משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש משקיען

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
11.12.2011, 08:41
|
|
|
Blue&Black |
ציטוט: |
 |
|
|
אגב אם היה לו את הקול של נולאן נורת' הייתי יכול להיות בטוח שזה סוג של ניית'ן דרייק מבוגר עם הילדה שלו ושל אלינה שכנראה נהרגה מהזיהום(בכל זאת קוראים לילדה אלי שזה יכול להיות אולי קיצור לאלינה) אבל אני יותר שמח שזה כותר חדש...
לפי מה שזה נשמע מהנערה אז הזיהום הזה קיים כבר שנים כי היא לא זוכרת מתי אנשים היו הולכים סתם ברחוב... אני ממש מקווה שהמשחק הולך לצאת ב2012, בד"כ נוטי דוג עם כל הכרזה של אנצ'רטד חדש הוא היה יוצא שנה אחרי ההכרזה.
מה אתם אומרים? זה יהיה משחק הישרדות גוף שלישי סטייל DEAD SPACE? או יותר יריות ואקשן כמו אנצ'רטד? אתם חושבים שיהיה COOP? אני מניח שזה יהיה יותר כמו הסטייל של אינסלייבד שאתה האיש הבוגר ואתה צריך להגן על הילדה תמיד ואסור לה למות, אני חשבתי יותר על קטעים מעורבבים שברגעי היריות והאקשן אתה הגבר הזה(נדמה לי שIGN אומרים שקוראים לו ג'ו) ואז אולי יש קטעים של התגנבות כשצריך להשיג תחמושת מאיזה מקום ואז משחקים עם הילדה, יכול להיות ענק לדעתי |
|
|
|
|
nira li em ishalvu et advarim !
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
11.12.2011, 10:19
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
אגב אם היה לו את הקול של נולאן נורת' הייתי יכול להיות בטוח שזה סוג של ניית'ן דרייק מבוגר עם הילדה שלו ושל אלינה שכנראה נהרגה מהזיהום(בכל זאת קוראים לילדה אלי שזה יכול להיות אולי קיצור לאלינה) אבל אני יותר שמח שזה כותר חדש...
לפי מה שזה נשמע מהנערה אז הזיהום הזה קיים כבר שנים כי היא לא זוכרת מתי אנשים היו הולכים סתם ברחוב... אני ממש מקווה שהמשחק הולך לצאת ב2012, בד"כ נוטי דוג עם כל הכרזה של אנצ'רטד חדש הוא היה יוצא שנה אחרי ההכרזה.
מה אתם אומרים? זה יהיה משחק הישרדות גוף שלישי סטייל DEAD SPACE? או יותר יריות ואקשן כמו אנצ'רטד? אתם חושבים שיהיה COOP? אני מניח שזה יהיה יותר כמו הסטייל של אינסלייבד שאתה האיש הבוגר ואתה צריך להגן על הילדה תמיד ואסור לה למות, אני חשבתי יותר על קטעים מעורבבים שברגעי היריות והאקשן אתה הגבר הזה(נדמה לי שIGN אומרים שקוראים לו ג'ו) ואז אולי יש קטעים של התגנבות כשצריך להשיג תחמושת מאיזה מקום ואז משחקים עם הילדה, יכול להיות ענק לדעתי |
|
|
|
|
הפרויקט החדש הזה נראה מעניין מאוד.
אני מקווה שהם יקחו את מה שהם למדו מאנצ'רטד ויישמו אותו על משהו שונה, כמו עולם פתוח ופחות דגש על קרבות.
זה יכול להיות נורא מעניין. לא ממש אכפת לי אם יש קשר לאנצ'רטד או לא, אבל זה יכול להוות תוספת נחמדה שתעזור לכותר החדש להתניע.
מניסיון עם נוטי דוג, לוקח להם שנתיים ליצור משחק, לכל הפחות. מכיוון שאנצ'רטד 3 יצא רק השנה, סביר להניח שהמשחק החדש הזה ייצא רק בסוף 2013.
עם זאת, בהחלט אפשרי שהם עשו שינויים מבניים בסטודיו שאיפשרו להם התחלת עבודה על הפרויקט הזה, עוד בזמן העבודה על אנצ'רטד (לכל הפחות, בכל תחום האומנות והתסריט) כך שאפשרי שהם יוציאו את המשחק כבר בסוף השנה הבאה.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
11.12.2011, 10:27
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
הפרויקט החדש הזה נראה מעניין מאוד.
אני מקווה שהם יקחו את מה שהם למדו מאנצ'רטד ויישמו אותו על משהו שונה, כמו עולם פתוח ופחות דגש על קרבות.
זה יכול להיות נורא מעניין. לא ממש אכפת לי אם יש קשר לאנצ'רטד או לא, אבל זה יכול להוות תוספת נחמדה שתעזור לכותר החדש להתניע.
מניסיון עם נוטי דוג, לוקח להם שנתיים ליצור משחק, לכל הפחות. מכיוון שאנצ'רטד 3 יצא רק השנה, סביר להניח שהמשחק החדש הזה ייצא רק בסוף 2013.
עם זאת, בהחלט אפשרי שהם עשו שינויים מבניים בסטודיו שאיפשרו להם התחלת עבודה על הפרויקט הזה, עוד בזמן העבודה על אנצ'רטד (לכל הפחות, בכל תחום האומנות והתסריט) כך שאפשרי שהם יוציאו את המשחק כבר בסוף השנה הבאה. |
|
|
|
|
לא נראה לי שזה עולם פתוח, יש קשר צמוד בין הדמויות אז לא נראה לי אפשרי לעשות משחק בסגנון הזה עולם פתוח, נראה לי משחק לינארי כמו אנצ'רטד
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
11.12.2011, 10:39
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
לא נראה לי שזה עולם פתוח, יש קשר צמוד בין הדמויות אז לא נראה לי אפשרי לעשות משחק בסגנון הזה עולם פתוח, נראה לי משחק לינארי כמו אנצ'רטד |
|
|
|
|
מה הקשר בין העולם הפתוח והקשר בין הדמויות?
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
11.12.2011, 11:01
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
מה הקשר בין העולם הפתוח והקשר בין הדמויות? |
|
|
|
|
הקשר הוא שכנראה בדומה לאינסלייבד הנערה לא תוכל לשרוד לבד ואי אפשר להשאיר אותה לבד ולא נראה לי שעכשיו תשחק בעולם ענק ופתוח ותצטרך להיות עם הנערה בכל מקום שאתה הולך אליו, זה יותר מתאים להיות משחק לינארי.
לא נראה לי הגיוני שתוכל להסתובב בכל מקום שתרצה ותהיה חייב גם לשמור שלא יקרה לה כלום
|
|
|
|
|
|

כתב פורום PS3

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
11.12.2011, 11:17
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
הקשר הוא שכנראה בדומה לאינסלייבד הנערה לא תוכל לשרוד לבד ואי אפשר להשאיר אותה לבד ולא נראה לי שעכשיו תשחק בעולם ענק ופתוח ותצטרך להיות עם הנערה בכל מקום שאתה הולך אליו, זה יותר מתאים להיות משחק לינארי.
לא נראה לי הגיוני שתוכל להסתובב בכל מקום שתרצה ותהיה חייב גם לשמור שלא יקרה לה כלום |
|
|
|
|
הממ...זה שילוב של GTA עם LFD2 
אבל בכל זאת ,המפלצות אינם זומבים ...מעניין מה היצורים הללו 
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
11.12.2011, 11:28
|
|
|
The-Crush |
 |
|
|
הממ...זה שילוב של GTA עם LFD2 
אבל בכל זאת ,המפלצות אינם זומבים ...מעניין מה היצורים הללו  |
|
|
|
|
כנראה כמו שIGN אמרו מדובר בפטרייה מוחית שהורגת את בע"ח וכנראה התפשטה לאנשים, אפשר לראות איך נראה הראש של האיש המזוהם בטריילר, זה נראה מתאים
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
11.12.2011, 14:07
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
לא נראה לי הגיוני שתוכל להסתובב בכל מקום שתרצה ותהיה חייב גם לשמור שלא יקרה לה כלום |
|
|
|
|
אני מאוד מקווה שאתה טועה בנוגע לרעיון של הליווי, כי ההיסטוריה מלמדת שמשחקים שמבוססים על זה הם אסון אחד גדול (פרט למקרה אחד ומיוחד במינו, כמובן).
אין שום סתירה ברעיון של עולם פתוח וריבוי דמויות. בהחלט יכול להיות שהנערה הזאת תתלווה אליך, לאן שתלך, במיוחד בהתחשב בכך שלא הולכים להיות רכבים כמו בGTA שיאפשרו מעבר למרחקים עצומים.
נוטי דוג כבר עשו משחקי עולם פתוח מדהימים, בדור הקודם. סדרת JAK עשתה שימוש נהדר בעולם הפתוח, בכל אחד מהמשחקים שלה (פרט למשחק המרוצים, כמובן). הם מסוגלים לעשות את זה ועם הרקע שהם חשפו, זה בהחלט יהיה אפשרי.
בנוגע לזומבים במשחק - הם זומבים. הם מתאימים באופן מדויק מאוד להגדרה של זומבים והם מתנהגים בדיוק כמו שזומבים מתנהגים. מה בהם גרם לכם לחשוב אחרת?
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
11.12.2011, 14:25
|
|
ניראה מדהים 
מזכיר לי את הסרט "אני אגדה" ..
אגב , צדקתי בכל מה שתיראתי לפני שהטריילר יצא  בדיוק מה שיש בטריילר .
|
BananaJoke |
 |
|
|
מאוד אהבתי את הרעיון שלך . וגם רעיון טיפה פרוע שלי , אני היחיד ששמע בסוף כמו צרכה של יצור או מפלצת ? וגם היה רעש כזה של מסור נדלק , כאילו שאנחנו מנסים להילחם ביצור הזה או מה שזה לא יהיה . יתכן מדובר על התפשטות של חיידק בכל רחבי ניו יורק וארה"ב ואנחנו היחידים שנשארנו . משוגע קטן אני אהה ??  |
|
|
|
|
צודק או לא צודק ? 
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
11.12.2011, 14:40
|
|
|
BananaJoke |
 |
|
|
ניראה מדהים 
מזכיר לי את הסרט "אני אגדה" ..
אגב , צדקתי בכל מה שתיראתי לפני שהטריילר יצא בדיוק מה שיש בטריילר .
צודק או לא צודק ?  |
|
|
|
|
לא. טעית. הקולות של הנקישות ששמעו בסוף הטיזר זה הדרך של זן מסוים של נמלים לתקשר בינן לבין עצמן (זן שנמצא ביערות הגשם בדרום אמריקה והוא טורף). הקול בסוף הטיזר, שנשמע כמו איזו צרחה, זה הקול האמיתי שעושה הזן המסוים הזה של נמלים, כדי לקרוא לנחיל שלם למקום מסוים והוא כל כך עוצמתי שגם בני אדם יכולים לשמוע אותו במרחק.
זה הכל רמזים בנוגע למקור המגיפה של הפיטריות שהפכה את האנשים לזומבים.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
11.12.2011, 14:44
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
אני מאוד מקווה שאתה טועה בנוגע לרעיון של הליווי, כי ההיסטוריה מלמדת שמשחקים שמבוססים על זה הם אסון אחד גדול (פרט למקרה אחד ומיוחד במינו, כמובן).
אין שום סתירה ברעיון של עולם פתוח וריבוי דמויות. בהחלט יכול להיות שהנערה הזאת תתלווה אליך, לאן שתלך, במיוחד בהתחשב בכך שלא הולכים להיות רכבים כמו בGTA שיאפשרו מעבר למרחקים עצומים.
נוטי דוג כבר עשו משחקי עולם פתוח מדהימים, בדור הקודם. סדרת JAK עשתה שימוש נהדר בעולם הפתוח, בכל אחד מהמשחקים שלה (פרט למשחק המרוצים, כמובן). הם מסוגלים לעשות את זה ועם הרקע שהם חשפו, זה בהחלט יהיה אפשרי.
בנוגע לזומבים במשחק - הם זומבים. הם מתאימים באופן מדויק מאוד להגדרה של זומבים והם מתנהגים בדיוק כמו שזומבים מתנהגים. מה בהם גרם לכם לחשוב אחרת? |
|
|
|
|
אני עדיין לא חושב שיהיה מדובר בעולם פתוח אבל אי אפשר לדעת עד שישוחרר גיימפלי, בכל מקרה אם כן אז אולי מקסימום נשים את הנערה על הכתף כמו דקסטר 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
11.12.2011, 14:58
|
|
לפי Games המשחק הזה היה כבר בפיתוח 5 שנים, ככה שאין להם ממש זמן ללמוד מהביקורת על U3. וכן, הוא יצא שנה הבאה
אגב, בגלל זה הוא אמר שהוא בשוק ששום דבר לא הודלף. באמת לא ראינו את זה מגיע.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
11.12.2011, 15:37
|
|
|
לפי נוטי דוג המשחק בפיתוח שנתיים.
|
תוכן שיצרתי:
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
11.12.2011, 15:57
|
|
|
מישהו יודע אולי איפה אני יכול לראות הקלטה של האירוע? חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי...
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
12.12.2011, 20:46
|
|
הפתעה גדולה, לא ציפיתי לחשיפה של משחק נוטי ממש לאחר ש-U3 שוחרר, ועוד של משחק שכבר מפותח שנתיים. הפעם ג'ף לא אכזב. אם זו נוטי, אז המשחק צפוי להיות פיצוץ.
גם Metal Gear Rising נראה פיצוץ. הפיתוח עבר לפלטינום גיימס, שזו בכלל סיבה רבה לאופטימיות.
מנהלים, תתעוררו. מה עם שינוי כותרת הדיון, לעורר תשומת לב? אלה לא הכרזות של מה בכך. אתם ישנים פה 
נערך לאחרונה על ידי רונן, 12.12.2011 בשעה 23:11.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
15.12.2011, 11:26
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
15.12.2011, 15:58
|
|
ניראה מדהים , תודה שון ^_^
אגב בתמונה הזאתי :
אפשר לשים לב שהם מתחבאים ממשהו  כנראה שיהיה גם מערכת COVER  חח..
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
15.12.2011, 17:23
|
|
|
וואו התמונות נראות מדהים!!!
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
15.12.2011, 18:33
|
|
|
-igal- |
 |
|
|
וואו התמונות נראות מדהים!!! |
|
|
|
|
אלו לא ממש תמונות מהמשחק. רק concept art.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
15.12.2011, 19:09
|
|
|
BananaJoke |
 |
|
|
ניראה מדהים , תודה שון ^_^
אגב בתמונה הזאתי :

אפשר לשים לב שהם מתחבאים ממשהו כנראה שיהיה גם מערכת COVER חח.. |
|
|
|
|
אני מניח שמעבר לאנשים מזוהמים מפטרייה מוחית הם יצטרכו גם להתעסק עם בני אדם רגילים, נשמע די הגיוני שמצב הזה של העולם יהיו המון אנשים שמחפשים תחמושת ואספקה וכו'(אפשר לראות את זה גם בטריילר כשהוא רוצח את האיש ההוא)
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
15.12.2011, 19:29
|
|
|
למשחק הזה יש פוטנציאל אדיר, אבל חסר להם שזה לא יהיה משחק באותה איכות של UNCHARTED כי אם זה אומר שU3 היה יכול להיות משחק יותר טוב אם כל הצוות היה מפתח אותו ולא רק חלק מהצוות שפיתח את 2 ושהמשחק הזה יאכזב אז אני אהיה ממש מאוכזב מהם, למרות שלא נראה לי שזה יקרה כי יש לזה סיכוי להיות משחק מעולה, שילוב של RE או L4D ואולי גם UNCHARTED מבחינת גיימפלי, ויכולים לקחת את העלילה לכיוון מעניין כמו בRESISTANCE וגם בגלל שיראו את הקשר ביחסים של אלי וג'ול אז הוא יהיה דומה לENSLAVED ולU3 (מערכת היחסים בין דרייק לסאלי).
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
15.12.2011, 19:30
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
אני מניח שמעבר לאנשים מזוהמים מפטרייה מוחית הם יצטרכו גם להתעסק עם בני אדם רגילים, נשמע די הגיוני שמצב הזה של העולם יהיו המון אנשים שמחפשים תחמושת ואספקה וכו'(אפשר לראות את זה גם בטריילר כשהוא רוצח את האיש ההוא) |
|
|
|
|
Yup .. ניראה לי משחק מעולה ! הוא פשוט משלב הכל , וזה עוד מטריילר קטן 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #84 פורסם:
15.12.2011, 20:34
|
|
|
ofirzion120 |
 |
|
|
למשחק הזה יש פוטנציאל אדיר, אבל חסר להם שזה לא יהיה משחק באותה איכות של UNCHARTED כי אם זה אומר שU3 היה יכול להיות משחק יותר טוב אם כל הצוות היה מפתח אותו ולא רק חלק מהצוות שפיתח את 2... |
|
|
|
|
זו בדיוק המחשבה שעלתה בדעתי כשקראתי שהצוות פוצל לטובת המשחק הזה, אבל אני לא בטוח שזו הסיבה לנפילה הקטנה של U3, אופי הבעיות בו לא רומז לכך, הרי ההפקה עדיין מדהימה לא פחות. פשוט שיקול דעת מוטעה הכשיל אותם קצת בפיתוח.
ובינתיים, בראייה שטחית המשחק נראה כמו אנצ'רטד בז'אנר הישרדות (איש ואישה משתפים פעולה בהרפתקה, כמו נית'ן וסאלי של אנצ'רטד, וגם ב-U2 היו אויבים שמזכירים את האויבים בטריילר הזה). נמתין לפרטים נוספים כדי ללמוד יותר על ההבדלים.
כך או כך, הוא צפוי להיות מעולה. ועוד לחשוב שהיו שאמרו שלסוני לא נשארו קליברים בזמן הנראה לעין כי את הכל דחסה ב-2011. וזה עוד לפני ההכרזה הצפויה על המשחק של גרילה וסנטה מוניקה 
נערך לאחרונה על ידי רונן, 15.12.2011 בשעה 20:59.
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
15.12.2011, 20:43
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
אלו לא ממש תמונות מהמשחק. רק concept art. |
|
|
|
|
אני יודע מחכה ל גיימפליי!
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
03.01.2012, 00:17
|
|
הקפצה.
זה אומנם לא חדשות לגבי המשחק החדש אבל משום מה רק עכשיו שמתי לב לפרטים בתמונה הזאת ולא ראיתי שמישהו הזכיר את זה לגבי התמונה:
אפשר לראות שיש לגו'אל מסיכת גז כזאת נגד רעל ולאלי יש סנייפר על הגב, אין לי מושג למה רק עכשיו שמתי לב לזה אבל אני פשוט לא מתאפק ומנסה לחשוב איך המשחק הזה יהיה, אני פשוט כ"כ מצפה לו.
חשבתי שזה סוג של רמז לרגעים שבהם אלי נמצאת על בניין רחוק עם סנייפר בזמן שגו'אל מנסה להשיג אספקה במקומות מזוהמים שאסור לנשום בהם את הרעל אז בגלל זה המסיכה, אני ממש מתלהב מהמשחק אז תסלחו לי על ההקפצה הלא קשורה אבל תודו שזה מעניין 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|