משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
02.09, 17:36
|
|
עוד מחקר על אחוזי התקלות של הX360: הפעם 23.7% ומגמת ירידה מבורכת
אחרי הסקר של gameinformer על תקלות בקונסולות שונות, מגיע מידע קצת יותר מעודד ומקיף של SquareTrade.
בניגוד לgameinformer שסתם התבסס על סקר גולשים, SquareTrade היא חברה שמספקת אחריות מקיפה לקונסולות השונות. המדגם שלהם הרבה יותר גדול והתבסס על 16,000 קונסולות שונות (X360, PS3 וWII) מהמאגר שלהם, ורק על כאלו שנרכשו חדשות.
החדשות הרעות (לבעלי הפאלקון)? אחרי יציאת הFalcon מסתבר דווקא היתה עליה במגמת אחוזי התקלות.
החדשות הטובות (למי שכבר יש לו ג'אספר או שוקל קנייה)? לפחות נכון לעכשיו נראה שהJasper פותרת את הבעיה.
מתוך המדגם שלהם Squaretrade בדקו כמה קונסולות הגיעו אליהן לתיקון במהלך השנה הראשונה לאחריות עם בעיית RROD, ומדדו את התוצאה על פני ציר הזמן:
שימו לב שישנם שני קווים אחרי Q208: הקו החלק מתאר את אחוז הקונסולות שהתקלקלו בפועל תוך שנה. אבל מאחר וקונסולות שנרכשו אחרי Q308 עדיין לא סיימו את השנה שלהן, Squaretrade ביצעו הערכה על סמך נתונים קודמים שלהם לצפי של אחוז הקלקולים שיהיה בפועל.
אם זה נכון אז המגמה נראית די טובה: לעומת 10% מהקונסולות שנקנו בQ2-2008 וסבלו מבעיית RROD בשנה הראשונה שלהן (נקודת השיא), הם צופים שרק ב5% מהקונסולות שנקנו בQ3-2008 יהיו תקלות בתוך שנה, ושבפחות מ-2% מהקונסולות שנרכשו בQ1-2009 (שבה התחילו לצוץ כבר הרבה יותר קונסולות ג'אספר בשוק) יסבלו מהתקלה בשנה הראשונה.
עוד מידע מעניין:
בבדיקה על ציר זמן של שנתיים, הם מצאו שבעיית הE74 ממש לא נפוצה כמו הRROD. בעוד ההסתברות לקבלת RROD היא 12% כיום, ההסתברות לקבלת E74 נמוכה מ1%. כל שאר התקלות הנפוצות יחד מהוות פחות מ-12%
סך הכל, הסיכוי לתקלה בX360 בתוך שנתיים מהרכישה עומדת כיום על 23.7% (בשקלול של קונסולות ישנות וחדשות ושל כל התקלות יחד). זאת לעומת 10% על הPS3 ורק 2.7% על הWII.
המחקר המלא נמצא כאן:
https://www.squaretrade.com/htm/pdf/...ility_0809.pdf
הוא מכיל נתונים נוספים כמו שקלול לפי כמות תקלות על כל 24 שעות שימוש, חלוקה לפי סוגי תקלות בקונסולות השונות (בX360 וPS3 תקלות קריאת דיסק יותר נפוצות, בWII יותר נפוצות תקלות חשמל)
בשורה התחתונה:
כפי שזה נראה מהמחקר, מי שקנה קונסולה מדגם פאלקון צריך לחשוש קצת יותר (במידה והוא עדיין לא חטף RROD), אבל מי שקנה Jasper יכול כנראה להיות קצת יותר רגוע.
ככה שאם אתם שוקלים קנייה של קונסולה חדשה היום (ובמיוחד בישראל, בה יש יותר סיכוי לחאפרים), כדאי מאד שתתעקשו ושתוודאו שאכן מדובר בקונסולה מדגם ג'אספר, ושלא ימכרו לכם סחורה ישנה.
ואגב: אין גם סיבה שימכרו לכם דגם ג'אספר במחיר גבוה יותר מדגם פאלקון וכדאי שתתעקשו על זה גם כשאתם מבצעים קנייה. שני הדגמים עלו לחנות בדיוק אותו הדבר (ולמעשה אולי הג'אספר עלו להם אפילו פחות, בגלל הירידה המתמדת במחירים של הקונסולה).
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
02.09, 18:01
|
|
|
לא מכיר את הפרטים של החברה ואין לי כח לעבור על המסמך המקורי אבל אם מדובר על חברה שמתעסקת במכירה של שירותי אחריות אז אין לה שום יכולת לקבל נתונים ריאליים משום שרוב רובם של המבוטחים בכלל שלחו את הקונסולה שלהם למיקרוסופט תחת אחריות יצרן...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
02.09, 18:07
|
|
|
omerkot |
ציטוט: |
 |
|
|
לא מכיר את הפרטים של החברה ואין לי כח לעבור על המסמך המקורי אבל אם מדובר על חברה שמתעסקת במכירה של שירותי אחריות אז אין לה שום יכולת לקבל נתונים ריאליים משום שרוב רובם של המבוטחים בכלל שלחו את הקונסולה שלהם למיקרוסופט תחת אחריות יצרן... |
|
|
|
|
בהתאמה אפשר להגיד גם שרוב המבוטחים שלחו את הWII ואת הPS3 לאחריות יצרן, ושגם בעבר רוב המבוטחים שלחו את הX360 לאחריות יצרן - ככה שגם אם לא מדובר במספרים מוחלטים המגמה נשארת דומה. כלומר מגמת הירידה עדיין תקפה וכך גם היחס בין הקונסולות השונות.
אבל מאחר והחברה הזו נותנת אחריות מקיפה יותר שנמצאת מעל אחריות היצרן ומי שבוחר באחריות שלה מודע כנראה לזה (אני מניח שהם מספקים שירותי החלפה מיידיים), אני בספק כמה אנשים שיש להם את האחריות המקיפה (שעליה שילמו יותר) באמת ילכו קודם לאחריות יצרן.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
02.09, 18:11
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
בהתאמה אפשר להגיד גם שרוב המבוטחים שלחו את הWII ואת הPS3 לאחריות יצרן, ושגם בעבר רוב המבוטחים שלחו את הX360 לאחריות יצרן - ככה שגם אם לא מדובר במספרים מוחלטים המגמה נשארת דומה. כלומר מגמת הירידה עדיין תקפה וכך גם היחס בין הקונסולות השונות.
אבל מאחר והחברה הזו נותנת אחריות מקיפה יותר שנמצאת מעל אחריות היצרן ומי שבוחר באחריות שלה מודע כנראה לזה (אני מניח שהם מספקים שירותי החלפה מיידיים), אני בספק כמה אנשים שיש להם את האחריות המקיפה (שעליה שילמו יותר) באמת ילכו קודם לאחריות יצרן. |
|
|
|
|
אני לא מדבר על ההשוואה אלא על המספרים אבסולטית...
הנתונים גם ודאי לא נכונים לWII ולPS3 אבל שם ניתנת אחריות יצרן של שנה ולא של שלוש שנים כמו ל360.
למעט חריגים לא סבירים, אחריות צד ג' לעולם לא טובה יותר מאחריות יצרן והרבה פעמים כרוכה בהשתתפות עצמית מסוימת, מעבר לפרמיה.
כל זמן שמדובר בתקלות שאחריות היצרן מכסה (כמו טבעת מוות וE74) אז צרכנים יפנו ליבואן.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
02.09, 18:17
|
|
בעוד שלושה חודשים הפאלקון שלי יחגוג שנה ובכל זאת אני לא ממש מודאג מאחר שפרצתי אותו ל1.6 לאחרונה האחריות שלי הוארכה בעוד שנה שלמה אז יש לי אחריות עד קרוב לשנתיים מרגע הרכישה...
בכ"מ אני בדקתי כמה הוא חם לאחר שעות ארוכות של מס' ואף חלק שלו שפולט חום לא חם במיוחד, וגם אין שום האטה ביכולת העיבוד לאחר שעות משחק מרובות...
ככה או ככה, אני מקנא במי שיש לו Jasper 
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
02.09, 18:21
|
|
עומר, לא נראה לי שאתה צודק, לפחות לא במקרה של Squaretrade:
- התחייבות לתיקון תוך 5 ימים של כל התקלות
- ללא השתתפות עצמית
- במידה והם לא מתקנים תוך 5 ימים, הם מבטיחים החזר מיידי של עלות המכשיר המבוטח.
לי זה נראה קצת יותר אטרקטיבי מהאחריות של מיקרוסופט. אם הייתי נמצא באזור הכיסוי שלהם, הייתי בכיף משלם להם את ה-30$ אחריות לשלוש שנים על קונסולת ארקייד ולא טורח בכלל לעבוד מול ההודים בשירות של מיקרוסופט.
http://www.squaretrade.com/pages/lea...warranty-buyer
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
02.09, 18:50
|
|
|
אני עם פאלקון והאחריות נגמרה לפני שבוע-שבועיים. X:
אגב, יש חנויות בארץ עם אחריות של יותר משנה?
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
02.09, 22:05
|
|
|
עמר, מי שתחת אחריות החברה הזאת כנראה משלם לה כסף בנושא (לפי מה שאני יודע GAMESTOP מנסים לדחוף אחריות לכל לקוח, אני משער שדרך חברה בסגנון הזה) ולכן ישלח אליהם במקרה של תקלה.
כך או כך גם בעל פס3 וגם בעל WII שיש לו תקלה עשוי לשלוח ליצרן במקום לחברה באותה מידה.
בו נגיד שגם אם המספרים מעוותים קלות, זה לא 53%.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
03.09, 00:09
|
|
יש לי את הפאלקון מיולי 2008 וכל התקלות האלה שאני קורא עליהם נראים לי כמו סינית.
הקונסולה שלי עברה 2 עונות קיץ.. והמזגן בכלל לא מגיע אל המכשיר, לא הוספתי שום קירור ושום כלום, והאמת שמאז שקניתי אותה היא נמצאת במקום לא הכי מאוורר והמכשיר פועל כמו סוס, בלי בעיות ובלי כלום.
סביר להניח שזה גם עניין של מזל, ועניין של שכל... יש כאלה שחושבים שזה מחשב ומשאירים אותו דלוק 12 שעות... זה מיותר ורק מעלה את הסיכויים לטבעת... ורוב האנשים שאני מכיר שקיבלו טבעת פעלו ככה.
טוב.. אני בכל זאת לא רוצה לפתוח פה 
נערך לאחרונה על ידי Hitman_Kick_Ass, 03.09 בשעה 00:11.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
03.09, 07:41
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
עמר, מי שתחת אחריות החברה הזאת כנראה משלם לה כסף בנושא (לפי מה שאני יודע GAMESTOP מנסים לדחוף אחריות לכל לקוח, אני משער שדרך חברה בסגנון הזה) ולכן ישלח אליהם במקרה של תקלה.
כך או כך גם בעל פס3 וגם בעל WII שיש לו תקלה עשוי לשלוח ליצרן במקום לחברה באותה מידה.
בו נגיד שגם אם המספרים מעוותים קלות, זה לא 53%. |
|
|
|
|
וסתם להוסיף דברים, למרות שנדמה לנו שכל קונסולות ישנה דימה מוות, כל החברה של 1UP למשל סיפרו שלהם יש קונסולות מההשקה ואף אחת לא התפגרה.
בנוסף הם העלו טיעון שאם באמת היה אחוז של 50% ומעלה תקלות, כבר מזמן מיקרוסופט היו נתבעים, ולא משנה כמה "אחריות" הם נותנים. (זה עדיין לא מקובל למכור מוצר בכזה אחוז תקלות למרות שאתה מבטיח "אני אתקן כל דבר")
|
Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
03.09, 11:07
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
וסתם להוסיף דברים, למרות שנדמה לנו שכל קונסולות ישנה דימה מוות, כל החברה של 1UP למשל סיפרו שלהם יש קונסולות מההשקה ואף אחת לא התפגרה.
