נושא: פלייסטיישן 4 - הדיון הרשמי
1  2  3  10
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של infected aviad

עילוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 30.03.2012, 19:59

ברירת מחדל פלייסטיישן 4 - הדיון הרשמי

טוב, לא יודע אם אתם גולשים בהמצאה הזאת שקוראים לה אינטרנט, אז רק כדאי שתדעו שהוא מפוצץ בשמועות על ממשיכת הדרך של הפלייסטיישן 3, אתם יודעים, הפלייסטיישן 4.
כרגע היא מכונה בשם הקוד "אורביס", יעני מעגל\עיגול\כדרדור בלטינית (ושמי שחשב לדפוק 360 לאקסבוקס לא יישמע!).
פחות או יותר הפרטים שמושמעים בשמועות:
  • עוד פעם סוני ינסו להביא קונסולה חזקה נורא (ויקרה נורא?), היא תתבסס על מעבד ראשי וגרפי מחברת AMD, סדרת 7000.
  • הקונסולה תריץ משחקים ברזולוציה של ברזולוצית 4096X2160 (כפול מ-Full HD כיום), ותריץ משחקי 3D ברזולוציית Full HD.
  • הקונסולה לא תתמוך במשחקים ישנים מה-PS3.
  • הקונסולה תחייב להפעיל כל משחק בעזרת ה-PSN. ככה מצד אחד היא תחייב אותנו לחשבון הזה ולא נוכל למכור את המשחקים (או לקנות משחקים יד שנייה), אבל יש גם שמועות שזה יאפשר לנו להוריד את אותו משחק מה-PSN במידה והוא נהרס\התקלקל. אם זה נכון, אז זה גם מעיד על מלא מקום על הקונסולה החדשה.
כרגע יש שמועות שתאריך היציאה יהיה החגים לשנת 2013 (כלומר קצת פחות משנתיים). נחיה וניראה.

it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

האווטר המגניב של POKEMON MASTER

שואף לשלמות

#2   פורסם: 30.03.2012, 20:09

נראה כמו קקה אחד ענק .... מעניין מה יהיה אם הבוקס

may the odds be Ever in your Favor

!

האווטר המגניב של רונן

מודל לחיקוי

#3   פורסם: 30.03.2012, 20:43

מעניין מאוד. ייתכן שזו תהיה הקונסולה הכי חזקה בדור הבא. מאכזב שלא תהיה תמיכה לאחור, אבל לא ביג דיל. ככל שיתקרב מועד הזמן שבו ארצה לקנות את ה-PS4, אז אמכור את ה-PS3 בחבילה עם כל משחקיו.

מה שיותר מאכזב, בהנחה שזה נכון, זה חסימת מוצרי יד שתיים. זה אומר שאהיה בררן יותר ברכישת משחקים.

מבצע מכירת חיסול של משחקי PS3 הטובים ביותר (70-80 ש"ח למשחק)

אפשר ליצור קשר בהודעה פרטית או דרך דוא"ל: ynen@netvision.net.il

ביום שבו אהיה יותר אהוד, אז גם אדע שהפסקתי לומר את האמת.

האווטר המגניב של ShiTDemoN

עילוי

#4   פורסם: 30.03.2012, 20:54

חחחח אהבתי את הכותרת..

יצא לי לקרוא על זה קצת, אבל אני חושב שלא אשתדרג לדור הבא.

אני אוהב את מה שמוצע לי כיום, ולא חושב שצריך להשתדרג..

♥ Guns N' Roses

האווטר המגניב של matan1000

חבר כבוד קהילת PS3

#5   פורסם: 30.03.2012, 20:56

ShiTDemoN
ציטוט:
צפה בהודעה
חחחח אהבתי את הכותרת..

יצא לי לקרוא על זה קצת, אבל אני חושב שלא אשתדרג לדור הבא.

אני אוהב את מה שמוצע לי כיום, ולא חושב שצריך להשתדרג..
יש לזכור שזה רק שמעות. לדעתי זה בולשיט אחד ענק. זה ירייה בראש עם סוני תעשה את זה...

האווטר המגניב של My_T

מודל לחיקוי

#6   פורסם: 30.03.2012, 21:38

matan1000
ציטוט:
צפה בהודעה
יש לזכור שזה רק שמעות. לדעתי זה בולשיט אחד ענק. זה ירייה בראש עם סוני תעשה את זה...
מה בדיוק ירייה בראש?
מצד אחד, הקונסולות של היום לא עומדות בקצב, אני רואה איך המשחקים רצים במחשב של חבר שלי ואיך הם רצים על ה-PS3\360 וזו בדיחה. מה שעוד יותר בדיחה, הוא העובדה שהמשחקים האלה היו יכולים להיראות אפילו יותר טוב אם לא היינו נכנסים ל"קיפאון גראפי" בגלל היכולות המצומצמות של הקונסולות כיום.
מצד שני, ה-WII U יוצא בקרוב וכל הזמן מגיעות שמועות על הקונסולה הבאה של מיקרוסופט, וכנראה שסוני לא רוצים להישאר גם הפעם מאחור - ההשקה המוקדמת בשנה של ה-360 הייתה הצלחה, עובדה שהשנה הזאת לא הביאה יתרון ל-PS3 והייתה למיקרוסופט שנת התאקלמות קלה יחסית.

נראה מעניין, לא קראתי על זה שמשחקים ירוצו ברזולוציה כפולה מ-FHD. נראה לי לא הגיוני בעליל, כי אין מי שירצה כזה דבר... עדיף להוזיל את העלויות ולהשתמש בכרטיס שיריץ FHD, אני לא רואה שטלויזיות ברוזולוציה של 4096X2160 הולכות להשתלט על השוק בזמן הקרוב.

עוד משהו שעכשיו שמתי לב אליו הוא שגם בקונסולה של מיקרוסופט וגם בקונסולה של סוני ישולב כ.מסך של ATI (לפחות עפ"י השמועות). מעניין, nVIDIA מוותרת ככה?

נערך לאחרונה על ידי My_T, 30.03.2012 בשעה 21:43.

חבר כבוד קהילת PS3

#7   פורסם: 30.03.2012, 22:25

My_T
ציטוט:
צפה בהודעה
מה בדיוק ירייה בראש?
מצד אחד, הקונסולות של היום לא עומדות בקצב, אני רואה איך המשחקים רצים במחשב של חבר שלי ואיך הם רצים על ה-PS3\360 וזו בדיחה. מה שעוד יותר בדיחה, הוא העובדה שהמשחקים האלה היו יכולים להיראות אפילו יותר טוב אם לא היינו נכנסים ל"קיפאון גראפי" בגלל היכולות המצומצמות של הקונסולות כיום.
מצד שני, ה-WII U יוצא בקרוב וכל הזמן מגיעות שמועות על הקונסולה הבאה של מיקרוסופט, וכנראה שסוני לא רוצים להישאר גם הפעם מאחור - ההשקה המוקדמת בשנה של ה-360 הייתה הצלחה, עובדה שהשנה הזאת לא הביאה יתרון ל-PS3 והייתה למיקרוסופט שנת התאקלמות קלה יחסית.

נראה מעניין, לא קראתי על זה שמשחקים ירוצו ברזולוציה כפולה מ-FHD. נראה לי לא הגיוני בעליל, כי אין מי שירצה כזה דבר... עדיף להוזיל את העלויות ולהשתמש בכרטיס שיריץ FHD, אני לא רואה שטלויזיות ברוזולוציה של 4096X2160 הולכות להשתלט על השוק בזמן הקרוב.

עוד משהו שעכשיו שמתי לב אליו הוא שגם בקונסולה של מיקרוסופט וגם בקונסולה של סוני ישולב כ.מסך של ATI (לפחות עפ"י השמועות). מעניין, nVIDIA מוותרת ככה?
כן אבל אתה אמרת רק את הדברים הטובים. מה עם הקטע שלא נוכל אפילו להלוות משחק לחבר? מה עם הקטע שלא נוכל לשחק במשחקים הכי טובים של הדור הזה בPS4? הא? רק בגלל זה זאת יייה ברגל.

האווטר המגניב של My_T

מודל לחיקוי

#8   פורסם: 30.03.2012, 22:30

matan1000
ציטוט:
צפה בהודעה
כן אבל אתה אמרת רק את הדברים הטובים. מה עם הקטע שלא נוכל אפילו להלוות משחק לחבר? מה עם הקטע שלא נוכל לשחק במשחקים הכי טובים של הדור הזה בPS4? הא? רק בגלל זה זאת יייה ברגל.
אה, אתה מדבר רק על חלק מהשמועה...
עדיין, אני לא בטוח שזו ירייה ברגל.
זה שלא תוכל להלוות משחק לחבר, אומר שהחבר יצטרך לרכוש אותו -> עוד כסף
זה שלא תוכל לשחק במשחקים האלה ב-PS4 אומר שתצטרך PS3 ויאריך את החיים שלה -> עוד כסף

אתה אולי לא תאהב את זה, אבל לא תוכל לעשות כלום לגבי זה חוץ מלא לקנות, ובכנות - כמה תוכל להתאפק? אני לא חושב שמספיק בשביל לדלג על דור שלם (או יותר).

שואף לשלמות

#9   פורסם: 30.03.2012, 23:04

למה צריך להתקדם כל הזמן?? הייתי בכיף נשאר אם הגראפיקה הזאת

!

האווטר המגניב של My_T

מודל לחיקוי

#10   פורסם: 30.03.2012, 23:19

אז או שאתה לא ראית איפה אנחנו צריכים להיות, או שאתה פשוט "מסתפק במועט".
הגרפיקה על הקונסולות נחמדה, אבל לא מתקרבת לגרפיקה על PC והרזולוציה פשוט מזעזעת (קשה לי לשחק במסך המחשב שלי בקונסולות, הכל מטושטש... בטלוויזיה פחות רואים את זה, אבל זה קיים).
תראה את הדמו של The Samaritan ותבין איפה אנחנו יכולים להיות (עדיף ב-1080p):

שואף לשלמות

#11   פורסם: 31.03.2012, 00:26

אולי זה רק אני אבל בעשור האחרון התפתחנו יותר מידיי ... כל האייפונים למיניהם, הטאץ' ,והדור הבא , והhd

הייתי שמח כמו פעם רק לשחק במשחקים הישנים והטובים ...

!

חבר כבוד קהילת PS3

#12   פורסם: 31.03.2012, 11:16

kenny the mysterion guy
ציטוט:
צפה בהודעה
אולי זה רק אני אבל בעשור האחרון התפתחנו יותר מידיי ... כל האייפונים למיניהם, הטאץ' ,והדור הבא , והhd

הייתי שמח כמו פעם רק לשחק במשחקים הישנים והטובים ...
אז לך תזמין PS1 מאיביי עם טקן 3 וניראה כמה זמן תוכל לשרוד ככה.

שמע עולם מתקדם. הטכנולוגיה מתקדמת ואנחנו תמיד רוצים לעשות צעד אחד קדימה. זה לא יעזור לנו להישאר במקום ואפילו לחזור אחורה...

שואף לשלמות

#13   פורסם: 31.03.2012, 13:42

matan1000
ציטוט:
צפה בהודעה
אז לך תזמין PS1 מאיביי עם טקן 3 וניראה כמה זמן תוכל לשרוד ככה.

שמע עולם מתקדם. הטכנולוגיה מתקדמת ואנחנו תמיד רוצים לעשות צעד אחד קדימה. זה לא יעזור לנו להישאר במקום ואפילו לחזור אחורה...
הps1 שלי עוד בחחיים

נראה לי פשוט שאי אפשר ממש להתקדם כבר ... אולי רק באונליין אפשר .

!

מצליחן

#14   פורסם: 31.03.2012, 09:58

כסף,כסף,כסף.

הכל קשור לכסף.אני בטוח אקנה את הPS4,אבל תמיד יש את הדברים הנילווים לזה,טלוויזית FHD3D טובה עולם היום מעל 4500 ש"ח,ועדיין לא דברתי על 4K.
פה יש את העניין של מחשב חזק,באותה התקופה שהPS4 תצא יהיו מחשבים יותר טובים אני מעריך,שעולים טיפה יותר,ומחשב כזה דורש מסך בסביבות 26' תלת מימד שלא עולה הרבה.
יש המון סיבות לקנות ולא לקנות,גם אקסלוסיבים.

אני לא יודע אם ניתן לדבר עכשיו על הPS4,כי המון ישתנה עד אז.אולי יחליפו סדרת כרטיסי מסך.ויש דיבורים על מעב של AMD עם 64 ליבות,זה מטורף.בוא ניתן לזמן לדבר.

Same Shit,Different Day

משתמש ותיק

#15   פורסם: 31.03.2012, 12:04

ציטוט:
לא היתי דואג להם ,הם חזק מאוד בשוק הסמארטפונים והטבלטים שזה שוק הרבה יותר גדול מקונסולות

ציטוט:
  • הקונסולה תריץ משחקים ברזולוציה של ברזולוצית 4096X2160 (כפול מ-Full HD כיום), ותריץ משחקי 3D ברזולוציית Full HD.
כן בדיוק כמו שהPS3 מריצה כל מישחק על 1080P וחיבור HDMI לשני מסכים במקביל ....

שמועות לא אומרות הרבה ,צריך לראות מה קורה בפועל
קונסולה שמריצה כפול מFHD ובאותם הגדרות אחרות של מחשב מישחקים תעלה היום הרבה מאוד כסף ותיצתרך מארז מאוד גדול
אולי עוד איזה 3 שנים יוכלו להוציא קונסולות כאלו ,אבל לא חושב שזה יהיה בקרוב וגם אין טעם כי המסכים האלו עוד לא הגיעו למינסטרים

פרסומת

חבר כבוד קהילת PS3

#16   פורסם: 31.03.2012, 12:34

קרירין
ציטוט:
צפה בהודעה
לא היתי דואג להם ,הם חזק מאוד בשוק הסמארטפונים והטבלטים שזה שוק הרבה יותר גדול מקונסולות

כן בדיוק כמו שהPS3 מריצה כל מישחק על 1080P וחיבור HDMI לשני מסכים במקביל ....

שמועות לא אומרות הרבה ,צריך לראות מה קורה בפועל
קונסולה שמריצה כפול מFHD ובאותם הגדרות אחרות של מחשב מישחקים תעלה היום הרבה מאוד כסף ותיצתרך מארז מאוד גדול
אולי עוד איזה 3 שנים יוכלו להוציא קונסולות כאלו ,אבל לא חושב שזה יהיה בקרוב וגם אין טעם כי המסכים האלו עוד לא הגיעו למינסטרים
הPS3 ממש לא מריצה כל משחק על 1080P. היא מסוגלת אבל היא לא. למשל SSX החדש רץ על 720P בPS3 לעומת 1080P ב360. אותו דבר בכל המשחקים מהסוג הזה ושל EA(טוב רובם). אוליי רוב משחקי אקסלוסיבים רצים על 1080P אבל ממש לא כולם. ולך תדע אני דווקא הייתי שמח לראות PS4 ב2013. מי אמא שחייב לשחק על טלויזיה 4K? אני שיחקתי בPS3 במשך 3 שנים על מסך CRT ישן...

האווטר המגניב של My_T

מודל לחיקוי

#17   פורסם: 31.03.2012, 12:41

matan1000
ציטוט:
צפה בהודעה
הPS3 ממש לא מריצה כל משחק על 1080P. היא מסוגלת אבל היא לא. למשל SSX החדש רץ על 720P בPS3 לעומת 1080P ב360. אותו דבר בכל המשחקים מהסוג הזה ושל EA(טוב רובם). אוליי רוב משחקי אקסלוסיבים רצים על 1080P אבל ממש לא כולם. ולך תדע אני דווקא הייתי שמח לראות PS4 ב2013. מי אמא שחייב לשחק על טלויזיה 4K? אני שיחקתי בPS3 במשך 3 שנים על מסך CRT ישן...
הוא היה ציני, ואתה בכלל נסחפת... איזה משחק בדיוק רץ היום ב-1080p על ה-PS3? המשחק היחידי שאני ראיתי שרץ ככה הוא Virtua Tennis 3. שום אקסלוסיבי לא רץ על 1080p, לפחות ממה שאני ראיתי. וגם ב-360 קשה לי מאוד להאמין שמשהו רץ ברזולוציה כזאת.

