משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
13.12.2010, 19:20
|
|
|
DrKeo |
ציטוט: |
 |
|
|
כמו שכבר אמרתי, את ME1 מכרו כמה וכמה פעמים בסטים ב5$ כך שאני בטוח שאני אוכל להשיג אותו בסטים בשנה הקרובה במחיר הזה. זה אומר שאת ME2 אני צריך להשיג ב20$ שזה לא כזה תלוש מהמציאות (כבר מכרו אותו ב25$ במבצעים של סטים במאי) ולהזמין מראש את ME3 ב45$, אותו סכום שנמכר ME2 במכירה מוקדמת ויצאתי ב70$ שזה 250 שקל. רוב האנשים פה יוציאו בערך ככה על ME3 ל360 שלהם ובניגוד אליהם אני אשחק בו בערך 30 שניות אחרי שהוא יוצא, לא שבוע ובגרפיקה טובה יותר, חלקה יותר ושליטה טובה יותר. |
|
|
|
|
אבל המחיר יהיה יקר יותר....
|
XBOX gamertag: nir 2
playstation ID: NLR5
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
14.12.2010, 02:30
|
|
|
nir 2 |
 |
|
|
אבל המחיר יהיה יקר יותר.... |
|
|
|
|
איך יקר יותר? זול יותר, אני אקנה את ME3 כנראה בבערך 45$ לעומת האנשים פה בפורוים שישלמו הכי מעט 67$ כשכוללים משלוח, איך זה יקר יותר?
וחנן, אני לא מבין איך מערכת פקודות ליחידה מתקדמת יותר + דיוק של עכבר + סריקת כוכבים מהירה פי 5 זאת לא שליטה טובה יותר.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
14.12.2010, 07:12
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
איך יקר יותר? זול יותר, אני אקנה את ME3 כנראה בבערך 45$ לעומת האנשים פה בפורוים שישלמו הכי מעט 67$ כשכוללים משלוח, איך זה יקר יותר? |
|
|
|
|
בBLAHDVD זה בטח לא 67$.
חוץ מזה שאתה משלם על כל הגירסאות וזה יהיה יותר מ45$
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
14.12.2010, 07:39
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
וחנן, אני לא מבין איך מערכת פקודות ליחידה מתקדמת יותר + דיוק של עכבר + סריקת כוכבים מהירה פי 5 זאת לא שליטה טובה יותר. |
|
|
|
|
אני לא יודע למה אתה חושב שמערכת הפקודות ליחיד מתקדמת יותר, אבל הדיוק של העכבר פחות חשוב פה, השליטה הכללית פשוט לא נוחה. (אולי זה רק אני, אבל מה לעשות, זה מה שאני הרגשתי).
סריקת הכוכבים היא הדבר היחיד שאכן יותר נוח במחשב, אבל גם פה לא מדובר במשהו שהיה גורם לי לבחור בגירסת המחשב.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
14.12.2010, 13:23
|
|
|
nir 2 |
 |
|
|
בBLAHDVD זה בטח לא 67$.
חוץ מזה שאתה משלם על כל הגירסאות וזה יהיה יותר מ45$ |
|
|
|
|
אז לא הבנת את מה שאמרתי, אני יכול לקנות את שלושת המשחקים לPC בבערך 70$ שזה אותו סכום שרוב האנשים פה ישלמו על הגרסת 360 של ME3 בלבד. זה הכל.
וחנן, זה אתה, לי מאוד נוח לשלוט עם עכבר ואפילו נוח יותר (אתמול בדקתי את הדמו של ME2 בסטים, נראה טוב יותר ורץ חלק יותר על הלפטופ שלי מאשר על ה360  ).
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
14.12.2010, 14:15
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אז לא הבנת את מה שאמרתי, אני יכול לקנות את שלושת המשחקים לPC בבערך 70$ שזה אותו סכום שרוב האנשים פה ישלמו על הגרסת 360 של ME3 בלבד. זה הכל. |
|
|
|
|
אתה כניראה לא הבנתה שזה לא נכון.
כי המשחק יעלה בBLAHDVD פחות מ70$.
זה אומר שבסטים ליקנות את כל המאס אפקט יעלה יותר.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
14.12.2010, 14:51
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אבל הדיוק של העכבר פחות חשוב פה |
|
|
|
|
זה נכון ל-ME1. ב-2 הוא הרבה יותר חשוב.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
15.12.2010, 10:29
|
|
|
nir 2 |
 |
|
|
אתה כניראה לא הבנתה שזה לא נכון.
כי המשחק יעלה בBLAHDVD פחות מ70$.
זה אומר שבסטים ליקנות את כל המאס אפקט יעלה יותר. |
|
|
|
|
דבר ראשון לקנות עכשיו את ME2 לפס3 יעלה לך 232 שקל בלי משלוח בBLAHDVD ואם המשלוח שלהם עולה 2 פאונד זה כבר יוצא 250 שקל שזה 70$. דבר שני, אפילו אם זה יצא 15 שקל יותר, בהפרש של 15 שקל קניתי טרילוגיה לעומת משחק בודד ועוד בגרסה העדיפה...
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
15.12.2010, 16:59
|
|
זה המשחק שאני אישית מאוד מאוד מחכה לו, אני גיימר משנות ה90 המוקדמות ושחקתי בהמון משחקים וME בהחלט נמצא אצלי במקום הראשון. אני רק מקווה שהחלק השלישי לא יהיה הסוף של יקום הME ויהיו משחקים אחרי שיתרחשו שם.
*הטרילר בהחלט גרם לי לצעוק "שפרד תעשה לי ילד" 
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
15.12.2010, 18:07
|
|
ביוור אומרים כי ME3 הוא "משחק סינגל פלייר". האם זה אומר שלא יהיה מולטי? או שהוא לא יהיה רק מולטי? בלי מולטי אבל כן רכיב קואופ? שאלה טובה...
בכל מקרה טוב שהם מתרכזים בו בסינגל...
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
15.12.2010, 18:35
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
ביוור אומרים כי ME3 הוא "משחק סינגל פלייר". האם זה אומר שלא יהיה מולטי? או שהוא לא יהיה רק מולטי? בלי מולטי אבל כן רכיב קואופ? שאלה טובה...
בכל מקרה טוב שהם מתרכזים בו בסינגל... |
|
|
|
|
זה ברור מהתגובה של pacifier שהוא SP בלבד.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
15.12.2010, 21:42
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
דבר ראשון לקנות עכשיו את ME2 לפס3 יעלה לך 232 שקל בלי משלוח בBLAHDVD ואם המשלוח שלהם עולה 2 פאונד זה כבר יוצא 250 שקל שזה 70$. דבר שני, אפילו אם זה יצא 15 שקל יותר, בהפרש של 15 שקל קניתי טרילוגיה לעומת משחק בודד ועוד בגרסה העדיפה... |
|
|
|
|
בגירסא של הPS3 יש את כל הDLC אז זה לא חוכמה לומר כזה דבר.
זה יעלה 216 בלי משלוח ו230 עם משלוח (לפי מה שאתה אומר)
וזה יוצא יקר יותר בערך ב40 ש"ח.
וגם בטח לא יהיה לך כוח לסיים הרבה ASSIGMENTS בשניהם.
משמע שחלק מהצד של החוויה העלילתית היפגע(הצד הכי חזק במשחק).
אז לך, שחקן ששיחק את שני המשחקים קודם לכן גם יעלה יותר וגם החוויה היותר חשובה במשחק תפגע.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
15.12.2010, 21:52
|
|
|
nir 2 |
 |
|
|
בגירסא של הPS3 יש את כל הDLC אז זה לא חוכמה לומר כזה דבר.
זה יעלה 216 בלי משלוח ו230 עם משלוח (לפי מה שאתה אומר)
וזה יוצא יקר יותר בערך ב40 ש"ח.
וגם בטח לא יהיה לך כוח לסיים הרבה ASSIGMENTS בשניהם.
משמע שחלק מהצד של החוויה העלילתית היפגע(הצד הכי חזק במשחק).
אז לך, שחקן ששיחק את שני המשחקים קודם לכן גם יעלה יותר וגם החוויה היותר חשובה במשחק תפגע. |
|
|
|
|
איזה חוויה תפגע לי? של משחקים ששחקתי כבר? ולא הבנתי את החישוב שלך, משחקים חדשים עולים בBLAHDVD לרוב 40 פאונד שזה בערך 250 שקל עם משלוח.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
15.12.2010, 22:00
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
איזה חוויה תפגע לי? של משחקים ששחקתי כבר? ולא הבנתי את החישוב שלך, משחקים חדשים עולים בBLAHDVD לרוב 40 פאונד שזה בערך 250 שקל עם משלוח. |
|
|
|
|
כל הבחירות שלך אי-פעם ייקבעו על איך מאס אפקט 3 ישוחק ולכן אם לא תעשה סייד קווסטים
תאבד חלק מהחוויה.
ויש הורדת מיסים של 17% בBLAH אז לפי החישובים שלי זה יוצא 216 בלי משלוח ו230 בערך עם משלוח.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
15.12.2010, 22:24
|
|
|
nir 2 |
 |
|
|
כל הבחירות שלך אי-פעם ייקבעו על איך מאס אפקט 3 ישוחק ולכן אם לא תעשה סייד קווסטים
תאבד חלק מהחוויה.
ויש הורדת מיסים של 17% בBLAH אז לפי החישובים שלי זה יוצא 216 בלי משלוח ו230 בערך עם משלוח. |
|
|
|
|
לפי מה שאני זוכר יש רק משימה אחת בודדת בכל שני המשחקים יחד שתשפיע על משהו וזה עם הסנטורית בסיטדל במשחק הראשון, מעבר לזה הכל זה משימות ראשיות. אבל כך או כך אני מתכוון לשחק הכל, לא לזרוק. ובנושא המחיר, אני עדין בטוח שאני אצא בזול יותר, אין מצב שלא יהיה את ME2 בסטים בשנה הקרובה אפילו ב15$.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
16.12.2010, 08:21
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
לפי מה שאני זוכר יש רק משימה אחת בודדת בכל שני המשחקים יחד שתשפיע על משהו וזה עם הסנטורית בסיטדל במשחק הראשון, מעבר לזה הכל זה משימות ראשיות. אבל כך או כך אני מתכוון לשחק הכל, לא לזרוק. ובנושא המחיר, אני עדין בטוח שאני אצא בזול יותר, אין מצב שלא יהיה את ME2 בסטים בשנה הקרובה אפילו ב15$. |
|
|
|
|
סביר להניח שתוכל לקנות אותו בזול, כבר היום אתה יכול לקנות את ME2 לבוקס במחירים של 15-20$.
ולא - המון בחירות ישפיעו על ME3 - הרבה יותר ממה שאתה חושב.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
16.12.2010, 08:35
|
|
|
אני חייב לומר שאני די בטוח שנדב צודק פה בעניין ושאין השלכות למשימות הצדדיות, אני כמעט בטוח שראיתי את זה איפהשהו באיזה ראיון עם הדוקטורים, זה גם לא כל כך הגיוני לחשוב שכל כך הרבה החלטות יבואו לידי ביטוי ובאותו זמן עוד יבואו לידי ביטוי בצורה שהיא אינטגרלית ומשמעותית במשחק.
ספויילר! רבאק אפילו ההחלטה במשימה של NOVERIA אם להרוג או לא להרוג את הRACHNI QUEEN קיבל הד במשחק השני בדמות שיחה קצרצרה בILLIUM מבחורה לא קשורה שלא מסבירה כלום על עצמה ורק זורקת לך חצי משפט וכנראה אם הצלנו אותם אז הם יעזרו נגד הריפרים ובזה נגמר הסיפור, בוא נגיד שזה לא כל INTRICATE כל הסבך של המשימות ואיך הם משפיעות.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
16.12.2010, 09:18
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
אני חייב לומר שאני די בטוח שנדב צודק פה בעניין ושאין השלכות למשימות הצדדיות, אני כמעט בטוח שראיתי את זה איפהשהו באיזה ראיון עם הדוקטורים, זה גם לא כל כך הגיוני לחשוב שכל כך הרבה החלטות יבואו לידי ביטוי ובאותו זמן עוד יבואו לידי ביטוי בצורה שהיא אינטגרלית ומשמעותית במשחק.
ספויילר! רבאק אפילו ההחלטה במשימה של NOVERIA אם להרוג או לא להרוג את הRACHNI QUEEN קיבל הד במשחק השני בדמות שיחה קצרצרה בILLIUM מבחורה לא קשורה שלא מסבירה כלום על עצמה ורק זורקת לך חצי משפט וכנראה אם הצלנו אותם אז הם יעזרו נגד הריפרים ובזה נגמר הסיפור, בוא נגיד שזה לא כל INTRICATE כל הסבך של המשימות ואיך הם משפיעות. |
|
|
|
|
דווקא זה נראה לי ממש משהו שיבוא לידי ביטוי במשחק השלישי שהיא תבוא עם כל הגזע שלה לעזור במלחמה נגד הריפרס...
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
16.12.2010, 10:31
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
דווקא זה נראה לי ממש משהו שיבוא לידי ביטוי במשחק השלישי שהיא תבוא עם כל הגזע שלה לעזור במלחמה נגד הריפרס... |
|
|
|
|
אבל רשמתי שזה יבוא לידי ביטוי, אבל שהביטוי הוא לא ממש INTRICATE כזה, אלה פשוט או שהם שם או שהם לא, ויותר מזה איך שהעבירו לשחקן את זה על ILIUM היה סתמי למדי.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
16.12.2010, 10:47
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
אבל רשמתי שזה יבוא לידי ביטוי, אבל שהביטוי הוא לא ממש INTRICATE כזה, אלה פשוט או שהם שם או שהם לא, ויותר מזה איך שהעבירו לשחקן את זה על ILIUM היה סתמי למדי. |
|
|
|
|
זה בדיוק העניין - שזה יהיה "הפתעה" יחסית גדולה. בכל מקרה אני בטוח שתהיה הרבה השפעה.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
16.12.2010, 12:20
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
זה בדיוק העניין - שזה יהיה "הפתעה" יחסית גדולה. בכל מקרה אני בטוח שתהיה הרבה השפעה. |
|
|
|
|
מה אני יגיד לך, אני רוצה לקוות שכן אבל יש לי אישית הרגשה שלא, בכללי קצת התבאסתי על המשחק השני, הוא הרגיש לי מאוד מנותק מהראשון, כאילו יכלו לוותר על הראשון ולקרוא ל MASS EFFECT 2 פשוט MASS EFFECT וזה עדיין היה תופס כמשחק לא רע בכלל.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
16.12.2010, 13:14
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
מה אני יגיד לך, אני רוצה לקוות שכן אבל יש לי אישית הרגשה שלא, בכללי קצת התבאסתי על המשחק השני, הוא הרגיש לי מאוד מנותק מהראשון, כאילו יכלו לוותר על הראשון ולקרוא ל MASS EFFECT 2 פשוט MASS EFFECT וזה עדיין היה תופס כמשחק לא רע בכלל. |
|
|
|
|
אני הרגשתי ממש להיפך - בגלל שהיו המון מקומות של רפרנסים לבחירות מהמשחק הראשון, אז אפילו אם זה היה רק במשפטים בשיחות או דברים כאלו - זה מאוד חיבר אותי לראשון.
וכמובן היו עוד דברים שממש השפיעו. ויותר חשבו - כנראה ישפיעו. כמו שכתבתי כבר בעבר, אני מעריך שכל מי שפגשנו ועשינו איתו בחירות חשובות כמו הקרוגנים, המלכה של הרכני, הגת' בשני, בעולם של הצמח ועוד לא מעט קווסטים - בסוף כולם יבואו לעזור במידה ואכן עשית את הבחירות הללו.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
16.12.2010, 13:31
|
|
|
אתה לא מרגיש שזה שהם פשוט יבואו לעזרתך בשלישי הוא מן סוג של COP-OUT כזה?
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #84 פורסם:
16.12.2010, 14:35
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
אתה לא מרגיש שזה שהם פשוט יבואו לעזרתך בשלישי הוא מן סוג של COP-OUT כזה? |
|
|
|
|
לא, למה?
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
16.12.2010, 14:40
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
לא, למה? |
|
|
|
|
כי זאת מן תוצאה בינארית כזאת, כלומר לא נראה לי שיש לכולם קשר אחד לשני, פשוט או שהם יופיעו לצידך או שהם לא בלי תוצואות מעניינות אחרות.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
16.12.2010, 14:46
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
כי זאת מן תוצאה בינארית כזאת, כלומר לא נראה לי שיש לכולם קשר אחד לשני, פשוט או שהם יופיעו לצידך או שהם לא בלי תוצואות מעניינות אחרות. |
|
|
|
|
מכיוון שאנחנו לא יודעים - אנחנו יכולים רק לשער מה יהיה. יכול להיות שזה יהיה "סתם" איזו קאט-סין, ויכול להיות השפעה הרבה יותר מהותית - וזאת מבלי לדבר שנוח לנו לחשוב שהם לצידך - אבל זה ממש לא ברור - יכול להיות שחלקם בכלל יהיו נגדך...
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
16.12.2010, 15:05
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
מכיוון שאנחנו לא יודעים - אנחנו יכולים רק לשער מה יהיה. יכול להיות שזה יהיה "סתם" איזו קאט-סין, ויכול להיות השפעה הרבה יותר מהותית - וזאת מבלי לדבר שנוח לנו לחשוב שהם לצידך - אבל זה ממש לא ברור - יכול להיות שחלקם בכלל יהיו נגדך... |
|
|
|
|
אכן בינתיים אלה דיבורים לריק אבל ממה שהרגשתי מהמשחק השני(אבל עדיין לא שיחקתי בו פעמיים אז אולי אני יחשוב אחרת כי את הראשון סיימתי איזה 6 פעמים) זה שההחלטות שלי מקבלות הד נורא שטחי וסתמי, כמו שכבר כתבתי הרגשתי שהמשחק השני קצת מנותק מהסיפור של הראשון, לא יודע אם יש לי הסבר מדוייק אבל ככה הרגשתי.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
16.12.2010, 15:21
|
|
|
אל תבנה על השפעה גדולה מדי של הבחירות שלך על המשך הסדרה. BIOWARE אף פעם לא עשו את זה בעבר, ואין סיבה מיוחדת לחשוב שהפעם זה ישתנה.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #89 פורסם:
16.12.2010, 15:23
|
|
|
InterAl |
 |
|
|
אל תבנה על השפעה גדולה מדי של הבחירות שלך על המשך הסדרה. BIOWARE אף פעם לא עשו את זה בעבר, ואין סיבה מיוחדת לחשוב שהפעם זה ישתנה. |
|
|
|
|
זה לא נעשה אף פעם, ככה שקשה לקבל עמדה כזאת...
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #90 פורסם:
16.12.2010, 15:25
|
|
|
InterAl |
 |
|
|
אל תבנה על השפעה גדולה מדי של הבחירות שלך על המשך הסדרה. BIOWARE אף פעם לא עשו את זה בעבר, ואין סיבה מיוחדת לחשוב שהפעם זה ישתנה. |
|
|
|
|
אולי אבל אל תשכח שמההתחלה חלק נכבד מהPR של המשחק נסב סביב הנושא שזה טרילוגיה ושכל ההחלטות שעשית יעברו בין משחק למשחק, לא נראה שהם שמו את האספקט הזה(במשחקים האחרים שלהם) באור הזרקורים כמו עם מאס אפקט.
|
|
|
|
|
|
|
|
|