בנוסף הם העלו טיעון שאם באמת היה אחוז של 50% ומעלה תקלות, כבר מזמן מיקרוסופט היו נתבעים, ולא משנה כמה "אחריות" הם נותנים. (זה עדיין לא מקובל למכור מוצר בכזה אחוז תקלות למרות שאתה מבטיח "אני אתקן כל דבר") |
|
|
|
|
אני חושב שזה פשוט מעל 50% בגרסה הישנה, בערך 30 בפאלקון ופחות או יותר ברמה של קונסולה רגילה בג'ספר.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
03.09, 12:12
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני חושב שזה פשוט מעל 50% בגרסה הישנה, בערך 30 בפאלקון ופחות או יותר ברמה של קונסולה רגילה בג'ספר. |
|
|
|
|
לנו זה נשמע הגיוני, אבל אני מביא את מה שאמרו בחברה של 1UP. הם טענו שהמקוריות היו בערך 33% והפאלקון הוא כ-10% והחדשות יותר באחוזים בודדים (אבל עוד מוקדם לקבוע).
כמו שאמרתי הם אמרו שאצלם הם לא מכירים קונסולות השקה שמתו (! ולפחות 6 שלהם עצמם).
מה שהם דווקא כן אמרו שהקונסלות פיתוח שהם מקבלים לביקורות (קונסולות DEBUG, עם הדבר הגדול הזה למעלה) מתות עוד יותר מאשר הדיווחים... וכולן כמעט מתו להם.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
03.09, 16:47
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
לנו זה נשמע הגיוני, אבל אני מביא את מה שאמרו בחברה של 1UP. הם טענו שהמקוריות היו בערך 33% והפאלקון הוא כ-10% והחדשות יותר באחוזים בודדים (אבל עוד מוקדם לקבוע).
כמו שאמרתי הם אמרו שאצלם הם לא מכירים קונסולות השקה שמתו (! ולפחות 6 שלהם עצמם).
מה שהם דווקא כן אמרו שהקונסלות פיתוח שהם מקבלים לביקורות (קונסולות DEBUG, עם הדבר הגדול הזה למעלה) מתות עוד יותר מאשר הדיווחים... וכולן כמעט מתו להם. |
|
|
|
|
האחוזים הם 100% בגרסאות הישנות, שלא יאכילו אותכם בסיפורים. שכל אחד מכם ישאל את עצמו אם נהרסה לו קונסולה וזהו. המקריות פה היא לא הגיונית.
ותתכוננו להרס של הקונסולה הנוכחית בחודשים הקרובים.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
03.09, 17:00
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
האחוזים הם 100% בגרסאות הישנות, שלא יאכילו אותכם בסיפורים. שכל אחד מכם ישאל את עצמו אם נהרסה לו קונסולה וזהו. המקריות פה היא לא הגיונית.
ותתכוננו להרס של הקונסולה הנוכחית בחודשים הקרובים. |
|
|
|
|
הנתונים במדגם שלהם מתבססים על טווח זמן של שנה/שנתיים מיום הרכישה, ולא לכולם הקונסולה נהרסה תוך שנתיים.
אבל המגמה נראית כרגע די חד משמעית: דור הג'אספר מגיע בשנה הראשונה הרבה הרבה פחות מאשר דור הפאלקון למעבדת תיקונים, גם אם לא מסתכלים על מספרים אבסולוטיים. זה כבר מידע מעודד בשבילי
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
03.09, 17:56
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
ותתכוננו להרס של הקונסולה הנוכחית בחודשים הקרובים. |
|
|
|
|
נכון, הם משקרים בפודקאסט.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
03.09, 18:08
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
נכון, הם משקרים בפודקאסט. |
|
|
|
|
מי ישמע מי המקור שלך לשטויות האילו. בפועל התוצאה היא מאוד ברורה בשטח. לכולם נהרסה הקונסולה בשלב כזה או אחר ולחקנו יותר מפעם אחת, אז על מי אתה עובד?
משעשע לראות לקוח מרוצה שקנה אקסבוקס נוספת ב-300$ מגן על אמינות הקונסולה ועל האחוזים הנמוכים של הכשלים שלה.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
03.09, 18:25
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
מי ישמע מי המקור שלך לשטויות האילו. בפועל התוצאה היא מאוד ברורה בשטח. לכולם נהרסה הקונסולה בשלב כזה או אחר ולחקנו יותר מפעם אחת, אז על מי אתה עובד?
משעשע לראות לקוח מרוצה שקנה אקסבוקס נוספת ב-300$ מגן על אמינות הקונסולה ועל האחוזים הנמוכים של הכשלים שלה. |
|
|
|
|
אני לא מגן ולא נעליים. אני הבאתי מקור. אתה יכול לא לאהוב את 1UP, אבל זה מה שהם אמרו. ומשום מה אני מעריך שלהם (אם לא לי...) יש קצת יותר ידע מלך.
אני מודע לנתונים פה אצלינו, ובכל זאת הנה יש לך נתונים אחרים מול העניים, השאלה למה אתה כ"כ עסוק ברק לנסות לשנוא.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
03.09, 18:33
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אני לא מגן ולא נעליים. אני הבאתי מקור. אתה יכול לא לאהוב את 1UP, אבל זה מה שהם אמרו. ומשום מה אני מעריך שלהם (אם לא לי...) יש קצת יותר ידע מלך.
אני מודע לנתונים פה אצלינו, ובכל זאת הנה יש לך נתונים אחרים מול העניים, השאלה למה אתה כ"כ עסוק ברק לנסות לשנוא. |
|
|
|
|
לנסות לשנוא? איפה אמרתי שנאה או ציינתי משהו מעבר לעובדה? לא משנה כמה תנסה חנן, לעומתך ועוד כמה שותפים פה בפורום אני לא שונא את ה-360, אני חולה על הקונסולה ומעריך אותה מאוד, פי כמה ממך. ואני לקוח פי כמה יותר וותיק ממך בכל הקשור לאקסבוקס בטח אחרי שגם בדור הקודם החזקתי אקסבוקס ותמכתי במייקרוסופט במשך לא מעט שנים.
אני רק לא מעריך את אורך החיים שלה. אבל כמו שאמרת לי בטלפון -"אני לא מבין את הבעייה בלהוציא כל שנה 1000 ש"ח מחדש על קונסולה, זה נראה לי הגיוני מאוד".
אז סלח לי באמת שאני לא מאמין לבולשיט שחבריך האמינים מפודקאסט 1UP טוענים. או לחילופין מצדד באסכולה שלך שרואה באקסבוקס תחתונים שצריך להחליף כל שישי שבת. אני עדיין מהאנשים שמאמינים שקונסולה קונים אחת לדור ולא חמש, שש פעמים.
מעניין למה מייקרוסופט לא בוחרת להגיב לנתונים המעולים האילו וחושפת את האמת. אולי כי היא קשה מנשוא? אולי.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 03.09 בשעה 18:35.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
03.09, 18:42
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
לנסות לשנוא? איפה אמרתי שנאה או ציינתי משהו מעבר לעובדה? לא משנה כמה תנסה חנן, לעומתך ועוד כמה שותפים פה בפורום אני לא שונא את ה-360, אני חולה על הקונסולה ומעריך אותה מאוד, פי כמה ממך. ואני לקוח פי כמה יותר וותיק ממך בכל הקשור לאקסבוקס בטח אחרי שגם בדור הקודם החזקתי אקסבוקס ותמכתי במייקרוסופט במשך לא מעט שנים.
אני רק לא מעריך את אורך החיים שלה. אבל כמו שאמרת לי בטלפון -"אני לא מבין את הבעייה בלהוציא כל שנה 1000 ש"ח מחדש על קונסולה, זה נראה לי הגיוני מאוד".
אז סלח לי באמת שאני לא מאמין לבולשיט שחבריך האמינים מפודקאסט 1UP טוענים. או לחילופין מצדד באסכולה שלך שרואה באקסבוקס תחתונים שצריך להחליף כל שישי שבת. אני עדיין מהאנשים שמאמינים שקונסולה קונים אחת לדור ולא חמש, שש פעמים.
מעניין למה מייקרוסופט לא בוחרת להגיב לנתונים המעולים האילו וחושפת את האמת. אולי כי היא קשה מנשוא? אולי. |
|
|
|
|
זה לא מה שאמרתי לך בטלפון. אמרתי (בדיוק כמו שכתבתי גם) שלאור העובדה שידעתי מראש את הדברים עליה (כשקניתי ידעתי שיש טבעת המוות, והמחירים של הPS3, החישוב שלי ששווה להוציא עוד 1000 ש"ח אם הקונסולה מתקלקלת כי זה עדיין יוצא יותר זול בשבילי.
בטח שלא אמרתי שזה בסדר להוציא כל שנה 1000 ש"ח.
ואם אתה כ"כ מאמין לנתונים שלך אני מציע לך לתבוע את מיקרוסופט, במידה ואתה צודק, אתה תהיה מליונר אם לא מליארדר
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
03.09, 18:45
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
זה לא מה שאמרתי לך בטלפון. אמרתי (בדיוק כמו שכתבתי גם) שלאור העובדה שידעתי מראש את הדברים עליה (כשקניתי ידעתי שיש טבעת המוות, והמחירים של הPS3, החישוב שלי ששווה להוציא עוד 1000 ש"ח אם הקונסולה מתקלקלת כי זה עדיין יוצא יותר זול בשבילי.
בטח שלא אמרתי שזה בסדר להוציא כל שנה 1000 ש"ח.
ואם אתה כ"כ מאמין לנתונים שלך אני מציע לך לתבוע את מיקרוסופט, במידה ואתה צודק, אתה תהיה מליונר אם לא מליארדר |
|
|
|
|
לתבוע על מה? שקניתי מוצר שלא במסגרת האחריות. אתה אמור לדעת יותר כמשפטן.
אם משהו יתבע אותם בגין דבר כזה הם יתחילו לתרץ דברים החל מהאבק הסמיך במדינת ישראל וכלה ברשת החשמל.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
03.09, 18:47
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
לתבוע על מה? שקניתי מוצר שלא במסגרת האחריות. אתה אמור לדעת יותר כמשפטן.
אם משהו יתבע אותם בגין דבר כזה הם יתחילו לתרץ דברים החל מהאבק הסמיך במדינת ישראל וכלה ברשת החשמל. |
|
|
|
|
מכיוון שאני יודע, אני אגיד לך - תביעה יצוגית. וזה לא משנה מה יש לך פה, אתה קנית בארה"ב. ואתה רק צריך להוכיח שיש אחוז כזה של תקלות. המליונים מובטחים לך.
אתה לא תובע על הנזק שלך אלא של כולם. כולם בארה"ב לא פה. הם לא יגידו "זה בגלל הארץ". עכשיו תוכיח שבאמת זה אחוז התקלות.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
03.09, 19:30
|
|
|
אני עם דודי פה... אחוז התקלות בגרסה הראשונה היא מעל 80% לפחות. בכל מקרה- פה בארץ היא עומדת על 100%...
|
אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
03.09, 19:40
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
מכיוון שאני יודע, אני אגיד לך - תביעה יצוגית. וזה לא משנה מה יש לך פה, אתה קנית בארה"ב. ואתה רק צריך להוכיח שיש אחוז כזה של תקלות. המליונים מובטחים לך.
אתה לא תובע על הנזק שלך אלא של כולם. כולם בארה"ב לא פה. הם לא יגידו "זה בגלל הארץ". עכשיו תוכיח שבאמת זה אחוז התקלות. |
|
|
|
|
אני לא מומחה גדול, אבל פורסמה לא ממזמן ידיעה על תביעה שאזרח הגיש בארץ נגד מייקרוסופט בטענה שהם מכרו לו קונסולה מקולקלת והוא נפסל על הסף בתוענה שהוא לא במסגרת האחריות ואין מה לדבר איתו בכלל. אז לא הבנתי מה אתה רוצה.
אתה מזלזל במה שאני אומר כאילו אני מדבר על פנטסיה ובמקרה כל האנשים עם קונסולות דפוקות התקבצו לכדי פורום אחד בישראל. מקריות לשמה.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
03.09, 19:51
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אז סלח לי באמת שאני לא מאמין לבולשיט שחבריך האמינים מפודקאסט 1UP טוענים. או לחילופין מצדד באסכולה שלך שרואה באקסבוקס תחתונים שצריך להחליף כל שישי שבת. אני עדיין מהאנשים שמאמינים שקונסולה קונים אחת לדור ולא חמש, שש פעמים. |
|
|
|
|
דבר ראשון אין אמינים מהם ברשת ממילא. הם אלה שחשפו את הPSP GO! כולל את כל הפיצ'רים שלו ואיך הוא יראה לדוגמה. בכל מקרה חבל שאתה סתם מקשקש בלי לשמוע אותם. הם סך הכל עשו סקר בינם לבין עצמם בשידור והסתבר שלשלושתם יש 5 קונסולות 360 ואף אחת מהן לא התקלקלה. אז הם גם אמרו בצחוק "0% תקלות ב360, CONFIRMED!".
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
03.09, 19:55
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
דבר ראשון אין אמינים מהם ברשת ממילא. הם אלה שחשפו את הPSP GO! כולל את כל הפיצ'רים שלו ואיך הוא יראה לדוגמה. בכל מקרה חבל שאתה סתם מקשקש בלי לשמוע אותם. הם סך הכל עשו סקר בינם לבין עצמם בשידור והסתבר שלשלושתם יש 5 קונסולות 360 ואף אחת מהן לא התקלקלה. אז הם גם אמרו בצחוק "0% תקלות ב360, CONFIRMED!". |
|
|
|
|
תקרא את התגובה של חנן.
חנן מתייחס לדברים שלהם כמקור לכך שאחוז התקלות הוא כל אחוז שהוא זרק.
ודרך אגב, אני שמח שיש את נדב פה שיקבע לנו על סמך סטנדרטים - "השלם את הזיבול שכל המתאים פה" למה נחשב ולא נחשב ברשת.
באמת שכחתי שהם זכו בפרס פוליצר שנה שעברה על פועלם בגילוי האמת על כמה באמת ה-360 מתקלקלת.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
03.09, 20:36
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
תקרא את התגובה של חנן.
ודרך אגב, אני שמח שיש את נדב פה שיקבע לנו על סמך סטנדרטים - "השלם את הזיבול שכל המתאים פה" למה נחשב ולא נחשב ברשת.
באמת שכחתי שהם זכו בפרס פוליצר שנה שעברה על פועלם בגילוי האמת על כמה באמת ה-360 מתקלקלת. |
|
|
|
|
אז בו ננסח את זה אחרת, הם לדעתי המקור הכי אמין ברשת. כשאתה מסתכל על אתרים כמו IGN וגיימספוט (שלא נדבר על החוסר אמינות של כל הבלוגים/אתרים עם המילה פס או X בכתובת) וכל השערוריות והשטויות שהם עושים פלוס זה שהפודקאסטים שלהם מוכיחים בצורה די חדה שמדובר בילדים בני 30 שמתיחסים לנושא עיתונאות משחקי וידאו כדיווח לילדים בני 12 ולא כנושא רציני, 1UP צף מאוד גבוה מעליהם.
אני מסכים שיש עוד מקורות איכות ברשת כמו EDGE, יורוגיימר או FIRING SQUAD, אבל אישית אני הכי מעריך את 1UP.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
03.09, 21:25
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
תקרא את התגובה של חנן.
באמת שכחתי שהם זכו בפרס פוליצר שנה שעברה על פועלם בגילוי האמת על כמה באמת ה-360 מתקלקלת. |
|
|
|
|
שוב אתה מייחס לי דברים שלא אמרתי. אמרתי לך שאין 100% תקלות, הנה להם יש 5 קונסולות מהשיגור ואף אחת לא התקלקלה. בנוסף הם גם סיפקו טיעון טוב למדי למה זה לא יותר מ-50%, כי כמו שאמרתי לך אם היית יכול להוכיח את זה הייתה תביעה ייצוגית ענקית ומי שתובע היה זוכה בגדול.
מה שהם כן טענו ואמרו זה שהם מעריכים שאחוז התקלות לקונסולות השקה הוא כ-33% והחדשות כ-10%. אז יכול להיות שהם טועים ויכול להיות שלא. לך אין נתונים רק רצון לנגח.
בינתיים אתה סתם קשקשן שאפילו לא יכול לעצור את עצמו מלסלף את דברי כל הזמן, זה בהחלט לא מוסיף לך כבוד ולא אמינות.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
03.09, 21:37
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
שוב אתה מייחס לי דברים שלא אמרתי. אמרתי לך שאין 100% תקלות, הנה להם יש 5 קונסולות מהשיגור ואף אחת לא התקלקלה. בנוסף הם גם סיפקו טיעון טוב למדי למה זה לא יותר מ-50%, כי כמו שאמרתי לך אם היית יכול להוכיח את זה הייתה תביעה ייצוגית ענקית ומי שתובע היה זוכה בגדול.
מה שהם כן טענו ואמרו זה שהם מעריכים שאחוז התקלות לקונסולות השקה הוא כ-33% והחדשות כ-10%. אז יכול להיות שהם טועים ויכול להיות שלא. לך אין נתונים רק רצון לנגח.
בינתיים אתה סתם קשקשן שאפילו לא יכול לעצור את עצמו מלסלף את דברי כל הזמן, זה בהחלט לא מוסיף לך כבוד ולא אמינות. |
|
|
|
|
אבל נדב אמר שאין להם נתונים ושהם דיברו על חמש הקונסולות הפרטיות שלהם.
נדב, עם כל הכבוד, באמת שלא מזיז לי את מי אתה הכי מעריך, כמו שאני לא לוקח ברצינות אמרות שלך שמחייבות אותי להאמין לכל מה ששמעת בפודקאסט מטופש.
גם אם עד מחר 1UP יספרו לי שכל ה-360 בטוחות ויש רק 33% סיכוי או 10% סיכוי שהקוסולה תתקלקל אני אתייג זאת כ-"בולשיט של כמה אנשים משועממים שבמקום למצוא עבודה אמיתית מקליטים את עצמם כל היום בבית", אמין כזה.
בסופו של יום לכולם נהרסת ה-360, כולל אתה, וכולל חנן שכנראה שכח שנהרסה לו הקונסולה מאחר והוא ממשיך וטוען שרק שליש מהקונסולות הישנות נהרסו ו-10% מהנוכחיות. בעוד שהמציאות כפי שהיא משתקפת מכל גולש אפשרי אומרת אחרת.
כל זאת בעוד שהדיון הזה נמצא מעל לדיון שעוד גולש שנשרפה לו היום הקונסולה פתח. איירוני משהו.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 03.09 בשעה 21:41.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
03.09, 21:43
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אבל נדב אמר שאין להם נתונים ושהם דיברו על חמש הקונסולות הפרטיות שלהם. |
|
|
|
|
נדב סיפר לך את החלק הראשון. הם דיברו בהתחלה כמו שאני אמרתי, על הקונסולות שלהם ואמרו שכמו שהם רואים את עצמם להם לא הייתה בעיה (ואז צחקו 0% בעיות). אמרתי לך את החלק הזה כדי להראות שאין 100% תקלות, כי יש כמה קונסולות שעובדות...
החלק השני היה החלק הרציני יותר שהם דנו בדברים. ושם כמו שהסברתי לך הם אמרו מה הם חושבים והסבירו למה. שהם מאמינים שזה בערך 33% ושזה לא יכול להיות 50% כי אז מיקרוסופט היו נתבעים באבי אביהם (והיו מפסידים בענק, ואני מסכים איתם משפטית).
עכשיו אתה יכול להגיד שכן יש 100%. (אישית אני כן מאמין שזה בין 33-50% לקונסולות השקה) אבל לפחות תדע שלא אני ממציא או זורק דברים, ואתה מוזמן להביא נתונים של 100%. (ולמרות שלנו נדמה שהפורום הוא מדד, כנראה שלא, בדיוק כמו ה-0% תקלות של 1UP)
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|