משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
15.04, 21:15
|
|
Red Faction 3 הנושא הרשמי !
לכל מי שלא התעדכן לאחרונה red Faction 3, יצירת המופת השלישית בסדרה מבית volition עומדת לנחות בחנויות ביוני המתקרב (על פי הפירסום בדמו).
המשחק בשונה מהמשחק הקודם בסדרה יחזור למקורות של המשחק הראשון ויתרחש כל כולו במאדים. לראשונה בסדרה המשחק לא יתרחש כמשחק FPS ויבור לזווית מבט שלישית. המשחק יכלול מגוון עצום של כלי רכב (34 במספר) שיכללו בין היתר טנק, שיריוניות שונות כולל כאילו שעברו מודיפיקציה וסתם כלי רכב פשוטים.
המשחק יתהדר בין היתר ב-24 כלי נשק שונים בכללם תותח טזלה נייד, משגר טילים, משגר להבים (דמויי שוריקנים או מסור תעשייתי), פטיש עוצמתי, רובה פלסמה, תתי מקלע, אקדחים ושאר מטעמים אחרים.
http://www.gametrailers.com/player/47745.html?type=flv
http://www.gametrailers.com/player/46585.html
המשחק יהיה בעל משחקיות פתוחה לחלוטין שתתפרש על פני שישה אזורים שונים. כל אזור יכיל משימות שונות (120 במספר) אותן נוכל לקחת ולבצע. המטרה הסופית הינה לעלות את המוראל באזור מסויים עד כדי שיחרורו הסופי מידי EDF (earth Defence Forces) השולטים במאדים ביד רמה.
גולת הכותרת המרכזית של המשחק נסובה סביב מנוע ה-Geo Mod 2 (הראשון הינו המקור שליווה את red Faction הראשון). המנוע הינו תקדים טכנולוגי כמוהו לא ראינו מעולם בשום משחק (אפילו לא בקרייסס). מעבר ליכולות ההרס הנרחבות השוררות בעולם המשחק (כל מבנה הריס), המבנים השונים במשחק בנויים בצורה ריאליסטית לחלוטין וכוללים שלד, יציקות בטון, חלונות ושאר כלים אדריכליים אחרים המשמשים אנשים לבנות מבנים בימינו. מה שהופך את מימוש המנוע לאתגר הנדסי מהמעלה הראשונה. בניינים יתנהגו כמו במציאות והתחכמות ראוייה ושימוש בחומר נפץ מתאים במקומות הנכונים (או סתם מאמץ סזיפי של הריסת כל קורה אפשרית) יובילו לקריסת המבנה, כפי שהיה קורה בעולם האמיתי. מניסיון ממשי בדמו זה עובד, ומעבר לכל ציפיותינו.
מבט קצת יותר מעמיק על הנושא בליווי הסברים:
http://www.gametrailers.com/player/36475.html
http://www.gametrailers.com/player/39560.html
עלילת Red Faction 3 תתרחש כ-50 שנה לאחר זו של המשחק הראשון וכ-45 שנה לאחר זו של המשחק השני. במוקד העלילה יעמוד הכורה אלכ מאנסון ומאבקו ב-EDF כגורם משעבד הפוגע ברווחת תושבי המושבה.
עלילת המשחק תתרחש ברובה על אדמת מאדים בצירוף מספר קטעים שיתרחשו במעבדות מחקר שונות.
המשחק צפוי לצאת כאמור לפלטפורמות הפס3, ה-360 וכמובן למחשב האישי. גרסאת ה-WII אינה אפשרית בשל נכותה של המערכת הנ"ל.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 15.04 בשעה 21:18.
|

|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
15.04, 21:19
|
|
|
הדמו יורד אצלי עכשיו, נקווה לטוב.
דודי, אתה קונה ל360?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
15.04, 21:58
|
|
|
HBK |
ציטוט: |
 |
|
|
הדמו יורד אצלי עכשיו, נקווה לטוב.
דודי, אתה קונה ל360? |
|
|
|
|
תוריד את הדמו, הוא מדהים.
ולא, אני מתכוון לרכוש אותו לפס3.
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
15.04, 22:07
|
|
|
שיחקתי בדמו.
היה כיף ואני מסכים עם הדעה שמגיע פרס נובל למי שתכנן את המנוע...אבל:
כל מה שעשיתי בדמו היה לרוץ עם הרובה, לירות תוך כדי ריצה ואז להגיע לבניין הזה, לנפץ אותו עם הפטיש, להיכנס לרובוטריק שהיה שם ופשוט להרוס הכל.
כן, היה כיף אחושולינג לראות את המנוע בפעולה, אבל כל הפעולה הזאת לא גרמה לי הנאה כמו שגירס2 למשל נתן לי אחרי שחיסלתי ריבר או גדוד של לוקאסט בקרב ארוך ומפרך.
זה שרצתי עם פטיש ופשוט הרסתי הכל לא סיפק אותי.
איך שאני רואה את זה, לRED FACTION יש תחרות מול DAMNATION. נראה מה יותר טוב...
|

כל מי שיש לו, היה לו, או סתם רוצה להוסיף אותי, למחוק את or21 מרשימת החברים (זה המשתמש הישן שלי) ולהוסיף אותי (reed147) במקומו.
http://www.youtube.com/watch?v=93nri...eature=related
חשוב מאוד: כן! ישר קשר בין השם של השיר לשם של המשחק!
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
15.04, 22:34
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
תוריד את הדמו, הוא מדהים.
ולא, אני מתכוון לרכוש אותו לפס3. |
|
|
|
|
חבל, היה נחמד לשחק איתך בON-LINE.
אולי תשכול את זה בכל זאת?
|
|
|
|
|
|
אלוף הילו 3

|

|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
16.04, 00:09
|
|
|
יש לי את הדמו מאד אהבתי את העובדה שאפשר להרוס כל דבר אבל כפי שאני רואה את זה זה משחק של 7-8 אבל כמו ש RED DEAD משום מה המשחק לא עושה לי את זה
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
16.04, 07:57
|
|
|
Red_Deaddd |
 |
|
|
שיחקתי בדמו.
היה כיף ואני מסכים עם הדעה שמגיע פרס נובל למי שתכנן את המנוע...אבל:
כל מה שעשיתי בדמו היה לרוץ עם הרובה, לירות תוך כדי ריצה ואז להגיע לבניין הזה, לנפץ אותו עם הפטיש, להיכנס לרובוטריק שהיה שם ופשוט להרוס הכל.
כן, היה כיף אחושולינג לראות את המנוע בפעולה, אבל כל הפעולה הזאת לא גרמה לי הנאה כמו שגירס2 למשל נתן לי אחרי שחיסלתי ריבר או גדוד של לוקאסט בקרב ארוך ומפרך.
זה שרצתי עם פטיש ופשוט הרסתי הכל לא סיפק אותי.
איך שאני רואה את זה, לRED FACTION יש תחרות מול DAMNATION. נראה מה יותר טוב... |
|
|
|
|
חבל, כי יש לדמו כל כך הרבה להציע מלבד זאת. אני אישית פשוט לקחתי את המטענים וניסיתי לפוצץ שם דברים בכל מיני דרכים יצירתיות. אחר כך לדוגמא לקחתי שיריוניות וניסיתי להכנס בצורה ישרה בכל מיני מבנים ולמוטט אותם על דמויות שם. בקיצור, יש כל כך הרבה מה לעשות עם המנוע המדהים הזה.
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
16.04, 11:49
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
חבל, כי יש לדמו כל כך הרבה להציע מלבד זאת. אני אישית פשוט לקחתי את המטענים וניסיתי לפוצץ שם דברים בכל מיני דרכים יצירתיות. אחר כך לדוגמא לקחתי שיריוניות וניסיתי להכנס בצורה ישרה בכל מיני מבנים ולמוטט אותם על דמויות שם. בקיצור, יש כל כך הרבה מה לעשות עם המנוע המדהים הזה. |
|
|
|
|
אני בהתחלה ניסיתי בכלל להסתנן לתוך הבסיס.
הצלחתי בהתחלה אבל אז עלו עליי (די בקלות, אני אפילו לא יודע איך זה קרה, כי פתאום ראיתי חיילים רצים אפילו שהייתי מאחורי מחסה ובמרחק 100 מטר מהם) והתחיל קרב יריות.
השליטה בנשק הייתה טובה, אבל לא טובה כמו בגירס וזה קצת הפריע לי, אבל אולי אני יצטרך פשוט להתרגל.
אבל באמת שגם לא היה לי חשק לעשות משהו מעניין.
אני בן אדם אחד קטן,הבסיס היה ענק והקרב התנהל על כולו, בגלל זה היה לי חשק פשוט לזרוע הרס, כי היריות עצמן לא היו כיפיות כמו נגיד...שוב, בגירס (גם אותי זה מתחיל לעצבן)
המשחק הזה מזכיר לי קצת את The incredible hulk:ultimate destruction שהיה לי לPS2.
הייתה יכול לזרוע הרס עצום (יחסית לPS2 כמובן) וכזה התחיל לשעמם (בגלל תחושת הכוח הבלתי מוגבל) הם היו שולכים עלייך טנקים, מסוקים ורובוטים מיוחדים שקשה להתמודד מולם.
בהאלק ההרס היה חלק מהקרב עצמו (והיה הרבה), בפאקטיון רוב הקרב היה בנוי על ההרס שאני עושה.
יכול להיות שזה אני שלא משחק את זה טוב, אבל לפי דעתי הם היו צריכים לבנות את המשחק טוב כמו שהם בנו את ה Geo Mod 2.
על פניו, נראה שהם התמקדו בו מאשר במשחק עצמו (ולא אכפת לי שיש 34 רכבים, כל עוד כולם פשוט יתנגשו בבניינים ויהרסו אותם, זה כמו לשים רכב אחד במשחק).
נערך לאחרונה על ידי Red_Deaddd, 16.04 בשעה 11:54.
|

כל מי שיש לו, היה לו, או סתם רוצה להוסיף אותי, למחוק את or21 מרשימת החברים (זה המשתמש הישן שלי) ולהוסיף אותי (reed147) במקומו.
http://www.youtube.com/watch?v=93nri...eature=related
חשוב מאוד: כן! ישר קשר בין השם של השיר לשם של המשחק!
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
16.04, 13:13
|
|
|
Red_Deaddd |
 |
|
|
אני בהתחלה ניסיתי בכלל להסתנן לתוך הבסיס.
הצלחתי בהתחלה אבל אז עלו עליי (די בקלות, אני אפילו לא יודע איך זה קרה, כי פתאום ראיתי חיילים רצים אפילו שהייתי מאחורי מחסה ובמרחק 100 מטר מהם) והתחיל קרב יריות.
השליטה בנשק הייתה טובה, אבל לא טובה כמו בגירס וזה קצת הפריע לי, אבל אולי אני יצטרך פשוט להתרגל.
אבל באמת שגם לא היה לי חשק לעשות משהו מעניין.
אני בן אדם אחד קטן,הבסיס היה ענק והקרב התנהל על כולו, בגלל זה היה לי חשק פשוט לזרוע הרס, כי היריות עצמן לא היו כיפיות כמו נגיד...שוב, בגירס (גם אותי זה מתחיל לעצבן)
המשחק הזה מזכיר לי קצת את The incredible hulk:ultimate destruction שהיה לי לPS2.
הייתה יכול לזרוע הרס עצום (יחסית לPS2 כמובן) וכזה התחיל לשעמם (בגלל תחושת הכוח הבלתי מוגבל) הם היו שולכים עלייך טנקים, מסוקים ורובוטים מיוחדים שקשה להתמודד מולם.
בהאלק ההרס היה חלק מהקרב עצמו (והיה הרבה), בפאקטיון רוב הקרב היה בנוי על ההרס שאני עושה.
יכול להיות שזה אני שלא משחק את זה טוב, אבל לפי דעתי הם היו צריכים לבנות את המשחק טוב כמו שהם בנו את ה Geo Mod 2.
על פניו, נראה שהם התמקדו בו מאשר במשחק עצמו (ולא אכפת לי שיש 34 רכבים, כל עוד כולם פשוט יתנגשו בבניינים ויהרסו אותם, זה כמו לשים רכב אחד במשחק). |
|
|
|
|
כשתבין שיש טנק אתה תשנה את דעתך (יש עוד כלי רכב עם נשקים שונים), הדבר האחרון שתרצה לעשות זה """רק להכנס במבנים""". המשחק נותן לך את כל האופציות שקיימות בעולם. הוא נותן לך סביבה ותעשה את כל העולה על רוחך בה. אם עד היום משחקים הגבילו אותך בלתפוס את הנשק הכי אפקטיבי ופשוט לירות על האוייב עד שיתפגר. מנוע הGeo Mod 2 נותן לך ממד חדש של אפשרויות ואותנתיות. העולם הוא פשוט מגרש המשחקים שלך.
ואני מסכים שהקרבות ירי לא מרגישים טוב ומספקים, אבל לא מהסיבה שציינת. עצם העובדה שהם מרגישים רע לא נעה מעצם היות הגיימפליי דפוק או משהו רע בו. אלא מהיות הסביבה הריסה וזה כל כך הרבה יותר מספק למוטט על משהו בניין מאשר סתם לירות בו  .
|

|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
16.04, 18:46
|
|
|
לאן נכנסים בלייב כדי להוריד את הדמו ?
מישו יכול לעזור לי ?
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
16.04, 22:57
|
|
|
לפי הדמו המשחק הזה ממש כיפי, שיחקתי בדמו לפחות איזה 15 פעמים וזה עדיין לא נמאס.
אני מקווה שהמולטיפלייר יהיה טוב, למרות שהפטיש בת יענה כבר הופך את זה למיוחד
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
16.04, 23:50
|
|
|
הדמו הוא מהסוג שחוזרים עליו שוב שוב, כיף טהור לא מעצורים!
EPIC WIN
|
ריקר מצפה ליותר מכינוס ה-E3 של נינטדו השנה
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
17.04, 03:51
|
|
|
מאוד הצחיקה (ובו זמנית הרשימה) האישה באחד מהסרטונים שהובאו בקישורים, שהיא אחת ממעצבות הבניינים במשחק או משהו כזה.
היא הסבירה שבגלל מנוע ההרס של המשחק היא הייתה צריכה להתחשב בכל מיני דברים כמו יסודות יציבים והעמסות משקל נורמאליות בבניינים, בגלל שאם היא הייתה מתעלמת מהדברים האלה, ברגע שהיו מציבים את המבנה במשחק הוא היה קורס.
זאת כנראה הפעם הראשונה שהמשחק עצמו אומר למפתחים שלו "לא, אין מצב" ולא נותן להם לעשות דברים איך שבא להם.
|

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
17.04, 09:38
|
|
אגב, Red Faction המקורי קיים לבוקס הראשון והוא נתמך ב-360, היה לי אותו
בעבר וכיום אסי נהנה ממנו 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
17.04, 11:17
|
|
|
zombit |
 |
|
|
אגב, Red Faction המקורי קיים לבוקס הראשון והוא נתמך ב-360, היה לי אותו
בעבר וכיום אסי נהנה ממנו  |
|
|
|
|
השני, לא הראשון.
http://www.gamerankings.com/browse.h...&numrev=3&site
השניים הראשונים קיימים לפס2.
השני כבר לא היה דומה לראשון והוא לקח כיוון אחר לחלוטין. גם העלילה שלו היא בכלל בכדור הארץ ובמרדף בהתחלה אחר Sopat.
|

|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
18.04, 11:26
|
|
|
yoki |
 |
|
|
מאוד הצחיקה (ובו זמנית הרשימה) האישה באחד מהסרטונים שהובאו בקישורים, שהיא אחת ממעצבות הבניינים במשחק או משהו כזה.
היא הסבירה שבגלל מנוע ההרס של המשחק היא הייתה צריכה להתחשב בכל מיני דברים כמו יסודות יציבים והעמסות משקל נורמאליות בבניינים, בגלל שאם היא הייתה מתעלמת מהדברים האלה, ברגע שהיו מציבים את המבנה במשחק הוא היה קורס.
זאת כנראה הפעם הראשונה שהמשחק עצמו אומר למפתחים שלו "לא, אין מצב" ולא נותן להם לעשות דברים איך שבא להם. |
|
|
|
|
זו באמת היתה בעיה, כי בדרך כלל כשמפתחי משחקים מעצבים בניין למשחק הם לא צריכים להתחשב בכלום. אבל בגלל שלמשחק הזה יש מנוע הרס פיזיקלי כל כך מתקדם, זה יצר מצב שבו הבניינים היו קורסים מעצמם כי לא בנו אותם נכון. ממש אסון ורסאיי.
בסופו של דבר Volition לקחה את המעצבים שלה והעבירה אותם קורס שלם באדריכלות, כדי ללמד אותם איך לבנות במשחק בניינים אמיתייים שיוכלו לתמוך בעצמם. זה באמת מאד מרשים 
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
24.04, 15:15
|
|
|
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
24.04, 19:15
|
|
|
סוף סוף הורדתי את הדמו של המשחק וזה פשוט כיף לא נורמלי, במיוחד הקטע עם הווקר ועל המשאית.אני לא חושב שהוא שווה קנייה איך שהוא יוצא למרות הכיף הלא נורמלי ואני לא יודע אם אקנה אותו גם שתהיה ירידה.
|

steam name:shapira אם מישהוא רוצה לשחק L4D.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
24.04, 19:25
|
|
|
הורדתי את הדמו ושיחקתי בו קצת. אני מאוד אוהב את כל מה שהם עשו מבחינת הפיזיקה במשחק והדרך שבה הם עיצבו את השלב, אבל למה, בשם כל המשחקים שמשתמשים טוב בשלט, אני צריך ללחוץ על שני כפתורים כדי לבחור נשק?! אלוהים אדירים. למה צריך ללחוץ על כפתור ורק אז לבחור אחד מבין 4 נשקים, כאשר לדי-פאד אין שום שימוש?! הפרט הקטן והאידיוטי הזה כל כך עצבן אותי והוציא את הכיף מכל המשחק. לא ברור לי איך פרט קטן כל כך יכול להפיל משחק שלם בשבילי, אבל זה פשוט היה קטסטרופלי עבורי. אני מניח שאם אני אשקיע איזו חצי שעה ,זה לא יפריע לי בכלל, אבל ברבע שעה ששיחקתי, זה פשוט הפיל את המשחק עבורי.
מעבר לזה, המשחק עושה הרבה דברים מרשימים. השלבים בהחלט אדירים בגודלם ומנוע ההרס והפיזיקה במשחק מאוד מרשים. יהיה מאוד מעניין לראות איך איסוף ה"גרוטאות" פועל במשחק המלא.
הדבר שהכי מעניין אותי זה אם המפתחים יצליחו ליצור סביבות מגוונות, למרות האדימות החדגונית (באופן צפוי למדי) של הכוכב עליו מתרחש המשחק. המשחק בהחלט מסקרן אותי, אבל כרגע הדמו סתם השאיר לי טעם רע בפה (למרות שנורא כיף להכנס עם רכבים לבניינים).
|

All your base are belong to us, bitch!

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
24.04, 20:52
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
הורדתי את הדמו ושיחקתי בו קצת. אני מאוד אוהב את כל מה שהם עשו מבחינת הפיזיקה במשחק והדרך שבה הם עיצבו את השלב, אבל למה, בשם כל המשחקים שמשתמשים טוב בשלט, אני צריך ללחוץ על שני כפתורים כדי לבחור נשק?! אלוהים אדירים. למה צריך ללחוץ על כפתור ורק אז לבחור אחד מבין 4 נשקים, כאשר לדי-פאד אין שום שימוש?! הפרט הקטן והאידיוטי הזה כל כך עצבן אותי והוציא את הכיף מכל המשחק. לא ברור לי איך פרט קטן כל כך יכול להפיל משחק שלם בשבילי, אבל זה פשוט היה קטסטרופלי עבורי. אני מניח שאם אני אשקיע איזו חצי שעה ,זה לא יפריע לי בכלל, אבל ברבע שעה ששיחקתי, זה פשוט הפיל את המשחק עבורי.
מעבר לזה, המשחק עושה הרבה דברים מרשימים. השלבים בהחלט אדירים בגודלם ומנוע ההרס והפיזיקה במשחק מאוד מרשים. יהיה מאוד מעניין לראות איך איסוף ה"גרוטאות" פועל במשחק המלא.
הדבר שהכי מעניין אותי זה אם המפתחים יצליחו ליצור סביבות מגוונות, למרות האדימות החדגונית (באופן צפוי למדי) של הכוכב עליו מתרחש המשחק. המשחק בהחלט מסקרן אותי, אבל כרגע הדמו סתם השאיר לי טעם רע בפה (למרות שנורא כיף להכנס עם רכבים לבניינים). |
|
|
|
|
Red Faction 1 ו-2 היו מאוד מגוונים ושום שלב לא היה דומה לקודמו. בלי קשר, מדובר במשחק עולם פתוח, הם טענו שיהיו חלקים שיתרחשו בתוך מעבדות וקומפלקסים ענקיים. מעבר לזאת אתה מקבל את אותה חבילה שקיבלת בGTA 4 וכל משחק עולם פתוח אחר. אתה מקבל סביבה גדולה אך שחוזרת על עצמה במחיר החופש. זה לא משחק ליניארי או WOW.
אם זה לא מפריע לאף אחד בFallout 3, GTA 4 או כל משחק עולם פתוח אחר וטוב, למה שזה יפריע לך כאן?
ועדיין לא הבנתי מה הבעייה בצורה שאתה מחליף כלי נשק. אתה כנראה האדם העצלן או הקטנוני ביותר בעולם  .
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
24.04, 20:59
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
Red Faction 1 ו-2 היו מאוד מגוונים ושום שלב לא היה דומה לקודמו. בלי קשר, מדובר במשחק עולם פתוח, הם טענו שיהיו חלקים שיתרחשו בתוך מעבדות וקומפלקסים ענקיים. מעבר לזאת אתה מקבל את אותה חבילה שקיבלת בGTA 4 וכל משחק עולם פתוח אחר. אתה מקבל סביבה גדולה אך שחוזרת על עצמה במחיר החופש. זה לא משחק ליניארי או WOW.
אם זה לא מפריע לאף אחד בFallout 3, GTA 4 או כל משחק עולם פתוח אחר וטוב, למה שזה יפריע לך כאן?
ועדיין לא הבנתי מה הבעייה בצורה שאתה מחליף כלי נשק. אתה כנראה האדם העצלן או הקטנוני ביותר בעולם . |
|
|
|
|
לא הרגשתי שGTA IV חוזר על עצמו כל כך. בין האיים היה הבדל מסוים בתחושה של הסביבה ובאופן כללי בכל אזור היה משהו מיוחד שעשה אותו קצת שונה, אבל מדובר באחד מעולמות המשחק שעוצבו בצורה הטובה ביותר אי פעם, אז אני לא מתכוון להשוות בינו לבין רד פקסיון 3.
בנוגע להחלפת הנשקים, צדקתי לחלוטין כשחשבתי שאם אשחק קצת יותר אתרגל לעניין והוא לא יפריע לי כל כך. עדיין החלטה אידיוטית לחלוטין וחסרת כל היגיון. אני מקווה שהיא לא דוגמא לעיצוב השליטה הכללי של המשחק, כי אם גם בדברים אחרים שאפשר לעשות קל ואינטואטיבי הם החליטו לעשות מסורבל, אז המשחק לא במצב טוב. אני פשוט רגיל לשליטה טובה. יקולל גירס!
זה באמת משהו פשוט ומינימלי וזה באמת הפריע לי. זה גרם לי למות כמה וכמה פעמים במהלך הדמו, סתם כי לא החלפתי לנשק. זה לא מפיל משחק. זה מפיל דמו אם אתה משחק בו רק 15 דקות.
בסך הכל, המשחק מאוד מהנה. השילוב של הפצצות והיכולת לזהות את עמודי הטווח של המבנים השונים יכול להביא לתוצאות באמת מרהיבות. עדיין לא הצלחתי לסיים את המשימה בדמו, פשוט כי ברגע שהרגתי חייל אחד, באו להתאבל עליו כמה עשרות שלא אפשרו לי להתקדם יותר מדי.
אני לא חוזה למשחק הזה עתיד כל כך מלהיב ואני בהחלט לא מבין מאיפה המושג "יצירת מופת" הגיע לתיאור של המשחק, אבל אני אשמח בהחלט לבלוע את המילים שלי. אני יותר מצפה לפרוטוטייפ כרגע, אבל גם המשחק הזה יכול להתאים לטעם שלי.
נערך לאחרונה על ידי Chaotic, 24.04 בשעה 21:03.
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
24.04, 21:06
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
לא הרגשתי שGTA IV חוזר על עצמו כל כך. בין האיים היה הבדל מסוים בתחושה של הסביבה ובאופן כללי בכל אזור היה משהו מיוחד שעשה אותו קצת שונה, אבל מדובר באחד מעולמות המשחק שעוצבו בצורה הטובה ביותר אי פעם, אז אני לא מתכוון להשוות בינו לבין רד פקסיון 3.
בנוגע להחלפת הנשקים, צדקתי לחלוטין כשחשבתי שאם אשחק קצת יותר אתרגל לעניין והוא לא יפריע לי כל כך. עדיין החלטה אידיוטית לחלוטין וחסרת כל היגיון. אני מקווה שהיא לא דוגמא לעיצוב השליטה הכללי של המשחק, כי אם גם בדברים אחרים שאפשר לעשות קל ואינטואטיבי הם החליטו לעשות מסורבל, אז המשחק לא במצב טוב. אני פשוט רגיל לשליטה טובה. יקולל גירס!
זה באמת משהו פשוט ומינימלי וזה באמת הפריע לי. זה גרם לי למות כמה וכמה פעמים במהלך הדמו, סתם כי לא החלפתי לנשק. זה לא מפיל משחק. זה מפיל דמו אם אתה משחק בו רק 15 דקות.
בסך הכל, המשחק מאוד מהנה. השילוב של הפצצות והיכולת לזהות את עמודי הטווח של המבנים השונים יכול להביא לתוצאות באמת מרהיבות. עדיין לא הצלחתי לסיים את המשימה בדמו, פשוט כי ברגע שהרגתי חייל אחד, באו להתאבל עליו כמה עשרות שלא אפשרו לי להתקדם יותר מדי.
אני לא חוזה למשחק הזה עתיד כל כך מלהיב ואני בהחלט לא מבין מאיפה המושג "יצירת מופת" הגיע לתיאור של המשחק, אבל אני אשמח בהחלט לבלוע את המילים שלי. אני יותר מצפה לפרוטוטייפ כרגע, אבל גם המשחק הזה יכול להתאים לטעם שלי. |
|
|
|
|
אני עדיין לא מבין מה הציק לך בסוגיית בחירת הנשקים, אבל כל אחד וגינונייו. אני דווקא שמח שהם התרחקו מהגיימפאד ב-360 (למרות שאני משחק בפס3 בכלל במשחק). הוא לא הכי מתפקד ובכלל לא מדוייק. לא פעם בגירס לא הצלחתי לבחור את הנשק הנכון כי הגיימפייד פשוט גרוע שם.
ללא קשר, אין שום גיוון בGTA 4 מבחינת סביבות. זו עיר. זה שיש כמה סוגי מבנים בעיר וכמה שטחים פתוחים לא הופכים אותה לגיוון אותו אתה מחפש. רדפקשן יציע לך את אותה חבילה, וראית זאת יפה מאוד בדמו. מיבנים ארכיטקטוניים שונים, אבל המון מאותו סגנון. זה לא שפתאום המשחק יעבור לפלנטה קפואה או לג'ונגל אם זה מה שחיפשת. לא תמצא זאת בשום משחק עולם פתוח שאני מכיר לפחות בקונסולות.
|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
24.04, 21:10
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אני עדיין לא מבין מה הציק לך בסוגיית בחירת הנשקים, אבל כל אחד וגינונייו. אני דווקא שמח שהם התרחקו מהגיימפאד ב-360 (למרות שאני משחק בפס3 בכלל במשחק). הוא לא הכי מתפקד ובכלל לא מדוייק. לא פעם בגירס לא הצלחתי לבחור את הנשק הנכון כי הגיימפייד פשוט גרוע שם.
ללא קשר, אין שום גיוון בGTA 4 מבחינת סביבות. זו עיר. זה שיש כמה סוגי מבנים בעיר וכמה שטחים פתוחים לא הופכים אותה לגיוון אותו אתה מחפש. רדפקשן יציע לך את אותה חבילה, וראית זאת יפה מאוד בדמו. מיבנים ארכיטקטוניים שונים, אבל המון מאותו סגנון. זה לא שפתאום המשחק יעבור לפלנטה קפואה או לג'ונגל אם זה מה שחיפשת. לא תמצא זאת בשום משחק עולם פתוח שאני מכיר לפחות בקונסולות. |
|
|
|
|
לא התכוונתי שיש צורך "אזור ג'ונגל" או "אזור קרח" או "אזור לבה" או "אזור תת-קרקעי" או "אזור מדבר". זה לא פוקימון, לא מריו ולא היילו. התכוונתי שעם כל כך הרבה אדום, יהיה קשה למפתחים ליצור סביבות שלא ישעממו במראה שלהם. אני לא מכיר את היוצרים ולא ראיתי שום דבר מוצלח במיוחד שהם עשו בעבר, אז פשוט העלתי את זה כחשש למשהו שהם עלולים ליפול בו, פשוט בגלל שטבע המשחק הוא כזה (בדומה לכך שכל חברה שתפתח RTS, תתקשה ברמה מסוימת ליצור איזון, כי לא כולן בליזארד). המשחק הזה מגיע משום מקום בשבילי ואני לא מכיר את הסדרה או את המפתחת, אז יש לי חששות מסוימים בנוגע לכמה שהוא אכן יהיה מוצלח.
אם המשחק הראשון שאי פעם תשמע עליו יהיה דיאבלו 3, אתה תחשוש שהוא יהיה משעמם, כי אתה סתם לוחץ כל הזמן על יצורים שונים ומשונים כדי להרוג אותם. אם לא תכיר את בליזארד לפני כן, זה חשש הגיוני.
אגב, הסוגיה בנוגע לנשקים מאוד פשוטה להבנה. הם בחרו לאפשר לשחקן לבחור נשקים בצורה מסוימת. יש דרך אחרת ונוחה יותר לבחור לבחירת נשקים (במיוחד כשההצע בכל רגע נתון הוא 4), שכבר נעשתה במשחקים רבים בעבר ופשוטה מאוד ליישום במשחק. הסוגיה היא "למה הם בחרו בדרך הפחות טובה, במקום ללכת בדרך הטובה יותר, הפשוטה יותר והנוחה יותר?"
|

|
|
|
|
|
אלוף הילו 3

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
אתמול, 10:59
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
זה לא שפתאום המשחק יעבור לפלנטה קפואה או לג'ונגל אם זה מה שחיפשת. לא תמצא זאת בשום משחק עולם פתוח שאני מכיר לפחות בקונסולות. |
|
|
|
|
דווקא באובליביון יש אזור מושלג, ליד העיר Bruma 
אבל אני מסכים בקטע הזה, אם יש דבר כזה אז זה בסדר קטן מאוד שלא שמים לב אליו כ"כ, ובכל זאת ברוב הפעמים אם הגיימפלי של המשחק טוב אז אין לי בעיה עם זה.
|
הבלוג של ה-xbox שלי ב-360voice
בבקשה תצפו בי (בתפריט משמאל => Watch this xbox)
תוצאות טורניר 4
|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
אתמול, 12:20
|
|
|
באובילביון יש בכלל גיוון עצום באזורים. זו יבשת שלמה
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
אלוף הילו 3

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
אתמול, 12:24
|
|
|
נכון, זה אזור ענק אמנם אבל הרוב זה פשוט יערות. אני מקווה שאצל הרבה משחקים יהיה גם אזור גדול ומגוון (ב-FO3 לדעתי השטח קטן יותר בדי הרבה).
|
הבלוג של ה-xbox שלי ב-360voice
בבקשה תצפו בי (בתפריט משמאל => Watch this xbox)
תוצאות טורניר 4
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
אתמול, 14:06
|
|
בנושא גיוון, עולמות גדולים וכד' - אין וכנראה שלא יהיה (בקרוב) על WOW 
פשוט אשכרה יצרו עולם שלם (וגם מחוצה לו), והוא רק הולך וגדל...
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|