נושא: סלולריים, ניידים ומשחקים עבורם - דיון ראשי
1  2  3  52
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 14.10.2011, 14:13

''תו התקן'' של אפל הוא טוב ויפה - אבל הוא גם מאוד מגביל. בין היתר, כמו שראית, אי אפשר לשים איזה צלצול שרוצים על האייפון בלי לתחמן את המערכת. אי אפשר לשנות את חוויית המשתמש כרצונך, ללא פריצה, אי אפשר להתקין אפליקציות שלא עברו את אפל (דבר שאנשים יכולים לציין גם לחיוב - אבל איכשהו אחת האפליקציות הנמכרות ביותר בימינו באפסטור, היא אפליקציה שכביכול מאפשרת לייצר מסך נעילה כמו באנדרואיד, אבל מדובר רק ברקע, לא במסך נעילה אמיתי.. התיאור של האפליקציה מעורפל, במקרה הטוב - ויש דוגמא לעוד מאות טובות של אפליקציות שנמכרות באפסטור, ולא ממש עושות את תפקידן).

עם כל מה שאמרתי, אני מסכים, שהאייפון מתאים מאוד לאנשים שאינם טכנולוגיים מספיק. האנדרואיד נותן יותר חופש, וזה דבר שמשאיר פתח לטעויות ותקלות, אצל משתמשים שאינם מנוסים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Nucleus_Dawn

משתמש משקיען

#62   פורסם: 14.10.2011, 14:22

Klayman
ציטוט:
צפה בהודעה
''תו התקן'' של אפל הוא טוב ויפה - אבל הוא גם מאוד מגביל. בין היתר, כמו שראית, אי אפשר לשים איזה צלצול שרוצים על האייפון בלי לתחמן את המערכת. אי אפשר לשנות את חוויית המשתמש כרצונך, ללא פריצה, אי אפשר להתקין אפליקציות שלא עברו את אפל (דבר שאנשים יכולים לציין גם לחיוב - אבל איכשהו אחת האפליקציות הנמכרות ביותר בימינו באפסטור, היא אפליקציה שכביכול מאפשרת לייצר מסך נעילה כמו באנדרואיד, אבל מדובר רק ברקע, לא במסך נעילה אמיתי.. התיאור של האפליקציה מעורפל, במקרה הטוב - ויש דוגמא לעוד מאות טובות של אפליקציות שנמכרות באפסטור, ולא ממש עושות את תפקידן).

עם כל מה שאמרתי, אני מסכים, שהאייפון מתאים מאוד לאנשים שאינם טכנולוגיים מספיק. האנדרואיד נותן יותר חופש, וזה דבר שמשאיר פתח לטעויות ותקלות, אצל משתמשים שאינם מנוסים.
התיאור שלך מדויק, לפי דעתי.

לכל מערכת היתרונות והחסרונות שלה. "תן התקן" של אפל מאפשר למפתחים לiOS לנצל בצורה טובה יותר את המכשירים (כי הם לא צריכים לחשוש מלצמצם את השוק שלהם למספר קטן של מכשירים, מתוך שוק האנדרואיד כולו), למרות זאת, זה מגביל את השימוש במכשיר שרכשת ובמקרים מסוימים (כמו הרינגטונים), זה פשוט פחות נוח.

בסופו של דבר, המכשיר העדיף קשור למי שקונה אותו. אין פה איזה מלך בלתי מעורער (חוץ מבמכירות - כאן האייפון כמכשיר והiOS כמערכת הפעלה שולטים בלי תחרות קשה מדי) בשוק הזה.
הטלפון שכל אחד מעדיף, תלוי במה שהוא רוצה לעשות איתו.
עבורי - האייפון יותר ממספיק. עבור משתמשים רבים (כמו נדב, למשל), יש צורך בהרבה יותר גמישות וחופש.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

נינג'ה בלגי

#63   פורסם: 14.10.2011, 17:09

IOS 5 פשוט תענוג לחיות...
כל הדיבורים פה על מעבדים שחזקים פי 7023024 מהאייפון, פשוט לא עומדים במבחן התוצאה.
המשחקים עם הגרפיקה הכי טובה נמצאים רק באייפון, אפליקציות שקיימות בשני הפלטפורמות עובדות הרבה יותר טוב באייפון, הכל רץ חלק יותר ויפה יותר. המשחקים הכי יפים גרפית קיימים רק באייפון. אני באמת לא מבין את כל ההתעסקות המיותרת במעבדים, בזמן שהאייפון זז יותר טוב מכל המתחרים שלו. החווית ממשק עדיפה, הנוחות, הכייפיות, ההתעסקות... אין בכלל מה להשות. אני גם חטאתי בחטא היוהרה והפוזה שכל אלה שמתיימרים להיות "מבינים" והלכתי וניסיתי את האנדרואיד. גן סגור, גן פתוח- הכל חרטא בצבע.
עכשיו אחרי ה-IOS 5, באמת שגם לחובבי האנדרואיד המוזרים אין מה להגיד. תשתחררו מהפאנבואיזם...

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#64   פורסם: 14.10.2011, 17:36

Wan7ed
ציטוט:
צפה בהודעה
כל הדיבורים פה על מעבדים שחזקים פי 7023024 מהאייפון, פשוט לא עומדים במבחן התוצאה.
המשחקים עם הגרפיקה הכי טובה נמצאים רק באייפון, אפליקציות שקיימות בשני הפלטפורמות עובדות הרבה יותר טוב באייפון, הכל רץ חלק יותר ויפה יותר. המשחקים הכי יפים גרפית קיימים רק באייפון. אני באמת לא מבין את כל ההתעסקות המיותרת במעבדים, בזמן שהאייפון זז יותר טוב מכל המתחרים שלו. החווית ממשק עדיפה, הנוחות, הכייפיות, ההתעסקות... אין בכלל מה להשות. אני גם חטאתי בחטא היוהרה והפוזה שכל אלה שמתיימרים להיות "מבינים" והלכתי וניסיתי את האנדרואיד. גן סגור, גן פתוח- הכל חרטא בצבע.
עכשיו אחרי ה-IOS 5, באמת שגם לחובבי האנדרואיד המוזרים אין מה להגיד. תשתחררו מהפאנבואיזם...
זה ממש לא עניין של פאנבואיזם.. מצטער. כנראה שלא קראת בדיוק על מה מדובר, וכן, כנראה שאנדרואיד הייתה מסובכת מדי בשבילך. לא נורא. זה לא בשביל כולם.

את זה כותב לך בעלים של טלפון אנדרואיד, ואייפוד טאצ' דור רביעי. אני חושב שלמערכת iOS יש הרבה מעלות, אבל יש לה לא מעט חסרונות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

נינג'ה בלגי

#65   פורסם: 14.10.2011, 17:44

אל תעוף חזק מידי... המערכת ממש לא מסובכת בשבילי, אני לא סבתא בת 60...

והתגובה שלי לא מיועדת ספציפית אליך... אתה מדבר ברציונאליות על דברים אמיתיים שקיימים...

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#66   פורסם: 14.10.2011, 21:29

Wan7ed
ציטוט:
צפה בהודעה
הכל טוב ויפה, אם זה רק היה נכון. האנדרואיד מגיב יופי, תלוי מן הסתם איזה מכשיר יש לך. כנראה שהתעסקת עם אנדרואיד ישן כי כמו באייפון הראשון (ואני יודע, היה לי אייפון ישר מההתחלה, מה שנקרא early adapter. כשהייתי הולך ברחוב עם המכשיר אנשים היו מסובבים את הראש ולא מבינים מה זאת החללית הזאת) גם באנדרואידים הישנים יותר יש בעיות תגובה. האנדרואיד עקף את האייפון רק לפני בערך שנה וחצי עם הגלקסי S כך שאם התעסקת עם מכשיר ישן יותר כנראה שבאמת תראה יתרון לאייפון. יש למערכת הפעלה של האנדרואיד אינסוף יתרונות על אלה של האייפון שקשה לתאר. בעצם סירי הוא הדבר הראשון שיש לאייפון שאין באנדרואיד למרות שגם זה לא נכון עד הסוף (בכל זאת יש את המערכת זיהוי קול משולבת בחיפוש גוגל שמפעילה דברים מתוך המכשיר ומחפשת באינטרנט דרך גוגל שבסופו של דבר זה כמו סירי רק שזה קיים שנתיים+).

אנשים מדברים על האייפון ומדברים על פשטות וכל מני דברים, לא ממש ברור לי מה פשוט יותר באייפון מאשר אנדרואיד. למי שלא מבין מהחיים שלו אנדרואיד ואייפון יראו לו אותו דבר ממילא, אותו ממשק, אותה דרך הפעלה והוא אולי אפילו לא ידע בכלל אם הוא משתמש באייפון או אנדרואיד. כל השטויות שזורקים פה באויר כמו הנוחות והכיפיות, מה זה השטויות האלה? מה יותר נוח באייפון וכיפי? אתם אפילו לא מצליחים להעלות טעונים אז זורקים סיסמאות לאויר, מה נוח יותר? מה כיפי יותר? דוגמה קונקרטית? אני מקודם הבאתי איזה 30 יתרונות של המערכת של האנדרואיד על זאת של האייפון אבל הטענה ההפוכה עדין לא הועלתה כלל.

וד"א אני חייב לתקן קצת שטויות שאמרו פה. כל תוכנה שכותבים לאנדרואיד פועלת על כל המכשירים, אתה פשוט מפתח אותה מגרסה מסויימת והלאה (למשל מפתח אותה לאנדרואיד 2.1 והלאה) כך שאתה יכול לפתח את התוכנה שלך וכל מכשיר אנדרואיד בהסטוריה יוכל להריץ אותה. גם צריך לציין שיש ורפיקציה כדי להכנס לmarket place (החנות של האנדרואיד) וזה לא איזה ג'ונגל כמו שאנשים פה מנסים להציג, באמת שאין הבדל בין הmarket place לבין האפסטור כשההבדל היחיד הוא שאני לא כבול לmarket place באנדרואיד אלה יכול להביא תוכנות ממקומות אחרים (למשל להוריד באתר אינטרנט על המחשב או ישירות מהמכשיר).

אם אתה לא יודע כלום מהחיים שלך אנדרואיד יראה לך ממילא בדיוק כמו אייפון. אתה תקנה דברים מהמרקטפלייס בדיוק כמו שהיית קונה מהאפסטור, אתה תקנה מוסיקה מאמזון בדיוק כמו שאתה קונה מאייטיונס ואתה תתעסק באפליקציות ושאר השטויות בדיוק באותה צורה כמו האייפון. אם אתה מבין טיפה יותר אתה כן תדע לנצל את כל המסביב אבל לאדם שלא מבין מהחיים שלו אנדרואיד ואייפון זאת בדיוק אותה חיה.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 14.10.2011 בשעה 21:46.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#67   פורסם: 14.10.2011, 23:12

נדב, איך אתה יכול לאמר שכל תוכנה שתכתוב לאנדרואיד, תעבוד על כל מכשיר אנדרואיד? הרי יש מגוון כל כך גדול של מכשירי אנדרואיד. חלקם חלשים באופן משמעותי מהאייפון, חלקם חזקים כמוהו וחלקם חזקים קצת יותר.
כאשר מישהו מפתח תוכנה לאנדרואיד, הוא מוכרח להגביל את עצמו לכוח עיבוד מסוים, כי אחרת, התוכנה תעבוד כמו שצריך רק על המכשירים החדשים. כאשר מפתח עושה את זה, הוא מבטל מראש נתח שוק עצום של מכשירי אנדרואיד.

אי אפשר לאכול את העוגה ולשמור אותה. או שיש לך מספר מוגבל של מכשירים, שעליהם עובדים כל האפליקציות, או שיש לך מספר גדול מאוד של מכשירים, שרק על חלקם עובדות האפליקציות הכבדות.

ההפרדה הזאת של משתמשי האנדרואיד זו הסיבה העיקרית לכך שלמרות שיש מספר קטן של מכשירי אנדרואיד חזקים מהאייפון, פשוט אין פיטצ'רים שעושים שימוש בכוח הזה.
זה בדיוק כמו בPC. מעטים מאוד המשחקים שעושים שימוש בטכנולוגיה המתקדמת ביותר בPC. רוב המשחקים שיוצאים פועלים מצוין על מחשבים חלשים יותר מהטופ, כאשר הPC החזקים ביותר מרוויחים דברים כמו רזולוציה וAA טוב יותר (כאשר במקרה של מכשירים סלולריים, היתרון העיקרי למכשירים חזקים יהיה זמן טעינה מהיר יותר).

כל המספרים המרשימים של מכשירי האנדרואיד לא מביאים לביצועים טובים יותר, לעומת האייפון. בשטח, זה פשוט לא המצב. יש מספר יפה - אין ביצועים שמתאימים לו.
ראית את זה בצורה ברורה גם בהשוואות ביצועים שהבאתי לכאן. הגלקסי S2 מפגר בביצועים שלו אחרי האייפון 4 (שיצא חצי שנה לפניו) בחלק מהמבדקים והוא רחוק באופן משמעותי מהביצועים של האייפון 4S (אולי עם העדכון הבא של האנדרואיד הוא יצליח לצמצם את הפער הזה).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#68   פורסם: 15.10.2011, 04:55

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
נדב, איך אתה יכול לאמר שכל תוכנה שתכתוב לאנדרואיד, תעבוד על כל מכשיר אנדרואיד? הרי יש מגוון כל כך גדול של מכשירי אנדרואיד. חלקם חלשים באופן משמעותי מהאייפון, חלקם חזקים כמוהו וחלקם חזקים קצת יותר.
כאשר מישהו מפתח תוכנה לאנדרואיד, הוא מוכרח להגביל את עצמו לכוח עיבוד מסוים, כי אחרת, התוכנה תעבוד כמו שצריך רק על המכשירים החדשים. כאשר מפתח עושה את זה, הוא מבטל מראש נתח שוק עצום של מכשירי אנדרואיד.

אי אפשר לאכול את העוגה ולשמור אותה. או שיש לך מספר מוגבל של מכשירים, שעליהם עובדים כל האפליקציות, או שיש לך מספר גדול מאוד של מכשירים, שרק על חלקם עובדות האפליקציות הכבדות.

ההפרדה הזאת של משתמשי האנדרואיד זו הסיבה העיקרית לכך שלמרות שיש מספר קטן של מכשירי אנדרואיד חזקים מהאייפון, פשוט אין פיטצ'רים שעושים שימוש בכוח הזה.
זה בדיוק כמו בPC. מעטים מאוד המשחקים שעושים שימוש בטכנולוגיה המתקדמת ביותר בPC. רוב המשחקים שיוצאים פועלים מצוין על מחשבים חלשים יותר מהטופ, כאשר הPC החזקים ביותר מרוויחים דברים כמו רזולוציה וAA טוב יותר (כאשר במקרה של מכשירים סלולריים, היתרון העיקרי למכשירים חזקים יהיה זמן טעינה מהיר יותר).
אינפיניטי בלייד 2 הולך לרוץ לי על האייפון 1 שהיה לי? זה מה שחשבתי.

כרגיל, הפרדה איפה שאין באמת צורך. דין האנדרואיד כדין האייפון, כשאתה מפתח אפליקציה או משחק היא תמיד תהיה מגבול כוח מסויים וזה לא משנה אם פסלת אנדרואיד שהוא מתחת 2.0 או אם פסלת אייפון שהוא מתחת ל3GS.

אני באמת לא מבין מה הקטע הזה של להציג יתרונות לאייפון שממילא קיימים באנדרואיד ולהציג חסרונות באנדרואיד שממילא קיימים באייפון.
Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
כל המספרים המרשימים של מכשירי האנדרואיד לא מביאים לביצועים טובים יותר, לעומת האייפון. בשטח, זה פשוט לא המצב. יש מספר יפה - אין ביצועים שמתאימים לו.
ראית את זה בצורה ברורה גם בהשוואות ביצועים שהבאתי לכאן. הגלקסי S2 מפגר בביצועים שלו אחרי האייפון 4 (שיצא חצי שנה לפניו) בחלק מהמבדקים והוא רחוק באופן משמעותי מהביצועים של האייפון 4S (אולי עם העדכון הבא של האנדרואיד הוא יצליח לצמצם את הפער הזה).
זה פשוט לא נכון, ההשוואה שלך אפילו לא התיחסה לביצועים עם מעבד כפול. זה קצת כמו להשוות מחשב עם SLI לאחד בלי SLI כשהוציאו לזה עם הSLI את הכרטיס מסך השני. הביצועים נמצאים שם ונמצאים יופי, פשוט צריך השוואת ביצועים מאוזנת ולא מוטה בצורה מעוררת גיחוך. אם אתה רוצה להיות רציני תביא לי השוואה בין גלקסי S2 שרץ במלא כוחו לבין אייפון. אם אתה בכלל רוצה להיות רציני תראה לי השוואה בין אייפון 4S לבין נקסוס פריים שהם שני מכשירים שיוצאים בהפרש של 4 שבועות אחד מהשני.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 15.10.2011 בשעה 05:01.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

#69   פורסם: 15.10.2011, 14:10

נדב(שוב..אני לא בצד האייפון או משהו כזה, כמו שאמרתי בכלל אין לי סמארטפון) אתה ממש חי בסרט כשאתה מדבר על כך שהUSERABILITY של המכשירים שווה, אתה הכי רחוק מהמשתמש הממוצע ואתה ממש לא אובייקטיבי בנושא ובכללי אתה עושה זילות במפתחים של אפל שידועים עוד מתחילת הOSX כחברה שמייצרים תוכנות שמאוד "נעימות" למשתמש, הן אם אתה כותב מיילים וכו.. והן לאלה שמשתמשים בFINAL CUT PRO, הם מאז ומתמיד ידועים בחוויות משתמש הכי טובות בתעשייה.

אני יכול לומר דבר אחד בנושא, לפני זמן מה הביאו למישהו שאני מכיר איזה אנדרויד(לא חדיש במיוחד) של LG והייתי צריך לסדר לו כל מיני דברים וסתם לדוגמא הנושא שבאייפון יש כפתור אחד ויחיד הוא פשוט ה-ר-ב-ה יותר טוב מהקונפיגורציות השונות של אנדרויד, במיוחד כשאין הרבה אור, זה ממש הבדל גדול ברמת הנגישות של המכשיר.

מה שאני אומר יש מן קביעות מסויימת במה שאפל עושה וככה אתה יודע בדיוק איך הדברים עובדים ובצורה טבעית, זה כמו עם הKINECT שכל מפתחת עושה מה בזין שלה לגבי שליטה(חוץ מנושא הPAUSE שהוא קבוע במערכת של האקס בוקס) וזה יוצר בלבול אצל כל מי שאני מכיר שיש לו קינקט.

באמת שאתה צריך לזכור איזה מן משתמש אתה ושאתה לא מייצג בכלל את הכלל.

אה ועוד דבר קטן, אני יכול לומר שVIBER על האייפון עובד קצת יותר טוב מבאנדרויד(ראיתי עובד על הLG המעפן הזה שדיברתי עליו ויש לי חבר עם G-S שפשוט משתמש בו פחות מכל מי שאני מכיר באייפון כי סתם לדוגמא הוא לרוב לא מקבל נוטיפיקציה שהוא קיבל הודעה חדשה) עכשיו אני בהחלט לוקח בחשבון שזה סתם מכשיר מעפן(הLG) וחבר שעושה טעויות(למרות שלא הגיוני כי הוא לא מתעסק עם מחשבים מאתמול) אבל השורה התחתונה היא שאני כלקוח פוטנציאלי לIOS או אנדרויד מקבל רושם רע על האנדרויד בגלל דברים קטנים כאלה, לא שחסרים דברים להתעצבן עליהם באייפון(אבל לדעתי הם קטנים ביותר, כמו FLASH שלא מובן לי מה הסרט עם זה למרות שכמעט תמיד סרטונים עובדים לי באייפוד 2G שלי).

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#70   פורסם: 15.10.2011, 14:30

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
אה ועוד דבר קטן, אני יכול לומר שVIBER על האייפון עובד קצת יותר טוב מבאנדרויד(ראיתי עובד על הLG המעפן הזה שדיברתי עליו ויש לי חבר עם G-S שפשוט משתמש בו פחות מכל מי שאני מכיר באייפון כי סתם לדוגמא הוא לרוב לא מקבל נוטיפיקציה שהוא קיבל הודעה חדשה) עכשיו אני בהחלט לוקח בחשבון שזה סתם מכשיר מעפן(הLG) וחבר שעושה טעויות(למרות שלא הגיוני כי הוא לא מתעסק עם מחשבים מאתמול) אבל השורה התחתונה היא שאני כלקוח פוטנציאלי לIOS או אנדרויד מקבל רושם רע על האנדרויד בגלל דברים קטנים כאלה,
דווקא Viber, בגרסת האנדרואיד, יותר נוחה לשימוש, מאשר בגרסת האייפון, לדעתי, בעיקר בזכות ממשק ההודעות, שמקפיץ לך הודעה על המסך, ונותן לך לענות ישירות, מבלי להכנס לאפליקציה. דבר שאפל לא מאפשרת בiOS. לא זכור לי שלא קיבלתי הודעה בViber, ואני משתמש באפליקציה מהיום שבו היא יצאה לאנדרואיד, ואני מתכתב הרבה עם בעלי iOS. הדבר נעשה בצורה Seamless לחלוטין, ועובד נהדר.

בנוסף, כשאתה ברשימת אנשי הקשר שלך, ומעוניין לחייג למישהו דרך Viber, הדבר אפשרי בצורה ישירה, שוב, מבלי להכנס לאפליקציה עצמה. פשוט קליק על איש הקשר, ובחירה בשיחה דרך Viber. אז דווקא פה, בחרת בדוגמא לא טובה, לדעתי.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#71   פורסם: 15.10.2011, 15:36

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אינפיניטי בלייד 2 הולך לרוץ לי על האייפון 1 שהיה לי? זה מה שחשבתי.

כרגיל, הפרדה איפה שאין באמת צורך. דין האנדרואיד כדין האייפון, כשאתה מפתח אפליקציה או משחק היא תמיד תהיה מגבול כוח מסויים וזה לא משנה אם פסלת אנדרואיד שהוא מתחת 2.0 או אם פסלת אייפון שהוא מתחת ל3GS.

אני באמת לא מבין מה הקטע הזה של להציג יתרונות לאייפון שממילא קיימים באנדרואיד ולהציג חסרונות באנדרואיד שממילא קיימים באייפון.

זה פשוט לא נכון, ההשוואה שלך אפילו לא התיחסה לביצועים עם מעבד כפול. זה קצת כמו להשוות מחשב עם SLI לאחד בלי SLI כשהוציאו לזה עם הSLI את הכרטיס מסך השני. הביצועים נמצאים שם ונמצאים יופי, פשוט צריך השוואת ביצועים מאוזנת ולא מוטה בצורה מעוררת גיחוך. אם אתה רוצה להיות רציני תביא לי השוואה בין גלקסי S2 שרץ במלא כוחו לבין אייפון. אם אתה בכלל רוצה להיות רציני תראה לי השוואה בין אייפון 4S לבין נקסוס פריים שהם שני מכשירים שיוצאים בהפרש של 4 שבועות אחד מהשני.
ההפרדה בנתח השוק באייפון הרבה פחות משמעותית מההפרדה בנתח השוק באנדרואיד. זה ברור לך, אז אני לא יודע למה בכלל להעלות את הטענות שאתה מעלה.

ההשוואה שהבאתי התייחסה לביצועים בפועל. כאשר יהיה עדכון, תתבצע השוואה נוספת. אין לי או לך אפשרות לבצע השוואה לביצועים פוטנציאלים, כי מעצם הגדרתם פוטנציאלים - הם לא קיימים בכלל.

אתה יכול לראות בבירור שלמרות היתרונות של חלק קטן ממכשירי האנדרואיד בחומרה, הביצועים בפועל של האייפונים טובים יותר. האייפון 4 מביא לביצועים טובים יותר מהגלקסי S2 (טלפון שיצא חצי שנה אחריו). יכול להיות שבעוד כמה שבועות העדכון למערכת האנדרואיד יביא לשיפורים בביצועים ואז הגלקסי S2 יצליח לפעול בצורה עדיפה על האייפון 4. הוא עדיין יפעל פחות טוב מהאייפון 4S, פשוט בגלל שהיתרון העיקרי של הiOS על האנדרואיד זה העובדה שהוא מעוצב בצורה יעילה מאוד, למספר מכשירים מוגבל, בעוד שהאנדרואיד מעוצב בצורה רחבה, למספר מכשירים גדול שחלקם מפעילים את המערכת טוב יותר וחלקם טוב פחות.

בעוד חצי שנה (פחות או יותר) יצא גלקסי S3 ואז כולם יתלהבו מזה שהוא טוב יותר/כמו האייפון 4S. חצי שנה לאחר מכן (פחות או יותר) יצא האייפון 5 וכולם יראו (שוב) שהוא פועל טוב יותר מכל המתחרים.
ככה זה בשוק הסלולרי. כל הזמן יוצאים מכשירים חדשים שקופצים מעט מעל התחרות.

בשורה התחתונה, היתרונות הטכניים שמוצגים בחומרה של חלק קטן ממכשירי האנדרואיד לעומת האייפון לא מביאים לביצועים טובים יותר בשטח. האייפון 4S יצא אתמול וכבר קראתי לפחות 5 כתבות השוואת ביצועים - בכולם האייפון היה מהיר יותר בפעולות כמו טעינת אתרים, פתיחת אפליקציות שונות ועוד, מהמתחרים החזקים ביותר שמפעילים אנדרואיד.

לשאלה "האם מכשיר אנדרואיד טוב יותר מאייפון?" יש רק תשובה אחת נכונה - "איזה מכשיר ובמה?"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#72   פורסם: 15.10.2011, 15:38

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
לשאלה "האם מכשיר אנדרואיד טוב יותר מאייפון?" יש רק תשובה אחת נכונה - "איזה מכשיר ובמה?"
ולאילו צרכים.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#73   פורסם: 15.10.2011, 15:45

Klayman
ציטוט:
צפה בהודעה
ולאילו צרכים.
אכן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

עילוי

#74   פורסם: 15.10.2011, 18:38

בהמשך לדיון שלכם, יצא לי היום לדבר עם מישהו שעובד כמתכנת לאייפון והוא התלונן שIOS5 שוברת את התאימות לאחור מה שאומר שהם חייבים לקמפל מחדש את התוכנות שלהם בשביל שהם ירוצו עליו כמו שצריך.
מבחינת הצרכנים, המשמעות היא שמי שמשדרג עלול למצוא את עצמו בלי האפליקציות שהוא אוהב כשבמקרה הטוב זה רק עד לשלב שבו האפליקציות ישוחררו מחדש אבל במקרה הפחות טוב זה לתמיד.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#75   פורסם: 15.10.2011, 19:07

Klayman
ציטוט:
צפה בהודעה
דווקא Viber, בגרסת האנדרואיד, יותר נוחה לשימוש, מאשר בגרסת האייפון, לדעתי, בעיקר בזכות ממשק ההודעות, שמקפיץ לך הודעה על המסך, ונותן לך לענות ישירות, מבלי להכנס לאפליקציה. דבר שאפל לא מאפשרת בiOS. לא זכור לי שלא קיבלתי הודעה בViber, ואני משתמש באפליקציה מהיום שבו היא יצאה לאנדרואיד, ואני מתכתב הרבה עם בעלי iOS. הדבר נעשה בצורה Seamless לחלוטין, ועובד נהדר.

בנוסף, כשאתה ברשימת אנשי הקשר שלך, ומעוניין לחייג למישהו דרך Viber, הדבר אפשרי בצורה ישירה, שוב, מבלי להכנס לאפליקציה עצמה. פשוט קליק על איש הקשר, ובחירה בשיחה דרך Viber. אז דווקא פה, בחרת בדוגמא לא טובה, לדעתי.
ראשית כל על זה בדיוק אני מדבר, בIOS לכולם יש את אותה החוויה, אתה מבין למה אני מתכוון? שנינו אנשים שיודעים להסתדר עם מכשירים אלקטרונים ומחשבים ולשנינו(אם כי כמו שאמרתי אין לי בכלל מכשיר ומה שאני יודע הוא מהתנסות מצומצמת ומהחבר שלי שגם הוא כמו שאמרתי יודע פחות או יותר מה הוא עושה) היתה חוויה שונה באותה האפליקציה.

אגב הנושא של הלענות להודעה ישירות כבר קיימת עם העדכון האחרון(אני חושב, אני לא מאה אחוז בטוח אבל אני ממש בטוח לגבי זה, פשוט לא היה לי הזדמנות ממש לחפור לחברה שלי על המכשיר)

ולגבי הפסקה האחרונה, זה תמיד היה אפשרי, לכל CONTACT שלך שיש לו VIBER מותקן יש סמן קטן כזה של VIBER ליד השם שלו ואם לוחצים על המילה הזאת אז זה ישר מתקשר בחינם.

אגב עדכנו את הוייבר בלי קשר, ראית? יש עוד כמה פונקציות נחמדות, תבדוק.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש משקיען

#76   פורסם: 15.10.2011, 19:59

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
בהמשך לדיון שלכם, יצא לי היום לדבר עם מישהו שעובד כמתכנת לאייפון והוא התלונן שIOS5 שוברת את התאימות לאחור מה שאומר שהם חייבים לקמפל מחדש את התוכנות שלהם בשביל שהם ירוצו עליו כמו שצריך.
מבחינת הצרכנים, המשמעות היא שמי שמשדרג עלול למצוא את עצמו בלי האפליקציות שהוא אוהב כשבמקרה הטוב זה רק עד לשלב שבו האפליקציות ישוחררו מחדש אבל במקרה הפחות טוב זה לתמיד.
יש לי כמה עשרות אפליקציות. עדין לא נתקלתי בבעיה של תאימות.

הבעיה הזאת די מוכרת, אני חושב. שוחררה כבר לפני כמה חודשים גירסא של iOS5 למפתחים וכבר לפני כמה שבועות מלא אפליקציות התעדכנו, כך שהן תומכות בiOS5.
כלומר, המעבר הזה נעשה בצורה מסודרת. זה לא נפל על אף אחד כרעם ביום בהיר.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#77   פורסם: 15.10.2011, 20:33

כמה שאלות ותשובות משעשעות עם SIRI
http://www.tomsguide.com/us/siri-ios...ew-1703-3.html

עריכה:
פאקין מגניב.

נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 15.10.2011 בשעה 20:40.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#78   פורסם: 15.10.2011, 21:08

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
ההפרדה בנתח השוק באייפון הרבה פחות משמעותית מההפרדה בנתח השוק באנדרואיד. זה ברור לך, אז אני לא יודע למה בכלל להעלות את הטענות שאתה מעלה.
מה זאת אומרת? אנדרואיד זה ורסיה של תוכנה ובתור משהו שפתח גם לאייפון וגם לאנדרואיד, ממש אין בעיה. מדובר בפלטפורמה אחידה ובדיוק כמו שמי שמפתח לPC פשוט מפתח לDX (ברור שיש עוד אלמנטים אבל לא רלוונטי לטלפונים ניידים) כך מי שמפתח לאנדרואיד פשוט מפתח בJAVA עם הערכת פיתוח שלו. אין לך ניקור או הפרדה ושום דבר, כלומר לא יותר מאשר האייפון.

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
ההשוואה שהבאתי התייחסה לביצועים בפועל. כאשר יהיה עדכון, תתבצע השוואה נוספת. אין לי או לך אפשרות לבצע השוואה לביצועים פוטנציאלים, כי מעצם הגדרתם פוטנציאלים - הם לא קיימים בכלל.

אתה יכול לראות בבירור שלמרות היתרונות של חלק קטן ממכשירי האנדרואיד בחומרה, הביצועים בפועל של האייפונים טובים יותר. האייפון 4 מביא לביצועים טובים יותר מהגלקסי S2 (טלפון שיצא חצי שנה אחריו). יכול להיות שבעוד כמה שבועות העדכון למערכת האנדרואיד יביא לשיפורים בביצועים ואז הגלקסי S2 יצליח לפעול בצורה עדיפה על האייפון 4. הוא עדיין יפעל פחות טוב מהאייפון 4S, פשוט בגלל שהיתרון העיקרי של הiOS על האנדרואיד זה העובדה שהוא מעוצב בצורה יעילה מאוד, למספר מכשירים מוגבל, בעוד שהאנדרואיד מעוצב בצורה רחבה, למספר מכשירים גדול שחלקם מפעילים את המערכת טוב יותר וחלקם טוב פחות.
אבל זה לא הביצועים בפועל כי הכל משתנה עוד שבועיים ואתה לוקח מכשיר לא מנוצל מול מכשיר כן מנוצל. ואתה חייב להפסיק לדבר כאילו הגלקסי 2S חלש מהאייפון 4 בבדיקות האלה, לא רק שאתה מביא נתונים מעוותים אתה גם מנסה לעוות את הנתונים מעוותים? יש בדיוק בדיקה אחת שהאייפון 4 יצא מעל הגלקסי 2 ואפילו בה ההפרש הוא 3% כאשר בכל שאר הבדיקות הגלקסי S2 חזק מהאייפון 4, שלא נדבר על הבדיקות גרפיקה שבהן הוא חזק ממנו ב400%. ולהזכיר שכל זה עם רק מעבד אחד והבדיקות האמיתיות של האייפון 4S מול טלפונים של 2011 יתבצעו רק עוד שלושה שבועות, לא היום. בבדיקות שהבאת הגלקסי 2S חזק משמעותית מהאייפון 4, ביחוד בגרפיקה תלת מימדית ששם הוא מבצע פי 4 (לא יודע עדין איך הגעת לזה שהאייפון 4 חזק יותר, משקפיים ורודים אני משער) ועוד שלושה שבועות הוא יבצע גם טוב יותר מאשר האייפון 4S שצעיר ממנו בחצי שנה.

אני חושב שסך הכל זאת חתיכת התחמקות מצחיקה, עוד שלושה שבועות תראה השוואה בין האייפון 4S לבין הנקסוס פריים ואז תראה איך באמת האנדרואיד מבצע עם מעבד כפול מנוצל, מערכת הפעלה שנותנת בוסט של עד 180% ואפילו מכשיר חזק יותר ממה שיש היום.

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
בעוד חצי שנה (פחות או יותר) יצא גלקסי S3 ואז כולם יתלהבו מזה שהוא טוב יותר/כמו האייפון 4S. חצי שנה לאחר מכן (פחות או יותר) יצא האייפון 5 וכולם יראו (שוב) שהוא פועל טוב יותר מכל המתחרים.
ככה זה בשוק הסלולרי. כל הזמן יוצאים מכשירים חדשים שקופצים מעט מעל התחרות.
לא זה לא ככה בשוק הסלולר, מכשירים שיוצאים עוד 3 שבועות יהיו חזקים בצורה ממש משמעותית מהאייפון 4S, לא עוד חצי שנה. נראה שאתה מתכחש לזה אבל האייפון 4S חלש מהגלקסי 2S, גם תראה את זה בבנצ'מארקים עוד שלושה שבועות ושלא נדבר על למשל הנקסוס פריים.
Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
בשורה התחתונה, היתרונות הטכניים שמוצגים בחומרה של חלק קטן ממכשירי האנדרואיד לעומת האייפון לא מביאים לביצועים טובים יותר בשטח. האייפון 4S יצא אתמול וכבר קראתי לפחות 5 כתבות השוואת ביצועים - בכולם האייפון היה מהיר יותר בפעולות כמו טעינת אתרים, פתיחת אפליקציות שונות ועוד, מהמתחרים החזקים ביותר שמפעילים אנדרואיד.
אתה ממשיך להגיד את אותה מנטרה מגוננת, זה פשוט לא נכון. יש לך חומרה מסויימת, עוד שלושה שבועות כולה תפתח והאייפון 4S יהיה מאחורי טלפונים בני 7 חודשים כשהוא בן 3 שבועות.
Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
איזה מכשיר זה ברור אבל גם באייפון מדובר באיזה מכשיר. תשווה לי אייפון 2 לנקסוס פריים? ברור שלא. אז אל תשווה לי LG משנת 2009 לאייפון 4S.
מן הסתם באנדרואיד זה המכשירים המודרנים של 2011 מהחברות הגדולות ובאייפון זה 4S וכשאתה מסתכל על אחד מול השני, היתרון היחיד של האייפון הוא... שהוא של אפל. בסופו של דבר היתרון היחיד של האייפון הוא שיש לו מעט מאוד אפליקציות שלא קיימות באנדרואיד.

וסוויס, זה שאתה בדקת טלפון מעפן בן שנתיים זאת לא דוגמה, זה כמו שאני אגיד לך שהאייפון 2 מריץ חרא כל מני דברים. זה לא רלוונטי, אנחנו משווים את האנדרואידים הטובים נגד האייפונים הטובים, לא איזה זבל של LG מלפני שנתיים מול האייפון 2 של לפני שנתיים. אני לא יודע מה הלך באנדרואידים הישנים אבל היום להגיע להגדרות זה הרבה יותר פשוט באנדרואיד מאשר באייפון, לא רק זה אלה יש לך גישה מהירה לכל הדברים שמשתמשים בהם הכי הרבה (למשל להפעלה וכיבוי של הWI FI/BLUE TOOTH/3G). אז שוב, אין לי מושג מה היה בטלפון שבדקת אבל כמו שאמרתי כבר, אנחנו משווים את הטופ מול הטופ ומה היה לפני שנתיים לא רלוונטי לויכוח.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#79   פורסם: 15.10.2011, 21:16

ציטוט:
וסוויס, זה שאתה בדקת טלפון מעפן בן שנתיים זאת לא דוגמה, זה כמו שאני אגיד לך שהאייפון 2 מריץ חרא כל מני דברים. זה לא רלוונטי, אנחנו משווים את האנדרואידים הטובים נגד האייפונים הטובים, לא איזה זבל של LG מלפני שנתיים מול האייפון 2 של לפני שנתיים. אני לא יודע מה הלך באנדרואידים הישנים אבל היום להגיע להגדרות זה הרבה יותר פשוט באנדרואיד מאשר באייפון, לא רק זה אלה יש לך גישה מהירה לכל הדברים שמשתמשים בהם הכי הרבה (למשל להפעלה וכיבוי של הWI FI/BLUE TOOTH/3G). אז שוב, אין לי מושג מה היה בטלפון שבדקת אבל כמו שאמרתי כבר, אנחנו משווים את הטופ מול הטופ ומה היה לפני שנתיים לא רלוונטי לויכוח.
כמו שאמרתי, אני ממש לא מבין גדול בנושא אני רק אומר שיש לי חבר שיש לו S2 ואני רואה שהוא משתמש בו פחות מאנשים שיש להם IPHONE, ברור שיש לזה שלל סיבות...המון סיבות אבל בכל זאת נראה לי שהתוכנה של האייפון יותר ידידותית, זאת בהחלט יכולה להיות סתם הרגשה חרטא כי אני מודה שאין בידי אפילו 10 אחוז של מידע נורמלי בשביל לבצע ניתוח שכזה.

תגיד יש באנדרויד אפשרות שREMINDER יופעל לפי מיקום? נגיד אחרי שאתה יוצא מהעבודה שלך וכו...??

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

BiA

האווטר המגניב של BiA

שואף לשלמות

#80   פורסם: 15.10.2011, 22:08

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
תגיד יש באנדרויד אפשרות שREMINDER יופעל לפי מיקום? נגיד אחרי שאתה יוצא מהעבודה שלך וכו...??
בשביל זה יש אפליקציות
עם אפליקציה נכונה, ניתן להגדיר גם SMS שנשלח אוטומטית, רינגטונים שונים למקומות שונים, החלפה לשקט וכו' וכו'.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#81   פורסם: 15.10.2011, 22:32

BiA
ציטוט:
צפה בהודעה
בשביל זה יש אפליקציות
עם אפליקציה נכונה, ניתן להגדיר גם SMS שנשלח אוטומטית, רינגטונים שונים למקומות שונים, החלפה לשקט וכו' וכו'.
אז יש אפליקציה שפועלת ככה?

עריכה:
CUBESTORMER....2!!!!

נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 16.10.2011 בשעה 01:10.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#82   פורסם: 16.10.2011, 03:32

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
כמו שאמרתי, אני ממש לא מבין גדול בנושא אני רק אומר שיש לי חבר שיש לו S2 ואני רואה שהוא משתמש בו פחות מאנשים שיש להם IPHONE, ברור שיש לזה שלל סיבות...המון סיבות אבל בכל זאת נראה לי שהתוכנה של האייפון יותר ידידותית, זאת בהחלט יכולה להיות סתם הרגשה חרטא כי אני מודה שאין בידי אפילו 10 אחוז של מידע נורמלי בשביל לבצע ניתוח שכזה.

האמת שבחיים לא בדקתי כך שאין לי מושג אבל יש אפליקציה בערך לכל דבר באייפון ובאנדרואיד. היי אני משתמש באפליקציה מזכירה לי איפה חניתי כי הסיבובי חניה בת"א תמיד גורמים לי לשכוח איפה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#83   פורסם: 17.10.2011, 12:36

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של POKEMON MASTER

שואף לשלמות

#84   פורסם: 17.10.2011, 12:40

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
וילדים בבצפר שלי רוצים לקנות תזבל הזה תאמת הרג אותי שהמכשיר אמר fuck

may the odds be Ever in your Favor

!

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#85   פורסם: 17.10.2011, 14:35

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
כן... זה ידוע שמבטא כבד במיוחד באנגלית הוא נקודת התורפה של SIRI.
כמובן שהסרטון הזה לא מראה הרבה. אני בקושי הבנתי מה הוא אמר.

הסרטונים עם המבטאים הסקוטים והאירים הרבה יותר משעשעים, לפי דעתי.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#86   פורסם: 17.10.2011, 15:23

ציטוט:
כן... זה ידוע שמבטא כבד במיוחד באנגלית הוא נקודת התורפה של SIRI.
שאני אבין...יש תוכנה אחרת שמבינה יותר טוב מבטא לא קשור?

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#87   פורסם: 17.10.2011, 15:35

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
שאני אבין...יש תוכנה אחרת שמבינה יותר טוב מבטא לא קשור?
לא שידוע לי. תוכנות להבנת השפה מאוד מורכבות.
SIRI ייחודית לא רק בגלל היכולת שלה להבין שפה בצורה טובה מאוד (באופן יחסי לתוכנות שעושות את אותו הדבר). היא ייחודית בגלל היכולת שלה להבין מההקשר של המשפט, איזה מידע עליה לאסוף ולהציג למשתמש.
הבנה של שפה היא תחום מורכב הרבה יותר מאשר הבנת מילים. גם הקינקט יודע מספר מצומצם של מילים, אבל הוא לא מבין משמעות של משפטים וזה הייחוד של SIRI.

סביר להניח שיש תוכנות שעושות את זה אפילו טוב יותר, אך הן לא מיועדות לציבור הרחב.

באופן אישי, SIRI נראה לי כמו סתם גימיק. אחרי זה ראיתי סרטונים של התוכנה וקראתי כמה התנסויות אישיות ואני ממש ממש מתרשם מזה.
אני מאמין שמדובר בצעד ראשון בכיוון לא פחות ממהפכני.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#88   פורסם: 17.10.2011, 16:00

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
לא שידוע לי. תוכנות להבנת השפה מאוד מורכבות.
SIRI ייחודית לא רק בגלל היכולת שלה להבין שפה בצורה טובה מאוד (באופן יחסי לתוכנות שעושות את אותו הדבר). היא ייחודית בגלל היכולת שלה להבין מההקשר של המשפט, איזה מידע עליה לאסוף ולהציג למשתמש.
הבנה של שפה היא תחום מורכב הרבה יותר מאשר הבנת מילים. גם הקינקט יודע מספר מצומצם של מילים, אבל הוא לא מבין משמעות של משפטים וזה הייחוד של SIRI.

סביר להניח שיש תוכנות שעושות את זה אפילו טוב יותר, אך הן לא מיועדות לציבור הרחב.

באופן אישי, SIRI נראה לי כמו סתם גימיק. אחרי זה ראיתי סרטונים של התוכנה וקראתי כמה התנסויות אישיות ואני ממש ממש מתרשם מזה.
אני מאמין שמדובר בצעד ראשון בכיוון לא פחות ממהפכני.
ועדין נראה שהיא לא מספיק אנטלגנטית כדי להבין לאיזה משתי מילים הוא מתכוון כשהתוכנה שואלת אותו "HOME" או "WORK". זאת הבעיה ,זה יכל להתגבר על המבטא כי כשאתה מתעסק בבחירה בין שניים גם המבטא הכי גרוע בהסטוריה לא היה מפריע אבל משום מה הם לא הכניסו את זה.

בכל מקרה הבאתי את זה כי זה משעשע, לא כדי לרדת על האייפון. תוכנות זיהוי קול לא יודעות להתעסק במבטאים וגם מבטא ישראלי לא עובד עם SIRI ד"א.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#89   פורסם: 17.10.2011, 16:05

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ועדין נראה שהיא לא מספיק אנטלגנטית כדי להבין לאיזה משתי מילים הוא מתכוון כשהתוכנה שואלת אותו "HOME" או "WORK". זאת הבעיה ,זה יכל להתגבר על המבטא כי כשאתה מתעסק בבחירה בין שניים גם המבטא הכי גרוע בהסטוריה לא היה מפריע אבל משום מה הם לא הכניסו את זה.

בכל מקרה הבאתי את זה כי זה משעשע, לא כדי לרדת על האייפון. תוכנות זיהוי קול לא יודעות להתעסק במבטאים וגם מבטא ישראלי לא עובד עם SIRI ד"א.
גם אם SIRI הוא סתם משהו חולף שלא יופיע בשום טלפון אחר אף פעם, סרטוני הFAIL הם כבר הצלחה ענקית, לפי דעתי.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#90   פורסם: 17.10.2011, 16:25

קאוטיק אם כבר מה שמהפכני(או אולי שונה, לא יודע אם מהפכני היא המילה הנכונה) בSIRI זה לא ההקשר, זה לא נראה לי מסובך להבין מתוך משפט SEND-CHAOTIC-MAIL ולהבין שאני רוצה לשלוח לך (הקונטקט שלי) מייל אלא "הדיבור הטבעי", זה ממש מגניב והופך את התוכנה ל"אנושית" יותר וקלה יותר לתפעול ובכללי שימושית יותר.

לא נראה לי שיש תוכנה שמבינה מה אתה רוצה ממנה אלא אם כן אתה מבטא את הרצון שלך בצורה מאוד נוקשה וברורה.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד
1  2  3  52

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא