דיון | ה-360 עם 54.2% אחוזי תקלות ולאף אחד לא אכפת - Page 3 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: דיון | ה-360 עם 54.2% אחוזי תקלות ולאף אחד לא אכפת
1  2  3  4  7  8
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

F.P

האווטר המגניב של F.P

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 19.08, 16:22

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
אני בכל מקרה אשמח לקחת ממך את משחקי הארקייד על הכונן שלך במידה ואתה עובר לPS3.
אין בעיה, כמה אתה מוכן לשלם בעדם? .

בעלים לשעבר של Xbox 360

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkCowMoo

מצליחן

#62   פורסם: 19.08, 16:23

zombit
ציטוט:
צפה בהודעה
זה רק נראה לך ככה, שיש לך את הכלים המתאימים זה עניין של דקות בודדות.

היו לי בעיות נוספות מעבר לבעיית חום, כונן דפוק אבל טיפלתי בזה, עכשיו אני כמעט מצטער
ששילמתי כסף על כונן חדש כאשר התקיעות ממשיכות וחושב כמו כולם לקנות עוד אחת או
בכלל לוותר על הכל ולמכור את כל החבילה במחיר לא מחיר ולעבור לדברים יותר חשובים בחיים.
בסופו של דבר אי אפשר לוותר, פשוט תעשה את התיקון.
יש לי את הכלים המתאימים והקטע עם הקליפסים עדיין מסובך בצורה מגוחכת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#63   פורסם: 19.08, 16:28

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
אין בעיה, כמה אתה מוכן לשלם בעדם? .
400 נק'

Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#64   פורסם: 19.08, 16:42

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל יש נקודה שבה אתה טועה: ככל שהטכנולוגיה מתקדמת יותר אז היכולת שלך למנוע תקלות הולכת ופוחתת, כי מספר הבדיקות שאתה צריך להעביר את המוצר שלך בשביל לוודא שהוא עובד גדל בצורה אקספוננציאלית (בעוד כח העיבוד שלך ממש לא גדל בקצב כזה). אני מכיר חברות שעושות מיליונים רק מהתעשייה הזו ומהבעייתיות בפיתוח צ'יפים מורכבים יותר ויותר.
ועדיין, ה-Wii וה-PS3, שהאחרונה מצויידת בשבב חדשני שלא היה בשום מקום אחר תחילה, לא "זכו" לכזה קצב תקלות. אז ברור שתמיד אפשר לצפות לתקלות, אבל עובדה שה-GC וה-Wii לא מקבלות כמעט תלונות. ב-Wii למשל יש מנוע DVD שיכול לקלוט דיסקים של GC ושל Wii כאחד, וזה משהו שנינטנדו לדעתי עבדה מאוד קשה להסדיר, כי אני הייתי בטוח שזה משהו שיתקלקל נורא מהר.

וד"א, נדב למיטב זכרוני טוען אחרת, הוא אומר שזה המוצרים שיוצרו תקולים ולא פגם בתכנון הקונסולה.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#65   פורסם: 19.08, 16:51

יש לי 65NM פאלקון ועוד כמה שבועות נגמרת לי האחריות של באג,

אני יכול להוציא מהם שיחליפו לי לג'אספר? צריך שלבוקס יהיה טבעת בשביל זה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

מצליחן

#66   פורסם: 19.08, 16:51

עזבו אתכם מהכל... זומביט קנה 1000 דולר משחקי ארקייד. @!#!@#
פאקינג 1000 דולר שרובו זבל טהור @!#!@#
לך קנה ווי בראסמי... יש שם דברים באותה רמה.

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#67   פורסם: 19.08, 17:07

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
ועדיין, ה-Wii וה-PS3, שהאחרונה מצויידת בשבב חדשני שלא היה בשום מקום אחר תחילה, לא "זכו" לכזה קצב תקלות. אז ברור שתמיד אפשר לצפות לתקלות, אבל עובדה שה-GC וה-Wii לא מקבלות כמעט תלונות. ב-Wii למשל יש מנוע DVD שיכול לקלוט דיסקים של GC ושל Wii כאחד, וזה משהו שנינטנדו לדעתי עבדה מאוד קשה להסדיר, כי אני הייתי בטוח שזה משהו שיתקלקל נורא מהר.

וד"א, נדב למיטב זכרוני טוען אחרת, הוא אומר שזה המוצרים שיוצרו תקולים ולא פגם בתכנון הקונסולה.
האמת היא שה"שבב החדשני" שבPS3 בנוי על ארכיטקטורה דומה למעבד בX360 (בתכלס המעבד של הX360 יצא לפניו, אבל התבסס על הפיתוח שלו). אבל הבעיה מעולם לא היתה בשבב כזה או אחר אלא בדברים שמסביב על לוח האם. בדיוק כמו שהפגם בPS היה בעינית והפגם בNES היה במגעים של הפתח של הcartridge. בהרבה מקרים אלו בסופו של דבר הדברים הקטנים שדופקים את הקונסולה.

אני גם לא בטוח כמה קשה נינטנדו עבדה להסדיר משהו עם הWII: בסופו של דבר הGC הוכיחה את עצמה כמערכת עמידה ויציבה והWII התבססה עליה כמעט לגמרי. לפתח כונן שקורא שני סוגים של דיסקים זה בדיחה: סגה עשתה את זה בדרימקסאט, סוני עשתה את זה עם הPS3, ובעצם כל נגן DVD יודע גם לקרוא פורמט של CD (בגדלים שונים). הבעיה היחידה של נינטנדו עם הWII היתה בעמידות של הרצועות של השלט (גם מהדברים הקטנים), אבל משהו שמאד קל היה לתקן.

והפגם היה בתכנון עצמו, לא ביצור. אם זה היה בקו יצור אחד אז הבעיה היתה נפתרת כשהיו מסדרים את קו היצור (למיקרוסופט היה יותר מקו יצור אחד אז בכל מקרה לא ייתכן שבכולם תקרה אותה התקלה).

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#68   פורסם: 19.08, 17:37

4shachar
ציטוט:
צפה בהודעה
יש לי 65NM פאלקון ועוד כמה שבועות נגמרת לי האחריות של באג,

אני יכול להוציא מהם שיחליפו לי לג'אספר? צריך שלבוקס יהיה טבעת בשביל זה?
מישהו?

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#69   פורסם: 19.08, 18:22

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
אני גם לא בטוח כמה קשה נינטנדו עבדה להסדיר משהו עם הWII: בסופו של דבר הGC הוכיחה את עצמה כמערכת עמידה ויציבה והWII התבססה עליה כמעט לגמרי. לפתח כונן שקורא שני סוגים של דיסקים זה בדיחה: סגה עשתה את זה בדרימקסאט, סוני עשתה את זה עם הPS3, ובעצם כל נגן DVD יודע גם לקרוא פורמט של CD (בגדלים שונים). הבעיה היחידה של נינטנדו עם הWII היתה בעמידות של הרצועות של השלט (גם מהדברים הקטנים), אבל משהו שמאד קל היה לתקן.
.
לא הבנת אותי. לא דיברתי על עינית שקוראת סוג שונה של DVD, דיברתי על העובדה שאתה יכול לדחוף דיסק גיימקיוב (שקטן בחצי בקוטר מדיסק Wii) למעלה, למטה, באמצע, והוא נשאב פנימה בצורה חלקה וישר מתחיל לעבוד. זה משהו שהם עבדו להסדיר.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

משתמש ותיק

#70   פורסם: 19.08, 18:35

טוב, באג הציעו לי הסתכלות במעבדה בעד 100 ש"ח, כדי שהם יבדקו אם הם יכולים לתקן את הבעיה (ובהנחה שהם יוכלו, הם יתקנו אותה, ואז תהיה לי אחריות). מן הסתם אני נוטה לסרב להצעה הזו בכל תוקף כרגע, אבל מצד שני אני לא כ"כ יודע מה אני עוד יכול לעשות עם ה-360 המתה שלי.

אתם חושבים שיש אנשים שיקנו 360 מקולקלת שעוד יש עליה אחריות באירופה? כי ממש לא בא לי לשמור את המכשיר המקולקל הזה קרוב אליי.

בעלים לשעבר של Xbox 360

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#71   פורסם: 19.08, 19:10

נשמע שאתה מדבר מהלב ולא מהשכל. תהיה הגיוני ותעשה את המעשה המשתלם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The Overshadow

משתמש רציני

#72   פורסם: 19.08, 21:06

עלאק "לקונסולות אין כמעט בעיות טכניות"

נערך לאחרונה על ידי The Overshadow, 19.08 בשעה 21:10.

From the shadows I Come.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RoDeX

מנהל פורום משחקי פעולה

#73   פורסם: 19.08, 21:25

אחרי שראיתי את הנושא הזה אני חושב כבר אם למכור את כל מה שקשור אצלי ל360 ולקנות PS3. יש לי Elite מלפני שנה, מה זה יכול לקרות גם לי? S:

בברכה, אסף.
מנהל קהילת משחקי פעולה.
לפניות: rodex@vgames.co.il

My Profiles:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ITAYBRON

מודל לחיקוי

#74   פורסם: 19.08, 21:32

יש שמועות שאמרות שמיקרוספט ידעו על הבעיות של ה360 ובכל זאת השיקו את הקנסולה לפני שהיא מוכנה

להשאיר את העולם קצת יותר טוב מאיך שמצאת אותו - זה הדבר הכי טוב שאדם יכול לעשות.
- פול אוסטר
296829446 ICQ
אחרי הרבה זמן התקנתי XFIRE שם:ITAYBRON

מחפש חתימה טובה

רוצים לעשות קצת כסף תצטרפו לאתר הזה

http://www.ipanel.co.il/default.php?page=join1&referrer_id=57429

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של FreakyJoker

משתמש רגוע

#75   פורסם: 19.08, 21:39

RoDeX
ציטוט:
צפה בהודעה
אחרי שראיתי את הנושא הזה אני חושב כבר אם למכור את כל מה שקשור אצלי ל360 ולקנות PS3. יש לי Elite מלפני שנה, מה זה יכול לקרות גם לי? S:
כה אחי
יש לך פאלקון?

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש רגוע

#76   פורסם: 19.08, 21:40

נראה לי שהרבה קונסולות מתפגרות עכשיו, כי קיץ ובארץ חם ולח מאוד..
באופן כללי באמת מדובר במכשיר מאוד לא אמין בטווחי זמן ארוכים, וזה באמת ביזיון של מייקרוסופט.

בסוף מדובר כאן בסכומים אסטרונומיים:
ניקח מקרה שבו קנית 2 קונסולות+כמות ריאלית של משחקים+LIVE:

-קונסולה ראשונה - 2300 שקל (כי קנית אותה לפני הירידת מכירים)
-קונסולה שנייה - 1200 שקל
-משחקים - נגיד 15 זה מספר ריאלי, ממוצע של 160 שקל למשחק - 2400 שקל
-לייב - 200 שקל

הגענו לבערך 6000 שקל.. במחיר הזה אתה יכול לקנות PS3 (גם לפני שנתיים) וכמות משחקים דומה ולהישאר עם עודף ביד.

בסוף אין מה לעשות, ומי שלא פורץ נדפק. כמו שאפשר לראות ההוצאה הכי גדולה כאן היא על המשחקים, כאשר בPS3 זו הוצאה בלתי נמנעת, אבל בXBOX זה לא המצב.
זה נכון שלפרוץ זה חד-משמעית לדפוק את המפתחות, אבל בסוף זה מגיע לשיקול כלכלי קר ובמצב הזה (שבו אתה קונה הכל) אתה ממש מרגיש שדופקים אותך.

נ.ב

אפשר לחבר לארקייד את ההארד דיסק מהקונסולה המתה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#77   פורסם: 19.08, 22:28

להכניס לשיקול את המשחקים זה פשוט לא לעניין.

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

משתמש ותיק

#78   פורסם: 20.08, 07:06

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
נשמע שאתה מדבר מהלב ולא מהשכל. תהיה הגיוני ותעשה את המעשה המשתלם.
למרות שאני בנאדם מאוד רגשי, שנוטה פעמים רבות להגיב בצורה מאוד ייצרית, בתור צרכן עשיתי כבר את השיקולים הכלכליים שלי, והגעתי כבר למסקנה שמבחינה של השקעה כלכלית לטווח הרחוק עדיף לי לרכוש את הפס3.

השיקול הכלכלי היחיד שיכול להצדיק קנייה של 360 על פני פס3 במחירים הנוכחיים (הפרש של 300 ש"ח, שדי מצטמצמים עם הרכישה של המנוי ללייב) הם המשחקים שלי שכבר רכשתי, ואם אמכור אותם כרגע זה יהיה במחיר הפסד.

אתה יודע, אני רואה ברוב המשחקים שעל המדף שלי בתור תופסי מקום, אשר מונעים ממני מלהגיע לשיקול רציונאלי. זוהי הסיבה שבגללה בחרתי למכור את התופים של GH, כל עוד יש לי את הסט הזה אצלי, אני לעולם לא אגיע לשיקול רציונאלי, שכן תמיד יהיה לי בגב הראש את המחשבה של "וואי איזה ביזבוז של כסף זה יהיה לא לקנות עכשיו 360!".

מאחר ואין לי בעיה להיפטר מרוב המשחקים האלה, שכן כבר מיציתי חלק ניכר מהם, ואחרים אני נותן לחברים, ככה שבאופן תיאורטי תמיד אוכל לשחק בהם, אני יכול לצמצם עבור עצמי את השיקול הטורדני הזה. ומרגע שהשיקול הטורדני הזה מצומצם, פתאום עדיף לי לקנות פס3.

את ההסבר לכך שעדיף לי לקנות פס3 מבחינה כלכלית אני לא אסביר בהרחבה, רק חשוב לי לציין את השיקול שלי בתור גיימר לגבי רכישה של פס3: אם אני אבחר לרכוש פס3 תהיה לי גישה לכל המשחקים של ה-360 בהם אני לא יכול לשחק על הפס3, שכן יש לי חברים שיש להם 360 ומעוניינים במשחקים על הפס3, ככה שאנחנו יכולים לעשות בינינו החלפות תקופתיות, ולעומת זאת לא תהיה לי גישה (שוטפת או נוחה) למשחקי הפס3 בהם אני רוצה לשחק אם אני אקנה 360, שכן אני מכיר אישית רק אדם אחד שיש לו פס3, והוא לא מעוניין במיוחד במשחקים של ה-360.

למען האמת יש לי עוד כמה דברים שאני יכול (ורוצה) לומר בנושא, אך לדאבוני אני חייב ללכת .

בעלים לשעבר של Xbox 360

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#79   פורסם: 20.08, 07:17

אז אחלה, אין לי יותר מדי מה להגיד לך בנושא הזה. אני מקווה שזה באמת שיקול כלכלי נכון. כי בינתיים יש מובלעת אחת שכביכול החלטת להתעלם ממנה: אתה לא קונה עוד 360 בגלל שאתה מפחד שהיא תתקלקל שוב. ופחד עד כמה שזכור לי הוא רגש.
אם תנטרל לרגע את הפחד הזה (המוצדק במידה מסויימת, גם אצלי הוא קיים, אצלך זה נראה פשוט משהו שלא ייתן לך לעשות שיקול כלל) ישאר לך משהו בסגנון:
יש לך משחקים ואפילו מושקעים (כמו GH עם תופים), העלות נמוכה יותר (גם אם לא בהרבה) אז למה לא להמשיך בה? רק בגלל שאתה פוחד שגם היא תתקלקל? וזה מה שאני אומר הפחד הוא הגורם העיקרי, ככה זה משתמע לי.
זה לא אומר אגב שאני לא אקבל טיעונים כמו החלטתי שאני רוצה להינות ממשחקי PS3 ומיציתי את ה-360. וכן הלאה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

חשבון משתמש נעול

#80   פורסם: 20.08, 07:31

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
.

זומביט, אל תראה את זה בתור נזק כספי, כי זה לא. אני בטוח שהורדת ונהנית מהמשחקים. אבל וואו, 100 משחקים בגלל פרץ נוסטגליה. כמה משחקי VC היית קונה אם כך?! את כולם?!
יש מצב גדול שכן, מבלי לחשוב יותר מידי.

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

משתמש ותיק

#81   פורסם: 20.08, 07:37

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אז אחלה, אין לי יותר מדי מה להגיד לך בנושא הזה. אני מקווה שזה באמת שיקול כלכלי נכון. כי בינתיים יש מובלעת אחת שכביכול החלטת להתעלם ממנה: אתה לא קונה עוד 360 בגלל שאתה מפחד שהיא תתקלקל שוב. ופחד עד כמה שזכור לי הוא רגש.
אם תנטרל לרגע את הפחד הזה (המוצדק במידה מסויימת, גם אצלי הוא קיים, אצלך זה נראה פשוט משהו שלא ייתן לך לעשות שיקול כלל) ישאר לך משהו בסגנון:
יש לך משחקים ואפילו מושקעים (כמו GH עם תופים), העלות נמוכה יותר (גם אם לא בהרבה) אז למה לא להמשיך בה? רק בגלל שאתה פוחד שגם היא תתקלקל? וזה מה שאני אומר הפחד הוא הגורם העיקרי, ככה זה משתמע לי.
זה לא אומר אגב שאני לא אקבל טיעונים כמו החלטתי שאני רוצה להינות ממשחקי PS3 ומיציתי את ה-360. וכן הלאה.
שמע, אני יכול עכשיו להתפלפל רבות בעניין, ולהסביר כיצד ההסתברות הגבוהה של ה-360 להתקלקל אינו אך שיקול רגשי, אלא גם שיקול כלכלי, אבל באמת שאין טעם בזה.

אכן, הפחד מכך שה-360 תתקלקל הוא השיקול לרכישה של פס3 (או יותר נכון, אי רכישת 360), וכל שאר הסיבות שאמרתי הם ניספחים, שמעצימים את השיקול היחיד הזה. עם זאת, חשוב לי לציין שגם אילו הייתי קונה את ה-360, עדיין הייתי מוכר את התופים, שכן למרות שגיטר הירו הוא משחק מאוד מהנה ומאוד ממכר, מיציתי אותו.

כך או כך, נכוותי קשות ע"י ה-360, ולמרות שכאשר זה קרה הגבתי באדישות מוחלטת, בפנים זה יצר אצלי צלקת, אחת אשר לעולם לא תתן לי להינות מ-360 בבעלותי שוב. את ההפסד הכלכלי המיידי ואת הכאב ראש כרגע אני מוכן לספוג בשביל לא להיאלץ להתמודד עם שטויות כאלו שוב בזמן הקרוב, ואם אני אוכל על הדרך להימנע מלתת למייקרוסופט הגנבים האלה פרס על כך שהם עשו מכשיר לא אמין אז אדרבא.

בעלים לשעבר של Xbox 360

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של zombit

חשבון משתמש נעול

#82   פורסם: 20.08, 07:38

נמצא הפתרון לתיקון כל הבעיות ב-360: http://www.youtube.com/watch?v=WO0fe...eature=related

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#83   פורסם: 20.08, 07:41

אני מסכים איתך. אולם כפי שראית - השיקול שלך לא כלכלי אלא רגשי. אני אולם בהחלט חושב שכל דבר ניתן להפוך לשיקול כלכלי בסופו של דבר. כי הנה אפילו במצב שלך בעצם מה שאתה אומר זה: "אני מוכן לשלם עוד 1000 ש"ח רק לא להרגיש רע" וזה לגיטימי לחלוטין.
שיקול כלכלי קר, שלדעתי רוב הזמן בעייתי, יגיד תתעלם ממחיר הרגשות שלך.

לגבי ההסתברות הגבוהה לקילקול, זה עדיין לא הוכח בגדמים החדשים, ככה שזאת בעיה לדבר על כך.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

F.P

האווטר המגניב של F.P

משתמש ותיק

#84   פורסם: 20.08, 07:57

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מסכים איתך. אולם כפי שראית - השיקול שלך לא כלכלי אלא רגשי. אני אולם בהחלט חושב שכל דבר ניתן להפוך לשיקול כלכלי בסופו של דבר. כי הנה אפילו במצב שלך בעצם מה שאתה אומר זה: "אני מוכן לשלם עוד 1000 ש"ח רק לא להרגיש רע" וזה לגיטימי לחלוטין.
שיקול כלכלי קר, שלדעתי רוב הזמן בעייתי, יגיד תתעלם ממחיר הרגשות שלך.

לגבי ההסתברות הגבוהה לקילקול, זה עדיין לא הוכח בגדמים החדשים, ככה שזאת בעיה לדבר על כך.
ברור שהוא עוד לא הוכח, לשם העניין הוא גם לא הוכח בצורה רשמית לגבי המודל של הפאלקון, ועם זאת אנו רואים בזמן האחרון כיצד מכשירים של שנה+ נופלים על ימין ועל שמאל פה. אני אישית נדהמתי לראות עד כמה התופעה הייתה רחבה בפורום הזה.

נכון לעכשיו נראה לי הגיוני יותר לראות ב-360 בתור אשם עד שיוכח אחרת, מאשר חף מפשע עד שיוכח אחרת.

בעלים לשעבר של Xbox 360

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#85   פורסם: 20.08, 08:01

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
נכון לעכשיו נראה לי הגיוני יותר לראות ב-360 בתור אשם עד שיוכח אחרת, מאשר חף מפשע עד שיוכח אחרת.
כמו שאמרתי לך - לימודי המשפטים בהחלט ישפיעו עליך
(נ.ב. יש בגישה כזאת סכנות רבות, ואולי בפרטי נדבר על כך)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t-ger

שואף לשלמות

#86   פורסם: 20.08, 08:22

עזוב לרגע את השיקול הכלכלי,אתה בכלל מתעניין במשחקים של הפס3?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#87   פורסם: 20.08, 09:57

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
את ההסבר לכך שעדיף לי לקנות פס3 מבחינה כלכלית אני לא אסביר בהרחבה, רק חשוב לי לציין את השיקול שלי בתור גיימר לגבי רכישה של פס3: אם אני אבחר לרכוש פס3 תהיה לי גישה לכל המשחקים של ה-360 בהם אני לא יכול לשחק על הפס3, שכן יש לי חברים שיש להם 360 ומעוניינים במשחקים על הפס3, ככה שאנחנו יכולים לעשות בינינו החלפות תקופתיות, ולעומת זאת לא תהיה לי גישה (שוטפת או נוחה) למשחקי הפס3 בהם אני רוצה לשחק אם אני אקנה 360, שכן אני מכיר אישית רק אדם אחד שיש לו פס3, והוא לא מעוניין במיוחד במשחקים של ה-360.
אני לא חושב שאפשר להתווכח עם הטיעוןן הזה, לך על פס3. וד"א, איך הגעת ל300 שקל הפרש כשזה 550 שקל?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DarkCowMoo

מצליחן

#88   פורסם: 20.08, 10:45

zombit
ציטוט:
צפה בהודעה
נמצא הפתרון לתיקון כל הבעיות ב-360: http://www.youtube.com/watch?v=WO0fe...eature=related
יש לך מושג איפה אני קונה את הברגים ל XCLAMP בארץ?
חוץ מתמונה אין לי ממש מידע עליהם.

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#89   פורסם: 20.08, 10:47

זו באמת שאלה טובה. האם הירידה במחיר של ה-PS3 תגרום לרוב האנשים לחשוב ככה? שעדיפה להם קונסולה יציבה לעומת קונסולה עם חששות? אמנם יש יותר ביטחון ב-360 בימינו, אבל זה עדיין שיקול של אנשים.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#90   פורסם: 20.08, 10:55

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
זו באמת שאלה טובה. האם הירידה במחיר של ה-PS3 תגרום לרוב האנשים לחשוב ככה? שעדיפה להם קונסולה יציבה לעומת קונסולה עם חששות? אמנם יש יותר ביטחון ב-360 בימינו, אבל זה עדיין שיקול של אנשים.
אל תשכח שהפחות או יותר זה חשש רק שלנו פה בארץ. בחו"ל לי, לגיא, לדין ולכל מי שקיבל טבעת הייתה קונסולה מתוקנת אחרי שבועיים. ואם היא הייתה מתקלקלת אז היינו מחכים עוד שבועיים. והיינו קונים חדשה רק כאשר היה נמאס לנו לחכות שבועיים... (וגם אז מוכרים אותה במחיר שהוא לא נורא ביחס לזה שהיינו קונים חדשה ב-300$).

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4  7  8

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא