נושא: Mass Effect 3 - הנושא הרשמי
1  2  3  36
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 12.12.2010, 12:55

ברירת מחדל Mass Effect 3 - הנושא הרשמי

בויה!
מראש אני אומר שהת'רד הזה יהיה עם ספויילרים לME1-2, מן הסתם, אז להזהר!
הכריזו על ME3, כולם רוטטים בתחתונים והגיע זמן לנושא רשמי לכל המידע שישפך לנו בשנה הקרובה.
תאריך יציאה? חגים 2011 (פחות משנתיים אחרי השני).
מיקום? פאקינג כדור הארץ (בין השאר)
הסיטואציה? 7 מליון הרוגים תוך שבוע, ריפרים בכל מקום והם לא חסים אפילו על נשים בריטיות בגיל העמידה עם כוס תה ביד אחת ובסקוויט בשניה.
מולטיפלייר? עדין לא יודעים...

הטריילר:

תמונות:

הדיון...:

נערך לאחרונה על ידי bozeman, 05.05.2011 בשעה 19:29.

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

#2   פורסם: 12.12.2010, 13:20

וואו, זה הפרצוף CG הכי מציאותי שראיתי בחיים שלי, ממש אמיתי לגמרי, אם לא הייתי רואה את המסביב הייתי יכול לחשוב שהוא אדם בשר ודם

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

האווטר המגניב של 2dmx2

מנהל פורום Xbox

#3   פורסם: 12.12.2010, 13:24

יש לי מילה אחת להוסיף.
יס!

שואף לשלמות

#4   פורסם: 12.12.2010, 14:35

הלוואי וגרסת ה PC לא תרוץ על Unreal Engine 3 :\

תוכן שיצרתי:

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#5   פורסם: 12.12.2010, 15:09

לקח לי כמה דקות להתאושש (וסיגריה...)
PREORDER כבר נשלח (סתם, עוד לא ראיתי שפרסמו את גירסת האספנים אולטימייט )

חגים 2011 כ"כ הולכים להיות מעולים...

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#6   פורסם: 12.12.2010, 15:28

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
לקח לי כמה דקות להתאושש (וסיגריה...)
PREORDER כבר נשלח (סתם, עוד לא ראיתי שפרסמו את גירסת האספנים אולטימייט )

חגים 2011 כ"כ הולכים להיות מעולים...
ואז חצי מהמשחקים ידחו לינואר-אפריל כדי לברוח מCOD של SLEDGE HAMMER...

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#7   פורסם: 12.12.2010, 15:30

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ואז חצי מהמשחקים ידחו לינואר-אפריל כדי לברוח מCOD של SLEDGE HAMMER...
העניין הוא שזה לא רק COD השנה, דווקא אולי COD יברח מUC3 או רזי3 (או ME3, או AC3 - הרבה 3 יש...)
והאמת? חוץ מME3 שהוא הבחירה הראשונה שלי, אני אשמח לפיזור קצת יותר גדול מחודשיים...

האווטר המגניב של Shapira500

משתמש ותיק

#8   פורסם: 12.12.2010, 15:32

זה בערך המשחק שהכי ציפיתי לו בVGA.הוא הולך להיות כל כך טוב!
עונת החגים 2011 הולכת להיות אחת מהטובות ביותר בדור הזה.

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#9   פורסם: 12.12.2010, 15:36

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
העניין הוא שזה לא רק COD השנה, דווקא אולי COD יברח מUC3 או רזי3 (או ME3, או AC3 - הרבה 3 יש...)
והאמת? חוץ מME3 שהוא הבחירה הראשונה שלי, אני אשמח לפיזור קצת יותר גדול מחודשיים...
ו-SKYRIM, אל תשכח את SKYRIM
והשמועות אומרות גם דיאבלו 3 ולא לשכוח את גירס 3... 2011 טרוף!

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#10   פורסם: 12.12.2010, 15:39

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ו-SKYRIM, אל תשכח את SKYRIM
והשמועות אומרות גם דיאבלו 3 ולא לשכוח את גירס 3... 2011 טרוף!
כן, רציתי לרשום אותם, אבל כבר לחצתי שלח

אכן, אני חוסך מעכשיו (ואתה צריך לחסוך גם ל360 חדשה, הרי לא תשחק גירס, פורצה (ושמירות מME2...) במחשב )

עילוי

#11   פורסם: 12.12.2010, 16:12

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה

אכן, אני חוסך מעכשיו (ואתה צריך לחסוך גם ל360 חדשה, הרי לא תשחק גירס, פורצה (ושמירות מME2...) במחשב )
נדב רוצה סופר ווי

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#12   פורסם: 12.12.2010, 16:32

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
נדב רוצה סופר ווי
הייתי קונה 360 רק בשביל ME3... (ואפילו אם הוא יצא יחד עם ווי חדשה (ואז אני אקנה גם וגם))

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#13   פורסם: 12.12.2010, 16:43

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה

אני מתחיל מחדש את ME1-2 במחשב, קונה אותם שם כשיהיה מבצע בסטים בשנה הקרובה וגם את ME3 אני קונה למחשב. באמת שנמאס לי להתעסק עם הבעיות של הגרסת 360, גם בME1 וגם בME2 ועכשיו שאפילו הלפטופ שלי מסוגל להריץ אותם אז בכלל המצב טוב.

בנושא פורצה וגירס, אני אשחק אותם בדיוק כמו ששחקתי בפורצה 2 וגירס 2, לבד ובמסך מפוצל כשבא חבר. לא קונה 360 חדשה ולא קונה פס3 חדשה, המכשיר הבא שלי זה או PC חזק אם המצב הפיננסי יאפשר או המכשיר הבא של נינטדו (או סוני/מיקרוסופט, תלוי מי יוציא קודם). נמאס לי לבזבז כסף על קונסולות בדור הזה, יש גבול.

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#14   פורסם: 12.12.2010, 16:45

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מתחיל מחדש את ME1-2 במחשב, קונה אותם שם כשיהיה מבצע בסטים בשנה הקרובה וגם את ME3 אני קונה למחשב. באמת שנמאס לי להתעסק עם הבעיות של הגרסת 360, גם בME1 וגם בME2 ועכשיו שאפילו הלפטופ שלי מסוגל להריץ אותם אז בכלל המצב טוב.

בנושא פורצה וגירס, אני אשחק אותם בדיוק כמו ששחקתי בפורצה 2 וגירס 2, לבד ובמסך מפוצל כשבא חבר. לא קונה 360 חדשה ולא קונה פס3 חדשה, המכשיר הבא שלי זה או PC חזק אם המצב הפיננסי יאפשר או המכשיר הבא של נינטדו (או סוני/מיקרוסופט, תלוי מי יוציא קודם). נמאס לי לבזבז כסף על קונסולות בדור הזה, יש גבול.
ועם מי תשחק מולטי של חבורת N7 מול הריפרס?!?!? הא? על זה לא חשבת...

עילוי

#15   פורסם: 12.12.2010, 16:47

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
הייתי קונה 360 רק בשביל ME3... (ואפילו אם הוא יצא יחד עם ווי חדשה (ואז אני אקנה גם וגם))
למה? יש לו PS3 וגם מחשב לא רע, למה לו לקנות 360 רק בשביל המשחק הזה? במקומו לא הייתי קונה 360 כל עוד אני צריך להוציא יותר מאיזה 800 שקל, וחוץ מזה נמאס לו לשלם על לייב אז בכלל אני לא רואה את נדב קונה 360, גם לא בשביל גירס(אבל אני עדיין בתקווה שהגרסת קינקט של CHILD OF EDEN תוסיף הרבה ערך מוסף למשחק והא ינסה אצל חבר וידלק...האמת עכשיו חשבתי על זה וזה גם לא ישכנע אותו כי אין סיכוי שזה יהיה כל כך טוב שהוא לא פשוט ישחק במשחק עם גיימפאד על הפס3 שלו).

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#16   פורסם: 12.12.2010, 17:11

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
למה? יש לו PS3 וגם מחשב לא רע, למה לו לקנות 360 רק בשביל המשחק הזה? במקומו לא הייתי קונה 360 כל עוד אני צריך להוציא יותר מאיזה 800 שקל, וחוץ מזה נמאס לו לשלם על לייב אז בכלל אני לא רואה את נדב קונה 360, גם לא בשביל גירס(אבל אני עדיין בתקווה שהגרסת קינקט של CHILD OF EDEN תוסיף הרבה ערך מוסף למשחק והא ינסה אצל חבר וידלק...האמת עכשיו חשבתי על זה וזה גם לא ישכנע אותו כי אין סיכוי שזה יהיה כל כך טוב שהוא לא פשוט ישחק במשחק עם גיימפאד על הפס3 שלו).
במקרה שלו אני עוד יכול להבין... אבל סה"כ החוויה של אנשים על קונסולה בד"כ הרבה יותר מאשר המחשב. תוסיף לזה שכבר יש לו את שני המשחקים על ה-360 ... (ואיך שהוא - הוא לא יסיים אותם על הPS3 או אפילו המחשב לצורך העניין)

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#17   פורסם: 12.12.2010, 17:31

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
במקרה שלו אני עוד יכול להבין... אבל סה"כ החוויה של אנשים על קונסולה בד"כ הרבה יותר מאשר המחשב. תוסיף לזה שכבר יש לו את שני המשחקים על ה-360 ... (ואיך שהוא - הוא לא יסיים אותם על הPS3 או אפילו המחשב לצורך העניין)
אני לגמרי גומר את ME1-2 על הPC מחדש לפני ME3, אני עושה את זה המון (למשל סיימתי לקראת E2 את HL1-2 ואת E1 ).

עילוי

#18   פורסם: 12.12.2010, 17:58

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
כן אבל המשחקים כבר מאוד זולים ובנוסף נדב בכלל מעדיף לשחק עם עכבר ומקלדת.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#19   פורסם: 12.12.2010, 19:14

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
כן אבל המשחקים כבר מאוד זולים ובנוסף נדב בכלל מעדיף לשחק עם עכבר ומקלדת.
כן, התוכנית שלי זה לקנות את ME1 + 2 + 3 בבערך 65$ שזה פחות ממה שחנן ישלם על ME3 כולל משלוח לארץ ל360 (טוב נו, בעצם הוא ישלם איזה 100$ כי הוא יזמין אספנים אבל הבנתם ).

עילוי

#20   פורסם: 12.12.2010, 19:27

אבל אתה לא תראה את הלוגו החדש והיפה של ה360 כל פעם שתדליק את הקונסולה

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#21   פורסם: 12.12.2010, 19:39

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
כן, התוכנית שלי זה לקנות את ME1 + 2 + 3 בבערך 65$ שזה פחות ממה שחנן ישלם על ME3 כולל משלוח לארץ ל360 (טוב נו, בעצם הוא ישלם איזה 100$ כי הוא יזמין אספנים אבל הבנתם ).
אני לא חושב שתצליח לקנות אותו במחיר הזה... (וזה כי משחקי מחשב היום כבר גם עולים 60$ הנבלות...) אבל זה לא משנה - למשחק כזה חייבים גירסת אספנים! יעלה כמה שיעלה!
(ואני מקווה שתמצא את הזמן לסיים אותם, עם הלימודים והכל ומשחקים חדשים...)

מצליחן

#22   פורסם: 12.12.2010, 19:40

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
הבעיה היא שאין משחקים כבר למחשב... עוד מעט אני סוגר שנה עם המחשב החדש שלי והמשחקים היחידים שקניתי לו זה MW2, LEFT 4 DEAD 2 ו- דירט 2... (כי אלה הדברים היחידים הטובים שיצאו למחשב בשנה האחרונה)

אז אחרי ההתאכזבות שלי מקניית המחשב, אני בחיים לא יבין מישהו שעכשיו יבזבז סכום כסף גדול על מחשב עם חומרה חדשה שלא ינצל כלום.. הוא פשוט יפסיד מזה, אם היו משחקים אז כן, אבל כמעט ואין.

(SORRY אם ביאסתי אותו אבל זאת ההרגשה שלי אחרי שנה עם PC חזק)

עילוי

#23   פורסם: 12.12.2010, 19:59

Sudden_Hitman
ציטוט:
צפה בהודעה
הבעיה היא שאין משחקים כבר למחשב... עוד מעט אני סוגר שנה עם המחשב החדש שלי והמשחקים היחידים שקניתי לו זה MW2, LEFT 4 DEAD 2 ו- דירט 2... (כי אלה הדברים היחידים הטובים שיצאו למחשב בשנה האחרונה)

אז אחרי ההתאכזבות שלי מקניית המחשב, אני בחיים לא יבין מישהו שעכשיו יבזבז סכום כסף גדול על מחשב עם חומרה חדשה שלא ינצל כלום.. הוא פשוט יפסיד מזה, אם היו משחקים אז כן, אבל כמעט ואין.

מה עם סטארקראפט וסיב5? מספקים גיימפליי מצויין ומולטי מהנה שמאריך משמעותית את חיי המשחק, היה גם את AMNESIA שנראה כמו משחק אימה טוב.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#24   פורסם: 12.12.2010, 20:02

Sudden_Hitman
ציטוט:
צפה בהודעה

את CIV 5 קנית? את SC2? ובערך כל משחק שיצא ל360 חוץ מפייבל 3 והיילו? מה קנית לקונסולות?

וחנן, תתפלא. דבר ראשון משחקי PC לא עולים 60$, רק הטרנד משחקי מלחמה הראליסטים גרם משום מה לכולם לתמחר ב60$ ואני ממש בספק אם ME3 יעלה 60$. לא רק זה אלה ME2 עלה 45$ בהזמנה מוקדמת ואני מקווה שכך גם ME3. בנוסף במבצעים שהיו במאי הייתי יכול לקנות ב30$ את ME1+2 כך שאני ממש בספק אם אני לא אוכל להשיג בשנה הקרוב מתישהו את ME1+2 בסביבות ה20$. איך שלא תסתכל על זה להיות גיימר PC זה הרבה יותר זול

האווטר המגניב של InterAl

שואף לשלמות

#25   פורסם: 12.12.2010, 20:38

SC2,CIV5,AMNESIA ממש לא דורשים מחשבים חזקים. משחקי המולטיפלטפורם שיצאו גם ל-PC - בטח שלא. היחיד שאני יכול לחשוב עליו מהשנים האחרונות הוא רק ARMA2 ואולי cryostasis, אבל זה כי המנוע שלו גרוע.

האווטר המגניב של Nucleus_Dawn

משתמש משקיען

#26   פורסם: 12.12.2010, 20:44

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
את CIV 5 קנית? את SC2? ובערך כל משחק שיצא ל360 חוץ מפייבל 3 והיילו? מה קנית לקונסולות?

וחנן, תתפלא. דבר ראשון משחקי PC לא עולים 60$, רק הטרנד משחקי מלחמה הראליסטים גרם משום מה לכולם לתמחר ב60$ ואני ממש בספק אם ME3 יעלה 60$. לא רק זה אלה ME2 עלה 45$ בהזמנה מוקדמת ואני מקווה שכך גם ME3. בנוסף במבצעים שהיו במאי הייתי יכול לקנות ב30$ את ME1+2 כך שאני ממש בספק אם אני לא אוכל להשיג בשנה הקרוב מתישהו את ME1+2 בסביבות ה20$. איך שלא תסתכל על זה להיות גיימר PC זה הרבה יותר זול
אני יודע שלא ניסית, אבל שכנעת אותי. ברגע שיהיה איזה מבצע עליהם, אני קונה אותם (+DLC אם אפשרי) ומסיים אותם שוב. בכל מקרה רציתי לעשות כמה שינויים בשמירה של השפרד הרע שלי (לעשות אותו בחורה, למשל).

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#27   פורסם: 12.12.2010, 21:20

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
SC2,CIV5,AMNESIA ממש לא דורשים מחשבים חזקים. משחקי המולטיפלטפורם שיצאו גם ל-PC - בטח שלא. היחיד שאני יכול לחשוב עליו מהשנים האחרונות הוא רק ARMA2 ואולי cryostasis, אבל זה כי המנוע שלו גרוע.
הוא לא אמר שאין משחקים שמנצלים את הכוח של המחשב שלו, הוא אמר שאין משחקים למחשב וזה פשוט לא נכון. חוץ מזה CIV5 יכול לפעמים לחנוק גם מחשב ממש חזק (נגיד אחד עם 5870HD...) אבל זה כנראה ממנוע לא יעיל ולא סיבה אחרת.

עילוי

#28   פורסם: 12.12.2010, 21:22

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה

את me1-2 אפשר לקנות גם לאקס בוקס ב30 דולר ואפילו פחות ועוד יש לך עותק פיזי.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

האווטר המגניב של nir 2

נינג'ה בלגי

#29   פורסם: 12.12.2010, 21:35

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
את שניהם ביחד ב30$ אין מצב.

XBOX gamertag: nir 2
playstation ID: NLR5

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#30   פורסם: 12.12.2010, 21:36

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
יש לך קישור לאיך אני יכול להשיג את ME1+2 ב110 שקל? ולא לשכוח שזה כולל משלוח. הכי זול שאני מצאתי זה 160 שקל בSHOPTO שזה יוצא 43$.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 12.12.2010 בשעה 21:40.

1  2  3  36

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא