דיון | ה-360 עם 54.2% אחוזי תקלות ולאף אחד לא אכפת - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: דיון | ה-360 עם 54.2% אחוזי תקלות ולאף אחד לא אכפת
1  2  3  4  7  8
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של big_gamer

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 19.08, 12:36

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
עם כל השנאה והנאצה שקלת לקנות אקסבוקס? הזוי...
ידעתי שאין לי תקציב ל-PS3. ורציתי קונסולה.. אז בדקתי איזה משחקים יש לקסבוקס שאני אוהב.. וגיליתי שהכל כמעט יוצא למחשב חוץ מההרחבות של GTA ובגלל הרחבות של GTA אני לא אקנה אקסבוקס אז ירדתי מאקסבוקס ולבסוף שיפרתי ת'מחשב....

[IMG]file:///tmp/moz-screenshot.jpg[/IMG]

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#32   פורסם: 19.08, 12:41

הכל טוב, אבל אותו "קשר מסויים עם סוני" יהיה לך בדיוק "קשר מסויים עם מיקרוסופט". כמובן שהסיכויים לאותו קשר שונים, אולם אני לא בטוח שהגירסאות החדשות כ"כ שונות באחוזים.

Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

משתמש ותיק

#33   פורסם: 19.08, 12:56

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
הכל טוב, אבל אותו "קשר מסויים עם סוני" יהיה לך בדיוק "קשר מסויים עם מיקרוסופט". כמובן שהסיכויים לאותו קשר שונים, אולם אני לא בטוח שהגירסאות החדשות כ"כ שונות באחוזים.
אז לא יהיה לי שום קשר בכלל. זה גם כן בסדר, כי אני בכל מקרה קונה את המכשיר באירופה, ועוד כמה חודשים יהיה לי קשר לבעל בית באירופה, ככה שאוכל לנצל את האחריות הרשמית של סוני...

אבל אתם מסיטים פה את הנושא לחלוטין ומתעלמים מהפואנטה, לא הייתי בכלל צריך לחשוב על פס3 אילו המכשיר של מיקרוסופט היה אמין. בחודשים האחרונים מכשירים רבים מדגם פאלקון הלכו לעולמם כמו זבובים בפורום שלנו, ולאט לאט מתחילים לשמוע ברשת מחו"ל שגם מכשירים רבים מדגם הג'אספר מתחילים למות.

לי ממש לא בא לקנות מכשיר עכשיו כדי שעוד שנה וחודשיים (חודשיים לאחר תום האחריות שלו) הוא יתקלקל לי. אין לי את הביטחון הזה עם אף מכשיר, אבל לפחות במקרה של הפס3 הסיכויים שהוא לא יתקלקל בזמן הזה עולים על הסיכויים שהוא כן יתקלקל (בשונה מה-360).

עריכה: חוץ מזה, אני עושה את הצעד הזה גם בתור צעד מחאתי כצרכן מאוכזב ועצבני. מבחינה של עלות-תועלת אין ספק בכלל שה-360 (לפחות בארץ) עדיפה (זו הייתה הסיבה שבגללה גם קניתי 360 ולא פס3!), אבל לעזאזל עם זה, אך בשלב זה לא אכפת לי לשלשל עוד 500 ש"ח.

נערך לאחרונה על ידי F.P, 19.08 בשעה 13:00.

The original Flying Pig

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#34   פורסם: 19.08, 12:58

יש לך אחריות לשלוש שנים על טבעת/E74. כמו שאמרתי בעסה ל"נצל" אותה, או קשה לאנשים אחרים אבל לפחות לא צריך להגיד "אין אחריות".

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

משתמש ותיק

#35   פורסם: 19.08, 13:03

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
יש לך אחריות לשלוש שנים על טבעת/E74. כמו שאמרתי בעסה ל"נצל" אותה, או קשה לאנשים אחרים אבל לפחות לא צריך להגיד "אין אחריות".
אין אחריות, משום שאין לי שום אופציה לנצל אותה (לפחות לא בחצי השנה הקרובה, וגם אז זה יהיה כרוך כאבי ראש רבים), וגם אם אני אנצל אותה, העלות של המשלוח וההוצאות הנלוות תהיה גבוהה מאוד ממילא. וזאת עוד בלי להזכיר בכלל שאנשים רבים מקבלים קונסולה מתיקון ונאלצים לשלוח אותה בחזרה לשם זמן קצר מאוד לאחר מכן, תופעה שלא שומעים עליה בחברות האחרות.

אבל שוב... אתה נטפל לקטנות...

The original Flying Pig

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#36   פורסם: 19.08, 13:09

הג'אספר שלי רץ יופי כבר שנתיים...
בכל מקרה זה הכל עניין של מזל, ממילא רבע פורום פס3 אבד את היכולת להריץ משחקים במכשיר. בכל מקרה אחרי שהתרגלת ל360 הפס3 הולך להרגיש נורא מת ודור קודם כשאתה נמצא במערכת הפעלה שלו, מנסיון

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#37   פורסם: 19.08, 13:11

אני לא נטפל, אני סתם שואל/מדייק בדברים.
אבל אם זה סיבוך בשבילך לנצל אחריות שאתה אומר שמסיבה זאת לא קיימת, לא הבנתי את החלק שתקנה PS3 מחו"ל וכן תוכל לנצל את האחריות שלה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#38   פורסם: 19.08, 13:11

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
ומה עם הלייב? ותוכן נוסף? ומשחקי ארקייד? אני מניח שאפ\שר להסתדר בלי, אולם זה פחות נעים. בנוסף העלות היום של הארקייד היא לא כזאת שעלות "התיקון" היא למעשה כ"כ גרועה.
משחקי ארקייד לא מעניינים אותי במיוחד כשההיצע והאיכות של מה שיש בPS3 ובמשחקי אינדי במחשב גם ככה עולים על זה של הבוקס.
תוכן נוסף מעניין אותי כקליפת השום ורק גורם לי להתעצבן כשחושבים שאני צריך לקנות אותו במקום לקבל אותו כחלק ממשחק שכבר קניתי.
הלייב? חביב, אבל באמת שבמצב הדברים הנוכחי של הPSN והמחשב, זה לא יתרון שמצדיק רכישה של קונסולה רביעית הגם שהוא נושא עימו עלות שנתית.

בהתייחס להמשך הדיון, הרשמיות של האחריות על הPS3 לא ממש משנה. הPS3 היא לא קונסולה בעייתית וכשאתה קונה אותה אתה יודע שהסיכון נמוך מאוד שהיא תתקלקל. גם אם היא מתקלקלת אתה משלם לישפאר על התיקון (בהנחה והמכשיר אירופאי) שזה בלוא הכי מה שאתה עושה ברגע שנגמרת האחריות אחרי שנה.
זה ממש לא שקול לטרחה, בלאגן ועלות של שליחת המכשיר לצד שלישי שיעביר אותו לתיקון וישלח לך אותו חזרה והסיבה שצריך לעשות את זה היא פשוט משום שאין על המכשיר פה אחריות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#39   פורסם: 19.08, 13:27

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
משחקי ארקייד לא מעניינים אותי במיוחד כשההיצע והאיכות של מה שיש בPS3 ובמשחקי אינדי במחשב גם ככה עולים על זה של הבוקס.
ד"א, אני חייב לציין שPSN אבד את כל היתרון שלו בתחום המשחקים בשנה האחרונה. XBLA פשוט לוקח בהליכה כיום.

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

משתמש ותיק

#40   פורסם: 19.08, 13:58

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
בכל מקרה זה הכל עניין של מזל, ממילא רבע פורום פס3 אבד את היכולת להריץ משחקים במכשיר. בכל מקרה אחרי שהתרגלת ל360 הפס3 הולך להרגיש נורא מת ודור קודם כשאתה נמצא במערכת הפעלה שלו, מנסיון
אתה מתכוון פאלקון. הג'אספר עוד לא נמצא שנה בשוק...

בכל מקרה, (מסתבר ש) עוד לא נחרץ דינה של ה-360 הנוכחית שלי. אני כרגע נוטה להיפטר ממנה לחלוטין, אבל גיליתי עכשיו שיש מאמצים מאחורי הקלעים לתקן אותה... אם המאמצים הללו יצלחו, אני לא אטרח לקנות פס3. אם (וכאשר) הם ייכשלו, אז אני אהיה שלם יותר עם זה שאיבדתי תקווה בה.

The original Flying Pig

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#41   פורסם: 19.08, 14:04

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה מתכוון פאלקון. הג'אספר עוד לא נמצא שנה בשוק...

בכל מקרה, (מסתבר ש) עוד לא נחרץ דינה של ה-360 הנוכחית שלי. אני כרגע נוטה להיפטר ממנה לחלוטין, אבל גיליתי עכשיו שיש מאמצים מאחורי הקלעים לתקן אותה... אם המאמצים הללו יצלחו, אני לא אטרח לקנות פס3. אם (וכאשר) הם ייכשלו, אז אני אהיה שלם יותר עם זה שאיבדתי תקווה בה.
תיקונים עצמיים לא מחזיקים יותר מדי, חודשיים שלושה מקסימום.

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

משתמש ותיק

#42   פורסם: 19.08, 14:05

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
תיקונים עצמיים לא מחזיקים יותר מדי, חודשיים שלושה מקסימום.
מאמצים לתיקון המכשיר = מאמצים לשכנע את באג לטפל בזה.

The original Flying Pig

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#43   פורסם: 19.08, 14:10

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
מאמצים לתיקון המכשיר = מאמצים לשכנע את באג לטפל בזה.
אה, אם כך יש סיכוי
המכשיר בן פחות משנה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#44   פורסם: 19.08, 14:11

חברים יקרים, המצב שלי עגום יותר משלכם ולמה ?

1. השקעתי יותר מ- 1,000 דולר בנקודות מייקרוסופט שהלכו על הארקייד ותוכן DLC.
2. השקעתי בכונן 120gb ובכ-50 משחקים מלאים מקוריים עוד 1,000 דולר.
3. אביזרים נלווים לקונסולה וכונן DVD שהתקלקל עוד כ-100 דולר.

עכשיו לעבור לפס3 משמע הפסד כספי אדיר בשבילי בגלל הנ"ל, לקנות קונסולה חדשה זה בעצם להגיד לא אכפת לי אני אקנה חדש, איפשהו אני מרגיש מרומה ומנוצל עד כדי כך שאני הגעתי למצב שאני שוקל לפרוץ את הקונסולה בכדי לצמצם לי את הנזקים העתידיים שיכולים להגרם לי אם אצטרך לקנות קונסולה חדשה של חברה אחרת, ומה חברות המשחקים אשמות ? הן לא אבל הכיס שלי קובע כמו לרבים מכם.

המצב לא טוב, אמנם אני זכיתי ליותר ימי חסד מרוב השוכנים פה בפורום, אני מחזיק בקונסולה
90nm שיוצרה בתאריך 6/2007 ומתחילה להראות סימני טבעת (תקיעות, כונן הדי-וי-די שלי
כמעט ונשרף בגלל התחממות והיו עליו סימנים ששלפתי אותו של חימום יתר מה שאומר טבעת בקרוב).

שורה תחתונה מבחינתי היא למצוא פתרון הולם שיחזיק לאורך זמן מבלי להכנס להוצאות גבוהות
ומיותרות ואךי שאני לא מסתכל על זה אני אצטרך לשלם אותם במקודם או במאוחר.

היום זה אני מחר זה אתם ואתמול כבר קרה לרבים מאיתנו, גם אם אעבור לפס3 מה אעשה עם כל
התוכן והמשחקים שקניתי, גם אם אמכור אותם אפסיד לא מעט כסף מה גם שהכל אצלי בשיטה
האמריקאית דבר שעוד יותר יקשה עלי בארץ.

בקיצור המצב חרבנה וזה לא הולך להשתפר ולאף אחד לא אכפת, בולעים וקונים חדש.

נערך לאחרונה על ידי zombit, 19.08 בשעה 14:19.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#45   פורסם: 19.08, 14:33

איתן, קיבלת טבעת?
אני מזדהה איתך, גם אני קיבלתי טבעת לפני כמה ימים. מסתבר שזו תקופה של הרבה מאוד קונסולות שמתפגרות.
כמעט והחלטתי לא לקנות ארקייד חדשה ולהסתפק במחשב אבל עכשיו אני לא סגור על עצמי, יש משחקים שיוצאים שאני מרגיש שאני מאוד רוצה לשחק בהם. PS3 מבחינתי זו לא אופציה בגלל המחיר כאן בארץ (2500 ש"ח לעומת ארקייד שאפשר לקנות ב-1200).
בעקרון אין לי הרבה מאוד משחקים ואפשר למכור אותם (למרות שחלקם עוד מהחלפות זמניות אז צריך לחכות) אז הבעיה היא לא המשחקים שקניתי. יש לי מספיק כסף לארקייד ואני די בדילמה, אולי עדיף קודם לתקן, או פשוט לעזוב את כל זה ולהשאר עם מחשב (מה שיותר יעזור לי להתמקד בדברים אחרים כמו לימודים, שנה הבאה בגרויות..)

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של big_gamer

משתמש עצבני

#46   פורסם: 19.08, 14:34

ראו מה האקס בוקס עושה לחייכם......

[IMG]file:///tmp/moz-screenshot.jpg[/IMG]

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#47   פורסם: 19.08, 14:35

אני לא מבין אותך זומביט, אם נכוותה, אז למה להיכווה שוב? למה לתת את הלכי השנייה?

אני לא מבין את זה. ואני גם בשוק שהוצאת 1000 דולר על DLC וכד'. שוק!

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#48   פורסם: 19.08, 14:46

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ד"א, אני חייב לציין שPSN אבד את כל היתרון שלו בתחום המשחקים בשנה האחרונה. XBLA פשוט לוקח בהליכה כיום.
למה? בגלל ששיחקת בספלוז'ן מן ונהנית? גם אני שיחקתי בו (סיימתי אתמול) והוא ממש טוב אבל משחק אחד לא משנה מגמות ולPSN יצאו ממש לאחרונה fat princess, שאטר ועוד משחקים שנחשבים טובים מאוד.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#49   פורסם: 19.08, 14:47

[quote=Tamirrr;4582338]איתן, קיבלת טבעת?
quote]

לא קבלתי טבעת אבל יש תסמינים פר-טבעת אצלי.

ולעדי, מייקרוסופט יצרו מערכת משחקי ארקייד שמנגנים על הנוסטלגיה חזק חזק ולא יכולתי להתאפק
ורכשתי כ-100 משחקי ארקייד, היום גם אני בשוק מעצמי ויש משפט שאומר שמי שנכווה
בחמים נזהר גם בצוננים מה שאומר שנכון נכוותי אבל עכשיו אני אהיה זהיר יותר, אצטרך
אולי לחצות גבולות שממקודם לא חשבתי שאי פעם אעבור עליהם.

הנזק הכספי שייגרם לי אם אעבור לפס3 ו/או לווי הוא אדיר בגלל המשחקים.
הנזק הכספי שייגרם לי אם אתקן הוא בור ללא תחתית כי הבעייה תחזור.
הנזק הכספי שייגרם לי אם אקנה חדש הוא זול יותר אך אני צפוי לעמוד בפני אותה בעייה מחדש.

הדבר היחידי שמחזיק אותי מלהתפוצץ מעצבים הוא השעות הרבות של ההנאה שהבוקס גרם לי.

יש כמובן עוד אופציה והיא לא לעשות כלום ולתת להכל קרטון יפה בארון כמו שאר הקונסולות שלי מדורות קודמים ולהגמל מהתחביב הלא זול הזה ולחזור למחשב.

כדאי שתקשיבו לי אני בין הוותיקים פה ומבין הוותיקים בעלי הניסיון שמחזיק 360 בארץ ואם הגעתי
למצב שאני רושם דברים כאלו סימן שהגיעו מים עד נפש וצריך שינוי.

נערך לאחרונה על ידי zombit, 19.08 בשעה 14:49.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#50   פורסם: 19.08, 14:56

אה...
תראה, לג'אספר יש פחות סיכוי להתקלקל. מצד שני אומרים אותו דבר גם על הפאלקון, והקונסולה שלי התקלקלה אחרי שנה בלבד (כאשר יש קונסולות ישנות שמחזיקות הרבה יותר) ואני לא היחיד שהפאלקון התקלקל לי. אני גם לא יודע מה לעשות, אם לקנות ארקייד חדשה או לא. למרות שאצלי יותר קל לוותר על לקנות ארקייד חדשה כי לא השקעתי כמוך במשחקים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#51   פורסם: 19.08, 14:59

הפאלקון מתקלקלת בהמוניה זה רק עניין של זמן לגבי הג'אספר ימים יגידו ואני לא מוכן להיות
שפן ניסיונות פעם נוספת ו/או כמו שעדי אמר להפנות את הלחי השנייה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkCowMoo

מצליחן

#52   פורסם: 19.08, 15:07

Dreko, אני מצטער אבל פשוט אי גאספר שנתיים.
יאללה איתן, שיתוף פעולה בנינו ונתקן את האקסבוקסים. אני עכשיו עם ה360 מפורק מולי וחסר לי מברג T8 כדי לפרק את החלקים האחרונים.
פ: אולי נפרוץ באותה הזדמנות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#53   פורסם: 19.08, 15:08

zombit
ציטוט:
צפה בהודעה
לאחרונה פורסם סקר שהביא נתון מחריד של 54.2% אחוזי תקלות ב-360, בכל הגירסאות, גם
כאלו שחשבנו שהם בטוחות לעומת 10.6% אחוזי תקלות בפס3 ו-6.8% בווי.

הנתון המחריד השני הוא שכל מי שחווה את התקלות על בשרו קנה 360 נוספת בפעם השנייה
והשלישית ויש כאלו גם בפעם הרביעית.

מה זה אומר עלינו בתור צרכנים ? מה זה אומר על הקונסולה שקנינו ?

רק 3.8% מתוך ה-54.2% החליטו לא לקנות 360 חדשה, צדיקים בסדום !

המצב הזה מזעזע ולא היה עוד קונסולה שהצליחה לגרום לאנשים לקנות אותה שוב ושוב
לאחר קילקול של טבעת.

דעתי האישית:

הוצאתי לא מעט כסף על משחקים ולכן קשה לי לחשוב להשאר בלי ה-360 ולכן גם אני אכנס
לנתון של לא אכפת לי מאחוזי התקלות, אם הייתי יודע בדיעבד שאני יכול להגיע למצב הזה בכל
רגע נתון הייתי פורץ את הקונסולה ממזמן ולא משקיע כסף במשחקים, הזילזול בנו וחוסר התמיכה
גם לאחר שליחת הקונסולה למייקרוסופט (שם תקבלו אותה מחודשת ולא חדשה) צריך לגרום
לכולנו להצביע דרך הארנקים שלנו.

עצוב שזה כך אבל האמת היא שכל אחד מכם צפוי לקבל תקלה טכנית, גם בדגמים החדשים
וכל מי שאומר לכם אחרת נפל למלכודת הדבש של מייקרוסופט.

ידיעה מקורית
הנושא הזה כבר עלה, אבל מאחר והוא נפתח פה שוב אני חושב שכדאי לציין כמה דברים:

1) הסטטיסטיקה הזו מבוססת ע"י סקר של מגזין Gameinformer, לא ברור הדרך שבה הנתונים נאספו והאם האמיתות שלהם נבדקה, ומן הסתם לא מדובר במדגם מייצג. זה לא שאני לא מאמין שלX360 יש 54.2% תקלות, זה פשוט שאני לא מאמין שPS3 יש 10.6% תקלות. בכל מקרה אין סיבה להתייחס לזה בתור נתון מדעי.

2) בואו לא נשלה את עצמנו: לא צריך את הסקר הזה בשביל לדעת שהקונסולה הזו דפוקה. בדגמים הראשונים יש כנראה יותר מ54.2% תקלות, וככל הנראה הם יגיעו בשלב מסוים ל100% תקלות. בדגמים המאוחרים יותר אנחנו עדיין לא יכולים לדעת, ויכולים רק לקוות שמיקרוסופט איכשהו הצליחו לפתור את שלל התקלות האלו בדגמי הג'אספר האחרונים. אבל אי אפשר עדיין לדעת את זה.

3) בניגוד למה שזומביט כותב כאן, ברוב העולם המתוקן יש 3 שנות אחריות לקונסולה ולכן זה לא שהאנשים החליטו לקנות קונסולה חדשה - הם פשוט קיבלו קונסולה מחודשת ממיקרוסופט במסגרת האחריות שלהם, משהו שלא עלה להם בכסף (אולי בזמן של שבועיים שבו הקונסולה היתה מושבתת).

4) מי שנמצא בישראל כמובן נדפק כי אין לו אחריות של 3 שנים של מיקרוסופט (במקרה הטוב יש אחריות לשנה של יבואן אפור כלשהו). אבל זה לא שהPS3 היא פיתרון קסם: אנחנו רואים שגם שם יש תקלות במינון כלשהו, ואם אתם בכלל רוצים שקט נפשי עם אחריות רשמית של ישפאר הדבר יעלה לכם יותר מ2500 ש"ח ותקבלו שנת אחריות בלבד.

5) לחובבי המתמטיקה שמתלבטים איזו קונסולה לקנות: 2500 ש"ח שקול לקניית קונסולת פרימיום עם אחריות יבואן מקביל לשנה בארץ, וקנייה נוספת של קונסולת ארקייד עם אחריות לשנה בארץ. אבל אם כבר יש לכם קונסולת X360 שהתקלקלה, מעבר לPS3 עם אחריות של ישפאר יעלה לכם כמעט כמו 3 קונסולות ארקייד נוספות - וזה לפני עלויות המעבר בגלל משחקים שקניתם שלא תוכלו לשחק בהם יותר). אז שכל אחד יעשה את החשבון שלו.

6) אנשים כל הזמן שוכחים את ההיסטוריה: כל דגמי קונסולת הNES הראשונים של נינטנדו היו תקולים (משהו שלקח להם יותר מ-6 שנים לתקן) וכל דגמי הPS הראשונים של סוני היו תקולים (שם דווקא תיקנו את התקלה מהר יותר). כולם עושים פאקים וימשיכו לעשות פאקים, ולכן אני גם לא ממליץ לכם לקוות שבדור הבא ה720 (או כל קונסולה אחרת) תהיה חפה מתקלות.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#54   פורסם: 19.08, 15:20

DarkCowMoo
ציטוט:
צפה בהודעה
Dreko, אני מצטער אבל פשוט אי גאספר שנתיים.
יאללה איתן, שיתוף פעולה בנינו ונתקן את האקסבוקסים. אני עכשיו עם ה360 מפורק מולי וחסר לי מברג T8 כדי לפרק את החלקים האחרונים.
פ: אולי נפרוץ באותה הזדמנות.
שאול, לפתוח את הקונסולה זה החלק הקל, גם לפרוץ, החלק הקשה הוא שזה עלול לחזור
ולחזור, אני שוקל לקנות מערכת קירור מים חיצונית בשביל להקל על המצב ולחסוך מעצמי
ארקייד חדשה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של golgolon

שחקן PS3 שנותן בראש!

#55   פורסם: 19.08, 15:26

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
רבע פורום PS3!?

בקושי שמעתי על שני אנשים שזה קרה להם..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkCowMoo

מצליחן

#56   פורסם: 19.08, 15:27

zombit
ציטוט:
צפה בהודעה
שאול, לפתוח את הקונסולה זה החלק הקל, גם לפרוץ, החלק הקשה הוא שזה עלול לחזור
ולחזור, אני שוקל לקנות מערכת קירור מים חיצונית בשביל להקל על המצב ולחסוך מעצמי
ארקייד חדשה.
חח, נראה לך שלפתוח את הקונסולה זה קל לפי הסרטונים, אבל זה כאב ראש די גדול.
גם לפרוץ זה תהליך די מגעיל בפעם הראשונה.
קירור מים חיצוני לא תמיד יעזור, ל360 יש עוד בעיות חוץ מחום. חוץ מזה שהמחיר של מערכת נורמלית יעלה מחיר מכובד.

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

משתמש ותיק

#57   פורסם: 19.08, 15:29

אני חייב להתייחס בקצרה לדבריו של גולמר:

עומר ציין שיש אופציה להשתמש בשירות של ישפאר בתשלום גם לאחר תום השנה, וזאת אף אם הקונסולה מגיעה מחו"ל, כל עוד היא קונסולה אירופאית. אין לי מספיק נתונים כדי לדבר על זה מעבר למה שרשמתי, אבל אם עומר טרח לציין את זה, אז אני סומך עליו שזה דבר שראוי לציין אותו, שכן אני רואה בו בתור בחור אמין ורציני . מה גם הייתה אתמול הורדת מחירים של 100 אירו באירופה, ככה שעוד חודש בטח נראה הנחה של 200-300 ש"ח בארץ (אני אופטימי).

כך או כך, התוכנית שלי לרכוש פס3 מתבססת על זה שאני אהיה בחו"ל עוד חודש, מה שיאפשר לי לקנות את המכשיר במחיר קרוב יותר למחיר של הארקייד בארץ, וזאת ביחד עם עוד שיקולים נוספים של עלות-תועלת אשר מאזנים את הרכישה של ה-360 לכיוון של הפס3 (לדוג': התשלום של הלייב, שלאחר שנתיים יצמצם את ההפרשים בין ארקייד ופס3).

בטח בסופו של דבר אני אמצא את עצמי בלי 360 או פס3 .

The original Flying Pig

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

משתמש ותיק

#58   פורסם: 19.08, 15:36

DarkCowMoo
ציטוט:
צפה בהודעה
חח, נראה לך שלפתוח את הקונסולה זה קל לפי הסרטונים, אבל זה כאב ראש די גדול.
גם לפרוץ זה תהליך די מגעיל בפעם הראשונה.
קירור מים חיצוני לא תמיד יעזור, ל360 יש עוד בעיות חוץ מחום. חוץ מזה שהמחיר של מערכת נורמלית יעלה מחיר מכובד.
זה רק נראה לך ככה, שיש לך את הכלים המתאימים זה עניין של דקות בודדות.

היו לי בעיות נוספות מעבר לבעיית חום, כונן דפוק אבל טיפלתי בזה, עכשיו אני כמעט מצטער
ששילמתי כסף על כונן חדש כאשר התקיעות ממשיכות וחושב כמו כולם לקנות עוד אחת או
בכלל לוותר על הכל ולמכור את כל החבילה במחיר לא מחיר ולעבור לדברים יותר חשובים בחיים.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#59   פורסם: 19.08, 15:49

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
6) אנשים כל הזמן שוכחים את ההיסטוריה: כל דגמי קונסולת הNES הראשונים של נינטנדו היו תקולים (משהו שלקח להם יותר מ-6 שנים לתקן) וכל דגמי הPS הראשונים של סוני היו תקולים (שם דווקא תיקנו את התקלה מהר יותר). כולם עושים פאקים וימשיכו לעשות פאקים, ולכן אני גם לא ממליץ לכם לקוות שבדור הבא ה720 (או כל קונסולה אחרת) תהיה חפה מתקלות.
אולי שכחנו כי זה היה לפני 10-20 שנה?

אז אתה יכול לחזור עד כמה הקונסולות של אז היו תקולות, אבל אנחנו בשנת 2005 לא מצפים מחומרה להיות כישלון שכזה. והתקלות שהיו ב-NES שאתה דואג להביא נובעות מצורת הטכנולוגיה שהייתה אז, והרי שה-N64 הייתה אחת הקונסולה החזקות על אף השימוש שלה בקרטרידג', וגם היום ה-DS קוראת את כל המשחקים, אז אין ספק שהטכנולוגיה התקדמה מאז והשתפרה מאוד. על ה-N64 נשפכה בירה והיא עדיין עבדה כמו שצריך.

אז בבקשה אל תגיד לנו שפעם היו מוצרים דפוקים, ככל שהטכנולוגיה מתקדמת יש יותר ידע למנוע תקלות ויש יותר יכולת וצורת חשיבה שבה בונים קונסולות חכמות יותר. למה ה-Wii/PS3 לא התקלקלו כל-כך הרבה? או ה-GC? כי באה מאחוריהן צורת חשיבה נכונה. אני בטוח שגם לי וגם לך אין ספק שמייקרוסופט הזדרזה להגיע ראשונה לשוק והתוצאות מדברות בעד עצמן. היום זה קצת מאחורינו, אבל בשיא התקופה של RROD זה ממש עמד להיות עקב האכילס של הקונסולה ולגרום אולי לנפילה.

זו אולי הסיבה גם שהקונסולה מוכרת בעליה היום, אחרי שהם שיקמו את הביטחון של הצרכנים.

זומביט, אל תראה את זה בתור נזק כספי, כי זה לא. אני בטוח שהורדת ונהנית מהמשחקים. אבל וואו, 100 משחקים בגלל פרץ נוסטגליה. כמה משחקי VC היית קונה אם כך?! את כולם?!

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#60   פורסם: 19.08, 16:19

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
עומר ציין שיש אופציה להשתמש בשירות של ישפאר בתשלום גם לאחר תום השנה, וזאת אף אם הקונסולה מגיעה מחו"ל, כל עוד היא קונסולה אירופאית. אין לי מספיק נתונים כדי לדבר על זה מעבר למה שרשמתי, אבל אם עומר טרח לציין את זה, אז אני סומך עליו שזה דבר שראוי לציין אותו, שכן אני רואה בו בתור בחור אמין ורציני .
עם כל הכבוד לעומר, מאחר ומדובר בישפאר שהם ערימה של כולירעות לא הייתי מאמין להם אם לא היו נותנים לי את זה בכתב וגם אז הייתי נזהר איתם. כדאי לך לבדוק את זה, וכדאי לך לוודא שהתשלום הוא לא כולל השתתפות עצמית עד לסכום של 2000 ש"ח או משהו כזה.
אני בכל מקרה אשמח לקחת ממך את משחקי הארקייד על הכונן שלך במידה ואתה עובר לPS3.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
על ה-N64 נשפכה בירה והיא עדיין עבדה כמו שצריך.
אז בבקשה אל תגיד לנו שפעם היו מוצרים דפוקים, ככל שהטכנולוגיה מתקדמת יש יותר ידע למנוע תקלות ויש יותר יכולת וצורת חשיבה שבה בונים קונסולות חכמות יותר. למה ה-Wii/PS3 לא התקלקלו כל-כך הרבה? או ה-GC? כי באה מאחוריהן צורת חשיבה נכונה. אני בטוח שגם לי וגם לך אין ספק שמייקרוסופט הזדרזה להגיע ראשונה לשוק והתוצאות מדברות בעד עצמן. היום זה קצת מאחורינו, אבל בשיא התקופה של RROD זה ממש עמד להיות עקב האכילס של הקונסולה ולגרום אולי לנפילה.
זה מזכיר לי שעל הג'נסיס נשפכה לי קולה ומאז כפתור הReset לא עבד יותר. הייתי תמיד צריך להדליק ולכבות את המכשיר.

אבל יש נקודה שבה אתה טועה: ככל שהטכנולוגיה מתקדמת יותר אז היכולת שלך למנוע תקלות הולכת ופוחתת, כי מספר הבדיקות שאתה צריך להעביר את המוצר שלך בשביל לוודא שהוא עובד גדל בצורה אקספוננציאלית (בעוד כח העיבוד שלך ממש לא גדל בקצב כזה). אני מכיר חברות שעושות מיליונים רק מהתעשייה הזו ומהבעייתיות בפיתוח צ'יפים מורכבים יותר ויותר.

מה שכן, סביר מאד להניחב שהתקלה של מיקרוסופט קשורה לזה שהיא הזדרדה לצאת ראשונה לשוק. אבל מדובר פה בכשל הנדסי רציני ולא באיזה רכיב שפשוט יצא מקולקל מהמפעל בגלל פגם יצור - וזה ממחיש את הנקודה שלי שיותר ויותר קשה לבדוק רכיבים מורכבים כאלו היום מאשר בעבר. אל תצפה שבדור הבא הקונסולה של מיקרוסופט או כל חברה אחרת תהיה חפה מתקלות: מספיק פאק תכנוני אחד שלא שמו לב אליו, וזהו.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4  7  8

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא