סיכום משחקי החודש - בציר ספטמבר 2009 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: סיכום משחקי החודש - בציר ספטמבר 2009
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 02.11, 15:22

ברירת מחדל סיכום משחקי החודש - בציר ספטמבר 2009

בהמשך לסיקור המסורתי, ובאיחור (בתקווה לא מסורתי) מגיע הסיכום של ספטמבר, שדי נשכח במהלך החודש שעבר בגלל קצת עומס.
הדיליי בסיכום הזה גם הבהיר לי שיותר פשוט להשתמש בממוצע הציונים של Gamesrankings לעומת metacritic כשמחפשים משחקים לפי תאריך ולכן נעבור להשתמש בממוצעים שלו (ובעיגול למספרים שלמים, כי שברים עשרוניים זה קצת מוגזם).
על הדרך גם נסנן משחקים שלא זכו ל-5 ביקורות, כי זה גם מעיד על (חוסר) העניין בהם וגם על זה שהציונים לא באמת משקפים משהו (כמו לאוסף המשחקים Cubed שזכה לממוצע 92, אבל מתוך שתי ביקורות בלבד). גם ככה הרשימה החודש צפופה מידי.

משחקי ריטייל:
Section 8 - ממוצע 71. לא כישלון אבל גם לא הצלחה, וספק אם נראה ממנו המשך בעתיד.
Darkest of Days - ממוצע 47. נמלט בעור שיניו מתואר המשחק הגרוע של החודש תודות לפרנצייז הנטחן של מלחמת הכוכבים.
Guitar Hero 5 - ממוצע 86. חצי מהציון זה בטח בגלל שטרחו להכניס סוף סוף שיר של הדייר סטרייטס.
The Beatles: Rock Band - ממוצע 90 מזכה אותו בתואר משחק החודש, והיחיד שזוכה לכבוד של הצבע הירוק
IL-2: Sturmovik: Birds of Prey - ממוצע 80. סימולטור טיסה ארקיידי שעובד? סחתיין.
Heroes Over Europe - ממוצע 62. והנה סימולטור טיסה ארקיידי שלא עובד.
Need for Speed Shift - ממוצע 84. הריבוט עבר בהצלחה יחסית, והסטודיו החדש שמאחוריו הוכיח שהוא יכול לעמוד מול גדולים כמו פוליפוני ו-Turn 10 ואפילו לאתגר אותם עם ה-cockpit view אולי הכי מוצלח שהיה עד היום.
DiRT 2 - ממוצע 87 הספיק לו כדי לעקוף את Shift, אבל כנראה שזה לא התבטא במכירות (לא שהוא מכר רע, פשוט Shift מכר יותר טוב).
NHL 2K10 - ממוצע 70. הנה משחק הוקי עונתי שאפשר לוותר עליו.
NHL 10 - ממוצע 89. נראה שהריענון שפיטר מור ביצע בEA Sports מראה את הפירות שלו העונה, וEA מעלה את הרף של המשחקים שלה בכל תחומי הספורט.
Marvel: Ultimate Alliance 2 - ממוצע 77. קצת מאכזב אחרי המשחק הקודם, אבל יכל להיות יותר גרוע בהתחשב ברקורד של המפתחת שהתחלפה.
Wet - ממוצע 71 ואכזבת החודש. אחרי ציפיה לגיבורה עם אישיות שתחליף את לארה קרופט המזדקנת, נראה שרובי לא מספקת את הסחורה.
Mini Ninjas - ממוצע 72. אולי בפעם הבאה שיתמקדו בנינג'ות יותר גדולות.
Tornado Outbreak - ממוצע 69. בניגוד לניחוש שלי המשחק לא נדחה, וחבל שכך.
Halo 3: ODST - ממוצע 85. משחק מלא? DLC? הציונים מראים שבסופו של דבר גם פרוייקט צד של צוות קטן בבאנג'י מציע יותר ממשחקים שחברות אחרות עובדות עליהם שנים.

משחקים מבוססי סרטים:
Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes - ממוצע 46 מזכה אותו בתואר המשחק הגרוע של החודש. וזה עדיין עדיף על החודש שעבר.
Cloudy with a Chance of Meatballs - ממוצע 67 לסרט שאשכרה תרגמו לעברית בתור "גשם של פלאפל". התרגום הכי מוצלח בשנים האחרונות, אבל כנראה שהמשחק לא עומד באותם סטנדרטים.
The Warriors: Street Brawl - ממוצע 47 למשחק הארקייד מראה שעדיף שרוקסטאר (שעשו את Warriors) היו נשארים עם הזיכיון הזה.

משחקי ארקייד וDLC למיניהם:
Defense Grid - ממוצע 85, וסוף סוף משחק Tower Defense ראוי לקונסולה.
Sonic & Knuckles - ממוצע 67. מתי כבר יקברו סופית את הקיפוד הזה?
Bubble Bobble Neo - ממוצע 69, שלא מפריע לי להמליץ עליו באופן אישי - במיוחד למשחקי מסיבה מטורפים.
Pinball Hall of Fame - ממוצע 85 מזכה אותו בתואר הפתעת החודש. מי היה מאמין שמשחק פינבול יקבל כאלו ציונים? מי היה מאמין שזה יעניין בכלל מישהו עד כדי כך שיכתבו ביקורת למשחק פינבול?
Ion Assault - ממוצע 74. לא בדיוק מה שימשוך אנשים למשחק שגם ככה נמצא בזאנר הdual-analog הכל כך נטחן בשירות הארקייד.
Zombie Apocalypse - ממוצע 67. והנה עוד זאנר שמרגיש נטחן.
Left 4 Dead: Crash Course - ממוצע 79 ל-DLC שבעלי הPC מקבלים בחינם.
Military Madness: Nectaris - ממוצע 63. רימייק מיושן לחובבי קרבות טקטיים בלבד.

הדשא של השכן:
PS3 - האקסלוסיבי המצטיין של ספטמבר היה Singstar Mowtown עם ממוצע 81. אחרי שהאקסלוסיבי הטוב של הקונסולה בחודש אוגוסט היה SingStar Queen זה היה יכול קצת להבהיל. המזל הוא שבאוקטובר הגיע אנצרטד 2...
WII - זכתה דווקא לחודש לא רע עם Dead Space Extraction וממוצע 84, אבל זה לא עזר למכירות שלו כשבעלי הWII המשיכו לקנות משחקי כושר
PSP - ממוצע מצויין של 86 לDisgaea 2: Dark Hero Days הראה שיש מה לשחק על הקונסולה הניידת: רימייקים למשחקי JRPG מהPS2.
DS - הDS זכתה החודש למשחק AAA בדמות Mario & Luigi: Bowser's Inside Story וממוצע מעולה של 91. אם מישהו מחפש עוד הוכחה שנינטנדו משקיעה יותר בקונסולה הניידת שלה מבנייחת, הנה ההוכחה.
PC - המשחק המצטיין של ספטמבר היה דווקא AION שהוא משחק MMORPG יפיפה שמבוסס על המנוע של קרייטק וזכה לממוצע 82.

השורה התחתונה
באטמן סימן את סוף הקיץ בצורה די מוצלחת, וספטמבר מסמן את תחילת עונת החגים העמוסה עם יותר כותרים, ויותר כותרים טובים. 9 משחקים זכו החודש לממוצע של מעל 80, שזה יותר מפי 2 בחודש הקודם. עכשיו רק צריך לגשת לסיכום של אוקטובר...

נערך לאחרונה על ידי gulmer, 02.11 בשעה 16:17.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#2   פורסם: 02.11, 15:29

סוף סוף גיא ! יאללה אוקטובר
למרות שאני יודע שאתה עסוק בטירוף

סיימתי לקרוא כרגע... שוב, כרגיל ת-ע-נ-ו-ג !

נערך לאחרונה על ידי 2dmx2, 02.11 בשעה 15:50.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#3   פורסם: 02.11, 16:04

לא שאנחנו זוכרים הרבה מהחודש, אולם הוא בהחלט יציע כותרים מוזלים לא רעים עוד חצי שנה שיגמרו המשחקים שכן קנו ביציאה בעונת החגים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MiST

מנהל כת השפן

#4   פורסם: 02.11, 16:37

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
הדשא של השכן:
PS3 - האקסלוסיבי המצטיין של ספטמבר היה Singstar Mowtown עם ממוצע 81. אחרי שהאקסלוסיבי הטוב של הקונסולה בחודש אוגוסט היה SingStar Queen זה היה יכול קצת להבהיל. המזל הוא שבאוקטובר הגיע אנצרטד 2......
נראה שאוקטובר מפנק במיוחד את בעלי הPS3 כאשר גם Demon's Souls יצא. עד כמה שידוע לי גם הוא אקסקלוסיבי לPS3, ונראה נהדר (על הPS3 של אחי).

יש משהו אקסקלוסיבי לXbox שיוצא החודש?

Break time now, yes? Yes? Maybe? No. Back to work

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#5   פורסם: 02.11, 16:44

אני חושב שדימון סולס יצא לפני שנה בערך ביפן לכן הוא לא הכניס אותו לסיכום של החודש הזה (אני לא בטוח).בנוגע לבלעדיים, פרוזה 3 יצא החודש (שני רק לאנצ'רטד 2 בציון) אבל חוץ מזה כלום. אין ספק שהשנה האת חלשה מאוד מבחינת אקסקלוסיבים ל360.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#6   פורסם: 02.11, 16:45

MiST
ציטוט:
צפה בהודעה
נראה שאוקטובר מפנק במיוחד את בעלי הPS3 כאשר גם Demon's Souls יצא. עד כמה שידוע לי גם הוא אקסקלוסיבי לPS3, ונראה נהדר (על הPS3 של אחי).

יש משהו אקסקלוסיבי לXbox שיוצא החודש?
חודש אכן מפנק לPS3. אפשר לקרוא כאן עליו ועל האקסלוסיביים של אוקטובר (דמון סולס יצא במערב באוקטובר):
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1309778

או שאתה שואל על נובמבר? מהראש אני זוכר שהX360 מקבלת את L4D2 יחד עם הPC אבל והPS3 לא.

נערך לאחרונה על ידי gulmer, 02.11 בשעה 16:55.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MiST

מנהל כת השפן

#7   פורסם: 02.11, 17:04

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
או שאתה שואל על נובמבר? מהראש אני זוכר שהX360 מקבלת את L4D2 יחד עם הPC אבל והPS3 לא.
שאלתי על נובמבר...

Break time now, yes? Yes? Maybe? No. Back to work

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

מנהל פורום PS3

#8   פורסם: 02.11, 17:51

לפס3 היו עוד משחקים בספטמבר, בכללם:
http://www.metacritic.com/games/plat...sigma2?q=ninja gaiden

שהוא האקסקלוסיבי הטוב של החודש עם ממוצע 84.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#9   פורסם: 02.11, 18:14

המחשב האישי גם קיבל גירסה של RE5 החודש שלא ציינתי, אבל אני בעיקרון לא מתמקד בפורטים ברשימות של הקונסולות האחרות - לפחות לא למשחקים שיש על הX360.

חזרה לראש העמוד

מנהל פורום PS3

#10   פורסם: 02.11, 18:30

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
המחשב האישי גם קיבל גירסה של RE5 החודש שלא ציינתי, אבל אני בעיקרון לא מתמקד בפורטים ברשימות של הקונסולות האחרות - לפחות לא למשחקים שיש על הX360.
לא ידעתי שסדרת Sigma יצאה ל-360. בכל מקרה, ראוי שתתקן אם אתה רוצה לשמור על אמינות. אם אתה מתכוון לרשום רק חצאי אמיתות על פלטפורמה שהיא לא 360 אולי עדיף לא להזכיר שום פלטפורמה מלבד ה-360 מראש. מחשבה לעתיד.

דרך אגב, מקרה הפוך, Trine יצא לפיסי לפני שלושה חודשים ורק עכשיו לפס3 ואותו כן הזכרת. אין לך אחידות בעיוות האמת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#11   פורסם: 02.11, 18:50

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
לפס3 היו עוד משחקים בספטמבר, בכללם:
http://www.metacritic.com/games/plat...sigma2?q=ninja gaiden

שהוא האקסקלוסיבי הטוב של החודש עם ממוצע 84.
חוץ ממך אף אחד לא מחשיב אותו כבלעדי בכלל דודי.

חזרה לראש העמוד

מנהל פורום PS3

#12   פורסם: 02.11, 19:02

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
חוץ ממך אף אחד לא מחשיב אותו כבלעדי בכלל דודי.
סוני מחשיבה אותו כבלעדי, טמקו מחשיבה אותו כבלעדי, ולמען האמת, כל ייצור בעל זוג עיניים מתפקדות מסוגל לראות שהוא בלעדי. לא משנה כמה אחפש, לא אמצא בצמוד לגרסאת הסיגמה של הפס3 את גרסאת הסיגמה של ה-360.

דוגמא:
ציטוט:
At a press conference in the Metreon, Temco announced Ninja Gaiden 2 Sigma as a Playstation 3 exclusive coming Fall 2009. According to Team Ninja, the game will be an encapsulation of elements found in past Ninja Gaiden iterations.
הדגשתי את החלקים החשובים כדי שלא תוכלו לפספס.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#13   פורסם: 02.11, 19:07

אז אתה מחשיב גם את NG כאקסקולסיבי?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#14   פורסם: 02.11, 19:32

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
סוני מחשיבה אותו כבלעדי, טמקו מחשיבה אותו כבלעדי, ולמען האמת, כל ייצור בעל זוג עיניים מתפקדות מסוגל לראות שהוא בלעדי. לא משנה כמה אחפש, לא אמצא בצמוד לגרסאת הסיגמה של הפס3 את גרסאת הסיגמה של ה-360.

דוגמא:

הדגשתי את החלקים החשובים כדי שלא תוכלו לפספס.
אני עדין לא מבין איך משחק עם שלושה שלבים חדשים הוא בלעדי, זה GOTY, אבל ניחה. מן הסתם מי שרוצה למכור אותו יקרא לו בלעדי. גם נינטנדו קוראת לWII FIT "הדור הבא של המשחקים" אז אולי תקשיב לעדי פעם הבאה כשהוא יביא לך את הציטוט הזה אם אתה אוהב ללכת אחרי מה שאנשי היח"צ אומרים.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 02.11 בשעה 19:34.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#15   פורסם: 03.11, 16:49

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
לא ידעתי שסדרת Sigma יצאה ל-360. בכל מקרה, ראוי שתתקן אם אתה רוצה לשמור על אמינות. אם אתה מתכוון לרשום רק חצאי אמיתות על פלטפורמה שהיא לא 360 אולי עדיף לא להזכיר שום פלטפורמה מלבד ה-360 מראש. מחשבה לעתיד.
כשמשחק הוא אותו המשחק על שתי פלטפורמות, והוא לוקח את הassets והקוד מפלטפורמה אחת ועושה להן פורט לפלטפורמה אחרת, הוא לא אקסלוסיבי גם אם נותנים לו שם שונה כי המפיצה רוצה לגרום לשחקן הפראייר לחשוב שהוא צריך לקנות גם את הגרסה השניה כדי לקבל את מלוא התוכן במשחק (כמו VF5 Online לעומת VF5, או RA3 Ultimate Edition לעומת RA3).
בNG2 יש קצת תוכן שאין בNGS2 ובNGS2 יש קצת תוכן שאין בNG2, אבל ברובו המשחק הוא אותו משחק ולכן זה לא מעניין.

ה"דשא של השכן" אמור מבחינתי להציג לבעלי הקונסולה איזה משחקים יצאו לפלטפורמות אחרות והם לא יכולים לשחק בהם. לכן את בעלי הX360 לא כל כך יעניין לדעתי לדעת שיש על הPS3 עכשיו משחק שהם כבר יכלו לשחק בו לפני שנה וחצי ובמילא ניתן להשיג אותו היום במחיר יותר זול.

אבל מאחר והעלת נקודה מעניינת, אני רוצה להפנות את השאלה לכולם:
האם מישהו שקורא את העדכון החודשי מעוניין לדעת על פורטים לPS3 (או לכל פלטפורמה אחרת) למשחקים שכבר יצאו לX360? כי אם כן אני אוסיף את זה לחודש הזה ואדאג לשים לב לזה בחודשים עתידיים.

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
דרך אגב, מקרה הפוך, Trine יצא לפיסי לפני שלושה חודשים ורק עכשיו לפס3 ואותו כן הזכרת. אין לך אחידות בעיוות האמת.
שוב פעם - אולי לא הבנת מה כתבתי, אבל זה היה אמור להיות די ברור: אני בעיקרון לא מתמקד בפורטים ברשימות של הקונסולות האחרות - לפחות לא למשחקים שיש על הX360.

Trine הוא משחק שאולי יצא בעבר לPC אבל אין אותו על הX360 ולכן כן ציינתי אותו על הPS3, וכך גם לגבי Disgaea 2: Dark Hero Days שהוא פורט לPSP של משחק PS2 אבל זה לא משנה את העובדה שהוא לא מגיע לX360.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מנהל פורום PS3

#16   פורסם: 03.11, 22:06

vorse3
ציטוט:
צפה בהודעה
אז אתה מחשיב גם את NG כאקסקולסיבי?
מההכרות שלי עם שני הכותרים: כן.

בכל מקרה, יש דוגמא זהה מאוד דומה:
http://www.metacritic.com/games/plat...ark%20at hena

http://www.metacritic.com/games/plat...dick?q=riddick

פה כל אחד צריך לעצור שנייה ולענות לעצמו לשאלה הבאה: האם הוא חושב שמדובר במקרה שהצגתי כרגע בשני משחקים שונים. המצב זהה. אם כן, אז התשובה לגבי גיידן צריכה להיות ברורה. אם לא, אז לא.

נדב, אם הייתי מביא לך ציטוט של סוני האומר: גיידן הוא אקסקלוסיבי הייתי מבין אתה התגובה שלך וזה היה יכל להיות מאוד נכון (זה אמצאי קידום ממש טוב בקרב הגיימרים). אבל למה שהמפיצה שרק מחפשת לעשות כסף מהמוצר שלה יהיה אכפת לגבי טייטל אקסקלוסיבי או לא?
אם הייתי איש השיווק של המוצר הייתי שמח להמשיך ולפרסם בראש חוצות מוצרים אחרים שלי (למרות שגיידן 2 לא הופץ על ידי טמקו, אז אין לי מושג לגבי הבעלות על הזכיון כיום), אבל הרעיון דיי מובן.

גיא, אתה מוזמן לעשות כמובן את כל העולה על רוחך. אבל מאחר ואתה טורח ומשקיע כל כך בהלאת הנתונים של Metacritic אולי היה שווה להשקיע עוד חמש דקות ולהביא את התמונה כולה, ללא פרשנות אישית. דעה, אתה לא חייב לקבל וכמובן אתה והדיונים שלך בנושא תמיד ברוכים.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 03.11 בשעה 22:08.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#17   פורסם: 03.11, 23:04

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
נדב, אם הייתי מביא לך ציטוט של סוני האומר: גיידן הוא אקסקלוסיבי הייתי מבין אתה התגובה שלך וזה היה יכל להיות מאוד נכון (זה אמצאי קידום ממש טוב בקרב הגיימרים). אבל למה שהמפיצה שרק מחפשת לעשות כסף מהמוצר שלה יהיה אכפת לגבי טייטל אקסקלוסיבי או לא?
אם הייתי איש השיווק של המוצר הייתי שמח להמשיך ולפרסם בראש חוצות מוצרים אחרים שלי (למרות שגיידן 2 לא הופץ על ידי טמקו, אז אין לי מושג לגבי הבעלות על הזכיון כיום), אבל הרעיון דיי מובן.
ברור שיש להם סיבה, הם כאילו קוראים לו משחק חדש למרות שההשקעה בו מקבילה לDLC נרחב למדי. בשבילם זה כמו לשווק משחק חדש בלי לפתח משחק חדש, מה יותר אידיאלי מזה?

בכל מקרה לא צריך להיות עובד נאמקו בשביל לראות שמדובר באותם 14 שלבים בתוספת של 3 חדשים שחלקים מהם בכלל חוזרים על אזורים שהיו ב14 המקוריים ועוד מוד של CO OP. זאת תוספת אדירה ומי שקונה את המשחק צריך לקנות את גרסת הפס3 ולא ה360, אבל זה קצת מגוכח לקרוא לזה אקסקלוסיבי. אפילו המילה רימייק קיצונית מדי בשביל סיגמה, אולי "בעל תוכן אקסקלוסיבי", זה כבר תאור מדוייק יותר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#18   פורסם: 04.11, 12:01

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
דודי, יכול להיות שהתבלבלת בכותר?
כי אני לא מבין איך הדוגמא שלך זהה לנינג'ה גאיידן: Dark Athena הוא משחק חדש שמכיל גם את הקמפיין המקורי של butcher bay כבונוס. זה בדיוק כמו שDay of the tentacle מכיל את Maniac ,Mansion ובדיוק כמו שPGR מכיל גירסה מיוחדת של Geomtetry Wars כבונוס. אלו לא בדיוק רימייקים/פורטים.
אבל NGS2 הוא פורט של NG2. הוא מכיל עוד תוכן יחודי משלו - אבל גם לא כולל חלק מהתוכן המקורי. זה לא שהקמפיין המקורי של NG2 מגיע בתור "בונוס". זה פשוט אותו הקמפיין עם תוספות אחרות. זה בדיוק כמו שSoul Calibur בזמנו כלל תוכן יחודי לגרסת הX360 והPS3 ובדיוק כמו שבאטמן כלל תוכן יחודי לגרסת הPS3.
גם NGS הראשון הוא בסך הכל פורט מהמשחק לXBOX, זה לא שטקמו המציאו פה את הגלגל עם משהו חדש. והסיבה שהם מייצרים עוד ועוד גרסאות למשחקים היא כדי לגרום לצרכנים לקנות את כולן: זה נפוץ בתעשייה (במיוחד אצל מפתחות יפניות), בדיוק כמו שקפאקום עושים עכשיו גרסאות חדשות לSF IV ולRE5 עם כל מיני תוספות שוליות.

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
גיא, אתה מוזמן לעשות כמובן את כל העולה על רוחך. אבל מאחר ואתה טורח ומשקיע כל כך בהלאת הנתונים של Metacritic אולי היה שווה להשקיע עוד חמש דקות ולהביא את התמונה כולה, ללא פרשנות אישית.
רק עוד הערה: תקרא את ההערה שלי בתחילת ההודעה. אני כבר לא מביא ציונים מMetacritic אלא מGamesrankings מהסיבה הפשוטה שניתן לסנן שם משחקים לפי החודש האחרון ולמיין אותם לפי סדר, ובMetacritic זו היתה עבודה ידנית קצת יותר מסובכת ותמיד התפספסו לי דברים. סתם פרט טכני.

חזרה לראש העמוד
1

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא