שעה די מאוחרת לדבר על זה אבל מה לעשות - מה שדחוף דחוף.
הסיבות? די אישיות - אבל זה לא ממש משנה לדעתי.
מזה משנה זה מה שיהיה - בהצלחה לכם, רוי, אור, גבי, בר היה לי ממש כיף להיות פה, בכמה בחודשים האלה עברו עלינו הרבה, יותר נעים או פחות אבל זה לא משנה, העיקר פה הוא מה שהפכנו להיות, מקהילה קטנה בשרת שאף אחד לא הכיר שבמקרה נכנס אליו מידן - לקהילה הכי גדולה וטובה בערוץ הזה והכי איכותית בארץ.
אז זהו, אף אחד מההנהלה הותקיה לא נשאר פה - התחלף לו דור :X
רק דבר אחד לפני ההקדשות, תזכרו תמיד ושלא ינסו לשקר ולעבוד עליכם בקשר לזה - 21.10.09, חודש וקצת אחרי תחילת הלימודים תיהיו קהילה ראשית, אחרי שישה חודשים שכמעט תמיד הכל פה זורח.
אז כמה אנשים שאני חייב להם(לפי סדר הכרות, בערך):
שלומי החייל שלנו - אתה הראשון שהכרתי, אני זוכר שתמיד היה לי אדמין אצלך בשרתים, בהצלחה בצבא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נבו - אתה הבאת אותנו לפה, אין לי מושג מאיפה השגת לנו את מידן אבל תסתכל בפורום ועוד כמה ימים בשרת, ותראה מה קרה פה בזכותך, תודה רבה לך על ה-כ-ל, היה ממש כיף איתך ונמשיך להיות בקשר

.
בר(בריק) - היסטוריה ארוכה הייתה לנו, מאביב עוד, היה נעים להכיר אותך - תודה רבה על המוד על העזרה על ההשקעה ועל הרצון הטוב, בהצלחהההה לך ב RA RP, נדבר

....
מידן - גם לך אני חייב לא מעט, על כל הזמן שתמכת, שמעת חפירות, עזרה, יעצת.
אני תמיד ישחק איתך CS :X, תודה רבה לך על התמיכה ועל הכל

.
מירון - לא ממש דיברנו, בהתחלה לא ידעתי מי אתה, כמו כולם אבל אז הבנתי שאתה באמת אדם טוב, אחרי זה שיבשו לי את המחשבה, אבל אחרי שכל הערפל נוקה - הבנתי שצדקתי בהצלחה, היית אחלה ונשארת אחלה, להתראות

.
אלון - עצות? רק אצלך, אין לך מושג כמה אני מעריך אותך על כל העצות כל העזרה פשוט כל מה שעזרת לי, למרות שהבנתי שאתה חושב שאני שונא אותך, מה שקרה בינינו מלפני חודש היה מעצבים, אני ממש לא שונא אותך, אני חייב לך, תודה תודה תודה על הכל

.
Spammer - יונתן, יונתן, יונתן ויונתן, גם לך אני חייב הרבה תודה על כל העזרה בניהול בהתחלה, בהצלחה לך ב RPC, להתראות
Yann - מעצב Number 1, תודה רבה לך על כל העזרה, היה נעים להכיר אותך ואת אח שלך, בהצלחה לך בהכל
אביב - ילד מקסים, למרות שהוא תמיד מתעצבן, ממש היה לי כיף לשחק איתך RP, לצחוק איתך וללמוד מימך מה שאפשר, בהצלחה לך ב LS RP ו EMT !אולי אני גם יבוא

.
טל - מישהו רציני כמוך אף פעם לא ראיתי, בחיי, הקהילה אצליך במקום הראשון, היה נעים להכיר אותך, ביי

.
אור - שחקן > ציף > אדמין > אחראי פאקשנים חוקיים > אחראי פאקשנים כלליים > הנהלה בכירה > ס.מנהל > מנהל, הרבה עברנו ביחד, אתה באמת אחלה גבר, כיף לדבר איתך, לשחק איתך ולהיות איתך, תשמור על קשר

.
רוי - איתך עברתי הרבה, למדתי הרבה, היה מדהים לנהל איתך ביחד, חבל שככה זה נגמר אבל לכל דבר טוב יש סוף והנה הוא הגיע, באמת עצוב לי שככה, אבל זה לא משנה, תפסיק לדבר שטיות הכי חשוב, היה לי ממש כיף איתך בכל דקה , יותר טובה, פחות טובה, תעשה לי טובה רק, תספיק לסנן, לדבר איתך רגיל אי אפשר יותר? להתראות

.
ברק - ברק ברק ברק, אחראי צוות ומנהל כמוך לא ראיתי, ידע ב RP, אחלה גבר, נתראה!

יונתן עם הגיטרה והשירים, בהצלחה בשרת, בחיים ובגיטרה XD
אריאל - עברנו ביחד הרבה,טוב שחזרת, תודה על הכל, בהצלחה לך

!
Solo - תודה רבה לך על העיצוב והכל, תמשיך להשקיע!
BlackShark - בזכות ההש קעה שלך והדם שהזעת פה, קיבלת את זה, תמשיך להשקיע ולהשאר כמו שאתה, נדבר

. אגב אל תעלם לי , נשחק ZH ביחד!!
GreatDeviL - תודה לך על הכל!!! אגב שאמרתי שהדור הישן הלך, עם אני זוכר טוב אחד נשאר פה וזה אתה - בהצלחה לך!
SatLann - אדמין חדש ! בהצלחה לך ימשקיען!
$~AntonY~$ - היה מצחיק לשחק איתך, עם זה ב RP או בשרת פעיליות, בהצלחה ב

SNR!
IHatUe - עוד אדמין חדש ומשקיען, עם הערות מעצבנות חח, בהצלחה!
OmriD - חח אתה ילד עם בעיה בשכל, כיף לצחוק איתך, להתראות!
Nill - בהצלחה בשרת פעיליות, נבוא לבקר

.
אמיר - תמשיך להיות נפלא ונשמור על קשר הא ילבקן

?

Shlomi =] - היה כיף לצחוק איתך ימלשן

!!

Injection - עזרת לי בהרבה, חייב לך ובהצלחה!
Souless - עוד מלשן XD, בהצלחה לך אופק!
Yuval - היחיד שלא מלשין פה, כיף לצחוק איתך, להתראות!
Davidxx - דוד, בהצלחה לך איפה שתבחר לשחק, למרות שלא היה נעים מה שקרה עם ניב, בהצלחה!!
שמעון - אתה בסוף כי כבר אין לי כוח להעלות אותך לאדמינים, אתה שחקן מעולה ומשחק בונקר ממש טוב, בהצלחה!
שאר האדמינים שאני פחות מכיר או ששכחתי מרוב העיפות - תודה על כל מה שעשיתם פה, על כל ההשקעה שלכם, אני ממש מעריך אתכם, בהצלחה!
השחקנים - העיקר של הקהילה הזאת הוא אתם, אני מקווה שתהנו מהמוד החדש ומהקהילה..
היאקוזה מאפיה - למרות שגמרנו לא ברוח טובה, תהנו איפה שתשחקו ותמשיכו ב RP...
מי ששכחתי - אני מת מעייפות כבר, מי שעלה לי בראש רשמתי מי שלא סליחה

.
חח, דבר אחד אף אחד מפה לא יוכל לקחת לי, אף אחד, את הזכות שהקמתי את הקהילה הזאת,
להתראות לכם, בהצלחה, חופש נעים.

(פעם אחרונה חח).