פרוייקט ה-RPG | המשחק Neverwinter Nights מול המשחק Kingdom Hearts - משחקים Vgames - קהילות

צפה בתוצאות הסקר: פרוייקט ה-RPG | המשחק Neverwinter Nights מול המשחק Kingdom Hearts
Neverwinter Nights 11 50.00%
Kingdom Hearts 6 27.27%
עזוב אותי! אתה לא רואה שזה לא מעניין אותי?! 5 22.73%
מצביעים: 22. לא ניתן להצביע לסקר זה

נושא: פרוייקט ה-RPG | המשחק Neverwinter Nights מול המשחק Kingdom Hearts
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 19.04, 20:56

ברירת מחדל פרוייקט ה-RPG | המשחק Neverwinter Nights מול המשחק Kingdom Hearts

עקב עצלנות שלי (יחסית) וחוסר היענות רב שלכם (חוץ מגולמר!) אני מסכם מויקיפדיה, אולי בהמשך ארשום ממש את רשמי שלי.

Neverwinter Nights

נוורווינטר נייטס (Neverwinter Nights) הוא משחק מחשב מסוגת משחקי התפקידים, המשוחק מנקודת מבט גוף שלישי, ומבוסס על המהדורה השלישית של מבוכים ודרקונים, שיטת משחקי תפקידים בנייר ועט, עם כמה שינויים מינוריים שהיו הכרחיים עקב מגבלות המחשב. המשחק מתרחש בעולם המערכה הפופולרי "הממלכות הנשכחות" (Forgotten Realms).
המשחק המקורי יצא ב-18 ביוני 2002. למשחק יצאו שתי חבילות הרחבה, Shadows of Undrentide (להלן - SoU) ביוני 2003 ו-Hordes of the Underdark (להלן - HotU) שיצא בדצמבר 2003. נוורווינטר נייטס כלל מערכה לשחקן יחיד, בדומה למשחקי תפקידים ממוחשבים רבים באותה תקופה, כמו גם אפשרות למשחק מרובה משתתפים מקוון. בנוסף, המשחק כלל ערכת יצירה מיוחדת, שאפשרה ליצור מערכות חדשות (אזורי מחקר, דמויות, חפצים ועוד) תוך שימוש בערכות אריחים. המוצרים הסופיים של שימוש בערכת האריחים נקראו על ידי Bioware בשם מודולים, והיו זמינים לקהל הרחב (תוכן משתמשים) ולקניה באתר החברה (תוכן מקצועי.
משחק היחיד

משחק היחיד של נוורוינטר נייטס נחשב על ידי רבים לצד חלש יחסית למשחק המקוון, ומרבית התלונות נסבו על שוני המשחקיות בהשוואה לכותרים מוקדמים של החברה כגון Icewind Dale ו Baldur's Gate, כמו גם לינאריות עלילתית. תחום זה שופר בחבילות ההרחבה שיצאו למשחק. עלילת מערכת היחיד מתארת מגפה (המוות האפור) הפוקדת את העיר נוורוינטר (אל-חורף), מהכרכים החשובים בצפון הממלכות הנשכחות. דמות השחקן מקבלת על עצמה לחקור ולעצור את המגפה, להילחם בכת מסתורית המאימת על העיר, להציל את נוורווינטר מפני מתקפות, להיאבק ברשע עתיק ועוד משימות משנה רבות. דרך ביצוע המשימות משפיעה ישירות על התפתחות הגיבור במהלך המערכה. במהלך הרפתקאותיו, השחקן עובר בערים כמו נוורווינטר, פורט לאסט ולוסקאן, נלחם באזורי ספר של "שדרת העולם", ביערות, בצינוקות ועוד אזורים רבים.
מערכת המשחק היחיד סבלה ממספר בעיות פרט לעיצוב שתואר קודם לכן: עקב אי-בשלות של המוצר בעת יציאתו, מספר באגים גרמו לחלק ממנגנוני המשחק לא לעבוד, ובמקרים מסוימים עותקים של המשחק נעצרו באמצע המערכה. המשחק הגיע עם ערכת הטלאה אוטומטית, ובשנה שלאחר יציאתו (עד סוף 2003) יצאו לו מספר רב של טלאים שמטרת רובם שיפור בעיות חוזרות במערכת המשחק היחיד.

התפתחות תוכן על ידי שחקנים

ערכת היצירה שצורפה למשחק הייתה אחת מגורמי המשיכה החזקים שבו, ובניגוד למאפיינים אחרים הצליחה לעמוד בציפיות השחקנים. במהלך 4 השנים מאז יציאתו של נוורוינטר נייטס, נותרו על ידי שחקנים אלפי מודולים שונים, בהם השתמשו כמערכות לשחקן יחיד או משחקים מרובי משתתפים. חברת Bioware הרחיבה מפעם לפעם את האריחים הזמינים לשיבוץ, כך שכל העת נוספו אפשרויות לאזורים חדשים: מדבריות, קרחונים, ערים וכו'. כל אחת משתי חבילות ההרחבה הוסיפה אף היא, בחלק אינטגרלי, אריחים חדשים לערכה הבסיסית. באתרי ביקורת רבים שעקבו אחר התפתחות תופעה זו של תוכן שחקנים, נרשמה לטובה ערכת היצירה כערך מוסף איכותי למשחק עצמו.
ראוי לציין בהקשר זה כי משחקים אחרים באותה תקופה אף הם יצאו עם ערכת יצירה בעלת מאפיינים דומים, אם כי אלו זכו להצלחה פחותה יחסית לנוורוינטר נייטס.
משחק מקוון

פן נוסף של נוורוינטר נייטס, שמשך שחקנים רבים, הייתה האפשרות למשחק מקוון: חבורת שחקנים, לעתים עם היכרות מוקדמת ממערכות עט ונייר, יכלו ליצור יחדיו בערכת היצירה מבוך או אזור חדש, שליט המבוך היה מבסס קווים עלילתיים, ויחדיו היו יכולים לשחק ברשת. המשחק המקוון התבלט על פני משחקים רבים אחרים ברשת הודות לשליטה במתרחש במשחק בזמן אמת, וקרבתו לאופי המשחק הקלאסי פנים-אל-פנים.

חבילות ההרחבה

Shadows of Undrentide - לדמות השחקן בחבילת-הרחבה זו אין קשר לדמות מהמשחק הקודם. הפעם ההרפתקאה מתחילה כשקובולדים (יצורים חלשים וקרובים רחוקים של דרקונים, אך מסוכנים במספרים גדולים) תוקפים את דרוגאן, הרפתקאן לשעבר שהדמות היא אחת משוליותיו, בעירה הקטנה הילטופ. הם מרעילים את דרוגאן וגונבים כמה חפצי-קסם בעלי ערך רב. במהלך ההרפתקאה הדמות עוברת באזור הסילבר מארצ'ס, מדבר אנאורוך, ולבסוף העיר המעופפת - אנדרטייד.
חבילה זו הוסיפה 5 מקצועות-יוקרה, 16 יצורים חדשים (מתוכם 2 יצירי-סוד חדשים), 3 תוספות אריחים חדשות (הנכללים בהרפתקאה וניתן להשתמש בהם בערכת היצירה), יותר מ-30 כשרונות חדשים ו-50 לחשים נוספים.
Hordes of the Underdark - הדמות אותה מגלם השחקן בחבילת הרחבה זו היא אותה דמות מ-SoU (שימו לב - אין חובה לבחור באמת את אותה דמות, אך לפי העלילה זו אותה אחת). הפעם הסיפור מתאר צבאות ענק בעולם האפל שמתחת ל-Faerün, מזימות לכיבוש עולמי, יצורים ממישורי-קיום אחרים ושדים בעלי כוחות עצומים (Archdevils). בהשוואה לחבילת ההרחבה הקודמת, שנראתה כתוספת יחסית זעומה למשחק המקורי, HotU נבנה כהרפתקאה בקנה מידה ענק, ובהתאם ניתן להגיע בה לדרגות אפיות (Epic levels). הדמות מתחילה בדרגה 12 לפחות (אם בחרת להשתמש בדמות מהרפתקאות קודמות בדרגה זו ומעלה. אם בחרת ליצור דמות חדשה או שבחרת דמות מתחת לדרגה 12, המשחק יעלה אותך אוטומטית לדרגה 15), כשכל חפציה נגנבים על ידי גנבת אלפית-אפלה, כהכנה להתנקשות.
חבילת הרחבה זו מעלה את הדרגה המקסימלית מ-20 ל-40 (כשהעשרים הנוספות הן דרגות אפיות), מוסיפה לחשים וכשרונות אפיים, עוד אריחים לערכה, כשרונות רגילים, מקצועות יוקרה חדשים ועוד.

לערך בויקיפדיה

Kingdom Hearts

המשחק הוא משחק הכלאה בין ז'אנר הפעולה לתפקידים ששוחרר לקונסולת הפלייסטיישן 2 בסתיו 2002. המשחק היינו תוצאה של שיתוף פעולה בין מפתחת המשחקים Square לבין דיסני. המשחק משלב דמויות וסביבות מסרטיה של חברת דיסני ומסדרת משחקי התפקידים Final Fantasy של חברת סקוור. אף על פי שעלילת המשחק הראשית עוסקת בדמויות שנוצרו במיוחד למשחק, לדמויות שתי החברות תפקידים מכריעים במשחק ובקו העלילה שלו.
עלילה

ריקו
Kingdom Hearts מתחיל באיים הטרופיים הקרויים "דסטיני איילנדס" (Destiny Islands)- ביתם של הדמויות הראשיות סורה, ריקו וקאירי. השלישייה מבקשת לעזוב את האיים, בהם היו כל חייהם, ובונים רפסודה על מנת לברוח. בלילה שלפני הפלגתם המתוכננת, סופה מתחוללת ומופיעים היצורים המרושעים ודמויי-הצל הקרויים "הארטלס" (Heartless). שלושת החברים מופרדים זה מזה. כאשר סורה מוצא את ריקו, מוקף באפלה, ריקו נעלם ועל סורה להילחם בהארטלס. לאחר הקרב מקבל סורה נשק- הקיבלייד (Keyblade) המסתורי. סורה יוצא להביס את ההארטלס ולהתאחד עם חבריו.

סורה
סורה נוחת ב"טראברס טאון" (Traverse Town). שם הוא מצטרף אל גופי ודונאלד דאק למשימתם למצוא את המלך מיקי מאוס ולהביס את ההארטלס. במהלך מסעם, מגיעה השלישייה לעולמות רבים מסרטי דיסני, בהם אגרבה מהסרט "אלדין" ואטלנטיקה מהסרט "בת הים הקטנה". בדרכם, הם נועלים "חורי מנעול" בעולמות בהם הם מבקרים ומונעים בכך את כליון העולמות הללו בידי ההארטלס. בדרכם עומדת קנוניית נבלי סרטי דיסני, מליפיסנט (הנבלית בסרט "היפהפייה הנרדמת") כמנהיגתם ולא אחר מאשר ריקו כעוזרה. לאחר שהוא רואה את אדישותו של סורה כלפי גורלה של קאירי, לוקח ריקו את האחריות לידיו וחותם עם מליפיסנט על עסקה כדי לעזור לקאירי להשיג מחדש את לבה. מטרת מליפיסנט ואנשיה לאסוף את שבעת העלמות בעלות הלבבות הטהורים- "נסיכות הלב", כדי לפתוח את הדלת לקינגדום הארטס (Kingdom Hearts), המכילה כוח וידע בהם מתכוונת מליפיסנט להשתמש כדי לשלוט בכל העולמות.

קאירי
לבסוף, כשמגיע סורה אל "הולואו באסטיון" (Hollow Bastion), מִפקדת מליפיסנט, הוא מתעמת עם ריקו בקרב. בסוף העימות, מתגלה כי ריקו הוא הבעלים האמיתיים של הקיבלייד. ריקו גורם לקיבלייד של סורה להיעלם. סורה אינו מתייאש מהפסד נשקו, בוטח בחבריו וזוכה חזרה בקיבלייד. לאחר מכן, ישות מסתורית מציעה לריקו כוח רב שיעזור לו לנצח את סורה. ריקו מסכים בפזיזות. בינתיים, סורה וחבריו נתקלים במליפיסנט ומביסים אותה. ריקו מופיע, ותוקף את מליפיסנט בעזרת קיבלייד משלו- קיבלייד הפותח לבבות. הדבר גורם למליפיסנט להפוך לדרקון, המשקף את האופל בליבה. סורה וחבריו מנצחים את מליפיסנט ומשמידים אותה.

ההארטלס החלש ביותר- שאדו (Shadow)
סורה נלחם בריקו שוב, אך בפעם הזו- זה אינו ריקו האמיתי: זהו אנסם, מדען שניהל מחקר רחב על ההארטלס, ומחזיק כעת בגופו של ריקו. אנסם רוצה להפוך למה שהוא מאמין שהוא הקיום המוקדם ביותר- האופל שאנסם מאמין כי יצר את קינגדום הארטס. קאירי מתגלה כאחת מ"נסיכות הלב". לבה היה לכוד בגופו של סורה מאז שהופרדו. סורה ואנסם נלחמים, כשידו של סורה על העליונה. לאחר הקרב, דוקר סורה את עצמו בעזרת הקיבלייד של אנסם, כדי לשחרר את קאירי. במהלך תהליך שחרור קאירי ושאר נסיכות הלב, מאבד סורה את לבו-שלו. לאחר מכן, נפתחת הדלת לקינגדום הארטס.
כעת הארטלס, סורה ממהר להגנתה של קאירי. זו האחרונה מזהה את סורה, ואורה מושך את סורה מן האפלה האינסופית, מחזירו למצבו הרגיל. הם בורחים מהולואו באסטיון למראה ההארטלס הרבים הנוהרים דרך הדלת לקינגדום הארטס. הם חוזרים כדי לנעול את העולם, נכנסים לקינגדום הארטס עצמה ונלחמים באנסם בקרב קלימטי וסופי.

הקיבלייד של סורה
אף על פי שאור הקינגדום הארטס חיסל את אנסם, הדלת אל האופל נפתחת ומיליוני הארטלס מאיימים להציף את היקום. סורה, דונאלד וגופי מנסים לסגור את הדלת- אך כוחם אינו מספיק. ריקו, שהשיג מחדש את גופו, עוזר לסגור את הדלת מצדה השני, יחד עם המלך מיקי מאוס. מיקי מאוס משתמש בקיבלייד משלו ונועל את הקינגדום הארטס מבפנים- אך גם מכריח בזאת את עצמו ואת ריקו להישאר בפנים. לפני שהדלת ננעלת, ריקו מבקש מסורה לדאוג לקאירי. איחודם של סורה וקאירי נקטע כאשר הם מופרדים בידי הדסטיני איילנדס, ההולכים ומתחדשים. סורה מבטיח לחזור אל קאירי ברגע שימצא את ריקו.
עולמות

מרבית העולמות במשחק לקוחים מסרטי דיסני, אם כי ישנם מספר עולמות מקוריים.
עולמות המבוססים על סרטי דיסני
  • ארץ הפלאות, מהסרט "עליסה בארץ הפלאות". זהו שלב סוריאליסטי בו מוקטן השחקן לגודל מזערי. בשלב זה ניתן למצוא את חתול הצישיר, ידית הדלת, עליסה, מלכת הלבבות, קלפים רבים והארנב הלבן.
  • קולוסיאום האולימפוס, מהסרט "הרקולס". השלב כולל את האדס, הרקולס, פילוקטטס,קרברוס וקלאוד סטרייף. עולם זה שונה מהאחרים, מפני שאין בו שלבים- אלא סדרת קרבות בהם יכולים סורה וחבריו להילחם כדי להתעצם ולזכות בפרסים. בעולם זה גם הופיע ספירות'(Sepiroth) באחד מהקרבות שנקרא PREMIUM MATCH וגם טיטאן הקרח מהסרט הרקולס תחת 'GOLD MATCH'. בזמן הקרב עם ספירות' מתנגן השיר 'One Winged Angel' שהוא השיר של ספירות עצמו. אחרי הקרב עם ספירות גם יש את SHOWDOWN OF FATE בFINAL MIX.
  • ג'ונגל עמוק, מהסרט "טרזן". זהו עולם ארוך מעט יותר מהראשון, וכולל את טרזן כדמות הראשונה איתה ניתן לשחק, כמו-גם את ג'יין, קלייטון וגורילות רבות.
  • יער מאת האקרים, מהסרט "ההרפתקאות הרבות של פו הדוב". עולם זה שונה מהאחרים: אין בו הארטלס והעולם עצמו נמצא בספר, את דפיו מוצאים במהלך המשחק בעולמות השונים. כל דף פותח מיני-משחק חדש.
  • אגרבה, מהסרט "אלאדין". בעולם זה נמצאים אגרבה ו"מערת הפלאים". אלאדין, אבו, הנסיכה יסמין, ג'פאר, יאגו, ג'יני ושטיח הקסמים נמצאים בשלב זה, כאשר ניתן לשחק עם דמותו של אלאדין.
  • מונסטרו, מהסרט "פינוקיו". בשלב זה נמצא השחקן בקרביו של הלווייתן מונסטרו. ניתן למצוא כאן את פינוקיו ואת הסבא ג'פטו. מונסטרו אינו עולם של ממש, ולכן אינו כולל חור מנעול שניתן לחתום.
  • אטלנטיקה, מהסרט "בת הים הקטנה". זהו שלב תת-ימי הכולל את מאורתה של אורסולה, מערות רבות והעיר אטלנטיקה. בשלב זה מופיעים אריאל, המלך טריטון, אורסולה, סבסטיאן, פלאונדר ושני צלופחיה של אורסולה. אריאל היא דמות הנקבה היחידה במשחק עמה ניתן לשחק. שחקנים רבים מבקרים את שלב זה בגלל שינוי המקשים בתנועה מתחת למים.
  • עיר ליל כל הקדושים, מהסרט "הסיוט שלפני חג המולד". זהו המשחק הראשון בו מופיעות דמויות הסרט. בשלב זה נמצאים רובע הגליוטינה, אחוזתו של אוגי בוגי, הגבעה המוארת-באור-ירח ובית קברות. בשלב זה נמצאים ג'ק סקלינגטון, שיכול להצטרף לחבורה, סאלי, לוק, שוק, בארל, דוקטור פינקלשטיין, זירו, ראש העיר ואוגי בוגי.
  • ארץ לעולם לא, מהסרט "פיטר פן". שם השלב אינו הולם, מפני שמרבית השלב נעשה על ספינתו של קפטן הוק, ומקצתו נעשה בביג בן, לונדון. קפטן הוק, פיטר פן, וונדי, סמי וטינקבל נמצאים בעולם זה. עם פיטר פן ניתן לשחק. כאשר מגיעים לשלב מסוים בעולם זה, סורה וחבריו מקבלים את היכולת לעוף, כמו פיטר פן, כאשר השליטה בזמן תעופה דומה לזו בזמן שחייה (באטלנטיקה).
עולמות מקוריים
  • דסטיני איילנדס (Destiny Islands). בעולם זה מתחיל סורה את מסעו. על אף שניתן לשחק בעולם זה רק בתחילת ובסוף המשחק, עולם זה קריטי לעלילת המשחק. בעולם זה גרים לא רק סורה, ריקו וקאירי- אלא גם מספר דמויות מסדרת משחקי פיינל פנטזי: סלפי טילמיט, טידוס ו-וואקה.
  • טראברס טאון (Traverse Town). מעין מקום מנוחה, אליו ניתן לחזור במהלך השיטוט בין העולמות השונים. בעולם זה פוגש סורה לראשונה את דונאלד וגופי, ומתחיל במשימתו. דמויות רבות שוכנות בעולם זה: ארית' גיינסבורו, יאפי קיסאראגי, סקוואל ליאונהארט, סיד הייווינד, הפיה-הסנדקית מהסרט "סינדרלה", הכלבים הדלמטים מהסרט "101 כלבים דלמטים", מרלין מהסרט "החרב באבן" ומאוחר יותר במשחק, גם ג'פטו מהסרט "פינוקיו".
  • הולואו באסטיון (Hollow Bastion). עולם זה נוצר למען דמויות משחקי "פיינל פנטזי". עולם זה משמש גם כמפקדתה של מליפיסנט.
  • סוף העולם (End of the world). עולם גדול ואפל, שנוצר מהתבוללות עולמות רבים שהתכלו באפלה. ישויות אפלות והארטלס רבים שוכנים בעולם זה. העולם כולל הופעה מפתיעה של צ'רנבוג, האל האפל שמופיע בקטע "לילה על הר קירח" מתוך הסרט פנטזיה.
  • טירת דיסני. בעולם זה ניתן לשחק אך ורק בגרסה החדשה של קינגדום הארטס 1, קינגדום הארטס: פיינל מיקס. ביתם של מיקי, דונאלד וגופי ושאר קרובים (האחיינים של דונאלד, דוד קמצני, פלוטו, מיני מאוס, דייזי דאק ועוד).
לערך בויקיפדיה

Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#2   פורסם: 19.04, 21:13

חסר לכם שהנושא הזה נקבר!

Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מצליחן

#3   פורסם: 19.04, 21:17

אני לא יודע מה עם אחרים אבל אני אישית לא מכיר את המשחקים האלה אז קשה לבחור וגם לא את המשחקים הקודמים שהראת וגם הרבה אחרים. אולי זאת הבעיה אבל אני לא יודע מה אם אנשים אחרים יכול להיות שהם כן מכירים..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#4   פורסם: 19.04, 21:21

זה חלק מהפרוייקט, שתלמדו להכיר את המשחקים, תקראו, תחפשו ותחכימו, ותבחרו איך שנראה לכם.
זה להעשרת ידע לא פחות ואולי יותר מאשר סתם סקר של מי ששיחק בהם מה הוא אוהב.

חזרה לראש העמוד

אלוף הילו 3

#5   פורסם: 19.04, 21:23

למרות שלא שיחקתי בהם, נראה לי שאני אצביע ל-Neverwinter Nights כי אני מעדיף את הסגנון, וגם כיוון ש-Bioware חברה שאני מעריך.

הבלוג של ה-xbox שלי ב-360voice
בבקשה תצפו בי (בתפריט משמאל => Watch this xbox)
תוצאות טורניר 4

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מצליחן

#6   פורסם: 19.04, 21:24

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
זה חלק מהפרוייקט, שתלמדו להכיר את המשחקים, תקראו, תחפשו ותחכימו, ותבחרו איך שנראה לכם.
כן אבל זה קשה לבחור בין משחקים שבחיים שלי לא שיחקתי בהם ולא שמעתי עליהם. אם אני יבחר לפי מה שאני קורא באינטרנט אני יוכל לבחור משחק עם סיפור טוב שבגלל זה בחרתי בו אבל במציאות המשחקיות שלו לא לטעמי והוא ההפך ממה שחשבתי..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#7   פורסם: 19.04, 21:26

החיים לא מושלמים ופה לא בוחרים ראש ממשלה (ותאמין לי ששם עוד בחרו עם הרבה פחות מידע או עפ,י שטויות אחרות)

חזרה לראש העמוד

אלוף הילו 3

#8   פורסם: 19.04, 21:27

האמת שזו הסיבה שבסקר הקודם נמנעתי, אבל עכשיו אני מכיר את שני המשחקים לא רע מהאינטרנט, חברים וכ'ו אז אני יכול להצביע לדעתי וגם ככה ההצבעה שלי היא לא היחידה שתכריע (אני מקווה...)

תוצאות טורניר 4

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מצליחן

#9   פורסם: 19.04, 21:31

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
החיים לא מושלמים ופה לא בוחרים ראש ממשלה (ותאמין לי ששם עוד בחרו עם הרבה פחות מידע או עפ,י שטויות אחרות)
כשאני יוכל לבחור ראש ממשלה אני יעשה את זה מידע ומהדעות שלי ולא לפי הרוב
בכל מקרה בנתיים אני לא יצביע גם כי אני לא מכיר את המשחקים וגם כי האפשרות השלישית מוגזמת בשבילי בגלל שזה לא שהנושא לא מעניין אותי.. זה פשוט בגלל שאני לא מכיר את המשחקים..

חזרה לראש העמוד

אלוף הילו 3

#10   פורסם: 19.04, 21:33

הוא כתב "זה לא מעניין אותי" בצחוק כמובן...

תוצאות טורניר 4

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

מצליחן

#11   פורסם: 19.04, 21:35

בטח אבל עדין זה יצא קיצוני מדי..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של eilon manela

משתמש עצבני

#12   פורסם: 19.04, 22:28

kingdom hearts משחק מוזר ולא משהו עם דמויות של דיסני

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

Poppet of Truth

#13   פורסם: 21.04, 21:21

אני גם מצטרף לNWN. לא אהבתי אותו והוא אולי המשחק הפחות מוצלח של ביו מבחינת עלילה, אבל הוא עדיין מוצלח במה שהוא ניסה לבנות: מערכת שתאפשר לאנשים ליצור את ההרפתקאות שלהם ולשחק בקבוצה.

ונראה לי שזה משחק מכור פה בפורום. אולי כדאי לפרסם את התרד גם בפורום פליסטיישן ובפורום משחקי תפקידים

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#14   פורסם: 21.04, 21:29

הוא פורסם. רק כמה כתבות מאוד חשובות על הווי הרגו את החשיפה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

Poppet of Truth

#15   פורסם: 21.04, 21:45

לא פרסום באתר, רוב האנשים גם ככה לא מכירים את שני המשחקים. הודעה בפורומים הרלוונטיים אמורה להספיק בשביל אנשים שמכירים אותם

Keep it mean

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#16   פורסם: 21.04, 21:48

מכיוון שהם רואים את חדשות הקהילה עם לינק ישר לדיון אני לא רואה זאת הכרחי - אולם אני אפרסם גם שם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkKnight

מצליחן

#17   פורסם: 22.04, 06:45

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
הודעה בפורומים הרלוונטיים אמורה להספיק בשביל אנשים שמכירים אותם
כמוני
לדעתי KH הוא משחק הרבה יותר טוב לא יודע למה אני פשוט נהניתי ממנו הרבה יותר
שיחקתי בשניהם וב-NWN לא נהניתי בגלל הלאגים והעלילה אבל לא חשבתי לנסות את ערכת היצירה אף פעם... נראה לי שאתקין את המשחק היום ואנסה אותה
תודה

תודה ל... עצמי על החתימה המגניבה הזאת

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

Poppet of Truth

#18   פורסם: 22.04, 15:13

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
מכיוון שהם רואים את חדשות הקהילה עם לינק ישר לדיון אני לא רואה זאת הכרחי - אולם אני אפרסם גם שם.
אני מצטער להגיד לך, אבל כנראה שכמעט ואף אחד לא שם לב לחדשות קהילה בפורומים השונים - לפחות לא כאלו שמופיעות עם תמונה ו/או בעמוד הראשי.
הודעה בפורום (דווקא בלי סטיקי, כי גם על אלו מדלגים לפעמים) בדרך כלל תעשה את העבודה יותר טוב כי את ההודעות הרגילות אנשים באמת מחפשים לקרוא.

והנה, כבר בזכות הסקר הזה מישהו הולך להתקין שוב את NWN.
מתי הסיבוב הבא במוקדמות?

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#19   פורסם: 22.04, 15:16

אכן פירסמתי את הסקר בפורום שם (הוא לא הכי פעיל...) ושוב יהיה במערכת הקהילות.

בכל מקרה הסיבוב הבא אחרי שזה ייגמר, יש עוד כמה ימים...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Yuspean

מנהל קהילת NWN

#20   פורסם: 24.04, 15:16

כמובן שNWN, מה הייתי אמור להגיד משהו אחר ^_^ ?

פה יש הסבר (מאוד מוצלח לטעמי) שנכתב על ידי הקהילה על המשחק.

מפה ניתן להוריד את הדמו של המשחק, יש לציין שמדובר בהדגמה מתוך הסינגל-פלייר של המשחק, הסינגל פלייר לא מייצג את המשחק בכלל, הוא שימש בעיקר כדי להראות את היכולות של המשחק בזמן היציאה שלו, מאז המשחק שופר רבות, כיום הוא בעיקר מציג את הממשק של המשחק, לא יותר.

מתוך סקרנות, מה זה הפרויקט שאתם עושים ?

מנהל קהילת Neverwinter Nights

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#21   פורסם: 24.04, 15:21

יש לך לינק למעלה בתמונות של הפורום. בגדול אנחנו בוחרים את המשחק RPG הטוב ביותר בכל הזמנים...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Yuspean

מנהל קהילת NWN

#22   פורסם: 24.04, 15:27

במקרה כזה, בהחלט NWN

אני מצרף קישור לתמונות מהשרת הישראלי שהיה לנו פעם.

מנהל קהילת Neverwinter Nights

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של YuvalShot

משתמש רציני

#23   פורסם: 24.04, 21:18

eilon manela
ציטוט:
צפה בהודעה
kingdom hearts משחק מוזר ולא משהו עם דמויות של דיסני
שיחקת בו שאתה אומר את זה?או שזה כמו כל שאר "אימרות החוכמה" שלך
כי אני שיחקתי בו והוא היה אחד המשחקים הטובים בזמנו...

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#24   פורסם: 25.04, 19:34

Yuspean
ציטוט:
צפה בהודעה
במקרה כזה, בהחלט NWN

אני מצרף קישור לתמונות מהשרת הישראלי שהיה לנו פעם.
אגב שים לב שזה רק המוקדמות ויש גם את NWN2.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ulmerido

משתמש רציני

#25   פורסם: 25.04, 19:52

לא ממש סבלתי את KH והMMO של NN ממש אהבתי אז אני אצביע ל NN

ציטוט:
"ונכון, המוזיקות בו הן MIDI, אך גם הגרפיקה שלו מיושנת, ככה שזה משתלב נהדר זה בזה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

נינג'ה בלגי

#26   פורסם: 25.04, 20:28

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה

קראתי ובחרתי.
רק אל תתלוננו אח"כ שנבחר משהו מאעפן בגלל שאנשים שלא מכירים את המשחק הצביעו

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של origlo

מנהל קהילת PS3

#27   פורסם: 25.04, 20:31

כשמשווים אותם משחק אל משחק, אני באמת לא יודע מה לומר - שיחקתי רק בKH.
אבל כשמשווים אותם RPG אל RPG, אני אצביע ללא שום היסוס לNWN - כי KH רחוק מזאנר הRPG כמו שאני רחוק מהירח.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של .:Shlomix:.

נינג'ה בלגי

#28   פורסם: 25.04, 21:37

ושוב פעם לא שיחקתי באף אחד מהם, ככה שאני אצביע ברירת מחדל - "עזוב אותי! אתה לא רואה שזה לא מעניין אותי?!"

^מהירות האור גדולה ממהירות הקול,
זאת הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה^

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#29   פורסם: 25.04, 21:42

יש משהו ששיחקת ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

שואף לשלמות

#30   פורסם: 26.04, 08:43

KH הוא לא משחק תפקידים, הוא משחק Hack and Slash פרימיטיבי.

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא