משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
StealthZ
|
 |
|
משתמש צעיר

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
29.03, 21:39
|
|
|
יותם , אתה צודק ב100%
הראתי את זה לאח שלי , כל מה שרשמת , בדיוק בגלל זה הוא פרש בתחילת 1.5
הוא אומר : ברגע שהקהילה חוזרת ליציבותה , הוא חוזר איתך ומחזיר את נמרוד איתו אחרי הצבא לחצי שנה לזכר הימים.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
29.03, 21:41
|
|
|
צודק כל מילה זהב אין פשוט מה להוסיף!
|

Dj LipToNN !

תודה לGuyZip על הסוסה למעלה
מרטין (MarTin) מקס ( Max ) לא נשכח אותכם לעולם!
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
29.03, 21:43
|
|
|
SruLi |
ציטוט: |
 |
|
|
דיי נו מה אתם צוחקים? אתם באמת חושבים שזה יקרה? רק אם כל אלה שעכשיו דיברו ובמקום לדבר יעשו זה אולי אולי אולי יצליח המצב של הקהילה היום בחיים לא יהיה כמו פעם אלה אם כן אנשים יתחילו להראות רצינות ובמקום להתחנן לגישות לפי דעתי צריך לפתוח את VG פרו והאדוונס וVG קבוצות (אם בכלל) ולמחוק את כל הגישות הקיימות ופשוט להתחיל לבנות רמה בארץ כל מי שלו ברמה ה"מקצועית" שלאט לאט יגיע לזה יבנה קבוצה יתאמנו יראו את עצמם יבלטו ויהנו במקום להתחנן ולקבל התחננויות מאנשים להכנס לערוצים שיהיה 2 ערוצים שבאת יראו את הרמה יעזרו לקדם אותה כי תגידו מה שאתם רוצים אנחנו ישראלים וישראלים תיד רוצים להראות את עצמם להראות שהם טובים במה שהם עושים ובמיוחד במשחקים אז אולי שאנשים כמו VG ואחרים יקחו את הדברים לידים הקהילה אולי תשתפר.... |
|
|
|
|
מסכים.....!! 2 ערוצים יחידים שמנוהלים כמו שצריך עם גב...
וכל השאר שיורידו את הפרו מהשמות שלהם ויעשו סתם מועדונים לכיף.... להעביר את השעות המתות והקטנות של הלילה.
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
29.03, 21:44
|
|
|
Xithron |
 |
|
|
יותם , אתה צודק ב100%
הראתי את זה לאח שלי , כל מה שרשמת , בדיוק בגלל זה הוא פרש בתחילת 1.5
הוא אומר : ברגע שהקהילה חוזרת ליציבותה , הוא חוזר איתך ומחזיר את נמרוד איתו אחרי הצבא לחצי שנה לזכר הימים. |
|
|
|
|
יש HEATON חוזר לשחק!!!
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום COD

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
29.03, 21:44
|
|
|
infinity |
 |
|
|
המצב בקרשים אבל מה לעשות נדפקנו נולדנו בישראל ..
צריך לקבל תמצב ולהמשיך הלאה :} |
|
|
|
|
OMG!
עדיף שפשוט אל תגיב בנושא.
ובקשר לויגיימס ולתחרויות בה, אני חייב לציין שזה פשוט נכון מה שהרוב אומרים ...
כי תאכל'ס רק שיש לאן או טורנירים ,משהו להתחרות שנותן מוטיבציה אמיתית לשחק ,פתאום כל השחקנים והקלאנים קמים אבל זה ממש לא צריך להיות ככה.
אבל אל תדאגו לויגיימס ,הם עובדים מספיק קשה בשביל לקדם את הקהילה (יכול להיות שזה לא בכיוון שהם רוצים ,כי דברים לא תמיד הולכים כפי שמצפים שייקרה)
בכל מקרה GL לקהילת CS.
אני משחק ממש מדי פעם או בפאבליק ,לכיף בעיקר ובמיוחד בטורנירים (אם יש..  )
|
ניב גבאי
מנהל קהילת Call of Duty
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
29.03, 21:47
|
|
|
pisti |
 |
|
|
דיי מסכם את הנושא 
מה שנשאר לפי דעתי זה להמשיך לקוות שיבוא איזה מישהו או חברה כלשהי שתנסה להרים פה משהו, כי עם כל הכבוד לויגיימס, ההשקעה שלהם מתחילה ונגמרת בפורומים. |
|
|
|
|
מחזק.
צריך אירגון שיוכל להתחרות בויגיימס וכך תהיה תחרות וכולנו נרוויח.
|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
29.03, 21:48
|
|
|
כמה אנשים שנחשבים ל "pro" מגיבים שאכן צריך לעשות משהו
אבל לא עושים כלום חחח
לא יודע כבר איך לקרוא לזה צבועים אולי?
רק שהמנהלים יסגרו את הערוצים שלהם רק אז הקהילה תוכל להתקדם
|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
29.03, 21:49
|
|
: 
|
spooky - 0:0:12748 R.I.P
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
29.03, 21:49
|
|
|
בידיוק!!!!!!!!!!!!!!!!!
בילה במילה
איאיי...
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
29.03, 21:50
|
|
צודקקקקקקקק  ! תודה רבה לך
|
#xs2hell is back!
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
29.03, 21:53
|
|
|
|
#xs2hell is back!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
29.03, 21:54
|
|
|
DOTA ASAP.
|

|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
29.03, 21:54
|
|
|
חח זה כ"כ מצחיק שהרבה אנשים פה שהם מנהלים של ADV ו PRO מדברים פה - "צודק אחי , "נכון המצב עגום" - העיקר את הקהילה בשקל שלכם אתם מנהלים אה? הקטע הכי עצוב זה שהגישות האלה לא באמת גישות תאכלס. מתי פעם אחרונה שמעתם על בחינות ל ADV?
בחינות ל PRO? ולא, אני לא מדבר על 1st rank get stfu.pro - כי החרא הזה לא באמת עושה משהו. קהילת ה ADV צריכה לקבל ביידים פתוחות גם "PUBLIC" [כביכול,-אחרי בדיקה אם הם טובים או לא] וכנ"ל גם ה PRO - תנו צ'אנס ל ADV , אם לא אז אל תתלונו ששחקנים לא מתקדמים[אני יודע שבכלל עדיף בלי כל זה - אבל המצב קיים כבר.]
קיצר אני לא יגיד שמות אבל יש פה הרבה מנהלים שעובדים ככה...ועוד יותר מנהלים שמגיבים פה
בתגובות כמו +1 "צודק" וכו'...כיאילו כמה צבועים אפשר להיות\טמבלים\לאדע מה?
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
29.03, 21:55
|
|
|
כל השחקנים הישנים שהגיבו פה תקחו את זה ברצינות
ותרימו את הקהילה
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
29.03, 21:56
|
|
|
estor |
 |
|
|
יותם אתה צודק , אני אומר פשוט שנדבר עם השחקנים הבאמת טובים ופשוט נצא מהערוצים המסריחים שכל שחקן פאבליק פותח ונשאר בערוץ אחד שהוא יהיה בקרוב VGAMES.PRO
ככה שחקנים מהפאבליק לא יפתחו ערוצים בשביל שיהיה להם שם בסיאס ...
וגם לארגן כמה ליגות בשביל הכיף ולא בשביל פרסים ושכל הקבוצות בטופ היום
ישתתפו בהם ויהנו ולא בישביל להרוויח כסף\פרסים אלא בשביל ההנאה.
המצב פשוט גרוע שחקנים לאט לאט פורשים והקהילה נהיית מסריחה גם יש 4\3 קבוצות נורמליות
שאפשר לשחק נגדם אני בתור שחקן בקלאן מחפש לפחות 40-60 דקות משחק עד שאני מוצא איזה קבוצה מהפאבליק ויורד לי החשק לשחק .
עוד משהו העיניין עם הקומבינות פה בערוצים מסריח ורק הורס תרמה בגאטרים כבר קל לשחק למשל בגאטר יש 3 טובים וכל שאר השחקנים "שחקני בית חולים " חחח לפי דבריי פיני פיטבול. |
|
|
|
|
לא יודע מה איתך, אתה שחקן יחסית צעיר וחדש, אבל טורנירי אונליין כבר לא עושים את זה לשחקנים הבאמת וותיקים בסצנה...
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
29.03, 21:57
|
|
|
avi2k3 |
 |
|
|
חח זה כ"כ מצחיק שהרבה אנשים פה שהם מנהלים של ADV ו PRO מדברים פה - "צודק אחי , "נכון המצב עגום" - העיקר את הקהילה בשקל שלכם אתם מנהלים אה? הקטע הכי עצוב זה שהגישות האלה לא באמת גישות תאכלס. מתי פעם אחרונה שמעתם על בחינות ל ADV?
בחינות ל PRO? ולא, אני לא מדבר על 1st rank get stfu.pro - כי החרא הזה לא באמת עושה משהו. קהילת ה ADV צריכה לקבל ביידים פתוחות גם "PUBLIC" [כביכול,-אחרי בדיקה אם הם טובים או לא] וכנ"ל גם ה PRO - תנו צ'אנס ל ADV , אם לא אז אל תתלונו ששחקנים לא מתקדמים[אני יודע שבכלל עדיף בלי כל זה - אבל המצב קיים כבר.]
קיצר אני לא יגיד שמות אבל יש פה הרבה מנהלים שעובדים ככה...ועוד יותר מנהלים שמגיבים פה
בתגובות כמו +1 "צודק" וכו'...כיאילו כמה צבועים אפשר להיות\טמבלים\לאדע מה? |
|
|
|
|
תראו איך אני חולה על הילד הזה הוא מדבר פה בגובה של כולם והוא בין החשקנים הישנים פה
מ-unt-team
חברה בבקשה תתיחסו לכל מה שכתוב באשכול!
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
|
|
מסכים איתך בכל מילה. צודק ~! 
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
|
|
|
עוד משהו קטן..חבל שכל אחד ירשום את הדעה שלו פה..זה לא יתקדם לכלום..
פשוט שכמה שחקנים מנוסים וויתיקים שיש להם זמן כמובן לא כאלו שהם בצבא כמוני ויקדמו את הקהילה עד כמה שאפשר..אין הרבה מה לעשות ואין מה לעשות אבל כל עוד אפשר להציל ולקדם so go for it :>
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
29.03, 21:58
|
|
|
Newspaperman |
 |
|
|
לא יודע מה איתך, אתה שחקן יחסית צעיר וחדש, אבל טורנירי אונליין כבר לא עושים את זה לשחקנים הבאמת וותיקים בסצנה... |
|
|
|
|
עדיף מאשר לשחק פראק אוןליין זה חסר טעם.
|

a
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
29.03, 22:03
|
|
|
חחחחחחחחחחחח מה אתה מנסה להחיות קהילה מתה?
זהו אין יותר קהילה בסיאס רב השחקנים עכשיו הם ילדים קטנים שכל היום במירק וזה מה שעושה להם טוב על הלב לקבל גישה לערוץ הם לא מנסים להינות מהמשחק לשחק עם קבוצה ושיהיה להם כיף.
היום גם אין קבוצות בארץ כל קבוצה שנפתחת היום היא אוטומטית טופ-5 (כי אין להם מתחרות)
|
arrest is

Intel Core2Due E6550
2GB Ram
GeForce8600GT
|
EnTT;767982Microsoft Optical Mouse |
 |
|
|
אני לא ישקר.
ברור שאני מתרגש,למשל שאני שולח למישהו PM במירק או יש התרגשות.
התווכתי עם חבר שלי,הוא אומר שהם בני אדם ואני אומר שהם יותר מזה.
אם הייתי הולך ללאן הייתי מבקש חתימה.
מה איתכם?אתם כמוני? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
29.03, 22:03
|
|
|
Yo7i |
 |
|
|
לפני שנתחיל זו רק דעתי האישית... אין לי כוונה לפגוע באף אחד אלא רק להעביר ביקורת על המצב העגום בקהילה שלנו
הקהילה שלנו בקנטים לא בגלל מה שקרה לGropy אם מישהו ראה את הדיון..
אלא בגלל שאף אחד פה! בטח לא כל המנהלים של ערוצי הפרו למיניהם שמריצים גאדרים כל היום,
אף אחד לא באמת עושה משהו כדי שהקהילה שלנו תהיה מקצועית יותר אלא רק מנסה שיהיה לו ערוץ עם כמה שיותר שמות...
קהילה מקצועית לא מרימים ע"י זה שפותחים ערוץ.פרו במירק ואומרים לשחקנים מסוימים להיכנס
קהילה מקצועית בונים כמו שפעם עשו... בהתחלה של 3דיוי וגיימר שחשבו מה יכול להיות טוב לקהילה ולא למנהל כזה או אחר או שחקן כזה או אחר
היום כל שחקן שאין לו גישה פותח ערוץ משלו ומזמין את אותם השחקנים שכבר נמצאים בערוצים אחרים... זה לא מקדם את הקהילה לשום מקום
במקום זה כל מי שפותח את הערוצים האלו יכול לקחת את הסרבר שלו לאסוף עוד 4 5 שחקנים ביחד איתו להתחיל להתאמן ולהרים קלאן רציני שיהיה לו כיוון ורצון להתקדם להתפתח ולהפוך לתחרותי מה שאומר למקצועי.
זה רק מה שאני חושב ולי יש את כל הגישות וכל הערוצים... אבל עדיין הקהילה פה לא מקדמת שחקנים אלא רק אינטרסים
ובגלל זה אין קלאנים שמחזיקים היום מעמד ואין קלאנים בטופ שנשארים בפעילות שוטפת... כי אף אחד לא דואג להם ואין להם סיבה להישאר פעילים למעט אירועים פה ושם...
סתכלו על ארצות אחרות שלוקחות את זה ברצינות ותבינו מה המשמעות של קהילה מקצועית
עוד משהו אחרון!! לדעתי כמו שכבר אמרו פה אין מקום בקהילה מקצועית לאנשים שהמטרה שלהם זה לשחק בגאדרים ולשפר את הראנק שלהם כמו שחקן ספציפי שבפרו כולם ידעו על מי אני מדבר
הקהילה המקצועית צריכה להיות בנויה על בסיס של קלאנים ושחקנים שמגיעים לאירועים לאנים טורנירים וכו'
ובטח שלא על שחקנים שמבקשים גישות או רוצים להיבחן זו לא הדרך... קחו כמה חברים תקימו קלאן תתאמנו קשה תגיעו לתחרויות וככה תקבלו את מה שאתם רוצים... להיות חלק מקהילה הפרו ולא דרך גישות אלא פשוט שתהיו מקצועיים!
בתקופה של לפניי כמה שנים היו לפחות 6-7 קבוצות שנחשבו לטופ והתמודדו באותן רמות
(eSr EnD NET fatality Team-Infected iTplayers Effect GLC ELE g0r)
והיו עוד הרבה יותר שהתמודדו ברמה אחת מתחת והיו הרבה יותר מקצועיות מקבוצות שהיום נחשבות לפרו (ENC DNA Skillz x5ועוד הרבה שאני לא זוכר...)
הקהילה שלנו הידרדרה הרבה בזכות כל עניין הגישות וערוצי ה"פרו" למיניהם
שחקנים הפסיקו לנסות לבנות קלאנים וכל מה שהם רוצים זה לשחק בגאדרים בערוצים טיפשיים שכאלו
אני מקווה שבעקבות הנושא הזה שפתחתי אנשים יקבלו טיפה שכל ואמקווה שאם עוד 20-30 שחקנים מהרמה שלי יבינו שאני צודק יעשו כמוני ויצאו מכל ערוצי ה"פרו" זה יעשה הרבה יותר טוב לקהילה ואולי יחזיר אותה למגמה של התקדמות ולא התרסקות
עוד משהו שלא הזכרתי... אני כן חושב שצריך להיות ערוץ שיבדיל את הקהילה המקצועית מזו שלא
הערוץ הוא vgames.teams מהסיבה הפשוטה ששחקן לא יכול להיות מקצועי בלי קבוצה מקצועית שהוא משחק בה... זה הערוץ היחיד שצריך לשנות משהו לקהילה ושיהיו בו כמה שיותר קלאנים
הערוץ צריך להיות פתוח לכל קבוצה שמתנהגת באופן מקצועי מגיעה לתחרויות ואירועים וזה בעצם יהפוך את הדירוג למקצוענים ולא מקצוענים
כל השאר של אני יותר טוב ואני נותן יותר הד שוטים לא משמעותי בכלל ברגע שזה יקרה
אני ברגע זה יוצא מכל ערוצי הגישות חוץ מ 2 בגלל שחברים טובים שלי מנהלים שם... לצערי כל מה שכתבתי פה עלול לפגוע גם במועדונים שלהם אבל שוב אני חושב שהמועדונים האלו לא שווים הרבה והם רק פוגעים במצב של הקהילה |
|
|
|
|
בדיוק מה שאמרתי בדיון של GROPY ..
YO7I עזוב כבר אתה מבזבז זמן בכתיבה שלך
כל הדיונים האלה לא יזיזו לאפחד ויגרמו למשו
הPRO והADV היחידים אבל היחדים שאני מכיר שלא על פרוטקציה הם XSITE
אבל זה המצב היום אין אצלנו ערוצי ADV שלוקחים שחקנים על בחינות
כמו שAQURA ציין בדיון הקודם בחול יש שני ערוצים אחד ADV אחד PRO
שמה בוחנים שחקנים ורואים את הרמה על ידי בחינה
לא על WHOIS במירק
וזה מופנה לילדים האלה שפותחים כל 5 דקות ערוץ בשביל לקבל גישה מזדינת
אני הייתי עם 4 ילדים שהם מהילדים האלה אני לא יגיד שמות אבל זה משו מפחיד
אני איתם בונט אני אומר להם אנחנו 5 בואו נביא משחק אבל מה שהם עושים זה לדבר על הLIMIT בערוץ שלי או על תראה מי דפק לך PART
רוב הקהילת ADV קורא לעצמה שחקנים אבל בעצם מה שהם יותר עושים זה לחפש עוד גישה כמו ילדים נואשים .. אתם רואים היום אזה קלאנים יש EYEEFECT HAXXOR לא מזיז להם גישות אבל הם משחקים ביחד ומשתתפים בכל ליגה שצצה .. ועובדה הם משחקים טוב
אז חאלס לזין תמוח שחקו עזבו גישות ולפתוח עוד נושא בפורום
|
|
|
|
|
|

The One And Only

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
29.03, 22:04
|
|
|
אתה צודק אחי אבל מה אתה רוצה שאנחנו נעשה כדי שהקהילה תתשתפר??
|

"עדיף להיות אסיר בין סורגים, ולא מלשין בין חברים"
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
29.03, 22:06
|
|
|
[quote=Snipeh;3681790]לא נורא AQURA עוד קצת קלוריות לרשום במקלדת =][/quote
Jחחח
|
עברתי 1xx
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #84 פורסם:
29.03, 22:07
|
|
|
BlooD |
 |
|
|
אי רצון להשקיע בקהילה מצד גורמים זרים -->חוסר בלאנים --> חוסר במוטיבציה לשחק --> אבל מכורים למשחק ---> אז צריך איזושהי מטרה ולכן --> נשיג כמה שיותר גישות לכמה שיותר ערוצים שווים --> ירידה ברמה של הקהילה --> אי רצון להשקיע בקהילה מצד גורמים זרים---> חוזר חלילה.
לופ אינסופי. |
|
|
|
|
BLOOD אתה צודק אבל עזבו כבר אין המ להגיב זה לא יעזור
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
29.03, 22:08
|
|
|
gallzi |
 |
|
|
בדיוק מה שאמרתי בדיון של GROPY ..
YO7I עזוב כבר אתה מבזבז זמן בכתיבה שלך
כל הדיונים האלה לא יזיזו לאפחד ויגרמו למשו
הPRO והADV היחידים אבל היחדים שאני מכיר שלא על פרוטקציה הם XSITE
אבל זה המצב היום אין אצלנו ערוצי ADV שלוקחים שחקנים על בחינות
כמו שAQURA ציין בדיון הקודם בחול יש שני ערוצים אחד ADV אחד PRO
שמה בוחנים שחקנים ורואים את הרמה על ידי בחינה
לא על WHOIS במירק
וזה מופנה לילדים האלה שפותחים כל 5 דקות ערוץ בשביל לקבל גישה מזדינת
אני הייתי עם 4 ילדים שהם מהילדים האלה אני לא יגיד שמות אבל זה משו מפחיד
אני איתם בונט אני אומר להם אנחנו 5 בואו נביא משחק אבל מה שהם עושים זה לדבר על הLIMIT בערוץ שלי או על תראה מי דפק לך PART
רוב הקהילת ADV קורא לעצמה שחקנים אבל בעצם מה שהם יותר עושים זה לחפש עוד גישה כמו ילדים נואשים .. אתם רואים היום אזה קלאנים יש EYEEFECT HAXXOR לא מזיז להם גישות אבל הם משחקים ביחד ומשתתפים בכל ליגה שצצה .. ועובדה הם משחקים טוב
אז חאלס לזין תמוח שחקו עזבו גישות ולפתוח עוד נושא בפורום |
|
|
|
|
שקר. כשחזרתי מהפרישה חבר שם לי גישות,אחרי 10 דקות קיבלתי XSITE.ADV.
ובקשר למה שרשמת בחו"ל - דרך מצויינת. צריך ללמוד מהם...
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
29.03, 22:08
|
|
|
אני לא מאמין שיש למה לחכות שיפתח קהילה או שיפתח אירגון כלשהו כדי להזיז פה תעיניינים אלא אם כן זה יהיה כמה פרטנרים מ VGAMES או ילדים בני 13 שינסו להרים איזה משהו
אני הכי אהבתי בדיון הזה שכל הילדים שבוכים לגישות במירק אומרים שזה לא עוזר וזה הכל שטויות , יפה שהפנתם אבל אתם עדיין ממשיכים עם זה ..
בכל מקרה , אני לא רואה התקדמות בקהילה הזאת ואני מאד מצפה שכן תיהיה התקדמות
אין לי בעיה לקחת חלק בעניין הזה ולנסות לקדם משהו למרות שבימים האחרונים חשבתי על להפסיק להיות אקטיב אם בכלל לפרוש
|
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
29.03, 22:11
|
|
טוב שכולם לא אמרו +1 וזהו 
+1 !
|
aka:
shaycool<:
sapility
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
29.03, 22:12
|
|
|
juggernautt |
 |
|
|
אני לא מאמין שיש למה לחכות שיפתח קהילה או שיפתח אירגון כלשהו כדי להזיז פה תעיניינים אלא אם כן זה יהיה כמה פרטנרים מ VGAMES או ילדים בני 13 שינסו להרים איזה משהו
אני הכי אהבתי בדיון הזה שכל הילדים שבוכים לגישות במירק אומרים שזה לא עוזר וזה הכל שטויות , יפה שהפנתם אבל אתם עדיין ממשיכים עם זה ..
בכל מקרה , אני לא רואה התקדמות בקהילה הזאת ואני מאד מצפה שכן תיהיה התקדמות
אין לי בעיה לקחת חלק בעניין הזה ולנסות לקדם משהו למרות שבימים האחרונים חשבתי על להפסיק להיות אקטיב אם בכלל לפרוש |
|
|
|
|
חחחחחחחחחחחחח לפרוש אתה לא יכול לפרוש אתה מכור
|
arrest is

Intel Core2Due E6550
2GB Ram
GeForce8600GT
|
EnTT;767982Microsoft Optical Mouse |
 |
|
|
אני לא ישקר.
ברור שאני מתרגש,למשל שאני שולח למישהו PM במירק או יש התרגשות.
התווכתי עם חבר שלי,הוא אומר שהם בני אדם ואני אומר שהם יותר מזה.
אם הייתי הולך ללאן הייתי מבקש חתימה.
מה איתכם?אתם כמוני? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #89 פורסם:
29.03, 22:14
|
|
|
hhhh
|
d-a-z-e-r-d
#RevolutioN!
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #90 פורסם:
29.03, 22:15
|
|
|
לא יודע מה איתך אבל כמו שכולם שמים לב, כל שני וחמישי יש פו פוסט על קלאן חדש שקם ושבוע אחרי זה אתה רואה שהם התפרקו, אין רצינות.. שיש עוד רמה שעושים MIX אז זה אנשים לא רציניים שמשחקים דוטה **אהמ גל והרוסי השני ששכחתי את השם שלו** , בקיצור לאנשים יש קצת חיים מחוץ לCS אבל אפשר קצת להשקיע.. דרך אגב לדעתי אם הפרסים בתחרויות יתחילו לעלות ולא יהיו סרבר לשבוע וחצי אז אולי זה גם ידרבן כמה UPC וקלאנים להיות קצת יותר רציניים ואפילו להגיע תוך כמה חודשיים / שנים לרמת PRO בישראל, לך תדע ימים יגידו..
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|