משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
19.08, 09:53
|
|
דיון | ה-360 עם 54.2% אחוזי תקלות ולאף אחד לא אכפת
לאחרונה פורסם סקר שהביא נתון מחריד של 54.2% אחוזי תקלות ב-360, בכל הגירסאות, גם
כאלו שחשבנו שהם בטוחות לעומת 10.6% אחוזי תקלות בפס3 ו-6.8% בווי.
הנתון המחריד השני הוא שכל מי שחווה את התקלות על בשרו קנה 360 נוספת בפעם השנייה
והשלישית ויש כאלו גם בפעם הרביעית.
מה זה אומר עלינו בתור צרכנים ? מה זה אומר על הקונסולה שקנינו ?
רק 3.8% מתוך ה-54.2% החליטו לא לקנות 360 חדשה, צדיקים בסדום !
המצב הזה מזעזע ולא היה עוד קונסולה שהצליחה לגרום לאנשים לקנות אותה שוב ושוב
לאחר קילקול של טבעת.
דעתי האישית:
הוצאתי לא מעט כסף על משחקים ולכן קשה לי לחשוב להשאר בלי ה-360 ולכן גם אני אכנס
לנתון של לא אכפת לי מאחוזי התקלות, אם הייתי יודע בדיעבד שאני יכול להגיע למצב הזה בכל
רגע נתון הייתי פורץ את הקונסולה ממזמן ולא משקיע כסף במשחקים, הזילזול בנו וחוסר התמיכה
גם לאחר שליחת הקונסולה למייקרוסופט (שם תקבלו אותה מחודשת ולא חדשה) צריך לגרום
לכולנו להצביע דרך הארנקים שלנו.
עצוב שזה כך אבל האמת היא שכל אחד מכם צפוי לקבל תקלה טכנית, גם בדגמים החדשים
וכל מי שאומר לכם אחרת נפל למלכודת הדבש של מייקרוסופט.
ידיעה מקורית
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
19.08, 09:55
|
|
|
למרות שדנו בזה (בנושא אחר) עדיין לא הבנתי מה הקשר בין הפריצה לתקלה. למה אתה מעניש את המפתחות על התקלה של מיקרוסופט? אתה רוצה להתלונן על הקילוקולים - תקנה PS3...
|
Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
19.08, 09:58
|
|
|
אני לא אקנה פס3 בגלל שאני אוהב את המשחקים האקסקלוסיביים של ה-360 יותר, אני לא
רוצה להפיל את זה על המפתחות אבל מאידך לא רוצה להרגיש שנדפקתי ע"י מייקרוסופט והנה
אני צריך לקנות עוד אחת ועוד אחת ולכן מעדיף לחסוך את הכסף מהמשחקים לקונסולות הבאות.
מצב מחורבן ואני מקווה שיום אחד תקום תביעה ייצוגית על כל הנושא שתתפוס את התאגיד
המרושע הזה בביצים ותגרום לו לפצות את כולנו.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
19.08, 10:13
|
|
|
מה אפשר לעשות? אנחנו מכורים... כל כך טוב לנו עם הקונסולה הזאת, שאנחנו ממשיכים לקנות נוספת.
פשוט חבל שאין פה שירות של מייקרוסופט, ככה לא היה אכפת לי שהיא מתקלקלת. וזה מה שקורה בחול, הקונסולה מתקלקלת ומתקנים אותה. אנשים כל כך אוהבים את המכשיר שהם בולעים את הצפרדע.
|
אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
19.08, 10:17
|
|
|
קבל הבהרה, הם לא מתקנים אותה הם מחדשים אותה מה שאומר שהתקלה תחזור, אתה לא
מקבל חדשה תמורת הישנה שנתת להם וגם אם נצא מתוך נקודת הנחה ששלחת את הקונסולה
שלך לחו"ל, דמי המשלוח לא זולים וזמן המתנה שהיא תחזור מורט עצבים, זה שאנשים כ"כ
אוהבים את ה-360 ובולעים את הצפרדע כדבריך אין לזה דוגמא טובה בכל ההיסטוריה של הקונסולות
הקודמות בעבר, לא היה מצב כזה, הבעייה היא עולמית ולא רק בישראל.
אם היה חרם צרכנים גלובלי בגלל אחוז התקלות מייקרוסופט היו חושבים ומשקיעים יותר מאמץ
בצמצום האחוזים אבל מאידך אנו רואים רק עליית אחוזים ולא ירידה.
זה אומר רק דבר אחד לא אכפת לנו מספיק.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
19.08, 10:28
|
|
|
זה אומר שאני צודק...
בנוגע לתיקון... אני דיברתי על חול. שם המשלוח והכל על חשבון מייקרוסופט, וזמן התיקון קצר יחסית.
גם לי לא היה אכפת מהתקלות כל עוד הקונסולה שלי עובדת ויש לי אחריות (היה אכפת, אבל הרבה פחות מעכשיו).
וכן, אנחנו צרכנים גרועים. גם אני קניתי קונסולה נוספת אחרי ROD.
|
אמר רבי עקיבא:
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
19.08, 10:32
|
|
|
החידוש של מיקרוסופט זה החלפת לוח האם של המכשיר. לכל עניין וצורך זה זהה להחלפה לקונסולה חדשה.
לגבי הסטטיסטיקות, אני מניח שאותן 45.8% של קונסולות תקינות לכאורה כוללות מבוססות על כמה קונסולות, מסך הכמות שנמכרה, הגיעו לתיקון במרכזי השירות של החברה. זה אומר שבערך כל הקונסולות שנמכרו בישראל או במדינות דומות, מוגדרות על ידי מיקרוסופט כקונסולות תקינות לחלוטין ואותו כנ"ל לאנשים שתיקנו פעם, פעמיים ובפעם האחרונה שהקונסולוה שלהם התפגרה הם פשוט התייאשו ומבחינת מיקרוסופט יש להם קונסולה תקינה.
בכל מקרה, אני חושב שכבר אמרתי שבמידה והקונסולה הנוכחית שלי תתפגר, אני אולי אנסה לתקן אותה אבל אם זה לא יעזור אני אעזוב ואשאר עם הPS3. גם ככה אין בשנים הקרובות משחק אקסקלוסיבי ל360 שאני ממש מרגיש שאני רוצה ומשחקים לא אקסקלוסיביים אני הולך לקנות לPS3.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
19.08, 10:54
|
|
|
ומה עם הלייב? ותוכן נוסף? ומשחקי ארקייד? אני מניח שאפ\שר להסתדר בלי, אולם זה פחות נעים. בנוסף העלות היום של הארקייד היא לא כזאת שעלות "התיקון" היא למעשה כ"כ גרועה.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
19.08, 11:03
|
|
|
bozeman |
ציטוט: |
 |
|
|
ומה עם הלייב? ותוכן נוסף? ומשחקי ארקייד? אני מניח שאפ\שר להסתדר בלי, אולם זה פחות נעים. בנוסף העלות היום של הארקייד היא לא כזאת שעלות "התיקון" היא למעשה כ"כ גרועה. |
|
|
|
|
חחח, אתה מהמתרצים...
אז מה אם צריך לתקן את הקונסולה פעם בכמה חודשים, מייקרוסופט עשתה את זה לטובתנו, שנפסיק לשחק ונצא לשאוף אוויר... 
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
19.08, 11:08
|
|
|
לא, אני מאלה ששוקלים את כל האפשרויות... ולא נעולים
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
19.08, 11:12
|
|
העלות של הארקייד מתייקרת, ראה אנגליה ואני מעריך שגם בארה"ב נראה עליית מחיר.
האחוזים להערכתי של התקלות הם גבוהים יותר ממה שהוכרז כי יש רבים שעברו את תקופת
האחריות ולא יכולים לממשה, בהתחלה היה רק שנה אחריות ורק עד לא ממזמן האחריות עלתה
לשנתיים ואני בטוח שלא מעט קונסולות נפלו בין הכיסאות ולכן הנתון הזה לא מדוייק ואחוז התקלות
הוא גבוה בהרבה.
היות וכמעט כל האקסקלוסיביים מגיעים גם למחשב אני שוקל פשוט לקנות סטיק ומתאם למחשב
ולשחק דרכו במקום לשים את כספי על קרן הצבי.
זוהי לא החלטה קלה אבל אני לא רוצה לראות את עצמי קונה קונסולה פעם שנייה ושלישית.
מוכן לוותר על הארקייד ועל התוכן הנוסף אם המחיר שעלי לשלם הוא החלפת קונסולה ו/או השקעה
לא זולה בתיקון (מערכת קירור מים חיצונית תעלה לי לא פחות מ-1000-600 ש"ח).
עד כמה אפשר לבלוע צפרדעים ?
עם כל אהבתי הרבה ל-360 וכידוע לכולם אהבה יכולה להפוך לשנאה בקלות על אותו משקל אני
מפתח רגשות מעורבים ומתחיל למאוס ב-360 וזאת לאחר 3 שנים של הנאה.
יש לי קונסולות אחרות בבית שעובדות כבר יותר מ-20 שנה ללא בעיות, כנראה שהייתי צריך להשאר
איתם ו/או כמו שעדי אמר לי פעם בעבר "דווקא אתה צריך להעריך את הווי יותר", בימים אלו אני
באמת מעריך אותה יותר וזה רק בגלל אחוז התקלות הנמוך ולא בגלל ארסנל המשחקים.
אז מה עושים ? קונים חדשה ו/או חוזרים למחשב, אני לבינתיים אנסה להסתדר עם פתרון קרור
יצירתי שתעלה לי בערך כמו ארקייד חדשה וזה רק מהסיבה שאני לא מאמין שארקייד חדשה לא
תפטור לי את הבעיות והתקלה תגיע שוב מתישהו ולכן מעדיף פתרון קבוע ולאורך זמן רב יותר.
נערך לאחרונה על ידי zombit, 19.08 בשעה 11:17.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
19.08, 11:15
|
|
|
לדעתי אתה טועה עם פתרון הקירור... קונסולת פאלקון חדשה לדעתי עדיפה בהרבה.
|
אמר רבי עקיבא:
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
19.08, 11:20
|
|
|
Wan7ed |
 |
|
|
לדעתי אתה טועה עם פתרון הקירור... קונסולת פאלקון חדשה לדעתי עדיפה בהרבה. |
|
|
|
|
עוד אין לנו נתונים על אחוז התקלות שבפאלקון, נדע יותר טוב עוד שנה שנתיים אבל שמעתי מלא
מעט אנשים על תקלות טכניות גם בפאלקון, היא לא חסינת תקלות, בעתיד נדע יותר טוב.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
19.08, 11:33
|
|
בגלל זה פלייסטיישן יותר טוב
זה מצחיק שהאקסבוקס עם 54% תקלות - זה עוד מוצר מבית מייקרוסופט.
אני לא סובל אותם, הם מוכרים אקסבוקסים שמשמידים את עצמם רק כדי למכור יותר.
למה לקנות את זה בכלל... הרי כמעט כל משחק שיוצא לאקסבוקס יוצא גם למחשב. אפשר פשוט לקנות שלט אקסבוקס למחשב.
ב-PS3 לעומת זאת יש מליין משחקים שלא יוצאים למחשב, הרוב TPS. כנראה שזה הטעם שלי ומי שאוהב FPS שווה לו אקסבוקס.
נערך לאחרונה על ידי big_gamer, 19.08 בשעה 11:38.
|
[IMG]file:///tmp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
19.08, 11:34
|
|
|
אפשר לקוות עם שהנטל הם יפתרו את הדברים האלה. שלא יתפוצצו להם מצלמות.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
19.08, 11:57
|
|
|
אני חייב לציין שאני מזדהה עם הנאמר פה וזוהי בדיוק הסיבה שהחלטתי לרכוש פס3 חדשה במקום 360 נוספת.
אחרי האכזבה שהייתה לי מה-360 לא יכולתי לשאת את המחשבה של לרכוש 360 נוספת בכספי היקר, שבתור סטודנט, שאין לו עבודה קבועה, הוא אינו דבר שאני יכול סתם לזרוק לאויר, רק כדי שגם זו תתקלקל חודשים ספורים לאחר רכישתה. ואפילו אם היא לא תתקלקל, אין לי דרך לדעת זאת, ומבחינתי כל פעם שאדליק אותה תעבור לי המחשבה בראש שאולי היא תתקלקל באותו היום.
במקום זאת, בתור מכור למשחקי וידאו, קל לי יותר להגיע להחלטה (הקשה גם היא) שאקנה פס3 חדשה ביודעין שזו אמינה יותר, וגם אם לא, שלפחות יהיה לי עם מי לדבר בארץ. וכל זאת רק כדי שלא אקנה 360 חדשה.
הצעד הזה כורך עימו נטל כלכלי מסוים, אך מאחר ולא צברתי יותר מדי נכסים הקשורים ל-360 (כ-8 משחקים ביחד עם כלים של GH [את האחרונים כבר מכרתי מאז התקלקלה לי ה-360] וכמובן ה-360 עצמה ביחד עם הכבלים שלה, הארדיסק שלה וכיו"ב), לא יהיו לי יותר מדי נקיפות מצפון על כך שלא אוכל לשחק באלה יותר (וכנראה גם אמכור אותם במחיר הפסד בכדי להפטר מהם ולכסות את העלויות של הפס3).
חבל לי שזה מה שיהיה, אך לפחות בעתיד אני אדע להימנע מחומרות בעייתיות (ולחכות לפחות כשנה לפני שארכוש קונסולה עם הכיתוב "מייקרוסופט" עליה).
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
19.08, 12:01
|
|
|
big_gamer |
 |
|
|
ב-PS3 לעומת זאת יש מליין משחקים שלא יוצאים למחשב, הרוב TPS. כנראה שזה הטעם שלי ומי שאוהב FPS שווה לו אקסבוקס. |
|
|
|
|
יש לפס3 TPS בלעדי בכלל חוץ מאשר אנצ'רטד?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
19.08, 12:06
|
|
|
zombit |
 |
|
|
העלות של הארקייד מתייקרת, ראה אנגליה ואני מעריך שגם בארה"ב נראה עליית מחיר.
האחוזים להערכתי של התקלות הם גבוהים יותר ממה שהוכרז כי יש רבים שעברו את תקופת
האחריות ולא יכולים לממשה, בהתחלה היה רק שנה אחריות ורק עד לא ממזמן האחריות עלתה
לשנתיים ואני בטוח שלא מעט קונסולות נפלו בין הכיסאות ולכן הנתון הזה לא מדוייק ואחוז התקלות
הוא גבוה בהרבה. |
|
|
|
|
רק תדייק, כבר הרבה זמן יש אחריות לשלוש שנים (לא שנה ולא שנתיים).
הנתון לא מדוייק מכמה סיבות ואחת מהן היא שהדור הראשון מת באחוזים גבוהים יותר ואילו הבא אחריו כנראה הרבה פחות (כמה הרבה פחות? לא ידוע, אבל כנראה גם לא נמוך).
לגבי שאר הדברים זאת הרגשה אישית ונגד זה אין הרבה מה לעשות. בדיוק כמו שיש שאוהבים פפסי ויש קולה.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
19.08, 12:07
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
יש לפס3 TPS בלעדי בכלל חוץ מאשר אנצ'רטד? |
|
|
|
|
בטח.. GOD OF WAR, HEAVENLY SWORD, הרבה.....
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
19.08, 12:08
|
|
אמרתי כבר את דעתי בנושא בעבר שלדעתי מה שמייקרוסופט עשתה זה הביזיון הכי גדול שנעשה אי פעם בעולם המשחקים,עד לזמן האחרון לא היתה מספיק ביקורת לדעתי בפורום הזה כלפי החברה ולא בצדק.
אנשים היו מפרסמים הודעות "הבוקס שלי מת הזמנתי ארקייד חדשה  " כאילו זה מובן מאליו ובסדר,בכל אופן מייקרוסופט היתה צריכה לשלם הרבה יותר על מה שקרה לצרכניה בדור הזה,פשוט שערורייה מתמשכת,מילא אם זה היה קורה בדגם אחד ראשוני אבל בכל דגם שהוציאה אחרי זה? כזה זלזול בוטה מצד MS שלדעתי רק על זה היתה צריכה לקבל מכה כואבת להפסיד בגדול בדור הזה. פשוט יצאה בזול מדי.
אני לא שולל קנייה של קונסולה מצד MS בעתיד כמו ה720,מה שבטוח שאני אחכה לפחות שנה-שנה וחצי לפני שאעשה דבר כזה.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
19.08, 12:09
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
רק תדייק, כבר הרבה זמן יש אחריות לשלוש שנים (לא שנה ולא שנתיים).
הנתון לא מדוייק מכמה סיבות ואחת מהן היא שהדור הראשון מת באחוזים גבוהים יותר ואילו הבא אחריו כנראה הרבה פחות (כמה הרבה פחות? לא ידוע, אבל כנראה גם לא נמוך).
לגבי שאר הדברים זאת הרגשה אישית ונגד זה אין הרבה מה לעשות. בדיוק כמו שיש שאוהבים פפסי ויש קולה. |
|
|
|
|
איך אפשר לאהוב פפסי?! זה דוחה.....
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
19.08, 12:09
|
|
|
F.P |
 |
|
|
אני חייב לציין שאני מזדהה עם הנאמר פה וזוהי בדיוק הסיבה שהחלטתי לרכוש פס3 חדשה במקום 360 נוספת.
אחרי האכזבה שהייתה לי מה-360 לא יכולתי לשאת את המחשבה של לרכוש 360 נוספת בכספי היקר, שבתור סטודנט, שאין לו עבודה קבועה, הוא אינו דבר שאני יכול סתם לזרוק לאויר, רק כדי שגם זו תתקלקל חודשים ספורים לאחר רכישתה. ואפילו אם היא לא תתקלקל, אין לי דרך לדעת זאת, ומבחינתי כל פעם שאדליק אותה תעבור לי המחשבה בראש שאולי היא תתקלקל באותו היום.
במקום זאת, בתור מכור למשחקי וידאו, קל לי יותר להגיע להחלטה (הקשה גם היא) שאקנה פס3 חדשה ביודעין שזו אמינה יותר, וגם אם לא, שלפחות יהיה לי עם מי לדבר בארץ. וכל זאת רק כדי שלא אקנה 360 חדשה.
הצעד הזה כורך עימו נטל כלכלי מסוים, אך מאחר ולא צברתי יותר מדי נכסים הקשורים ל-360 (כ-8 משחקים ביחד עם כלים של GH [את האחרונים כבר מכרתי מאז התקלקלה לי ה-360] וכמובן ה-360 עצמה ביחד עם הכבלים שלה, הארדיסק שלה וכיו"ב), לא יהיו לי יותר מדי נקיפות מצפון על כך שלא אוכל לשחק באלה יותר (וכנראה גם אמכור אותם במחיר הפסד בכדי להפטר מהם ולכסות את העלויות של הפס3).
חבל לי שזה מה שיהיה, אך לפחות בעתיד אני אדע להימנע מחומרות בעייתיות (ולחכות לפחות כשנה לפני שארכוש קונסולה עם הכיתוב "מייקרוסופט" עליה). |
|
|
|
|
רק לידע כללי, אם אתה קונה את הפס3 ללא אחריות ישפאר אין לך מענה בארץ ואם אתה כן קונה מישפאר זה יוצא כיום 2800 שקל שזה פי 3 וחצי מלקנות ארקייד. כך שבנושא הכספים, תעשה את השיקולים שלך.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 19.08 בשעה 12:12.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
19.08, 12:10
|
|
|
bling |
 |
|
|
אמרתי כבר את דעתי בנושא בעבר שלדעתי מה שמייקרוסופט עשתה זה הביזיון הכי גדול שנעשה אי פעם בעולם המשחקים,עד לזמן האחרון לא היתה מספיק ביקורת לדעתי בפורום הזה כלפי החברה ולא בצדק.
אנשים היו מפרסמים הודעות "הבוקס שלי מת הזמנתי ארקייד חדשה " כאילו זה מובן מאליו ובסדר,בכל אופן מייקרוסופט היתה צריכה לשלם הרבה יותר על מה שקרה לצרכניה בדור הזה,פשוט שערורייה מתמשכת,מילא אם זה היה קורה בדגם אחד ראשוני אבל בכל דגם שהוציאה אחרי זה? כזה זלזול בוטה מצד MS שלדעתי רק על זה היתה צריכה לקבל מכה כואבת להפסיד בגדול בדור הזה. פשוט יצאה בזול מדי.
אני לא שולל קנייה של קונסולה מצד MS בעתיד כמו ה720,מה שבטוח שאני אחכה לפחות שנה-שנה וחצי לפני שאעשה דבר כזה. |
|
|
|
|
מילים כדורבנות!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
19.08, 12:17
|
|
|
bling |
 |
|
|
אנשים היו מפרסמים הודעות "הבוקס שלי מת הזמנתי ארקייד חדשה " כאילו זה מובן מאליו ובסדר,בכל אופן מייקרוסופט היתה צריכה לשלם הרבה יותר על מה שקרה לצרכניה בדור הזה,פשוט שערורייה מתמשכת,מילא אם זה היה קורה בדגם אחד ראשוני אבל בכל דגם שהוציאה אחרי זה? כזה זלזול בוטה מצד MS שלדעתי רק על זה היתה צריכה לקבל מכה כואבת להפסיד בגדול בדור הזה. פשוט יצאה בזול מדי.
אני לא שולל קנייה של קונסולה מצד MS בעתיד כמו ה720,מה שבטוח שאני אחכה לפחות שנה-שנה וחצי לפני שאעשה דבר כזה. |
|
|
|
|
מה אתה רוצה שנעשה? כל היום נגיד שזה בזיון? והנה דווקא זה שאנשים ממשיכים לקנות אותה (חלקם, דין לא עומד בעומס הנפשי...) מראה משהו.
צריך לזכור כמה דברים, ראשית הקונסולה הזאת הייתה זולה יותר מההתחלה. וגם קניה של ארקייד היום כמו שאומר נדב עדיין זולה בשליש כמעט מPS3 (ארקייד בארץ (עם אחריות!) זה 1000, ו-PS3 זה 2800).
גם צריך לזכור שאם היינו גרים בחו"ל העניין עוד היה מציק לנו הרבה פחות (אבל אנחנו לא גרים וזה מציק).
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
19.08, 12:20
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
מה אתה רוצה שנעשה? כל היום נגיד שזה בזיון? והנה דווקא זה שאנשים ממשיכים לקנות אותה (חלקם, דין לא עומד בעומס הנפשי...) מראה משהו.
צריך לזכור כמה דברים, ראשית הקונסולה הזאת הייתה זולה יותר מההתחלה. וגם קניה של ארקייד היום כמו שאומר נדב עדיין זולה בשליש כמעט מPS3 (ארקייד בארץ (עם אחריות!) זה 1000, ו-PS3 זה 2800).
גם צריך לזכור שאם היינו גרים בחו"ל העניין עוד היה מציק לנו הרבה פחות (אבל אנחנו לא גרים וזה מציק). |
|
|
|
|
אפשר למצוא היום PS3 ב-1900 NTSC אצל פליי-גיים. וידוע שאין נעילת אזורים....
אז זה רק 800 יותר. אבל מצד שני אין ל-PS3 פ*יצה. זה הרבה יותר כסף על משחקים.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
19.08, 12:22
|
|
|
big_gamer |
 |
|
|
אז זה רק 800 יותר. אבל מצד שני אין ל-PS3 פ*יצה. זה הרבה יותר כסף על משחקים. |
|
|
|
|
אבל זה בלי אחריות של ישפאר שזה מה שדין מחפש. וצריך להתחזק בחשבון, 1900 זה 900 שקל יותר מ1000 
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
19.08, 12:26
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אבל זה בלי אחריות של ישפאר שזה מה שדין מחפש. וצריך להתחזק בחשבון, 1900 זה 900 שקל יותר מ1000  |
|
|
|
|
אה חשבתי שארקייד עולה 1100... ככה הוא עלה לפני חודשיים ששקלתי לקנות אקס בוקס...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
19.08, 12:30
|
|
|
big_gamer |
 |
|
|
אז זה רק 800 יותר. אבל מצד שני אין ל-PS3 פ*יצה. זה הרבה יותר כסף על משחקים. |
|
|
|
|
אנחנו לא מדברים על צריבת משחקים, הרי גם ב-360 אנחנו קונים אותם. וכמו שכבר אמר נדב - אתה מאבר ככה את האחריות.
להביא מחו"ל אני יכול עכשיו ב-300$ PS3 (ואולי זה מה שאני יעשה) אבל אז אולי אין חסימה של משחקים - אבל יש חסימה של בלו ריי (ואם כבר...)
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
19.08, 12:32
|
|
|
big_gamer |
 |
|
|
אה חשבתי שארקייד עולה 1100... ככה הוא עלה לפני חודשיים ששקלתי לקנות אקס בוקס... |
|
|
|
|
עם כל השנאה והנאצה שקלת לקנות אקסבוקס? הזוי...
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
19.08, 12:33
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אבל זה בלי אחריות של ישפאר שזה מה שדין מחפש. וצריך להתחזק בחשבון, 1900 זה 900 שקל יותר מ1000  |
|
|
|
|
1. מצאתי כבר אחד ב-2500 עם אחריות
2. המחיר עוד מעט הולך לרדת ב-100 אירו.
3. מי אמר שאני מחפש קונסולה עם אחריות של ישפאר? אמרתי שיהיה לי מענה בארץ. גם אם אין אחריות ספציפית מישפאר, לפחות יש אופציה ליצור קשר מסוים עם סוני. לגבי שאר הפרטים תמיד אפשר לנסות להתקמבן. כך או כך, אני מתכנן לקנות את זו (ב-1500 ש"ח), וזאת מהכוונה שאני לא אאלץ להתמודד עם זה שהיא תתקלקל בזמן הקרוב. אולי אין לי אופציה לדעת מה יהיה עם זה, אבל מאחר והסיכון של זה קטן מהסיכון של ה-360, זה סיכון שקל לי יותר לקחת.
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|