משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
שואף לשלמות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
08.12.2011, 22:37
|
|
|
צפיתי בסרטון ההייפ של ג'ף שוב פעם וזה נשמע יותר מדי טוב בכדי להיות אמיתי.
שימו לב למילים שהוא משתמש בהם:
- Something pretty major
- Game no one would belive
- Massive announcement
- No one is going to see this coming
- Shocked every day that none of this have leaked out
- Something absolutely mind-blowing
- Absolutely amazing developers
ובסוף הוא אומר שאנשים יהיו פשוט בהלם כשהם יגלו מה התרחש מאחורי הקלעים. אותי באופן אישי זה לא מעניין בשיט (רבאק עוד יומיים קלאסיקו!) אבל אם בסופו של דבר ההכרזה הזו תהיה משחק PSN או Move יש לי הרגשה שאנשים לא יתנו לזה לעבור על סדר היום. אני מאוד מקווה בשבילו (ובשביל בעלי ה PS3 כמובן) שהוא יספק את הסחורה כי הפעם הוא הגזים עם ההייפ בצורה מטורפת.
|
תוכן שיצרתי:
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
08.12.2011, 22:40
|
|
|
dinsurya |
ציטוט: |
 |
|
|
- Something pretty major
- Massive announcement
ובסוף הוא אומר שאנשים יהיו פשוט בהלם כשהם יגלו מה התרחש מאחורי הקלעים. אותי באופן אישי זה לא מעניין בשיט (רבאק עוד יומיים קלאסיקו!) אבל אם בסופו של דבר ההכרזה הזו תהיה משחק PSN או Move יש לי הרגשה שאנשים לא יתנו לזה לעבור על סדר היום. אני מאוד מקווה בשבילו (ובשביל בעלי ה PS3 כמובן) שהוא יספק את הסחורה כי הפעם הוא הגזים עם ההייפ בצורה מטורפת. |
|
|
|
|
תכלס חח ..
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
08.12.2011, 22:43
|
|
|
dinsurya |
 |
|
|
- Something pretty major
- Massive announcement
ובסוף הוא אומר שאנשים יהיו פשוט בהלם כשהם יגלו מה התרחש מאחורי הקלעים. אותי באופן אישי זה לא מעניין בשיט (רבאק עוד יומיים קלאסיקו!) אבל אם בסופו של דבר ההכרזה הזו תהיה משחק PSN או Move יש לי הרגשה שאנשים לא יתנו לזה לעבור על סדר היום. אני מאוד מקווה בשבילו (ובשביל בעלי ה PS3 כמובן) שהוא יספק את הסחורה כי הפעם הוא הגזים עם ההייפ בצורה מטורפת. |
|
|
|
|
לא נראה לי שההייפ שהוא יצר סביב המשחק הזה באמת הולך להיות שווה את זה אבל לפחות אם זה לא משחק MOVE או PSN אני מצפה למשהו טוב
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
09.12.2011, 07:31
|
|
אוקיי, הנה ידיעה שלגמרי תפתיע אתכם...
האם יש קשר כלשהו בין THE LAST OF US לUNCHARTED 3?
לפי IGN, בCHAPTER 1 בU3 יש עיתון שבו כתוב בכותרת: "Scientists are still struggling to understand deadly fungus."
כמו שציינו מקודם IGN יש סיכויים לראות במשחק פטרייה קטלנית כפי שנראה רמז מסרטון הנמלה, מה אתם אומרים? נוטי דוג המפתחת של המשחק? יכול להיות שפורסמו עוד כאלו רמזים במשחקים אקסקלוסיביים אחרים? תודו שזה מתחיל לעניין
http://ps3.ign.com/articles/121/1214356p1.html
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
09.12.2011, 08:33
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
לפי IGN, בCHAPTER 1 בU3 יש עיתון שבו כתוב בכותרת: "Scientists are still struggling to understand deadly fungus."
כמו שציינו מקודם IGN יש סיכויים לראות במשחק פטרייה קטלנית כפי שנראה רמז מסרטון הנמלה, מה אתם אומרים? נוטי דוג המפתחת של המשחק? יכול להיות שפורסמו עוד כאלו רמזים במשחקים אקסקלוסיביים אחרים? תודו שזה מתחיל לעניין
http://ps3.ign.com/articles/121/1214356p1.html |
|
|
|
|
Well, fuck me.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
09.12.2011, 09:03
|
|
|
הרבה פעמים המדיה (ופאנבויז טיפשים) מתייחסים למשחק שהוא על ה PC ורק על אחת מהקונסולות כבלעדי (סטייל Left 4 Dead, Mass Effect 1 וכו'). יכול מאוד להיות שהמשחק ה"בלעדי" הזה הוא בעצם גם על ה PC, מה שפותח הרבה מאוד אפשרויות. יכול מאוד להיות שמדובר במשחק של Valve או אפילו Blizzard. מה שאני מנסה לומר זה שצריך לקחת את המילה 'בלעדי' בעירבון מוגבל כשזה מגיע מהמדיה.
|
תוכן שיצרתי:
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
09.12.2011, 11:31
|
|
|
dinsurya |
 |
|
|
הרבה פעמים המדיה (ופאנבויז טיפשים) מתייחסים למשחק שהוא על ה PC ורק על אחת מהקונסולות כבלעדי (סטייל Left 4 Dead, Mass Effect 1 וכו'). יכול מאוד להיות שהמשחק ה"בלעדי" הזה הוא בעצם גם על ה PC, מה שפותח הרבה מאוד אפשרויות. יכול מאוד להיות שמדובר במשחק של Valve או אפילו Blizzard. מה שאני מנסה לומר זה שצריך לקחת את המילה 'בלעדי' בעירבון מוגבל כשזה מגיע מהמדיה. |
|
|
|
|
רשום שהוא מיועד רק לPS3, וגם למה שיהיו רמזים על המשחק במשחק אקסקלוסיבי כמו U3? לא נראה לי שהוא הולך לצאת למחשב
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
09.12.2011, 12:02
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
http://ps3.ign.com/articles/121/1214356p1.html |
|
|
|
|
Color me intrigued...
זה מאוד מעניין. אני אשמח מאוד לראות את נוטי דוג לוקחים את אנצ'רטד למקום שונה, עם אלמנטים של אפוקליפסה ואולי עם דמויות חדשות, עם קשר רופף לדמויות הקודמות.
זה יכול להיות נורא מעניין.
מעבר לזה, כל משחק של נוטי דוג הוא סיבה למסיבה.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn, 09.12.2011 בשעה 18:50.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
09.12.2011, 15:59
|
|
טוב סתם מההתלהבות אני בדקתי בעצמי שזה לא זיוף ובאמת יש בשלב הראשון עיתון כזה. בדקתי ויש עוד עיתון, זה כנראה כבר לא קשור אבל אי אפשר לדעת, רשום בכותרת "Local couple survives harrowing plunge", זה כנראה לא קשור אבל אי אפשר לדעת... בנוסף יש ליד העיתון לוח שנה ויש X שחור על ה2 וה9 לחודש, ובדקתי והכריזו על המשחק החדש ב3 ומחר ה10 הולכים לחשוף טריילר אמיתי למשחק, זה בטח סתם שטות אבל סתם התעניינתי 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
09.12.2011, 18:48
|
|
|
אין מצב שזה החדש של קוונטום דרים? התמונות מזכירות לי את המנוע שלהם.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
09.12.2011, 19:22
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
טוב סתם מההתלהבות אני בדקתי בעצמי שזה לא זיוף ובאמת יש בשלב הראשון עיתון כזה. בדקתי ויש עוד עיתון, זה כנראה כבר לא קשור אבל אי אפשר לדעת, רשום בכותרת "Local couple survives harrowing plunge", זה כנראה לא קשור אבל אי אפשר לדעת... בנוסף יש ליד העיתון לוח שנה ויש X שחור על ה2 וה9 לחודש, ובדקתי והכריזו על המשחק החדש ב3 ומחר ה10 הולכים לחשוף טריילר אמיתי למשחק, זה בטח סתם שטות אבל סתם התעניינתי |
|
|
|
|
מממ, לדעתי מה שמצאת יכול להיות קשור, כי הפטריה הזאת פוגעת במוח וגורמת לפונדקאי נזק ליכולות המוטוריות כך שהוא יהרוג את עצמו.
תראו את זה, יכול להיות שזה המשחק שברקע ?! http://www.youtube.com/watch?v=3bdBn...layer_embedded
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
09.12.2011, 19:25
|
|
|
mgs freak |
 |
|
|
|
|
|
|
|
זה מאוד דומה לתמונה שפורסמה, יכול להיות שזה מפותח ע"י קוג'ימה, כנראה שנגלה מחר
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
09.12.2011, 20:35
|
|
|
לא סביר שזה משחק של נוטי, היא לא מסוגלת לפתח שני משחקים במקביל.
זה כנראה משחק של מפתחת שקרובה לנוטי, כחברת צד א' של סוני. ידוע שהן שומרות על קשר קרוב.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
09.12.2011, 21:49
|
|
|
ייתכן וזה משחק של סנטה מוניקה. במקרה הזה, ההפרזות של קילי לא במקום, בלשון המעטה. בכלל, אם מדובר ב IP חדש אז לא ברור לי איך אפשר לצאת בהצהרות שכאלה. למה שמשחק בלעדי מבית פיתוח של סוני יגרום לי להגיד 'אף אחד לא יצפה לדבר כזה'. איך אוכל לצפות לדבר כזה אם זה IP חדש?
די לדבר, ג'ף.
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
09.12.2011, 22:04
|
|
|
הדרך היחידה שלהצהרות כאלו מטורפות יהיה כיסוי זה רק אם מדובר למשל במגה טון כמו מטאל גיר סוליד 5 שאף אחד לא חשב שהתחילו לעבוד עליו מוכרז בלעדית לפס3 או משהו דומה למה שנינטנדו עשתה עם קאפקום עם הכרזה על RE ראשי (ורצוי שיראה מדהים) בלעדי לפס3.
מותג לא מוכר או אפילו המשך למותג מוכר שידוע לנו שהוא בלעדי לסוני והוא ככל הנראה מפותח כמו GOW4 ממש לא הולך לכסות על ההצהרות הללו ועל ניפוח הבועה הזו,למרות שאין ספק שזה יהיה נהדר,רק שקילי ניפח את זה הרבה יותר מזה.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
09.12.2011, 22:38
|
|
|
זה לא יהיה MGS 5. קוג'ימה כבר אמר מיליון פעם שכל הכותרים העתידיים שלו יהיו מולטיפלטפורם.
|
תוכן שיצרתי:
|
|
|
|
|

חבר כבוד קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
10.12.2011, 00:05
|
|
|
dinsurya |
 |
|
|
זה לא יהיה MGS 5. קוג'ימה כבר אמר מיליון פעם שכל הכותרים העתידיים שלו יהיו מולטיפלטפורם. |
|
|
|
|
קוג'ימה גם אמר אחרי כל משחק MGS שזה המשחק האחרון שלו.
אי אפשר לדעת אם ההייפ המטורף שהוא יוצר מוצדק או לא, אבל אם כן אז מה שבטוח שההכרזה לא תהיה מותג חדש, כי אז איך אפשר להיות מופתע מזה ?
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
10.12.2011, 00:18
|
|
|
למי שמעוניין - ה VGA מתחיל מחר (יום שבת) ב 3 בלילה (שזה בעצם כבר יום ראשון) שעון ישראל.
למי שלא הבין מדובר בלילה שבין יום שבת ליום ראשון.
חבל שיש לי לימודים ביום ראשון.
|
תוכן שיצרתי:
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
10.12.2011, 00:42
|
|
|
dinsurya |
 |
|
|
למי שמעוניין - ה VGA מתחיל מחר (יום שבת) ב 3 בלילה (שזה בעצם כבר יום ראשון) שעון ישראל.
חבל שיש לי לימודים ביום ראשון. |
|
|
|
|
חבל שיש לי מבחן בהיסטוריה ביום ראשון :\
טוב נו, בE3 לפני שנתיים הצלחתי להתנתק ליומיים מהאינטרנט, אני לא חושב שיהיה לי קשה מדי להתנתק ליום בשביל הVGA.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
10.12.2011, 00:49
|
|
|
dinsurya |
 |
|
|
|
|
|
|
3 בלילה !? תכננתי לראות, אבל זה כבר מוגזם. נשמע את ההכרזות אחר כך.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
10.12.2011, 16:24
|
|
|
dinsurya |
 |
|
|
|
|
|
|
גם לי השעה מאוחרת מדי אבל למקרה שאני אתעורר במקרה יש לך מושג איפה ניתן לצפות בזה בכלל?
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
10.12.2011, 16:58
|
|
|
bling |
 |
|
|
גם לי השעה מאוחרת מדי אבל למקרה שאני אתעורר במקרה יש לך מושג איפה ניתן לצפות בזה בכלל? |
|
|
|
|
1. http://www.spike.com/events/video-game-awards-2011
2. http://www.twitch.tv/highgaming
מספר 1 זה האתר הרשמי של ספייק. בניגוד לשנים קודמות שזה היה רק לארה"ב, השנה זה פתוח גם לאירופה. נקווה שישראל נחשבת מבחינתם אירופה. מספר 2 זה סטרים שמצאתי ברשת. אני מניח שלקראת הטקס יצוצו עוד סטרימים.
|
תוכן שיצרתי:
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
10.12.2011, 17:12
|
|
|
dinsurya |
 |
|
|
|
|
|
|
|
אה הם פותחים את זה השנה? מגניב 
תודה רבה.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
11.12.2011, 07:17
|
|
|
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
11.12.2011, 07:34
|
|
ישר התעוררתי ונכנסתי לגיימטריילרז לבדוק את הסרטון, ברגע שראיתי שזה מפותח ע"י נוטי דוג ישר קפצתי משמחה  נראה משחק מעניין מאוד, מאוד מאוד מתעניין לראות מה יהיה בהמשך ואני ממש שמח שזה לא היה סתם משחק PSN או MOVE(לפחות ככה זה נראה, בכל זאת מדובר בנוטי דוג)
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
11.12.2011, 07:45
|
|
ואללה איזה כיף ש NAUGHTY DOG היא המפתחת! 
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
11.12.2011, 08:16
|
|
|
אגב שמתם לב שהנערה ממש מזכירה את אלן פייג'?(ג'ונו,התחלה)
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
11.12.2011, 08:25
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
אגב שמתם לב שהנערה ממש מזכירה את אלן פייג'?(ג'ונו,התחלה) |
|
|
|
|
ken !
( yesh li bug bivrit )
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
11.12.2011, 08:34
|
|
|
אגב אם היה לו את הקול של נולאן נורת' הייתי יכול להיות בטוח שזה סוג של ניית'ן דרייק מבוגר עם הילדה שלו ושל אלינה שכנראה נהרגה מהזיהום(בכל זאת קוראים לילדה אלי שזה יכול להיות אולי קיצור לאלינה) אבל אני יותר שמח שזה כותר חדש...
לפי מה שזה נשמע מהנערה אז הזיהום הזה קיים כבר שנים כי היא לא זוכרת מתי אנשים היו הולכים סתם ברחוב... אני ממש מקווה שהמשחק הולך לצאת ב2012, בד"כ נוטי דוג עם כל הכרזה של אנצ'רטד חדש הוא היה יוצא שנה אחרי ההכרזה.
מה אתם אומרים? זה יהיה משחק הישרדות גוף שלישי סטייל DEAD SPACE? או יותר יריות ואקשן כמו אנצ'רטד? אתם חושבים שיהיה COOP? אני מניח שזה יהיה יותר כמו הסטייל של אינסלייבד שאתה האיש הבוגר ואתה צריך להגן על הילדה תמיד ואסור לה למות, אני חשבתי יותר על קטעים מעורבבים שברגעי היריות והאקשן אתה הגבר הזה(נדמה לי שIGN אומרים שקוראים לו ג'ו) ואז אולי יש קטעים של התגנבות כשצריך להשיג תחמושת מאיזה מקום ואז משחקים עם הילדה, יכול להיות ענק לדעתי
|
|
|
|
|
|
|
|
|