נושא: Dead Space 3 - דיון ראשי
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של ShiTDemoN

עילוי

חבר בקהילת: -

#91   פורסם: 15.02.2013, 11:08

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
סיימתי את הקמפיין והמשחק ראוי להיקרא dead space, השינויים שלו לא דרסטים כמו שעשו מהם והם היו שינוי מרענן לסדרה שעדיין נשארה מלחיצה ומפחידה. הרי ברור שאווירת המסתורין די דעכה אבל המון שאלות ומידע חדש מתגלה כאן למעריצים. המשחק בנוסף היה מאוד ארוך למשחק לינארי, ייקח לכם קרוב ל15 שעות משחק אם תשחקו כמוני על נורמל ותעשו את כל משימות הצד(כן הפעם יש משימות שניות שנותנות לכם להשיג משאבים נוספים וכו׳)
בסך הכל החוויה הייתה מעולה לא פחות מהמשחק הקודם, האקשן היה טוב ולא היה מוגזם מספיק בשביל להפוך את זה לשוטר יותר ממשחק הישרדות. בנוסף כשמתרגלים ליצירת הנשקים, האופציה החדשה בסדרה, זה הופך להיות מעניין ונותן גיוון אישי צורת המשחק שלך(למרות שלטעמי האישי אהבתי יותר שהיו הנשקים המוכנים והרגילים כמו המשחקים הקודמים). משהו קצת מבאס זה שאפשר להחזיק הפעם רק 2 נשקים במקום 4 אבל הפעם תחמושת לנשקים היא כללית ככה שלא צריך לבזבז מקום בinventory על סוגי תחמושת שונים כל הזמן אז זה פלוס. משהו נוסף שהשתנה זה שהפעם החליפות במשחק הן לא יותר מצורת האופנה המתאימה לך, החליפות לא משפיעות על הinventory או הנחות בחנות כמו המשחקים הקודמים.
משהו שקצת הרגשתי במשחק זה שהמפתחים די התעצלו בפיתוח אויבים חדשים, כל האויבים מהמשחק הקודם נמצאים אבל אני לא יכול לזכור יותר מ2 סוגי אויבים שונים בערך, די מאכזב מהבחינה הזאת אבל לא פוגע בחוויה, היא עדיין מרגישה מגוונת.
יצחק עצמו מעולם לא היה יותר מורכב ודעתני מהמשחק הזה. האישיות שלו יותר מגובשת כאן והדמויות יותר מעניינות לדעתי מהמשחקים הקודמים.
סך הכל עלילה מפתיעה ומעניינת בסיומה, דמויות מעניינות יותר ואקשן ואימה שמשתלבים יחד ליצור חוויה מעולה, חלק אולי סתם יתלוננו שיש קטעי יריות במשחק נגד אויבים אנושיים אבל זו סתם קטנוניות מכיוון שהחלקים האלה נדירים ורוב המשחק נשאר אותו הדבר, בנוסף לפאזלים נחמדים יותר.
מעריצי הסדרה לא יתאכזבו לדעתי. ועוד נשאר הcoop. שנראה לי יהיה מעניין ומהנה לא פחות אם משימות מיוחדות של ג׳ון קארבר שיחשפו דברים שלא ניתן לראות בשחקן יד. ככה שמבחינת שעות משחק הכסף שלכם יבוזבז היטב
תודה רבה! נשמע ממש טוב!
ניסית את ה"גליצ'ים" של המשאבים?

♥ Guns N' Roses

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Blue&Black

משתמש משקיען

#92   פורסם: 15.02.2013, 12:44

ShiTDemoN
ציטוט:
צפה בהודעה
תודה רבה! נשמע ממש טוב!
ניסית את ה"גליצ'ים" של המשאבים?
לא ניסיתי עדיין.
התחלתי עכשיו שוב את המשחק על רמה classic שזה ממש מגניב זה נפתח אחרי שמסיימים פעם את המשחק וזה רמה עם הסגנון סטייל של DS1 יש את הכוונת המקורית ואין אופציה להרכיב נשקים, רק נשקים מוכנים שהמשחק נותן ואפילו נותנים את חליפת המהנדס מהמשחק הראשון כדי ליצור אווירת dead space המקורית. גם אי אפשר ברמה הזאת לעשות קואופ, אני עושה את זה כי יש לזה טרופי לסיום הרמה ובנוסף מקבלים את הכפפה האדומה למי שזוכר מדד ספייס 2 שזה נשק ללא צורך בתחמושת והורג במכה...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The-Crush

כתב פורום PS3

#93   פורסם: 03.03.2013, 20:11

רק היום סיימתי את המשחק (כן כן לוקח לי זמן כי אני בן אדם עסוק ) ,שיחקתי לבד בהתחלה והרגשתי טוב עם זה אבל החלטתי לפתוח את המשחק שלי לציבורי והיו שהצטרפו אלי ועזרו לי לסיים את המשחק ,אני חייב לציין שהקו אופ מעולה וממש עוזר אחד לשני וכמו כן יש יותר משאבים לשני שחקים ,חווית הקו-אופ דווקא היתה לטובה ובכלל הרגשתי יותר בטוח בגלל שאתה יכול להחיות את השותף שלך וכמו כן הוא אותך ,בכל מקרה משחק נשאר למקור שהוא מצויין!

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא