Assassin Creed 2 - דיון רשמי - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Assassin Creed 2 - דיון רשמי
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
ADi
מחבר הודעה

האווטר המגניב של Wan7ed

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 10.10, 16:22

מה שכן, 2010 תיהיה בטוח שנה חזקה.

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MiST

מנהל כת השפן

#32   פורסם: 10.10, 18:49

לא בטוח בכלל.

יתכן מאוד שחברות ההפצה יזיזו גם את התאריכים של 2010 ל2011 בשביל לא ליצור שנה עם עומס גדול מידי.

Break time now, yes? Yes? Maybe? No. Back to work

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#33   פורסם: 10.10, 20:54

MiST
ציטוט:
צפה בהודעה
לא בטוח בכלל.

יתכן מאוד שחברות ההפצה יזיזו גם את התאריכים של 2010 ל2011 בשביל לא ליצור שנה עם עומס גדול מידי.
הקטע הוא שרוב הנדחים הלכו לתחילת 2010. אם AC נדחה כבר אז שילכו על חגים 2010, המשחק הזה עם אקסטרה שנה של פיתוח יכול להיות מדהים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#34   פורסם: 10.10, 20:59

אני לא מאמין שידחו אותו ל-2010, אולי את גירסת המחשב שוב. בינתיים זה הכותר הגדול שלהם לעונת החגים וציפיית ההכנסה שלהם ממנו ענקית.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#35   פורסם: 22.10, 15:51

למי שלא ראה את הטריילר האמיתי...

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#36   פורסם: 23.10, 19:27

לאיודע.. ממש לא משחק שמלהיב אותי.
הראשון היה, פשוטו כמשמעו, מחורבן. העלילה לא עניינה, ואם העלילה לא מעניינת והמשחקיות כ"כ מחזורית ולא כיפית אז בשביל מה לשחק? באמת שברגע שהגעתי למצב שאני מכניס את המשחק (ותבינו, לא היו לי משחקים אחרים ממש אז..) רק בשביל האצ'יוומנטס אמרתי שזה לא שווה את זה.

באמת שהמשחק הקודם היה בערך כמו GTA אם היו לך שני נשקים ולא 20, בלי רכבים, ושכל המשימות זה ללכת להרוג מישהו. לא שלGTA אין בעיות משל עצמו (מערכת קרבות קלהההה מדי), אבל הוא משחק עדיף עשרות מונים על AC הראשון.

אני הייתי רוצה לקנות את השתי הרחבות של GTA שיוצאות עוד רגע (29 בספטמבר) כ-Stand Alone, אבל החלטתי לא לעשות את זה.. גם כי יש לי הרבה משחקים (RE5, GOW2 וCOD 5) שלא סיימתי/התחלתי וסתם יושבים לי על המדף, ובעיקר בגלל הפסיכומטרי.

לאנורא.. יהיה גם זמן אחרי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#37   פורסם: 25.10, 07:51

Assassin's Creed 2: Progression Trailer

יומן מפתחים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#38   פורסם: 25.10, 10:39

Assassin's Creed 2 Achievements

Sort: The Birth of an Assassin20 Be reborn as Ezio Auditore Da Firenze.Arrivederci Abstergo20 Break out of Abstergo.Welcome to the Animus 2.020 Enter the Animus 2.0.The Pain of Betrayal30 Complete DNA Sequence 1.Vengeance30 Complete DNA Sequence 2.Exit the Son30 Complete DNA Sequence 3.Bloody Sunday30 Complete DNA Sequence 4.Undertaker20 Discover the Assassin's Tomb inside the catacombs under Santa Maria Novella.The Conspirators30 Complete DNA Sequence 5.An Unexpected Journey30 Complete DNA Sequence 6.Bleeding Effect30 Complete training and reenter the Animus.The Merchant of Venice30 Complete DNA Sequence 7.The Impenetrable Palazzo30 Complete DNA Sequence 8.Masquerade30 Complete DNA Sequence 9.Bianca's Man30 Complete DNA Sequence 10.The Prophet30 Complete DNA Sequence 11.The Vault30 Complete DNA Sequence 14.An Old Friend Returns100 Escape the hideout.Myth Maker5 Find the 8 statuettes in Monteriggioni.Vitruvian Man20 Unlock all 20 pieces of Subject 16's video.Street Cleaner10 Hide 5 dead bodies in a Bale of Hay.Fly Swatter5 Kick a Guard while using the Flying Machine.Messer Sandman10 Stun 4 guards at once by throwing sand in their face.Doctor20 Perform an Air Assassination on a Poisoned NPC.No-hitter20 Kill 10 enemies while remaining in conflict without being hit.Kleptomaniac10 Pickpocket 1000 Florins.Lightning Strike10 Sprint for 100 meters.Sweeper10 Sweep 5 guards at once by using a Long Weapon.Venetian Gladiator20 Discover the Assassin's Tomb inside Santa Maria della Visitazione.I can see your house from here!20 Discover the Assassin's Tomb inside the Torre Grossa.Hallowed be thy name20 Discover the Assassin's Tomb inside the Basilica di San Marco.Prison Escape20 Discover the Assassin's Tomb inside the Rocca di Ravaldino fortress.Choir Boy20 Discover the Assassin's Tomb inside Santa Maria del Fiore (The Duomo).Assassin For Hire10 Complete your first assassination mission for Lorenzo Il Magnifico.Macho Man10 Defend a woman's honor.Steal Home10 Win a race against thieves!Show your Colors10 Wear the Auditore cape in each city.Handy Man10 Upgrade a building in the Stronghold.I like the view10 Synchronize 10 View Points.High Dive10 Perform a Leap of Faith from the Top of Florence's Giotto's Campanile.Mailman10 Intercept a Borgia Courrier.Tip of the Iceberg10 Use your Eagle Vision to scan a Glyph in the environment.A Piece of the Puzzle10 Unlock a piece of Subject 16's video.Art Connoisseur10 Buy a Painting from Florence and Venice.Podestà of Monteriggioni30 Reach 80% of your stronghold's total value.Perfect Harmony10 Tint your clothes with those colors: Wetland Ebony and Wetland Ivory.In Memory of Petruccio30 Collect all the Feathers.Red Light Addict10 Spend 5000 florins on Courtesans.Man of the People10 Toss more than 300 florins on the ground.Victory lies in preparation10 Get all Hidden Blades, Item Pouches and Armor upgrades for Ezio.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של לורץ 2 הראשון

משתמש ותיק

#39   פורסם: 25.10, 13:54

עוד פחות מחודש ליציאת המשחק...מה אתם אומרים הוא יאכזב כמו הראשון (שאני אהבתי אותו מאוד, אבל עדיין הפוטנציאל היה הרבה יותר גבוה) או שגם הפעם נקבל מנוע אדיר ומשחק חצי גמור?

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#40   פורסם: 25.10, 15:23

לורץ 2 הראשון
ציטוט:
צפה בהודעה
עוד פחות מחודש ליציאת המשחק...מה אתם אומרים הוא יאכזב כמו הראשון (שאני אהבתי אותו מאוד, אבל עדיין הפוטנציאל היה הרבה יותר גבוה) או שגם הפעם נקבל מנוע אדיר ומשחק חצי גמור?
אם הם רוצים שהמשחק יהיה יותר טוב, חוץ מיותר כלי נשק הם חייבים חייבים (למרות שלמשחק קוראים Assassin's Creed) לתת משימות שהם לא התנקשות.. אחרת זה פשוט מאוד-מאוד מחזורי..
מה גם שכל הקטע בAC הראשון שאתה עובר מעיר לעיר היה נוראי.. בניגוד נגיד לGTA שאתה יכול להנות בנסיעה מאזור לאזור בשביל משימה שם זה פשוט משעמם. אין שום עניין של SKILLZ או אתגר כלשהוא.

קיצור, אני בספק אם הוא יהיה משמעותית יותר טוב מהראשון, והוא צריך להיות כזה בשביל להצדיק קניה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#41   פורסם: 25.10, 18:02

לורץ 2 הראשון
ציטוט:
צפה בהודעה
מה אתם אומרים הוא יאכזב כמו הראשון
...
או שגם הפעם נקבל מנוע אדיר ומשחק חצי גמור?
אתה לא משאיר לו הרבה אופציות...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של לורץ 2 הראשון

משתמש ותיק

#42   פורסם: 25.10, 18:30

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה לא משאיר לו הרבה אופציות...
התחלתי לכתוב את ההודעה ואז הלכתי לאכול וסיימתי כשחזרתי, הנה התופעות לוואי

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#43   פורסם: 25.10, 19:22

DarkW
ציטוט:
צפה בהודעה
אם הם רוצים שהמשחק יהיה יותר טוב, חוץ מיותר כלי נשק הם חייבים חייבים (למרות שלמשחק קוראים Assassin's Creed) לתת משימות שהם לא התנקשות.. אחרת זה פשוט מאוד-מאוד מחזורי..
מה גם שכל הקטע בAC הראשון שאתה עובר מעיר לעיר היה נוראי.. בניגוד נגיד לGTA שאתה יכול להנות בנסיעה מאזור לאזור בשביל משימה שם זה פשוט משעמם. אין שום עניין של SKILLZ או אתגר כלשהוא.

קיצור, אני בספק אם הוא יהיה משמעותית יותר טוב מהראשון, והוא צריך להיות כזה בשביל להצדיק קניה.
למה איזה סקילז יש ב-GTA בדיוק? לשני המשחקים יש גיימפליי ארקיידי פשטני, אם כי AC בהחלט מצליח להביא את הפשטנות לשיאים חדשים...

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#44   פורסם: 25.10, 20:41

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
למה איזה סקילז יש ב-GTA בדיוק? לשני המשחקים יש גיימפליי ארקיידי פשטני, אם כי AC בהחלט מצליח להביא את הפשטנות לשיאים חדשים...
שלוש מילים: נהיגה, נהיגה ונהיגה.
מסכים לחלוטין שהעניין של הAuto Aim בGTA באמת מוריד את כל עניין סקילז, אבל לנהוג באופנוע כשאתה בורח מ4 כוכבי משטרה זה אך ורק סקילז. לעומת זאת בAC אין לך בכלל קטעים כאלה.. זה פשוט משחק קל מאוד וחסר עלילה. (כאמור בניגוד לGTA 4, שהוא לא אףאחד מהדברים האלה)

כמובן גם שGTA הוא הרבה הרבה יותר מהנה ומספק.. לפחות בשבילי זה היה ככה..

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#45   פורסם: 25.10, 23:35

במחשב אין לך אוטואיים, אבל עדיין אני לא מחשיב אותו כמשחק סקילז שם. לברוח מהמשטרה זה לא קשה במיוחד באף אחד ממשחקי GTA ובמיוחד ב-4, שכל מה שאתה צריך לעשות זה לצאת מהעיגול ולחכות כמה שניות...

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש עצבני

#46   פורסם: 25.10, 23:58

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
במחשב אין לך אוטואיים, אבל עדיין אני לא מחשיב אותו כמשחק סקילז שם. לברוח מהמשטרה זה לא קשה במיוחד באף אחד ממשחקי GTA ובמיוחד ב-4, שכל מה שאתה צריך לעשות זה לצאת מהעיגול ולחכות כמה שניות...
הויכוח לא היה "כמה קשה GTA" אלא יותר "כמה המשחקיות של AC רפטטיבית ומשעממת".
אני מאוד נהנתי מGTA, וברמות הקשות יש שם משימות מאתגרות (לדוגמא איזו משימה שאתה מגיעה לבית נטוש, ואז אחרי שאתה גונב גוש הירואין אתה צריך לברוח מ4 כוכבים בגשם וזה קשה).

אה, ובכלל הפיסיקה בGTA 4 הרבה יותר מציאותית (וכיוצא מכך - קשה) מאשר במשחקים הקודמים.. בהתחלה השליטה ברכב שם ממש לא באה בקלות, ואולי זה לא סקילז, אבל לפחות יש עקומת למידה ולוקח זמן לשלוט ברכבים/אופנועים בצורה טובה. (שוב, בניגוד לAC)

כמובן שלא מדובר פה באיזה FPS מטורף שאם אין לך אינסטינקטים של רוצח אתה לא עובר שלב..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#47   פורסם: 27.10, 11:18

DarkW
ציטוט:
צפה בהודעה
שלוש מילים: נהיגה, נהיגה ונהיגה.
מסכים לחלוטין שהעניין של הAuto Aim בGTA באמת מוריד את כל עניין סקילז, אבל לנהוג באופנוע כשאתה בורח מ4 כוכבי משטרה זה אך ורק סקילז. לעומת זאת בAC אין לך בכלל קטעים כאלה.. זה פשוט משחק קל מאוד וחסר עלילה. (כאמור בניגוד לGTA 4, שהוא לא אףאחד מהדברים האלה)
האמת היא שבריחה מהמשטרה על אופנוע בGTA היא בעיקר פונקציה של מזל לאור האקראיות של העולם שמסביב והמנוע הפיסיקלי המתקדם, והעובדה שכל הspawn מתבצע במרחק מאד קצר ממך.

אבל אני מסכים שהוא מצריך הרבה יותר סקיל ממשחק כמו AC ושאר משחקים בסגנון. למעשה במשחק GTA מסורתי כמעט שליש מהמשחק הוא בערך טוטוריאל שמסביר לך איך לבצע כל מיני דברים מתקדמים יותר, ואז מצריך ממך להשתפשף עליהם (יצויינו לטובה במיוחד בתי הספר לנהיגה בסאן אנדראס, שהראו שנהיגה בGTA מצריכה לפעמים יותר סקיל מנהיגה ברוב משחקי המירוצים שאנחנו מכירים. בGTA 4 הורידו אותם, אבל העקרונות עצמם נשארו ואפילו שופרו).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#48   פורסם: 27.10, 11:44

יש לי שלוש מילים, סקילס, סקילס וקסילס! (ז).
יש מילים רבות שהאות Z מופיעה בהן, Skills היא לא אחת מהן. (וגם לא בapps או בwares).

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 27.10 בשעה 11:47.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#49   פורסם: 27.10, 13:19

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
יש מילים רבות שהאות Z מופיעה בהן, Skills היא לא אחת מהן. (וגם לא בapps או בwares).
WATZ THATZ NOW?

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#50   פורסם: 27.10, 23:46

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
skills היא לא אחת מהן, אבל skillz היא בהחלט כן. על סלנג שמעת פעם?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#51   פורסם: 27.10, 23:52

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
skills היא לא אחת מהן, אבל skillz היא בהחלט כן. על סלנג שמעת פעם?
אלה אם גדלת בהארלם, אני לא רואה סיבה. גם כשאני רואה אנשים רושמים "בצפר" זה משגע אותי ולצערי גם זה נחשב לסלנג היום, אבל בדרך כלל של בני 13.
בכלליות אני לא מבין מה הקשר, המילה SKILLS מתארת בדיוק את מה שאתה מדבר עליו, להוסיף Z לא מוסיף שום דבר חוץ מאשר לגרום למי שאומר את זה להראות כאילו הוא יצא מהתוכנית של הHIP HOP GAMER או מכנס של שחקני CS בני 14.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#52   פורסם: 28.10, 00:41

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אלה אם גדלת בהארלם, אני לא רואה סיבה. גם כשאני רואה אנשים רושמים "בצפר" זה משגע אותי ולצערי גם זה נחשב לסלנג היום, אבל בדרך כלל של בני 13.
בכלליות אני לא מבין מה הקשר, המילה SKILLS מתארת בדיוק את מה שאתה מדבר עליו, להוסיף Z לא מוסיף שום דבר חוץ מאשר לגרום למי שאומר את זה להראות כאילו הוא יצא מהתוכנית של הHIP HOP GAMER או מכנס של שחקני CS בני 14.
מה קשור הרלם? וזה מה שמשגע אותך? הייתי יותר מבין אם היה משגע אותך זה שאתה כותב בקביעות "אלה" במקום "אלא".

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#53   פורסם: 28.10, 01:23

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
מה קשור הרלם? וזה מה שמשגע אותך? הייתי יותר מבין אם היה משגע אותך זה שאתה כותב בקביעות "אלה" במקום "אלא".
מה הקשר להארלם? אני משער שתבין אם תריץ את המילה בגוגל. בנושא אלה, תאלץ להתרגל.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 28.10 בשעה 01:26.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש רציני

#54   פורסם: 28.10, 02:15

skillz זה סלנג גיימרים ולא סלנג של הרלם. לא אני המצאתי את המילה הזאת. מה לעשות שהיא נמצאת בשימוש די רחב בקרב שחקני הארדקור של משחקי רשת, ולרוע המזל אני אחד מהם. מצדי תכתוב עם שגיאות עד מחר, לא איכפת לי, אבל לפחות תהיה עקבי... אני חושב שלכתוב עם שגיאות כתיב אמור להיות קצת יותר מציק משימוש בסלנג מקובל.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#55   פורסם: 28.10, 14:35

skillz הוא לא בדיוק סלנג גיימרים, אלא סלנג האקרים.
זה התחיל מכל סצינת הleetspeak שמלכתחילה לא ניסתה לייצר סלנג אלא רק להתחמק מחיפושים במנועי חיפוש שגרתיים לכל הפעולות הלא חוקיות שהיו מעורבות בה (hackerz, warez וכו'). גם skillz מעיד בדרך כלל על סט כישורים שנרכש בצורה לא כל כך חוקית (או משמש לדברים לא כל כך חוקיים) ולכן להגיד שיש לך skillz במשחק נשמע מטופש למי שמכיר את המשמעות המקורית, כי זה בעצם להגיד שאתה מרמה בו.

כמובן שכמו כל סלנג, גם הleetspeak התפשט למחוזות אחרים: כל סצינת האונליין והאפשרות שנפתחה פתאום לאנשים אדיוטים להשתמש במחשבים אישיים למרות שהם לא מסוגלים להוציא משפט נכון תחבירית מאד התאימה לleetspeak. היא אפשרה לאנשים להגיד שהם עושים את הטעויות האלו בכוונה (teh במקום the) ולא בגלל שאין להם מושג איך כותבים מילה באנגלית, וגרמה להם להרגיש כביכול מיוחדים או חלק מאיזשהי סצינה מחתרתית יענו מגניבה.

ומה הקשר להארלם? כמו כל אופנה שמגיעה מבחוץ ונכנסת לגטו, גם הleetspeak הגיע לשם איכשהו. והחוק הבלתי כתוב קובע שברגע שיש ראפר שמכנה את עצמו מילה מסויימת, המילה אוטומטית הופכת למגוחכת וכך גם כל מי שממשיך להשתמש בה. למילה סקילז זה קרה בשנת 96:

זה לא תקף רק לסקילז אלא לכל מילה יעני מגניבה שמשתמשים בה בעיקר ילדים בני 12 אחרי שפג תוקפה. כמו שנכתב בפירוש האולטימטיבי בurbandictionary למילה B00bz0rz!!11:
ציטוט:
A term used by leet speakers that relates to the breasts of a female. The irony of this term is that most leet speakers will not have ever seen breasts except in videos they've download off the internet and regularly jack-off to at 1:00 in the morning, so that their parents don't walk in on them masturbating and shoving their fingers up their arses in sheer delight of seeing girls that don't scream and run off at the sheer sight of them, and will never see breasts as they have no concept of how to have relationships with girls due to their social skills being diminished by using retarded words on the internet to impress other geeky, little dickheads who also haven't seen breasts before. The only relationships leet speakers are capable of is one with their spunk-covered keyboards that seem to satisfy them in a way that no woman can.

One main reason why they can't have girlfriends (other than their rediculous 'Top Gun' style of massive lenses, having more spots than the car park at Disney World and more black heads than in the whole of Harlem) is because they use words like "B00bz0rz" and "p0wn3d" to try and sound intellectual and cool, but in fact elevate themselves to new levels of retardedness that have never been reached before in the history of the Universe. Any normal person can see them for what they are: Wankers, just complete wankers.

Leet speaking prick: Wow, I must be the only guy in the world not to have seen any B00bz0rz!!11. I know, I'll spend all my free time on the internet talking in this retarded, shit-piece of a 'language' trying to sound cool and then everyone will like me because they'll realise how leet I am.

Normal person: You're a dick.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

נינג'ה בלגי

#56   פורסם: 28.10, 15:16

גולמר? דה פאק?
מה לעזאזל אכלת שהיית קטן?!

זה כל כך מצחיק שאתם יכולים להתווכח על כל שטות קטנה... עד שמגיע גולמר עם המון מידע מתיש.

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#57   פורסם: 28.10, 16:49

Wan7ed
ציטוט:
צפה בהודעה
גולמר? דה פאק?
מה לעזאזל אכלת שהיית קטן?!

זה כל כך מצחיק שאתם יכולים להתווכח על כל שטות קטנה... עד שמגיע גולמר עם המון מידע מתיש.
יותר דעה ממידע, אבל בסדר..
קיצור, אם אתה יודע להתנסח באנגלית אני לא רואה שום רע בלהגיד סקילז או SKILLZ או owned או כל דבר אחר. בסדר, הבאת איזה מישהו שמתלהב מעצמו, וחושב שכל הקטע הזה מטופש. יופי לו.

אגב, אפשר גם להגיד את זה על כל הקיצורים שיש (brb, stfu ודומיהם), כי זה גם "אנגלית לא נכונה", אבל זה תוצר של תוכנות IM ומשחקי רשת (בעיקר FPS, ששם אין לך זמן לרשום).

קיצור, lighten the fuck up.. זה לא פוגע באףאחד, ואם מבחינתך זה ממעיט בערכו של בנאדם אחר, אז חבל. לך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#58   פורסם: 28.10, 17:04

DarkW
ציטוט:
צפה בהודעה
אפשר גם להגיד את זה על כל הקיצורים שיש (brb, stfu ודומיהם), כי זה גם "אנגלית לא נכונה", אבל זה תוצר של תוכנות IM ומשחקי רשת (בעיקר FPS, ששם אין לך זמן לרשום).
1) אנגלית תקינה מכילה גם קיצורים
2) היום יש מיקרופונים ככה שהרבה פחות קוראים את הקיצורים האלו במשחקים עצמם
3) אני עדיין לא מכיר ראפר שקוראים לו stfu או brb ולכן לפי הקריטריון מותר להשתמש בהם
4) אם כבר קיצורים: למה לרשום "סקילז" כש"סקיל" יותר קצר?

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#59   פורסם: 28.10, 18:46

גולמר, למה (כמעט) כל הודעה שלך צריכה להיראות כמו הרצאה? כלומר, סחתיין על ההשקעה, אבל בשביל מה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#60   פורסם: 28.10, 19:33

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
גולמר, למה (כמעט) כל הודעה שלך צריכה להיראות כמו הרצאה? כלומר, סחתיין על ההשקעה, אבל בשביל מה?
כי אם לא יסבירו מה שישאר מהשפה העשירה ומהידע זה רק "סקילז"

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא