Borderlands - משחק הFPS/RPG עם 3,166,880 הנשקים - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Borderlands - משחק הFPS/RPG עם 3,166,880 הנשקים
1  2  3
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 16.09, 08:54

Splitscreen gamplay video

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#32   פורסם: 16.09, 13:52

אבל למה במסך צר למה? אני מקווה שאפשר לשנות את זה בהגדרות.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#33   פורסם: 16.09, 14:03

ככל שאני רואה יותר מהמשחק, ככה הוא נהיה פחות ופחות טוב. הסגנון הגרפי פשוט לא נראה כזה טוב בתנועה ובאקשן, יש tearing מפה עד סוף העולם והמשחקיות נראית כמו FPS ממוצע-מינוס, רק עם מספרים שקופצים מעל האוייבים.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#34   פורסם: 15.10, 11:43

והנה פרסומת הטלווזיה של המשחק.

אגב, בפודקאסט של רבלFM הם טיפונת מדברים על המשחק, יש עליהם אמברגו עדיין, אולם בינתיים ממה שניתן להבין זה שהמשחק הוא משחק קונסולות (גם בגרסת המחשב הם טענו שהוא בנוי לקונסולות) וכן אם לפרש את הטונים מהדיבורים (כי הם באמברגו) לא יהיה מדובר במשחק AAA.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#35   פורסם: 15.10, 12:16

או כמו שקאזז אמר בלי שהיה עליו אמברגו...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#36   פורסם: 15.10, 12:30

רק אני חושב שהוא נראה ממש מכוער ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tomer_gv

מודל לחיקוי

#37   פורסם: 15.10, 13:24

30 דקות עם החברה מ-GIANT BOMB

מתחיל עם 20 דקות של CO OP, ולאחר מכן הם עוברים לסינגל-פלייר עם דמות ברמה גבוהה (כנראה שהסטאטס של הדמות נשארים גם כשמתחילים פלייטרוף נוסף).

so i heard u leik graphix

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#38   פורסם: 18.10, 18:46

IGN צוחקים על התבטאויות של גירבוקס לגבי בורדרלנדס:
Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה

נגנב מדודי

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#39   פורסם: 18.10, 19:18

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
ככל שאני רואה יותר מהמשחק, ככה הוא נהיה פחות ופחות טוב. הסגנון הגרפי פשוט לא נראה כזה טוב בתנועה ובאקשן, יש tearing מפה עד סוף העולם והמשחקיות נראית כמו FPS ממוצע-מינוס, רק עם מספרים שקופצים מעל האוייבים.
תכלס. גם די נמאס מסל-שיידינג.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MISTER MASTER

שואף לשלמות

#40   פורסם: 18.10, 19:22

בטח יהיהגם אצ'יוומנט להשתמש בכל הנשקים...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של SmokingAm2

משתמש עצבני

#41   פורסם: 18.10, 22:36

שיחקתי במשחק , שעה ראשונה ככה משעממת כי אין נשקים טובים , סקילים , או משימות מעניינות אבל אחרי זה נהיה מאוד כיפי ולשחק עם 2 אנשים מאוד מעניין.
שיחקתי 3 שעות ברצף והייתי משחק ככה בכל יום בכיף אם היה לי זמן

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#42   פורסם: 19.10, 17:22

OXM עם ביקורת ראשונה וציון טוב של 85:

Borderlands is great but not for everyone. It's narrowly aimed at a certain type of player, and if you love fierce combat and the kind of group level grind that Blizzard's PC games specialize in, you'll feel right at home.
[Dec 2009, p.66]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#43   פורסם: 19.10, 19:02

גם 1UP עם ביקורת טובה וציון של B+

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

נינג'ה בלגי

#44   פורסם: 19.10, 22:06

קיצר, עלו כבר כמה ביקורות... אפשר להגיד שהמשחק דיי מוצלח.
gg epic

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#45   פורסם: 20.10, 10:07

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#46   פורסם: 20.10, 13:43

Wan7ed
ציטוט:
צפה בהודעה
קיצר, עלו כבר כמה ביקורות... אפשר להגיד שהמשחק דיי מוצלח.
gg epic
אתה מתכוון גיר בוקס

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#47   פורסם: 20.10, 15:53

כן, המשחק זוכה לממוצע של 87 נכון לעכשיו שזה לא רע בכלל. הדבר שהכי כיף לשמוע היא שכמעט כל ביקורת מזכירה את המילים Diablo או Blizzard. אחרי הרבה אכזבות מציפיה לתואם דיאבלו שיאפשר לשחק כמו שצריך בקואופ (fable 2 ,too human, sacred 2 וכו') זה נחמד לשמוע שדווקא מפה מגיעה הבשורה.

כשמוסיפים לזה קמפיין טוב שמוערך בקרוב ל-30 שעות ואפילו אפשרות למסך מפוצל, וביקורת שאהבתי גם מיורוגיימר, יש לי הרגשה שאני אלך על המשחק הזה. יחד עם פורצה 3 ועם ברוטאל לג'נד אוקטובר מתחיל להסתמן כחודש מצויין (ואני לא רוצה לחשוב בכלל על נובמבר).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#48   פורסם: 20.10, 16:31

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
כן, המשחק זוכה לממוצע של 87 נכון לעכשיו שזה לא רע בכלל. הדבר שהכי כיף לשמוע היא שכמעט כל ביקורת מזכירה את המילים Diablo או Blizzard. אחרי הרבה אכזבות מציפיה לתואם דיאבלו שיאפשר לשחק כמו שצריך בקואופ (fable 2 ,too human, sacred 2 וכו') זה נחמד לשמוע שדווקא מפה מגיעה הבשורה.

כשמוסיפים לזה קמפיין טוב שמוערך בקרוב ל-30 שעות ואפילו אפשרות למסך מפוצל, וביקורת שאהבתי גם מיורוגיימר, יש לי הרגשה שאני אלך על המשחק הזה. יחד עם פורצה 3 ועם ברוטאל לג'נד אוקטובר מתחיל להסתמן כחודש מצויין (ואני לא רוצה לחשוב בכלל על נובמבר).
גם אותי הביקורות מפתיעות... ציפיתי לפלופ השנה עם המשחק הזה.....
נראה מה יהיו איתו אולי הוא גם במפתיע ייתווסף לרשימה של תחילת 2010.... (אין עכשיו תקציב)

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#49   פורסם: 20.10, 19:36

משחק סבבה לא יותר מזה.
גרפיקה מיוחדת ויפה, קרבות על הפנים.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#50   פורסם: 21.10, 18:55

על פניו הביקורות חיוביות, אבל ממה שקראתי זה לא כל כך מעודד. בתכלס הם אומרים שמדובר במשחק בינוני, שאם כבר משחקים בו אז הוא מומלץ רק בקו-אופ. אנשים שמחפשים עלילה לשמה ואתגר לא ימצאו אותם בבורדרלנדס.
הם גם אומרים שהמשחק מתחיל לשעמם ולחזור על עצמו במהרה, וכל הדיבורים על איך שזה כמו דיאבלו רק כ FPS או שזה כמו MMO עם כל הגריינדינג, אישית ממש לא גורמים לי לרצות לשחק בו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Calavera

משתמש עצבני

#51   פורסם: 22.10, 11:15

בקיצור למי ששיחק, הוא שווה גרנט+המילטון(60$)?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#52   פורסם: 22.10, 12:51

Calavera
ציטוט:
צפה בהודעה
בקיצור למי ששיחק, הוא שווה גרנט+המילטון(60$)?
60$ רק אם מובטח לך חווית קואופ על פי התרשמותי מהביקורות. (פודקאסטים ועוד).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

נינג'ה בלגי

#53   פורסם: 22.10, 13:21

משחק בהחלט מומלץ, בתנאי שיש לכם חברים לשחק איתם... אם אין- תוותרו.
שיחקתי עם עוד 2 חברים במשחק, הגענו למצב ששיחקנו מ- 11 בלילה עד 4 בבוקר.
היינו משחקים בזה פשוט כל היום, אבל יש אנשים שצריכים לעבוד. :<
לא משנה מה יגידו לכם, המשחק עם חברים פשוט כיף טהור!

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#54   פורסם: 22.10, 13:21

אם נתארגן כאן כמה חבר'ה לקנות אותו ביחד אני מוכן להשקיע

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#55   פורסם: 22.10, 13:37

2dmx2
ציטוט:
צפה בהודעה
אם נתארגן כאן כמה חבר'ה לקנות אותו ביחד אני מוכן להשקיע
אני אחכה איתו. אם תרצו אקנה אותו בירידת מחיר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#56   פורסם: 22.10, 13:58

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אני אחכה איתו. אם תרצו אקנה אותו בירידת מחיר.
אני איתך, רק תגידו מתי

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#57   פורסם: 31.10, 00:06

שחקתי קצת ומספיק כדי להגיד שבורדרלנדס הוא פשוט זוועה. אני לא רואה איך התקדמות במשחק תשנה את זה שזה פשוט משחק נורא. בהחלט אחד הגרועים בשנים האחרונות, ועכשיו ברור למה אדג' נתנו לו 6.
כל הכתבים שנתנו לו ציונים כמו 8פלוס פשוט חסרי כל מושג ירוק.

לא שחקתי בחיים שלי במשחק שאמור להיות FPS עם גאנפליי כזה איום. אין איך לתאר את זה. השליטה והירי גרועים, הכוונות על הפנים, ההרגשה מחרידה. איך לעזאזל חברה שכל מה שהיא עושה זה שוטרים, מצליחה לעשות גאנפליי כזה? זה של ביושוק טוב יותר, והוא היה הרבה יותר RPG מבורדרלאנדס שאמור להיות טוב יותר ביריות ופחות טוב בשאר האלמנטים אבל הוא גרוע בכולם.

המשחקיות היא באותה מימדים של אסון כמו של הלגייט לונדון. כל האספקט של ה RPG גורם לי לשמוח שאני לא משחק בז'אנר הזה הרבה. כי אם זה כמו מה שיש בבורדלאנדס, זה קטסטרופה. מספרים שעפים מעל האוייב, סאבמאשין שמוריד 2 נקודות בלבד בכל פגיעה, אוייבים שסופגים כמות אבסורדית של פגיעות , במיוחד אלה שברמה יותר גבוהה ממך, אין שום סיפור או עלילה, הכל קווסטים של תעשה לי את זה ואת זה.
שמישהו יסביר לי את ההפנוט מהלוט. זה פשוט עלוב. אתה הורג איזה חיה, היא מניבה דולרים ותחמושת! וואו, ההגיון! מתת? אותם ארונות וקופסאות שפתחת בעבר שהכילו כסף וכו' שוב מכילים כסף, כך שאפשר לאסוף בכיף. אוייבים שתמיד נוצרים מחדש. עשרות אקדחים שהם אותו דבר עם שינויים מינוריים.
שיחקתי בסך הכל איזה שעה-שעתיים ואני כבר רואה איך המשחק חוזר על עצמו ומשעמם כפי שציינו בביקורות.

אולי הייתי מצליח לנשוך את השפתיים על חלק מהבעיות אבל כשאתה משחק ש100% מהזמן אתה יורה בו, אי אפשר לעבור על סדר היום כאשר הדבר הבסיסי הזה שנקרא לירות בנשק הוא מתחת לכל ביקורת.
באמת אחד המשחקים הגרועים של השנה ועוד מקרה שבו אני רוצה לקחת את מרבית "עיתונאי המשחקים" ולזרוק אותם לפח.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#58   פורסם: 31.10, 00:20

לדעתי אתה מבלבל בשכל, בוא אני אגיד לך גם למה.

גאנפליי איום? מה איום בזה? משחק יריות משובח מבחינת הגאנפליי שלו, השליטה מצוינת ואין בעיה לכוון לאן שתרצה (ומדבר פה אחד ששיחק צלף והביא הדשוטים על ימין ועל שמאל).
אלמנט הRPG אמנם לא מצוין, אבל בהחלט לא גרוע כמו שאתה אומר - מספרים מעל הראש? זה הדבר הכי גאוני שהומצא במשחק, אתה מתלונן לחינם, האויבים סופגים בדיוק אותם פגיעות כמו בכל משחק יריות (מה לעשות שזה לא OFP) ומה לעשות, אם תנסה להרוג מישהו שהוא ברמה הרבה יותר גבוהה ממך אתה לא תצליח, הפתעה ממש.

אויבים שמניבים תחמושת? זה הוסבר במשחק - אלו דברים שלא עוכלו (אתה מתלונן על "מפלצות" שמניבות כאלו דברים, בני אדם זה הגיוני הרי) לאחר שנאכלו, הגיוני מאוד דווקא, לא מדע טילים.
עשרות אקדחים שהם אותו דבר אבל עם שינויים מינוריים הרי שהם לא אותו דבר, וכן, אקדח שהוא יותר מהיר מאקדח אחר בטיפה או יותר חזק בטיפה זה משנה הכול.

אין עלילה? שאלה לי אלייך - לקרוא אנגלית אתה יודע? אני בהחלט יודע ואני יכול להגיד לך בוודאות שיש עלילה, אם היית טורח להבין את הסרטון הראשון היית מבין מה המעשייה שלך שם. ואגב, כל העניין של "תביא לי את זה" זה נקרא סייד קווסט, "מסע צדדי", להבא שתדע.

המשחק הוא בכלל לא מושלם וגם לא קרוב להיות לזה, הוא בסביבות ה83 לטעמי, אבל אתה מכפיש אותו בצורה כל כך לא נכונה שזה פשוט חבל.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#59   פורסם: 31.10, 10:32

הגאנפליי גרוע. אין בכלל מה להתווכח פה. כל מה שעושה ירי טוב,כיף ומספק במשחקים לא קיים בבורדרלאנדס.
השליטה ממש לא מצויינת, הכוונת גדולה מדי. הרגישות של התנועה שלה מוזרה, הירי נשמע כמו איזה קפצונים, לנסות לירות צרור זה על הפנים וכו'. אני עדיין עומד על דעתי שמדובר במשחק שאמור להיות FPS בחלקו הרב, בעל הגאנפליי הרע ביותר שאני זוכר בשנים האחרונות.

lol על הדבר הכי גאוני במשחק. כל הגריינדינג הזה פשוט נורא. לא ברור לי למה זה נחשב כאלמנט משחק רצוי במשחקים מסויימים, זה גורם לגיימפליי גרוע. האוייבים לא סופגים את אותה הכמות כמו במשחקים אחרים, בטח אם אתה לא פוגע בהם ראש ומקבל פגיעה קריטית. זה שרובים מורידים 2 HP על פגיעה ושאטגאן מוריד 8 זה פשוט בדיחה שנעשתה כדי לנפח את כל הגריינדינג, שתקבל יותר "נסיון" על כל הריגה, כי היא פאקינג לוקחת שנתיים.
להרוג מישהו בדרגה יותר גבוהה אמור להיות מאתגר, לא מתסכל ובלתי אפשרי. ובטח לא שהם ישלחו אותי למשימה שבה אני אמור להרוג מישהו ברמה הזו. לא שאני חושב שאמור להיות הבדל כזה בין רמה 7 ל11 שיגרום לי לגמור איזה 500 כדורי תחמושת על בזרקר וחברים שלו, ועדיין לא להרוג אותו. הדשוט עם סנייפר מוריד לו פחות מ10 HP.....תמותו,גירבוקס בבקשה.

לא אכפת לי מה מוסבר במשחק, מערכת לוטינג זה פשוט דבר מטומטם מהיסוד. חיות לא אמורות לתתי לי דולרים ותחמושת ודברים ש"נוצלו" כבר לא אמורים להתחדש רק בגלל שאני מבקר שוב באיזור או בגלל שמתתי. מה לעזאזל הקטע הזה, כל כך שרירותי וכל כך לא קשור לשחקן. המשחק פשוט זורק עליך דברים כדי שתוכל להמשיך במסע הבלתי-נגמר והבלתי מעניין בעליל לשלב הבא. גם אם זה אומר ליצור אוייבים מחדש, עוד ועוד ועוד.

זה לא משנה כלום עם יש שינויים מינוריים בנשקים, זו הנקודה. לקחו אותו מודל שינו את רמת הזום בקצת ודברים דומים. זה ממש לא הולך לעזור לי ולספור את זה כנשק חדש זה תרמית. כל המודיפקציות המטומטמות האלה, גם ככה אתה מקבל אקדח שהוא עדיף על כל שאר הדברים ולכן אין ממש סיבה להשתמש באחרים.

אכן אין עלילה. וואו, אני צייד אוצרות בעולם זר שמחפש אחר הכספת וכדי לעשות את זה אני משום מה צריך לשרת דמויות מעצבנות שמבקשות איקס ומבקשות Y. איך זה נקרא סיידקווסט אם כל השעתיים הראשונות הם ככה, ואתה בכלל לא בוחר לעשות את המשימה בשלב הזה. היא ישר נבחרת אוטומטית. מזל שהגארדיאן מופיעה כל כמה זמן כדי לנסות להכניס קו מתמשך בכל הדבר הזה. לנסות לקרוא לזה עלילה זה בושה, ועל זה הרבה אתרים מסכימים.

אני ממש לא מכפיש את המשחק. ככה הוא. ממש לא ברור לי הטיפול הזה בככפות משי במשחק שהוא גרוע בצורה מקוממת. לא מובן לי מה שחקן אמור למצוא במשחק הזה וממה להפיק הנאה. המשחק כולל ירי ברובו של הזמן אבל הגאנפליי הוא מתחת לכל ביקורת בשביל משחק שכזה.

אלמנטי RPG שכל מה שהם עושים זה ל"רפד" את המשחקיות במסע גריינדינג ולוטינג משעם ומעצבן. אוייבים סופגים מדי, כדי שיניביו יותר XP, נשקים חלשים מדי כדי שיניבו יותר XP, אוייבים שנוצרים מחדש כדי שתוכל לעשות את זה שוב ושוב ושוב, כסף שמחולק בחופשיות, תמצא אותו על גופות, בתוך אסלות,בערמות זבל - לזרוק כל קומון סנס ו"חשיבות" של המשחק רק כדי להמשיך ולהניע את הגריינד לשלב הבא, נשקים שאתה לא יכול להשתמש בהם כי אתה לא ברמה המתאימה, מלא נשקים שהם וריאציה פחות טוב של אחרים.

שום סיפור או עלילה לשמה, אתה סתם כלי. קשה לקרוא לעולם setting. זה פשוט מקום, שאוייבים נוצרים בו מחדש, שכל הדברים שמאחסנים משהו חוזרים להציע כסף וכו'. זה כאילו אין התקדמות במשחק. בזמן ששחקתי אני עושה הלוך וחזור בין אותו שטח קטן אבל כל פעם זה כאילו אני מבקר בו בפעם הראשונה.

אני באמת לא מוצא איזו נקודה לרפואה בשביל המשחק. זה כאילו המשחק בנוי להראות כמה גרוע זה לשלב ז'אנרים ביחד, וכמה גרוע כל ז'אנר בנפרד. וכמה גרוע זה עולם פתוח. בורדרלאנדס לא פספס פסיק כדי להמאיס את המשחק על השחקן.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#60   פורסם: 31.10, 15:49

קאז, לרוב אני מסכים עם הדברים שאתה כותב, אבל הפעם כתבת ערימת שטויות. מבחינתי, BORDERLANDS הוא הפתעת השנה (אפילו יותר מבאטמן) ואחד המשחקים המהנים ביותר ששיחקתי בשנים האחרונות. לפני הכל, אני אגיד שאת המשחק הזה חובה לשחק ב-COOP עם חברים ועם מיקרופון (ולא עם אנשים רנדומלים שאתה פוגש בפאבליק). אני משחק את המשחק עם עוד שני חברים בתור SOLDIER, ועם אחי הקטן בתור BERSERK, וכבר שרפתי עליו קרוב ל-20 ומשהו שעות. חשוב לציין שזה לא אמור להיות משחק SP אלא משחק COOP. לשחק אותו לבד זה הרבה הרבה יותר משעמם, ולא מומלץ באופן כללי.

אין לי מושג על איזה "גאנפליי גרוע" אתה מדבר, כי לדעתי הוא פשוט מצוין. הירי בנשקים מרגיש מאוד מספק ומאוד כיף, וזו גם הדעה של ביקורות רבות ברשת (כולל יורוגיימר, למשל). יש בו גם הרבה סקילז. פגיעות ראש מניבות CRITICALS, ולכן הכרחי לדעת לאיפה לכוון, ולא סתם לרסס על עיוור לכל כיוון. לאויבים רבים במשחק יש גם נקודות תורפה שונות שצריך לדעת לנצל, וגם צריך להכיר את תבניות ההתקפה של חלק מהאויבים. צריך לדעת מתי ואיך להתחמק מהתקפות כדי לספוג פחות DMG. שחקן מיומן באמת יכול לשחוט כמויות רבות של MOBS בלי לחטוף מכה אחת מהם. בנוסף לכל זה, כשמשחקים עם קבוצה טובה ומתואמת, החוויה משתדרגת פי עשרות מונים: תיאום טקטיקות לפני קרבות גדולים וחשובים זה דבר הכרחי כדי לשרוד אותם בלי לעשות RESPAWN עשרים פעם ברצף (ולאבד בדרך את כל הכסף), והכיף הכללי גדל משמעותית כשמשחקים עם חברים, אין בכלל מה להשוות.

המשחק עצמו הוא בעצם MMORPG (שגם לא מתבייש לשאול לא מעט אלמנטים מ-WOW), שמשוחק בתור שוטר. לפיכך, הוא מכיל הרבה קונבנציות מהז'אנר, כמו למשל העובדה שאתה לא אמור להילחם מול אויבים ברמה גבוהה (אפילו ב-2-3 רמות) ממך, כי הקרבות יהפכו לכמעט בלתי אפשריים. יש מספיק קווסטים במשחק שמותאמים לכל רמה ורמה. זה כנראה מסביר למה עשית לאויבים רק 2-3 DMG עם נשק רגיל ובקושי 10 עם סנייפר. זה בפירוש לא אמור להיות כך - אתה לא אמור להילחם מול אויבים שהרמה שלהם גבוהה בהרבה משלך, מה שאני מאמין שעשית. ה-SOLDIER שלי לדוגמה, עשה כבר ברמה 15-17 משהו כמו 1160 DMG מול יצורים באותה רמה עם הסנייפר (סגול), כשזה עוד הנשק המשני שלי. אני חושד שהתסכול הכללי שלך בנוגע למשחק נובע מהעובדה שלא כל כך הבנת איך משחקים אותו.

לגבי הלוטינג, לא ממש הבנתי את הטענות שלך בנושא. רוב המכניקות במשחק (למעט הגאנפליי, כמובן) מתנהגות לפי הקונבנציות המוכרות של MMORPGS. זה מה שהמשחק מנסה להיות - אם לא אהבת את הרעיון, אני רואה מעט מאוד פואנטה בתלונות שלך, מכיוון שזה כנראה פשוט לא המשחק בשבילך, וזה באמת לא משחק שיתאים לכל אחד (ולא מעט ביקורות לא היססו לציין זאת). אני חושב שבאותה הזדמנות כדאי גם לציין שמרבית הקווסטים במשחק מתרחשים בתוך INSTANCES (לא בהכרח "מבוכים", הרבה פעמים מדובר בשלבים פתוחים יותר ורחבי ידיים), מה שמעניק למשחק מסגרת מעט יותר SP-ית מהודקת. מובן שיש גם לא מעט קווסטים בעולם הפתוח, אבל את מרבית ה-LEVELING עושים במסגרת קווסטים ששולחים אותך ל-INSTANCES. חשוב גם להזכיר שגריינדינג לשמו כמעט ולא קיים במשחק. פשוט אין ממש טעם לזה כשיש כל כך הרבה קווסטים, לכל רמה במשחק.

חזרה לראש העמוד
1  2  3

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא