נחשף סרטון טיזר קצר ומסתורי לגבי אקסקלוסיבי חדש לPS3 שהולך להיחשף בVGA ב10 בדצמבר, מסקרן מישהו? מה אתם חושבים שזה יהיה? משהו חדש או המשך?
נראה כמו משחק אפוקליפטי... נצטרך לחכות כמה ימים ונגלה
אל תדאג, אני חושב שזה דווקא נראה מעניין.
לא חסרים משחקים פוסט-אפוקליפטים, אבל עדיין לא יצא לי לשחק במשחק בו אני חווה את האפוקליפסה (טוב, חוץ מ-Darksiders, אבל שם לא שיחקתי כ"שורד").
רעיון נחמד אני אישית אהבתי D:
ממש יתאים לי לגוון בין המשחקים , כאילו זה לא עוד FPS בעל הייפ או AC מאכזב ... הפעם זה משהו חדש
האמת שזה טיפה הזכיר לי את הסרט מחוז 9 ואני אגדה .
משהו מעניין בנוגע למשחק, על פי IGN הסרטון על הנמלה שהולכת על עלה בעצם סרטון הלקוח מערוץ BBC והסרטון קשור לתוכנית טבע בה מדברים על פטרייה מוחית שגדלה אצל הנמלים והורגת אותם, זה רק מקרב את הרעיון של המשחק לזומבים לדעתי אבל עדיין נשמע מעניין http://ps3.ign.com/articles/121/1213921p1.html
משהו מעניין בנוגע למשחק, על פי IGN הסרטון על הנמלה שהולכת על עלה בעצם סרטון הלקוח מערוץ BBC והסרטון קשור לתוכנית טבע בה מדברים על פטרייה מוחית שגדלה אצל הנמלים והורגת אותם, זה רק מקרב את הרעיון של המשחק לזומבים לדעתי אבל עדיין נשמע מעניין http://ps3.ign.com/articles/121/1213921p1.html
יש מין של פיטריות שגדלות אך ורק בגוף של חרקים. המין הזה מחולק לזנים שונים, שכל אחד ואחד מהם מתמחה בגדילה בזן שונה של חרק (ולמעשה, גם להרוג אותו).
הפטריות הללו חיסלו קנים שלמים, של מיליוני פריטים בתוך ימים. הם נישאים באוויר והם מתפשטים בגוף ה"קורבן" תוך זמן קצר במיוחד.
בקיצור, זה יכול להיות כיוון מעניין וזה בהחלט מתאים לרעיון של אפוקליפסה של זומבים, אם כי זה לא שולל את הרעיון של אפוקליפסה רגילה, שבה אחוז גדול מאוד של האוכלוסייה פשוט מת בגלל הפטרייה הזו.
יש מין של פיטריות שגדלות אך ורק בגוף של חרקים. המין הזה מחולק לזנים שונים, שכל אחד ואחד מהם מתמחה בגדילה בזן שונה של חרק (ולמעשה, גם להרוג אותו).
הפטריות הללו חיסלו קנים שלמים, של מיליוני פריטים בתוך ימים. הם נישאים באוויר והם מתפשטים בגוף ה"קורבן" תוך זמן קצר במיוחד.
בקיצור, זה יכול להיות כיוון מעניין וזה בהחלט מתאים לרעיון של אפוקליפסה של זומבים, אם כי זה לא שולל את הרעיון של אפוקליפסה רגילה, שבה אחוז גדול מאוד של האוכלוסייה פשוט מת בגלל הפטרייה הזו.
אומנם זה יהיה קצת מוזר לראות קורבנות בני אדם עם פטריות יוצאות מהגוף אבל בטוח עדיף לדעתי משהו מקורי מאשר זומבים
אומנם זה יהיה קצת מוזר לראות קורבנות בני אדם עם פטריות יוצאות מהגוף אבל בטוח עדיף לדעתי משהו מקורי מאשר זומבים
האמת שזה יכול לפתוח פתח לעיצוב ממש מגניב של זומבים.
עם זאת, הפטריות הללו, במציאות, פשוט הורגות את הקורבן כי הן ניזונות מהגוף שלו. אם זה המצב גם במשחק, אז לפחות יהיו אזורים מוכי אסון עם גופות בעיצוב מקורי למדי.
אישית,הייתי מעדיף עוד משחק של חיסול "חרקים ענקיים"(סטייל Bugs,Zerg) מאשר עוד משחק זומבים...
מקווה שהחרקים בתמונות רומזים למשהו דומה,או אולי "אנשי צמח".
נערך לאחרונה על ידי Observer, 05.12.2011 בשעה 14:41.
אל תדאג, אני חושב שזה דווקא נראה מעניין.
לא חסרים משחקים פוסט-אפוקליפטים, אבל עדיין לא יצא לי לשחק במשחק בו אני חווה את האפוקליפסה (טוב, חוץ מ-Darksiders, אבל שם לא שיחקתי כ"שורד").
מקווה שנקבל עוד מידע עליו בקרוב.
תודה על הפרסום
כל משחקי הזומבי-פוקליפסה הם בערך כאלו. בדגש על Resident Evil למשל.
Keep it clean
---
מחפשים אותנו? הקהילה עברה לכאן: www.voxelim.com
פרומו נוסף בו מציינים כי הולך להיחשף בVGA טריילר למשחק שיכלול את הדמויות והעולם במנוע של המשחק, ג'ף קילי מציין שזה הולך להיות הכרזה ענקית שהם עבדו עליה עם סוני, משחק שאף אחד לא יצפה לו ומגיע ממפתחים מעולים. מה אתם אומרים? משהו מופרח או אקסקלוסיבי גדול חדש? http://www.gametrailers.com/video/vg...ke-vgas/724641
אתם מוזמנים לשער מה התמונות אומרות בנוסף אם תיכנסו לאתר הראשי של המשחק(http://www.lastofus.com/) ותיכנסו לסרטון של הנמלה אפשר לראות שהאריכו את הסרטון לחצי דקה ואחרי שהנמלה נעלמת מהמסך אפשר לשמוע מישהו בורח כנראה ממשהו ואז צרחה בסוף...
לא נמאס לך מאצ'רטד?? שכל משחק משנים שמה שום דבר חוץ מסיפור?? [ואולי יותר התגנבות...]
הייתי רוצה משהו חדש לגמריי. אם גיימפליי קליל כזה ואולי מוטיב בניית מחסה ושבט קטן[כן חוזרים לציוויליזציה הישנה !]
אממ מפריע לך שאני אוהב את אנצ'רטד? לא זוכר שהתלוננתי לך שכ"כ אהבת את AC:R שהוא בעצם ממש אותו דבר ואין מה לעשות בו חוץ מהסיפור הראשי והמשימות צד הראשיות, זכור לי שבדיון OT אמרת שממש נהנית מהמשחק
עריכה: טוב לפי מה שאמרת בדיון של AC:R לא היית ממש מרוצה ממנו אבל אני לא מבין מה הפריע לך שאמרתי שהייתי רוצה במשחק החדש פלטפורמה כמו באנצ'רטד? אני לא מבין מה הקטע להגיד שזה לא מחדש בכלום, אני יכול להגיד את זה על כל משחק המשך שיצא שהוא פשוט אותו דבר עם עלילה חדשה, זה טיעון מטופש
נערך לאחרונה על ידי Blue&Black, 08.12.2011 בשעה 16:54.
פרומו נוסף בו מציינים כי הולך להיחשף בVGA טריילר למשחק שיכלול את הדמויות והעולם במנוע של המשחק, ג'ף קילי מציין שזה הולך להיות הכרזה ענקית שהם עבדו עליה עם סוני, משחק שאף אחד לא יצפה לו ומגיע ממפתחים מעולים. מה אתם אומרים? משהו מופרח או אקסקלוסיבי גדול חדש? http://www.gametrailers.com/video/vg...ke-vgas/724641
למעשה, הוא אמר 'מפתחים מדהימים'. ג'ף קלי הזה יודע ליצור הייפ. נקווה שהוא לא סתם יוצר בועה בשביל הרייטינג לבדו, כי יש לו היסטוריה כזו.
ולמיטב זיכרוני, יש גם היסטוריה של חשיפות לא ממש גדולות ב-VGA.
ייתכן, וזה ניחוש לא מבוסס, שמדובר במפתחת Guerilla, ידוע שהיא עובדת על IP חדש ל-PS3, וחלף זמן מאז ששוחרר המשחק השלישי, לכן הגיע הזמן לחשוף אותו.
shmati
ציטוט:
אני אהיה כועס מאוד אם זה יתברר כמשחק ציד של נמלים.
אני מקווה שמדובר באיזה משחק הישרדות סטייל DEAD SPACE עם שילוב פלאטפורמה סטייל UNCHARTED, יכול להיות ממש טוב
מאוד אהבתי את הרעיון שלך . וגם רעיון טיפה פרוע שלי , אני היחיד ששמע בסוף כמו צרכה של יצור או מפלצת ? וגם היה רעש כזה של מסור נדלק , כאילו שאנחנו מנסים להילחם ביצור הזה או מה שזה לא יהיה . יתכן מדובר על התפשטות של חיידק בכל רחבי ניו יורק וארה"ב ואנחנו היחידים שנשארנו . משוגע קטן אני אהה ??
Dark SackBoy AssAssin
ציטוט:
נכון רק לגביי ac r המעפן שיפור ענקי מac 1 ל 2 ומ2 לac b
ACR ממש עלוב , מצטער . אכזבה ענקית . העיר מתה ומשעממת . אני ממש לא אקנה אותו לסוני .
Shmati
ציטוט:
אני אהיה כועס מאוד אם זה יתברר כמשחק ציד של נמלים.
בסוף מגלים שהשחקן שנשחק בו יהיה איזה ילד שמן עם חנונה באף ואקדח מים שיורה על נמלים קטנים
נערך לאחרונה על ידי CooKie Monster, 08.12.2011 בשעה 18:35.