משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מצליחן

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
22.07.2012, 19:16
|
|
|
hoonda |
ציטוט: |
 |
|
|
מה הקשר תדע איפה האויבים? מה הקשר לעודד?
בכלל קראת מה רשמתי?
בעיני אתה מתמסר הכי טוב לאווירה המותחת והמלחיצה כשאתה לבד, כולך מרוכז ודרוך כזה. אם יש עוד אחד שמתורצץ לידך זה מוציא חלק מהעניין, במיוחד אם הוא עושה קצת יותר מאר סתם ללכת לידך, כמו נגיד לדבר.
מה שכן לא חשבתי על הרעיון של שון, זה נשמע הרבה יותר טוב ככה  |
|
|
|
|
בקיצור זה לא הורס את האווירה בכלל,אם כבר זה רק גורם לתגובות יותר קיצוניות,מניסיון שלי ב-dayZ.
|
Never fear, Gordon, she's de-beaked and completely harmless. The worst she might do is attempt to couple with your head. Fruitlessly!
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
25.07.2012, 16:10
|
|
|
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
27.07.2012, 21:14
|
|
|
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
27.07.2012, 21:23
|
|
תודה רבה שון 
רק מה הולך בתמונה האחרונה? מה, זה יהיה מין קטע ארקיידי כזה שיצחק שלו מעופף בחלל ומתחמק ממטאורים?
|
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
27.07.2012, 21:49
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
תודה רבה שון 
רק מה הולך בתמונה האחרונה? מה, זה יהיה מין קטע ארקיידי כזה שיצחק שלו מעופף בחלל ומתחמק ממטאורים? |
|
|
|
|
אם היית משחק במשחקים הקודמים היית יודע שיש חלקים שעפים מחוץ לחללית ופותרים פאזלים סביבתיים שונים(כמו להחזיר חשמל וחמצן לחללית דרך אנרגיה חלופית מהמכשירים בחוץ), אני מניח שזה גם יהיה סוג של קטע דומה
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
27.07.2012, 22:05
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
אם היית משחק במשחקים הקודמים היית יודע שיש חלקים שעפים מחוץ לחללית ופותרים פאזלים סביבתיים שונים(כמו להחזיר חשמל וחמצן לחללית דרך אנרגיה חלופית מהמכשירים בחוץ), אני מניח שזה גם יהיה סוג של קטע דומה |
|
|
|
|
אה, אתה מנסה כאילו לרדת עליי?
ותודה, שמעתי שהיו שם פאזלים, רק לא ידעתי שזה ככה מחוץ לחללית 
|
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
28.07.2012, 22:25
|
|
מגזין הפלייסטישן הרשמי מתאר את המשחק כחוייה מאוד מוכרת ואיכותית שלמדנו לאהוב מהמשחקים הקודמים.
“This is classic Dead Space gameplay, and the studio clearly haven’t lost their touch” – PSM3
הנה עוד מידע:
http://www.deadspace.com/news/articl...space3-fb-post
עם ציטוט שירגיע את המעריצים:
As you probably know, online co-op is a feature new to Dead Space, but if you fire up the game as a solo player, Isaac will be on his own in classic style: Carver won’t be following you around, and while you’ll see him from time to time over the course of Dead Space 3, he’s got demons to take care of on his own. If you decide to play co-op, you’ll discover places and situations where two people are really needed... and of course Carver’s own story will twine more closely with Isaac’s. No matter how you play there are plenty of optional areas to explore, so you can seek out even more Dead Space lore and gore, if that’s what you want. The choice is yours
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
29.07.2012, 21:52
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
מגזין הפלייסטישן הרשמי מתאר את המשחק כחוייה מאוד מוכרת ואיכותית שלמדנו לאהוב מהמשחקים הקודמים.
“This is classic Dead Space gameplay, and the studio clearly haven’t lost their touch” – PSM3
הנה עוד מידע:
http://www.deadspace.com/news/articl...space3-fb-post
עם ציטוט שירגיע את המעריצים:
As you probably know, online co-op is a feature new to Dead Space, but if you fire up the game as a solo player, Isaac will be on his own in classic style: Carver won’t be following you around, and while you’ll see him from time to time over the course of Dead Space 3, he’s got demons to take care of on his own. If you decide to play co-op, you’ll discover places and situations where two people are really needed... and of course Carver’s own story will twine more closely with Isaac’s. No matter how you play there are plenty of optional areas to explore, so you can seek out even more Dead Space lore and gore, if that’s what you want. The choice is yours |
|
|
|
|
טוב לדעת, הרגעת אותי 
נשמע דווקא טוב
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
14.08.2012, 22:20
|
|
|
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
14.08.2012, 23:55
|
|
הטריילר של DS3 לא נראה אימתי יותר מדיי, אבל מDS אפשר לצפות להרבה 
אני צריך להתחיל לשחק בהם חח
|
♥ Guns N' Roses
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
15.08.2012, 00:03
|
|
|
ShiTDemoN |
 |
|
|
הטריילר של DS3 לא נראה אימתי יותר מדיי, אבל מDS אפשר לצפות להרבה 
אני צריך להתחיל לשחק בהם חח |
|
|
|
|
אני מחכה לטריילר השיר ערש. לכל DEAD SPACE יצא טריילר מצמרר עם שיר ילדים מוכר ברקע שמעביר תחושה ממש מלחיצה למשחק, אני בטוח שגם לזה יצא טריילר כזה בחודשים הבאים.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
15.08.2012, 10:15
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
אני מחכה לטריילר השיר ערש. לכל DEAD SPACE יצא טריילר מצמרר עם שיר ילדים מוכר ברקע שמעביר תחושה ממש מלחיצה למשחק, אני בטוח שגם לזה יצא טריילר כזה בחודשים הבאים. |
|
|
|
|
שיר ערש ב DS ? לא שמעתי על זה אף פעם O_ם אתה יכול להביא לי קישור בבקשה ? 
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
16.08.2012, 15:28
|
|
|
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
16.08.2012, 21:04
|
|
|
אני לא מכיר את השיר השני, אבל זה פאקינג אדיר! צריך להיות גאון בשביל לחשוב על דבר כזה ולבצע אותו כלכך טוב!
ועם כמה שזה ישמע מטומטם בגלל שדיברתי עם מישהו על DS אתמול בלילה חלמתי שאני השחקן הראשי ושפוט הלכתי בשביל של הבית שלי וידעתי שעומד לקפוץ עליי משהו שנגמר השביל אבל המח המעוות שלי החליט לשנות תוכניות והקפיץ על איש מקדימה כשלא הייתי מוכן ומאחורה נגע בי מישהו בכתף ובגלל הנגיעה בכתף שמאור הפחידה אותי התעוררתי והרגשתי עדיין את הנגיעה בכתף..
|
♥ Guns N' Roses
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
16.08.2012, 21:19
|
|
|
ShiTDemoN |
 |
|
|
אני לא מכיר את השיר השני, אבל זה פאקינג אדיר! צריך להיות גאון בשביל לחשוב על דבר כזה ולבצע אותו כלכך טוב!
ועם כמה שזה ישמע מטומטם בגלל שדיברתי עם מישהו על DS אתמול בלילה חלמתי שאני השחקן הראשי ושפוט הלכתי בשביל של הבית שלי וידעתי שעומד לקפוץ עליי משהו שנגמר השביל אבל המח המעוות שלי החליט לשנות תוכניות והקפיץ על איש מקדימה כשלא הייתי מוכן ומאחורה נגע בי מישהו בכתף ובגלל הנגיעה בכתף שמאור הפחידה אותי התעוררתי והרגשתי עדיין את הנגיעה בכתף.. |
|
|
|
|
אולי החלום מנסה להמחיש לך,שתתחרק מהמשחק הזה כי התת מודע שלך לא מוכן למשחק 
ברצינות אם הימים ששיחקתם בdead space הם כאלו אל תשחקו בזה
אני נבהלתי בchapter 5 מהמפלת הזאת stalker:

הוא השריש בטוחי פחד עצום,לא מסוגל לעשות playthough לעולם שוב 
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
16.08.2012, 21:58
|
|
|
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
16.08.2012, 22:18
|
|
|
phinexwrath71 |
 |
|
|
אולי החלום מנסה להמחיש לך,שתתחרק מהמשחק הזה כי התת מודע שלך לא מוכן למשחק 
ברצינות אם הימים ששיחקתם בdead space הם כאלו אל תשחקו בזה 
אני נבהלתי בchapter 5 מהמפלת הזאת stalker:

הוא השריש בטוחי פחד עצום,לא מסוגל לעשות playthough לעולם שוב  |
|
|
|
|
אויש הם חמודים וטיפשים, הייתי אוהב לשים להם איזה מוקש ולראות אותם רצים למותם... זה היה מלחיץ יותר ברמה HARDCORE שאתה מת אתה מתחיל מהשמירה האחרונה ששמרת (ואתה יכול לשמור רק 3 פעמים בכל המשחק) אז צריך להיות יותר זהיר
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
27.08.2012, 23:02
|
|
|
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
27.08.2012, 23:20
|
|
|
הגראפיקה של התמונות האלה היא הגראפיקה שאנחנו אמורים לראות במשחק כשהוא על המחשב?
|
♥ Guns N' Roses
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
28.08.2012, 01:23
|
|
|
infected aviad |
 |
|
|
|
|
|
|
|
תודה תמונות מעולות! אבל אני לא מת על השדרוג נשקים לפי איך שרוצים, אהבתי לסמוך על המפתחים עם הנשקים החדשים כמו DEAD SPACE 2 שהיו ממש טובים, זה קצת הופך להיות יותר מידי RPG, עוד מעט נצטרך לטייל בחללית ולעשות משימות צד לאנשים שאיבדו משהו וכו'... -__-
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
04.09.2012, 17:37
|
|
יארה חורי, אחד המפיקים של המשחק, טוען כי הוא שווה ערך ל-100 שעות גיימפליי הודות לעומק במשחקיות ובעיצוב הסביבה, עומק שלא היה במשחקים הקודמים.
http://www.vg247.com/2012/09/04/dead...alue-says-dev/
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
17.10.2012, 20:59
|
|
|
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
17.10.2012, 23:10
|
|
|
תודה על המידע, נראה לי קצת מוקדם בשבילהם לפרסם מה יש בגרסה, יש עד פברואר, מעניין אם יחשפו עד אז איזה גרסת אספנים עסיסית
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
18.10.2012, 05:17
|
|
|
Blue&Black |
 |
|
|
תודה על המידע, נראה לי קצת מוקדם בשבילהם לפרסם מה יש בגרסה, יש עד פברואר, מעניין אם יחשפו עד אז איזה גרסת אספנים עסיסית |
|
|
|
|
בתכלס הם לא חשפו כל-כך הרבה, ניראה לי שזה סתם טריק בשביל להשאיר את הדיבור על המשחק בשביל שלא יישכח...
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
14.12.2012, 11:34
|
|
|
נערך לאחרונה על ידי ShiTDemoN, 14.12.2012 בשעה 21:39.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
14.12.2012, 12:11
|
|
|
CooKie Monster |
 |
|
|
|
|
|
|
|
תודה נראה מדהים לא יכול לחכות. אני מתחיל בפעם הראשונה כמו שצריך בסינגל פלייר אבל הרעיון של הקואופ נשמע ממש כיף אז אני לגמרי אשחק בו גם ככה אחר כך. הרעיון של קואופ לקמפיין יוסיף להם עוד המון קונים למשחק, אני בטוח שהיו הרבה אנשים שרצו לשחק בזה אבל נרתעו בגלל שזה מפחיד לבד
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
14.12.2012, 21:40
|
|
|
CooKie Monster |
 |
|
|
|
|
|
|
|
תודה! נראה ממש ממש טוב, אבל קודם אצטרך לסיים את שני המשחקים הראשונים.
|
♥ Guns N' Roses
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
22.12.2012, 00:17
|
|
|
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
26.12.2012, 20:22
|
|
|
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
16.01.2013, 20:01
|
|
|
השגתי קוד מוקדם לדמו של המשחק באקס בוקס וסיימתי אותו, זה אומנם אותו דמו מE3 אבל נחמד יותר לחוות אותו בעצמך. הגרפיקה כהרגלה מרשימה ומרגישה מלוטשת מתמיד, הגיימפלי נשאר זהה לגמרי לDS2 רק שאפשר להתכופף ולהתגלגל(זה אולי נשמע קצת לא מתאים למי ששיחק בקודמים וגם ככה זה הרגיש לי בהתחלה, אבל אחרי 2 משחקים שלמים של הריגת נקרומורפים צריך איכשהו לשדרג את הדמות קצת ולתת לו סוג של כישורי אקרובטיקה אחרים. אפרופו שדרוגים יש עכשיו את האפשרות לעצב נשקים שזה אלמנט נחמד מאוד למי שאוהב את זה, אני אישית לא אבל זו תוספת נחמדה לגיוון אישי של המשחק.
יש כאן אויבים חדשים ואויבים ישנים ומצמררים אבל הסביבה המושלגת שהוצגה כאן פשוט מנעה מזה להיות מפחיד, אין תחושה קלסטרופובית והסביבה פתוחה לגמרי להתגלגל ולהתחמק, אני מניח שזה רק בהתחלה כדי להרגיל שחקנים כי החלק המפחיד ביותר בDS זו התחושת מחנק והאסון שעבר על כל מקום, נקווה לראות את זה בהמשך ופחות מלחמות בחיילים פשוטים ומשעממים, יש לזה ערך עלילתי אבל בחייאת באנו לחתוך גפיים...
|
|
|
|
|
|
|
|
|