משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש עצבני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
02.04, 22:49
|
|
NINJA BLADE ביקורת
ברוכים הבאים לביקורת של NINJA BLADE מאת JR2XTREM
אתם בטח שואלים את עצמכם מה יש ל NB להציע שאין בשאר מישחקי הנינגות בשוק שלנו. טוב השאלה האמיתית היא מה אין לו להציע יש בו הכל מיפלצות ענקיות כל מיני חרבות ואפילו יש שליטה באלמנטים כמו ברק רוח אש וגם יריות בואו נתחיל
המישחק והעלילה
עלילת המשחק מתרחשת בטוקיו שביפן בשנת 2015. סצינת הפתיחה במשחק היא סירטון שבו רואים רחוב ראשי בטוקיו. האנשים ברחוב נראים כאילו הם נידבק בוירוס קטלני ומידבק. ברחוב צר וחשוך שוכבת בחורה יפה,חסרת אונים ומשתעלת. לבושה חצאיאתם יכולים לנסות לנחש מה הולך להיות... ניחשתם לא נכון! הוא מנסה לגעת בה והיא הופכת לזומבית ואוכלת לו את הראש!
הדמות הראשית שאותה תשחקו במשחק היא לוחם נינג'ה ביחידת נינג'ות העילית שנועדה להביס את המפלצות. העלילה במישחק מאד חזקה, שניה רק לגרפיקה המהממת (והשפרצות הדם). אחרי השלב הראשון אתה מגלה שאביה של הדמות הראשית הוא בעצם בוגד ושהוא עבר לצד של המפלצות. והוא משתף פעולה עם KEN (בטייפקאסט של שחצן עם פרצוף מרושע) והם מנסים לחסל בזה אחר זה את כל חברי הצוות. הדמות נדהמת לגלות את זה ומנסה לעצור את המזימה. כיוון שלבד הדמות חסרת סיכוי, היא מנסה לשלוף את "NINJA BLADE" (חרב בעלת כוחות על) אך אינה מצליחה...
על מנת לא לגלות את כל עלילת המשחק, אוסיף ואומר רק כי היא ממשיכה כסרט פעולה מושקע במיוחד ובעלת סירטוני מעבר רבים ומרשימים.
גיימפלי ואורך המישחק
כפי שידוע לרובכם המישחק מישתמש בהרבה אירועי QTE (לחיצת כפתורים שכתובים על המסך לביצוע פעולות) בגלל השימוש בכל ה-QTE המישחק עצמו הוא כמו סרט אקשן ענקי. בכל שלב אתם תתחילו באיזה מקום והרבה פעמים אפילו מאיזה מסוק או טנק משוריין ואז תרדו ממנו או שהוא פשוט מתפוצץ. ומשם תשאירו נהר דם של המפלצות.
במשחק יש 3 חרבות, והנה הסבר קצר על כל אחת:
stronger sword -חרב גדולה במיוחד,בגודל של השחקן (למה תמיד היפנית צריכים חרבות כאלו? תסביך מסויים?) עבה מאד וחזקה. בהתחלה אתם משתמשים בעיקר בה כי היא הכי נוחה, במיוחד נגד בוסים עם שריון או מפלצות עם הגנות שונות.
TWIN FALCON KNIVES -שתי חרבות מוזרות ביותר, שהם נמתחות כמו חבלים. מומלצות בעיקר נגד אויבים רבים. כמו גם מול התקפות מרחוק. למשל אם יורים עליכם כל מיני דברים, RPG, אבנים שעולות באש ועוד דברים למיניהם. אתם עושים מתקפה ומחזירים את זה לאויב. יש לפעמים גם בוסים שרק ככה אפשר להילחם בהם.
NINJA BLADE -זאת החרב הכי טובה. בהתחלה אתם נילחמים איתה כאשר היא בתוך הנדן. היא ניראת כמו חרב רגילה. רק במשימה מאוחרת ניתן לשלוף אותה. היא כל כך חזקה שכשאתם מחזיקים אותה יש מסביבכם ברקים אדומים. היא בעלת 17 מתקפות משלה ויש לה גם מתקפת מחץ שמגדילה אותה לאורך של 6 מטרים!
אלו כל החרבות, אולם במישחק יש גם אלמנטים שנשלטים על ידי "שוריקן". כל כמה שלבים משיגים אלמנט חדש. סך הכל יש רק שלוש: רוח אש וברק. משיגים אותם בתור "גולות" בסוף כל שלב, ודוחפים אותם לתוך השוריקן. לכל אלמנט יש שני סוגים של התקפה: מכה חופשית, שברוח לדוגמא אתה עושה רוח מסביבך ומעיף את האויבים.
אורך חיים
את המשחק ניתן לסיים תוך 12 -15 שעות תלוי באיזה רמת קושי משחקים. אני שיחקתי ברמת NORMAL ולקח לי 13 שעות. במשחק יש 10 משימות ענק, כל משימה כ-שעה אך בכל שלב יש כמה בוסים, חלקם חזקים יותר וחלקם חלשים פחות. במשחק אתם גם משפרים את החרבות ואת האלמנטים ואפשר גם להשיג בגדים וסמלים שיהיו לכם על המצח.
גרפיקה וטכני
המישחק משתמש בגרפיקה מאד מושקעת ויפה. לא ניתקלתי בשום בעיות תאורה או של צללים אבל לפי דעתי ניתן היה לשפר מעט את הגרפיקה. המשחק סובל גם מכל מיני באגים מעצבנים. בריצה לדוגמא, אם אתם רצים במסדרון ארוך ומגיעים למקום חדש אז יש לעיתים נתקע. ישנם גם בעיות טכניות מדי פעם במעבר ל- QTE . או כשיש בוסים ענקיים והרבה מיפלצות ואקשן רב על המסך ישנם ירידות פריימים, אבל רק הרגישים יבחינו בכך. אולם אלו דברים שניתן לסלוח עליהם. המשחק כמעט מושלם אפילו אם הוא רק סוג של חיקוי של GOD OF WAR ו NINJA GAIDEN 2
עוד כל מיני דברים מגניבים!
במשחק יש גם ריצה מיוחדת כזאת שאני קורא לה "ריצת אווטר". כשהדמות רצה במהירות והגוף שלה זוהר בכחול. כמו כן מאד אהבתי את קטעי היריות. בכל תחילת שלב יש שני סוגים של יריות: יריות כדורים רגילים נגד מיפלצות קטנות וכדורי RPG שמיתפוצצים נגד בוסים. יש גם ראיית "NINJA VISION", שזה סוג של האטת זמן שהופכת את הדמות ליותר חזק פי כמה. דבר נוסף שאהבתי זה הדרכים המשונות שהוא הורג את המפלצות פעם הוא מוחץ אותם פעם עם אופנוע פעם עם טיל.
והודעה לכל אלו ששיחקו בדמו: הוא אפילו לא דומה לשלב הראשון. השלב הראשון מתחיל אחרת ויש בו מפלצות שונות.
ציונים:
גרפיקה -7 יפה מאד ומלוטשת
גיימפלי- 8 כימעט מושלם אבל מרגיש שמשהו חסר
אורך מישחק -7 לפי דעתי קצר מידי
עלילה -10 אחח, איזו עלילה ממש יצירת אומנות. יום אחד עוד יצא סרט על המשחק הזה.
ציון סופי
83
נערך לאחרונה על ידי bozeman, 03.04 בשעה 07:48.
סיבה: עריכה איננסיבית...
|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
02.04, 23:47
|
|
|
לא הבנתי כ ל ו ם
תוסיף פסיקים ונקודות, ואז תרשום בכותרת "מתוקן", בנתיים זה לא קריא
גם הציונים נראים לי מוזרים, גיימפלי 9.7 וגרפיקה 8.6, ובסוף נתת 83? בהחלט יכול להיות משחק עם גרפיקה של 8 ולקבל 9, או גיימפלי 9 ולקבל 8 אם שאר הדברים העיקריים כמו טכניות וגרפיקה גרועים, אבל שום תת ציון לא מצ=תקרב ל 83, אלה יותר ל90.
גם 97 לגיימפלי? אז כמה GOD כמה גירס, כמה שאר המשחקים עם הגיימפלי המשגע, נראה לי מוגזם.
|
gamertag: SystemOut360
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
03.04, 00:08
|
|
אנא קראו גם את הביקורת שלי:
www.pokeblock.net/
היא הרבה יותר מסודרת ונקייה.
ח"ח על ההשקעה אקסטרים! <:
|
Ultimate Gamer.
"לא הגיבו לך כי אתה לא מצליח לעצבן אף אחד. לא שמת לב שעונים רק למעצבנים?"
כפרעליך רונן D:
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
03.04, 00:17
|
|
|
בסדר אני אתקן ואני אוסיף עוד כמה דברים ותמונות פשוט היה לי קצת הייפ מהמישחק אני אתקן ושככתי להוסיף עוד הרבה דברים
|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
03.04, 00:45
|
|
|
למה כשאני מוסיף תמונות אז זה כותב לי רק את הקישור שלהם יש דרך להוסיף תמונות כדי שיראו אותם בצורה ישירה ?
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
03.04, 07:51
|
|
|
טוב, עשיתי עריכה מעמיקה, ונעלה כתבה מקושת לפה.
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
03.04, 09:13
|
|
|
וואו אני ניכנס לאתר ואני רואה ''ביקורת גולש NINJA BLADE'' מזה הופתעתי תודה
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
03.04, 09:16
|
|
|
אתה עוד יכול להוסיף תמונות למטה אם אתה רוצה. (וגם ערכתי לך את ההודעה כפי שאתה שם לב. טיפים להבא: המון שגיאות כתיב, חסר סימני פיסוק, וניסוח לא ברור עם תחביר גרוע)
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
03.04, 09:24
|
|
הביקורת כתובה בנימה שהיתלעבת ממנו ויצרת אפילו אצלי סוג של הייפ (=
חשבתי לנסות את המשחק בהיזדמנות, אבל בדמו הבוס העכביש היה ממש מעצבן ולא עברתי אותו בסוף אז קצת ירד לי מהמשחק....אבל ננסה בהיזדמנות 
|

ציטוט של רונן יצחק, לקרוא ולא להאמין! :"יש לך נטייה לאפשר לפאנבואיות שלך להשתלט עליך ולהתנתק מהמציאות." XD

ציטוט מהסדרה חברים:
Phoebe: Ross, how about you? Sex or food?
Ross: Sex!
Phoebe: What about sex or dinosaurs?
Ross: My God, it's like Sophie's Choice.
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
03.04, 09:29
|
|
|
JinxTZ |
ציטוט: |
 |
|
|
הביקורת כתובה בנימה שהיתלעבת ממנו ויצרת אפילו אצלי סוג של הייפ (=
חשבתי לנסות את המשחק בהיזדמנות, אבל בדמו הבוס העכביש היה ממש מעצבן ולא עברתי אותו בסוף אז קצת ירד לי מהמשחק....אבל ננסה בהיזדמנות  |
|
|
|
|
אתה יודע שהדמו הוא לא ממש השלב הראשון והעכביש והקרב איתו הם לא ממש קיימים אבל הדרך שאתה הורג אותו זה מה שיש במישחק אין שם את כל הקרב הארוך והמשעמם
|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
03.04, 13:55
|
|
|
נו קדימה אנשים תגיבו קצת מה אתם חושבים על הביקורת והמישחק באמת זה קצת חשוב לי
|

|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
03.04, 15:43
|
|
|
אכן כן
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
03.04, 16:15
|
|
|
לפי דעתי המישחק הזה לא יצא מגבולותיה של האקסבוקס 360 ובכלל פעם ראיתה מישחק נינגות למחשב אם שליטה של מישחק נינגה אמיתי ?
|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
אתמול, 17:20
|
|
|
DIN מה אתה רוצה מה אתה מחרבש לי בביקורת ?
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
אתמול, 19:21
|
|
|
נמחק והורחק.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|