מצב השוק היום - או "למה מיקרוסופט לא לוקחים יבואן רשמי לישראל" - משחקים Vgames - קהילות

נושא: מצב השוק היום - או "למה מיקרוסופט לא לוקחים יבואן רשמי לישראל"
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
SupErioR
מחבר הודעה

האווטר המגניב של MiST

מנהל כת השפן

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 05.07, 23:12

ברירת מחדל מצב השוק היום - או "למה מיקרוסופט לא לוקחים יבואן רשמי לישראל"

כנראה שהיום אחרי טירטור לא קטן גיליתי את התשובה לשאלה שכל שחקן xbox ממוצע שואל את עצמו: "למה מיקרוסופט לא נותן זיכיון ליבוא רשמי לקונסולה שלהם".

אתחיל בהקדמה קטנה -

לפני יומיים הקונסולה שלי מתה. קונסלת xbox מהדור הממש ישן כזו שאפילו אין לה יציאת HDMI... אין ספק שזה היה מאורע לא נעים שגרם לי לקלל לא מעט את מיקרוסופט והתכנון המרושל שלהם.

אחרי חיפוש בין הרבה אתרים שמציעים דרכים שונות ומשונות לתיקון הקונסולה (מ- "אפייה של הקונסולה בתוספת סוכר וטפיוקה" ועד ל"שדרוג הולכת החום בעזרת מחק גומי") וכמובן שגם ראיתי את התגובות של האנשים שתיקנו זמנית את הקונסולות ואחרי חודש תגובה חדשה של אותם אנשים שבוכים שוב על מותה בטרם עט של הקונסולה שלהם.

החלטתי שלא שווה הכאב לב של לתקן את הקונסולה, רק בשביל שהיא תהרס שוב שעתיים אחרי. אם כי עניין המגבת מאוד שעשע אותי והחלטתי לנסות בכל זאת (מיותר לציין שזה לא עבד)

אחרי שביררתי מחירים של קונסלת Arcade חדשה באינטרנט הגעתי למסקנה שאם אמכור את הקונסולה המתה + שלט אחד + הספק + המשחק שמקבלים עם הקונסולה יצא לי שקונסולה חדשה תעלה באזור ה 600 שקלים.

משהו שאפילו מובטל היי-טק כמוני יכול לגרד (בעזרתה האדיבה של המדינה שמעדיפה לתת דמי אבטלה מאשר תמריצים למקומות עבודה לקלוט עובדים חדשים - אבל זה לפעם אחרת).

התחלתי לרשום מיילים לכל החנויות הנבחרות כדי לברר איזה סוג קונסולה זו - האם זו ג'ספר, PAL, איך זה מגיע וכו'...

כל החנויות בחרו להתעלם מהמיילים עם השאלות פרט ל 2 חנויות.

האחת פשוט התעלמה מהשאלות שלי וענתה תשובה לקונית של "יש לנו", והשניה רק טרחה להשמיץ את שאר החנויות שמציעות מחירים זולים יותר.

הבנתי שרק בטלפון זה יעבוד... המתנתי ליום ראשון.

כמו שתככנתי הרמתי טלפון בבוקר יום ראשון לחנות הקרובה ביותר לביתי שגם ע"פ פרסום המחיר באינטרנט היא הזולה ביותר. (לא אפרסם פה שמות של חנויות בשל עניין החוקיות שמיד יעלה)

האם יש לכם ג'אספר במלאי? כן.
האם זו קונסולה מסוג PAL? כן.
יש אחריות? כן, שנה אחריות.

נהדר אני מגיע בעוד שעה =)

שמח וטוב לבב אני נוסע לעיר שבה ניתן למצא את החנות הזו - חנות חביבה בהחלט, אני מציג את עצמי כאדם מהטלפון ומבקש לרכוש את הקונסולה.

אך שומו שמיים - המוכר היה מזועזע "מה?! אתה רוצה קונסולה בלי פריצה? למה לך דבר כזה??" לא עזרו ההסברים שלי לגבי הlive ובכלל שזה לא חוקי. לבסוף המוכר התרצה ואמר "אין לנו פה דברים כאלו, רק פרוצים!" אני כמובן לא הבנתי - מה ככה הם מגיעים מחו"ל? כמובן שלא המוכר פשוט לא מיבא בעצמו והוא צריך לבקש במיוחד כי אין ביקוש ללא פרוצות.

הוא הבטיח לחזור אלי בצהריים לטלפון עם תאריך שבו יש מצב שיהיה לו קונסולה בלי פריצה.

נו טוב... חזרתי הביתה.

טלפון לא קיבלתי.

סבבה - נעבור לחנות השניה.

יש לכם קונסולות לא פרוצות? לא. למה לך דבר כזה???

(שוב פעם ההסבר ושוב פעם, אין לנו דבר כזה)

מדהים.

טוב נאלצתי לפנות לחנות היותר יקרה שמציעה איזה דיל על הקונסולה הישנה, בתמורה להנחה זניחה במחיר החדשה.

יש לכם קונסולות לא פרוצות? לא. למה לך דבר כזה??? מה תעשה איתה?
כמובן שהתשובה "יש לי משחקים מקוריים" היתה כנראה לא בעברית כי הוא התקשה להבין אותה.
אבל אותו מוכר חביב הסכים להתקשר למחסן אולי במקרה יש עדיין אחת שלא נפרצה.

לא יאמן יש. אחת אחרונה...
(למרות עניין של אי בהירות לגבי כמה דברים בעניין הדיל באינטרנט, וכמה דברים שקצת היו לא לעניין אמרתי יאללה)

לא יאמן, אבל נסעתי מעל ל 100 ק"מ לכל כיוון כדי להגיע לחנות היחידה שמוכרת (עדיין במחיר שפוי) קונסולת xbox ג'אספר pal לא פרוצה. וגם היא היתה האחרונה במלאי...

הגעתי לחנות, ואחרי כמה דיבורים עם בעל החנות על עוד כמה דברים לא לעניין... וכמובן דיל שכבר מאוד לא אטראקטיבי, השארתי את הקונסולה הישנה לקחתי חדשה ונסעתי חזרה הביתה עם טעם מריר.

איך זה שבמדינה שלנו צריך ממש להתאמץ כדי למצא קונסולה לא פרוצה?
ויותר מזה, איך זה שהחנויות יכולות לפרסם ברי"ש גלי שיש להם "פריצה חדשה" או דרך אחרת לעזור לכם לעשות משהו שלא חוקי בעליל.

אני חושב מה היה קורה לו מישהו היה מפרסם ככה "צ'יפ פריצה לכספומטים - לא צריך בנק יותר".

אני לא אומר שתופעת הפיראטיות היא משהו שלא באשמת החברות עצמן והיבואנים עם המחירים המגוחכים שלהם. לראייה אפשר לראות את steam שמוכרת בהרבה פחות ובצורה חוקית, וכולם עדיין מרוויחים - אבל לפרסם בלי לפחד כלל "אנחנו פושעים"? ויותר מזה, להקשות על אנשים שלא מעוניינים בזה. יש בזה משהו מאוד מקומם.

כנראה שפרסום בראש חוצות כן יוצר אפקט - ואת האפקט הזה אנחנו הצרכנים מרגישים, אבל מהדלת האחורית. למה לחברה לטרוח וליצור פה גוף שיתן שרות לקונסולות כאשר מה שכן נמכר פה (ונדרש כנראה, כי בלי ביקוש אין היצע) גורם להם להפסיד כסף?

אז אחרי כל הקללות שמיקרוסופט חטפה ממני בימים האחרונים בזכות התכנון העלוב של הדור הראשון של xbox 360. אני חושב שפעם ראשונה מזה הרבה זמן אני אשכרה מצדיק אותם.

גם אני לא הייתי משקיע פה בגוף שיתן שרות לקונסולות. ואפילו לא בסרבר, כאשר הרוב המוחלט לא מתכוון לשלם על השירותים שניתנים לו.

אשמח לשמוע דעות אחרות.
MiST

Break time now, yes? Yes? Maybe? No. Back to work

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#2   פורסם: 05.07, 23:25

יש בעיה רגולטורית שאף אחד לא טרח לטפל בה בין אם במודע או שלא במודע.
אף חנות כזו לא תמכור מכשירים פרוצים אם זה יהיה לא חוקי אבל כל זמן שזה חוקי אין דרישה למשהו אחר.
אתה יכול לנסות לשלוח מייל למיקי איתן, הוא ידוע בתור מחוקק עם זיקה טכנולוגית שגם עונה לפניות הציבור ותבדוק מה תהיה התגובה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MiST

מנהל כת השפן

#3   פורסם: 05.07, 23:28

אין לי כוונה להתנגח בחנויות. (לא שהם בסדר)

כפי שאמרתי - אם אין ביקוש אין היצע. ואם הביקוש כ"כ גבוה שחנויות לא טורחות להחזיק מכשירים לא פרוצים, זה אומר משהו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 06.07, 00:08

מאוחר מדי. אי אפשר להפוך דור שלם לא יעזור שום דבר. גם אם יעשו את הפריצות ללא חוקיות תמיד תוכל להשיג (עכשיו זה בתוכנה לא?) ותמיד יהיו את אלה שימכרו לא משנה מה יהיה העונש. אין מה לעשות אנחנו עם שלא משקיע בשום דבר ובגלל זה אנחנו לא מתפתחים כל כך בדברים האלה שהזכרת..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#5   פורסם: 06.07, 00:26

כשאופיס דיפו מפרסמים באלון שלהם "360 ג'ספר עם צ'יפ" וליד זה בכוכב אדום צהוב גדול כתוב "קורא משחקים צרובים" אז אתה יודע שהבעיה לא בדיוק קשורה לחנויות עצמן.
זה דבר ראשון החוק, זה דבר שני המנטליות של המדינה הזאת.

אולי באמת צריך לכתוב מייל קולקטיבי, זה יכול להיות ממש נחמד אם נצליח להניע משהו לכיוון הוצאת המדינה שלנו מהטופ 5 פירטיות הכי גדולות בעולם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 06.07, 00:46

וזה גם לא קשור לכסף זה עיקרון. אנחנו מדברים על עם שמחנה את האוטו על מדרכות כדי לא לשלם 10 שקל לחניה ואז הולך לדפוק ארוחה ב-500 שקל. אנחנו מדברים על אנשים שעומדים בתור לתחנת דלק כל יום שישי בבוקר רק בשביל לתדלק מעל 200 שקל ולקבל עיתון שעולה חמש שקל ועוד שחצי מהמכוניות שם זה ג'יפים חדשים שעולים חצי מליון שקל. זה לא יעזור עם יורידו מחירים, זה לא יעזור אם יהפכו את זה ללא חוקי בארץ ככה אנחנו אין מה לעשות.. ומי שאומר שזה בגלל שמשחקים יקרים ואין לו כסף אז הוא משקר זאת סתם תאוריה שאנחנו מוכרים לעצמנו אבל אין מה לעשות..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Red_Deaddd

משתמש רציני

#7   פורסם: 06.07, 01:24

אחי, אתה מטיף למקהלה.
אבל על כל מקרה:
תראה, אני חי בעיירה קטנה (טכנית היא עיר) בשם יוקנעם.
היחיד שאני מכיר בלייב מיוקנעם זה את naor1 וגם הוא משחק בצרובים (למעט גירז1 ו2).
וזהו, כל שאר האנשים שיש להם אקסבוקס (לא שיש הרבה, נראלי בקושי עובר את ה10) סביר להניח שמשחקים בצרובים.
בגלל זה אני קיבלתי תגובות כמו שאתה קיבלת, ודי הרבה.
בהתחלה אני טרחתי להסביר לאנשים כאלו איזה נזק זה עושה לתעשייה.
היום אני פשוט לא מגיב.
אני וויתרתי כבר על זה שאנשים יבינו, ואני וויתרתי כבר ממזמן על שירותי לייב הגונים בישראל, מאותה סיבה.
כמה שאני חושב שמיק טיפשים והיו צריכים להישאר בתוכנה ולא לפתח חומרה, אני יודע שהם יהיו יותר טיפשים לתמוך במה שלא תומך בהם.
שוב אתה מטיף למקהלה.
באמת, כל בעלי הקונסולה הפרוצה גם בוכים על שירותי הלייב הגרועים כאן, אבל אם תאמר להם "אם אתם רוצים לייב, תקנו מקוריים", הם יגידו "טוב נו מי צריך".
עד שחוק לא יכנס לתמונה, שום דבר לא ישתנה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ulmerido

משתמש רציני

#8   פורסם: 06.07, 01:32

פתרון המגבת עובד מצוין

ציטוט:
"ונכון, המוזיקות בו הן MIDI, אך גם הגרפיקה שלו מיושנת, ככה שזה משתלב נהדר זה בזה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#9   פורסם: 06.07, 06:45

דבר ראשון - סחטיין על הסיפור.
דבר שני אני חושב שלא תהיה תזוזה אם לא יהיה פה חוק בנושא. ישכולים להגיד "קל לפרוץ" ועוד הרבה דברים בסגנון, אבל ברגע שיהיה חוק והחנויות לא יפרצו, יהיו הרבה פחות פריצות. אין מה לעשות רוב האנשים לא יתאמצו בשביל הפריצה.
תוסיף לזה אח"כ חינוך ומודעות ואולי גם תעקור את הרצון לפרוץ. כי כמו שאמרנו כמה פעמים - לעולם פריצה תהיה משתלמת יותר (במחיר כמובן) אבל גם לפרוץ לבתים משתלם יותר, או לחנות בחניה של השכן, או להעתיק בבחינות, או לשקר בכלל. השאלה אם אנחנו חברה שחיה כשאדם לאדם זאב או לא.

