למה אתם חייבים טלוויזית HD. הדגמה מתוך הבלוריי של Final Fantasy - משחקים Vgames - קהילות

נושא: למה אתם חייבים טלוויזית HD. הדגמה מתוך הבלוריי של Final Fantasy
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של gulmer

Poppet of Truth

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 21.04, 22:18

ברירת מחדל למה אתם חייבים טלוויזית HD. הדגמה מתוך הבלוריי של Final Fantasy

לכל מי שיש לו X360 או PS3 ועדיין לא יודע מה ההבדלים בין טלוויזית SD לטלוויזית HD יש סוף סוף דוגמא חיה.
תמיד אנחנו אומרים פה כמה זה עולם אחר ואי אפשר לחזור אחורה, אבל אף אחד לא הדגים פה באמת את ההבדלים.
סוף סוף באו kotaku וצילמו מסך סטנדרטי מתוך הבלוריי של Final Fantasy 7: Advent Children שמראים את ההבדלים:
http://kotaku.com/5220539/comparing-...yline=true&s=x

זה מתוך הדמו של Final Fantasy 13 שמגיע על הדיסק. אתם יכולים לנחש לבד איזו תמונה היא איזו.

בנוסף הם לקחו את זה צעד קדימה, כי היתה להם גם גרסת DVD של הסרט. הם השוו את גרסת הDVD על מסך SD לגרסת הבלוריי על מסך SD ולגרסת הבלוריי על מסך HD.
יפה לראות שעם טלווזיות SD אתם פשוט לא תצליחו לראות שום הבדל בין DVD רגיל לבלוריי. אבל התמונה בHD היא כבר סיפור אחר:

בקיצור, סוף סוף יש פה תמונה פשוטה שמציגה את מה שצריך להציג למי שתמיד מעוניין לדעת בדיונים מה ההבדלים בפועל בין SD לHD. לגזור ולשמור.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#2   פורסם: 21.04, 22:26

בייביס בHD. תמיד מוכר.

Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

משתמש רציני

#3   פורסם: 21.04, 22:43

בתמונות שמצלמים מטלוויזיה זה תמיד נראה טוב יותר...
אול אפשר לראות את ההסדלים בין הגרסאות, אבל אל תצפו שבאמת ככה נראה המשחק בHD.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#4   פורסם: 21.04, 23:15

פעם אחת ולתמיד. SD זה כמו בלי משקפי ראיה, HD זה כמו עם משקפי ראיה. זהו.

צריך גם לבחור טלוייזיה טובה בשביל להמחיש כמה ההבדלים מ-ה-ו-ת-י-י-ם.
למשל סמסונג סדרת LN 650 ומעלה (לי יש A750) . יש היום גם את LNXXB שזה מעניק קונטרסט גבוה יותר מסדרות LNXXA.
XX - גודל של הטלויזיה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#5   פורסם: אתמול, 06:29

אני ממש מסכים. האנלוגיה מצויינת. זה פשוט כמו שהייתם צריכים משקפים ופתאום קיבלתם אותם. אתם רואים את העולם בצורה אחרת לגמרי...

Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של lior19940

משתמש צעיר

#6   פורסם: אתמול, 11:31

לי יש טלוויזית SD וזה לא נראה ככה בכלל. זה יותר טוב ממה שרואים פה.

I LOVE RIPPING CYCLOPS EYES OUT IN GOD OF WAR

HOW ABOUT YOU?

[IMG][/IMG]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#7   פורסם: אתמול, 11:48

הרעיון הוא להראות לך הבדלים. אם זה נראה לב טוב בSD תחשוב איך יראה HD...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

Poppet of Truth

#8   פורסם: אתמול, 16:28

lior19940
ציטוט:
צפה בהודעה
לי יש טלוויזית SD וזה לא נראה ככה בכלל. זה יותר טוב ממה שרואים פה.
בתמונה השניה זה איך שזה נראה מצילום קרוב. תנסה להתקרב לטלוויזיה שלך ותראה.
מן הסתם במרחק של 5 מטר מטלוויזית 32" אתה לא תרגיש בהבדל בין SD לHD (למעט מספר הפריימים), אבל זה רק בגלל שבמרחק הזה אתה לא תראה כלום כמו שצריך באף אחת מהטלוויזיות.

וVoge, צילום של מסך טלוויזיה הופך את התאורה למרשימה יותר (גם בSD וגם בHD) אבל לא משפר פתאום את החדות של התמונה.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של NitrousSoup

מצליחן

#9   פורסם: אתמול, 18:11

בפלייסטישן 3 אפשר לראות את הבדל בין SD ל HD רק מלהסתכל בXMB, אם מישהו רוצה לראות את ההבדל הענקי, אני יעלה תמונות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

שואף לשלמות

#10   פורסם: אתמול, 23:40

לאחרונה התחלתי לשחק אצל חבר שלי לא מעט עם הקונסולה שלי על הטלוויזית FullHD שיש לו בבית בגודל 54 אינץ'.

אני חייב להגיד שמשחקים נראים זוועה על טלוויזיה כזאת, הם פשוט לא עומדים ברזולוציה ונראים ממש רע. ניסיתי את Fifa 2009, Motorstorm 2, Uncharted. אנצ'רטד היה סביר, אבל האפקטים שבו של אש לשם דוגמא היו מזעזעים.

יכל להיות שזה בגלל המרחק, אבל זה ממש היה נראה פחות טוב מטלוויזיות בעלות גודל יותר קטן.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#11   פורסם: היום, 00:07

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
לאחרונה התחלתי לשחק אצל חבר שלי לא מעט עם הקונסולה שלי על הטלוויזית FullHD שיש לו בבית בגודל 54 אינץ'.

אני חייב להגיד שמשחקים נראים זוועה על טלוויזיה כזאת, הם פשוט לא עומדים ברזולוציה ונראים ממש רע. ניסיתי את Fifa 2009, Motorstorm 2, Uncharted. אנצ'רטד היה סביר, אבל האפקטים שבו של אש לשם דוגמא היו מזעזעים.

יכל להיות שזה בגלל המרחק, אבל זה ממש היה נראה פחות טוב מטלוויזיות בעלות גודל יותר קטן.

איזו טלויזיה זו ? כלומר איזה דגם. 54 באמת יכול להיות על הגבול שבו גם 1080 שורות לא מספיק לגודל הזה.

בקרוב יהיה SUPER HD ל 52+

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

שואף לשלמות

#12   פורסם: היום, 00:19

myca
ציטוט:
צפה בהודעה
איזו טלויזיה זו ? כלומר איזה דגם. 54 באמת יכול להיות על הגבול שבו גם 1080 שורות לא מספיק לגודל הזה.

בקרוב יהיה SUPER HD ל 52+
של סאמסונג, דגם ספציפית לצערי אני לא יודע. הטלוויזיה גם לא הריצה את כל המשחקים בupscale של 1080P. פיפ"א לדוגמא רץ ב-1080P על פי הטלוויזיה, אבל מוטורסטורם 2 נשאר ב-720P לדוגמא. לכן הוא היה נראה רע. גם התפריטים של הסוני ברזולוציה של 720P נראים רע.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

Poppet of Truth

#13   פורסם: היום, 11:55

לא זכור לי שלסמסונג יש טלוויזיות 54". מדובר בLCD או פלזמה?

בכל מקרה, לFullHD יש חיסרון כשמנסים למתוח תמונה קטנה ופחות איכותית (וגם תמונה של 720P היא פחות איכותית. אמנם לא כמו 480P אבל עדיין).
הבעיה ב-PS3 לא תמיד מותח את התמונה באמצעות המעבד של הקונסולה עצמה (מה שיש בX360), ולכן הטלוויזיה נאלצת לעשות את עבודת המתיחה.
המעבד של הטלוויזיה בדרך כלל הרבה פחות חזק משל הPS3 ולכן עבודת המתיחה לא תמיד נראית טובה מספיק, במיוחד בדגמי טלוויזיה פחות איכותיים ומסדרות נמוכות יותר.

לסמסונג יש למשל היום כמה דגמים של LCD, כשה550 וה-650 מהשנה שעברה הם דגמי FullHD (ו-myca, נא לא לבאס אותי ולהזכיר איזה דגמים יש בארה"ב ובאיזה מחיר ). ההבדל העיקרי בין שתי הטלוויזיות (שמיוצרות עם אותו הפאנל, בדיוק כמו טלוויזית הסוני מסדרת W) הוא במעבד התמונה של ה650 שעושה את עבודת המתיחה יותר טוב (ועוד תוספות שוליות כמו 100HZ או ציפוי מבריק) והדבר הזה הופך את הטלוויזיה למשמעותית יקרה יותר (הפרש של 2000 ש"ח לדגם ה46").
האבסודר הוא שתוכן איכותי באמת (נגיד בלוריי ב1080P) טלוויזיות HD טובות מציגות באיכות מצויינת בכל מקרה, והרבה פעמים מה שהופך טלוויזיה אחת ליקרה יותר מהשניה, זה פשוט העיבוד שמטפל בתוכן הפחות איכותי (והזוועתי במיוחד במקרה של שידורי טלוויזיה בישראל). אנחנו בעצם משלמים אקסטרא על תאימות לאחור...

בנוסף, יכול להיות שפשוט ישבת קרוב מידי לטלוויזיה כמו שכבר ציינת. במסכים קטנים קשה להבחין בפרטים הפחות יפים מהסיבה הפשוטה שכשיושבים באותו מרחק רואים בהם פחות טוב את התמונה עצמה.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד
1

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא