משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

שואף לשלמות

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
02.03.2012, 16:46
|
|
|
Nucleus_Dawn |
ציטוט: |
 |
|
|
הם יודעים איך לפתח משחק מצוין בצורה יוצאת דופן... |
|
|
|
|
באמת?
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
02.03.2012, 20:12
|
|
תמונות ראשונות דלפו!!!
אז נראה שהניחוש שלי בנוגע לדגש על סביבות טבעיות וצייד היה נכון
התמונה הזאת די מאשרת את הקשר לילידים האמריקאים. הנוצה בכובע (עריכה: אפס... זה סתם החצים שלו  ) והגרזן ביד של המתנקש הם ללא ספק סממנים של אינדיאנים.
אפשר לראות שהמתנקש נמצא בעיר גדולה, מלאה בחיילים בריטיים וככל הנראה, יהיו בעלי חיים לא פראיים במשחק.
לא ברור איזו עיר זו. למישהו יש מושג איזו עיר גדולה היתה קיימת בתקופת מלחמת העצמאות בארה"ב ויכולה להתאים לסדרה?
ובפעם הראשונה בסדרה - בעלי חיים וככל הנראה, ציד:
אני מקווה שנראה הרבה דמויות מהתקופה ההיא כמו ג'ורג' וושינגטון ופוקהונטאס 
|
|
|
|
|
|
משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
02.03.2012, 20:34
|
|
|
חבל היתי מעדיף את יפן או סין העתיקות
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
02.03.2012, 20:44
|
|
|
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
02.03.2012, 22:05
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
|
|
|
|
|
ממש ממש המון שינויים... נראה שבעקבות שינוי האזור והזמן והעובדה שבתקופה הזאת פשוט אין הרבה מבנים גבוהים, הם משנים את מערכת התזוזה בצורה כזאת שתשים דגש על יותר מהירות וזרימה ופחות עלייה למקומות גבוהות.
עדין יהיה אפשר לטפס, כמובן, אבל יהיו תוספת של טיפוס על עצים והרים ודברים דומים ואנחנו נראה שדרוג במערכת הריצה, שתאפשר יותר זרימה עם דברים כמו הריגה בתנועה ויכולת לגלוש מתחת לדברים.
זה נשמע נהדר. אני חושב שזה בהחלט הולך להיות הרענון שהסדרה הזאת היתה צריכה והשינוי בזמן ובמקום מובילים לשינויים המתבקשים במשחקיות.
אגב - חדשות רעות: כנראה שלא יהיה יותר tower defence
יש שם עוד המון פרטים, אבל לא רציתי לדבר שום דבר שקשור לספוילרים וכאלה. יש שם את השם של המתנקש וקצת על הרקע שלו ועוד כמה פרטים על הסיפור.
בקיצור - אני ממש מתרגש מהמשחק הזה. לא חיכיתי למשחק AC כל כך מאז AC הראשון. זה בטח הולך להיות נהדר.
נ.ב.
אני מאוד מקווה שלא יהיה איזה גאון שיווקי שיחליט לקרוא למשחק Assassin's Cr33d.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn, 03.03.2012 בשעה 14:40.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
03.03.2012, 19:21
|
|
|
העיר שאתה מחפש היא וושינגטון כמובן (כולל השריפה של הבית הלבן? ע"י הטמפלרים כמובן)
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
03.03.2012, 19:36
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
העיר שאתה מחפש היא וושינגטון כמובן (כולל השריפה של הבית הלבן? ע"י הטמפלרים כמובן) |
|
|
|
|
דווקא לפי הפרטים שזלגו עד היום, המשחק יתרחש בניו-יורק (כולל השריפה הגדולה של ניו-יורק) ובוסטון.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
05.03.2012, 07:11
|
|
|
פתאום זה נראה לי רלוונטי, למה הם הוציאו גרסאות הרחבה של אציו: הם היו צריכים דרך לראות מה אפשר להכניס למשחק השלישי וכמובן זאת דרך מצוינית לכסות את ההוצאות של המשחק הזה. ונראה שחזרנו לארוך של ACII (נתחיל מ 1753 עד 1783) אגב לפי התקופה הזאת מישהו ויודע/זוכר מתי SONS OF LIBERTY נוסדה? כי היה מגניב שנשחק לצידם...
|
"We Fight Because We Believe"
-John Teller
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
05.03.2012, 08:15
|
|
|
הם בכל מקרה תככנו להוציא הרחבה, היום זה חלק ממעגל החיים של משחק
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
05.03.2012, 18:33
|
|
הגיימפליי של המשחק: http://www.youtube.com/watch?fe
עריכה אלה סתם שטויות של IGN לא משהו מיוחד...
נערך לאחרונה על ידי SAMCRO, 05.03.2012 בשעה 18:53.
|
"We Fight Because We Believe"
-John Teller
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
05.03.2012, 19:27
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
05.03.2012, 19:58
|
|
|
נראה מעולה!
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
05.03.2012, 23:27
|
|
|
4shachar |
 |
|
|
|
|
|
|
|
טריילר מוצלח מאוד. הוא כמובן CGI ולא מציג משחקיות, אבל זה ככה תמיד בטריילרים הראשונים בסדרה הזאת.
אפשר ללמוד, באופן מסוייג, שהם מתכוונים לשים דגש מיוחד על קרב בזמן תנועה ועל הזרימה של התנועה וכפי שכבר נאמר, יש אפשרות לבצע Free running על עצים ועוד ארכיטקטורה טבעית כזאת.
יהיה מעניין אם באמת נראה שימוש בגמישות של ענפים ודברים דומים.
אני נורא מתרגש מהמשחק הזה. אתמול סיימתי את הסיפור של אציו בREV והוא היה נחמד, אז אני מחכה לראות מה יקרה בהמשך.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
05.03.2012, 23:32
|
|
|
אחרי הטריילר המדהים של רווליישנס אני קצת מאוכזב מהטריילר הזה, אבל זה לא מעיד על המשחק אז אני די מצפה למשחק למרות שעדין לא יצא לי לנצל את העותק של AC2 שיש לי בסטים.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
06.03.2012, 00:28
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אחרי הטריילר המדהים של רווליישנס אני קצת מאוכזב מהטריילר הזה, אבל זה לא מעיד על המשחק אז אני די מצפה למשחק למרות שעדין לא יצא לי לנצל את העותק של AC2 שיש לי בסטים. |
|
|
|
|
זה רק הטריילר חשיפה. כמו לכל משחק אחר בסדרה הזאת, הולך להיות לו טריילר מדהים ומטורף, עם המון הילון איטי, המון דם ואיזה שיר ממש מגניב ברקע.
אם יש משהו שאין שמץ של ספק שאוביסופט יעשו עם הכותר הזה, זה טריילרים ממש מוצלחים.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
06.03.2012, 00:32
|
|
|
Nucleus_Dawn |
 |
|
|
זה רק הטריילר חשיפה. כמו לכל משחק אחר בסדרה הזאת, הולך להיות לו טריילר מדהים ומטורף, עם המון הילון איטי, המון דם ואיזה שיר ממש מגניב ברקע.
אם יש משהו שאין שמץ של ספק שאוביסופט יעשו עם הכותר הזה, זה טריילרים ממש מוצלחים. |
|
|
|
|
דווקא הטריילר החשיפה של רווליישנס היה ממש מדהים.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
06.03.2012, 08:53
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
דווקא הטריילר החשיפה של רווליישנס היה ממש מדהים. |
|
|
|
|
זה נכון, אבל המשחק לא עמד בסטנדרט של הקודמים.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
06.03.2012, 10:02
|
|
חבל ... ביפן זה היה יכל להיות מעולה !!!  אבל זה נראה מדהחים בכל מקרה !
מת לראות כבר גיימפליי
|
may the odds be Ever in your Favor
!
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
06.03.2012, 10:20
|
|
|
kenny the mysterion guy |
 |
|
|
חבל ... ביפן זה היה יכל להיות מעולה !!!
|
|
|
|
|
לא נורא... בדור הבא.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
06.03.2012, 10:32
|
|
|
Nucleus_Dawn |
 |
|
|
לא נורא... בדור הבא. |
|
|
|
|
כן...
אגב רק אני לא ראיתי שום hiden blade בטריילר?
|
may the odds be Ever in your Favor
!
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
06.03.2012, 17:33
|
|
|
Nucleus_Dawn |
 |
|
|
אם יש משהו שאין שמץ של ספק שאוביסופט יעשו עם הכותר הזה, זה טריילרים ממש מוצלחים. |
|
|
|
|
ואני מאוד מקווה שלא יחזירו את הDUBSTEP הזה ... אני אוהב DUBSTEP אבל היסדרה הזאת גדלה על סאונדטראק מדהימה ושקטה . אני לא יודע מי המשוגע שחשב על להכניס DUBSTEP ליצירת מופת הזאת .
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
09.03.2012, 14:48
|
|
הטענה המפחידה ביותר שמפתח משחקים יכול להגיד על המשחק שלו, נאמרה על AC3:
המשחק יחזור לבסיס ויהיה נגיש יותר ומורכב פחות מהמשחקים הקודמים.
וברצינות, זו לא באמת חדשה רעה. זה סתם אומר שהם ינצלו את העובדה שיש להם דמות חדשה, בזמן חדש כדי להסיר חלק גדול ממכניקות המשחק שפותחו עבור המשחקים של אציו ונשארו שם בלית ברירה, גם אם הם לא אהבו אותם במיוחד.
היכולת שלהם לזנוח דברים מסוימים, תאפשר להם לפתח משחק שיהיה יותר נגיש לשחקנים חדשים ויאפשר לשחקן באמת לשחק יותר מהר.
אני חושב שכל מי ששיחק במשחק האחרון בסדרה סבל לא מעט בדקות הראשונות, כשהוא נאלץ לעבור כמה משימות לימוד (הכרחיות לכל שחקן חדש) שגרמו למשחק להרגיש סגור.
מדבריו של המפתח, נראה שאנחנו נתנקש במישהו כבר אחרי 30 שניות במשחק, שזה תמיד כיף לשמוע.
בכל מקרה, אני מקווה שהמשחק לא יעבור איזה פישוט יתר תחת המטרה הקדושה של לפנות לקהל חדש, כי רמת המורכבות שלו דווקא היתה חלק ממה שנהניתי בו במשחקים הקודמים.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
10.03.2012, 19:19
|
|
|
אני חושב שאתה מודאג לשווא. דווקא במשחק הראשון השליטה באלטאיר הייתה פחות טובה, את השליטה הם רק חידו ולא יחזירו לראשון, אולי יורידו את האופציה לשלוט עם הוו ולהפיל אנשים (מעולם לא חשתי צורך להשתמש בזה)
בנוסף יורידו את המיני משחקים שלא צריך. ישאירו באמת את הבסיס, קרבות (שאני מקווה שישרו על האחרונים ולא הסיבוב שהיה בראשון) הליכה בצללים (אם לתאר בקצרה) ויכולת להיות מתנקש.
|
|
|
|
|
|
משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
10.03.2012, 20:47
|
|
|
Nucleus_Dawn |
 |
|
|
הטענה המפחידה ביותר שמפתח משחקים יכול להגיד על המשחק שלו, נאמרה על AC3:
המשחק יחזור לבסיס ויהיה נגיש יותר ומורכב פחות מהמשחקים הקודמים.
וברצינות, זו לא באמת חדשה רעה. זה סתם אומר שהם ינצלו את העובדה שיש להם דמות חדשה, בזמן חדש כדי להסיר חלק גדול ממכניקות המשחק שפותחו עבור המשחקים של אציו ונשארו שם בלית ברירה, גם אם הם לא אהבו אותם במיוחד.
היכולת שלהם לזנוח דברים מסוימים, תאפשר להם לפתח משחק שיהיה יותר נגיש לשחקנים חדשים ויאפשר לשחקן באמת לשחק יותר מהר.
אני חושב שכל מי ששיחק במשחק האחרון בסדרה סבל לא מעט בדקות הראשונות, כשהוא נאלץ לעבור כמה משימות לימוד (הכרחיות לכל שחקן חדש) שגרמו למשחק להרגיש סגור.
מדבריו של המפתח, נראה שאנחנו נתנקש במישהו כבר אחרי 30 שניות במשחק, שזה תמיד כיף לשמוע.
בכל מקרה, אני מקווה שהמשחק לא יעבור איזה פישוט יתר תחת המטרה הקדושה של לפנות לקהל חדש, כי רמת המורכבות שלו דווקא היתה חלק ממה שנהניתי בו במשחקים הקודמים. |
|
|
|
|
הסדרה כם ככה מאוד פשוטה וחצי אוטומטית
לא מבין כמה הם יכולים לרדת בפשטות
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
10.03.2012, 21:05
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
אני חושב שאתה מודאג לשווא. דווקא במשחק הראשון השליטה באלטאיר הייתה פחות טובה, את השליטה הם רק חידו ולא יחזירו לראשון, אולי יורידו את האופציה לשלוט עם הוו ולהפיל אנשים (מעולם לא חשתי צורך להשתמש בזה)
בנוסף יורידו את המיני משחקים שלא צריך. ישאירו באמת את הבסיס, קרבות (שאני מקווה שישרו על האחרונים ולא הסיבוב שהיה בראשון) הליכה בצללים (אם לתאר בקצרה) ויכולת להיות מתנקש. |
|
|
|
|
סביר להניח שאתה צודק. אני בטוח בצוותים שמפתחים את הסדרה, אז הדאגה שלי לא באמת משמעותית.
קרירין, זה נורא פופולארי להגיד שסדרת AC מאוד פשוטה והכל, אבל מדובר במשחק מורכב מאוד, עם כמות אדירה של אלמנטים שונים ומכאניקות משחק מאוד מגוונות.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
10.03.2012, 21:07
|
|
|
Nucleus_Dawn |
 |
|
|
סביר להניח שאתה צודק. אני בטוח בצוותים שמפתחים את הסדרה, אז הדאגה שלי לא באמת משמעותית.
קרירין, זה נורא פופולארי להגיד שסדרת AC מאוד פשוטה והכל, אבל מדובר במשחק מורכב מאוד, עם כמות אדירה של אלמנטים שונים ומכאניקות משחק מאוד מגוונות. |
|
|
|
|
אבל הוא צודק, המשחק הוא שלב אחד מעל סרט אינטרקטיבי. אין בו כמעט שום גיימפליי מלבד חזרה רפטטיבית עם אותו כפתור על קאונטר בתזמון קליל בשעת לחימה. מה שמעלה את השאלה, מה עוד נותר להוריד? האם נקבל משחק בסגנון Dragon Lair?
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
10.03.2012, 21:08
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אבל הוא צודק, המשחק הוא שלב אחד מעל סרט אינטרקטיבי. אין בו כמעט שום גיימפליי מלבד חזרה רפטטיבית עם אותו כפתור על קאונטר בתזמון קליל בשעת לחימה. מה שמעלה את השאלה, מה עוד נותר להוריד? האם נקבל משחק בסגנון Dragon Lair? |
|
|
|
|
כמו שאמרתי, טענה פופולראית, אבל אין לה אחיזה במציאות.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
10.03.2012, 21:11
|
|
|
Nucleus_Dawn |
 |
|
|
כמו שאמרתי, טענה פופולראית, אבל אין לה אחיזה במציאות. |
|
|
|
|
אה? יש לי גם AC1 ו-2, למה אין לה אחיזה במציאות? אני מדבר מניסיון. המשחק אינו משחק ברמת הגיימפליי. אתה רק לוחץ על אותו כפתור בשעת הקרב (שניים אם אתה כולל את ההחזקה על L1 כי צריך להגן) ותזמון מאוד קליל של הקואנטר או לחילופין על כפתור נוסף שמאפשר לך לרוץ ולטפס על כל משטח שאתה מתנגש בו אוטומטית. וזה עוד לפני עיצוב השלבים והמשימות הלא קיים שהיה במשחק הראשון והשני.
הוא מאוד מזכיר לי משחקי סרטים שהייתי משחק לפני 15 שנה כמו Startrek Academy.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
10.03.2012, 21:21
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אה? יש לי גם AC1 ו-2, למה אין לה אחיזה במציאות? אני מדבר מניסיון. המשחק אינו משחק ברמת הגיימפליי. אתה רק לוחץ על אותו כפתור בשעת הקרב (שניים אם אתה כולל את ההחזקה על L1 כי צריך להגן) ותזמון מאוד קליל של הקואנטר או לחילופין על כפתור נוסף שמאפשר לך לרוץ ולטפס על כל משטח שאתה מתנגש בו אוטומטית. וזה עוד לפני עיצוב השלבים והמשימות הלא קיים שהיה במשחק הראשון והשני.
הוא מאוד מזכיר לי משחקי סרטים שהייתי משחק לפני 15 שנה כמו Startrek Academy. |
|
|
|
|
זה שלוחצים על אותו כפתור נכון לכל המשחקים. למעשה, AC ב360 או בPS3 משתמש פחות או יותר באותו מספר כפתורים כמו כל משחק אחר שמשתמש בכל הכפתורים בשלט. חלק ממה שעושה אותו כל כך מורכב זה שכל כפתור עושה כמה וכמה פעולות, בהתאם לסיטואציה.
זה שכל כפתור עושה הרבה פעולות לא עושה אותו מורכב פחות, אלא מורכב יותר. זה שכפתור אחד יכול לירות באקדח/לזרוק סכין/לזרוק סכין מורעלת/לזרוק פצצה/לירות חץ זה מה שעושה אותו מורכב - ריבוי גדול מאוד של אפשרויות, בכל רגע נתון.
בנוגע לעיצוב השלבים ה"לא קיים" - זו סתם טענה דמגוגית. הרי כמעט ואין במשחק שלבים (וכשיש, הם מעוצבים היטב). זו אותה תלונה שאפשר להציג על כל משחק עולם פתוח, כי יש בו שלב אחד עצום. דווקא במקרה של משחקי AC, יש עולמות משחק גדולים מאוד ומרשימים מאוד, שנותנים לך לעשות המון דברים בכל רגע נתון (פרט למשחק הראשון, שכשל בזה), כך שעיצוב השלבים (או השלב) במשחקי AC הוא טוב יותר מעיצוב השלבים בהרבה משחקי עולם פתוח אחרים כמו LA:N, CRACKDOWN וBATMAN החדש.
גם הטענות שלך לגבי הקרב לא באמת תופסות מים, פשוט בגלל שבשלבים מאוחרים יותר של המשחק יש אויבים שלא ניתן להרוג עם קאונטר פשוט ויש אפילו אויבים שלא ניתן לבעוט בהם כדי להוריד להם את ההגנות, כי הם מתחמקים מהבעיטה.
גם בשלבים הראשונים של המשחקים יש אויבים שקשה להרוג עם קאונטר חסר מחשבה, כי יש להם כלי נשק ארוך (כל סוגי החניתות) והקאונטר עובד אך ורק כאשר אתה מספיק קרוב אליהם.
בכל מקרה, לא מדובר במשחק המורכב ביותר ביקום (CIV עדין מורכב יותר ממנו, למשל - כמו הרבה מאוד משחקים אחרים), אבל לא מדובר במשחק פשוט בצורה מטורפת, כמו שפופולארי להציג אותו.
הוא מורכב יותר מרוב משחקי הFPS והפעולה.
האם הוא קל מדי, למרות שהוא מורכב? זה דיון אחר לחלוטין.
נ.ב.
הדברים הרבים שהזכרתי פה, כמובן לא כוללים את כל עניין פיתוח הציוד של הדמות, פיתוח העיר ומערכת הכלכלה ופיתרון חידות שמשתנה בכל משחק ומשחק, שמוסיפים עוד כמה וכמה רבדים למורכבות של המשחק.
|
|
|
|
|
|
|
|
|