אולי באמת רצוי שננסה להזיז איזה מהלך חוקי בעניין.

"Hi kids, I'm Troy McClure. You might remember me from such educational films as 'Lead Paint, Delicious but Deadly' and 'Here Comes the Metric System!'"

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#10   פורסם: 06.07, 08:07

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
כשאופיס דיפו מפרסמים באלון שלהם "360 ג'ספר עם צ'יפ" וליד זה בכוכב אדום צהוב גדול כתוב "קורא משחקים צרובים" אז אתה יודע שהבעיה לא בדיוק קשורה לחנויות עצמן.
זה דבר ראשון החוק, זה דבר שני המנטליות של המדינה הזאת.

אולי באמת צריך לכתוב מייל קולקטיבי, זה יכול להיות ממש נחמד אם נצליח להניע משהו לכיוון הוצאת המדינה שלנו מהטופ 5 פירטיות הכי גדולות בעולם.
לאחר שקראתי את הסיפור של חברנו, ישר התכוונתי לרשום שאם היה ניגש לאופיס דיפו או באג למשל, היה מתמודד עם 100 אחוזי הצלחה לחיפושו..
עכשיו לאחר מה שאתה אומר, גם אופיס דיפו מוכרים פרוצים????
זה באמת חריג כבר...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#11   פורסם: 06.07, 08:36

הם כמובן לא היחידים. זה ממש זועק מכל עלון (למשל גם מחסני חשמל)
אני הכי אוהב את הניסוח של "ההסבה" (וכדי שיבינו מוסיפים קורא צרובים )

"Hi kids, I'm Troy McClure. You might remember me from such educational films as 'Lead Paint, Delicious but Deadly' and 'Here Comes the Metric System!'"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#12   פורסם: 06.07, 09:43

המצב גרוע עוד יותר עם ברשותך קונסולה אמריקאית והמשחקים שלך אמריקאיים ואתה רוצה לקנות
גירסת ארקייד אמריקאית בארץ לא פרוצה, לא תמצא בשום מקום, תוכל בקושי למצוא פאל אבל
אמריקאית בשום פנים ואופן ולכן תצטרך לייבא אותה בצורה כלשהיא מחו"ל דבר אשר גורם להוצאות
כפולות בגלל עלות משלוח,מכס,מע"מ ובנוסף מימוש האחריות בחו"ל היא לא כדאית ולכן הדבר משאיר
את הקונה בחוסר ברירה לקנות בארץ קונסולת פאל בגלל שהוא רוצה אחריות נוחה.

המסקנה האישית שלי מהמצב היא שביום שאקבל טבעת אשקול לקנות קונסולה עם פריצה בארץ
מאשר לשלם מחיר כפול עבור הייבוא שלה מחו"ל (דגם אמריקאי) ולהתקע בעתיד אתה עם אחריות
שאני לא בטוח שארצה לממש במידה ותהא לה בעייה.

ולכן אני חושב שטוב כך המצב בארץ שבכל חור מוכרים פרוצות כי מייקרוסופט לא דאגה לנו וגם
לא תדאג וכידוע לכם היהודים לא פרייארים ולכן אני מברך על החנויות שעושות זאת וזו רק מהסיבה
של חוסר ברירה ושיקול כלכלי.

האידואולגיה של לתמוך בחברות שמוציאות משחקים אוזלת כאשר מצפצפים עלינו פה בארץ ובגדול.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#13   פורסם: 06.07, 09:48

אבל אתה מסתכל הפוך על העניין. למה להם להביא קונסולות לארץ ברי כולם פורצים אותן.
אתה אולי היחיד שבעצם מעוניין לקנות משחקים מראש ורק בגלל הבעיות פורץ, 99% האחרים פורצים כי הם רוצים לגנוב משחקים (ובמקרה הטוב עוטפים את זה באיזה אידיאולגיה של מלחמה בתאגיד וכדומה)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#14   פורסם: 06.07, 09:51

שורה תחתונה אני לא מאשים אף חנות ו/או רשת הכל עניין של היצע וביקוש.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#15   פורסם: 06.07, 10:48

אני מניח שלא תאשים גם פורץ שיכנס אליך הביתה כי יש לו ביקש בשוק השחור לקונסולה גנובה.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#16   פורסם: 06.07, 11:14

במקרה הזה יש ביטוח (למי שעשה ביטוח תכולת דירה) במקרה של מייקרוסופט אין לנו
שום ביטוח מולם ובמידה וכן קיים המימוש שלו כלפי חו"ל הוא לא כדאי.

ולכן לא פלא שמה שמתרחש פה בארץ הופך להיות לגיטימי.

אני לא בעד לפרוץ אבל האפשרות הזאת מתחילה להיות משתלמת יותר למי שקיבל טבעת פעם
אחת או שניה.

במחיר שאנו משלמים על משחקים יכולנו לקנות עוד 2 קונסולות, ביום שאקבל
טבעת אני נפרד מהמקוריים שלי וזה רק מהסיבה של חוסר ייבוא רשמי בארץ.

נערך לאחרונה על ידי zombit, 06.07 בשעה 11:19.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#17   פורסם: 06.07, 11:32

ביצה ותרנגולת: אין יבוא רשמי ולכן הכל יקר בטירוף ולכן המחוקק לא מתערב ולכן אנשים קונים רק בגלל שאפשר לפרוץ ולכן אין יבוא רשמי אבל לכל דבר כזה צריך שיהיה גם איזה גבול של טעם טוב והוא כבר מזמן נחצה.
הדרך לשבור את זה היא, להערכתי, בעזרת חקיקה מתאימה. מעבר לסוגיית היבוא האישי והתמיכה, בסופו של דבר למדינה יש פה הפסד משמעותי של הכנסות ממיסים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MAXELL

משתמש רגוע

#18   פורסם: 06.07, 11:40

ראשית אתה כותב מאוד יפה , ואני מקווה שתמצא עבודה כמה שיותר מהר בתחום שלך .
אני חושב שהמלחמה בפרוצים צריכה להיות אך ורק דרך הלייב ! לא יעזור לכם להטיף לאנשים , ברגע שאנשים יבינו שהמכשיר הזה נבנה ללייב ואין אפשרות לשחק בלייב עם פרוץ , הם יתחילו לקנות מקורי .

GT : sprite IL

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#19   פורסם: 06.07, 11:49

אבל אפשר לשחק בלייב עם פרוצים (בסיכון כמובן לבאן) וזה בוודאי לא אפשרות להילחם בעניין. אני בדעתו של עומר, צריך דבר ראשון חקיקה מתאימה ובקו מקביל לחנך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#20   פורסם: 06.07, 11:51

ניתן לשחק בלייב עם פרוץ ולא להתפס אם המשחקים מתוקנים (אני לא רוצה להרחיב בעניין).
הפתרון גם לא טמון במיסוי כי המדינה מרוויחה מהמכס ומהמע"מ.
הפתרון גם לא טמון בחינוך כי הפורצים מצפצפים על החוקים.

הפתרון הוא של סוני, לעבור לפורמט יקר בלו-ריי אשר לא משתלם לפרוץ אותו לעומת הפורמט הזול כמו של מייקרוסופט אשר משתלם לפרוץ אותו (כלכלית), צורב בלו ריי והמדייה יקרה ובכך סוני עשו היסטוריה ואני מצדיע להם.

בתור צרכן שקונה רק מקורי ונאמן לחוקים אני מתחיל להרגיש נבגד ע"י המערכת שאני משלם לה ולכן אני לא מאשים את הפורצים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#21   פורסם: 06.07, 12:01

הדיון שלכם מזכיר לי הרבה אנשים שראו אצלי את האקסבוקס והמשחקים המקוריים ושאלו אותי למה אני לא פורץ, כאילו זה הנורמה (ובארץ זה די מקובל אז כן...)

הבלוג של ה-xbox שלי ב-360voice
מפגש GTA4 בפורום XBOX, יום רביעי 8/7

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#22   פורסם: 06.07, 12:03

Tamirrr
ציטוט:
צפה בהודעה
הדיון שלכם מזכיר לי הרבה אנשים שראו אצלי את האקסבוקס והמשחקים המקוריים ושאלו אותי למה אני לא פורץ, כאילו זה הנורמה (ובארץ זה די מקובל אז כן...)
שבוע שעבר היה אצלי מישהו בבית (בן נוער) הוא ראה את האוסף של המשחקים ושאל "יש לך סרטים עבריים גם?" כשהסברנו לו שאלו משחקים (ולא סרטים) הוא עמד עם מבט של "יש דבר כזה בכלל משחקים בקופסה?"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#23   פורסם: 06.07, 12:06

בדיוק, הכל מתחיל בחינוך. הרבה מבוגרים לא יודעים מה פירוש הפיראטיות אז נוח להם שהילדים מורידים משחקים כדי שלא ישלמו עליהם.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של ManUtd

נינג'ה בלגי

#24   פורסם: 06.07, 12:09

אל תחשבו שאם יחסמו לייב או יעברו לבלו ריי זה יעזור לבעיה הכללית. יכולות להיות שתי אפשרויות: או שאנשים בארץ פשוט יפסיקו לקנות את הקונסולה וימשיכו להוריד למחשב או שפשוט איזה גאון בחו"ל ימצא גם לזה איזשהי פריצה או החלפת כונן וכו'. הרי בסופו של דבר כל קונסולה עם הרצון המתאים נפרצת. הסיבה שהפליסטיישן לא נפרצה היא שמי שרוצה פרוצים יש את האקסבוקס אז חבל להם להשקיע בפריצה שכנראה היא יותר קשה בגלל העלויות הגבוהות.
במקרה של הארץ שום דבר לא יעזור. אם תבטל את הפרוצים תבטל כמעט לגמרי ייבוא של הקונסולה לארץ כי את האנשים שחיים בארץ קשה מאוד לחנך במיוחד בגלל שכלל הסביבה שלהם מעודדת אותם לזה. אני גם לא מעט פעמים נכנסתי לאתרים וראיתי את ההורדות וחשבתי לפרוץ אבל משום מה לא עשיתי את זה ואני מקווה שאני יחזיק מעמד.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Harel Gur

נינג'ה בלגי

#25   פורסם: 06.07, 12:10

באיזה חנויות אין קונסולה בלי פריצה?

לאיזה חנויות הלכת?

יום טוב...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MiST

מנהל כת השפן

#26   פורסם: 06.07, 12:38

Harel Gur
ציטוט:
צפה בהודעה
באיזה חנויות אין קונסולה בלי פריצה?

לאיזה חנויות הלכת?
בכל החנויות אליהן הלכתי היו רק פרוצים (פרט לאחת שנשאר לה מכשיר בודד אחד שהיה בדרך לעבור "הסבה").

החנות היחידה שאין בה פרוצים היא באג, אבל במחיר שבאג דורשים עבור הקונסולה כבר עדיף ליבא בעצמי ולשלם מס.

אני לא מציין את שם החנויות שאותן ביקרתי מהסיבה הפשוטה, אני לא רוצה לעודד את התופעה. לא חושב שמגיע להם פרסום חינם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#27   פורסם: 06.07, 13:36

הכלב התחתון מוכר קונסולות ללא פריצה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#28   פורסם: 06.07, 13:39

נכון, אבל הרבה פעמים חסר להם מלאי וצריך להתקשר ולתאם מראש...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Harel Gur

נינג'ה בלגי

#29   פורסם: 06.07, 13:44

MiST
ציטוט:
צפה בהודעה
בכל החנויות אליהן הלכתי היו רק פרוצים (פרט לאחת שנשאר לה מכשיר בודד אחד שהיה בדרך לעבור "הסבה").

החנות היחידה שאין בה פרוצים היא באג, אבל במחיר שבאג דורשים עבור הקונסולה כבר עדיף ליבא בעצמי ולשלם מס.

אני לא מציין את שם החנויות שאותן ביקרתי מהסיבה הפשוטה, אני לא רוצה לעודד את התופעה. לא חושב שמגיע להם פרסום חינם.

יש את Gamestation ואת Underdog.

לך אליהם

יום טוב...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MiST

מנהל כת השפן

#30   פורסם: 06.07, 13:55

אני כבר לא צריך קונסולה, כתבתי שלקחתי את זו שהיתה בדרך לעבור "הסבה". ממש הצלתי אותה ברגע האחרון

ועצם זה שכתוב באתר שקיימות קונסולות לא פרוצות זה לא אומר בפועל שיש. לכולם רשום שיש כאלו קונסולות - פשוט אף אחד לא טורח באמת להחזיק במלאי.

לא סתם אחד המוכרים אמר "אולי אפשר להביא לך במיוחד", אין להן ביקוש.

חזרה לראש העמוד
1  2

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא