משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
09.04, 20:36
|
|
דיון | Xbox 360 Vs Wii הדעה שלי לאחר שימוש בשניהם.
WII או X360?
כול מחנה יגיד למה הקונסולה שלו עדיפה,אך תנו לי לספר לכם מה דעתי על 2 הקונסולות במספר סעיפים, לאחר שימוש של שנה בWII שאותה מכרתי ושימוש של כמעט חודש ב X360. נתחיל?
דוד וגולית
ה360 הרבה יותר גדולה,לעומת הwii אבל זה ברור עקב החומרה היותר חזקה של 360,אבל זה לא מפריע בכלל,מה שכן,הWII הייתה שקטה יותר,היה לה מאורר אחד קטן שהיה מאוד שקט לעומת ה2 והיותר מרעישים שיש ב360,אולם הרעש הוא לא כזה נורא כמו שקראתי במספר מקומות,אולי יש הבדל במאווררים בין ה 90NM לפלקון והג'אספר מה שיש לי,הכונן עצמו גם יותר רועש ב360,אולם זה לא משהו שמטריד בשימוש רגיל,חשוב לציין ל360 יש כונן קשיח שאליו אפשר להעתיק את המשחקים וכך נשאר רק רעש המאווררים שהוא לא נורא בכלל.
לכן פה הWII יוצאת כשידה על העליונה,היא שקטה יותר והכונן שלה גם שקט יותר.
השלטים והקליטה
בWII יש 2 שלטים אשר כאמור מזהים תנועה,לעומת השלט של ה360 שיש בו רק רטט והוא ניראה רגיל,במה יותר נוח לשחק? תאמת? קשה לומר, שתי האופציות יושבות נוח ביד.
כשרוצים לכוון ב360 לעבר האויב למשל בגירס לפעמים קצת קשה להתמקד עליו כשהוא רץ או למקד לו על הראש למשל,ב WII זה יותר קל,כי הכוונת זזה בהתאם לתנועת היד ולכן אפשר במהירות לעבור בין מטרות,כמו כן חלק מהמשחקים עושים שימוש מעולה בשלטי הWII למשל בNO MORE HEROES כשהוא מדבר בסלולרי הרמקול של השלט זה כאילו השפורפרת ואז צריך להצמיד לאוזן כאילו השלט הוא סלולרי,ב360 יחוד הוא הרטט,למשל בגירס היריות הם עם רטט מה שנותן תחושה של ירי ברובה אמיתי,בפורזה כשהוא מעביר הילוכים או נוסע על דשא הרטט מאוד מוסיף.
אולם הקליטה של ה360 הרבה יותר עדיפה ,הוא קולט ממרחק הרבה יותר גדול,וגם לא קרה לי עוד שהוא לא מסתנכרן מה שקרה מידי פעם ב WII.
בסעיף הזה הWII מנצח בגלל החיישני תנועה שמאוד מוסיפים אולם לזה צריך לשים תנאי,הוא המשחקים,בחלקם יש יותר שימוש בהם בחלקם ממש קצת,ואז הערך של החיישנים יורד.
משחקים
שיחקתי בWII כ16 משחקים שאותם סיימתי,חלקם היו ממש מעולים וחלקם די אכזבה ולמה זה?
כשעושים משחק יחודי לWII כמו המריו,MADHOUSE,NO MORE HEROES ועוד,לא מתאכזבים מהגרפיקה שכן ההנאה ויחודיות זה משהו בפני עצמו,המריו צבעוני,הNMH מציע גרפיקה יחודית כמו קומיקס,עד כאן הכול טוב ויפה,אבל ברגע שעושים משחק רגיל שיש אותו למחשב ושאר הקונסולות הרגשתי הרבה פעמים אכזבה מהבחינה הויזואלית שלו,למשל ALONE IN THE DARK,שלפי הטריילרים ניראה מעולה בקונסלות והWII ממש לא ככה,אותו דבר לDEAD RISING שניראה ומרגיש על הפנים,CALL OF DUTY שניראה קצת מכוער,וזה פוגע בחוויה,כשרואים את הפיצוצים,את הסביבה ב360 או ב PS3 חשים עקיצה,כי בחלקם אין שימוש גדול בחיישנים ואז נשארנו עם מה?
נקודה נוספת היא שאין הרבה משחקים שבאמת מחפים על הגרפיקה של WII,הרבה תסלחו לי על המילים חרא יוצא לקונסולה,ואין באמת הרבה משחקים טובים,נכון שהשנה הזאת צריך להיות שיפור כאשר חברות צד ג' יביאו משחקים שאמורים להיות טובים ואני באמת מקווה כך,כי כאשר המשחק טוב,ויש שימוש נרחב בחיישנים,הWII מעולה.
ל360 שמתי לב יש הרבה יותר משחקים בעלי ציון גבוהה יותר ומשחקים,שפונים לקהל באמת בוגר יותר,יש יותר אלימות,המשחקים ניראים מציאותים יותר מבחינה ויזואלית.
אני זוכר שכשיחקתי בGTA4 על המחשב ברזולוציה 1024*768 הכול על LOW וזה עוד נתקע פשוט אכלתי את הלב,כי לפי דעתי זאת יצירת אומנות,וה360 נותנת את האופציה לשחק ולהיראות טוב,כאשר הכול חלק.
הנאה
אז איפה נהנתי יותר?
אני חושב שב360 אני נהנה יותר,חשוב להדגיש בנתיים שיחקתי רק ב 2 המשחקים הגירס ובפורזה ויש עוד כול הרבה משחקים שאני רוצה לשחק והם ניראים מעולה.
הבעיה של WII שאין הרבה יחודיות למשחקים שלה,למשל במריו מאוד נהנתי,כי זה היה משהוא יחודי,אולם CALL OF DUTY סידרה שאני מאוד אוהב אותה,ניראתה די מכוערת,וזה פגע בהנאה,כי אין מה לעשות גרפיקה משפיעה הרבה על ההנאה,כי מעבירה תחושת מציאות במשחקים.
אני חושב שאם המפתחים היו עושים משחקים יחודים יותר או שליטה מרובה בחיישנים הWII הייתה מאוד מהנה,זה ממש כיף לעבוד עם החיישנים,לבצע פעולות עם השלטים.
בעיה שהשימוש בהם מוגבל ברוב המשחקים,ואנשים לא יודעים זאת אני חושב,לכן אני מניח זאת הסיבה שהרבה קונסולות נמכרות אבל לפי מה שאומרים לאנשים נמאס ממנה די מהר.
וזה באמת חבל,כי למשל במשחקים כמו BULLY שעושים ניתוח בחיות הולכים מכות השימוש בשלטים הוא כול כך מהנה שצריך פשוט לשחק בזה,אם כול משחק היה עושה כזה שימוש ההנאה הייתה הרבה יותר משפיעה מהגרפיקה,אבל מצד שני כשהמשחק הוא רגיל,שמים לב מאוד לגרפיקה.
סיכום
אז האם הצטערתי שקניתי WII לפני שנה?
לא,זכיתי לשחק בקונסולה שעושה משהו אחר,והאחר הזה הוא החיישנים והתנועה,הבעיה שאין הרבה משחקים שמנצלים זאת בצורה מרובה,כשאני קניתי אותה יכולתי לבחור באתר GAMESPOT את המשחקים הכי טובים ובהם מאוד נהנתי,הבעיה כאשר סיימתי אותם,הרבה זמן היה צריך לחכות עד שיהיה משחק טוב,בX שלמשל יוצאים באופן הרבה יותר תכוף משחקים שמקבלים ציונים טובים ולכן לא נמאס ממנה.
לכן בסופו של דבר אני חושב שהWII מתאימה יותר לכמה חברים שמשחקים,או לאירוח,וגיימרים שבאמת לא משחקים הרבה,כי אחרת מלאי המשחקים הטובים נגמר מהר,ה360 מתאימה לקהל שאוהב יותר אלימות,משחקים שהויזואליות חשובה להם,וכאלו שמשחקים הרבה.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
09.04, 20:54
|
|
|
אחי אני משתתף בדעה שלך במאה אחוז, גם לי יש 360 וWII, אבל אני לא הייתי משווה בינהם בכלל, WII אני משחק עם חברים ומשפחה באולינג ובלאגנים בסלון, אני משחק ב360 בחדר שלי, בערב בפנאן ובלי יותר מידי שטויות, הWII מיוחד מבחינת השלט שלו שזאת חוייה בפני עצמה וה360 חזק בכל הנושא של המשחקים האקסלוסיבים שלו והגרפיקה, לדעתי גם השליטה ממש נוחה ב360 נגיד לאומת המחשב, אבל לא הייתי משווה את זה לWII...
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
09.04, 22:30
|
|
|
בתור מישהו שגם יש לו ווי, גם יש לו 360, וגם יש לו PS3, האקס הוא פשוט חלומי.
ה-PS3 מעולה, כן, אבל כשמשווים משחק שיש גם לבוקס וגם ל-PS, הבוקס לוקח.
האונליין של הבוקס מעולה, לעומת זאת לדעתי הממשק והשימוש יותר נוח ב-PS3.
הווי בכלל אכזבה לדעתי, ז"א, אני חולה על הווי, כאשר יוצאים אליו משחקים כמו זלדה, מריו גלקסי, אבל נינטנדו כל כך שוויצרית ששוחה בכסף, שהמשחקים שהיא מוציאה לווי כל כך גרועים שפשוט לא שווה להחזיק את הקונסולה עכשיו.
אני עדיין מחכה למשחק טוב לווי, שיחזיר בשבילי את השם הטוב שלה.
|
Ultimate Gamer.
"לא הגיבו לך כי אתה לא מצליח לעצבן אף אחד. לא שמת לב שעונים רק למעצבנים?"
כפרעליך רונן D:
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
09.04, 22:37
|
|
|
SILVER FIRE |
ציטוט: |
 |
|
|
בתור משהו שיש לו גם ווי ו360 אני גם חושב שאין מה שהוא יותר טוב,למרות זאת,הווי נמאסת מהר יותר וב360 יש יותר מה לעשות ומשום כך אני משחק יותר ב360 מאשר בווי,אני גם שוקל למכור את הווי,כדאי לי או לחכות קצת למשחק חדש? |
|
|
|
|
חכה להכרזות של E3 ביוני, אם לא יהיה כלום שמעניין אותך רק אז תמכור אותה.
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
09.04, 22:56
|
|
|
יש לי את כל הקונסולות חוץ מDS,ובווי שיחקתי רק בWII SPORTS ואח שלי שיחק ממש מעט בRE4,ואפילו קניתי את הWII FIT (אבא שלי התלהב מהקונסולה בהתחלה ואז הוא קנה את זה אבל מאז הוא לא נגע בה) וזאת קונסולה ממש מעאפנה,ואי אפשר להשוות אותה בכלל לבוקס.
|
[  [/IMG]
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
09.04, 23:20
|
|
|
אני גם מחזיק בשלוש הקונסולות... הWII זה סוג של בטטה שמעלה אבק. אחת לכמה חודשים אני מחבר אותה לבדוק איזה משחק חדש שנראה לי בעל פוטנציאל, מתאכזב ומכבה אותה לכמה חודשים הבאים. יש לי אותה למעלה משנתיים ובלתי אפשרי עבורי להתייחס אליה ברצינות. זו לא קונסולה רצינית ואין לה מספיק משחקים שמצדיקים בכלל לקרוא לה קונסולת משחק אלא איזה גימיק לייפסטייל יקר בטירוף וחסר הצדקה.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
09.04, 23:32
|
|
|
אהבתי את הביקורת שלך כלפי שתי הקונסולות...וגם אני (מן הסתם) חושב שה360 יצאה אם ידה על העליונה (=
המשחקים פשוט מצויינים, מושקע בהם המון המון כסף והם יוצאים מעולים בגלל זה, וגם כמובן הכמות שלהם. עכשיו לכוון בגירס זה עיניין של תרגול.....יש אנשים שהרבה יותר נוח להם כבר לכוון אם הקונטרולר מאשר אם העכבר והמקלדת... (=
קנה עוד משחקים ותעשה לייב...
|

ציטוט של רונן יצחק, לקרוא ולא להאמין! :"יש לך נטייה לאפשר לפאנבואיות שלך להשתלט עליך ולהתנתק מהמציאות." XD

ציטוט מהסדרה חברים:
Phoebe: Ross, how about you? Sex or food?
Ross: Sex!
Phoebe: What about sex or dinosaurs?
Ross: My God, it's like Sophie's Choice.
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
09.04, 23:42
|
|
|
unreal weapon |
 |
|
|
יש לי את כל הקונסולות חוץ מDS,ובווי שיחקתי רק בWII SPORTS ואח שלי שיחק ממש מעט בRE4,ואפילו קניתי את הWII FIT (אבא שלי התלהב מהקונסולה בהתחלה ואז הוא קנה את זה אבל מאז הוא לא נגע בה) וזאת קונסולה ממש מעאפנה,ואי אפשר להשוות אותה בכלל לבוקס. |
|
|
|
|
דווקא את ה-DS אין לך? חבל..
ובקשר לנושא, אי אפשר בכלל להשוות בין הקונסולות כי הן לא פונות לאותו קהל.. ה-WII פונה לשוק הקז'ואל והXBOX פונה להרדקור.
להשוות בין שני עולמות שונים זה לא רלוונטי.
תחרויות יש בין הקונסולות האלה:
DS VS PSP
PS3 VS XBOX 360
בקשר לתחרות לWII? לא נראה לי.
והדבר הכי חכם של נינטנדו.. WII FIT, למה לקנות חישוק ב-2 דולר ולהתאמן בסלון שאתה יכול לקנות WII FIT ב-100 דולר ולעשות כאילו אתה מתאמן בסלון?
|

Those who are dead are not dead ...They're just living my head
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
10.04, 00:28
|
|
|
בואו נסכם ככה מי שיש לו wii וקונה 360 ברוב המקרים לא ישחק יותר בwii ואני מדבר מניסיון.
|

steam name:shapira אם מישהוא רוצה לשחק L4D.
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
10.04, 01:02
|
|
|
לא ניסיתי להשוות ביניהם,סך הכול רשמתי על דעתי והשימוש לגבי כול אחד מהם לאחר השתמשתי בשני הקונסולות ודווקא השנה היא יותר שנת הרד קור,לWII כמו HOUSE OF DEAD,mad world,the coundict,צריך לצאת גם dead space ככה שאני לא חושב שהיא רק לקזואל,פשוט חברות מנסות מנסות להוציא זבל רק בגלל השימוש בחיישנים,נכון הקונסולה פונה גם לשוק ש360 וPS3 לא פונות,אבל עדיין ניתן להשוות בניהם כול הקשור,להנאה,משחקי הרד קור,אופן שימוש.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
10.04, 09:07
|
|
|
אהבתי את הכתיבה האישית והרשמים שלך. אין ספק שכל אחד נהנה ממשהו אחר בקונסולות שלו. דווקא בחג יצא לי לדבר עם כמה אנשים שדווקא קנו ווי, אולם המכנה המשתוף של כולם זה שהם לא גיימרים והם נהנים רק ממשחקי המסיבה (והטניס באופן פרטני, לא יותר מזה).
אף אחד מהם לא רואה בקונסולה מכשיר ייעודי למשחקים שלו או שהוא בכלל רואה בעצמו גיימר, אלא בשביל הכיף. וזאת הגדולה של הקונסולה הזאת שהיא הצליחה למצב את עצמה לקהלים חדשים לגמרי. אולם כמו שזה נשמע ברגע שמישהו חושב על משחקים לקצת יותר מאיזה חצי שעה טניס פה ושם, היא כבר לא בשבילו.
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
10.04, 11:17
|
|
|
yulianx |
 |
|
|
לא ניסיתי להשוות ביניהם,סך הכול רשמתי על דעתי והשימוש לגבי כול אחד מהם לאחר השתמשתי בשני הקונסולות ודווקא השנה היא יותר שנת הרד קור,לWII כמו HOUSE OF DEAD,mad world,the coundict,צריך לצאת גם dead space ככה שאני לא חושב שהיא רק לקזואל,פשוט חברות מנסות מנסות להוציא זבל רק בגלל השימוש בחיישנים,נכון הקונסולה פונה גם לשוק ש360 וPS3 לא פונות,אבל עדיין ניתן להשוות בניהם כול הקשור,להנאה,משחקי הרד קור,אופן שימוש. |
|
|
|
|
אבל לא משנה כמה נינטנדו ינסו ה-WII בחיים לא יהיה הרדקור.. מי שקנה WII וציפה להרדקור עשה טעות.
חוץ מזה קשה לי להאמין ש-4 משחקים יהפכו את WII לקונסולת הרדקור.. ה-WII תמיד פנתה יותר לשוק הקז'ואל ואפילו אם ייצאו עוד משחקי "הרדקור" הם תמיד יהיו במיעוט ומי שמחפש הרדקור יקנה XBOX 360 או PS3 ואפילו לא יפזול לכיוון של ה-WII.
עד כמה שידוע לי גם ה-XBOX הוציאה כמה משחקים לקז'ואל (תקנו אותי אם אני טועה) אבל שחקני קז'ואל תמיד יילכו על ה-WII בדיוק כמו ששחקני הרדקור יילכו על הבוקס או הפלייסטיישן.
|

|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
10.04, 12:35
|
|
|
יצא לי לשחק אצל חברים במכונת המשחקים ששמה ווי, מהצד העניין נראה מגוחך לגמרה
לראות אנשים מבוגרים משחקים עם השלט התנועה הביזארי של הווי ולכן אין מצב שתתפסו
אותי משחק כך.
מעבר לכך אין משחקים מעניינים לווי, אני תמיד ראיתי אותה כמוצר לייף סטייל ולא מתחרה
של ה-360 והפס3 ולכן אין מקום להשוואה לא הוגנת.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
10.04, 12:57
|
|
|
zombit |
 |
|
|
יצא לי לשחק אצל חברים במכונת המשחקים ששמה ווי, מהצד העניין נראה מגוחך לגמרה
לראות אנשים מבוגרים משחקים עם השלט התנועה הביזארי של הווי ולכן אין מצב שתתפסו
אותי משחק כך.
מעבר לכך אין משחקים מעניינים לווי, אני תמיד ראיתי אותה כמוצר לייף סטייל ולא מתחרה
של ה-360 והפס3 ולכן אין מקום להשוואה לא הוגנת. |
|
|
|
|
או בסיכום למילים שלך : זה כמו להשוות תנור ומיקרוגל
|

ציטוט של רונן יצחק, לקרוא ולא להאמין! :"יש לך נטייה לאפשר לפאנבואיות שלך להשתלט עליך ולהתנתק מהמציאות." XD

ציטוט מהסדרה חברים:
Phoebe: Ross, how about you? Sex or food?
Ross: Sex!
Phoebe: What about sex or dinosaurs?
Ross: My God, it's like Sophie's Choice.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
10.04, 13:06
|
|
|
לתנור ומיקרוגל יש שימושים רבים, ולווי....לא.
אבל כמו שאמרתי גדולתה של הווי שהיא מביאה המון קהל חדש לתעשיה הזאת, שלא היה נחשף אם היא לא הייתה קיימת. הבעיה היחידה היא האם התופעה הזאת תגרום לקונסולות האחרות לנסות להידמות לה ואז ההארדקור אכלו אותה.
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
10.04, 16:34
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
גדולתה של הווי שהיא מביאה המון קהל חדש לתעשיה הזאת, שלא היה נחשף אם היא לא הייתה קיימת. הבעיה היחידה היא האם התופעה הזאת תגרום לקונסולות האחרות לנסות להידמות לה ואז ההארדקור אכלו אותה. |
|
|
|
|
שלט תנועה ל-360? קניית החברה 3DV שגם היא מפתחת משהו דומה ל-MOTION CAPTURE?
כל מפתחת קונסולה קונה לעצמה חברה דומה שמתעסקת בתנועה הזאת? המכירות של ה-WII?
SHII I DONT KNOW..
|

|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
10.04, 16:46
|
|
|
אני בעל כל הקונסולות, משמע, DS PSP WII PS3 ו-360, והנה אדרג את כל הקונסולות לפי הסדר:
1. 360 כמובן, ספריית משחקים מטורפת.
2. PS3, ממשק יותר נוח משל ה-360 לדעתי אבל יש פחות משחקים טובים.
3. DS, קונסולה גאונית שנינטנדו באמת משקיעה בה, וגם רוקסטאר עם GTA החדש שפשוט חלומי.
4. Wii, התחילה עם מומנטום נינטנדופאני, הפציצה במריו גלקסי וזלדה TP, ולאט לאט עברה לווי מיוזיק המחורבן, ושכחה בכלל מה זה נינטנדו באמת.
5. PSP, ספריית משחקים מחורבנת.
|
Ultimate Gamer.
"לא הגיבו לך כי אתה לא מצליח לעצבן אף אחד. לא שמת לב שעונים רק למעצבנים?"
כפרעליך רונן D:
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
10.04, 16:58
|
|
|
בתור אחד שהניסיון על הקונסולות האחרות (מה שאין לי: 360 ו-WII) התבסס על חברים, ידידים ומכרים, אין לי הרבה מה להגיד חוץ מכך שהם מלגלגים עליי שאני "צריך" לקנות את המשחקים שלי כי הם פיראטים.
מזל שהם לא מכירים את עולם האונליין שיש מתחת לאף שלהם.
מה שכן, אני שמח שנינטדו עושים טובה למתחרות ומפתחים עבורם את צרכני העתיד. בעוד 10 שנראה נשים מבוגרות (שהן לא MILF) עושות SPAWN KILLING בשוטרים.
|
ריקר מצפה ליותר מכינוס ה-E3 של נינטדו השנה
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
10.04, 18:19
|
|
|
Serjongo |
 |
|
|
שלט תנועה ל-360? קניית החברה 3DV שגם היא מפתחת משהו דומה ל-MOTION CAPTURE?
כל מפתחת קונסולה קונה לעצמה חברה דומה שמתעסקת בתנועה הזאת? המכירות של ה-WII?
SHII I DONT KNOW.. |
|
|
|
|
אני אישית לא מתלהב מהרעיון,כול קונסולה יחודית סוני יש בלו ריי,לאקס יש את הלייב,לווי יש את חיישנים,פשוט זה יהיה ממש לחקות .
וגם הרי אין תמיכה של החיישנים במשחקים שיצאו עד עכשיו,מי יהיה איתם? נצטרך 2 שלטים? הרי אם מדובר בעידכון,ובכלל האם זה אפשרי לעשות זאת על ידי עידכון? סוגיה מעניינת.
אני מעדיף שהשלט ישאר כמו שעכשיו.
כמו כן אולי באמת תהיה נהירה של משחקי קזואל לא טובים רק עם גרפיקה,ותאמת עולה לי שאלה לראש,האם החיישנים או עוצמה של הווי מביאים אליה כול כך הרבה קזואל?
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
10.04, 19:37
|
|
|
tomer_gv |
 |
|
|
בתור אחד שהניסיון על הקונסולות האחרות (מה שאין לי: 360 ו-WII) התבסס על חברים, ידידים ומכרים, אין לי הרבה מה להגיד חוץ מכך שהם מלגלגים עליי שאני "צריך" לקנות את המשחקים שלי כי הם פיראטים.
מזל שהם לא מכירים את עולם האונליין שיש מתחת לאף שלהם.
מה שכן, אני שמח שנינטדו עושים טובה למתחרות ומפתחים עבורם את צרכני העתיד. בעוד 10 שנראה נשים מבוגרות (שהן לא MILF) עושות SPAWN KILLING בשוטרים. |
|
|
|
|
תומר, אני הולך להשתמש בחתימה שלך כל כך הרבה בפורום נינטנדו בE3 הקרוב...
|

|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
10.04, 21:50
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
תומר, אני הולך להשתמש בחתימה שלך כל כך הרבה בפורום נינטנדו בE3 הקרוב... |
|
|
|
|
אחלה, אני חושב שה-GIF תוכנן מראש בשביל לטרל בפורומים כאלה 
|
ריקר מצפה ליותר מכינוס ה-E3 של נינטדו השנה
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
11.04, 19:55
|
|
|
משעשע אותי לראות משהו מנסה להעביר ביקורת שפוייה ודעתנית על מה שהוא חושב ובתגובה אחרת מציין את the Conduit כמשחק לו הוא מצפה בעתיד וטורח לציין שני משחקי railgun כעתיד הארדקור של הקונסולה. מדבר בעד עצמו ומתאר את אותו משהו כמי שבאמת פספס את כל המשחקים של הדור הנוכחי (או בכלל של העשור האחרון).
דרך אגב, בשביל לעזור לפותח הדיון בשאלתו אני ממליץ לו על מספר גישות שיעזרו לו לגבש דעה רצינית יותר:
לפני שתזכיר את The Conduit כמשחק אמליץ לך לנסות את המשחקים הבאים בז'אנר:
1) Call of Duty 2
Call of Duty 4 (2
Halo 3 (3
Bioshock (4
The Orange Box
בשביל לגבש דעה לגבי משחקי Hack and Slash:
ninja Gaiden 2
Devil May Cry 4
משחקי פעולה:
Gears of War
Gears of War 2
Grand Theft Auto 4
Ace Combat 6
Lost Planet
משחקי פלטפורמה:
Kameo
משחקי מירוץ:
Dirt
Burnout Paradise
Froza Motorsport 2
משחקי RPG:
Elder Scroll 4
Fallout 3
MassEffect
ואם שכחתי ז'אנר מרכזי בעולם הקונסולות אני בטוח שתוכל להעלות אותו ונמצא לך עוד פריטים שישנו בקלות את דעתך ויהפכו את עולמך.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 11.04 בשעה 20:12.
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
11.04, 23:25
|
|
|
שכחת את FABLE 2 בRPG
ואת BANJO & KAZOOIE בפלטפרומה
|

|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
11.04, 23:45
|
|
|
[quote=Death_119;3759861]משעשע אותי לראות משהו מנסה להעביר ביקורת שפוייה ודעתנית על מה שהוא חושב ובתגובה אחרת מציין את the Conduit כמשחק לו הוא מצפה בעתיד וטורח לציין שני משחקי railgun כעתיד הארדקור של הקונסולה. מדבר בעד עצמו ומתאר את אותו משהו כמי שבאמת פספס את כל המשחקים של הדור הנוכחי (או בכלל של העשור האחרון).
דרך אגב, בשביל לעזור לפותח הדיון בשאלתו אני ממליץ לו על מספר גישות שיעזרו לו לגבש דעה רצינית יותר:
=אני באמת לא מבין מה הבעיה שהזכרתי את המשחק הזה ומה אתה מנסה לומר.
תתפלא אבל שיחקתי בהרבה מהמשחקים ברשימה שהבאת,לכן אשמח להסבר לגבי הכוונה של התגובה שלך כי לא הבנתי מה אתה מנסה לומר.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
12.04, 06:30
|
|
הוא דיבר על הפוסט הזה שלך:
|
 |
|
|
לא ניסיתי להשוות ביניהם,סך הכול רשמתי על דעתי והשימוש לגבי כול אחד מהם לאחר השתמשתי בשני הקונסולות ודווקא השנה היא יותר שנת הרד קור,לWII כמו HOUSE OF DEAD,mad world,the coundict,צריך לצאת גם dead space ככה שאני לא חושב שהיא רק לקזואל,פשוט חברות מנסות מנסות להוציא זבל רק בגלל השימוש בחיישנים,נכון הקונסולה פונה גם לשוק ש360 וPS3 לא פונות,אבל עדיין ניתן להשוות בניהם כול הקשור,להנאה,משחקי הרד קור,אופן שימוש. |
|
|
|
|
יש מצב שהוא נקרע מצחוק על הדו משמעויות של "יותר הארד קוד" בין אם כרפרנס ל-360 ובין אם בפני עצמו.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
12.04, 08:12
|
|
|
הבנתי,אז רק לחדד את הדברים לא התכוונתי לעומת ה360 שהיא קונסולת הרד,אלא התכוונתי משחקים של הWII והנה באתר פורסמה הידיעה על silent hill שמפותח בלעדית לWII וזה רק מחזק את הטענה שהשנה יצאו לWII הרבה יותר כותרי אקשן מאשר בעבר.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
12.04, 08:29
|
|
|
אני מקווה שעכשיו יהיה לו ברור יותר. מצד שני, בינינו, הרי אי אפשר באמת להגיד ווי והארד קור ביחד...
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|