נושא: Assassin's Creed III | הנושא הרשמי
1  2  3  7
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Death_119

משתמש משקיען

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 10.03.2012, 21:33

Nucleus_Dawn
ציטוט:
צפה בהודעה
זה שלוחצים על אותו כפתור נכון לכל המשחקים. למעשה, AC ב360 או בPS3 משתמש פחות או יותר באותו מספר כפתורים כמו כל משחק אחר שמשתמש בכל הכפתורים בשלט. חלק ממה שעושה אותו כל כך מורכב זה שכל כפתור עושה כמה וכמה פעולות, בהתאם לסיטואציה.

זה שכל כפתור עושה הרבה פעולות לא עושה אותו מורכב פחות, אלא מורכב יותר. זה שכפתור אחד יכול לירות באקדח/לזרוק סכין/לזרוק סכין מורעלת/לזרוק פצצה/לירות חץ זה מה שעושה אותו מורכב - ריבוי גדול מאוד של אפשרויות, בכל רגע נתון.

בנוגע לעיצוב השלבים ה"לא קיים" - זו סתם טענה דמגוגית. הרי כמעט ואין במשחק שלבים (וכשיש, הם מעוצבים היטב). זו אותה תלונה שאפשר להציג על כל משחק עולם פתוח, כי יש בו שלב אחד עצום. דווקא במקרה של משחקי AC, יש עולמות משחק גדולים מאוד ומרשימים מאוד, שנותנים לך לעשות המון דברים בכל רגע נתון (פרט למשחק הראשון, שכשל בזה), כך שעיצוב השלבים (או השלב) במשחקי AC הוא טוב יותר מעיצוב השלבים בהרבה משחקי עולם פתוח אחרים כמו LA:N, CRACKDOWN וBATMAN החדש.

גם הטענות שלך לגבי הקרב לא באמת תופסות מים, פשוט בגלל שבשלבים מאוחרים יותר של המשחק יש אויבים שלא ניתן להרוג עם קאונטר פשוט ויש אפילו אויבים שלא ניתן לבעוט בהם כדי להוריד להם את ההגנות, כי הם מתחמקים מהבעיטה.
גם בשלבים הראשונים של המשחקים יש אויבים שקשה להרוג עם קאונטר חסר מחשבה, כי יש להם כלי נשק ארוך (כל סוגי החניתות) והקאונטר עובד אך ורק כאשר אתה מספיק קרוב אליהם.

בכל מקרה, לא מדובר במשחק המורכב ביותר ביקום (CIV עדין מורכב יותר ממנו, למשל - כמו הרבה מאוד משחקים אחרים), אבל לא מדובר במשחק פשוט בצורה מטורפת, כמו שפופולארי להציג אותו.
הוא מורכב יותר מרוב משחקי הFPS והפעולה.
האם הוא קל מדי, למרות שהוא מורכב? זה דיון אחר לחלוטין.

נ.ב.
הדברים הרבים שהזכרתי פה, כמובן לא כוללים את כל עניין פיתוח הציוד של הדמות, פיתוח העיר ומערכת הכלכלה ופיתרון חידות שמשתנה בכל משחק ומשחק, שמוסיפים עוד כמה וכמה רבדים למורכבות של המשחק.
בAC1 זה היה לכל אורך המשחק (נושא הקאונטר). ב-2 עברתי לפחות חצי משחק (אתה יכל לראות גם באצ'יוומנטס שלי בפס3) ועדיין הרגתי את כולם בלעדית עם הקאונטר. אני מצטער לבשר לך, אבל אל אף הסכינים או כל גאדג'ט אחר שיש לאציו או אלטאיר, עדיין מדובר במשחק של קאונטר אחד. כל הקרבות יגמרו באותה צורה, תמיד האויבים יראו אותו הדבר וצורת הלחימה בהן תשאר זהה (יקיפו אותך עשרה מהם שיתקפו אותך כל אחד בתורו), תמיד יהיו אותן חמש משימות, הכלכלה בעיר חסרת כל עניין ועומק (זה לא Sim City עם כל הכבוד) בדיוק כפי שהייתה במשחקים כמו GTA ומדובר בסופו של יום במשחק שפונה לגיימר הקז'ואלי שלא רוצה משחק אשר בו יצטרך להשתקע. אין בו כל אתגר, שום עומק ואתה פשוט טוחן את אותן משימות שוב ושוב. אני לא נוטה לזרוק משחקים הצידה, אבל AC הצליח לעשות זאת פעמיים עבורי למרות הדברים הטובים ששמעתי על המשחק השני. למזלי בשלישי אני כבר לא אעשה את אותה טעות ואוותר עליו בחדווה.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 10.03.2012 בשעה 21:35.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Nucleus_Dawn

משתמש משקיען

#62   פורסם: 10.03.2012, 21:38

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
בAC1 זה היה לכל אורך המשחק נושא הקאונטר. ב-2 עברתי לפחות חצי משחק (אתה יכל לראות גם באצ'יוומנטס שלי בפס3) ועדיין הרגתי את כולם בלעדית עם הקאונטר. אני מצטער לבשר לך, אבל אל אף הסכינים או כל גאדג'ט אחר שיש לאציו או אלטאיר, עדיין מדובר במשחק של קאונטר אחד. כל הקרבות יגמרו באותה צורה, תמיד האויבים יראו אותו הדבר וצורת הלחימה בהן תשאר זהה (יקיפו אותך עשרה מהם שיתקפו אותך כל אחד בתורו), תמיד יהיו אותן חמש משימות, הכלכלה בעיר חסרת כל עניין ועומק (זה לא Sim City עם כל הכבוד) בדיוק כפי שהייתה במשחקים כמו GTA ומדובר בסופו של יום במשחק שפונה לגיימר הקז'ואלי שלא רוצה משחק אשר בו יצטרך להשתקע. אין בו כל אתגר, שום עומק ואתה פשוט טוחן את אותן משימות שוב ושוב. אני לא נוטה לזרוק משחקים הצידה, אבל AC הצליח לעשות זאת פעמיים עבורי למרות הדברים הטובים ששמעתי על המשחק השני. למזלי בשלישי אני כבר לא אעשה את אותה טעות ואוותר עליו בחדווה.
איך שאתה בוחר לשחק במשחק, זו בעיה שלך. אם היית מעוניין במכאניקות משחק נוספות, אז הם בהחלט שם.
במשחק האחרון, לדוגמא, יש אפשרות להשתמש בפצצות מסוגים שונים, כאשר בלי שימוש בהן יש מקרים שלא ניתן בכלל לעשות 100% SYNC (ולא במקרה היחיד של "השתמש בפצצה כדי להסיח את דעתם של שני חיילים, אלא בכמה וכמה מקרים של "אל תתגלה").
זה שאני בחרתי לא להשתמש בהפצצות ברוב המקרים, לא עושה את המשחק לפחות מורכב - זה עושה אותי לקצת יותר עצלן .

בשורה התחתונה, במשחק יש כמות גדולה למדי של מכאניקות משחק שונות ומגוונות מאוד (כאשר השיא שלהם היה בACREV) - המשחקים הללו מורכבים. מדובר בעובדה אובייקטיבית.

נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn, 10.03.2012 בשעה 22:07.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#63   פורסם: 13.03.2012, 12:56

מידע חדש מעיד כי המשחק יכיל גם אפשרויות שונות לפי עונות השנה, וזה ישפיע על המשחקיות.
בנוסף גם אמרו כי האירועים ההיסטורים של התקופה ישתקפו במשחק, כמו מסיבת התה של בוסטון ועוד הרבה אירועים על העיר וכן השריפה של ניו יורק תשתקף.

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#64   פורסם: 13.03.2012, 13:13

Nucleus_Dawn
ציטוט:
צפה בהודעה
זה שלוחצים על אותו כפתור נכון לכל המשחקים. למעשה, AC ב360 או בPS3 משתמש פחות או יותר באותו מספר כפתורים כמו כל משחק אחר שמשתמש בכל הכפתורים בשלט. חלק ממה שעושה אותו כל כך מורכב זה שכל כפתור עושה כמה וכמה פעולות, בהתאם לסיטואציה.

זה שכל כפתור עושה הרבה פעולות לא עושה אותו מורכב פחות, אלא מורכב יותר. זה שכפתור אחד יכול לירות באקדח/לזרוק סכין/לזרוק סכין מורעלת/לזרוק פצצה/לירות חץ זה מה שעושה אותו מורכב - ריבוי גדול מאוד של אפשרויות, בכל רגע נתון.

בנוגע לעיצוב השלבים ה"לא קיים" - זו סתם טענה דמגוגית. הרי כמעט ואין במשחק שלבים (וכשיש, הם מעוצבים היטב). זו אותה תלונה שאפשר להציג על כל משחק עולם פתוח, כי יש בו שלב אחד עצום. דווקא במקרה של משחקי AC, יש עולמות משחק גדולים מאוד ומרשימים מאוד, שנותנים לך לעשות המון דברים בכל רגע נתון (פרט למשחק הראשון, שכשל בזה), כך שעיצוב השלבים (או השלב) במשחקי AC הוא טוב יותר מעיצוב השלבים בהרבה משחקי עולם פתוח אחרים כמו LA:N, CRACKDOWN וBATMAN החדש.

גם הטענות שלך לגבי הקרב לא באמת תופסות מים, פשוט בגלל שבשלבים מאוחרים יותר של המשחק יש אויבים שלא ניתן להרוג עם קאונטר פשוט ויש אפילו אויבים שלא ניתן לבעוט בהם כדי להוריד להם את ההגנות, כי הם מתחמקים מהבעיטה.
גם בשלבים הראשונים של המשחקים יש אויבים שקשה להרוג עם קאונטר חסר מחשבה, כי יש להם כלי נשק ארוך (כל סוגי החניתות) והקאונטר עובד אך ורק כאשר אתה מספיק קרוב אליהם.

בכל מקרה, לא מדובר במשחק המורכב ביותר ביקום (CIV עדין מורכב יותר ממנו, למשל - כמו הרבה מאוד משחקים אחרים), אבל לא מדובר במשחק פשוט בצורה מטורפת, כמו שפופולארי להציג אותו.
הוא מורכב יותר מרוב משחקי הFPS והפעולה.
האם הוא קל מדי, למרות שהוא מורכב? זה דיון אחר לחלוטין.

נ.ב.
הדברים הרבים שהזכרתי פה, כמובן לא כוללים את כל עניין פיתוח הציוד של הדמות, פיתוח העיר ומערכת הכלכלה ופיתרון חידות שמשתנה בכל משחק ומשחק, שמוסיפים עוד כמה וכמה רבדים למורכבות של המשחק.

אתה מדבר כאילו המערכת קרבות זה מערכת של מישחק מכות מורכב
בפועל היא מאוד פשוטה פשוט כי ברגע שאתה מגלה את החולשה של אויב מסוים -ויש מיספר מצומצם של סוגי אויבים מבחינת גימפלאי ,אתה יכול ליטחון אויבים בקלילות כי הרוב אוטומטי

אבל עזוב את זה כמו שאמרו המשימות חוזרות על עצמם

אבל הבעיה העיקרית מיבחינתי למרות שחלק אוהבים את זה זה האוטומטיות יתר בפלטפורמות
זה בעיה שקימת גם בסידרת אנצארטד ועוד מישחקים אבל מיבחינתי זה ממש מוריד מהכיף
כי אין לי את התחושת אתגר ואז השימחה של לעבור איזה טיפוס מאתגר

הרוב אוטומטי עם תירצה או לא

אז יופי אולי עם תירצה את ה100% והאציוומנטים תישתמש ביותר דברים -אבל מיבחינתי זה לא כיף לשחק מישחקי פעולה ועוד עם הרבה סירטוני מעבר ביגלל אציוומנטים
למעשה כל השטויות שנותנים לך הוראות איך להגיע ל100% רק מוצאים אותי מהריכוז ומפרעים לי "ליכנס למשחק "

כל מיני בולשיט כמו "אל תיתן לאף שומר ליראות אותך " אל תיפצע "
"תהרוג אויב מרחוק " וכל מיני בולשיט

חוץ מיזה הרבה מהדברים אפשר להשיג עם נישארים במיסתור נותנים למחסלים להרוג חלק מהאויבים ואז מחכים עד שזה יתמלא וחוזרים על התהליך המסריח הזה למי שרוצה 100% בקלילות בחלק מהמשימות

דבר נוסף זה שהערים חוזרות על עצמם -אתה רואה אותם נופים גזיליון פעמים עם חוץ מהמשימות הראשיות אתה עושה הרבה מהמשימות צד
בלי זה עם רק תרוץ על הראשי המישחקים מאוד קצרים

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#65   פורסם: 13.03.2012, 13:20

קרירין
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה מדבר כאילו המערכת קרבות זה מערכת של מישחק מכות מורכב
בפועל היא מאוד פשוטה פשוט כי ברגע שאתה מגלה את החולשה של אויב מסוים -ויש מיספר מצומצם של סוגי אויבים מבחינת גימפלאי ,אתה יכול ליטחון אויבים בקלילות כי הרוב אוטומטי

אבל עזוב את זה כמו שאמרו המשימות חוזרות על עצמם

הרוב אוטומטי עם תירצה או לא

אז יופי אולי עם תירצה את ה100% והאציוומנטים תישתמש ביותר דברים -אבל מיבחינתי זה לא כיף לשחק מישחקי פעולה ועוד עם הרבה סירטוני מעבר ביגלל אציוומנטים
למעשה כל השטויות שנותנים לך הוראות איך להגיע ל100% רק מוצאים אותי מהריכוז ומפרעים לי "ליכנס למשחק "

כל מיני בולשיט כמו "אל תיתן לאף שומר ליראות אותך " אל תיפצע "
"תהרוג אויב מרחוק " וכל מיני בולשיט

חוץ מיזה הרבה מהדברים אפשר להשיג עם נישארים במיסתור נותנים למחסלים להרוג חלק מהאויבים ואז מחכים עד שזה יתמלא וחוזרים על התהליך המסריח הזה למי שרוצה 100% בקלילות בחלק מהמשימות

דבר נוסף זה שהערים חוזרות על עצמם -אתה רואה אותם נופים גזיליון פעמים עם חוץ מהמשימות הראשיות אתה עושה הרבה מהמשימות צד
בלי זה עם רק תרוץ על הראשי המישחקים מאוד קצרים
כל מה שאתה אומר טוב ויפה (ובמקרים רבים, סתם לא מדויק ומוטעה), אבל זה לא משנה את העובדה הפשוטה - המשחקים הללו מורכבים למדי.
לא אהבת את המורכבות הזאת? היית מעדיף שהם היו עושים אותם מורכבים בצורה שונה? היית רוצה שהם יעשו את ההשלכות של טעויות יותר גדולות? שיהיה. אין לזה שמץ של קשר למורכבות של המשחקים.
אני לא מת נהניתי בכלל מנינג'ה גיידן 2. זה לא אומר שאני יכול לטעון שמדובר במשחק שטחי ופשוט, עם מערכת קרב מפגרת והיו צריכים לעשות אותו שונה לגמרי.
הוא לא כוס התה שלי, אבל בכל הנוגע למכאניקות המשחק שלו, אני לא יכול להחליט דברים שלא קיימים.

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#66   פורסם: 13.03.2012, 13:36

נינגה גאידן ועברתי את כל הסידרה בינתים חוץ ממישחק אחד היא כן סידרה מאוד פשוטה
מאוד פשוט לילמוד את המכניקות של המישחק
מאוד פשוט להבין להן צריך ליתקדם

מה שקשה זה באמת לבצע את הדברים שאתה יודע בזמן אמת
יש כאלו שמצליחים טוב יותר ויש כאלו שפחות
אבל הרמה הרגילה קשה אבל ניסבלת לרוב הגימרים במישחקי הסידרה מאז 2004 -זה גם נותן לך סיפוק שאתה מנצח בוס אקשן

למי ששואל המישחקים ליפני סופר קשים לעבור

AC גם מאוד פשוט

רוצה מישחק יותר מורכב ? SOTC לדוגמה כי צריך לגלות את החולשות לכל בוס וכל בוס שונה
ככה שזה לא לילמוד כמה טריקים קטנים וליטחון אויבים
בפלטפורמות AC פשוט אפילו יותר ממישחקי מאריו ביגלל שזה חצי אוטומטי

אני לא אומר שהכל רע -יש כאלו שאוהבים פשוט ויש כאלו שאוהבים מורכב
אבל ליקרוא למישחקי AC מורכבים זה אופך את רוב מישחקי זלדה ומטרואיד לסופר מורכבים והם לא -הם רק חצי מורכבים בספר שלי

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#67   פורסם: 13.03.2012, 13:44

קרירין
ציטוט:
צפה בהודעה
נינגה גאידן ועברתי את כל הסידרה בינתים חוץ ממישחק אחד היא כן סידרה מאוד פשוטה
מאוד פשוט לילמוד את המכניקות של המישחק
מאוד פשוט להבין להן צריך ליתקדם

מה שקשה זה באמת לבצע את הדברים שאתה יודע בזמן אמת
יש כאלו שמצליחים טוב יותר ויש כאלו שפחות
אבל הרמה הרגילה קשה אבל ניסבלת לרוב הגימרים במישחקי הסידרה מאז 2004 -זה גם נותן לך סיפוק שאתה מנצח בוס אקשן

למי ששואל המישחקים ליפני סופר קשים לעבור

AC גם מאוד פשוט

רוצה מישחק יותר מורכב ? SOTC לדוגמה כי צריך לגלות את החולשות לכל בוס וכל בוס שונה
ככה שזה לא לילמוד כמה טריקים קטנים וליטחון אויבים
בפלטפורמות AC פשוט אפילו יותר ממישחקי מאריו ביגלל שזה חצי אוטומטי

אני לא אומר שהכל רע -יש כאלו שאוהבים פשוט ויש כאלו שאוהבים מורכב
אבל ליקרוא למישחקי AC מורכבים זה אופך את רוב מישחקי זלדה ומטרואיד לסופר מורכבים והם לא -הם רק חצי מורכבים בספר שלי
אתה יודע עברית?
אתה יודע את המשמעות של המילה "מורכב" ואת המשמעות של המילה "קשה". יש לך שמץ של מושג מה ההבדל בין שני המושגים האלו?

SOTC, מבחינת מכאניקות המשחק, לא מורכב במיוחד. אתה חוזר על אותן הפעולות, פעם אחר פעם, כאשר ההבדלים נוצרים מעיצוב השלבים/הבוסים. אין שם הרבה מה לעשות ולכן מדובר במשחק פשוט.
למרות שהוא משחק פשוט, מדובר על משחק מאתגר למדי, כי הבוסים השונים מצריכים מחשבה, החל מלדעת איך לעלות עליהם ועד למציאת הנקודות החלשות שלהם ועד התגובה המהירה שצריך כדי לא ליפול מהם.
סדרת AC, מבחינת מכאניקות המשחק, מורכבת למדי. היא מציעה כמות גדולה מאוד של דברים שונים מאוד לעשות ולשחקן יש הרבה מאוד אפשרויות פעולה, בכל רגע נתון. מספר מכאניקות המשחק הגדול, הוא מה שעושה את הסדרה למורכבת, ללא קשר לחובה להשתמש במכאניקות הללו.
למרות שמדובר במשחקים מורכבים למדי, רמת הקושי שם לא גבוהה, כי ההשלכות על טעויות לא קשות בכלל. פספסת תזמון בקרב? סביר להניח שלא תמות כל כך מהר ותוכל לקבל עוד הרבה מכות לפני שתתקרב למוות. פספסת תזמון או כיוון בזמן שאתה עושה ריצה חופשית? אז נפלת והיית צריך לטפס שוב ואציו/אלטאיר לא נראו מגניבים במיוחד.

זה כל הסיפור - המשחק קל, בגלל שההשלכות שבו לטעויות כמעט לא קיימות. אין שמץ של קשר בין רמת הקושי הזאת, לבין המורכבות של המשחק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של swym

מודל לחיקוי

#68   פורסם: 20.03.2012, 14:50

קרירין
ציטוט:
צפה בהודעה
נסה להוריד את הדמו של I am Alive. כבר בהתחלה יצא לי לגלות את הטיפוס הכי מאתגר במשחק מזה שנים...

מחפשים אותנו? הקהילה עברה לכאן: www.voxelim.com
----
Digital Trident Blog - גיימינג וכל מה שמסביב.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#69   פורסם: 23.03.2012, 17:25

תמונות חדשות מAC3:

בהחלט סביר שמדובר (כרגיל) בבולשוטס מקטעי מעבר, או סתם תמונות מזוויות צילום מוצלחות, שעשו להם כמה שיפורים אחרי לקיחת התמונה, או אפילו סתם תמונות מגירסאת הPC.

אפשר לראות קצת מאחת הערים הגדולות - יש בה נמל, כך שהיא יכולה להיות גם ניו-יורק וגם בוסטון.
הגרזן ממשיך לקבל הרבה תשומת לב ונוצר אצלי הרושם שזה יהפוך לנשק המרכזי של המשחק, על חשבון הhidden balde.
ניתן לראות גם קצת מהסביבות הטבעיות והפרועות במשחק, כולל קטע שיט בקאנו! עם משוט!!! וקאנו!!!!! ונחל!!!!!!!!!!

המילים שכתובות מעל הלוגו של המשחק "Gremio Sobras" הן כנראה השם הספרדי של הכותר. המשמעות שלו באנגלית (לפי גוגל, לפחות) זה The Guild of Shadows.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#70   פורסם: 24.03.2012, 19:03

הגרזן בהחלט נראה עיקרי, הוא בצורת הסמל של המתנקשים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#71   פורסם: 24.03.2012, 23:28

האם דלפה גירסת האספנים?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של CooKie Monster

מודל לחיקוי

#72   פורסם: 24.03.2012, 23:35

חבל שאין איזה בובה נחמדת ..

אבל זה עדיין ניראה אדיר !

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של matan1000

חבר כבוד קהילת PS3

#73   פורסם: 24.03.2012, 23:37

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
הגרזן בהחלט נראה עיקרי, הוא בצורת הסמל של המתנקשים
אני רוצה את ההיידן בלייד בחזרה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של CooKie Monster

מודל לחיקוי

#74   פורסם: 25.03.2012, 00:08

matan1000
ציטוט:
צפה בהודעה
אני רוצה את ההיידן בלייד בחזרה
1+

אבל אני לא חושב שהם יוותרו על משהו שמאפיין את הסידרה הזאת .. אלא אם כן הם ממש מפגרים ולא אכפת להם מהמעריצים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של POKEMON MASTER

שואף לשלמות

#75   פורסם: 25.03.2012, 00:49

BananaJoke
ציטוט:
צפה בהודעה
1+

אבל אני לא חושב שהם יוותרו על משהו שמאפיין את הסידרה הזאת .. אלא אם כן הם ממש מפגרים ולא אכפת להם מהמעריצים
לא לא איכפת להם בינתיים אהבתי רק את 2 וb ובכלל אני לא רוצה יותר שום קשר לסדרה העלובה הזאת . נהרסה לגמריי וכבר לא מעניינת

חחחוץ מזה שזה נראה כמו rdr באמריקה ... חחבל שזה לא ביפן בכל מקרה אני מוותר על הסידרה הזאת .היה כיף אבל שוםדבר בה לא היה יותר מידיי טוב

may the odds be Ever in your Favor

!

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#76   פורסם: 25.03.2012, 09:01

אני לא יודע אם יוותרו עליו לגמרי, או שהוא יהיה פחות משמעותי 0או שזה סתם ספקולציות שלנו)
לדבי המשחק עצמו, עוד לא ראינו כלום ומה יהיה, ככה שלא כדאי להספיד את הסדרה.

דווקא דבר שכן יפריע לי הוא העובדה שאם זה יהיה ביערות ואגמים, הסדרה תאבד במעט את הייחודיות של הדמיון ההסטורי של המבנים והאנשים (מה שהם מאוד שמו דגש עליו, ומאוד אהבתי)

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#77   פורסם: 25.03.2012, 12:40

הסדרה הזאת סתם נהרסה . תמיד יש המון הבטחות למשחק הבא וזה קקה אחד גדול .... יש גבול לטמטום

!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של SAMCRO

שואף לשלמות

#78   פורסם: 25.03.2012, 13:42

kenny the mysterion guy
ציטוט:
צפה בהודעה
הסדרה הזאת סתם נהרסה . תמיד יש המון הבטחות למשחק הבא וזה קקה אחד גדול .... יש גבול לטמטום
תגיד אתה בכלל יודע מה היה שם? המשחק הזה בפיתוח של 3 (!) שנים במקביל למשחקי ההרחבה של AC (אחווה והתגלות). ברצינות אתה מפליץ שטויות מבלי לבדוק אם אתה בטוח ב100%, מזל שרק אתה חושב ככה.

"We Fight Because We Believe"
-John Teller

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#79   פורסם: 25.03.2012, 16:05

SAMCRO
ציטוט:
צפה בהודעה
תגיד אתה בכלל יודע מה היה שם? המשחק הזה בפיתוח של 3 (!) שנים במקביל למשחקי ההרחבה של AC (אחווה והתגלות). ברצינות אתה מפליץ שטויות מבלי לבדוק אם אתה בטוח ב100%, מזל שרק אתה חושב ככה.
אתה לא יודע אייזה זבל זה לקנות משחק של יובי ולגלות שכל מה שהבטיחו היה חרא אחד ענק [ac r]
יוביסופט זורקים המון הבטחחות ואני בטוח שגם אם המשחק הזה יהיה טוב החשק שלי מהסדרה הזאת כבר יצאה

חחוץ מזה מה משנה זמן הפיתוח ??? 5 שנים אלן וויק היה בפיתוח והמון שנאו אותו וac b היה בפיתוח שנה והיה מצוין ... עוד lul לרשימה

!

חזרה לראש העמוד

חבר כבוד קהילת PS3

#80   פורסם: 25.03.2012, 16:20

kenny the mysterion guy
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה לא יודע אייזה זבל זה לקנות משחק של יובי ולגלות שכל מה שהבטיחו היה חרא אחד ענק [ac r]
יוביסופט זורקים המון הבטחחות ואני בטוח שגם אם המשחק הזה יהיה טוב החשק שלי מהסדרה הזאת כבר יצאה

חחוץ מזה מה משנה זמן הפיתוח ??? 5 שנים אלן וויק היה בפיתוח והמון שנאו אותו וac b היה בפיתוח שנה והיה מצוין ... עוד lul לרשימה
אבל אתה לא קולט את הקטע. אלן וויק הוא משחק שלא בנוי לכל אחד אלה למי שאוהב את האוירה ספציפית ככה שהוא מוגבל יותר. לעומת זאת ACB הוא המשך מוצלח יחסית של AC2 ככה שהרבה אהבו אותו. ACR איכזב אותך כי הוא לא חידש כמעט מACB. אתה יודע..בניגוד לME להיתקע בAC עם אותה דמות למשך 3 משחקים זה קצת מציק. אבל עכשיו זה יהיה תקופה שונה+דמות אחרת ככה שיש לי ציפיות שוב כלפי הסדרה הזאת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#81   פורסם: 26.03.2012, 20:44

Assassin's Creed III -- new Connor trailer

ויש הידן בלייד

חזרה לראש העמוד

חבר כבוד קהילת PS3

#82   פורסם: 26.03.2012, 21:33

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה

ויש הידן בלייד
THANK GOD UBI!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#83   פורסם: 27.03.2012, 08:37

נחשפו 3 גירסאות אספנים:

The Freedom Edition
  • Assassin’s Creed III retail game
  • A 24-cm high-quality figurine of Connor
  • A steelbook case art drawn by awards-winning comic artist Alex Ross
  • George Washington’s notebook revealing all the truth & secrets about the Assassins and the Templars during the American Revolution.
  • One exclusive Lithograph2 in-game Single Player Missions:
  • Lost Mayan Ruins: Connor’s mission leads him in an old Mayan pyramid, full of mysteries and revelations. Players will be able to unlock Captain Kidd’s fabled cutlass, a deadly, brutal and beautiful piece of steel
  • Ghost of War: The tide of the Revolution turns into the Templars favor. Defeat your enemies and unlock The Pontiac’s War Club, a powerful Native American weapon.1 in-game Multiplayer Package:
  • The Sharpshooter package: Unleash the Sharpshooter fury in multiplayer with 1 new character, the Sharpshooter, 1 Relic, 1 Emblem, 1 special Picture and the Title of “The Jester”.

The Join or Die Edition
  • Assassin’s Creed III retail game
  • The medallion of the Assassins with its high-quality curd ladle
  • eorge Washington’s notebook revealing all the truth & secrets about the Assassins and the Templars during the American Revolution. 1 in-game Single Player Mission:
  • Ghost of War: The tide of the Revolution turns into the Templars favor. Defeat your enemies and unlock The Pontiac’s War Club, a powerful Native American weapon.1 in-game Multiplayer Package:
  • The Sharpshooter package: Unleash the Sharpshooter fury in multiplayer with 1 new character, the Sharpshooter, 1 Relic, 1 Emblem, 1 special Picture and the Title of “The Jester”.

The Special Edition
The Special Edition features a special packaging, the retail copy of the game and an exclusive single player mission:
  • A Dangerous Secret: Fight against a secret that could jeopardize the funding of the revolution. In case of success, you’ll be rewarded with an exclusive weapon: a Flintlock Musket.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

חבר כבוד קהילת PS3

#84   פורסם: 27.03.2012, 08:53

בטח הFREEDOM EDIION תעלה מעל ל-100 דולר... אם לא קניתי את הN7 של ME3( ) אז למה שאני יקנה את זה? בכל מקרה תודה חנן על המידע. המשחק הזה נכנס לרשימה שלי השנה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#85   פורסם: 27.03.2012, 09:24

הוספתי את הפרטים גם לנושא גירסת האספנים (עם תרגום למתקשים...)
כנראה אקנה את אחת הגירסאות... נראה איזו...

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#86   פורסם: 27.03.2012, 12:38

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה

ויש הידן בלייד
NICE

לא משנה כמה שטויות אוביסופט עושים, הם פשוט הכי טובים בתעשייה בלעשות טריילרים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#87   פורסם: 27.03.2012, 12:46

Nucleus_Dawn
ציטוט:
צפה בהודעה
NICE

לא יודע אם הכי טובים (אלו של ביוור יותר טובים לדעתי, בעיקר אלו של SW)

ובכל מקרה: תמונות חדשות

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#88   פורסם: 27.03.2012, 13:35

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
לא יודע אם הכי טובים (אלו של ביוור יותר טובים לדעתי, בעיקר אלו של SW)
]
אני חושב שאנחנו יכולים להסכים שהם בטופ.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#89   פורסם: 27.03.2012, 15:09

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה

ויש הידן בלייד
אז אני אקנה ובכלל אחריי שראיתי את הfreedom edition אני אקנה אותה!

!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mur'gul

מנהל קהילת Xbox

#90   פורסם: 27.03.2012, 18:05

Nucleus_Dawn
ציטוט:
צפה בהודעה
NICE

מי שעושה אותם בפועל היא חברת בת בשם UbiWorkShop שעושה עבודה נהדרת. אבל Blur studio היא כנראה החברה הכי טובה בתעשייה כשזה מגיע לטריילרים.

Keep it clean
---
מחפשים אותנו? הקהילה עברה לכאן: www.voxelim.com

חזרה לראש העמוד
1  2  3  7

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא