נושא: פלייסטיישן 4 - הדיון הרשמי
1  2  3  10
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של matan1000

חבר כבוד קהילת PS3

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 01.04.2012, 00:37

BananaJoke
ציטוט:
צפה בהודעה
נכון שאין לו משמעות , אבל מה שבטוח זה שבדור הבא של הגיימינג ושל הקונסולות , המחשב ישתין בקשת על כולם מלמעלה מבחינת משחקים אקסלוסיבים ומבחינת שליטה וגראפיקה .

לא ניראה לי. אני יעדיף את KZ מאשר את TOTAL WAR אתה יודע...

מצליחן

#32   פורסם: 01.04.2012, 00:48

אני יכול להבטיח לך שגם שגם בדור הבא,אתה תגיד בדור הבא הPC ישלוט.
זה לא יקרה בחיים.רוב החברות מעדיפות לפתח לקונסולות.

ומאיפה הנבואה הזאת שהPC ישלוט בשטח? זה לא שיש לך עובדות כמו שיש לי בנוגע לPS3.אין שום דבר באופק,אין קהל.יש מחירים גבוהים,ומה לעשות המחיר לא חד פעמי בניגוד לקונסולות.

ובדור הזה הPC לא השתין מלמעלה על הקונסלות? שנינו יודעים כבר איך זה הסתיים.
בינתיים מה שמצליח זה קונסולות ואין מה לעשות.גם אם תביא טכנולוגיה של סייבטרון,בלי שום קהל,שום מטרה,שום דבר ממשי בטכנולוגיה (אני לא מדבר על פיזיקה של גלימה בבאטמן) עלויות גבוהות...בלי מישהו שיקח את הצעד קדימה למשהו טוב יותר,לא יהיה לPC עתיד.אין ספק שהוא עוצמתי,אבל בלי ניצול.ככה יהיה גם דור הבא,כמו שלפניו,ולפניו.

ואני אחד כזה שמחזיק מחשב עוצמתי,אבל אין לי מה לעשות בו.אני מתפלל ליום הזה שיהיה.

נערך לאחרונה על ידי DejaVo, 01.04.2012 בשעה 00:50.

Same Shit,Different Day

חבר כבוד קהילת PS3

#33   פורסם: 01.04.2012, 00:51

בננה עוד משהו שאתה שוכח זה שהיום כרטיסי המסך מאוד יריםץ למשל הGTX החדשים (סידרה 600) הם לבד יותר יקרים מPS3 עם 2 משחקים . אני אישית הייתי מעדיף PS3...

האווטר המגניב של CooKie Monster

מודל לחיקוי

#34   פורסם: 01.04.2012, 01:07

matan1000
ציטוט:
צפה בהודעה

לא ניראה לי. אני יעדיף את KZ מאשר את TOTAL WAR אתה יודע...
אחי , אתה אומר כאילו TOTAL WAR הוא המשחק היחידי שיש ל PC .. אני לא יודע אם אתה מתעדכן בכל הקשור לגיימינג המחשב , אבל אם תשים לב יש עליה משמעותית במשחקי ה F2P וזה לא שהם משחים חרא , הם מעולים . שזה כבר עוד כמה פלוסים למחשב . שלא נדבר על זה שעכשיו חברות משחקים מעדיפות "להיתקרב" יותר למחשב כמו EA , אני בטוח שיבואו עוד כמה בעתיד

ובקשר למחירים הגבוהים , אחי אין לך מה לדאוג , זה עניין של זמן עד שהמחירים יהיו ממש נוחים . אל תשכח שאותו דבר קרה עם הPS3 כשהוא יצא ! כמה הוא עלה כשהוא יצא ? 700 ~ 800 דולר ? יופי . כמה כרטיס מסך מתקדם עולה בשבוע הראשון של יציאתו ? 500 דולר . נכון שזה המון , אבל עם הזמן המחיר יורד . קח לדוגמא את הכרטיסים GTX 570 או את ה HD 6950 . היום הם לא עולים פחות מ270 דולר . וכבר עם כרטיס מסך כזה אתה משיג ביצועים שהם מדהימים .

נ.ב , היום רוב כרטיסי המסך החדשים ממש זולים ונוחים , כמו HD 7770 וגם ל סידרא החדשה של NCIDIA יצאו דגמים מוזלים . ככה שאין בעיה וזה כבר לא כל כך יקר להיות גיימר של מחשב

חבר כבוד קהילת PS3

#35   פורסם: 01.04.2012, 01:30

BananaJoke
ציטוט:
צפה בהודעה
אחי , אתה אומר כאילו TOTAL WAR הוא המשחק היחידי שיש ל PC .. אני לא יודע אם אתה מתעדכן בכל הקשור לגיימינג המחשב , אבל אם תשים לב יש עליה משמעותית במשחקי ה F2P וזה לא שהם משחים חרא , הם מעולים . שזה כבר עוד כמה פלוסים למחשב . שלא נדבר על זה שעכשיו חברות משחקים מעדיפות "להיתקרב" יותר למחשב כמו EA , אני בטוח שיבואו עוד כמה בעתיד

ובקשר למחירים הגבוהים , אחי אין לך מה לדאוג , זה עניין של זמן עד שהמחירים יהיו ממש נוחים . אל תשכח שאותו דבר קרה עם הPS3 כשהוא יצא ! כמה הוא עלה כשהוא יצא ? 700 ~ 800 דולר ? יופי . כמה כרטיס מסך מתקדם עולה בשבוע הראשון של יציאתו ? 500 דולר . נכון שזה המון , אבל עם הזמן המחיר יורד . קח לדוגמא את הכרטיסים GTX 570 או את ה HD 6950 . היום הם לא עולים פחות מ270 דולר . וכבר עם כרטיס מסך כזה אתה משיג ביצועים שהם מדהימים .

נ.ב , היום רוב כרטיסי המסך החדשים ממש זולים ונוחים , כמו HD 7770 וגם ל סידרא החדשה של NCIDIA יצאו דגמים מוזלים . ככה שאין בעיה וזה כבר לא כל כך יקר להיות גיימר של מחשב
בו אני יקצר את ההודעה שלי. בכל הסיפור הזה שאיך שהוא הפך להיות מדברים על הPS4 לPS3 VS PC. דעתי היא כזאת. כיום הקונסולות מצליחות יותר ואני רואה אותם אפילו יותר מצליחות בעתיד. ה-PC לא מת אבל הוא גם לא מתחרה בקונסולות.

נערך לאחרונה על ידי matan1000, 01.04.2012 בשעה 01:50.

האווטר המגניב של bArzZ

נינג'ה בלגי

#36   פורסם: 03.04.2012, 04:25

WTF UNBELIVEUBLE

אתם הביצים שלי

משתמש ותיק

#37   פורסם: 09.06.2012, 18:55

ברירת מחדל המניה של סוני צנחה לרמה הנמוכה ביותר ב28 שנים האחרונות

ציטוט:
Shares in Sony have tumbled below the 1,000 yen (£8.30) mark for the first time since 1980, after years of decline at the Japanese firm.

PlayStation console maker Sony, which last night held its press conference at the E3 Expo in Los Angeles, has struggled to turn around its beleaguered TV business, resulting in four years of consecutive annual losses.

The company also failed to keep pace with Apple and Samsung in the mobile devices market, and has seen Microsoft's Xbox eat into its share of video games hardware sales.

The lack of investor confidence in the firm has caused the share price to fall below 1,000 yen for the first time since August 1980, the year after it launched the hugely successful Walkman portable cassette player.

Sony shares dropped to 990 yen (£8.25) on the Tokyo market before recovering slightly on Monday. But this was a far cry from the peak in the share price, at 16,950 yen (£140.17) in March 2000.

The fall coincided with broader woes across the Tokyo stock exchange, as concerns over jobs growth in America, the Eurozone crisis and the slowing Chinese economy led the market to slump to its lowest level in 28 years.

Last month, Sony reported a record annual loss of $5.7 billion (£3.7bn), after PlayStation 3 sales fell from 14.3 million to 13.9 million units over the 12 months.

http://www.maxconsole.com/cgi-bin/ma...&cat=G ENERAL

אני חושב שזה יכול להשפיע על כל החטיבות שלהם

האווטר המגניב של infected aviad

עילוי

#38   פורסם: 09.06.2012, 20:41

קודם כל תודה רבה על החדשות
העניין הוא לא רק נקודת השפל, אלא בכללי מגמת ההפסדים שנמשכת כבר כמה שנים...
כיצד אתם חושבים שזה יכול להשפיע?
חשבתי בהתחלה שאולי הדבר ייפגע בקונסולה הבאה כשסוני תנסה לעשות אותה יותר חלש ובכך יותר זולה, אבל בעצם כבר פורסם שהכיוון של סוני הוא שוב לעשות אחת חזקה ויקרה.
מה אתם אומרים?

it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

שואף לשלמות

#39   פורסם: 09.06.2012, 20:53

דבר ראשון, הנפילה ה'דרמתית' הזו פורסמה באינטרנט לפני 5 ימים כבר, זה לא חדש.
וכנראה אתה לא מעודכן, לאחר E3, המניה של סוני עלתה בעוד שהמניה של נינטנדו צנחה.
אתה מוזמן לקרוא את זה קרירין:
Nintendo shares drop, Sony’s rise after E3 presentations

דבר שני, זה ידוע שסוני במצב על הפנים כבר די הרבה זמן, זו אחת הסיבות העיקריות שה PS4 הולכת להיות חלשה יותר מה 720 באופן די משמעותי. (לפחות ככה השמועות האחרונות רומזות). סוני ככל הנראה הולכת בכיוון של mid-range PC מבחינת חומרה לעומת מיקרוסופט שלפי השמועות בונה מפלצת ברמה של high-end PC. נינטנדו כמובן לא במשוואה הזו עם חומרה שמקבילה ל low-end PC שלא שווה יריקה.

נערך לאחרונה על ידי dinsurya, 09.06.2012 בשעה 20:56.

תוכן שיצרתי:

האווטר המגניב של ShiTDemoN

עילוי

#40   פורסם: 09.06.2012, 20:57

איך זה משפיע עלינו?
(מצטער אבל אין לי מושג בכל העניין הזה)

♥ Guns N' Roses

האווטר המגניב של infected aviad

עילוי

#41   פורסם: 09.06.2012, 20:58

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה
זו אחת הסיבות העיקריות שה PS4 הולכת להיות חלשה יותר מה 720 באופן די משמעותי. (לפחות ככה השמועות האחרונות רומזות). סוני ככל הנראה הולכת בכיוון של mid-range PC מבחינת חומרה לעומת מיקרוסופט שלפי השמועות בונה מפלצת ברמה של high-end PC. נינטנדו כמובן לא במשוואה הזו עם חומרה שמקבילה ל low-end PC שלא שווה יריקה.
וואו, באמת?
אפשר מקורות\נתונים\ביסוסים?
פשוט אני זוכר שפירסמו על הקונסולה הבאה של סוני שהיא שוב הולכת להיות החזקה ביותר.

פאק אני כזה לא מעודכן.

it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

משתמש עצבני

#42   פורסם: 09.06.2012, 21:01

infected aviad
ציטוט:
צפה בהודעה
וואו, באמת?
פשוט אני זוכר שפירסמו על הקונסולה הבאה של סוני שהיא שוב הולכת להיות החזקה ביותר.

פאק אני כזה לא מעודכן.
שמועות הן רק שמועות, אל תאבד אמונה בסוני (אפילו שהם לא עוזרים לחזק אותי ).

I was a born troublemaker and might as well earn a living at it.

שואף לשלמות

#43   פורסם: 09.06.2012, 21:10

infected aviad
ציטוט:
צפה בהודעה
וואו, באמת?

פאק אני כזה לא מעודכן.
אני מבסס את הנתונים האלה ע"פ תגובות בפורומים כמו neogaf ו Beyond3D. כמעט כל יום יש טפטופים לגבי החומרה של ה Durango (שם קוד לאקסבוקס הבאה) ול Orbis (שם קוד ל PS4), זה אמנם תגובות אקראיות אבל לאחר המון דליפות מהמון מקורות שונים, שני דברים ידועים:

1. כרגע במצב הנוכחי, ה Durango חזקה יותר.
2. שום דבר עוד לא סגור, המפרט של שתי הקונסולות עוד עלול להשתנות (אם כי לא באופן דרמתי).

תוכן שיצרתי:

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#44   פורסם: 10.06.2012, 10:39

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מבסס את הנתונים האלה ע"פ תגובות בפורומים כמו neogaf ו Beyond3D. כמעט כל יום יש טפטופים לגבי החומרה של ה Durango (שם קוד לאקסבוקס הבאה) ול Orbis (שם קוד ל PS4), זה אמנם תגובות אקראיות אבל לאחר המון דליפות מהמון מקורות שונים, שני דברים ידועים:

1. כרגע במצב הנוכחי, ה Durango חזקה יותר.
2. שום דבר עוד לא סגור, המפרט של שתי הקונסולות עוד עלול להשתנות (אם כי לא באופן דרמתי).
השמועה כרגע היא לא שיש לדורונגו מעבד חזק יותר ויותר זיכרון אבל לאורביס gpu חזק יותר? כי אם זה המקרה אתה לא צריך לצאת בהנחה שהדורונגו חזקה יותר. אולי המהירות זכרון אצל סוני גבוהה בהרבה? אולי הgpu שלה חזק בהרבה משל הדורונגו ויתרום הרבה יותר מאשר המעבד החזק יותר של הדורונגו? באמת שאי אפשר לדעת לפני שיש נתונים אמיתיים.

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

#45   פורסם: 10.06.2012, 12:11

אני חושב שהמצב הפיננסי שלהם לא ישפיע במיוחד על PS.

הרי מעבר לפאשלה שהייתה להם עם הכרטיס מסך פלוס ההוצאה המוגזמת על הCELL (אולי בסוף לא מוגזמת כי אין לי מושג עד כמה הם משתשמים במעבד בשאר המוצרים שלהם) הם דווקא במצב די טוב עם הPS כבר כמה שנים וגם מיק' וגם סוני נמצאים באותו בסיס משתמשים.

מעבר לזה KAZ כבר אמר שהוא הולך להשקיע בעיקר בגיימינג, טלוויזיות ועוד איזה משהו (אולי זרוע המדיה שלהם? אני לא באמת זוכר).

נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 10.06.2012 בשעה 12:18.

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

פרסומת

שואף לשלמות

#46   פורסם: 10.06.2012, 12:25

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
השמועה כרגע היא לא שיש לדורונגו מעבד חזק יותר ויותר זיכרון אבל לאורביס gpu חזק יותר? כי אם זה המקרה אתה לא צריך לצאת בהנחה שהדורונגו חזקה יותר. אולי המהירות זכרון אצל סוני גבוהה בהרבה? אולי הgpu שלה חזק בהרבה משל הדורונגו ויתרום הרבה יותר מאשר המעבד החזק יותר של הדורונגו? באמת שאי אפשר לדעת לפני שיש נתונים אמיתיים.
אני כבר לא יודע מה לומר. השמועות האחרונות נורא מעורבות בכל מה שקשור ל PS4.
חלק אומרים רק APU, חלק אומרים APU+GPU... הזוי.

תוכן שיצרתי:

עילוי

#47   פורסם: 10.06.2012, 13:36

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה
אני כבר לא יודע מה לומר. השמועות האחרונות נורא מעורבות בכל מה שקשור ל PS4.
חלק אומרים רק APU, חלק אומרים APU+GPU... הזוי.
למה שיהיה APU? APU לא מתייחס לחבילה כוללת כזאת של מעבד רגיל + גרפי על DIE יחיד?

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

שואף לשלמות

#48   פורסם: 10.06.2012, 13:57

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
למה שיהיה APU? APU לא מתייחס לחבילה כוללת כזאת של מעבד רגיל + גרפי על DIE יחיד?
למה שיהיה APU? כי זה הפתרון המושלם מבחינת ביצועים, פליטת חום ועלויות ייצור. קח לדוגמא את ה Xbox 360 Slim, מכיוון שמיקרוסופט הלכה עם APU (מאותן סיבות שציינתי), זה גרם לשיפור ניכר בביצועים. אם אני זוכר נכון היא צריכה להוסיף בלוק FSB שמגביל את המהירות של ה APU ע"מ שיתאים למודלים הקודמים.

אך יש בעיה אחת, למרות כל היתרונות האלה, עוד לא קיים APU עם רמת ביצועים שרמה של הדור הבא. ככה שאם סוני אכן תלך רק עם APU, ה PS4 אמנם תהיה זולה לייצור וקלה לפיתוח אך גם מאוד חלשה בהשוואה ל 720.

תוכן שיצרתי:

עילוי

#49   פורסם: 10.06.2012, 14:36

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה
למה שיהיה APU? כי זה הפתרון המושלם מבחינת ביצועים, פליטת חום ועלויות ייצור. קח לדוגמא את ה Xbox 360 Slim, מכיוון שמיקרוסופט הלכה עם APU (מאותן סיבות שציינתי), זה גרם לשיפור ניכר בביצועים. אם אני זוכר נכון היא צריכה להוסיף בלוק FSB שמגביל את המהירות של ה APU ע"מ שיתאים למודלים הקודמים.

אך יש בעיה אחת, למרות כל היתרונות האלה, עוד לא קיים APU עם רמת ביצועים שרמה של הדור הבא. ככה שאם סוני אכן תלך רק עם APU, ה PS4 אמנם תהיה זולה לייצור וקלה לפיתוח אך גם מאוד חלשה בהשוואה ל 720.
אבל ענית לי על משהו שלא שאלתי בכלל.

אמרתי למה שיהיה גם APU וGPU.... אין בזה כל כך הגיון. אלא אם כן מישהו חושב ששווה להקטין את החלק שהCPU יכול לתפוס בDIE בשביל שיהיה מעבד גרפי מעאפן רק בשביל הXMB וצפיה בוידאו.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

שואף לשלמות

#50   פורסם: 10.06.2012, 16:08

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
אמרתי למה שיהיה גם APU וGPU.... אין בזה כל כך הגיון. אלא אם כן מישהו חושב ששווה להקטין את החלק שהCPU יכול לתפוס בDIE בשביל שיהיה מעבד גרפי מעאפן רק בשביל הXMB וצפיה בוידאו.
APU ו GPU = יותר ביצועים על אותו סיליקון, ככה שאולי כן יש בזה היגיון.
אבל שוב, הכל שמועות, יכול מאוד להיות שלא יהיה GPU נפרד.

תוכן שיצרתי:

עילוי

#51   פורסם: 10.06.2012, 16:27

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה
APU ו GPU = יותר ביצועים על אותו סיליקון, ככה שאולי כן יש בזה היגיון.
אבל שוב, הכל שמועות, יכול מאוד להיות שלא יהיה GPU נפרד.
מה? לא הבנתי... אתה מציע גם APU וגם GPU על אותו הסיליקון? למיטב הבנתי לא קיים דבר כזה ובאופן כללי זה נשמע לי טיפשי כי אין בזה שום יעילות.

אם מישהו רוצה לשלב APU ביחד עם GPU DISCREET אז הוא מחפש לעשות מה שOPTIMUS עושה במחשבים ניידים וזה לעבוד על הAPU כשיש סתם תוכן וידאו שלא מצריך חישובים אדירים כמו לדוגמא צפיה בבלו ריי.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

שואף לשלמות

#52   פורסם: 10.06.2012, 16:52

לא התכוונתי על אותו הסיליקון, התכוונתי לכמות סיליקון באופן כללי.

תוכן שיצרתי:

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#53   פורסם: 10.06.2012, 17:48

לא כזה תלוש מהמציאות להתחשב בכך שבפס3 יש apu.

פרסומת

שואף לשלמות

#54   פורסם: 10.06.2012, 19:32

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
לא כזה תלוש מהמציאות להתחשב בכך שבפס3 יש apu.
עד כמה שידוע לי ה Cell וה RSX הם שני שבבים נפרדים.

תוכן שיצרתי:

עילוי

#55   פורסם: 11.06.2012, 09:43

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה
לא התכוונתי על אותו הסיליקון, התכוונתי לכמות סיליקון באופן כללי.
אז בטעות רשמת "על אותו סיליקון"? לא ממש הבנתי את הכוונה שלך בקיצור.

ונדב איזה APU יש בסוני? גם אם הRSX והמעבד על אותו DIE זה לא קשור למה שאנחנו מדברים פה.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

שואף לשלמות

#56   פורסם: 11.06.2012, 10:51

כרשמתי על אותו הסיליקון התכוונתי לאותה כמות סיליקון באופן כללי. מה ההיגיון בלשים APU + GPU על אותו die? זה ייצור שבב ענק, חם ויקר מאוד מאוד לייצור.

תוכן שיצרתי:

עילוי

#57   פורסם: 11.06.2012, 11:25

לא הבנתי איך "אותה כמות סיליקון" קשור. זה עדיין לא מסביר למה שתבזבז סיליקון בשביל GPU מובנה עם המעבד שסתם מוחלש וכל המטרה שלו זה LOW POWER שיט.

ציטוט:
מה ההיגיון בלשים APU + GPU על אותו die? זה ייצור שבב ענק, חם ויקר מאוד מאוד לייצור.
מה?! מה שאמרת פה מסביר בדיוק למה זה לא הגיוני... או שאני מפספס משהו בכוונה שלך.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

שואף לשלמות

#58   פורסם: 11.06.2012, 12:10

אני חושב שלא הבנת אותי. מההתחלה כשאמרתי "יותר ביצועים על אותו סיליקון" לא התכוונתי לכך באופן מילולי, התכוונתי לכמות הסיליקון באופן כללי. כלומר, אם יש לך בלוח אם מסויים שבב CPU ושבב GPU, אז אם תוציא את השבב של ה CPU ותשים במקומו שבב בגודל זהה של APU, קיבלת בוסט ניכר לביצועים.

תוכן שיצרתי:

עילוי

#59   פורסם: 11.06.2012, 12:22

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חושב שלא הבנת אותי. מההתחלה כשאמרתי "יותר ביצועים על אותו סיליקון" לא התכוונתי לכך באופן מילולי, התכוונתי לכמות הסיליקון באופן כללי. כלומר, אם יש לך בלוח אם מסויים שבב CPU ושבב GPU, אז אם תוציא את השבב של ה CPU ותשים במקומו שבב בגודל זהה של APU, קיבלת בוסט ניכר לביצועים.
אוקיי... אבל למה שתקבל בוסט? הקטנת את המקום שיש לCPU על הDIE... כלומר פחות טרנזיסטורים, כלומר פחות ביצועים. ועל איזה "בוסט" אתה מדבר? הרי במשחקים המעבד הגרפי לא יתן כלום. רק הDISCREET יעבוד במקרה כזה.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

שואף לשלמות

#60   פורסם: 11.06.2012, 12:43

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
אוקיי... אבל למה שתקבל בוסט? הקטנת את המקום שיש לCPU על הDIE... כלומר פחות טרנזיסטורים, כלומר פחות ביצועים. ועל איזה "בוסט" אתה מדבר? הרי במשחקים המעבד הגרפי לא יתן כלום. רק הDISCREET יעבוד במקרה כזה.
לא מדוייק. הקטנת ה CPU ב die אמנם תפגע ב AI ובפיזיקה, אך הקונסולה תוכל לדחוף הרבה יותר פוליגונים.

תוכן שיצרתי:

1  2  3  10

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא