משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
20.04.2012, 19:21
|
|
שגיאה 404 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
21.04.2012, 00:19
|
|
|
mgs freak |
ציטוט: |
 |
|
|
על פניו נראה שיש הרבה חומר, אבל אם תחשוב על זה אין. ליוונים יש את המינוטאור,קיקלופים,כימרה,מדוזה ועוד רבים שיכולים להופיע (והופיעו בתור אויבים). למצרים אין ממש יצורים. מומיות ? זה לא יצור מיתולוגי, לדעתי זה יהיה קצת טיפשי. וגם אין להם יותר מדי מיתוסים שאפשר להתבסס עליהם. היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא הסיפור של הרצח של אוסיריס ע"י סת', והרצון לנקמה של הורוס על כך. אולי אפשר לשלב שם את קרייטוס איכשהו.
ואתה יודע מה תהיה המיתולוגיה הכי טובה,מלאת חומר, ומתאימה ל-GOW ? ההודית. היא מלאה ביצורים מפלצתיים, נשקים מטורפים, ונהרות של דם.
הבעיה היא שלמרות שבד"כ מתייחסים אליה בתור מיתולוגיה, הדת ההינדית היא דת שעדיין חיה ונושמת בניגוד ליוונית, כך שהסיכוי שישתמשו בה אפסי (אבל היי, הדת של היום היא המיתולוגיה של מחר) |
|
|
|
|
יש הרבה מיתולוגיות שאפשר לקחת מהן, אפילו היהודית מלאה בכל מני מלאכים/שדים/מפלצות שונות, אבל זה לא באמת משנה כי בסופו של דבר כי סוני לא באמת מצליחים לתפוס שקרייטוס דמות שטחית שלא משנה בכלל לסדרה, מה שאכפת למעריצים זה פנטזיה אפית מטורפת עם בוסים אדירים ורגעים עוצרי נשימה, אבל סוני מתעקשת להדבק לקרייטוס כאילו הוא איזה אייקון כמו מריו.
|
|
|
|
|
|
משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
21.04.2012, 01:15
|
|
|
מחזק את דרקו
זה לא סידרה שחיבת את קריטוס יותר
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
21.04.2012, 03:56
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
מה שאכפת למעריצים זה פנטזיה אפית מטורפת עם בוסים אדירים ורגעים עוצרי נשימה... |
|
|
|
|
אבל זה מה שהסדרה הזו מספקת, לא?
|
 |
|
|
אבל סוני מתעקשת להדבק לקרייטוס כאילו הוא איזה אייקון כמו מריו. |
|
|
|
|
אז אם זה לא היה קרייטוס, בעולם של המיתולוגיה היוונית, זה היה בסדר?
קשה לי להבין את הביקורת, כי מה שאתה מציע זה חיסול הסדרה, למרות שעדיין יש לה קהל אוהד.
ואפילו לא בעולם של המיתולוגיה היוונית, זה עדיין היה בסביבה של מפלצות ושדים אימתניים. זה באמת שינוי קוסמטי, לדעתי. בעיקרון, כל משחקי ה-H&S מרגישים בערך אותו הדבר, כפי שמשחקי יריות ריאליסטיים מרגישים אותו הדבר. ההבדל הוא בביצוע.
אגב, GoW זו אחת הסדרות הבודדות שכיף לחזור למשחקיה, גם לאחר שמסיימים אותם. מתחשק לי, למשל, לחזור ל-GoW3. היו שם כמה קרבות בוסים עוצרי נשימה ממש. יותר כל משחק ששיחקתי, ובאופן כללי הוא פשוט כיף. משחקיות קצבית ומזמינה.
נערך לאחרונה על ידי רונן, 21.04.2012 בשעה 09:24.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
21.04.2012, 11:01
|
|
|
למשחק יש גם מפיק חדש Todd Pappy(שהיה שותף בפיתוח GOW 3)
Stig Asmussen, שהיה מפיק המשחק GOW 3 כנראה עובד על משחק חדש בתוך SSM.
הנה מה שאמר דיוויד ג'אפה:
Pretty well documented in game press why Cory and I left. Stig is still at SSM tho doing cool stuff.
למרות שזה כבר היה ידוע שSSM עובדת על 2 משחקים חדשים שאחד מהם זה NEW IP.
גם ND ו-GG עובדות על 2 משחקים גדולים במקביל.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
21.04.2012, 11:13
|
|
|
ידוע למה הם עזבו?
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
22.04.2012, 17:22
|
|
|
רונן, קרייטוס לעוס כבר עד מוות, הסיפור שלו נסחט מכל כיוון ואפילו gow3 הרגיש כאילו גרר אותו יותר מדי )בכל זאת בסוף gow2 היית בול באותו מצב כמו בסוף gow3, המשחק היה כמעט כולו filler). יהיה נחמד רענון, אתה בעצמך שומע פה אנשים אומרים שזה נשמע יותר כמו משחק ויטה מאשר פס3, מרגיש שהסיפור של קרייטוס נגמר ובמקום לרענן הכל עם מיתולוגיה חדשה, דמויות חדשות ואלים חדשים זה הולך להיות פשוט עוד gow כמו ה5 משחקים שקבלנו ב7 שנים האחרונות.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
22.04.2012, 17:55
|
|
|
אני יודע שאני אקנה את זה כי אני משוגע על GOW, אבל במידה וזה ייראה לי מאוס אני איאלץ להשלים את העלילה דרך יוטיוב, גם יצא פעם משחק אנצ'רטד שהוא ממש מאולץ לא אקנה אותו.
|
'every past has it's ghost, every end must first begin.. in the end, there will be only chaos'
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
22.04.2012, 18:31
|
|
|
האם God of War: Ascension מיותר/לעוס? נושא לוויכוח שאני לא הולך להשתתף בו. אין לי PSP ואין לי PSV, המשחקים היחידים שאני שיחקתי הם GOW 1,2,3. המשחק הזה יוצא 3 שנים אחרי GOW 3 ואני מחכה כבר שלוש שנים למשחק GOW שהוא Full-Fledged PS3 Game.
לי באופן אישי היה ברור שיהיה עוד GOW לפני שהדור הזה נגמר. לשמחתי המשחק הזה לא הולך להיות "מיתולוגיה חדשה, דמויות חדשות ואלים חדשים", אני מעדיף לראות את GOW IV (או reboot) על ה PS4.
|
תוכן שיצרתי:
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
22.04.2012, 19:27
|
|
|
dinsurya |
 |
|
|
האם God of War: Ascension מיותר/לעוס? נושא לוויכוח שאני לא הולך להשתתף בו. אין לי PSP ואין לי PSV, המשחקים היחידים שאני שיחקתי הם GOW 1,2,3. המשחק הזה יוצא 3 שנים אחרי GOW 3 ואני מחכה כבר שלוש שנים למשחק GOW שהוא Full-Fledged PS3 Game.
לי באופן אישי היה ברור שיהיה עוד GOW לפני שהדור הזה נגמר. לשמחתי המשחק הזה לא הולך להיות "מיתולוגיה חדשה, דמויות חדשות ואלים חדשים", אני מעדיף לראות את GOW IV (או reboot) על ה PS4. |
|
|
|
|
איך בדיוק??? אפילו הפאנבויז הגולים ביותר כבר חושבים שזה מאוס מאוד וממוחזר להשתמש באותה דמות 5 משחקים
אני אישית הייתי שמח למשחק חדש לגמריי . מיטולוגיה שהם ימציאו לבד 
|
may the odds be Ever in your Favor
!
|
|
|
|
|
משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
22.04.2012, 19:45
|
|
|
 |
|
|
אני איאלץ להשלים את העלילה דרך יוטיוב, גם יצא פעם משחק אנצ'רטד שהוא ממש מאולץ לא אקנה אותו. |
|
|
|
|
זה מה שאני החלטתי ועושה עם כותרים מסוימים
כרגע אני חושב שאת אנצארטד לויטה ואת ראצרט האחרון אני יצפה ביוטיוב וזהו
זה פשוט כותרים שלא מרגישים לי חשובים
גם ככה עד שתיהיה לי קונסולה שתומכת בהם הם יהיו מיושנים ויהיה קשה לימכור אותם משומשים
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
22.04.2012, 20:21
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
רונן, קרייטוס לעוס כבר עד מוות, הסיפור שלו נסחט מכל כיוון ואפילו gow3 הרגיש כאילו גרר אותו יותר מדי )בכל זאת בסוף gow2 היית בול באותו מצב כמו בסוף gow3, המשחק היה כמעט כולו filler). יהיה נחמד רענון, אתה בעצמך שומע פה אנשים אומרים שזה נשמע יותר כמו משחק ויטה מאשר פס3, מרגיש שהסיפור של קרייטוס נגמר ובמקום לרענן הכל עם מיתולוגיה חדשה, דמויות חדשות ואלים חדשים זה הולך להיות פשוט עוד gow כמו ה5 משחקים שקבלנו ב7 שנים האחרונות. |
|
|
|
|
לגמרי, רק לא ברור לי למה סנטה מוניקה לא מבקשת (ואני בטוח שהם יכולים למרות שסוני קנתה אותם), לעשות משהו אחר היית שמח שהם ייצאו מז'אנר ה H&S וייעשו משהו אחר לגמרי כמו מותחן אימה בסגנון FPS (למרות שאינסומנאיק טובה יותר בפלטפורמה אני עדיין מפרגן להם על המאמץ לעשות FPS גם שהוא לא מושלם והם עשו 3 כותרים). זה גם לא חייב להיות FPS אולי שיחזרו לתקופת הארדקור של שנות ה90 עם עלילה מעניינת ודיבוב מצוין)
|
"We Fight Because We Believe"
-John Teller
|
|
|
|
|

חבר כבוד קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
22.04.2012, 21:04
|
|
|
SAMCRO |
 |
|
|
לגמרי, רק לא ברור לי למה סנטה מוניקה לא מבקשת (ואני בטוח שהם יכולים למרות שסוני קנתה אותם), לעשות משהו אחר היית שמח שהם ייצאו מז'אנר ה H&S וייעשו משהו אחר לגמרי כמו מותחן אימה בסגנון FPS (למרות שאינסומנאיק טובה יותר בפלטפורמה אני עדיין מפרגן להם על המאמץ לעשות FPS גם שהוא לא מושלם והם עשו 3 כותרים). זה גם לא חייב להיות FPS אולי שיחזרו לתקופת הארדקור של שנות ה90 עם עלילה מעניינת ודיבוב מצוין) |
|
|
|
|
הם כניראה עושים  הם מפתחים 2 משחקים במקביל. הLEAD DEASIGNER של GOW3 עובד בסטודיו על משחק אחר וזה כניראה FPS
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
22.04.2012, 21:09
|
|
|
kenny the mysterion guy |
 |
|
|
אפילו הפאנבויז הגולים ביותר כבר חושבים שזה מאוס מאוד וממוחזר להשתמש באותה דמות 5 משחקים |
|
|
|
|
וואו, המשפט שכתבת כל כך הזוי שאני אפילו לא יודע איך לענות. מי הם אותם פאנבויז גדולים? איפה הם? מתי בדיוק הם הספיקו להודות במשהו? איפה זה כתוב? ולמי בכלל אכפת מה הם חושבים? איך פאנבוייזם קשור בכלל למה שכתבתי? איך אפשר להודות במשהו שהוא סובייקטיבי לחלוטין? מה בכלל אתה מנסה לומר? איך זה קשור למה שכתבתי? קח טאבלט.
|
תוכן שיצרתי:
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
22.04.2012, 21:16
|
|
|
matan1000 |
 |
|
|
הם כניראה עושים הם מפתחים 2 משחקים במקביל. הLEAD DEASIGNER של GOW3 עובד בסטודיו על משחק אחר וזה כניראה FPS |
|
|
|
|
אם זה עוד חיקוי לCOD או MOH אני אתאכזב, אבל ממש אתאכזב... דין עזוב, חבל לי על הילד אין טעם פשוט תתעלם...
|
"We Fight Because We Believe"
-John Teller
|
|
|
|
|

חבר כבוד קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
22.04.2012, 21:52
|
|
|
מה שמפריע לי יותר מהכל הוא שככל הנראה המשחק לא הולך לספר שום דבר שלא קיבלנו דרך פלאשבקים במשחק הראשון.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
22.04.2012, 22:12
|
|
|
mgs freak |
 |
|
|
מה שמפריע לי יותר מהכל הוא שככל הנראה המשחק לא הולך לספר שום דבר שלא קיבלנו דרך פלאשבקים במשחק הראשון. |
|
|
|
|
לפי הטרילר זה כניראה הולך להיות משהו שממש מחזיר את קריטוס לאחור. כניראה אפילו לפנ שהוא נהיה בעצם השחקן הראשי ואיך שהוא הגיעה למצב הזה. אישית זה ניראה דיי מעניין
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
22.04.2012, 22:32
|
|
|
אני חייב להגיד שזה לא נשמע מעניין, זה נשמע כמו תירוץ ממש עלוב לעלילה, מהסגנון של הסרטים עם הספרה 10 אחרי השם שלהם.
באמת שאין לי מושג מה אפשר לחדש, מילא היו מוציאים את זה על הps4 אבל הgow הקודם כבר היה מדהים גרפית, ולא שאני מבין בזה או משהו אבל לא נראה לי שעוד אפשר להגיע גבוה יותר על הps3.
העיקר שלא ידפקו איזה אונליין מפגר ויקראו לזה חידוש...
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
23.04.2012, 13:47
|
|
|
איל708 |
 |
|
|
אני חייב להגיד שזה לא נשמע מעניין, זה נשמע כמו תירוץ ממש עלוב לעלילה, מהסגנון של הסרטים עם הספרה 10 אחרי השם שלהם.
באמת שאין לי מושג מה אפשר לחדש, מילא היו מוציאים את זה על הps4 אבל הgow הקודם כבר היה מדהים גרפית, ולא שאני מבין בזה או משהו אבל לא נראה לי שעוד אפשר להגיע גבוה יותר על הps3.
העיקר שלא ידפקו איזה אונליין מפגר ויקראו לזה חידוש... |
|
|
|
|
גם אני חושב שזה לא ממש מעניין על הנייר אבל אני גם אחד שחשב שסידרת GOW היא לא ניודע מה עד ששיחקתי. GOW3 היה משחק ענק ועוצר נשימה. ואני מצפה שגם המשחק הזה יגרום לי לאותה תחושה כי אחרי הכל זה אותו צוות 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
23.04.2012, 15:06
|
|
|
matan1000 |
 |
|
|
גם אני חושב שזה לא ממש מעניין על הנייר אבל אני גם אחד שחשב שסידרת GOW היא לא ניודע מה עד ששיחקתי. GOW3 היה משחק ענק ועוצר נשימה. ואני מצפה שגם המשחק הזה יגרום לי לאותה תחושה כי אחרי הכל זה אותו צוות |
|
|
|
|
יש כאן בעיה גדולה.
מצד אחד המשחק יהיה חייב לעמוד בסטנדרטים ש-GOW3 הציב בכל הנוגע לאפיות וקנה המידה העצום של כל מה שקורה. ומה יכול להיות יותר גדול מללכת למגרש הביתי של היצורים הכי חזקים ביקום (האלים), לרצוח אותם אחד אחד, ולהשאיר עולם הרוס ?
מצד שני, אם יצליחו איכשהו להתעלות על זה, הם יגרמו לכך שאירועי GOW3 יתגמדו ביחס למה שיהיה ב-GOW:A, דבר שיוריד מהערך והמשמעות של כל מה שקרייטוס עשה ב-3, ויראה לא הגיוני בגלל שזה פריקוול.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
23.04.2012, 18:36
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
רונן, קרייטוס לעוס כבר עד מוות, הסיפור שלו נסחט מכל כיוון ואפילו gow3 הרגיש כאילו גרר אותו יותר מדי )בכל זאת בסוף gow2 היית בול באותו מצב כמו בסוף gow3, המשחק היה כמעט כולו filler). יהיה נחמד רענון, אתה בעצמך שומע פה אנשים אומרים שזה נשמע יותר כמו משחק ויטה מאשר פס3, מרגיש שהסיפור של קרייטוס נגמר ובמקום לרענן הכל עם מיתולוגיה חדשה, דמויות חדשות ואלים חדשים זה הולך להיות פשוט עוד gow כמו ה5 משחקים שקבלנו ב7 שנים האחרונות. |
|
|
|
|
שוב, כל עוד הנוסחה עדיין מהנה וסוחפת, שימשיכו למרוח. מריחה היא לאו דווקא רעה, אם היא עדיין רלוונטית. זו דעתי האישית.
ואתה שוב ממהר לקפוץ למסקנות: ידוע לך משהו על המשחק הזה? אתה יודע, אפשר להשאיר את קרייטוס, ועדיין לרענן את הסדרה. עצם העובדה שהוא פריקוול, רומזת שיש כאן ניסיון להפתיע מבחינה עלילתית, שאולי תשליך על השאר.
נמתין ונראה. מבחינתי, כל אפשרות תתקבל בברכה.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
23.04.2012, 23:39
|
|
|
mgs freak |
 |
|
|
יש כאן בעיה גדולה.
מצד אחד המשחק יהיה חייב לעמוד בסטנדרטים ש-GOW3 הציב בכל הנוגע לאפיות וקנה המידה העצום של כל מה שקורה. ומה יכול להיות יותר גדול מללכת למגרש הביתי של היצורים הכי חזקים ביקום (האלים), לרצוח אותם אחד אחד, ולהשאיר עולם הרוס ?
מצד שני, אם יצליחו איכשהו להתעלות על זה, הם יגרמו לכך שאירועי GOW3 יתגמדו ביחס למה שיהיה ב-GOW:A, דבר שיוריד מהערך והמשמעות של כל מה שקרייטוס עשה ב-3, ויראה לא הגיוני בגלל שזה פריקוול. |
|
|
|
|
אבל למה שזה יקרה? אני חושב שכל הקטע זה פשוט לתת סיפור אפילו יותר קודם בCOO לPSP. זה כניראה איך בכלל קריטוס נהיה מה שהוא בשלושת המשחקים שאנחנו משחקים/שיחקנו.בכל מקרה אם זה יצא דבר מעניין אני ישה PRE ORDER. אם לא אז 20 דולר או אריזת הפלאטיניום
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
24.04.2012, 02:27
|
|
|
רונן |
 |
|
|
שוב, כל עוד הנוסחה עדיין מהנה וסוחפת, שימשיכו למרוח. מריחה היא לאו דווקא רעה, אם היא עדיין רלוונטית. זו דעתי האישית.
ואתה שוב ממהר לקפוץ למסקנות: ידוע לך משהו על המשחק הזה? אתה יודע, אפשר להשאיר את קרייטוס, ועדיין לרענן את הסדרה. עצם העובדה שהוא פריקוול, רומזת שיש כאן ניסיון להפתיע מבחינה עלילתית, שאולי תשליך על השאר.
נמתין ונראה. מבחינתי, כל אפשרות תתקבל בברכה. |
|
|
|
|
אני לא חושב שנמאס לאנשים מהנוסחה של הגיימפליי, הרעיון, המערכת קרב והצורה שהמשחק מתנהל, ההפך, זה הדבר שהכי מושך אנשים לGOW לדעתי. מה שנמאס ממנו (לפחות לדעתי ולפי התגובות פה אני לא לבד) זה שוב פעם קרייטוס שוב פעם זועם על האלים ושוב פעם מחפש את הנקמה שלו ושוב פעם נלחם מול ציקלופ ושוב פעם דמויות מהמיתולוגיה היוונית וכו'. זה לא הגיימפליי או הרעיון, זה יותר הsetting והקו של המשחק. זה בערך כמו COD, המשחק הוא בול אותו דבר במלחמת עולם שניה ובמודרני, פשוט ברגע שCOD4 עבר לזמנים מודרנים זה שכל הSETTING השתנה רענן את הסדרה בטרוף, אפילו שהגיימפליי נשאר בול אותו דבר ותהיה בטוח שאם פתאום COD הבא יהיה 500 שנים בעתיד ויתרחש בחלל זה שוב ירענן את הסדרה אפילו אם הגיימפליי זהה.
כמובן שיש מצב ששינו הכל ואני סתם מדבר על משהו שלא קיים, פשוט זה מה שזה נראה כרגע. עובדה שאתה רואה פה אנשים מדברים על חוסר התלהבות, על אולי כן לקנות ואולי לא, על קניה במחיר מוזל, על זה שזה נשמע טיפה כמו כותר PSP. כשGOW3 הוכרז ממש לא שמעת את זה, הרוח שונה על הכותר הזה.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 24.04.2012 בשעה 02:33.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
24.04.2012, 17:01
|
|
|
נו, וודאי, קרייטוס זועם על האלים, מישהו ציפה לדבר אחר? כך זה תמיד היה, וכך תמיד יהיה, כפי שתמיד יהיו אותם קווי דמיון במשחקי זלדה ומריו. לכן טענתי שמה שאתה מציע זה משהו אחר, לא GoW.
וכמה דעות בפורום ויגיימס הם אינם מדד מייצג. גם הרבה מתלוננים על CoD בויגיימס, אך זה רחוק מלשקף את המכירות. גם אלה שמתלוננים עליו, יקנו אותו, למרות שהתלונה שלהם יכולה להיות נכונה, אך בשורה התחתונה, זה לא מספיק כדי לא לקנות את המשחק הבא.
נערך לאחרונה על ידי רונן, 24.04.2012 בשעה 17:06.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
24.04.2012, 20:54
|
|
|
רונן |
 |
|
|
נו, וודאי, קרייטוס זועם על האלים, מישהו ציפה לדבר אחר? כך זה תמיד היה, וכך תמיד יהיה, כפי שתמיד יהיו אותם קווי דמיון במשחקי זלדה ומריו. לכן טענתי שמה שאתה מציע זה משהו אחר, לא GoW.
וכמה דעות בפורום ויגיימס הם אינם מדד מייצג. גם הרבה מתלוננים על CoD בויגיימס, אך זה רחוק מלשקף את המכירות. גם אלה שמתלוננים עליו, יקנו אותו, למרות שהתלונה שלהם יכולה להיות נכונה, אך בשורה התחתונה, זה לא מספיק כדי לא לקנות את המשחק הבא. |
|
|
|
|
אני ציפיתי למשהו אחר, ציפיתי שהם לא יכולים למחזר את אותו סיפור שוב. זה לא כמו זלדה או מריו, למריו אין עולם ועלילה, הם יכולים אפילו לעשות אותו בלי עלילה בכלל ולזרוק את מריו בחלל במקום בעולם מוגדר (חי חי) ועדין זה לא ישנה כי במריו זה רק גיימפליי ב100%. בזלדה זה גם לא משנה כי כל משחק עומד בפני עצמו, כל משחק הוא RESET של אותו סיפור וביננו למי אכפת סיפור בזלדה בכלל? רק לMM היה כתיבה בכלל.
GOW זאת סדרה עם עלילה מתמשכת, עם עולם מוגדר, עם דמויות ותצורה. בכל מקום מה שאני שומע זה תגובות פושרות להכרזה הזאת, גם מחברים, גם פה בפורום, גם בפודקאסטים וגם אצלי. פעם אחרונה שסוני עשו ספינאוף אחד יותר מדי לGOW הוא לא עשה אפילו מליון יחידות, אפילו שGOS היה מאוד איכותי.
אני חושב שהמינימום של המינימום שהם יכלו לעשות זה להתחיל טרילוגיה חדשה כמו שעושים בהיילו, סגרו את הסיפור הישן וממשיכים קדימה עם אותן דמויות. בGOW אפילו את זה לא השכילו לעשות לצערי.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
26.04.2012, 00:36
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני ציפיתי למשהו אחר, ציפיתי שהם לא יכולים למחזר את אותו סיפור שוב. זה לא כמו זלדה או מריו, למריו אין עולם ועלילה, הם יכולים אפילו לעשות אותו בלי עלילה בכלל ולזרוק את מריו בחלל במקום בעולם מוגדר (חי חי) ועדין זה לא ישנה כי במריו זה רק גיימפליי ב100%. בזלדה זה גם לא משנה כי כל משחק עומד בפני עצמו, כל משחק הוא RESET של אותו סיפור וביננו למי אכפת סיפור בזלדה בכלל? רק לMM היה כתיבה בכלל. |
|
|
|
|
נדב, זו לא הנקודה. העלילה זו רק דוגמה. הנקודה היא שבכל סדרה יש צוויון שנשמר, בין אם זה מתבטא בעלילה, ובין אם גיימפליי, אלא אם כן הסדרה הופכת למשהו אחר, אפילו משנה ז'אנר.
ואגב, גם למריו יש עלילה, אפילו שזניחה מאוד, והיא חוזרת על עצמה כל משחק מחדש בדמות הצלת הנסיכה מידיו של קופה הרשע.
|
 |
|
|
GOW זאת סדרה עם עלילה מתמשכת, עם עולם מוגדר, עם דמויות ותצורה. בכל מקום מה שאני שומע זה תגובות פושרות להכרזה הזאת, גם מחברים, גם פה בפורום, גם בפודקאסטים וגם אצלי. |
|
|
|
|
נדב, הבנתי ש"בכל מקום" שקראת מסכימים אתך, אבל זה באמת משנה? כשאני מנפנף במבקרים רבים שמסכימים אתי, זה באמת מזיז לך? להפך, אתם מתלוננים שאני נשען עליהם.
וברור שיש שיסתייגו, זה נכון לגבי כל דבר (זה לא סותר את אהדתם הכללית לסדרה, ורכישת המשחק הבא), ובאותה מידה יש רבים אחרים שמתלהבים. הנה, כאן, העמוד הראשון שנכנסתי אליו, התגובות הראשונות הן נלהבות).
אישית, לא אכפת לי עוד מאותו הדבר אם הביצוע יהיה ימשיך להיות נהדר. אך גם לא אכפת לי אם יהיו חידושים משמעותיים, בתנאי שלא יקלקלו את הנוסחה אלא אף יקדמו אותה, כי אז אפילו אתלהב יותר.
|
 |
|
|
אני חושב שהמינימום של המינימום שהם יכלו לעשות זה להתחיל טרילוגיה חדשה כמו שעושים בהיילו, סגרו את הסיפור הישן וממשיכים קדימה עם אותן דמויות. |
|
|
|
|
ומבחינת משחקיות, במה השתנה?
וגם ב-GoW זה כל פעם עלילה חדשה, כל פעם מתארת היבט נוסף בעלילותיו של קרייטוס. מה יש פה לסגור. מדובר במיתולוגיה היוונית. אתה רוצה שהמפתחים ימציאו דמויות ומוטיבים שלא קיימים במיתולוגיה היוונית? במקרה כזה, גם קרייטוס היה צריך לעוף משם, וזה לא היה GoW. זה היה משהו אחר.
נערך לאחרונה על ידי רונן, 26.04.2012 בשעה 01:20.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
26.04.2012, 14:16
|
|
|
רונן |
 |
|
|
נדב, זו לא הנקודה. העלילה זו רק דוגמה. הנקודה היא שבכל סדרה יש צוויון שנשמר, בין אם זה מתבטא בעלילה, ובין אם גיימפליי, אלא אם כן הסדרה הופכת למשהו אחר, אפילו משנה ז'אנר.
ואגב, גם למריו יש עלילה, אפילו שזניחה מאוד, והיא חוזרת על עצמה כל משחק מחדש בדמות הצלת הנסיכה מידיו של קופה הרשע. |
|
|
|
|
צודק, מריו חייב לשמור על צוויון הפרנצ'ייז ולעולם לא לעזוב את ממלכת הפטריות! אם יעשו אותו בטעות בחלל נגיד זה יהיה חרא משחק ולא יהיה מריו יותר!
|
רונן |
 |
|
|
נדב, הבנתי ש"בכל מקום" שקראת מסכימים אתך, אבל זה באמת משנה? כשאני מנפנף במבקרים רבים שמסכימים אתי, זה באמת מזיז לך? להפך, אתם מתלוננים שאני נשען עליהם.
וברור שיש שיסתייגו, זה נכון לגבי כל דבר (זה לא סותר את אהדתם הכללית לסדרה, ורכישת המשחק הבא), ובאותה מידה יש רבים אחרים שמתלהבים. הנה, כאן, העמוד הראשון שנכנסתי אליו, התגובות הראשונות הן נלהבות). |
|
|
|
|
באמת? קראת את התגובות שם?
1)
"Odd to see they're doing a prequel on PS3 though. Would have seemed a much more logical step to do something like this on Vita... unless this is going to be one of those 'buy one version get the other free' downloadable titles of course."
2)
"This franchise needs a bit of a gameplay overall I think, number 3 feels prehistoric compared to something like Dark Souls or even Bayonetta"
3)
"I absolutely loved GOW1 and 2, but for some reason couldn't get into GOW3 at all. The gameplay wouldn't click, and everything hammered the living crap out of me. Gave up at the Hades fight."
4)
"Hmm surely the fact hat this is a prequel means the bosses etc will have to be much smaller since Kratos should be mortal and all that jazz.
Wish it would have been Kratos going on a rampage through a few more religion's gods."
5)
Agreed. God of War 3's epicness was seriously hampered by gameplay that hadn't been updated since the first game. It was quite literally a PS2 game with new graphics and, consequently, dated.
היו בעמוד הראשון 14 תגובות, מתוכן 5 אנשים שנמאס להם, 4 אנשים שמתלהבים ועוד 6 הודעות של ויכוח אם GOW טוב יותר או פחות מדארק סולס. אז כמו שאתה רואה, בדיוק כמו פה התגובות הראשונות הון מעורבבות בין הפושרים שנמאס להם לבין אלה שממש מתלהבים.
|
רונן |
 |
|
|
אישית, לא אכפת לי עוד מאותו הדבר אם הביצוע יהיה ימשיך להיות נהדר. אך גם לא אכפת לי אם יהיו חידושים משמעותיים, בתנאי שלא יקלקלו את הנוסחה אלא אף יקדמו אותה, כי אז אפילו אתלהב יותר.
ומבחינת משחקיות, במה השתנה?
וגם ב-GoW זה כל פעם עלילה חדשה, כל פעם מתארת היבט נוסף בעלילותיו של קרייטוס. מה יש פה לסגור. מדובר במיתולוגיה היוונית. אתה רוצה שהמפתחים ימציאו דמויות ומוטיבים שלא קיימים במיתולוגיה היוונית? במקרה כזה, גם קרייטוס היה צריך לעוף משם, וזה לא היה GoW. זה היה משהו אחר. |
|
|
|
|
GOW הראשון התחיל את הסיפור, 2 המשיך ו-3 סגר אותו. יצאו עוד שניים לPSP כי הם היו חייבים לזרוק GOW לPSP אז עשו אותם פריקוולים. זהו, הסיפור של קרייטוס נגמר, המיתולוגיה היוונית מוצתה עד תום. אתה רוצה להלחם שוב בבוסים שנלחמת כבר? לחזור ולשמוע סיפור של קרייטוס ששמעת כבר בGOW1 ובספינאופים לPSP?
אם אתה רוצה שישאבו עוד מהמעיין היבש הזה אז לבריאות, אני אהיה האחרון להגיד לך לאיזה משחקים להתרגש לקראתם, לי ולעוד כמה המשחק הזה נראה קצת תמוהה.
|
|
|
|
|
|
משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
26.04.2012, 15:39
|
|
|
 |
|
|
זהו, הסיפור של קרייטוס נגמר, המיתולוגיה היוונית מוצתה עד תום. אתה רוצה להלחם שוב בבוסים שנלחמת כבר? לחזור ולשמוע סיפור של קרייטוס ששמעת כבר בGOW1 ובספינאופים לPSP? |
|
|
|
|
בדיוק
ורונן אל תגיד שבעלי הPS3 לא שיחקו במישחקי PSP או בשני מישחקי PS2 כי יצאו אוספים
נכון להיום לבעלי הPS3 יש 5 מישחקי GOW זמינים עם כל הסיפור
עם GOW הבא לPS3 יצא עוד הקדמה כמו מישחקי הPSP לטעמי זה מסריח לגמרי מבחינת העלילה
עם היו אומרים לי שבדור הבא היו עושים רימיק לסידרה כדי להשאיר את הדמות והטרילוגיה היתי מקבל את זה
אבל עוד מישחק לדור הזה בלי שינוי גדול ניראה לי מיותר ובימיוחד אחרי שכל הכותרים זמינים בHD לPS3
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
26.04.2012, 17:50
|
|
|
אני לא חושב שזה נכון לומר שלא נשארו לקראטוס אוייבים. לפי הטיזר, המשחק הזה הולך הרבה מאוד אחורה, עוד שקראטוס הנהיג את הצבא הספרטני. האם זה אומר שהאוייבים יהיו קטנים יותר והקרבות יהיו הרבה פחות אפים? לא בטוח. מאחר ובתקופת הזמן הזו קראטוס ו Ares הם חברים טובים לנצח נצחים, יש סיכוי לא רע שאנחנו נילחם בטיטאנים. ואם אנחנו הולכים להילחם בטיטאנים אז מצפים לנו קרבות הרבה יותר אפים ממה שהיה לנו עד עכשיו. אבל זו סתם השערה אין לי מושג לאן דברים ילכו.
|
תוכן שיצרתי:
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
26.04.2012, 18:13
|
|
|
dinsurya |
 |
|
|
אני לא חושב שזה נכון לומר שלא נשארו לקראטוס אוייבים. לפי הטיזר, המשחק הזה הולך הרבה מאוד אחורה, עוד שקראטוס הנהיג את הצבא הספרטני. האם זה אומר שהאוייבים יהיו קטנים יותר והקרבות יהיו הרבה פחות אפים? לא בטוח. מאחר ובתקופת הזמן הזו קראטוס ו Ares הם חברים טובים לנצח נצחים, יש סיכוי לא רע שאנחנו נילחם בטיטאנים. ואם אנחנו הולכים להילחם בטיטאנים אז מצפים לנו קרבות הרבה יותר אפים ממה שהיה לנו עד עכשיו. אבל זו סתם השערה אין לי מושג לאן דברים ילכו. |
|
|
|
|
אולי הצבא הספרטני יהיה במצרים??? אני מקווה שכן . כי לקרייטוס כבר אין ממש את מי להרוג כבר 
|
may the odds be Ever in your Favor
!
|
|
|
|
|
|
|
|