נושא: סלולריים, ניידים ומשחקים עבורם - דיון ראשי
1  2  3  52
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Nucleus_Dawn

משתמש משקיען

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 06.10.2011, 08:04

חדשות לא נעימות כל כך.
יום אחרי שאפל הכריזו על הS4, סטיב ג'ובס נפטר ממחלת הסרטן, בה הוא נלחם כבר שנים ארוכות.

בין אם אתם אוהבים את מוצרי אפל ובין אם לא, פועלו של סטיב ג'ובס היה נרחב ומגוון. מדובר בגאון אדיר ששינה את הדרך בה אנחנו צורכים מוזיקה, עשה מהפך משמעותי בשוק הסלולרי והגדיר מחדש את המושג "סרט אנימציה".

בנימה קצת פחות רגשית, יהיה מאוד מעניין לראות איך אפל תמשיך לתפקד בלעדיו. רבים חושבים שללא סטיב ג'ובס, לא תהייה אפל ושלאחר מותו הם לא ימצאו מי יחליף אותו (הן בתפקדיו המקצועיים והן בחשיבותו המסחרית) והחברה תדרדר חזרה למצב דומה לתקופה בה הוא עזב את החברה והקים את Pixar.
יהיה מעניין לראות אם הם יצליחו לשמור על ה"הילה" שלהם כחברה חדשנית ואופנתית גם בלעדיו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#32   פורסם: 06.10.2011, 08:17

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
בנימה קצת פחות רגשית, יהיה מאוד מעניין לראות איך אפל תמשיך לתפקד בלעדיו. רבים חושבים שללא סטיב ג'ובס, לא תהייה אפל ושלאחר מותו הם לא ימצאו מי יחליף אותו (הן בתפקדיו המקצועיים והן בחשיבותו המסחרית) והחברה תדרדר חזרה למצב דומה לתקופה בה הוא עזב את החברה והקים את Pixar.
יהיה מעניין לראות אם הם יצליחו לשמור על ה"הילה" שלהם כחברה חדשנית ואופנתית גם בלעדיו.
סליחה על הציניות מראש, אבל יש משפט מאוד נכון שאומר ''בתי הקברות מלאים באנשים שאין להם תחליף''.

באמת עצוב לשמוע שהוא נפטר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#33   פורסם: 06.10.2011, 16:25

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
כשאני אראה את המסכים האיכותיים הרבה יותר, אני אאמין. גם אם זה המצב, המסך של האייפון פשוט מאוד מדהים. אחד הטובים ביותר בשוק והתמונה חדה יותר מהרבה מאוד מסכים אחרים.
כשתראה תאמין? מה עשית מהמסך של האייפון? מדובר במסך LED פשוט, הכי פשוט שיש. הדבר היחיד שיש למסך הזה היא הרזולוציה שלו וברגע שמסכי EMOLED שעליונים בהרבה למסכי LED יקבלו רזולוציה זהה וגבוהה יותר אז המסך של האייפון ישאר הרבה מאחור (למרות שאז תגיד שהמסך שלו מספיק או משהו כזה).
Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
חנות מוגבלת שלא נותנת לך כלום? היא גדולה פי כמה מהחנות של אמזון ויש שם יותר אפליקציות, מאשר כל האפליקציות הקיימות לאנדרואיד. עוד יתרון משמעותי - כל האפליקציות שם בטוחות. לא צריך להתעסק עם אפליקציות פרוצות שפוגעות בטלפון (כפי שקורה לאנשים לא מעט עם טלפוני אנדרואיד).
בהחלט מגבילה ובהחלט לא נותנת לך שום דבר בחזרה. כל מה שאתה מקבל מאייטיונס זה מגבלות, מגבלות ועוד מגבלות. עם כל הכבוד לקרא למערכת שאונסת אותך אליה והכל עם DRM (פעם ניסית להשתמש במוסיקה שקנית בITUNES מחוץ לITUNES? אני משער שלא כי זה לא אפשרי...) כסוג של יתרון זה ממש מוזר. ITUNES תוכנה כבידה בעלת אפס יתרונות. זה שיש לאייפון יותר אפליקציות מאשר לאנדרואיד (וגם זה מצטמצם כרגע, בכל זאת האנדרואיד הגיע שנתיים וחצי אחרי האייפון לשוק) לא קשור לאייטיונס, זה פשוט ההצע של המכשיר. דווקא ההפך, זה שההצע הזה כבול לITUNES הוא בדיוק החיסרון הגדול של האייפון.
Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
הממשק פשוט יותר נוח לי. ניסיתי אותו. ניסיתי אנדרואיד. הוא הרבה יותר נוח ואינטואטיבי.
תן לי דוגמה, משהו שאתה עושה באייפון שהממשק של האנדרואיד לא עושה במקום לזרוק סיסמאות. אני יכול להביא לך הרבה פיצ'רים של מערכת ההפעלה והממשק של האנדרואיד שאין באייפון, יש לך דוגמה הפוכה?
Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
נתח השוק של האייפון גדול מכל המתחרים שלו באופן משמעותי מאוד. זו עובדה, שאין שום דרך לערער עליה, כי אין אף סמראטפון יחיד שיש לו אפילו חצי מנתח השוק של האייפון.
יש הרבה פאנבואים של אנדרואיד, או סתם אנשים ששונאים את אפל שכל הזמן עושים השוואה בין האייפון לאנדרואיד, כאשר ההשוואה הזאת (כפי שכבר אמרתי) סתמית ולא מראה שום דבר. אם אתה רוצה להשוות משהו לאנדרואיד, תשווה את כל מכשירי הiOS ואז אתה תראה בבירור שגם פה יש הרבה יותר באופן משמעותי.
העליונות האדירה הזאת במספרים היא הסיבה שכמעט כל אפליקציה שיוצאת לסמארטפונים מפותחת קודם כל עבור האייפון ורק לאחר מכן חושבים על לפתח לאנדרואיד. לפי מגמת המכירות של מכשירי iOS בכל העולם, הפער הזה רק גדל וגדל.
כל זה טוב ויפה, אם זה רק היה מחובר למציאות...

וזה כבר 2011:

וכמובן צריך לזכור, האנדרואיד יצא שנתיים וחצי אחרי האייפון...
Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
לא יודע למה חברים שלך מקנאים, אבל אני יודע שיש לי את האייפון 4 שלי יותר משנה ואפילו לא חשבתי לפרוץ אותו. יש לי המון אפליקציות, המון משחקים וגישה רציפה לאינטרנט. פרט להגבלות המפגרות (שהן חלק מאסטרטגיה מאוד ברורה של אפל, של למנוע פיצ'רים ברורים מאליהם בתחילת הדרך ואז לאט לאט לשחרר אותם, כדי להציג אותם כמשהו מדהים וחדש) של קביעת הצלילים לדברים שונים, לא היה חסר לי שום דבר מעולם.
למה חברים שלי מקנאים?
כי הם מכווצים עיניים כדי לקרא משהו באינטרנט והמסך שלהם נראה להם כמו מניטורה אחרי שהם משחקים על המכשיר שלי. כי כשבא לי להחליף צלצול אני תופס MP3 על המכשיר שלי, חותך אותו בתוך הטלפון ותוך בערך 45 שניות יש לי צלצול חדש בזמן שהם צריכים לעבוד דרך ITUNES, צריכים להמיר פורמטים וכמובן לחבר את המכשיר למחשב. כי כשיש לחבר אחר שלי עם כל טלפון שהוא לא אייפון שיר שאני אוהב הוא שולח לי אותו דרך בלותות' תוך 20 שניות ואני יכול כבר לשמוע אותו. אולי גם כי כשבא לי לשמוע רדיו אני פשוט שומע רדיו במכשיר שלי, אולי גם כי יש לי ווידג'טים על המסכים הראשיים שיש להם קוסטמיזציה מלאה, אולי כי כשאני נכנס לאתר אינטרנט שיש בו FLASH אז הוא אשכרה עולה, אולי כי אני יכול להשתמש בטלפון שלי כ-FLASH DRIVE, אולי כי אני יכול להטעין את המכשיר שלי עם כל MICRO USB כמו כל סמארטפון שקיים חוץ מאשר אייפון, אולי כי באמת שומעים משהו בספיקר שלי, אולי כי יש לי פלאש לד כפול במצלמה שיכול להאיר פחות או יותר אצטדיון כדורגל, אולי כי אני יכול לכתוב תוכנה וישר להריץ אותה על המכשיר שלי (בכל זאת אני והחבר'ה שלי תכנתים כולם), אולי כי כל המדיה שלי על המכשיר חופשית לגמרי ואני יכול לעשות בה מה שאני רוצה כמו למשל... להעתיק משהו שיש לי על המכשיר למחשב שאני מחבר אותו או אפילו בבלותות' וכו'...

להמשיך? כי יש לי עוד המון דוגמאות.

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
למישהו שממש רוצה לקרוא קבצי PDF בטלפון שלו (למרות שמעולם לא יצא לי לחשוב על זה אפילו), אז אני מניח שהHTC DESIRE עדיף. לכל שאר המשתמשים, שרק רוצים מכשיר נוח במיוחד, שיש בו את כל הפיצ'רים החשובים לסמארטפון, האייפון הוא ללא ספק אפשרות טובה מאוד.
סליחה אבל פיצ'ר חשוב של סמארטפון זה לפתוח קבצי PDF, DOC, PPT, אקסל וכו'. אני לא מבין, אתה לא בודק את המייל שלך בטלפון? זה הפיצ'ר הכי בסיסי של סמארטפון. על כל מייל שני יש לך קובץ אופיס או PDF מצורף, אולי אתה עדין לא מרגיש את זה בצבא אבל כשתגיע ללימודים הPDF יהיה החבר הכי טוב שלך.

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
אין לי מושג מה יש לך נגד האייפון, בכל מקרה. הוא באמת מכשיר מצוין. אני נהנה ממנו מאוד. לא הייתי מחליף אותו עבור שום מכשיר אחר ובעוד שנה-שנה וחצי אני מתכנן לשדרג. יכול להיות שאז אחליף את האייפון בטלפון אחר (כלומר, לא אייפון 5), אבל בשביל זה צריך לחכות ולראות.
זה לא משהו ספציפי נגד האייפון, סתם לא אוהב בכלליות מכשירים שנותנים לך כלום פיצ'רים ביחס לתחרות, חומרה פחות טובה ומנסים לעשות את הכסף שלהם רק על שם וזהו. הWII והאייפון הם בדיוק אותה חיה.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 06.10.2011 בשעה 16:29.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

#34   פורסם: 06.10.2011, 17:39

לגבי האייטונס זה לא מדויק, יש המון קטעים ללא DRM ובכללי האיכות של הקטעים(ברובם, לא יודע אם זה גורף אבל בהחלט רובם) עולה על האיכות שיש לאמאזון לדוגמא להציע, רוב האנשים לא אכפת להם בכלל(לא יודע לאן קאוטיק משתייך בדמוגרפית האודיופילים) אבל בכל זאת לא מאה אחוז נכון איך שהצגת את הדברים.

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#35   פורסם: 06.10.2011, 17:59

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
לגבי האייטונס זה לא מדויק, יש המון קטעים ללא DRM ובכללי האיכות של הקטעים(ברובם, לא יודע אם זה גורף אבל בהחלט רובם) עולה על האיכות שיש לאמאזון לדוגמא להציע, רוב האנשים לא אכפת להם בכלל(לא יודע לאן קאוטיק משתייך בדמוגרפית האודיופילים) אבל בכל זאת לא מאה אחוז נכון איך שהצגת את הדברים.
מה יש ללא DRM? רק פודקאסטים או משהו כזה? אתה לא יכול להוציא שירים, סרטים, סדרות, קליפים ושאר הירקות מהאייטיונס. קנית את זה לאייטיונס, זה נשאר באייטיונז ולעולם לא תוכל להריץ את זה על מכשיר שלא מריץ אייטיונס אולי חוץ מאשר כל מני פיצוחים שאני לא מכיר כי אני כבר לא עם אייפון בערך שנתיים. אייטיונס זאת חנות וכל מה שתקנה בחנות הזאת ישאר בחנות הזאת.

ובכל מקרה אם הוא שומע את המוסיקה שלו באייפון עם אוזניות של אייפון (או כל טלפון אחר) אז כנראה שאין רלוונטיות לאיכות
וד"א, מאיפה אתה מביא את זה שהאיכות נמוכה יותר באמזון? בשניהם יש ביטרייט של 256K. זה נכון שיש לאפל את AAC ולא MP3 אבל MP3 כל מכשיר בעולם בערך יודע לנגן ו-AAC פחות או יותר רק אייטיונס (לא שזה משנה כי לעולם לא תוכל להוציא את השיר מאייטיונס...).

לידע כללי רוב השירים זולים באמזון, 69 סנט לעומת 99 סנט באייטיונס לרוב השירים ו-5$ לדיסק לעומת 10$ באייטיונס.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 06.10.2011 בשעה 18:08.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ארז רונן

כתב

#36   פורסם: 06.10.2011, 18:13

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
סליחה אבל פיצ'ר חשוב של סמארטפון זה לפתוח קבצי PDF, DOC, PPT, אקסל וכו'. אני לא מבין, אתה לא בודק את המייל שלך בטלפון? זה הפיצ'ר הכי בסיסי של סמארטפון. על כל מייל שני יש לך קובץ אופיס או PDF מצורף, אולי אתה עדין לא מרגיש את זה בצבא אבל כשתגיע ללימודים הPDF יהיה החבר הכי טוב שלך.
בלי להכנס למהות הוויכוח הדבילי הזה, למה החלטת שבאייפון אי אפשר לפתוח את הקבצים הנ"ל? היה אפשר לעשות את זה עוד מימי ה-iPhone הראשון בצורה מובנית.

החיים זה לא רק משחקים. בלוג זה לחלשים.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#37   פורסם: 06.10.2011, 18:14

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
מה יש ללא DRM? רק פודקאסטים או משהו כזה? אתה לא יכול להוציא שירים, סרטים, סדרות, קליפים ושאר הירקות מהאייטיונס. קנית את זה לאייטיונס, זה נשאר באייטיונז ולעולם לא תוכל להריץ את זה על מכשיר שלא מריץ אייטיונס אולי חוץ מאשר כל מני פיצוחים שאני לא מכיר כי אני כבר לא עם אייפון בערך שנתיים. אייטיונס זאת חנות וכל מה שתקנה בחנות הזאת ישאר בחנות הזאת.

ובכל מקרה אם הוא שומע את המוסיקה שלו באייפון עם אוזניות של אייפון (או כל טלפון אחר) אז כנראה שאין רלוונטיות לאיכות
וד"א, מאיפה אתה מביא את זה שהאיכות נמוכה יותר באמזון? בשניהם יש ביטרייט של 256K. זה נכון שיש לאפל את AAC ולא MP3 אבל MP3 כל מכשיר בעולם בערך יודע לנגן ו-AAC פחות או יותר רק אייטיונס (לא שזה משנה כי לעולם לא תוכל להוציא את השיר מאייטיונס...).

לידע כללי רוב השירים זולים באמזון, 69 סנט לעומת 99 סנט באייטיונס לרוב השירים ו-5$ לדיסק לעומת 10$ באייטיונס.
לגבי המחירים זה נורא משתנה והם די שקולים(למרות שנראה לי שאמאזון בכלליות בטח זולים באיזה 10 אחוז, בכל זאת זה אמאזון, פאקין החנות הטובה בעולם אם אתה שואל אותי) ככה שאל תיקח מבצעים כדוגמא כי אותם יש באייטונס וגם באמאזון(אולי באמאזון יש יותר מבצעים אבל זה לא עקרוני).

בקשר לאיכות, זה לא נכון, באייטונס(לפחות בפעם האחרונה שאני קראתי/בדקתי) הרוב המכריע הוא 320(או כמה שזה לא יהיה האיכות שאחת מעל 256) ובאמאזון הרוב 192.

למה הוא שומע(שוב אני לא יודע כמה קאוטיק הוא אודיופיל, ההרגשה שלי אומרת שלא כי פשוט אין הרבה כאלה) רק באוזניות? באייטונס אפשר לשמוע גם במחשב וגם במערכת הסלונית ובעצם בכל מקום, שוב זה הכל עניין של כמה אתה אודיופיל כי ברור שמי שבאמת בעניין יעדיף דיסק אבל בהחלט יש כאלה(אני ביניהם) ששומעים הבדלים באיכויות (כשמעבר לאיכות הקובץ עיקר הריכות נובעת מן הסתם מהרמקולים שלך+מגבר והחלל האקוסטי שלך). אגב האקס בוקס קורא AAC
ציטוט:
מה יש ללא DRM? רק פודקאסטים או משהו כזה?
לא לא, יש המון סמוך על סמוך.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#38   פורסם: 06.10.2011, 18:18

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
לגבי המחירים זה נורא משתנה והם די שקולים(למרות שנראה לי שאמאזון בכלליות בטח זולים באיזה 10 אחוז, בכל זאת זה אמאזון, פאקין החנות הטובה בעולם אם אתה שואל אותי) ככה שאל תיקח מבצעים כדוגמא כי אותם יש באייטונס וגם באמאזון(אולי באמאזון יש יותר מבצעים אבל זה לא עקרוני).

בקשר לאיכות, זה לא נכון, באייטונס(לפחות בפעם האחרונה שאני קראתי/בדקתי) הרוב המכריע הוא 320(או כמה שזה לא יהיה האיכות שאחת מעל 256) ובאמאזון הרוב 192.

למה הוא שומע(שוב אני לא יודע כמה קאוטיק הוא אודיופיל, ההרגשה שלי אומרת שלא כי פשוט אין הרבה כאלה) רק באוזניות? באייטונס אפשר לשמוע גם במחשב וגם במערכת הסלונית ובעצם בכל מקום, שוב זה הכל עניין של כמה אתה אודיופיל כי ברור שמי שבאמת בעניין יעדיף דיסק אבל בהחלט יש כאלה(אני ביניהם) ששומעים הבדלים באיכויות (כשמעבר לאיכות הקובץ עיקר הריכות נובעת מן הסתם מהרמקולים שלך+מגבר והחלל האקוסטי שלך). אגב האקס בוקס קורא AAC

כל המוזיקה שלי קניתי בדיסקים ואני מעדיף לשמוע אותה במחשב (מערכת 2.1 מאוד איכותית). עם זאת קניתי אוזניות חדשות מזאג ואני נורא נהנה מהן.

אני רחוק מלהיות אודיופיל.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#39   פורסם: 06.10.2011, 18:21

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה

אבל זה פשוט לא נכון, המוסיקה באמזון היא 256K, מאיפה הבאת שהרוב 192K? ובאייטיונס זה גם 256K, מאיפה הבאת שזה 300+? ד"א, יש לי אחלה אוזניות ובאמת שאני לא מבדיל בין 196 ל300+ כך שלי אישית זה הדבר האחרון שמשנה. ההפך, סתם תופס כמעט פי 2 מקום בטלפון/מחשב.

מאיפה הבאת שאייפון פותח קבצי DOC או אקסל ארז? האייפון לא פותח אותם ללא תוכנות יעודיות שאני מנחש שיש כאלה ואני גם מנחש שהן בתשלום.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 06.10.2011 בשעה 18:29.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ארז רונן

כתב

#40   פורסם: 06.10.2011, 19:00

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה

מאיפה הבאת שאייפון פותח קבצי DOC או אקסל ארז? האייפון לא פותח אותם ללא תוכנות יעודיות שאני מנחש שיש כאלה ואני גם מנחש שהן בתשלום.
הבאתי את זה מכיוון שככה זה. אפליקציות המייל והדפדפן של האייפון פתחו מאז ומעולם מסמכים של וורד, אקסל ופאוורפוינט (ובטח ובטח קבצי PDF), והן עדיין פותחות. ללא אפליקציות עזר זה נפתח לקריאה בלבד, אבל נפתח כמו גדול. אפילו docx.

עם אפליקציות נוספות (בין אם חינמיות ובין אם בתשלום) אפשר בכלל להתפרע ולעשות כל מה שרוצים.

החיים זה לא רק משחקים. בלוג זה לחלשים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש משקיען

#41   פורסם: 06.10.2011, 23:33

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
מה עם זמן בטריה? אני יודע זה נורא תלוי במערכת הפעלה והאייפון לדעתי גם ככה בעייתי(לא באשמתו כן) בזמן(כן קאוטיק אני יודע שאתה לא מרגיש בכך) אז אם יש הפרש שדומה למה שקורה במחשבים ניידים אז זאת עקב אכילס רצינית למכשירי אנדרויד.

אגב אל תשכח משחקים נדב, הפלטפורמה נראה לי מושכת יותר צומת לב ממפתחים(זה לא מעניין אותי כל כך כן? אבל זאת נקודה חשובה להמון אנשים) ורק תראה איזו גרפיקה הולכת באינפיניטי בלייד 2
גלקסי 1 בשימוש עמוס של גלישה+GPS שורד בקושי 12 שעות.

חנן אל תפתח את הטלוויזיה בערוץ 10, ארז הכריז מלחמה על הדת דרך פלאפונים!

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 06.10.2011 בשעה 23:39.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#42   פורסם: 12.10.2011, 23:55

נראה שכל הביקורת על כך שהאייפון 4S מיושן וחלש היתה קצת מוקדמת וחסרת ביסוס.

בכל המבחנים שבוצעו לבדיקת הכוח של האייפון 4S, לעומת סמארטפונים מתחרים (כולל הגלקסי S2 של סמסונג, שנחשב לחזק ביותר בשוק), האייפון החדש נמצא בפסגה, כאשר במקומות היחידים בהם הוא נותר במקום השני, הוא הפסיד לאחיו הגדול - האייפד 2, או הגלקסי טאב (למעשה, האייפון 4S דומה מאוד ביכולות שלו לגלקסי טאב של סמסונג).
למעשה, הבדיקות גם מראות שהאייפון 4 בעל כוח עיבוד דומה מאוד לזה של הגלקסי S2.

הבדיקות גם מראות שהמעבד הגרפי של ה4S באמת חזק פי 8 מקודמו, כפי שאפל טענו.

נראה שכל הטענות על כך שהחומרה של האייפון 4 מפגרת מאחורי המתחרים היו לא מבוססות.

למרות התוצאות הברורות לטובת האייפון החדש, יש כמה סייגים שחשוב להדגיש:
- הגירסא החדשה ביותר של מערכת ההפעלה של הגלקסי S2 (אנדרואיד 2.3.4) לא תומכת במעבד כפול ליבה והגירסא החדשה בהחלט מסוגלת לשפר את הביצועים.
- בקרוב מאוד אמור להחשף הטלפון המוביל החדש של סמסונג, הגלקסי נקסוס (או נקסוס פריים) והוא צפוי לכבוש את הפסגה במבחני הביצועים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של CooKie Monster

מודל לחיקוי

#43   פורסם: 13.10.2011, 00:10

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה

בכל המבחנים שבוצעו לבדיקת הכוח של האייפון 4S, לעומת סמארטפונים מתחרים (כולל הגלקסי S2 של סמסונג, שנחשב לחזק ביותר בשוק), האייפון החדש נמצא בפסגה, כאשר במקומות היחידים בהם הוא נותר במקום השני, הוא הפסיד לאחיו הגדול - האייפד 2, או הגלקסי טאב (למעשה, האייפון 4S דומה מאוד ביכולות שלו לגלקסי טאב של סמסונג).

- הגירסא החדשה ביותר של מערכת ההפעלה של הגלקסי S2 (אנדרואיד 2.3.4) לא תומכת במעבד כפול ליבה והגירסא החדשה בהחלט מסוגלת לשפר את הביצועים.
- בקרוב מאוד אמור להחשף הטלפון המוביל החדש של סמסונג, הגלקסי נקסוס (או נקסוס פריים) והוא צפוי לכבוש את הפסגה במבחני הביצועים.

איייככסס אנדרואיד , אייפון FOREVER

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#44   פורסם: 13.10.2011, 16:18

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה

ההשוואה הזאת אמיתית?
אתה מבין שמדובר במעבד כפול באייפון 4S כשבסאמסונג מריצים את זה רק על מעבד אחד מתוך השניים נכון? למה לא היה שם את הHTC SENSATION?

אם זה התוצאות שהאייפון 4S מביא מול חצי כוח של סמארטפון בן חצי שנה אז מצב החומרה שלו באמת די רע. מה יקרה כשיצא הנקסוס החדש עוד איזה שבועיים? ביצועים כפולים משל האייפון S4 כשהמכשיר יהיה רק בן שבוע? ומה יהיה עוד 4 חודשים כשיבואו המכשירים הבאים של האנדרואיד שיהיו אפילו יותר מתקדמים?

אייפון 4S, מיושן בשוק עוד לפני תאריך היציאה שלו...

ד"א תכיר את הנקסוס החדש:

המסך הקעור הראשון בעולם והחד בעולם (1280X720) שהוא EMOLED, מעבד 1.5GHZ כפול, מכשיר ראשון שרץ על Android 4.0 Ice Cream Sandwich, מגיע עם GPU זהה לזה של האייפד 2 (PowerVR SGX543MP2) ועם סוללת 2050mAh אימתנית.

ד"א, הידעת שIce Cream Sandwich יאיץ את מערכת ההפעלה הנוכחית ב180% וינצל בצורה מלאה מעבדים כפולים? אני רוצה לראות השוואה בין הגלקסי 2S לאייפון 4 עוד שבועיים/שלושה (אין תאריך סופי כי גוגל החליטו לדחות את ההכרזה על הנקסוס פריים בכדי לכבד את סטיב ג'ובס) עם Ice Cream Sandwich. או בעצם אפילו יותר טוב, לראות את ההשוואה של הנקסוס פריים מול האייפון 4S, זה בכלל יהיה מעניין.

ועוד עובדה שלמתי רק לפני כמה ימים, המעבד של האייפון S4 הוא בכלל 800MHZ, הם לקחו את הA5 (מעבד של סמסונג ד"א, גרסה ישנה יותר של המעבד שהולך להיות בנקסוס הOMAP 4470 שירוץ ב1.5GHZ) ועשו לו UNDER CLOCK. לא רק זה אלה גם גיליתי שהורידו את הRAM של המכשיר מ1GB כמו בשמועות בהתחלה ל512MB (בדיוק חצי מהנקסוס פריים שיש לו גיגה). באמת שאני לא יודע איך אפשר להשוות מכשיר כמו הנקסוס פריים לאייפון 4S.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 13.10.2011 בשעה 16:39.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של POKEMON MASTER

שואף לשלמות

#45   פורסם: 13.10.2011, 17:43

BananaJoke
ציטוט:
צפה בהודעה
איייככסס אנדרואיד , אייפון FOREVER
איכס בננה תפוגס forever!!

may the odds be Ever in your Favor

!

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של matan1000

חבר כבוד קהילת PS3

#46   פורסם: 13.10.2011, 17:52

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ההשוואה הזאת אמיתית?
אתה מבין שמדובר במעבד כפול באייפון 4S כשבסאמסונג מריצים את זה רק על מעבד אחד מתוך השניים נכון? למה לא היה שם את הHTC SENSATION?

אם זה התוצאות שהאייפון 4S מביא מול חצי כוח של סמארטפון בן חצי שנה אז מצב החומרה שלו באמת די רע. מה יקרה כשיצא הנקסוס החדש עוד איזה שבועיים? ביצועים כפולים משל האייפון S4 כשהמכשיר יהיה רק בן שבוע? ומה יהיה עוד 4 חודשים כשיבואו המכשירים הבאים של האנדרואיד שיהיו אפילו יותר מתקדמים?

ד"א תכיר את הנקסוס החדש:

המסך הקעור הראשון בעולם והחד בעולם (1280X720) שהוא EMOLED, מעבד 1.5GHZ כפול, מכשיר ראשון שרץ על Android 4.0 Ice Cream Sandwich, מגיע עם GPU זהה לזה של האייפד 2 (PowerVR SGX543MP2) ועם סוללת 2050mAh אימתנית.

ד"א, הידעת שIce Cream Sandwich יאיץ את מערכת ההפעלה הנוכחית ב180% וינצל בצורה מלאה מעבדים כפולים? אני רוצה לראות השוואה בין הגלקסי 2S לאייפון 4 עוד שבועיים/שלושה (אין תאריך סופי כי גוגל החליטו לדחות את ההכרזה על הנקסוס פריים בכדי לכבד את סטיב ג'ובס) עם Ice Cream Sandwich. או בעצם אפילו יותר טוב, לראות את ההשוואה של הנקסוס פריים מול האייפון 4S, זה בכלל יהיה מעניין.

ועוד עובדה שלמתי רק לפני כמה ימים, המעבד של האייפון S4 הוא בכלל 800MHZ, הם לקחו את הA5 (מעבד של סמסונג ד"א, גרסה ישנה יותר של המעבד שהולך להיות בנקסוס הOMAP 4470 שירוץ ב1.5GHZ) ועשו לו UNDER CLOCK. לא רק זה אלה גם גיליתי שהורידו את הRAM של המכשיר מ1GB כמו בשמועות בהתחלה ל512MB (בדיוק חצי מהנקסוס פריים שיש לו גיגה). באמת שאני לא יודע איך אפשר להשוות מכשיר כמו הנקסוס פריים לאייפון 4S.
WTF?כניראה אני צריך לשדרג את הפלאפון הישן שלי כבר

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#47   פורסם: 13.10.2011, 18:04

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ההשוואה הזאת אמיתית?

ד"א תכיר את הנקסוס החדש:

אז מה שאתה אומר שהאייפון החדש יהיה במקום השלישי (מבחינת כוח עיבוד), לעומת שאר הטלפונים בעולם? זה לא נשמע לי נורא בכלל.
זה סמארטפון. אני לא צריך שהוא יהיה הכי חדש והכי טוב כל הזמן. זה שהוא בטופ של הטופ בכל העולם, זה מספיק לי. אם הייתי רוצה טלפון חדש, כל הזמן, אז הייתי צריך לשדרג כל חודשיים.

אגב, למה מסך קעור זה יותר טוב?
זה נראה לי מאוד מסוכן, למען האמת. נראה כאילו טלפון בצורה הזאת יכול להשבר ממש בקלות, גם אם הוא בכיס ואתה מקבל מכה קטנה באמצע הקימור.

נ.ב.
בעדכון התוכנה החדש של האייפון, ניתן להגדיר רינגטון עבור הודעות ונוטיפיקציות ומיילים חדשים וכאלה.
זה נורא מפגר שזה פיטצ'ר חדש ולא אחד שהיה קיים באייפון הראשון, אבל זה טוב שזה קיים.

נ.ב.
בהתחלה ממש לא התשכנעתי שSIRI זה שינוי משמעותי, אבל ככל שאני רואה יותר סרטוני הדגמה של אנשים, אני מתרשם יותר ויותר. יש לרעיון הזה הרבה מאוד השלכות על הדרך שבה משתמשים בטלפון והוא עובד ממש מדהים.
אני מאוד מתרשם מזה עכשיו ויהיה מעניין איך זה יתפתח עוד בהמשך.

נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn, 13.10.2011 בשעה 18:18.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

מודל לחיקוי

#48   פורסם: 13.10.2011, 18:06

איזה יתרונות נותן המסך הקעור של הנקסוס?

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!

חזרה לראש העמוד

עילוי

#49   פורסם: 13.10.2011, 18:28

yoki
ציטוט:
צפה בהודעה
איזה יתרונות נותן המסך הקעור של הנקסוס?
שום דבר, סתם נדב אוהב לחפור למי יש יותר גדול(בלי להעליב נדב).

נדב אתה שוכח שכוח זה לא הכל, כמו שבמחשבים זה לא בהכרח פי 2 ביצועים REAךWORLD כשיש לך מחשב ש"כביכול" פי 2 בכל נתון.

קאוטיק...אני הבנתי שיש בעיה עם הSIRI הזה(נראה די מדהים אגב) וזה שהוא צריך תקשורת DATA תמידית בשביל לעבוד(הוא שולח הבנתי מידע לחוות סרברים של החברה שבנתה את SIRI(שאגב קיים לאייפון הרגיל רק לא ברמה הזאת עד כמה שאני מבין) בשביל להבין "שפה טבעית"

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#50   פורסם: 13.10.2011, 18:35

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
שום דבר, סתם נדב אוהב לחפור למי יש יותר גדול(בלי להעליב נדב).

נדב אתה שוכח שכוח זה לא הכל, כמו שבמחשבים זה לא בהכרח פי 2 ביצועים REAךWORLD כשיש לך מחשב ש"כביכול" פי 2 בכל נתון.

קאוטיק...אני הבנתי שיש בעיה עם הSIRI הזה(נראה די מדהים אגב) וזה שהוא צריך תקשורת DATA תמידית בשביל לעבוד(הוא שולח הבנתי מידע לחוות סרברים של החברה שבנתה את SIRI(שאגב קיים לאייפון הרגיל רק לא ברמה הזאת עד כמה שאני מבין) בשביל להבין "שפה טבעית"
בטח יש יתרון כלשהו למסך קעור. אחרת, למה להתלהב מזה בכלל? כלומר, פעם היו מסכי CRT קמורים ונורא התאמצו כדי להגיע למצב שכל המסכים שטוחים, כי זה יוצר את התמונה הטובה ביותר.
עכשיו זה ההפך מקמור, אז זה אפילו יותר מוצלח?
באמת שלא ברור לי העניין הזה, אבל בטח יש לזה הסבר. זה גם נראה לי פתוח נוח מבחינת ממשק המגע, אבל קשה לדעת אם זה נכון או לא.

זו באמת בעיה במכשיר סלולרי?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#51   פורסם: 13.10.2011, 18:42

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
נ.ב.
בעדכון התוכנה החדש של האייפון, ניתן להגדיר רינגטון עבור הודעות ונוטיפיקציות ומיילים חדשים וכאלה.
זה נורא מפגר שזה פיטצ'ר חדש ולא אחד שהיה קיים באייפון הראשון, אבל זה טוב שזה קיים.
מזל טוב! האייפון מאפשר לך לעשות עכשיו, מה שמכשירים מלפני פחות או יותר 8 שנים נתנו לך לעשות . הבנתי שגם אתה חושב שזה טיפשי, אבל זה באמת ביזיון שזה מגיע רק עכשיו למכשיר שנחשב לאחד הטובים בשוק. השאלה היא האם ניתן לעשות את זה עם כל קובץ MP3 שנמצא על המכשיר גם בלי לעבוד על אייטיונז לחשוב שמדובר ב''רינגטון'' שנקנה מאפל?

חזרה לראש העמוד

עילוי

#52   פורסם: 13.10.2011, 18:50

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
בטח יש יתרון כלשהו למסך קעור. אחרת, למה להתלהב מזה בכלל? כלומר, פעם היו מסכי CRT קמורים ונורא התאמצו כדי להגיע למצב שכל המסכים שטוחים, כי זה יוצר את התמונה הטובה ביותר.
עכשיו זה ההפך מקמור, אז זה אפילו יותר מוצלח?
באמת שלא ברור לי העניין הזה, אבל בטח יש לזה הסבר. זה גם נראה לי פתוח נוח מבחינת ממשק המגע, אבל קשה לדעת אם זה נכון או לא.

זו באמת בעיה במכשיר סלולרי?
האמת מבחינת נוחות זה נראה לי יותר נוח, האייקונים השונים קצת יותר "בהישג אצבע" אבל מבחינת תמונה אין שום סיבה להתלהב מזה, זה פשוט DIFFERENTIATOR ותמיד יהיו אנשים שנהנים מכך שיש להם משהו יחודי, בכל אופן אבל אני חושב שאתה צודק בקשר לסיכול לשבר, זה באמת נראה לי דבר בעייתי.

בכל אופן הוא נראה ממש יפה ואם יש לו בטריה מפלצתית אז מעניין כמה זמן סוללה יש למכשיר הזה.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#53   פורסם: 13.10.2011, 18:58

Nah .. האייפון יותר טוב בהרבה מאנדרואיד .. יש לאבא שלי אייפון ולחבר גלאקסי S2 , עשינו השוואה והאייפון לקח D:

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#54   פורסם: 13.10.2011, 19:00

BananaJoke
ציטוט:
צפה בהודעה
Nah .. האייפון יותר טוב בהרבה מאנדרואיד .. יש לאבא שלי אייפון ולחבר גלאקסי S2 , עשינו השוואה והאייפון לקח D:
בוא תן לנו את הפירוט של ההשוואה שעשית. אחד לאחד.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של POKEMON MASTER

שואף לשלמות

#55   פורסם: 13.10.2011, 19:07

BananaJoke
ציטוט:
צפה בהודעה
רואים שאתה רקוב ...

אפילו במסך האייפון יותר מעפן ותאמיןלי יש ל galaxy s וקניתי אותו ולא את האייפון רק בגלל שהמעבד יותר חזק גודל המסך וכמובן בגלל שההוא לא אייפון

may the odds be Ever in your Favor

!

חזרה לראש העמוד

מודל לחיקוי

#56   פורסם: 13.10.2011, 19:09

Klayman
ציטוט:
צפה בהודעה
בוא תן לנו את הפירוט של ההשוואה שעשית. אחד לאחד.

תגובה מהירה בדפדפן .

מסך מגע יותר מהיר . וגם מגיב מהר .

אפליקציות ומשחקים הרבה ייותר טובים .

אין תקיעות באייפון ובגלקסי היה הרבה מאוד ...

היה לו כמה בעיות בשמיעה של אנשים בשיחה - וזה היה בגאלקסי .

אבל יתרונות בגלאקסי

שמיעת שירים יותר טובה וגם הנגן עצמו היה יותר טוב.

חנות האפליקציות יור נוחה לשימוש ומגיבה מהר מאוד .

קורא PDF בלי בעיה אחת .

ועוד מלא שטויות כאלה חח ... אבל אם אתה אוהב גלאקסי תהנה D: אני אוהב יותר תאייפון וזה לא בגלל המשחקים .

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#57   פורסם: 13.10.2011, 21:14

Klayman
ציטוט:
צפה בהודעה
מזל טוב! האייפון מאפשר לך לעשות עכשיו, מה שמכשירים מלפני פחות או יותר 8 שנים נתנו לך לעשות . הבנתי שגם אתה חושב שזה טיפשי, אבל זה באמת ביזיון שזה מגיע רק עכשיו למכשיר שנחשב לאחד הטובים בשוק. השאלה היא האם ניתן לעשות את זה עם כל קובץ MP3 שנמצא על המכשיר גם בלי לעבוד על אייטיונז לחשוב שמדובר ב''רינגטון'' שנקנה מאפל?
ברור שאי אפשר להגדיר כל קובץ MP3. זו אפל...
צריך להכין קבצים בפורמט הנכון. זה לוקח בערך 20 שניות, אז זה לא כזה נורא, אבל עדין קטע מיותר ואידיוטי מאוד.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#58   פורסם: 14.10.2011, 03:21

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
אז מה שאתה אומר שהאייפון החדש יהיה במקום השלישי (מבחינת כוח עיבוד), לעומת שאר הטלפונים בעולם? זה לא נשמע לי נורא בכלל.
זה סמארטפון. אני לא צריך שהוא יהיה הכי חדש והכי טוב כל הזמן. זה שהוא בטופ של הטופ בכל העולם, זה מספיק לי. אם הייתי רוצה טלפון חדש, כל הזמן, אז הייתי צריך לשדרג כל חודשיים.
האמת שהאייפון היום מקום עשירי פחות או יותר מבחינת כוח, הקטע הוא שצריך שיצא Ice Cream Sandwich כדי באמת שאותם טלפונים יהיו חזקים ממנו. בחודשים האחרונים כל אנדרואיד שיצא הוא מעבד כפול של 1 או 1.2 גיגה הרץ שזה חזק מהאייפון 4S ועכשיו כבר מתחיל הגל החדש עם הנקסוס שיצא בתחילת נובמבר שהוא 1.5GHZ כשהדגם של המעבד שלו יכול להגיע עד ל1.8GHZ כך שנראה אנדרואידים במהירות כזו בחודשים הקרובים.

כלומר ברור שהנקסוס ושות' יהיו חזקים רק פי איזה 1.5 או משהו מהאייפון בביצועים אבל עדין, להוציא חומרה לשוק שהיא די רחוקה (באופן יחסי, בכל זאת עולם המחשבים) מהתחרות ומתאימה יותר לפברואר 2011 ולא לסוף השנה זה לא לעניין.
Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
אגב, למה מסך קעור זה יותר טוב?
זה נראה לי מאוד מסוכן, למען האמת. נראה כאילו טלפון בצורה הזאת יכול להשבר ממש בקלות, גם אם הוא בכיס ואתה מקבל מכה קטנה באמצע הקימור.
לא אמרתי שמסך קעור זה טוב יותר, זה סתם סקסי בטרוף
Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
נ.ב.
אז בסוף 2011 אפל הצליחה להביא פיצ'ר שיש באנדרואיד מהיום הראשון שלו? או בעצם במוטורולה MP3 שהיה לי בשנת 2004? ואפילו אז צריך להמיר את זה לפורמט מיוחד וגם צריך לעשות את זה דרך אייטיונס והמחשב שלך, ברגיל אצל אפל...

וסוויס, הנקסוס עם נתונים כפולים משל האייפון, מן הסתם הוא לא יתן ביצועים כפולים אבל אפילו אם הוא יתן 70% ביצועים על האייפון 4S זה עדין מטורף שטלפון הדגל של אפל מיושן ברמה כזו כשהוא בן 3 שבועות. רק תסתכל על הפורום הזה, ריבים על כוח של הפס3 כשל360 יש יתרון של 7% במשהו אחד ולפס3 יש יתרון של 9% במשהו אחר, אז הפרש של איזה 70%? זה המון בעולם האלקטרוניקה, ביחוד כשאתה מדבר פה גם על מסך הרבה יותר טוב, זמן סוללה וכל היתרונות הרגילים של האנדרואיד.

ועכשיו בלי קשר, היום שחקתי GOW3 ועצרתי את המשחק ל20 דקות. חזרתי לטלביזיה והפלא ופלא, המסך PAUSE נצרב לי למסך של הטלביזיה. למזלי אחרי בערך 5 שעות זה נעלם אבל פשוט בזיון שאין קפיצות פיקסלים במשחק שיצא ב2010, יש את זה בכל משחק בערך 10 שנים.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 14.10.2011 בשעה 03:27.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#59   פורסם: 14.10.2011, 13:27

רק לגבי ההערה של הקמור והעור של קאוטיק - ברור לך שמסכי CRT היו ככה בגלל הטכנולוגיה של קרן החלקיקים שככה המסך עבר, על מנת להציג היה צורך במסק קמור, וניסו לישר אותו כי אכן זה ברור יותר. פה הטכנולוגיה שונה לגמרי וזה טבעי שיהיו מצבי תצוגה טובים יותר בטכנולוגיות אחרות.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#60   פורסם: 14.10.2011, 14:04

ציטוט:
וסוויס, הנקסוס עם נתונים כפולים משל האייפון, מן הסתם הוא לא יתן ביצועים כפולים אבל אפילו אם הוא יתן 70% ביצועים על האייפון 4S זה עדין מטורף שטלפון הדגל של אפל מיושן ברמה כזו כשהוא בן 3 שבועות. רק תסתכל על הפורום הזה, ריבים על כוח של הפס3 כשל360 יש יתרון של 7% במשהו אחד ולפס3 יש יתרון של 9% במשהו אחר, אז הפרש של איזה 70%? זה המון בעולם האלקטרוניקה, ביחוד כשאתה מדבר פה גם על מסך הרבה יותר טוב, זמן סוללה וכל היתרונות הרגילים של האנדרואיד.
אבל מכשיר אלקטרוני הוא יותר מסכום חלקיו, כמו שאמרתי, יש מחשבים חזקים בטירוף לעומת קונסולות ועם זאת לא מעט אנשים מעדיפים את הפשטות של הקונסולות, ופה אנחנו באמת מדברים על מכשירים שהם נכים טוטאלית לעומת מחשב, פשוט אין מהלהשוות בכלל, מחשב יעיל לכל כך הרבה דברים ויותר זול וכו... אז קל וחומר כשאנחנו מדברים על טלפון.

תשמע אין לי ניסיון עם אנדרויד אבל אני יכול לדמיין לעצמי איך הפיצול בבסיס המשתמשים גורע מחווית המשתמש, אני בכללי אוהב "תו תקן" שאני יודע בדיוק למה לצפות ומה לא לצפות ובשורה התחתונה אייפון נותן תמורה גבוהה מאוד למי שמתחייב גם ככה לחבילה בחברות הטלפוניה למיניהם.

DISCLAIMER, אין לי אייפון בכלל והניסיון שלי במכשיר נובע מכך שלחברה שלי יש אחד וחבר טוב מאוד יש לו אחד גם כן, החבר פרוץ וחברה שלי לא.
ציטוט:
ועכשיו בלי קשר, היום שחקתי GOW3 ועצרתי את המשחק ל20 דקות. חזרתי לטלביזיה והפלא ופלא, המסך PAUSE נצרב לי למסך של הטלביזיה. למזלי אחרי בערך 5 שעות זה נעלם אבל פשוט בזיון שאין קפיצות פיקסלים במשחק שיצא ב2010, יש את זה בכל משחק בערך 10 שנים.
בחיים לא שמעתי על מישהו שהיה לו צריבת מסך בLCD, ממש משונה מה שאתה אומר.

נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 14.10.2011 בשעה 14:28.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד
1  2  3  52

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא