נושא: God Of War: Ascension
1  2  3  9
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של mgs freak

חבר כבוד קהילת PS3

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 26.04.2012, 18:16

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה
יש סיכוי לא רע שאנחנו נילחם בטיטאנים. ואם אנחנו הולכים להילחם בטיטאנים אז מצפים לנו קרבות הרבה יותר אפים ממה שהיה לנו עד עכשיו. אבל זו סתם השערה אין לי מושג לאן דברים ילכו.
אה, ממש לא. עד הסוף של GOW2 כשקרייטוס חזר לעבר והביא איתו את הטיטאנים להווה (ובכך שינה את ההיסטוריה) רוב הטיטאנים היו מתים, כלואים, או סתם הכלבות של זאוס (כמו קרונוס זצ"ל).

אני לא רואה שום סיפור ששווה משהו שאפשר לספר שעוד לא סיפרו. נקווה לטוב.

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#62   פורסם: 26.04.2012, 20:50

mgs freak
ציטוט:
צפה בהודעה
אולי זה יהיה בסגנון HEAVY RAIN ונקח את הבן של קרייטוס לגן ונכין לאשתו חביתה.

שואף לשלמות

#63   פורסם: 26.04.2012, 21:58

mgs freak
ציטוט:
צפה בהודעה
אה, ממש לא. עד הסוף של GOW2 כשקרייטוס חזר לעבר והביא איתו את הטיטאנים להווה (ובכך שינה את ההיסטוריה) רוב הטיטאנים היו מתים, כלואים, או סתם הכלבות של זאוס (כמו קרונוס זצ"ל).

ממש לא? דווקא עשיתי חשבון פשוט:

- סדרת God of War = קרבות אפיים.
- לא הגיוני בעליל שנילחם באותם בוסים.
- הדבר הכי קרוב לאלים יוונים זה טיטאנים.

אם יהיו קרבות אפיים (ויהיו), הם יהיו חייבים להיות נגד טיטאנים. אין אופציה אחרת.
אני די בטוח ש SSM יצליחו לסדר את זה איכשהו מבחינה עלילתית.

תוכן שיצרתי:

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#64   פורסם: 26.04.2012, 22:04

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה

אבל נלחמת כבר בטיטאנים הראשיים, אתה רוצה שינפיצו לך דברים מהעבר שלא יושבים עם העלילה של המשחק? שקרייטוס שבנה לעצמו כוח של אל במשך שלושה משחקים יביס טיטאנים שהוא בקושי הוריד במשחק השלישי שנים לפני?

תמיד אפשר למצא תירוץ להכל ולעשות מה שרוצים, פשוט עכשיו זה מרגיש כבר מאולץ, לא נשאר כלום במיתולוגיה היוונית שקרייטוס לא הרג.

משתמש ותיק

#65   פורסם: 26.04.2012, 22:26

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה

הטיטאנים גם היו אלים יוונים
למעשה העלילה היתה כזאת שמלך הטיטאנים ואבא של זאוס אכל כל תינוק שנולד לו ושמר אותו בבטן
שזאוס נולד בימקום שאמא שלו תיתן את התינוק היא עטפה אבנים בבד ונתנה אותם וככה זאוס יכל ליגדול
ובסופו של דבר היה מרד נגד הטיטאנים ומה שניקרה האולימפים (כי הם גרו באולימפוס) שלטו

בעניין קריטוס ,אני לא זוכר ציון שלו במיטולוגיה וזה כניראה דמות שהמפתחים המציאו יחד עם שינוי בעלילה של המיטולוגיה
אבל הרבה פעמים עושים את זה

בכל מיקרה גם הטיטנים הם סוג של אלים יוונים

חבר כבוד קהילת PS3

#66   פורסם: 26.04.2012, 22:33

קרירין
ציטוט:
צפה בהודעה
הטיטאנים גם היו אלים יוונים
למעשה העלילה היתה כזאת שמלך הטיטאנים ואבא של זאוס אכל כל תינוק שנולד לו ושמר אותו בבטן
שזאוס נולד בימקום שאמא שלו תיתן את התינוק היא עטפה אבנים בבד ונתנה אותם וככה זאוס יכל ליגדול
ובסופו של דבר היה מרד נגד הטיטאנים ומה שניקרה האולימפים (כי הם גרו באולימפוס) שלטו

בעניין קריטוס ,אני לא זוכר ציון שלו במיטולוגיה וזה כניראה דמות שהמפתחים המציאו יחד עם שינוי בעלילה של המיטולוגיה
אבל הרבה פעמים עושים את זה

בכל מיקרה גם הטיטנים הם סוג של אלים יוונים
בפועל הם היו האלים הראשונים עד שזאוס מרד בהם, אבל לא מתייחסים אליהם בתור אלים. יש את הטיטאנים, ויש את האלים האולימפים. עד כמה שאני יודע כמעט ולא היה פולחן של הטיטאנים ביוון העתיקה (בגלל שהם אויבי האולימפים)

למעשה כן היה קרייטוס במיתולוגיה. הוא היה דמות קטנה ושולית ולא דומה בכלל לקרייטוס של GOW. הדבר היחיד שמשותף הוא ששניהם היו חלק מנבואה שהם יהרגו את זאוס.
אם כבר, קרייטוס של GOW דומה מאוד להרקולס. שניהם אלים למחצה שהרגו את המשפחה שלהם ומבצעים משימות בשביל האלים.

משתמש ותיק

#67   פורסם: 26.04.2012, 23:57

ציטוט:
אבל לא מתייחסים אליהם בתור אלים. יש את הטיטאנים, ויש את האלים האולימפים. עד כמה שאני יודע כמעט ולא היה פולחן של הטיטאנים ביוון העתיקה (בגלל שהם אויבי האולימפים)
ברור שלא יהיה פולחן פשוט כי במיטולוגיה הטיטאנים היו המפסידים
לעשות פולחן להם זה לעצבן את זאוס ויתר האולימפים מבחינת היוונים העתיקים

ציטוט:
למעשה כן היה קרייטוס במיתולוגיה. הוא היה דמות קטנה ושולית ולא דומה בכלל לקרייטוס של GOW. הדבר היחיד שמשותף הוא ששניהם היו חלק מנבואה שהם יהרגו את זאוס.
זה נישמע משהו שהנוצרים הכניסו לסיפור כמו שהם עשו במקומות אחרים (לא יודע עם פה יש השפעה שלהם )

אני כן יודע שהנוצרים יתערבו במיטולוגיה הנורדית והסוף שלה נועד למשוך מאמינים לכיוון הנצרות

שואף לשלמות

#68   פורסם: 27.04.2012, 00:46

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל נלחמת כבר בטיטאנים הראשיים, אתה רוצה שינפיצו לך דברים מהעבר שלא יושבים עם העלילה של המשחק? שקרייטוס שבנה לעצמו כוח של אל במשך שלושה משחקים יביס טיטאנים שהוא בקושי הוריד במשחק השלישי שנים לפני?

תמיד אפשר למצא תירוץ להכל ולעשות מה שרוצים, פשוט עכשיו זה מרגיש כבר מאולץ, לא נשאר כלום במיתולוגיה היוונית שקרייטוס לא הרג.
אז בוא נקפל תבסטה וניסע לים.
עוד לא הבנתי את הפואנטה שלך. פסימיות זה הכי אחי?

תוכן שיצרתי:

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#69   פורסם: 27.04.2012, 01:06

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה
אז בוא נקפל תבסטה וניסע לים.
עוד לא הבנתי את הפואנטה שלך. פסימיות זה הכי אחי?
שזה נקרא GOD OF WAR, לא KRATOS, שהמשחק מבוסס על בוסים ענקיים ורגעים אפים, לא על הסיפור של קרייטוס. כיוון חדש, דמות ראשית חדשה, מיתולוגיה חדשה. זה לא לקפל את הבסטה, זה לקחת סדרה שהוציאה 5 משחקים ב7 שנים ולתת לה משב רענן. כשאתה מפתח טרילוגיה תדבוק בטרילוגיה, אתה רוצה להמשיך לעוד משחקים? תתחיל כיוון חדש לטרילוגיה חדשה, אל תנסה לסחוט את הקודמת במעגלים.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 27.04.2012 בשעה 01:09.

מצליחן

#70   פורסם: 27.04.2012, 09:11

עדיין לא הבנתי מה התלונות כלפי העלילה של Gow3? יש סרטים עם תקציב של 300 מיליון דולר שנופלים בכל מה שקשור לעלילה.

גם סדרת Cod לעוסה,גם סדרת Halo לעוסה.יש מישהו שמוותר על לרכוש את הסדרה? אני עדיין לא רואה את זה.
סנטה מוניקה מספיק מוכשרים כדי לספק לנו עלילה חדשה ואפילו גיממפליי חדש,למרות שמה שיש עכשיו הוא בגדר מושלם.
כל פעם שאני מתחיל מההתחלה את המשחק יש לי צמורמורת,הוא מעובר בצורה נדירה.

Same Shit,Different Day

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#71   פורסם: 27.04.2012, 13:12

DejaVo
ציטוט:
צפה בהודעה
עדיין לא הבנתי מה התלונות כלפי העלילה של Gow3? יש סרטים עם תקציב של 300 מיליון דולר שנופלים בכל מה שקשור לעלילה.

גם סדרת Cod לעוסה,גם סדרת Halo לעוסה.יש מישהו שמוותר על לרכוש את הסדרה? אני עדיין לא רואה את זה.
סנטה מוניקה מספיק מוכשרים כדי לספק לנו עלילה חדשה ואפילו גיממפליי חדש,למרות שמה שיש עכשיו הוא בגדר מושלם.
כל פעם שאני מתחיל מההתחלה את המשחק יש לי צמורמורת,הוא מעובר בצורה נדירה.
סדרת COD הפכה לבדיחה (והקהל שקונה אותה ממש לא קונה את GOW), היילו עוברים לטרילוגיה חדשה לגמרי ביקום חדש עם אוייב חדש בשביל המשחק הרביעי, GOW היה צריך לעשות אותו דבר.

האווטר המגניב של POKEMON MASTER

שואף לשלמות

#72   פורסם: 27.04.2012, 14:05

איזהה גרוע זה . אין כבר מה להרוג שם ... יצא לי כל החשק לשחק בסדרה בכלל
הם צריכים מיטולוגיה חדשה.[או בכלל לעשות סדרת משחקים חדשה לגמריי ]

אני לא הולך לקנות את זה .מקווה שגם אתם .

may the odds be Ever in your Favor

!

האווטר המגניב של infected aviad

עילוי

#73   פורסם: 27.04.2012, 14:22

kenny the mysterion guy
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא הולך לקנות את זה .מקווה שגם אתם .
אתה אפילו לא יודע מה יהיה במשחק, ואתה כבר קובע שאתה לא הולך לקנות אותו?
זאת בדיוק הסיבה בגללה אני לא לוקח חלק בדיון הזה- בעיני לא ידוע לנו מספיק והכל פה זה סתם יריות באפילה.

it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

האווטר המגניב של POKEMON MASTER

שואף לשלמות

#74   פורסם: 27.04.2012, 14:25

infected aviad
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה אפילו לא יודע מה יהיה במשחק, ואתה כבר קובע שאתה לא הולך לקנות אותו?
זאת בדיוק הסיבה בגללה אני לא לוקח חלק בדיון הזה- בעיני לא ידוע לנו מספיק והכל פה זה סתם יריות באפילה.
אנחנו יודעים שזה יהיה עם קרייטוס. ואפילו שכולם אוהבים ברוטאליות ... כמה אפשר לשחק עם אותה הדמות? אני רוצה לראות אייזה דמות חדשה שהורגת בחות צעקות .

may the odds be Ever in your Favor

!

חבר כבוד קהילת PS3

#75   פורסם: 27.04.2012, 15:26

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
סדרת COD הפכה לבדיחה (והקהל שקונה אותה ממש לא קונה את GOW), היילו עוברים לטרילוגיה חדשה לגמרי ביקום חדש עם אוייב חדש בשביל המשחק הרביעי, GOW היה צריך לעשות אותו דבר.
לדעתי ההשוואה הכי טובה לאיך שזה היה צריך להיות היא Bioshock Infinite. מוטיבים, אידיאולוגיות, וגיימפליי דומים אבל עם setting חדש, עולם חדש, ודמות חדשה.

פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#76   פורסם: 27.04.2012, 15:29

mgs freak
ציטוט:
צפה בהודעה
לדעתי ההשוואה הכי טובה לאיך שזה היה צריך להיות היא Bioshock Infinite. מוטיבים, אידיאולוגיות, וגיימפליי דומים אבל עם setting חדש, עולם חדש, ודמות חדשה.
אפילו דיוויד ג'אפי, יוצר סדרת GOW אמר שהוא חושב שGOW החדש צריך להיות במיתולוגיה חדשה (ובסגנון זלדה ועם שותף CO OP מאוד מעצבן שבסוף המשחק קרייטוס ישבור לו את המפרקת ):
"[I'd] bring in different myths, add a very robust and meaningful co-star (I think lots and lots can be done story wise with co-op play), and look to the Zelda structure as a jumping off point. Hyper violent Legend of Zelda? Yes please!"

האווטר המגניב של רונן

מודל לחיקוי

#77   פורסם: 27.04.2012, 17:51

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
צודק, מריו חייב לשמור על צוויון הפרנצ'ייז ולעולם לא לעזוב את ממלכת הפטריות! אם יעשו אותו בטעות בחלל נגיד זה יהיה חרא משחק ולא יהיה מריו יותר!
אתה מוציא מההקשר. מה הנקודה שלך? וודאי שייתכנו שינויים כאלה או אחרים בסדרה, אך הרעיון הכללי עדיין נותר זהה. כולל המסגרת העלילתית.

בוא אמור לי, מה ציפית שיעשו עם הסדרה? לפי מה שאני מבין ממך, אתה מצפה שבכלל יבטלו אותה, כי נמאס מקרייטוס ומהמיתולוגיה היוונית.

ציטוט:
באמת? קראת את התגובות שם?
אויש. מה אני אומר לך, ומה אתה עונה לי. אתה שוב מוציא מההקשר. קראת בכלל מה כתבתי? - "באותה מידה יש רבים שנלהבים", והתגובות הראשונות היו נלהבות". לכן בציטוטים חיזקת את דבריי, כי אכן יש שם נלהבים. ולא טענתי שלא יהיו בעלי סייגים. להפך. זה לגיטימי, אך זו לא השורה התחתונה.

ושוב, אל תצטט לי אחרים כדי "לחזק" את דעתך, כשאינך חושב שזה לגיטימי כשאני עושה זאת (ואני מצטט מבקרים בוגרים ומקצועיים, ולא גולשים מפורומים).

ציטוט:
היו בעמוד הראשון 14 תגובות, מתוכן 5 אנשים שנמאס להם, 4 אנשים שמתלהבים ועוד 6 הודעות של ויכוח אם GOW טוב יותר או פחות מדארק סולס. אז כמו שאתה רואה, בדיוק כמו פה התגובות הראשונות הון מעורבבות בין הפושרים שנמאס להם לבין אלה שממש מתלהבים.
זה מה שמצאת? זה באמת נתון חסר משמעות, אבל אם בחרת לנפנף בזה, אז אזרום אתך: 5 מול 4, זה מה ש"מוכיח" את דבריך?

ציטוט:
GOW הראשון התחיל את הסיפור, 2 המשיך ו-3 סגר אותו. יצאו עוד שניים לPSP כי הם היו חייבים לזרוק GOW לPSP אז עשו אותם פריקוולים. זהו, הסיפור של קרייטוס נגמר, המיתולוגיה היוונית מוצתה עד תום. אתה רוצה להלחם שוב בבוסים שנלחמת כבר? לחזור ולשמוע סיפור של קרייטוס ששמעת כבר בGOW1 ובספינאופים לPSP?
נדב, תקן אותי, אולי אינני זוכר, אך במהלך משחקי GoW, באיזה בוסים לחמת פעמיים? נסה להביא כמה דוגמות, כי אולי פה ושם בוס חזר כדי לשרת את העלילה. גם הסיפורים השתנו.

ושוב, אין לך מושג מזורגג על המשחק הבא. אולי הוא יהיה "עוד" מאותו הדבר, ואולי לא. אבל מה שבטוח, מוקדם להתבטא לגבי זה. עשית זאת גם לגבי הקונסולה הבאה של מייקרוסופט, על סמך שמועות בלבד.

ציטוט:
אם אתה רוצה שישאבו עוד מהמעיין היבש הזה אז לבריאות, אני אהיה האחרון להגיד לך לאיזה משחקים להתרגש לקראתם, לי ולעוד כמה המשחק הזה נראה קצת תמוהה.
מה ההבדל בין זה לבין RE6?

נערך לאחרונה על ידי רונן, 27.04.2012 בשעה 17:54.

מבצע מכירת חיסול של משחקי PS3 הטובים ביותר (70-80 ש"ח למשחק)

אפשר ליצור קשר בהודעה פרטית או דרך דוא"ל: ynen@netvision.net.il

ביום שבו אהיה יותר אהוד, אז גם אדע שהפסקתי לומר את האמת.

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#78   פורסם: 27.04.2012, 18:00

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה מוציא מההקשר. מה הנקודה שלך? וודאי שייתכנו שינויים כאלה או אחרים בסדרה, אך הרעיון הכללי עדיין נותר זהה. כולל המסגרת העלילתית.

בוא אמור לי, מה ציפית שיעשו עם הסדרה? לפי מה שאני מבין ממך, אתה מצפה שבכלל יבטלו אותה, כי נמאס מקרייטוס ומהמיתולוגיה היוונית.
שסדרת GOW חוזרת על עצמה יותר מדי, צריך רענון. מה רציתי שיעשו? כתבתי את זה אולי 6 פעמים בת'רד הזה, לא קראת?

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
אויש. מה אני אומר לך, ומה אתה עונה לי. אתה שוב מוציא מההקשר. קראת בכלל מה כתבתי? - "באותה מידה יש רבים שנלהבים", והתגובות הראשונות היו נלהבות". לכן בציטוטים חיזקת את דבריי, כי אכן יש שם נלהבים. ולא טענתי שלא יהיו בעלי סייגים. להפך. זה לגיטימי, אך זו לא השורה התחתונה.

ושוב, אל תצטט לי אחרים כדי "לחזק" את דעתך, כשאינך חושב שזה לגיטימי כשאני עושה זאת (ואני מצטט מבקרים בוגרים ומקצועיים, ולא גולשים מפורומים).

זה מה שמצאת? זה באמת נתון חסר משמעות, אבל אם בחרת לנפנף בזה, אז אזרום אתך: 5 מול 4, זה מה ש"מוכיח" את דבריך?
אוי נו באמת, אני לא מצטט אחרים כדי לחזק את דעתי אלה אתה זה שהבאת את העמוד הזה כדוגמה ורק הראתי לך שאם כבר זה הראה את ההפך. באמת שלא אכפת לי מה אחרים חושבים, אני אומר מה שאני חושב שצריך לעשות עם הסדרה הזאת.
רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
נדב, תקן אותי, אולי אינני זוכר, אך במהלך משחקי GoW, באיזה בוסים לחמת פעמיים? נסה להביא כמה דוגמות, כי אולי פה ושם בוס חזר כדי לשרת את העלילה. גם הסיפורים השתנו.

ושוב, אין לך מושג מזורגג על המשחק הבא. אולי הוא יהיה "עוד" מאותו הדבר, ואולי לא. אבל מה שבטוח, מוקדם להתבטא לגבי זה. עשית זאת גם לגבי הקונסולה הבאה של מייקרוסופט, על סמך שמועות בלבד.
במי נלחמנו פעמיים? מה הקשר לשיחה? בסדרת GOW גמרו את כל הדמויות מהמיתולוגיה היוונית, יש X דמויות וב-3 סיימו את כל הX כשכל מה שנשאר זה 4 טיטאנים שלא מתישבים עם המיתוס. אולי יצליחו לעוות את הסיפור מספיק בשטויות כדי להכניס את ה4 טיטאנים האלה, מי יודע, אני חושב שגם GOW 3 היה כבר יותר מדי אותו דבר אבל לפחות הוא סיים את הסדרה.

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
מה ההבדל בין זה לבין RE6?
שRE עבר רענון ענק במשחק הרביעי, שRE לוקח את הסדרה לדמויות חדשות, מקומות חדשים, עלילה חדשה וגיימפליי חדש בזמן שGOW לא. מספיק הבדל? למקרה ולא שמת לב GOW1 ו-GOW3 הם בול אותו משחק עם גרפיקה טובה יותר, RE6 ו-RE1 לא קשורים אחד לשני בשיט.

משתמש ותיק

#79   פורסם: 27.04.2012, 18:07

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אפילו דיוויד ג'אפי, יוצר סדרת GOW אמר שהוא חושב שGOW החדש צריך להיות במיתולוגיה חדשה (ובסגנון זלדה ועם שותף CO OP מאוד מעצבן שבסוף המשחק קרייטוס ישבור לו את המפרקת ):
"[I'd] bring in different myths, add a very robust and meaningful co-star (I think lots and lots can be done story wise with co-op play), and look to the Zelda structure as a jumping off point. Hyper violent Legend of Zelda? Yes please!"

יש כבר ילד של זלדה וGOW וקוראים לו דרקסיד
למעשה אהבתי את דרקסיד הרבה יותר מGOW3

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#80   פורסם: 27.04.2012, 19:29

קרירין
ציטוט:
צפה בהודעה
יש כבר ילד של זלדה וGOW וקוראים לו דרקסיד
למעשה אהבתי את דרקסיד הרבה יותר מGOW3
לא שחקתי מספיק בדארקסיידרס כדי לקבוע אבל השעתיים שכן שחקתי לא ממש אהבתי. אבל אומרים שהוא מעולה אז אולי לא שחקתי מספיק.

האווטר המגניב של רונן

מודל לחיקוי

#81   פורסם: 27.04.2012, 19:34

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
שסדרת GOW חוזרת על עצמה יותר מדי, צריך רענון. מה רציתי שיעשו? כתבתי את זה אולי 6 פעמים בת'רד הזה, לא קראת?
סביבות שונות? דמויות חדשות? בכל משחק בסדרה ששיחקתי, היו גם סביבות שונות, ודמויות אחרות. כמובן שהיו גם זהות, כך זה בכל סדרה.

ציטוט:
אוי נו באמת, אני לא מצטט אחרים כדי לחזק את דעתי אלה אתה זה שהבאת את העמוד הזה כדוגמה ורק הראתי לך שאם כבר זה הראה את ההפך... באמת שלא אכפת לי מה אחרים חושבים.
חחח מה?! מתחילת הדיון הזה אתה מקפחד לספר בכל הודעה שהרבה מסכימים אתך, גם בלי לצטט ממש. לכך הכוונה. אם לא אכפת לך מה אחרים חושבים, אז מדוע אתה מנפנף בהם בכל הודעה? זה לא היה אכפת לי אם לא הייתם מבקרים אותי על אותו הדבר.

ציטוט:
במי נלחמנו פעמיים? מה הקשר לשיחה?
"מה הקשר לשיחה"? אתה שאלת "אתה רוצה להילחם באותם בוסים פעמיים", אך ציינתי שעד כה הסדרה רצה בלי שזה קרה, ואתה ממהר להסיק מסקנות שבמשחק הבא נילחם באותם בוסים פעמיים, לפני שידוע לנו שביב מידע מהמשחק הבא, מלבד אותו רמז שלמעשה מפריך את מסקנותיך, שהמשחק הבא יספר סיפור שטרם שמענו. אך אתה קטן אמונה.

ציטוט:
בסדרת GOW גמרו את כל הדמויות מהמיתולוגיה היוונית...
קראת את המידע המצומצם על המשחק? הוא יספר את הסיפור שגרם לקרייטוס להיות מי שהוא. ייתכן בכלל שלא יהיו בו טיטאנים, או טיטאנים שהמפתחת תמציא, היא יכולה לחרוג מגבולות המיתולוגיה. חופש יצירה זה לא דבר חדש.

ציטוט:
שRE עבר רענון ענק במשחק הרביעי, שRE לוקח את הסדרה לדמויות חדשות, מקומות חדשים, עלילה חדשה וגיימפליי חדש בזמן שGOW לא. מספיק הבדל? למקרה ולא שמת לב GOW1 ו-GOW3 הם בול אותו משחק עם גרפיקה טובה יותר, RE6 ו-RE1 לא קשורים אחד לשני בשיט.
"לא קשורים בשיט"? אולי יש הבדל, אבל אל תגיד "בשיט". ראה את תקציר העלילה של המשחק השישי. תראה כמה דמויות מוכרות עוד מהמשחק הראשון קיימות בו. ואם תשאל אותי, גם הקונצים של העלילה נותרים דומים בבסיסם.

אז "דמויות חדשות"? זה תמיד אותן דמויות ראשיות כשבכל משחק מצטרפות חדשות כדי לגוון, וכך זה גם בסדרת GoW, כך זה בכל סדרה. כנ"ל לגבי מקומות חדשים, כשגרעין המשחקיות נותר דומה בבסיסו.

במקרה של RE, הקפיצה הטכנולוגית אכן הייתה גדולה מאוד, אך זה היה צעד מתבקש עקב המצלמה, השליטה והמנוע הגרפי המיושנים שהיו לו. הוא התקדם באיחור די רב, אז אין צורך למחוא לו כפיים על הקפיצה שלו.

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#82   פורסם: 27.04.2012, 19:41

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
סביבות שונות? דמויות חדשות? בכל משחק בסדרה ששיחקתי, היו גם סביבות שונות, ודמויות אחרות. כמובן שהיו גם זהות, כך זה בכל סדרה.

חחח מה?! מתחילת הדיון הזה אתה מקפחד לספר בכל הודעה שהרבה מסכימים אתך, גם בלי לצטט ממש. לכך הכוונה. אם לא אכפת לך מה אחרים חושבים, אז מדוע אתה מנפנף בהם בכל הודעה? זה לא היה אכפת לי אם לא הייתם מבקרים אותי על אותו הדבר.

"מה הקשר לשיחה"? אתה שאלת "אתה רוצה להילחם באותם בוסים פעמיים", אך ציינתי שעד כה הסדרה רצה בלי שזה קרה, ואתה ממהר להסיק מסקנות שבמשחק הבא נילחם באותם בוסים פעמיים, לפני שידוע לנו שביב מידע מהמשחק הבא, מלבד אותו רמז שלמעשה מפריך את מסקנותיך, שהמשחק הבא יספר סיפור שטרם שמענו. אך אתה קטן אמונה.

קראת את המידע המצומצם על המשחק? הוא יספר את הסיפור שגרם לקרייטוס להיות מי שהוא. ייתכן בכלל שלא יהיו בו טיטאנים, או טיטאנים שהמפתחת תמציא, היא יכולה לחרוג מגבולות המיתולוגיה. חופש יצירה זה לא דבר חדש.

"לא קשורים בשיט"? אולי יש הבדל, אבל אל תגיד "בשיט". ראה את תקציר העלילה של המשחק השישי. תראה כמה דמויות מוכרות עוד מהמשחק הראשון קיימות בו. ואם תשאל אותי, גם הקונצים של העלילה נותרים דומים בבסיסם.

אז "דמויות חדשות"? זה תמיד אותן דמויות ראשיות כשבכל משחק מצטרפות חדשות כדי לגוון, וכך זה גם בסדרת GoW, כך זה בכל סדרה. כנ"ל לגבי מקומות חדשים, כשגרעין המשחקיות נותר דומה בבסיסו.
GOW מבוסס על המיתולוגיה היוונית, אם הם ממציאים מיתולוגיה חדשה לגמרי בGOW החדש אז הם כן עושים מה שבקשתי ואז ממש אין לי בעיה. כן יש לי בעיה אם מתחילים שוב למחזר את המיתולוגיה היוונית שהסדרה כבר כסתה את כולה ובניגוד לRE או כל סדרה אחרת, GOW מבוססת על משהו מאוד ספציפי וכדי להמשיך את הסדרה הם צריכים או לסטות מהדבר הספציפי הזה או ללכת להתבסס על משהו חדש.

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
במקרה של RE, הקפיצה הטכנולוגית אכן הייתה גדולה מאוד, אך זה היה צעד מתבקש עקב המצלמה, השליטה והמנוע הגרפי המיושנים שהיו לו. הוא התקדם באיחור די רב, אז אין צורך למחוא לו כפיים על הקפיצה שלו.
אז עכשיו תירוצים? כנראה שלא היית צריך להזכיר את RE (שוב פעם בפעם האלף).

האווטר המגניב של רונן

מודל לחיקוי

#83   פורסם: 27.04.2012, 21:01

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
GOW מבוסס על המיתולוגיה היוונית, אם הם ממציאים מיתולוגיה חדשה לגמרי בGOW החדש אז הם כן עושים מה שבקשתי ואז ממש אין לי בעיה.
הבנתי. עוד לא היה משחק בסדרה ללא בוסים חדשים, סביבות שונות ועלילות חדשות. פשוט הכל היה על רקע המיתולוגיה. אני מאמין שכך גם יהיה לגבי המשחק הבא, אולי הוא אפילו יהיה הכי פחות נאמן למיתולוגיה, עם יותר חופש יצירתי.

ציטוט:
אז עכשיו תירוצים? כנראה שלא היית צריך להזכיר את RE (שוב פעם בפעם האלף).
זה לא תירוצים, נדב, זה דבר בסיסי מאוד. בכך גם עניתי לטיעון שלך (שנאמר בפעם האלף, כפי ששלחת לעברי): אתה מביא פעם אחר פעם את הקפיצות המהוללות שעשה, אך למעשה, גם זה בא באיחור, ובעיניי, לא תמיד בקפיצה קדימה, אלא אחורה.

האזכור של RE התבקש לאור דבריך כאן. אל תאמר ש-"RE6 ו-RE1 לא קשורים בשיט".

פרסומת

חבר כבוד קהילת PS3

#84   פורסם: 27.04.2012, 22:22

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
הבנתי. עוד לא היה משחק בסדרה ללא בוסים חדשים, סביבות שונות ועלילות חדשות. פשוט הכל היה על רקע המיתולוגיה. אני מאמין שכך גם יהיה לגבי המשחק הבא, אולי הוא אפילו יהיה הכי פחות נאמן למיתולוגיה, עם יותר חופש יצירתי.
הבעיה עם פריקוול הוא שהוא נכנס בעולם קיים ולא יכול לשנות בו הרבה, מה שאומר להגיד יפה שלום לחופש יצירה. הדבר נכון פי כמה וכמה שמדובר בפריקוול שמדבר על תקופה שאפשר לסכם ב-"לקרייטוס יש אישה וילדה. קרייטוס יוצא לקרב. קרייטוס עומד למות. קרייטוס מבקש עזרה מארס. קרייטוס הופך להיות הכלבה של ארס בתמורה לכך. קרייטוס רוצח את המשפחה שלו בהתקף זעם. הסוף. "

משתמש צעיר

#85   פורסם: 28.04.2012, 00:19

אני יחזיר משהוא שבטוח נשאל כאן HOW TO FUCK הוא אמור לחזור לחיים.

בנוסף לזאת רוב המשחקים ששיחקתי שהדביקו להם המשך כמו R&C ALL FOR ONE היו (בשבילי)
אכזבה גדולה.

אז מה שאני מנסה להבין אם זה יהיה משחק שחוזר למקורות או סתם משהוא כשניראה יהיה כישלון

חבר כבוד קהילת PS3

#86   פורסם: 28.04.2012, 00:23

guttman10
ציטוט:
צפה בהודעה
אני יחזיר משהוא שבטוח נשאל כאן HOW TO FUCK הוא אמור לחזור לחיים.

בנוסף לזאת רוב המשחקים ששיחקתי שהדביקו להם המשך כמו R&C ALL FOR ONE היו (בשבילי)
אכזבה גדולה.

אז מה שאני מנסה להבין אם זה יהיה משחק שחוזר למקורות או סתם משהוא כשניראה יהיה כישלון
המשחק מתרחש לפני כל הקודמים בסדרה. ובלי קשר, כל עוד קרייטוס לא מת כחלק מהגיימפליי הוא תמיד חוזר לחיים .

האווטר המגניב של רונן

מודל לחיקוי

#87   פורסם: 28.04.2012, 02:09

mgs freak
ציטוט:
צפה בהודעה
הבעיה עם פריקוול הוא שהוא נכנס בעולם קיים ולא יכול לשנות בו הרבה, מה שאומר להגיד יפה שלום לחופש יצירה...
להפך. אם לא ניתן לשנות הרבה בעולם הקיים, אז חופש היצירה נכנס לפעולה.

ושמעתי שיש עוד הרבה דמויות מהמיתולוגיה שלא נסקרו בסדרה, אז אל תהיו קטני אמונה.

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#88   פורסם: 28.04.2012, 13:53

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
אם הם ממציאים משהו חדש לגמרי אז יופי, אני בעד. אני פשוט מפחד שבגלל שמדובר בפריקוול שאנחנו כבר יודעים איך הוא נגמר, בגלל שלא היו עדין הטיטאנים וקרייטוס עדין לא נפגש עם שום אל חוץ מאשר היידיס שכל המשחק יסבול מחוסר עניין אחד גדול.

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא תירוצים, נדב, זה דבר בסיסי מאוד. בכך גם עניתי לטיעון שלך (שנאמר בפעם האלף, כפי ששלחת לעברי): אתה מביא פעם אחר פעם את הקפיצות המהוללות שעשה, אך למעשה, גם זה בא באיחור, ובעיניי, לא תמיד בקפיצה קדימה, אלא אחורה.

האזכור של RE התבקש לאור דבריך כאן. אל תאמר ש-"RE6 ו-RE1 לא קשורים בשיט".
אבל RE4 עשה קפיצה גדולה אחרי שהסדרה התחילה להתמחזר, RE3 למשל היה כבר די נוראי מהבחינה הזאת (למרות שורוניקה היה מצויין אבל גם הוא היה קפיצה קטנה, מעבר לתלת מימד ומצלמה דינאמית) וסדרת RE עשתה שינוי קאלוסאלי עם RE4 כשהיא הוציאה ממנו לגמרי את אמברלה (שהייתה כל המיתולוגיה של הסדרה) ושמה איום חדש ובמקביל עשתה סגנון משחק חדש לגמרי וסכמת שליטה חדשה לגמרי. RE4 הפך את הסדרה על הראש, קשה להתווכח עם זה. אתה חושב שזה הגיע מאוחר מדי? סבבה, אבל למה זה צריך לקרות מאוחר מדי גם בGOW?

האווטר המגניב של Blue&Black

משתמש משקיען

#89   פורסם: 28.04.2012, 13:57

אני חושב שאנשים כאן מעבירים יותר מידי ספקולציות ודאגות, אנחנו לא יודעים בדיוק מתי זה יתקיים ועם מי הוא ילחם. עדיף לחכות לE3 ולראות יותר מהמשחק במקום כל הוויכוחים האלה

חבר כבוד קהילת PS3

#90   פורסם: 28.04.2012, 15:11

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חושב שאנשים כאן מעבירים יותר מידי ספקולציות ודאגות, אנחנו לא יודעים בדיוק מתי זה יתקיים ועם מי הוא ילחם. עדיף לחכות לE3 ולראות יותר מהמשחק במקום כל הוויכוחים האלה
או שנחכה לסטרים של יום שני.

1  2  3  9

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא