נושא: God Of War: Ascension
1  2  3  9
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש רגוע

חבר בקהילת: -

#241   פורסם: 07.03.2013, 21:08

צריך עזרה ממישהו שמבין בblahdvd
הזמנתי את המשחק מblahdvd ועוד לא ראיתי את החיוב על האשראי
בפרטי הזמנה באתר רשום בסטטוס pending
זה אומר שהחיוב יירד כשהמוצר יהיה במלאי ויישלח?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Blue&Black

משתמש משקיען

#242   פורסם: 07.03.2013, 21:33

eden6600
ציטוט:
צפה בהודעה
צריך עזרה ממישהו שמבין בblahdvd
הזמנתי את המשחק מblahdvd ועוד לא ראיתי את החיוב על האשראי
בפרטי הזמנה באתר רשום בסטטוס pending
זה אומר שהחיוב יירד כשהמוצר יהיה במלאי ויישלח?
כן. Blahdvd מחייבים את הכרטיס רק ברגע שהם שולחים את המשחק

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#243   פורסם: 09.03.2013, 20:30

אף אחד לא קבל את המשחק עדין?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של matan1000

חבר כבוד קהילת PS3

#244   פורסם: 09.03.2013, 21:21

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אני ממש לא אהבתי את המשחק אז אני לא מתכנן לקנות אותו בשלב הזה בכלל

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#245   פורסם: 10.03.2013, 09:11

מי יש לא לאהוב?

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#246   פורסם: 10.03.2013, 19:06

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
הוא הגיע לארץ היום. קניתי עותק מתנה לחבר ליום הולדת. אני בקרוב אשיג את גרסת האספנים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של miracle27

משתמש רגוע

#247   פורסם: 10.03.2013, 19:22

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
הוא הגיע לארץ היום. קניתי עותק מתנה לחבר ליום הולדת. אני בקרוב אשיג את גרסת האספנים
אפשר להיות חבר שלך?

חזרה לראש העמוד

חבר כבוד קהילת PS3

#248   פורסם: 10.03.2013, 19:42

newq11
ציטוט:
צפה בהודעה
מי יש לא לאהוב?
הסגנון נמאס עליי אחרי 4 משחקים ששיחקתי. GOW1,2,3 וCOO שהוא משחק לPSP. הספיקו לי. המשחק כבר לא מרגש אותי ולכן הוא לא מעניין אותי

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#249   פורסם: 10.03.2013, 19:49

matan1000
ציטוט:
צפה בהודעה
הסגנון נמאס עליי אחרי 4 משחקים ששיחקתי. GOW1,2,3 וCOO שהוא משחק לPSP. הספיקו לי. המשחק כבר לא מרגש אותי ולכן הוא לא מעניין אותי
אני לא חושב שאתה היחיד, המשחק יצא לפני כמה ימים ויש שקט תעשיתי ואף אחד לא ממש מדבר עליו. זה הרגיש שGOW3 סגר את הסדרה ואין מה להמשיך אותה כל כך מהר ובלי רענון גדול שגובל בריבוט.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#250   פורסם: 10.03.2013, 20:04

לא צריך ריבוט, זה יהיה אסון. צריך לעשות עם GOW 4 מה שאוביסופט עשו עם AC 3.

חזרה לראש העמוד

חבר כבוד קהילת PS3

#251   פורסם: 10.03.2013, 20:10

iNigga
ציטוט:
צפה בהודעה
מה כבר יכולים לחדש בGOW? בניגוד לAC שתמיד יכול לתפוס תקופה בהיסטוריה GOW דווקא דיי תקוע.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#252   פורסם: 10.03.2013, 21:00

iNigga
ציטוט:
צפה בהודעה
מאוד צריך ריבוט, צריך ריבוט חזק.
יש הרבה מיתולוגיות ובכולן יש אל מלחמה, כל כך קל לעשות לסדרה הזאת ריבוט שזה כמעט מצחיק. מצרית? רומאית? סינית? יפנית? אפילו יהודית או נוצרית.

הרי במיתולוגיה היוונית אין משהו גדול מהטיטנים כך שאתה חייב למחזר או ללכת על קטן יותר וממילא קרייטוס זאת דמות מעצבנת, צרחנית ושטוחה שנוצרה בתקופה שבה להיות זועם זה לגמרי הכי מגניב שיכול להיות אחרי להיות עם מעיל עור ומשקפיים. דמות ראשית חדשה, מיתולוגיה חשדה ואולי גם קצת רענון בגיימפליי יכולים להחיות הכל מחדש.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#253   פורסם: 10.03.2013, 22:23

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
דמות ראשית חדשה, מיתולוגיה חשדה ואולי גם קצת רענון בגיימפליי יכולים להחיות הכל מחדש.
זה בדיוק מה שאוביסופט עשו עם AC3 ולזה בדיוק התכוונתי.
לא צריך ריבוט בשביל זה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#254   פורסם: 10.03.2013, 22:29

iNigga
ציטוט:
צפה בהודעה
זה בדיוק מה שאוביסופט עשו עם AC3 ולזה בדיוק התכוונתי.
לא צריך ריבוט בשביל זה.
אם אתה הופך את הסדרה לטרילוגיה חדשה על המיתולוגיה המצרית עם דמות ראשית חדשה אז אני די בטוח שזה ריבוט
אבל הגדרות זה שטויות, אם התכוונו לאותו דבר אז התכוונו לאותו דבר.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#255   פורסם: 10.03.2013, 23:41

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אם אתה הופך את הסדרה לטרילוגיה חדשה על המיתולוגיה המצרית עם דמות ראשית חדשה אז אני די בטוח שזה ריבוט
אבל הגדרות זה שטויות, אם התכוונו לאותו דבר אז התכוונו לאותו דבר.
אני מאוד אוהב את העולם של המיתולוגיה היוונית דרך GOW ואם יש עוד סיפור של קרייטוס לספר עליו אז לא אדלג עליו. אבל באמת הייתי שמח לראות מהמפתחים עולם חדש לגמרי, אבל הם פשוט מעדיפים ללכת על בטוח, תאר לעצמך איזה זעם יהיה מהמעריצים ש"GOW נהרס״ והעולם החדש יהיה גרוע, תראה מה קרה בגלל עיצוב שונה של דאנטה...

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#256   פורסם: 11.03.2013, 15:29

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מאוד אוהב את העולם של המיתולוגיה היוונית דרך GOW ואם יש עוד סיפור של קרייטוס לספר עליו אז לא אדלג עליו. אבל באמת הייתי שמח לראות מהמפתחים עולם חדש לגמרי, אבל הם פשוט מעדיפים ללכת על בטוח, תאר לעצמך איזה זעם יהיה מהמעריצים ש"GOW נהרס״ והעולם החדש יהיה גרוע, תראה מה קרה בגלל עיצוב שונה של דאנטה...
ומה יצא להם מלהשאר באותו עולם? ממוצע 80 שבטח ירד ל70+ וחוסר התלהבות טוטאלית מהמשחק החדש והגדול של הפרנצ'ייז?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של phinexwrath71

משתמש רציני

#257   פורסם: 11.03.2013, 15:44

זה חבל מאוד שהמשחק פחות טוב מקודמיו,לא ממש חשפו את המשחק כמו שצריך ובגלל חוסר המידע ודברים על המשחק,חוץ מהםmp שכבר נמאס לי לראות את זה כל הזמן כי זה לא סוג המשחקים שמתאימים להם mp,חשבתי לפני חודש שאולי ההסתרת מידע היא הפתעה גדולה אבל מסתבר שלא עכשיו ממש לפני יציאת המשחק כי זה הסתרת מידע להמשך מאכזב
חבל כי אהבתי את gow 3

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#258   פורסם: 11.03.2013, 15:52

phinexwrath71
ציטוט:
צפה בהודעה
זה חבל מאוד שהמשחק פחות טוב מקודמיו,לא ממש חשפו את המשחק כמו שצריך ובגלל חוסר המידע ודברים על המשחק,חוץ מהםmp שכבר נמאס לי לראות את זה כל הזמן כי זה לא סוג המשחקים שמתאימים להם mp,חשבתי לפני חודש שאולי ההסתרת מידע היא הפתעה גדולה אבל מסתבר שלא עכשיו ממש לפני יציאת המשחק כי זה הסתרת מידע להמשך מאכזב
חבל כי אהבתי את gow 3
פשוט נגמר החומר. הם צריכים כבר לעבור למקומות מאוד איזוטרים במיתולוגיה היוונית, הם סגרו את הסיפור אז הם נתקעים עם פריקוולים ודוגרי כבר נמאס מכל מה שהולך שם כשמדובר במשחק השישי ב8 שנים. הם שורפים את הפרנצ'ייז במקום לרענן אותו מחדש. אולי לפחות עכשיו הם יקחו צעד אחורה ויעשו GOW לדור הבא שכן מרענן את הסדרה, אפילו אם זה רק דמויות חדשות ומיתולוגיה חדשה ולא באמת חידוש גיימפליי גדול.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#259   פורסם: 11.03.2013, 16:14

אני מקווה שאם הם יעשו שינוי מיתולוגיה, הם ילכו על המיתולוגיה המצרית כמו שציינת קודם. יש במיתולוגיה המצרית כל כך הרבה אלים שזה יהיה פשוט מושלם. בנוסף, אין כמעט משחקי AAA (אם בכלל) שנגעו במיתולוגיה המצרית ככה שזה יהיה מרענן.

אמון, רע, אוזיריז, אנוביס, סת', אתום.. יכול להיות ענק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#260   פורסם: 11.03.2013, 17:23

iNigga
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מקווה שאם הם יעשו שינוי מיתולוגיה, הם ילכו על המיתולוגיה המצרית כמו שציינת קודם. יש במיתולוגיה המצרית כל כך הרבה אלים שזה יהיה פשוט מושלם. בנוסף, אין כמעט משחקי AAA (אם בכלל) שנגעו במיתולוגיה המצרית ככה שזה יהיה מרענן.

אמון, רע, אוזיריז, אנוביס, סת', אתום.. יכול להיות ענק.
אולי זה יהיה על האביב הערבי...

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#261   פורסם: 19.03.2013, 19:47

סיימתי את המשחק. החוויה לדעתי הייתה מעולה. הוא לפי דעתי רק בקצת פחות טוב מהמשחק השלישי רק בגלל שהוא פריקוול שמתקיים לפני המשחק הראשון, מן הסתם לצוד ולהרוג את האלים המרכזיים זה הדבר הכי מעניין שאפשר לעשות וגם מבחינה עלילתית יותר מעניין, אבל המשחק הזה הצליח לספק חוויה מספיק טובה בעלילה שלו והראה ממש איך הכל התחיל ומה קרייטוס עבר שזה היה מעניין מספיק, מהבחינה הזאת הוא היה טוב. מה שהכי טוב במשחק הזה זה השדרוג של הגיימפלי שהופך אותו לחוויה הכי טובה של GOW עד היום, הגיימפלי הרבה יותר מגוון ומהנה והנוסחה השתנתה לטובה, בנוסף הורידו את נקודות השמירה של המשחק שאף אחד באמת לא היה צריך בדור הזה.
מבחינת הבוסים הם גם היו מספיק מגוונים ומספקים בסופם... גם החידות לפי דעתי היו הרבה יותר מעניינות מהמשחק הקודם עם אלמנטים שונים ממש נחמדים שלא אספר עליהם כדי לא להרוס. אני חושב שבסופו של דבר מגיע למשחק ציונים של 9 ולא ה7+ שהוא קיבל כי הקמפיין מעולה ומספק והמולטיפלייר עצמו אפילו מתגלה כתוספת מהנה להוסיף קצת שעות נוספות לחבילה הכוללת. זה משחק ששווה מחיר מלא ולדעתי תוספת ראויה לסדרה

נערך לאחרונה על ידי Blue&Black, 19.03.2013 בשעה 19:50.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ShiTDemoN

עילוי

#262   פורסם: 19.03.2013, 20:31

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
סיימתי את המשחק. החוויה לדעתי הייתה מעולה. הוא לפי דעתי רק בקצת פחות טוב מהמשחק השלישי רק בגלל שהוא פריקוול שמתקיים לפני המשחק הראשון, מן הסתם לצוד ולהרוג את האלים המרכזיים זה הדבר הכי מעניין שאפשר לעשות וגם מבחינה עלילתית יותר מעניין, אבל המשחק הזה הצליח לספק חוויה מספיק טובה בעלילה שלו והראה ממש איך הכל התחיל ומה קרייטוס עבר שזה היה מעניין מספיק, מהבחינה הזאת הוא היה טוב. מה שהכי טוב במשחק הזה זה השדרוג של הגיימפלי שהופך אותו לחוויה הכי טובה של GOW עד היום, הגיימפלי הרבה יותר מגוון ומהנה והנוסחה השתנתה לטובה, בנוסף הורידו את נקודות השמירה של המשחק שאף אחד באמת לא היה צריך בדור הזה.
מבחינת הבוסים הם גם היו מספיק מגוונים ומספקים בסופם... גם החידות לפי דעתי היו הרבה יותר מעניינות מהמשחק הקודם עם אלמנטים שונים ממש נחמדים שלא אספר עליהם כדי לא להרוס. אני חושב שבסופו של דבר מגיע למשחק ציונים של 9 ולא ה7+ שהוא קיבל כי הקמפיין מעולה ומספק והמולטיפלייר עצמו אפילו מתגלה כתוספת מהנה להוסיף קצת שעות נוספות לחבילה הכוללת. זה משחק ששווה מחיר מלא ולדעתי תוספת ראויה לסדרה
זה נשמע כאילו המשחק דומה ביופיו לטריילר שלו

♥ Guns N' Roses

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#263   פורסם: 22.03.2013, 04:36

קניתי את הגרסת אספנים מפריק, וקיבלתי שני בונוסים של הזמנה מוקדמת, חרב כזאת, ו4 דמויות למולטי פלייר, ניסיתי להוריד את שניהם אבל החנות אומרת לי שהקודים משומשים כבר.
מה אני אמור לעשות עכשיו?

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש רגוע

#264   פורסם: 22.03.2013, 19:34

מי שרוצה לשחק באונליין שיוסיף אותי- Legionario-Cero

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#265   פורסם: 29.03.2013, 14:12

סוף סוף קיבלתי את המשחק השבוע אבל המולטיפלייר לא עובד!
כל פעם שיש כמות מספיקה של שחקנים המשחק מעיף אותי מהרשימה ומכניס אותי לזירה אחרת עם רשימת שחקנים ריקה
מישהו יודע מה הולך פה??

חזרה לראש העמוד
1  2  3  9

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא