ידיעה | השחקן מתיו פרי מחברים נפגע בידו עקב שימוש יתר במשחקי 360
השחקן מתיו פרי הידוע לנו מסדרת הטלויזייה חברים נפצע בידו ונזקק לטיפול רפואי עקב שימוש יתר במשחקי 360 ימים כלילות ובמיוחד במשחק Fallout 3.
ציטוט:
Perry says, "I play a lot of video games a lot of Xbox 360. I played Fall Out 3 so often I had to go to a hand doctor. I used my hand too much and had to get injections in it."
נראה לי שהוא עשה משהו אחר בידו וסתם מאשים את ה360...אחרי שחברים נגמר הוא דיי משועמם בבית חוץ מכמה סרטים בינוניים ומטה.
ועכשיו שהוא משחק בסרט ההוא אם זאק אפרון אז בכלל
דווקא חבל שחק מעולה, מעניין מה הגיימרטאג שלו,נראה לי יכול להיות אדיר לשחק איתו גירס 2 ולפוצץ לו את הראש!
נראה לי שהוא עשה משהו אחר בידו וסתם מאשים את ה360...אחרי שחברים נגמר הוא דיי משועמם בבית חוץ מכמה סרטים בינוניים ומטה.
ועכשיו שהוא משחק בסרט ההוא אם זאק אפרון אז בכלל
דווקא חבל שחק מעולה, מעניין מה הגיימרטאג שלו,נראה לי יכול להיות אדיר לשחק איתו גירס 2 ולפוצץ לו את הראש!
אהבתי מאוד את התפקיד שלו בחברים, ולפחות יש לו גם טעם במשחקים.
איתן זה לא מתאים ל-OT? או שאתה משתגע כשחנן לא פה
הבנאדם לא יצא כל כך מפורסם כמו ג'ניפר אניסטון מחברים (יותר נכון אף אחד מחברים לא יצאו כלללל כךךך מפורסמים מחברים חוץ מג'ניפר אניסטון).
הוא מפוצץ בכסף, ולדעתי הוא אמר את זה רק כדי לנסות לפרסם את עצמו עוד קצת.
מזכיר לי את הסיפור של רינגו סטאר, ששיחרר לאחרונה סרטון ביוטיוב בו הוא מבקש מהמעריצים שלו להפסיק להטריד אותו, אז מישהו הגיב לו : "היית מת שהיו לך בכלל מעריצים שיעריצו אותך"
ז"א, הוא הגיב ת'סרטון רק כדי שמישהו אולי יעריץ אותו, שכן הוא היה הכבשה השחורה של הביטלס, ולא עשה ממש משהו.
קיצר, חחחח גדול.
Ultimate Gamer. YEAH JOJO GET BACK JOJOJJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOSADD כפרעליך פול D:
וואו כ"כ הרבה דברים בראיה צרה כתבת. רינגו ענק, ותאמין לי שמעריצים אותו הרבה יותר מכוכבים אחרים "חמים" היום. (בטח מבארץ)
ומתיו פרי שחקן ששיחק בהרבה סרטים, חלקם מוצלחים, חלקם פחות, אבל הוא ממש לא רחוק מגניפר אניסטון
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
מזכיר לי את הסיפור של רינגו סטאר, ששיחרר לאחרונה סרטון ביוטיוב בו הוא מבקש מהמעריצים שלו להפסיק להטריד אותו, אז מישהו הגיב לו : "היית מת שהיו לך בכלל מעריצים שיעריצו אותך"
ז"א, הוא הגיב ת'סרטון רק כדי שמישהו אולי יעריץ אותו, שכן הוא היה הכבשה השחורה של הביטלס, ולא עשה ממש משהו.
קיצר, חחחח גדול.
איזה שטויות, רינגו אמן ענק ובהחלט לא חסרים לו מעריצים.. מה שמזכיר לי שכשפול מקארטני בא לארץ, אמרו בחדשות שרינגו לא מופיע יותר. ואני הייתי בהופעה שלו כמה חודשים לפני =\...
אגב הייתי בהופעה של פול בארץ, הופעה ענקית. מי עוד היה?
הפעמים היחידות שכאבו לי הידיים ממשחקים היו עם השלטים של הPS.
אני לא יודע למה, אבל מטבעי אני תופס את השלט בתפיסה רחבה, גדולה ומעוגלת מעט.
השלט של הPS גרם לי לכאבים קלים בפרקים (כי הוא קטן מדי והאנאלוגים קרובים יותר מדי אחד לשני), ואז פשוט למדתי קצת לשנות את האחיזה.
אבל שכהגיע השלט של הבוקס, היה לי גן עדן כי סוף סוף יכולתי לתפוס את השלט בצורה נוחה.
כל מי שיש לו, היה לו, או סתם רוצה להוסיף אותי, למחוק את or21 מרשימת החברים (זה המשתמש הישן שלי) ולהוסיף אותי (reed147) במקומו.
כרגע משחק בעיקר ב:
Star Wars The Force Unleashed
Grand Theft Auto IV
Assassin's Creed
Pro Evolution Soccer 2009
Guitar Hero 3
נשמע כמו repetitive stress injury אפשר לקבל את זה גם מהמקלדת. על הwii אנשים מקבלים לרוב פציעות שיותר דומות לפציעות ספורט מאשר פציעות משרד.
השלטים הסטנדרטים גם מאלצים אותך להיות בפוזיציה סגורה ופחות משוחררת פעם שעלתי כירופרקט על זה. עדיין אם מגזימים יתר על המידה בפעילות מסוימת שכוללת תנועות לא טבעיות שזה כולל משחקי מחשב והקלדה אפשר להגיע לפציעה.
גם בקדרות אפשר להגיע לבעיות שקשורות לRSI . המורה האחרונה שלי ושל אשתי לקדרות סיפרה לי שהיה לה פעם דלקת גידים בידיים בגלל שהיא השתמשה במים קרים ועבדה הרבה. בקדרות התנועות ממש לא טבעיות כי משתמשים באצבעות כתבניות וכל מני פוזיציות גוף וידיים שלא עושות לגוף טוב (בעיקר בכלים גדולים).