצר כל הזמן (לדוגמא: על לאן שלא נגמר בזמן הוא אומר שהיה הצלחה מסחררת), אלא תיצמד לעובדות.
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #310 פורסם:
אתמול, 19:06
|
|
|
מסכים
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #311 פורסם:
אתמול, 19:14
|
|
|
matansaban |
 |
|
|
בשלוש מילים.
brN יצאת טונה. |
|
|
|
|
אתה יצאת עוד יותר טמבל אח של דודה שלו
תראה מה רשמתי ואם תשים לב ולא תהיה "טמבל" תוכל לראות שאפילו לא ערכתי ת'הודעה
מכאן נובע שאתה יצאת טמבל.
יום טוב.
עריכה : דרך אגב אתה יצאת קצת יותר טמבל אך גם אני
זה בשלושה מילים.
|
baraiN AKA brN
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #312 פורסם:
אתמול, 21:05
|
|
|
אין מה להוסיף צודק...
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #313 פורסם:
אתמול, 22:20
|
|
|
הגיעה הזמן -]]]]]
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #314 פורסם:
אתמול, 22:23
|
|
|
כוסרברבק שהצעת ת'רעיון הזה עכשיו משעמם אש אין ערוץ 1 של גאטרים ו-700 ערוצי קלאנים תפסיק לזיין ת'מוח "איידיבי" "פרו" היה אש עכישו מעפן
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #315 פורסם:
אתמול, 23:22
|
|
|
צודק אחי
|
Mes que Un club
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #316 פורסם:
היום, 08:08
|
|
|
kama tgovotttt
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #317 פורסם:
היום, 08:09
|
|
|
Avichai |
 |
|
|
שיתחילו לחלק סרברים עם בסטד לכולםםםםםםםםם
ששיחררו ת'גרסא להורדה וזהו
חרטה כולם |
|
|
|
|
צודק 100 אחוז אחשלי
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #318 פורסם:
היום, 08:17
|
|
|
yonatankaner |
 |
|
|
כוסרברבק שהצעת ת'רעיון הזה עכשיו משעמם אש אין ערוץ 1 של גאטרים ו-700 ערוצי קלאנים תפסיק לזיין ת'מוח "איידיבי" "פרו" היה אש עכישו מעפן |
|
|
|
|
#Vgames.gathers
#vgames.gathers2
#vgo
#vgo.gathers
#agames.gathers
קח תעשה גאטרים :}
ולנושא:
ל-nash - תגובה בהחלט לעניין.
פתאום טימי הפסיק להגיב כשהוא ראה שכל הקבוצות מתחילות לחזור לעצמם.
מה קרה?
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #319 פורסם:
היום, 08:53
|
|
|
כנסו כדי לעלות את הרמה הישראלית ולתמוך בקלאנים #Teams.Israel .
|
בתודה דוד עמר.
david_amar89@walla.com
v-a-n-s-s
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #320 פורסם:
היום, 09:27
|
|
|
מסכים איתך בהכל
|
S t r o n g
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #321 פורסם:
היום, 10:36
|
|
|
הבן אדם צודק
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #322 פורסם:
היום, 10:43
|
|
|
הכל יהיה בסדר וכולם יודעים את זה.
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #323 פורסם:
היום, 11:09
|
|
|
מסכים איתך
|
|
|
|
|
|

מנהל מועדונים CS

|

|
|
|
|
| #324 פורסם:
היום, 11:30
|
|
|
Yo7i |
 |
|
|
עדכון: כולם פה תומכים מאוד ומעודדים אותי ואת מה שכתבתי... אני יודע שזה קשה לעשות ולא יהיה לכם מה לעשות בלילה בלי הערוצים האלו אבל השינוי חייב להתחיל בנו... אם אנחנו לא נעשה שינוי הוא פשוט לא יקרה ואז נגיד ששוב סתם דיברנו על זה... תצאו מהערוצים כמו שאני עשיתי תודה
יש כבר רעיונות לשינוי אבל קודם כל צריך להיפטר מהדברים הרעים ואח"כ להתחיל דברים טובים תפסיקו להגיד לי כל הכבוד אם לא יצאתם מהערוצים ותפסיקו להגיד לי שאתם נשארים שם בשביל חברים שלכם כי גם הם יודעים שזה לא טוב לכלום
ואף אחד מכל החברים הטובים שלי לא כעס עליי ואפילו הצדיקו אותי שאני יוצא מהערוצים
לפני שנתחיל זו רק דעתי האישית... אין לי כוונה לפגוע באף אחד אלא רק להעביר ביקורת על המצב העגום בקהילה שלנו
הקהילה שלנו בקנטים לא בגלל מה שקרה לGropy אם מישהו ראה את הדיון..
אלא בגלל שאף אחד פה! בטח לא כל המנהלים של ערוצי הפרו למיניהם שמריצים גאדרים כל היום,
אף אחד לא באמת עושה משהו כדי שהקהילה שלנו תהיה מקצועית יותר אלא רק מנסה שיהיה לו ערוץ עם כמה שיותר שמות...
קהילה מקצועית לא מרימים ע"י זה שפותחים ערוץ.פרו במירק ואומרים לשחקנים מסוימים להיכנס
קהילה מקצועית בונים כמו שפעם עשו... בהתחלה של 3דיוי וגיימר שחשבו מה יכול להיות טוב לקהילה ולא למנהל כזה או אחר או שחקן כזה או אחר
היום כל שחקן שאין לו גישה פותח ערוץ משלו ומזמין את אותם השחקנים שכבר נמצאים בערוצים אחרים... זה לא מקדם את הקהילה לשום מקום
במקום זה כל מי שפותח את הערוצים האלו יכול לקחת את הסרבר שלו לאסוף עוד 4 5 שחקנים ביחד איתו להתחיל להתאמן ולהרים קלאן רציני שיהיה לו כיוון ורצון להתקדם להתפתח ולהפוך לתחרותי מה שאומר למקצועי.
זה רק מה שאני חושב ולי יש את כל הגישות וכל הערוצים... אבל עדיין הקהילה פה לא מקדמת שחקנים אלא רק אינטרסים
ובגלל זה אין קלאנים שמחזיקים היום מעמד ואין קלאנים בטופ שנשארים בפעילות שוטפת... כי אף אחד לא דואג להם ואין להם סיבה להישאר פעילים למעט אירועים פה ושם...
סתכלו על ארצות אחרות שלוקחות את זה ברצינות ותבינו מה המשמעות של קהילה מקצועית
עוד משהו אחרון!! לדעתי כמו שכבר אמרו פה אין מקום בקהילה מקצועית לאנשים שהמטרה שלהם זה לשחק בגאדרים ולשפר את הראנק שלהם כמו שחקן ספציפי שבפרו כולם ידעו על מי אני מדבר
הקהילה המקצועית צריכה להיות בנויה על בסיס של קלאנים ושחקנים שמגיעים לאירועים לאנים טורנירים וכו'
ובטח שלא על שחקנים שמבקשים גישות או רוצים להיבחן זו לא הדרך... קחו כמה חברים תקימו קלאן תתאמנו קשה תגיעו לתחרויות וככה תקבלו את מה שאתם רוצים... להיות חלק מקהילה הפרו ולא דרך גישות אלא פשוט שתהיו מקצועיים!
בתקופה של לפניי כמה שנים היו לפחות 6-7 קבוצות שנחשבו לטופ והתמודדו באותן רמות
(eSr EnD NET fatality Team-Infected iTplayers Effect GLC ELE g0r)
והיו עוד הרבה יותר שהתמודדו ברמה אחת מתחת והיו הרבה יותר מקצועיות מקבוצות שהיום נחשבות לפרו (ENC DNA Skillz x5ועוד הרבה שאני לא זוכר...)
הקהילה שלנו הידרדרה הרבה בזכות כל עניין הגישות וערוצי ה"פרו" למיניהם
שחקנים הפסיקו לנסות לבנות קלאנים וכל מה שהם רוצים זה לשחק בגאדרים בערוצים טיפשיים שכאלו
אני מקווה שבעקבות הנושא הזה שפתחתי אנשים יקבלו טיפה שכל ואמקווה שאם עוד 20-30 שחקנים מהרמה שלי יבינו שאני צודק יעשו כמוני ויצאו מכל ערוצי ה"פרו" זה יעשה הרבה יותר טוב לקהילה ואולי יחזיר אותה למגמה של התקדמות ולא התרסקות
עוד משהו שלא הזכרתי... אני כן חושב שצריך להיות ערוץ שיבדיל את הקהילה המקצועית מזו שלא
הערוץ הוא vgames.teams מהסיבה הפשוטה ששחקן לא יכול להיות מקצועי בלי קבוצה מקצועית שהוא משחק בה... זה הערוץ היחיד שצריך לשנות משהו לקהילה ושיהיו בו כמה שיותר קלאנים
הערוץ צריך להיות פתוח לכל קבוצה שמתנהגת באופן מקצועי מגיעה לתחרויות ואירועים וזה בעצם יהפוך את הדירוג למקצוענים ולא מקצוענים
כל השאר של אני יותר טוב ואני נותן יותר הד שוטים לא משמעותי בכלל ברגע שזה יקרה
אני ברגע זה יוצא מכל ערוצי הגישות חוץ מ 2 בגלל שחברים טובים שלי מנהלים שם... לצערי כל מה שכתבתי פה עלול לפגוע גם במועדונים שלהם אבל שוב אני חושב שהמועדונים האלו לא שווים הרבה והם רק פוגעים במצב של הקהילה |
|
|
|
|
אם אתה רוצה לדבר על זה יותר ברצינות שלח לי מייל ל tomer@vgames.co.il
|
תומר מנהל מועדוני ה CS.
לפניות: tomer@vgames.co.il
Nick On IRC: vG|tomer
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #325 פורסם:
היום, 11:32
|
|
|
nash |
 |
|
|
אתה כנראה לא יודע מה באמת קרה, אבל חבל שאתה סתם טועה ומטעה.
כפי שכתבת, אכן הובטח טורניר בלאן שבוטל, ואכן היה חרם מצד רוב קבוצות הפרו. לאחר שהמנהלים בזמנו שמו לב לחרם, הם רצו לפאפא טימי, שהפעם האחרונה ששמענו ממנו לפני האירוע הייתה 200 שנה בערך לפני כן.
טימי כמובן יצא בהודעה נזעמת על כך ששחקני הפרו מפונקים, הוא לא זקוק להם וכולי וכולי, אבל פתאום ראית שדברים מתחילים לזוז. ויגיימס הכריזו על טורנירים עם סכומי כסף גדולים יותר שיסתיימו בלאן, טימי בכבודו ובעצמו התחיל להגיב בפורום על בסיס יומי(!), והמצב אכן השתפר. אבל, ומפה אולי הגיעה הטעות שלך, לטימי יש אגו יותר גדול מלדון קורלאונה, אז הוא התנה את השתתפות קבוצות הפרו בטורנירים החדשים בשליחת מכתבי התנצלות במייל. מכיוון ששחקני ה-CS, שרובם ילדים, אינם עוסקים במלחמות אגו, הם שלחו את המכתב. אפילו את החרטא שטימי ניסה לעשות באותה תקופה (הסכים "למחול" לכל הקבוצות מלבד GLC), הוא נאלץ לבטל.
מאז ועד היום זרמו הרבה מים בירקון, אבל אל תילך שולל סביב התמונה שטימי מנסה לייצר כל הזמן (לדוגמא: על לאן שלא נגמר בזמן הוא אומר שהיה הצלחה מסחררת), אלא תיצמד לעובדות. |
|
|
|
|
פשוט גנבת לי את המילים דני... אין לי ממש מה להוסיף.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #326 פורסם:
היום, 11:37
|
|
|
אין טעם לפתוח דיונים כאלה כי יש מאלה שחקנים כמוני, שמשחים הרבה זמן ולא התקדמו באמת כי אין לאן ואם אתה מנסה לפתוח קלאן עם שחקנים שאתה לא מכיר ( כי זה יתרון על לפתוח קלאן עם ילדים שאתה מכיר כי אולי זה טוב אבל זה עושה בעיות ) אז הקלאן הזה מתפרק אחי יומיים, עזבו אותכם כמו שצחי אמר, באמת שVG עושים דברים יפים אבל צרריך לחכות לקהילה שתצליח לעשות משהו בלי לעשות פאדיחות .
בהצלחה.
|
#overpower!

ביתר ירושלים לעולם לא תצעדי לבד!
מ1936 ולתמיד!
|
|
|
|
|
|
|