משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חבר כבוד פורום Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #91 פורסם:
20.08, 11:01
|
|
|
ADi |
ציטוט: |
 |
|
|
זו באמת שאלה טובה. האם הירידה במחיר של ה-PS3 תגרום לרוב האנשים לחשוב ככה? שעדיפה להם קונסולה יציבה לעומת קונסולה עם חששות? אמנם יש יותר ביטחון ב-360 בימינו, אבל זה עדיין שיקול של אנשים. |
|
|
|
|
כמו שחנן אמר, לא נראה לי שמשהו יפחד לקנות קונסולה כשיש שירות כזה. אצלנו בארץ קונסולה מתה בדרך כלל שווה הוצאה של 1000 שקל על ארקייד חדשה. בחו"ל זה אומר שמגיעה אליך הביתה קופסה, אתה שם בה את ה360 ושולח בדואר ואחרי שבוע וחצי קבלת חדשה עובדת. מן הסתם לא אידיאלי אבל אפילו אם ה360 שלך הולכת זה סך הכל אומר שאין לך קונסולה שבוע וחצי. לא נראה לי שזה כזה שיקול כבד כמו ישראלים. כלומר אם פה בארץ הרוב דובקים בקונסולה וקונים חדשה, אני די בטוח שבארה"ב שכל מה שעובר עליהם זה להיות ללא קונסולה שבוע וחצי בכלל אין בעיה כזאת.
בכל מקרה אני די בטוח שמיקרוסופט רוצה לעשות שיגור מחדש, אפילו אם זה רק תודעתית, עם הנטאל. בטח הם יתנו למכשיר לוק חדש ודק, יצרפו את הנטאל ויעשו מסע פרסום כאילו זה שיגור קונסולה. לא רק שזה אמור לשגר אותם כקונסולה לכולם, זה גם מרחיק אותם מנושא טבעות המוות (כלומר כל עוד ה360 הדקה לא תתברר כבזיון חומרתי ותתחיל להתקלקל על ימין ועל שמאל).
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #92 פורסם:
20.08, 11:16
|
|
|
תכלס נדב, סיכמת יפה.
כל השיקולים האלו רלוונטים רק למי שגר בארץ (או מדינת עולם שלישית אחרת).
|
אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #93 פורסם:
20.08, 11:20
|
|
|
טוב, ה-360 שלי טרם מתה ואני הקדמתי להספידה, אתמול עבדה יפה מאוד 4 שעות.
בכל אופן בחרתי להזמין עוד אחת דרך אי-ביי באמצעות מוכרים ששולחים רק לארה"ב,
שם הדילים הכי משתלמים שיש, אלו ששולחים לארץ מייקרים את המחיר.
המשלוח בדואר ארה"ב לוקח יומיים להגיע (שם הדוור מגיע עם רכב מיוחד ולא ברגל או עם אופניים),
אחי ישלח לי אותה בדואר מהיר לארץ, אני יוצא בנזק של כ-600 ש"ח על ג'אספר חדשה ועוד
כ-200-250 ש"ח מכס לאחר מכן, עבור המשלוח לארץ אני לא אשלם.
אני ישים אותה בצד למקרה ששלי בכל זאת תחליט להתפגר.
מעבר לפס3 לא בא בחשבון בגלל המחיר ובגלל כותרים לא מעניינים כמו ב-360, הארקייד
ב-360 עולה על זו שבפס3 למרות כמה מכם שחושבים אחרת , גם השלט של הפס3 גורם
לי לא לרצות לשחק בה, לא שהשלט של ה-360 מדהים ובמיוחד לא במשחקי מכות, השיקול
הוא גרידא בגלל אוסף המשחקים שלי, אולי אם היה לי צרובים לא הייתי חושב כך ובכל זאת
עובר לפס3.
המזל שלי ש-360 אמריקאית זולה יותר מאירופאית כך שהנזק קטן יותר.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #94 פורסם:
20.08, 11:24
|
|
|
אגב, מיקרוסופט ירדו לאחרונה מהקטע של הקופסה בדואר והיום אתה נדרש לשלוח להם את המכשיר על חשבונך ולא על חשבונם.
כמובן שמשלוח בתוך ארה"ב או אירופה לא כל כך יקר כמו משלוח מישראל לשם...
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #95 פורסם:
20.08, 11:42
|
|
|
חדשה? אתה מקבל חדשה? אני הבנתי שאתה מקבל מחודשת.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #96 פורסם:
20.08, 11:51
|
|
|
ADi |
 |
|
|
חדשה? אתה מקבל חדשה? אני הבנתי שאתה מקבל מחודשת. |
|
|
|
|
מחודשת, חדשה, WHAT EVER. כאילו השחקן היילו הממוצע שבקושי יודע קורא וכתוב יודע אם זאת חדשה או מחודשת.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #97 פורסם:
20.08, 12:39
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
מחודשת, חדשה, WHAT EVER. כאילו השחקן היילו הממוצע שבקושי יודע קורא וכתוב יודע אם זאת חדשה או מחודשת. |
|
|
|
|
refurbish
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #98 פורסם:
20.08, 12:45
|
|
|
הם יודעים. אני לא מבין למה אתה חושב שאנשים בכללי מטומטמים, אנשים יודעים ומבינים.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #99 פורסם:
20.08, 12:49
|
|
|
ADi |
 |
|
|
הם יודעים. אני לא מבין למה אתה חושב שאנשים בכללי מטומטמים, אנשים יודעים ומבינים. |
|
|
|
|
זה חסר משמעות... החידוש שלהן כולל את החלפת כל האלקטרוניקה בחדשה ולכן כמעט לכל עניין וצורך מחודשת=חדשה.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #100 פורסם:
20.08, 13:05
|
|
|
ומניין לך לדעת שמחליפים את כל לוח האם ולא מטפלים נקודתית ?
רוב הבעיות נגרמות בגלל המעבד וסביבתו או בגלל כרטיס המסך ושוב גם לאחר תיקון והחידוש
הבעייה חוזרת בעתיד וזה מנסיון של כאלו ששלחו וקיבלו חזרה.
האחריות לא שווה יותר מקליפת השום.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #101 פורסם:
20.08, 13:11
|
|
|
לפי מה שאני שמעתי, זה פחות הבעיה של מה מתקנים, זה יותר הבעיה של הדרך להגיע לשם.
מכל החברות, התלונות הרבות שאני קורא בפורומים מגיעות על שירות הלקוחות של מייקרוסופט. שהוא פשוט זוועה, כך טוענים.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #102 פורסם:
20.08, 13:15
|
|
|
אין יותר זוועתי מהשירות לקוחות של ישפאר.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #103 פורסם:
20.08, 13:31
|
|
|
zombit |
 |
|
|
ומניין לך לדעת שמחליפים את כל לוח האם ולא מטפלים נקודתית ?
רוב הבעיות נגרמות בגלל המעבד וסביבתו או בגלל כרטיס המסך ושוב גם לאחר תיקון והחידוש
הבעייה חוזרת בעתיד וזה מנסיון של כאלו ששלחו וקיבלו חזרה.
האחריות לא שווה יותר מקליפת השום. |
|
|
|
|
מזה שאני בתחום הזה של אלקטרוניקה ומחשבים. אי אפשר להלחים החוצה את הצ'יפים המקולקלים ולהלחים במקומם כאלה תקינים. טוב, אפשר, זה רק עולה הרבה יותר מלייצר לוח אם מאפס ולכן זה פשוט לא קורה.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #104 פורסם:
20.08, 13:31
|
|
|
ADi |
 |
|
|
לפי מה שאני שמעתי, זה פחות הבעיה של מה מתקנים, זה יותר הבעיה של הדרך להגיע לשם.
מכל החברות, התלונות הרבות שאני קורא בפורומים מגיעות על שירות הלקוחות של מייקרוסופט. שהוא פשוט זוועה, כך טוענים. |
|
|
|
|
לפי מה שאני יודע אם יש לך טבעת מוות אתה פשוט אומר "שלום יש לי טבעת מוות, זה המספר הסידורי שלי והכתובת שלי" וסגרת עניין.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #105 פורסם:
20.08, 15:11
|
|
|
DarkCowMoo |
 |
|
|
refurbish |
|
|
|
|
יותר נכון RefRubbish
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #106 פורסם:
20.08, 20:36
|
|
|
אהבתי את התמונה, זה נראה סרט פשוט ענק( District 9)
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #107 פורסם:
20.08, 21:23
|
|
|
zombit |
 |
|
|
טוב, ה-360 שלי טרם מתה ואני הקדמתי להספידה, אתמול עבדה יפה מאוד 4 שעות.
בכל אופן בחרתי להזמין עוד אחת דרך אי-ביי באמצעות מוכרים ששולחים רק לארה"ב,
שם הדילים הכי משתלמים שיש, אלו ששולחים לארץ מייקרים את המחיר.
המשלוח בדואר ארה"ב לוקח יומיים להגיע (שם הדוור מגיע עם רכב מיוחד ולא ברגל או עם אופניים),
אחי ישלח לי אותה בדואר מהיר לארץ, אני יוצא בנזק של כ-600 ש"ח על ג'אספר חדשה ועוד
כ-200-250 ש"ח מכס לאחר מכן, עבור המשלוח לארץ אני לא אשלם.
אני ישים אותה בצד למקרה ששלי בכל זאת תחליט להתפגר.
מעבר לפס3 לא בא בחשבון בגלל המחיר ובגלל כותרים לא מעניינים כמו ב-360, הארקייד
ב-360 עולה על זו שבפס3 למרות כמה מכם שחושבים אחרת , גם השלט של הפס3 גורם
לי לא לרצות לשחק בה, לא שהשלט של ה-360 מדהים ובמיוחד לא במשחקי מכות, השיקול
הוא גרידא בגלל אוסף המשחקים שלי, אולי אם היה לי צרובים לא הייתי חושב כך ובכל זאת
עובר לפס3.
המזל שלי ש-360 אמריקאית זולה יותר מאירופאית כך שהנזק קטן יותר. |
|
|
|
|
זה אחד האבסורדים שאתה קונה קונסולת גיבוי..
ת'אמת לא משנה כמה המשחקים של הXBOX טובים, וכמה השלט יותר נוח וכ'ו וכ'ו, אם לאנשים בארץ הייתה מודעות צרכנית (במיוחד אנחנו, שלא צורבים, שאגב מהווים מיעוט רציני מרוכשי הXBOX בארץ. אני בטוח שעל כל קונסולה לא פרוצה נמכרות לפחות 3 פרוצות) הם פשוט היו מתרחקים מהקונסולה הזאת.
העניין הוא שכל הRROD וכ'ו זה לרוב לא משהו שאתה מגלה בסקר שוק רדוד.
לצורך העניין כשקניתי את הפאלקון שלי בסוף 2008 ממה שקראתי והבנתי רק ה90NM מתקלקלות, וה65NM אמורות להיות סבבה ולהחזיק כמו כל קונסולה אחרת. כמובן שרק בעתיד גילו שגם ה65NM מתות על ימין ועל שמאל, ככה שגם צרכנות נבונה קשה לעשות פה.
ת'אמת אני הכי מסכים כאן עם F.P. בסוף יש כאן עניין של עצבים על מייקרוספט גרדיא, שאולי בתמונה המיקרו-טקטית זה לא שיקול כלכלי טהור, אבל בתמונה הגדולה זו צרכנות נבונה לא לקנות מוצר שכבר התקלקל לך, ולא לחזק חברה שיורקת לצרכנים שלה בפנים. (ולפי מה שקראתי כאן - גם בארץ וגם בחו"ל)
וzombit, נראה לי שחד משמעית אם היית פורץ וצורב לא היית לך בעיה לעבור לפס3. המחשבה של למכור משחקים במחיר הפסד, ועוד הרבה משחקים (קרי, הרבה הפסד) מאוד מרתיעה. מה גם שיש כאן הקשרות רגשית ברמה כלשהיא לקונסולה (שזה עצוב גם, אבל מה לעשות קיים).
בכל אופן, מוות למייקרוסופט.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #108 פורסם:
אתמול, 07:38
|
|
|
DarkW |
 |
|
|
זה אחד האבסורדים שאתה קונה קונסולת גיבוי.. |
|
|
|
|
אתה צודק 100%, אם הייתי יודע מלכתחילה שזה יהיה המצב הייתי עושה אחד מה-2:
1- משחק בצרובים.
2- קונה פס3.
למזלי קבלתי יותר ימי חסד מאשר האחרים עם ה-90nm אבל אני חי איתה על זמן מוקצב,
כמו פצצה מתקתקת, אני מוכן לשלם כפול על מוצר אמין מאשר לשלם זול על מוצר לא אמין.
אני קונה ג'אספר רק בגלל ההבטחה לאמינות ואם יתברר שהמצב בגאספר הוא כמו בפאלקון
בעתיד אני חושב שצריך לבצע פיגועי תופת אצל מרכזי מייקרוסופט בכל העולם.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #109 פורסם:
אתמול, 08:20
|
|
|
DarkW |
 |
|
|
זה אחד האבסורדים שאתה קונה קונסולת גיבוי..
ת'אמת לא משנה כמה המשחקים של הXBOX טובים, וכמה השלט יותר נוח וכ'ו וכ'ו, אם לאנשים בארץ הייתה מודעות צרכנית (במיוחד אנחנו, שלא צורבים, שאגב מהווים מיעוט רציני מרוכשי הXBOX בארץ. אני בטוח שעל כל קונסולה לא פרוצה נמכרות לפחות 3 פרוצות) הם פשוט היו מתרחקים מהקונסולה הזאת. |
|
|
|
|
המודעות הצרכנית לא קשורה לכאן, כי אין ייבוא רשמי. צריך להכיר בעיין - הבחירה פה כולה שלנו. ידענו שיכולות להיות בעיות (ברמה כזאת או אחרת) והחלטנו לקנות. והכי חשוב ידענו שאין לנו גב. מראש זאת לא שאלה שהבטיחו לנו תמיכה ולא סיפקו או משהו דומה.
|
Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #110 פורסם:
אתמול, 09:06
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני לא חושב שאפשר להתווכח עם הטיעוןן הזה, לך על פס3. וד"א, איך הגעת ל300 שקל הפרש כשזה 550 שקל? |
|
|
|
|
בינתיים רק בחנות אחת בארץ מוכרים ג'אספר (מוצהר) וזה ב-1200 ש"ח (ישראלים, גנבים), מן הסתם בחיים לא הייתי מוכן להיכנע לעשיקה כזו, אך מצד שני המחיר של ה-360 עלה באנגליה לפני שבוע, ואי אפשר לדעת כיצד זה ישפיע על המחיר של ה-360 בעתיד הקרוב, ככה שיכול להיות שאם הייתי רוכש 360 עכשיו, הייתי רוכש אותה בסכום הזה. עכשיו בעניין הפס3, האירו שעימו ארכוש את הפס3 כבר נמצא בבעלותי, ובזמנו החלפתי אותו (עם ידיד) בעד סך ששווה ל-500 ש"ח ל-100 אירו, כלומר 300 אירו = 1500 ש"ח.
אז 1500-1200=300
(כן כן, אז אני נוטה לעגל פינות, ולוקח בחשבון שאני אנסה לפלח את המכשיר מבעד לידי המכס, דבר שלא בהכרח אעשה, אבל לפחות ככה יש לי מספרים  ).
עריכה: אגב חנן, מה שאמרתי לגבי האשם לפני שהוכח אחרת התייחס אך ורק ל-360, שכן היא מקרה מיוחד בשונה מפושעים לדוג'  .
נערך לאחרונה על ידי F.P, אתמול בשעה 09:10.
|
The original Flying Pig

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #111 פורסם:
אתמול, 10:32
|
|
|
F.P |
 |
|
|
בינתיים רק בחנות אחת בארץ מוכרים ג'אספר (מוצהר) וזה ב-1200 ש"ח (ישראלים, גנבים), מן הסתם בחיים לא הייתי מוכן להיכנע לעשיקה כזו, אך מצד שני המחיר של ה-360 עלה באנגליה לפני שבוע, ואי אפשר לדעת כיצד זה ישפיע על המחיר של ה-360 בעתיד הקרוב, ככה שיכול להיות שאם הייתי רוכש 360 עכשיו, הייתי רוכש אותה בסכום הזה. עכשיו בעניין הפס3, האירו שעימו ארכוש את הפס3 כבר נמצא בבעלותי, ובזמנו החלפתי אותו (עם ידיד) בעד סך ששווה ל-500 ש"ח ל-100 אירו, כלומר 300 אירו = 1500 ש"ח.
אז 1500-1200=300 
(כן כן, אז אני נוטה לעגל פינות, ולוקח בחשבון שאני אנסה לפלח את המכשיר מבעד לידי המכס, דבר שלא בהכרח אעשה, אבל לפחות ככה יש לי מספרים ).
עריכה: אגב חנן, מה שאמרתי לגבי האשם לפני שהוכח אחרת התייחס אך ורק ל-360, שכן היא מקרה מיוחד בשונה מפושעים לדוג' . |
|
|
|
|
אם אתה רוצה להעביר אותה בקלות במכס פשוט תוציא את הקונסולה מהקופסא וסגרנו עניין, אם שואלים אותך מה זה וכל מיני כאלה תגיד שהבאת את זה מהבית.
|
Those who are dead are not dead ...They're just living my head
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #112 פורסם:
אתמול, 10:34
|
|
|
Serjongo |
 |
|
|
אם אתה רוצה להעביר אותה בקלות במכס פשוט תוציא את הקונסולה מהקופסא וסגרנו עניין, אם שואלים אותך מה זה וכל מיני כאלה תגיד שהבאת את זה מהבית. |
|
|
|
|
זה לא עובד ככה. והחוק אומר שאם הבאת "מהבית" אתה צריך להצהיר ביציאה מהארץ, ככה שגם "תירוצים" כאלו לא יעזרו לך.
ובכלל תלמד שהמוכסים ראו הכל והם תופסים אנשים עם סמים בנעליים וחגורות מלאות דולרים רק בגלל ההתנהגות שלהם. הם מומחים, אין מה לעשות. רק בד"כ הם לא מחפשים מישהו שרק מביא קונסולה וגם אם תצהיר יש סיכוי לא קטן שיתנו לך להמשיך הלאה.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #113 פורסם:
אתמול, 12:03
|
|
|
מנסיון של שני אנשים שבאו למוכסים עם XBOX ואמרו להם, תמסו אותי, המוכסים הסתכלו מסביב, ראו חשבונית ושחררו אותם לדרכם. ה200 שקל על הקונסולה זה לא הסכומים שהם מחפשים למסות.
כמובן שאי אפשר לבנות על זה אבל זה עדיף עשרות מונים מאשר כפל מס.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #114 פורסם:
אתמול, 14:43
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
מנסיון של שני אנשים שבאו למוכסים עם XBOX ואמרו להם, תמסו אותי, המוכסים הסתכלו מסביב, ראו חשבונית ושחררו אותם לדרכם. ה200 שקל על הקונסולה זה לא הסכומים שהם מחפשים למסות.
כמובן שאי אפשר לבנות על זה אבל זה עדיף עשרות מונים מאשר כפל מס. |
|
|
|
|
ומותר לכל אדם להביא 250$ כך שארקייד ממילא לא מחוייבת במכס כל עוד לא קנית עוד דברים בולטים לעין.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #115 פורסם:
אתמול, 15:27
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
ומותר לכל אדם להביא 250$ כך שארקייד ממילא לא מחוייבת במכס כל עוד לא קנית עוד דברים בולטים לעין. |
|
|
|
|
כן, אבל דין רוצה להביא PS3.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #116 פורסם:
אתמול, 16:19
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
ומותר לכל אדם להביא 250$ כך שארקייד ממילא לא מחוייבת במכס כל עוד לא קנית עוד דברים בולטים לעין. |
|
|
|
|
200$
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #117 פורסם:
אתמול, 21:16
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
המודעות הצרכנית לא קשורה לכאן, כי אין ייבוא רשמי. צריך להכיר בעיין - הבחירה פה כולה שלנו. ידענו שיכולות להיות בעיות (ברמה כזאת או אחרת) והחלטנו לקנות. והכי חשוב ידענו שאין לנו גב. מראש זאת לא שאלה שהבטיחו לנו תמיכה ולא סיפקו או משהו דומה. |
|
|
|
|
לא מסכים האמת.
כשקניתי את הפאלקון שלי, רק ידעתי שאני חייב לוודא שאני קונה קונסולה שהיא לא 90N (וגם שילמתי יותר בכדי לוודא את זה). חשבתי שלא יהיו שום בעיות איתה, כי ממה שהבנתי הבעיה הייתה בעיית קירור שנפתרה כשהחליפו את הגרסאות. כמובן שכמו רבים אחרים התבדתי.
ובנוגע לעניין המשחקים, אני מסכים שזה לא חלק מהמשוואה. אני חושב גם אבל שזה עניין של בגרות, שלהבין שמה שאין לך כסף לשלם עליו אתה לא קונה, ולמצות כל משחק עד הסוף.
לצורך העניין יש גם צדק - יש מישהו שאיתי ביחידה שקנה בוקס פרוץ ומאז הבוקס התקלקל לו פעמיים (קנה בערך שלושה חודשם אחרי), והוא שילם 500 שקל על התיקון הקודם (וכנראה עוד סכום דומה על התיקון הבא). מה גם שאני די בטוח שנתתי יותר שעות על הבוקס ממנו במצטבר.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #118 פורסם:
אתמול, 21:42
|
|
|
DarkCowMoo |
 |
|
|
יש לך מושג איפה אני קונה את הברגים ל XCLAMP בארץ?
חוץ מתמונה אין לי ממש מידע עליהם. |
|
|
|
|
been there, done that. זה לא עובד. החזיק שלושה חודשים.
|

|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #119 פורסם:
אתמול, 21:44
|
|
|
לא יודע מה להגיד לכם.. אני מהפחד שם מאוורר חיצוני לכיוון הבוקס כל זמן שהוא פועל וגם ל10 דקות אח''כ בערך. אחרי שעתיים של משחק נגיד, אני שם יד מתחתיו ולא מרגיש חום. יש לי פאלקון אגב. לא אומר שזה מה שיעזור, אבל אני מקווה..
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #120 פורסם:
אתמול, 22:04
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
been there, done that. זה לא עובד. החזיק שלושה חודשים. |
|
|
|
|
חחח אמן עליי 3 חודשים.
מה רע? עוד 3 חודשים המחיר של ה360 ירד בעוד חצי.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|