חבר כבוד קהילת PS3

#18   פורסם: 31.03.2012, 13:00

My_T
ציטוט:
צפה בהודעה
הוא היה ציני, ואתה בכלל נסחפת... איזה משחק בדיוק רץ היום ב-1080p על ה-PS3? המשחק היחידי שאני ראיתי שרץ ככה הוא Virtua Tennis 3. שום אקסלוסיבי לא רץ על 1080p, לפחות ממה שאני ראיתי. וגם ב-360 קשה לי מאוד להאמין שמשהו רץ ברזולוציה כזאת.
היחיד שנסחף פה זה אתה... אתה חושב שאתה משוואה PS2 לPC של היום. חומרה שהיא בת 11 כמעט. הPS3 הריץ לי דיי הרבה משחקים על 1080P וביניהם זה היה GTA IV,RDR,MCLA,U3 ועוד.
ב360 יש משחקים שרצים על FULL HD כמו SSX וכו' אבל לא רואים ממש הבדלים. אפילו אני חושב שME3 ב360 רץ על 1080P.

האווטר המגניב של My_T

מודל לחיקוי

#19   פורסם: 31.03.2012, 13:06

matan1000
ציטוט:
צפה בהודעה
היחיד שנסחף פה זה אתה... אתה חושב שאתה משוואה PS2 לPC של היום. חומרה שהיא בת 11 כמעט. הPS3 הריץ לי דיי הרבה משחקים על 1080P וביניהם זה היה GTA IV,RDR,MCLA,U3 ועוד.
ב360 יש משחקים שרצים על FULL HD כמו SSX וכו' אבל לא רואים ממש הבדלים. אפילו אני חושב שME3 ב360 רץ על 1080P.
אתה טועה, אין מצב ש-GTA IV, RDR ו-U3 רצים על 1080p. זה שבחרת 1080p בתצוגה לא אומר שזו הרזולוציה של המשחק, התפריט אולי מוצג ככה אבל כשאתה נכנס למשחק הקונסולה (או הטלוויזיה, תלוי בהגדרות) עושה upscale ומותחת את התמונה. תסתכל מאחורי העטיפה של המשחק, כתוב שם 720p. ואיפה בדיוק השוותי בין PS2 ל-PC?

עריכה:
מסתבר שגם על העטיפה כתוב 1080p (לפחות במקרה של GTA IV), אבל כשחיפשתי באינטרנט מצאתי המון הודעות על כך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 720p ויש שם פשוט upscale.

עריכה 2: הרזולוציה של RDR לדוגמה היא 1152x640 (לעומת 1280x720 ב-360) שזה אפילו פחות מ-720p.

נערך לאחרונה על ידי My_T, 31.03.2012 בשעה 13:15.

האווטר המגניב של איל708

מצליחן

#20   פורסם: 31.03.2012, 12:35

אני מפחד שהם יתמקדו מדי בתלת ממד שהוא סתם זבל מעצבן לדעתי...
הכי חשוב זה שיפור גרפי ושיפור במשחק ברשת, הם בטח גם ישפרו את כל העניין של החברים ויעשו את זה יותר כמו רשת חברתית.

משתמש ותיק

#21   פורסם: 31.03.2012, 12:57

ציטוט:
הוא היה ציני
בדיוק
דיברתי על השמועות בPS3 בזמנו

משתמש ותיק

#22   פורסם: 31.03.2012, 19:15

matan1000 כמו שאמרו לך רוב המישחקים בדור הזה לקונסולות הHD הם ב720P וחלק אפילו בפחות מזה

ליפני שהPS3 הושקה היו שמועות על קונסולה שתריץ 1080P על 2 מסכים במקביל
גם היה הרבה היפ למעבד הראשי הCELL ,אבל סוני פישלה עם זה
המעבד לא הספיק לגרפיקה והיה יקר ליצור בהתחלה אז דחפו כרטיס של הנווידה לגרפיקה
בנוסף לזה הכניסו רק 512 זיכרון ראשי ולגרפיקה (256+256 ) וזה שה360 יצא שנה לפני הכיל את אותה כמות זיכרון רק מאוחד אז זה היה גמיש יותר למפתחים
גם המעבד ב360 נוח יותר למפתחים

ואני לא פאנבויס היה לי את כל הקונסולות בדור הזה

לPS3 יש יתרון בארד דיסק בכל חבילה ובבלו רי בכל חבילה אבל כימאת לא ניצלו את זה פשוט כי הPS3 לא היה דומיננטי בשוק

בקיצור סוני עשתה הרבה טעויות בדור הזה וזה עלה לה הרבה כסף

חבר כבוד קהילת PS3

#23   פורסם: 31.03.2012, 20:04

קרירין
ציטוט:
צפה בהודעה
matan1000 כמו שאמרו לך רוב המישחקים בדור הזה לקונסולות הHD הם ב720P וחלק אפילו בפחות מזה

ליפני שהPS3 הושקה היו שמועות על קונסולה שתריץ 1080P על 2 מסכים במקביל
גם היה הרבה היפ למעבד הראשי הCELL ,אבל סוני פישלה עם זה
המעבד לא הספיק לגרפיקה והיה יקר ליצור בהתחלה אז דחפו כרטיס של הנווידה לגרפיקה
בנוסף לזה הכניסו רק 512 זיכרון ראשי ולגרפיקה (256+256 ) וזה שה360 יצא שנה לפני הכיל את אותה כמות זיכרון רק מאוחד אז זה היה גמיש יותר למפתחים
גם המעבד ב360 נוח יותר למפתחים

ואני לא פאנבויס היה לי את כל הקונסולות בדור הזה

לPS3 יש יתרון בארד דיסק בכל חבילה ובבלו רי בכל חבילה אבל כימאת לא ניצלו את זה פשוט כי הPS3 לא היה דומיננטי בשוק

בקיצור סוני עשתה הרבה טעויות בדור הזה וזה עלה לה הרבה כסף
אני לא נולדתי אתמול אתה יודע. היה גם את כל הקונסולות בדור הזה. אני אמרתי את מה שראיתי בטלויזיה שלי ככה שלא אמרתי שזה נכון. בכל מקרה הדבר היחיד שאני יכול לקוות פה זה שהחלק של הכח נכון אבל החלק של ההגבלות היד שניה לא נכון..

פרסומת

האווטר המגניב של CooKie Monster

מודל לחיקוי

#24   פורסם: 31.03.2012, 21:08

My_T צודק .. זה מצחיק שיש לי כרטיס מסך שהוא חלש מאוד , ואת BF3 אני מצליח להחזיק על פי שלוש יותר טוב מהסוני או מהבוקס .. זה פשוט מצחיק לשחק בסוני כמה שעות , ואז לשחק במחשב ממוצע וליראות את ההבדלים ..

מצליחן

#25   פורסם: 01.04.2012, 00:06

עם כל הכוח הבאמת גדול של הPC,אין לו משמעות כיום

אותם משחקים יוצאים גם לקונסולות ברוב הפעמים,אומנם יש הבדל אבל זאת אותה חוויה בכל מה שקשור לגיימפליי ואונליין.גם בקשר לגראפיקה יש המון שאלות,אבל נעזוב את זה.

אני חושב שהתשובה הכי טובה של הPS3 בדור הזה זה האקסלוסיבים שלה,שעולים במידה על זה של ה360 שלא דבר על הPC.סדרת אנצ'רטד לבדה מצדיקה קניית PS3,ואני לא מגזים.

ואני מחכה למשחק הבא של נוגטי דוג ,The last of Us,כדי להראות שאין 'מספיק' לPS3.
יש עוד כמעט שנתיים עד שהדור הבא יצא,ועד אז אנחנו נראה עוד משחקים מדהימים לPS3,בדגש על אקסלוסיבים.

Same Shit,Different Day

חבר כבוד קהילת PS3

#26   פורסם: 01.04.2012, 00:13

DejaVo
ציטוט:
צפה בהודעה

אותם משחקים יוצאים גם לקונסולות ברוב הפעמים,אומנם יש הבדל אבל זאת אותה חוויה בכל מה שקשור לגיימפליי ואונליין.גם בקשר לגראפיקה יש המון שאלות,אבל נעזוב את זה.

אני חושב שהתשובה הכי טובה של הPS3 בדור הזה זה האקסלוסיבים שלה,שעולים במידה על זה של ה360 שלא דבר על הPC.סדרת אנצ'רטד לבדה מצדיקה קניית PS3,ואני לא מגזים.

יש עוד כמעט שנתיים עד שהדור הבא יצא,ועד אז אנחנו נראה עוד משחקים מדהימים לPS3,בדגש על אקסלוסיבים.
+1
לדעתי יש עוד סידרה אבל לא מבחינה גראפית אלה יותר סיפור שלה וזאת סידרת אינפיימוס של סקאר פאנץ'. אני פשט אהבתי את המשחקים ואפ מישהו ישאל אותי איזה משחק ראשון כדי לו אני יגיד אנצ'רטד ואינפיימוס. NO QUSTION ASK.

האווטר המגניב של CooKie Monster

מודל לחיקוי

#27   פורסם: 01.04.2012, 00:28

DejaVo
ציטוט:
צפה בהודעה

נכון שאין לו משמעות , אבל מה שבטוח זה שבדור הבא של הגיימינג ושל הקונסולות , המחשב ישתין בקשת על כולם מלמעלה מבחינת משחקים אקסלוסיבים ומבחינת שליטה וגראפיקה .

חבר כבוד קהילת PS3

#28   פורסם: 01.04.2012, 00:37

BananaJoke
ציטוט:
צפה בהודעה
נכון שאין לו משמעות , אבל מה שבטוח זה שבדור הבא של הגיימינג ושל הקונסולות , המחשב ישתין בקשת על כולם מלמעלה מבחינת משחקים אקסלוסיבים ומבחינת שליטה וגראפיקה .

לא ניראה לי. אני יעדיף את KZ מאשר את TOTAL WAR אתה יודע...

מצליחן

#29   פורסם: 01.04.2012, 00:48

אני יכול להבטיח לך שגם שגם בדור הבא,אתה תגיד בדור הבא הPC ישלוט.
זה לא יקרה בחיים.רוב החברות מעדיפות לפתח לקונסולות.

ומאיפה הנבואה הזאת שהPC ישלוט בשטח? זה לא שיש לך עובדות כמו שיש לי בנוגע לPS3.אין שום דבר באופק,אין קהל.יש מחירים גבוהים,ומה לעשות המחיר לא חד פעמי בניגוד לקונסולות.

ובדור הזה הPC לא השתין מלמעלה על הקונסלות? שנינו יודעים כבר איך זה הסתיים.
בינתיים מה שמצליח זה קונסולות ואין מה לעשות.גם אם תביא טכנולוגיה של סייבטרון,בלי שום קהל,שום מטרה,שום דבר ממשי בטכנולוגיה (אני לא מדבר על פיזיקה של גלימה בבאטמן) עלויות גבוהות...בלי מישהו שיקח את הצעד קדימה למשהו טוב יותר,לא יהיה לPC עתיד.אין ספק שהוא עוצמתי,אבל בלי ניצול.ככה יהיה גם דור הבא,כמו שלפניו,ולפניו.

ואני אחד כזה שמחזיק מחשב עוצמתי,אבל אין לי מה לעשות בו.אני מתפלל ליום הזה שיהיה.

נערך לאחרונה על ידי DejaVo, 01.04.2012 בשעה 00:50.

Same Shit,Different Day

חבר כבוד קהילת PS3

#30   פורסם: 01.04.2012, 00:51

בננה עוד משהו שאתה שוכח זה שהיום כרטיסי המסך מאוד יריםץ למשל הGTX החדשים (סידרה 600) הם לבד יותר יקרים מPS3 עם 2 משחקים . אני אישית הייתי מעדיף PS3...

1  2  3  10

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא