משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #211 פורסם:
30.08, 15:25
|
|
|
DarkW |
ציטוט: |
 |
|
|
נכון ולא נכון.
זה נכון שזאת בסוף הייתה הכוונה שלך, אבל משתמע מההודעה המקורית (וחזרתי אליה), שכביכול בנקודת זמן כלשהיא הגרסא הזולה ביותר של הPS3 עלתה כפול מהגרסא הזולה ביותר של ה360 (שזה כאמור, פשוט לא נכון) אל מול יבואן/מדינה, וזה פשוט לא נכון. |
|
|
|
|
האמת היא שעד לירידת המחיר האחרונה זה היה מאד נכון: במשך תקופה ארוכה הPS3 הכי זולה עלתה 400$ בעוד הגרסה הזולה ביותר של הX360 עלתה 200$. היום מגרש המשחקים קצת השתנה, ולכן זה כבר לא רלוונטי.
|
big_gamer |
 |
|
|
אני תמיד טועה במילה הזאת... |
|
|
|
|
לא נורא, אנחנו ננצל מהיום את המילה שיצרת "אקספלוסיביים" לציון משחקים אקסלוסיביים שזוכים לציונים טובים.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #212 פורסם:
30.08, 16:45
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
האמת היא שעד לירידת המחיר האחרונה זה היה מאד נכון: במשך תקופה ארוכה הPS3 הכי זולה עלתה 400$ בעוד הגרסה הזולה ביותר של הX360 עלתה 200$. היום מגרש המשחקים קצת השתנה, ולכן זה כבר לא רלוונטי.
לא נורא, אנחנו ננצל מהיום את המילה שיצרת "אקספלוסיביים" לציון משחקים אקסלוסיביים שזוכים לציונים טובים. |
|
|
|
|
התמורה לא ממש זהה. תוסיף ארדיסק+מתאם אלחוטי ותגיע דיי קרוב ל-400$.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #213 פורסם:
30.08, 17:01
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
התמורה לא ממש זהה. תוסיף ארדיסק+מתאם אלחוטי ותגיע דיי קרוב ל-400$. |
|
|
|
|
לא מדברים על התמורה אלא על הגרסה הכי בסיסית מול הגרסה הכי בסיסית. הרי מתאם אלחוטי לא באמת רלוונטי לכולם, בדיוק כמו שתמיכה לאחור לא רלוונטית לכולם - ככה שלא כל מי שקונה PS3 יצטרך להוסיף עכשיו 100$ בשביל לשחק במשחקי PS2.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #214 פורסם:
30.08, 17:03
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
לא מדברים על התמורה אלא על הגרסה הכי בסיסית מול הגרסה הכי בסיסית. הרי מתאם אלחוטי לא באמת רלוונטי לכולם, בדיוק כמו שתמיכה לאחור לא רלוונטית לכולם - ככה שלא כל מי שקונה PS3 יצטרך להוסיף עכשיו 100$ בשביל לשחק במשחקי PS2. |
|
|
|
|
אתה משווה תמיכה לאחור (אם יש לך משחקים אז יש לך גם קונסולה קודמת) לארדיסק? אוקיי. יש לאחיך ארקייד בבית ללא ארדיסק?
דרך אגב, התמיכה לאחור של ה-360 היא זוועתית. משחקים רצים בירידות פריימים מזעזעות ויש דיליי מהשלט. כך שאם תרצה לשחק משחקים קודמים תאלץ להשקיע גם באקסבוקס קודם. מניסיון.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #215 פורסם:
30.08, 17:06
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
דרך אגב, התמיכה לאחור של ה-360 היא זוועתית. משחקים רצים בירידות פריימים מזעזעות ויש דיליי מהשלט. כך שאם תרצה לשחק משחקים קודמים תאלץ להשקיע גם באקסבוקס קודם. מניסיון. |
|
|
|
|
יש לי שישה משחקי XBOX שרצים מעולה על ה360 בלי שום בעיה, מנסיון.
המשחקים הם ד"א היילו, היילו 2, קרימסון סקייז, פאנזר דראגון אורטה, נינג'ה גאיידן ופייבל.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #216 פורסם:
30.08, 17:29
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אתה משווה תמיכה לאחור (אם יש לך משחקים אז יש לך גם קונסולה קודמת) לארדיסק? אוקיי. יש לאחיך ארקייד בבית ללא ארדיסק?
דרך אגב, התמיכה לאחור של ה-360 היא זוועתית. משחקים רצים בירידות פריימים מזעזעות ויש דיליי מהשלט. כך שאם תרצה לשחק משחקים קודמים תאלץ להשקיע גם באקסבוקס קודם. מניסיון. |
|
|
|
|
לפני שנה הרדיסק של 20GB עלה 20$, חיבור אלחוטי עלה 80$, וPS2 עלתה 120$.
ובתור אחד שהיתה לו גם XBOX מקורית, לא ראיתי שום הבדל בגיימפליי בין לשחק עליה לבין זה ששיחקתי במשחקים על הX360 (לפחות במשחקים שאני שיחקתי בהם).
למעשה ההיפך: היה שיפור מדהים בזכות העובדה שהX360 מוציאה את המשחקים ב720P.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #217 פורסם:
30.08, 17:44
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
יש לי שישה משחקי XBOX שרצים מעולה על ה360 בלי שום בעיה, מנסיון.
המשחקים הם ד"א היילו, היילו 2, קרימסון סקייז, פאנזר דראגון אורטה, נינג'ה גאיידן ופייבל. |
|
|
|
|
יש לי 15 משחקי אקסבוקס (ואקסבוקס) וכולם רצים זוועה על ה-360. לשם דוגמא לפני פייבל 2 רציתי לעשות הרצה חוזרת על פייבל 1. המשחק לא עבר את ה-5 פריימים ולא היה שחיק בכלל (לא הצלחתי אפילו לעבור את Oakville ואת האקדמיה לגיבורים בהתחלה בגלל הבעיות הטכניות). לך תכניס את פייבל 1 לכונן. וזו רק דוגמא.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #218 פורסם:
30.08, 17:59
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
יש לי 15 משחקי אקסבוקס (ואקסבוקס) וכולם רצים זוועה על ה-360. לשם דוגמא לפני פייבל 2 רציתי לעשות הרצה חוזרת על פייבל 1. המשחק לא עבר את ה-5 פריימים ולא היה שחיק בכלל (לא הצלחתי אפילו לעבור את Oakville ואת האקדמיה לגיבורים בהתחלה בגלל הבעיות הטכניות). לך תכניס את פייבל 1 לכונן. וזו רק דוגמא. |
|
|
|
|
את היילו 1-2 גמרתי על ה360 ולא רק שהם רצו חלק, הם רצו חלק יותר מהXBOX ובUPSCALE ל720P. פייבל לא עובר את ה5 פריימים בשניה? נשמע הזוי, אני אבדוק את זה אחרי שאני אטחן קצת שאדו קומפלקס.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #219 פורסם:
30.08, 18:01
|
|
אהרון גרינברג מוסר שעכשיו הדגמים החדשים של הX360 " כבר באמת באמת בטוחים", אבל אני עדיין לא הייתי מאמין לו.
ו-Digital Foundry חוקרים את נושא התקלות הנפוצות במכשיר בגירסאות השונות שלו, הסברים מחנויות תיקונים על אמונות טפלות (דווקא לא מדברים שם על שיטת המגבת), והשוואות בין הX360 לPS3:
http://www.eurogamer.net/articles/di...ailure-article
לפי מה שמספרים שם, הPS3 עצמה גם מגיעה לא מעט לתיקונים לפחות במקום אחד שלא מהווה מדגם מייצג (בממוצע מתוך 20 קונסולות שמגיעות לתיקון מידי יום יוצא ש12 הן X360 ו-8 הן PS3). הסיבה הבסיסית בסופו של דבר די דומה: העוצמה הרבה שיש בקונסולות בשילוב עם המארז הקטן שלהן מייצרת הרבה יותר חום מבעבר (ואת זה ניתן לראות לפי ספקי הכח הגדולים יותר מבדורות הקודמים), ובסופו של דבר זה גורם לנזק לרכיבים עצמם.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #220 פורסם:
30.08, 18:06
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
את היילו 1-2 גמרתי על ה360 ולא רק שהם רצו חלק, הם רצו חלק יותר מהXBOX ובUPSCALE ל720P. פייבל לא עובר את ה5 פריימים בשניה? נשמע הזוי, אני אבדוק את זה אחרי שאני אטחן קצת שאדו קומפלקס. |
|
|
|
|
אני סיימתי אותו מההתחלה ועד הסוף ורץ כמו תחת של תינוק. אבל אולי מה שדודי מתכוון זה שלו יש את הגירסה הראשונה ולנו יש את הגירסה המורחבת, ככה שיכול להיות שהיא טובה יותר.
|
Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #221 פורסם:
30.08, 19:20
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אני סיימתי אותו מההתחלה ועד הסוף ורץ כמו תחת של תינוק. אבל אולי מה שדודי מתכוון זה שלו יש את הגירסה הראשונה ולנו יש את הגירסה המורחבת, ככה שיכול להיות שהיא טובה יותר. |
|
|
|
|
יש לי גם את המקורית וגם את המורחבת (EBAY, לך תבין) אז אני אבדוק את שתיהן.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #223 פורסם:
01.09, 10:27
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
אני משחק גם כן במשחקי הבוקס הראשון ב-360 ולא נתקלתי בבעיות שאתה מציין לעומת זאת הבעיות
שאתה מדבר עליהם נשמעות כמו טבעת שמתקרבת ולא בעיות מהרצת המשחקים ע"ג ה-360.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #224 פורסם:
01.09, 10:45
|
|
|
zombit |
 |
|
|
אני משחק גם כן במשחקי הבוקס הראשון ב-360 ולא נתקלתי בבעיות שאתה מציין לעומת זאת הבעיות
שאתה מדבר עליהם נשמעות כמו טבעת שמתקרבת ולא בעיות מהרצת המשחקים ע"ג ה-360. |
|
|
|
|
תכנס לקישור שהבאתי. אין שום קשר לטבעת.
|

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #225 פורסם:
01.09, 10:48
|
|
|
נכנסתי, אם מדובר בבעייה של אמולטור למשחק אחד מתוך מאות המשחקים שהוציאו להם
אמולטור דיינו, לא שחקתי בפייבל 1 ב-360 בשביל לחוות דעה.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #226 פורסם:
01.09, 10:55
|
|
|
zombit |
 |
|
|
נכנסתי, אם מדובר בבעייה של אמולטור למשחק אחד מתוך מאות המשחקים שהוציאו להם
אמולטור דיינו, לא שחקתי בפייבל 1 ב-360 בשביל לחוות דעה. |
|
|
|
|
בוודאי שמדובר בבעייה של אמולטור. דרך אגב, הוא לא היחיד, בכל משחק ששיחקתי מצאתי משהו קלוסואלי ומרגיז. לשם דוגמא בSC:Chaos Theory יש דיליי משווע בין זמן תגובת השלט לנעשה.
גם KOTOR זכה לירידות פריימים מזעזעות, אפילו יותר מהגרסה המקורית (שלשם עצמה הייתה בעלת פריימים ירודים).
|

|
|
|
|
|

חשבון משתמש נעול

|

|
|
|
|
| #227 פורסם:
01.09, 11:02
|
|
הבעייה היותר גדולה שהם הפסיקו את התמיכה, בכל מקרה יש קובץ עדכון לאמולטור שאולי ישפר
לך חלק מהמשחקים, אם הם נמצאים ברשימה שלו, שווה בדיקה כי זהו העדכון האחרון מבית מייקרוסופט לאמולטור ולא יהיו יותר.
תצטרך לצרוב אותו ולהתקין:
http://www.microsoft.com/downloads/d...9-794bca845577
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #228 פורסם:
01.09, 11:14
|
|
|
zombit |
 |
|
|
הבעייה היותר גדולה שהם הפסיקו את התמיכה, בכל מקרה יש קובץ עדכון לאמולטור שאולי ישפר
לך חלק מהמשחקים, אם הם נמצאים ברשימה שלו, שווה בדיקה כי זהו העדכון האחרון מבית מייקרוסופט לאמולטור ולא יהיו יותר.
תצטרך לצרוב אותו ולהתקין:
http://www.microsoft.com/downloads/d...9-794bca845577 |
|
|
|
|
תודה, אבל אני גם ככה מחזיק את האקסבוקס הישן מחובר.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #229 פורסם:
01.09, 16:54
|
|
|
אני יכול להעיד שקרימסון סקייז, היילו 1-2 ונינג'ה גאיידן רצים פרפקט על ה360. אין לי מושג למה יש לך בעיות דודי, בטוח לא למה פייבל לא מגיע ל5FPS כי לאף אחד אין את הבעיה הזאת. כלומר אלה אם כן אתה מגזים.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #230 פורסם:
01.09, 17:27
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני יכול להעיד שקרימסון סקייז, היילו 1-2 ונינג'ה גאיידן רצים פרפקט על ה360. אין לי מושג למה יש לך בעיות דודי, בטוח לא למה פייבל לא מגיע ל5FPS כי לאף אחד אין את הבעיה הזאת. כלומר אלה אם כן אתה מגזים. |
|
|
|
|
כנס ללינקף, עוד אנשים מדברים על אותה בעייה לצד אחרות. ואני ממש לא מגזים, לא הצלחתי לשחק במשחק בשל הסיבה הזאת.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #231 פורסם:
02.09, 10:59
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
כנס ללינקף, עוד אנשים מדברים על אותה בעייה לצד אחרות. ואני ממש לא מגזים, לא הצלחתי לשחק במשחק בשל הסיבה הזאת. |
|
|
|
|
אכן ראיתי בלינק איזה שניים שלושה שחווה בעיות עם המשחק, לא ברמות שאתה מתאר אבל עדין. טוב נו, יש לך מזל נחס עם ה360, זה ידוע 
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #232 פורסם:
02.09, 11:56
|
|
|
אחרי שקראתי פה כבר 5 עמודים ברצף נשברתי וכבר קפצתי לסוף.
בתור התחלה אני אגיד שזומביט הוא בכיין וקוטר. מי לעזאזל משקיע 1000 דולר על משחקי ארקייד? אתה השקעת את הסכום הזה במשחקי הארקייד ועוד 1000 דולר בציוד היקפי ומשחקים (למרות שלדעתי הפרזת לחלוטין בחישובים וישר רצת להגיד "אני משקיע XXXX כסף על קונסולה מתה") כי אתה בחרת. אף אחד לא הכריח אותך להשקיע סכומים כאלה על האקס בוקס שלך-לכן תפסיק להתבכיין על ההשקעות שלך. לא נעים לך? תמכור את ההארד דיסק שלך עם המשחקי הארקייד, תמכור את המשחקים שלך ואת הציוד ההיקפי שלך ותעוף לכל הרוחות מפה עם כל הקיטורים שלך.
גם אני קורבן לטבעת המוות, קניתי את הקונסולה שלי בחנוכה 2007 ובחנוכה 2008 היא מתה לי (בול שנה) הייתי עצבני גם כן אבל לא ישר רצתי לקטר "השקעתי XXX סכום על זה! מיקרוסופט האלה חראות חסרי אכפתיות" אלא אמרתי לעצמי "סבבה. מה לעשות, אני גר במדינה ללא אחריות לכן האופציה שלי היא לקנות עוד קונסולה" ועכשיו לי לי מחנוכה 2008 אקס בוקס חדש ואני רק יכול להגיד שאני מקווה שהוא ישרוד עוד כמה שנים.
אבל בוא נגיד שבתכלס מיקרוסופט לא חייבת לך בסופו של דבר כלום, היא חייבת לך את המוצר ששילמת עליו אבל היא לא חייבת לך את העידכונים שהיא מספקת, היא לא חייבת לך את חיי המדף שהיא מנסה להאריך כל גרסה וגרסה (מצידה היא הייתה יכולה לתת לך קונסולה שמחזיקה 3 ימים היא בכ"ז סיפקה לך את המוצר וזהו). מיקרוסופוט חייבת לך רק שני דברים: א. מוצר ב. אחריות. אבל היות ואנחנו בישראל ואנשים פשוט חראות ללא תקנה וחושבים שפיראטיות זה הדבר הכי מגניב שקיים, אין לנו פה אחריות ככה שפשוט תתמודד עם זה.
(גם כן אתה קוטר בעניין המחיר של MW2 אבל זה לא קשור לנושא. למרות שאתה ילד של אמא)
חבר'ה, אין קונסולה מושלמת, לכל קונסולה יש את החיסרונות שלה וזה מה שיש, מי שלא אוהב את האקס בוקס שלו, אז שלא יקנה עוד קונסולה, זהו. אני קניתי עוד קונסולת אקס בוקס כי אני פשוט מאוהב במשחקים. למרות שיש לי מחשב חזק שיכול להריץ את כל המשחקים הללו בלי בעיה אני עדיין רוצה לשחק אותם באקס בוקס.
גם כן אני אבל מודה שאחרי ירידת המחירים של הPS3 אני הולך לקנות לי PS3 בתאילנד אבל זה לא אומר שזה יהיה תחליף לאקס בוקס שלי, הוא עדיין ימשיך לשרת אותי נאמנות.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #233 פורסם:
02.09, 12:31
|
|
|
זומביט לא יענה לך. לפחות לא בחודשיים הקרובים... אפשר לומר שבדיוק בגלל החלק הראשון של התגובה שלך.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #234 פורסם:
02.09, 12:47
|
|
אוה. לא ידעתי. וול...נמשיך הלאה בחיים 
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #235 פורסם:
02.09, 14:16
|
|
|
פתאום שמתי לב למילה "נעול" בראש השם שלו ולא הבנתי מה קרה, רונן 2...
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #236 פורסם:
02.09, 14:18
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
זומביט לא יענה לך. לפחות לא בחודשיים הקרובים... אפשר לומר שבדיוק בגלל החלק הראשון של התגובה שלך. |
|
|
|
|
נתת לאיתן באן?! אני לא מאמין.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #237 פורסם:
02.09, 14:18
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
נתת לאיתן באן?! אני לא מאמין. |
|
|
|
|
יותר חמור, נעילת חשבון רונן STYLE.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #238 פורסם:
02.09, 14:31
|
|
|
יש גבול לילדותיות ולפה מלוכלך שאני מוכן לקבל (וזה עוד מעבר ההבלגה על מעבר על חוקי הפורום).
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #239 פורסם:
02.09, 14:32
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
יותר חמור, נעילת חשבון רונן STYLE. |
|
|
|
|
הייתי טרוד מדי בעבודה שיש לי להגיש. מה פספסתי?
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #240 פורסם:
02.09, 14:37
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
הייתי טרוד מדי בעבודה שיש לי להגיש. מה פספסתי? |
|
|
|
|
חנן דיי סיכם את הכל. זה לא היה פומבי כנראה כמו רונן.
|

|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|